E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ! Παράτησε την Κρίστεν Στιούαρτ για την Κέιτι Πέρι;

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

 
Τον τελευταίο ένα χρόνο είναι το ζευγάρι που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Από τη μία η απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ από την άλλη τα «θέλω-δεν θέλω» τουΡόμπερτ Πάτινσον, κανείς δεν ήξερε τι θα συμβεί στη σχέση τους. Μέχρι που ο 27χρονος ηθοποιός αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να τα μαζέψει και να φύγει από το σπίτι που έμενε με την Κρίστεν. Και τώρα αναρωτιούνται όλοι γιατί πήρε ο Πάτινσον αυτή την απόφαση. 
Η λογική έλεγε ότι δεν κατάφερε να συγχωρήσει την απιστία της 23χρονης star, η οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς. Αλλά οι τελευταίες φήμες έχουν ανάψει φωτιά στο στο Χόλιγουντ, καθώς θέλουν τον Πάτινσον να χώρισε τη Στιουάρτ για τα μάτια της Κέιτι Πέρι. Ο πρωταγωνιστής του «Twilight» και η pop star πήγαν μαζί στη πρόβα νυφικού μιας φίλης τους και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους. 
Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες η Πέρι, που είναι (ήταν;) στενή φίλη της της Στιούαρτ, είχε εκφράσει το ερωτικό ενδιαφέρον της για τον Πάτινσον. Ενώ όταν ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στην αγκαλιά της Κρίστεν, η Πέρι δεν δίστασε να διαφωνήσει με την απόφασή του λέγοντας «δεν θα κρατήσει αυτή η σχέση». 

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger