E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βούλγαρος ιστορικός ξεφτίλισε τους σκοπιανούς: «Έλληνας ο Μέγας Αλέξανδρος»!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013


Συνέντευξη σε σκοπιανό μέσο ενημέρωσης παραχώρησε ο Βούλγαρος ιστορικός και διευθυντής του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Σόφιας, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ, όπου οι δηλώσεις του αποτέλεσαν ένα ηχηρό ράπισμα στις προπαγανδιστικές αθλιότητες των σκοπιανών.

Οι σκοπιανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Βούλγαρο ιστορικό, εάν θεωρεί τον Μέγα Αλέξανδρο Έλληνα, Βούλγαρο ή «Μακεδόνα». Η απάντηση του Ντιμιτρόφ, υπήρξε κάθετη: «Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος ο Μακεδόνας, εμφανίζονταν δημόσια ως Έλληνες! Πολιτική τους ιδέα ήταν η δημιουργία ενός τεράστιου ελληνικού κράτους. Κανείς Σκοπιανός, 2.400 μετά τον θάνατό τους, δεν μπορεί να τους αποδίδει μια άλλη ταυτότητα». Ο Βούλγαρος ιστορικός συνέχισε, κατηγορώντας τις αισχρές πρακτικές παραχάραξης της Ιστορίας, στις οποίες διαπρέπουν οι σκοπιανοί απατεώνες: «Καταλογισμός διαφορετικής εθνικότητας των νεκρών – από τον Τσάρο Σαμουήλ ως τον Γκότσε Ντέλτσεφ – είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα του «Μακεδονισμού», καθώς είναι νεκροί και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Στον πολιτισμένο κόσμο η πρακτική αυτή ονομάζεται λεηλασία. Στους στρατούς όλου του κόσμου οι λεηλασίες στην πραγματικότητα τιμωρούνται με θάνατο»!

Ο Ντιμιτρόφ δεν μάσησε τα λόγια του, αποδίδοντας τα του καίσαρος τω καίσαρι και υποδεικνύοντας την πηγή της παραχάραξης της ιστορικής πραγματικότητας, εκ της οποίας και οργανώθηκε η κατασκευή του ψευδεπίγραφου «μακεδονικού έθνους»: «το αυτοαποκαλούμενο «μακεδονικό έθνος», είναι ένα κομμουνιστικό κατασκεύασμα το οποίο εφευρέθηκε από την Κομιντέρν το 1934»! Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές του περασμένου αιώνος, όταν και επιχείρησαν να καταλάβουν δια των όπλων και της βίας την εξουσία στην Ελλάδα, έταξαν στους σλάβους συντρόφους τους την ικανοποίηση του αιτήματός τους για αυτόνομη Μακεδονία και απελευθέρωση από τους Έλληνες κατακτητές! Οι πολιτικοί τους απόγονοι σήμερα (Σύριζα και ΚΚΕ), αναγνωρίζουν στους θρασείς παραχαράκτες της Ελληνικής Ιστορίας το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεδόνες» και το κράτος τους ως «Μακεδονία», ενώ σε συνέδρια και μαρξιστικές εκδηλώσεις δε λησμονούν να προσκαλούν και τα αδελφά κόμματα των ψευτομακεδόνων συντρόφων τους!

Οι τοποθετήσεις του διευθυντή του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Σόφιας αποτελούν ένα βαρύ πλήγμα στην ανθελληνική και αντιβουλγαρική προπαγάνδα των σλάβων του πρώην γιουγκοσλαβικού κρατιδίου. Σε αντίθεση όμως με τον Βούλγαρο ιστορικό, ο οποίος εξευτέλισε τους σκοπιανούς και τις άθλιες και ανιστόρητες πρακτικές τους, το ελληνικό ΥΠΕΞ και κατ’ επέκταση η ελληνική κυβέρνηση, επιμένει να συνομιλεί με τους απατεώνες των Βαλκανίων, αναζητώντας λύση στο ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου τους. Ακόμη χειρότερα, στις προθέσεις της κυβέρνησης όπως αυτές διατυπώθηκαν από τα πλέον επίσημα χείλη και εν μέσω των διαπραγματεύσεων επί των προτάσεων Νίμιτς, η ελληνική πλευρά φτάνει στο σημείο να συζητά την αναγνώριση των απατεώνων με όνομα που θα περιέχει γεωγραφικό προσδιορισμό και τον όρο «Μακεδονία»!

Πολύ απλά δηλαδή, ένας Βούλγαρος ιστορικός είχε το θάρρος να ξεμπροστιάσει τους σκοπιανούς παραχαράκτες της ιστορίας, θάρρος το οποίο δεν είχαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από τη δεκαετία του 1990 και μέχρι σήμερα…

Πηγή: http://eleysis-ellinwn.gr















Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger