E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΑΛΕΣΑΝ 65ΧΡΟΝΟ ΒΟΛΙΩΤΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ… ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Δεν πίστευε στα μάτια του ο 65χρρονος από το Βόλο ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έλαβε έγγραφο από την Εισαγγελία Στρατοδικείων Θεσσαλονίκης, στο οποίο αναγραφόταν ότι όφειλε να παρουσιαστεί σε στρατιωτική μονάδα, έτσι ώστε να υπηρετήσει τη θητεία του.
Στο έγγραφο αναφερόταν πως ο 65χρονος ήταν καταχωρημένος στους ανυπότακτους και σε περίπτωση που δεν παρουσιαζόταν, θα κινδύνευε με κυρώσεις.
«Δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβαζα. Αρχικά τα έχασα νομίζοντας ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Όταν κατάλαβα ότι επρόκειτο για επίσημο έγγραφο άρχισα πλέον να ψάχνομαι, αναζητώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διορθώσουν το μέγα λάθος», επισήμανε ο ίδιος σύμφωνα με το larissanet.gr.
Ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, ο 65χρονος, ο οποίος σημειωτέον έχει υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του, δεν θα ξαναπαρουσιαστεί, αφού όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για λάθος αφού η συγκεκριμένη έγγραφη ειδοποίηση προοριζόταν για άλλον άντρα με το ίδιο επίθετο, αλλά διαφορετικό μητρώνυμο.
«Ευτυχώς που με μία δεύτερη ματιά και συνομιλώντας με τις αρμόδιες υπηρεσίες διαπιστώθηκε το λάθος και έτσι δεν χρειάστηκε μεγαλύτερο ψάξιμο για να αναζητηθεί η πραγματική αλήθεια», είπε ο ηλικιωμένος.

Πηγή: iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger