E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δύναμη ψυχής: 32χρονη που έχασε το πόδι της στη Βοστόνη χορεύει και πάλι!

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013



«Θα κάνω ό, τι και αν χρειάζεται για να επιστρέψω στον χορό» είναι τα λόγια της γενναίας 32χρονης χορεύτριας, η οποία έχασε μέρος του ποδιού της στις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστόνης, κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της πόλης.
Και το έκανε! Περίπου 15 μέρες μετά, η επαγγελματίας χορεύτρια, ετοιμάζετε να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή, συμμετέχοντας στο γνωστό σόου, Dancing with the Stars.
«Ήταν το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου που έμεινα μακριά από τον χορό» δηλώνει η Άντριαν Χάσλετ, η οποία, παρά τον ακρωτηριασμό της, έχει βρει τον τρόπο, με τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, να είναι κοντά στην αγαπημένη της ασχολία.
Στη συνέχεια, μίλησε για την πρόταση που της έγινε για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό χορευτικό σόου, αναφέροντας πως ήταν πάρα πολύ νευρική μόλις το άκουσε, λόγω της μεγάλης τής χαράς και του ενθουσιασμού της. Μάλιστα, μιλώντας για το σποτ της εκπομπής, αποκάλυψε, πως ήδη έχει κάνει τα πρώτα απαραίτητα βήματα, για να μπορέσει να γίνει μέλος των χορευτικών ομάδων και των παραστάσεων που ανεβάζουν χορευτές, οι οποίοι φορούν και εκείνοι πρόσθετα μέλη.
Όπως ήταν αναμενόμενο, κατέθεσε στους τηλεθεατές την εμπειρία της από τον αιματοβαμμένο μαραθώνιο, αναφέροντας: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη μέρα στη Βοστόνη. Όλα ήταν τέλεια. Ο ήλιος ήταν λαμπερός και το κλίμα ήταν γιορτινό. Ξαφνικά, η βόμβα εξερράγη ενώ ήμουν μόλις λίγα μέτρα μακριά της. Η ορμή της με σήκωσε για λίγο στον αέρα και στη συνέχεια έπεσα στο έδαφος. Αρχικά, σκέφτηκα πως είμαι εντάξει, δεν ένιωσα κανέναν πόνο. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησα να μετακινήσω το πόδι μου και δεν μπορούσα. Θυμάμαι τη μυρωδιά. Θυμάμαι τον καπνό. Και φυσικά θυμάμαι τις σκέψεις μου πως θα πεθάνω εκεί» ήταν τα λόγια της 32χρονης.
Τέλος, η μητέρα της μίλησε για τα όσα συνέβησαν, λέγοντας, πως όταν την είδε να βγαίνει από το χειρουργείο, χωρίς να έχει πια το ένα της πόδι, ήξερε πως αυτό θα ήταν πολύ οδυνηρό για εκείνη, λόγω του επαγγέλματός της. Να που, όμως, η Άντριαν, είναι έτοιμοι να συνεχίσει τη ζωή της, ακριβώς από το σημείο που την άφησε, εκείνη την οδυνηρή μέρα του Μαραθωνίου της Βοστόνης, που συγκλόνισε τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger