E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Νομίζω πως θα πεθάνω» – Προέβλεψε τον θάνατό της από τροχαίο στο facebook!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013



Μία τρομοκρατημένη έφηβη κοπέλα προέβλεψε τον θάνατό της στο facebook, λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή της από τροχαίο δυστύχημα, όπως προέκυψε σήμερα σε δικαστήριο της Αγγλίας.
Η 14χρονη Kayleigh Lawrie έκλαιγε από τρόμο, όταν βρισκόταν στο αυτοκίνητο ενός φίλου του πατέρα της, ο οποίος οδηγούσε δύο φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. Η νεαρή κοπέλα φώναζε και παρακαλούσε να την αφήσουν να κατέβει, με τον πατέρα της να της λέει να σταματήσει να φωνάζει και πως «κάνει σαν ηλίθια».
Η νεαρή έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στο οποίο έγραψε: «Νομίζω πως θα πεθάνω, σας αγαπάω όλους» (I think I’m going to die xx luv you all).
Λίγες στιγμές αργότερα, ένας μεθυσμένος οδηγός, ο Στίβεν Χέιτερ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όταν προσπάθησε να πιάσει το τσιγάρο του, το οποίο είχε πέσει ανάμεσα στα πόδια του.
Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με μεγάλη δύναμη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η νεαρή κοπέλα να οδηγηθεί σε ένα χαντάκι, κάνοντας ένα άλμα 20 μέτρων, μέχρι να πέσει με ορμή στο έδαφος, κοντά στην πόλη Λίνκολνσαϊρ, με την έφηβη να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger