E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 12 Μαρτίου 2013

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013



Κριός
21/3-20/4

Ο κυβερνήτης σου Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και θα σε ευνοήσει αρκετά σήμερα, αγαπητέ Κριέ. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες ενέργειες, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα η ημέρα θα σε ευνοήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Αν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Κριέ, σήμερα μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο και έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου σε ό,τι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά, υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, γι’ αυτό κάνε κάποιες κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες και τις ανησυχίες σου, για την πορεία της δουλειάς σου. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, ο Άρης σήμερα από το ζώδιο του Κριού, θα φέρει στο διάβα σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά, τα εισοδήματά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα, που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο, όσο κι αν ο σύντροφός σου σε πληγώνει, αγαπητέ Δίδυμε. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δεν σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματά σου και ανάλογα με την αντίδρασή του, πράξε..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου δράσε προγραμματισμένα και μην αφήνεις να σου ρίχνουν το ηθικό καθυστερήσεις και αναβολές, που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, και να φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Κάποιες συνεργασίες θα φέρουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς ωστόσο να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, φίλε Καρκίνε, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα. Χάρη όμως στη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του φιλικού σου Κριού, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις, που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις, που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου περνάτε αρκετά δύσκολα και πιεστικά στο χώρο της δουλειάς σας, και το τελευταίο που έχετε ανάγκη είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου το, για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Καρκίνος. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.





Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέων, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και παίζει παιχνιδάκια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου, αλλά φρόντισε να τις λύνεις μόνος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και αυτό θα σε χαροποιήσει σήμερα, φίλε Λέων. Οργάνωσε ένα ρομαντικό βράδυ για δύο και βγάλε από μέσα σου όλες τι ανασφάλειες που έχεις στον σύντροφό σου. Οι συμβουλές του θα σε ηρεμήσουν. Εσύ που είσαι μόνος σου, αναζήτησε την παρέα ενός ατόμου, που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, οι ιδέες σου σήμερα θα βρουν την κατάλληλη αντιμετώπιση από τους συνεργάτες και τους προϊσταμένους σου και αυτό θα σε ανταμείψει, τόσο υλικά όσο και ηθικά. Τα οικονομικά σου, όπως αντιλαμβάνεσαι, αρχίζουν να βελτιώνονται και θα έχεις την δυνατότητα να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν.





Παρθένος
24/8-22/9

Αυτή η Τρίτη, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή, σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Κι αν ακόμη το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Όσο και αν θέλεις να κρατήσεις χαρακτήρα, μην το αρνηθείς… για το δικό σου καλό!!! Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς… διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματα σου άφοβα. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος, αν είσαι Παρθένος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, διαφορετικά και θα εκνευριστείς, αλλά και δεν θα πετύχεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.





Ζυγός
23/9-22/10

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και να σε κάνει ανυπόμονο. Δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα, θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε κρατούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, θα αφορούν στα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις, που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά σε θέματα μελλοντικά, φίλε Ζυγέ. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες κρύβουν μεγάλο ρίσκο. Τα οικονομικά σου δείχνουν να είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Απόψε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, ή και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις κάποια πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, επιτέλους δείχνουν να δρομολογούνται και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις σήμερα αν θέλεις να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε πονούν και δεν οδηγούν την σχέση σου πουθενά ή αν θέλετε να συνεχίσεις να μεμψιμοιρείς και να στεναχωριέσαι με άλυτα προβλήματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι μάλλον επιπόλαιες κι εφήμερες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ο χώρος της εργασίας σου σήμερα είναι αποδοτικός και σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα, φίλε Σκορπιέ. Μετρίασε λίγο τις αντιδράσεις ενθουσιασμού σου και μην δίνεις στους άλλους να καταλάβουν την ικανοποίησή σου. Υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά σου θα δεις βελτίωση, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.





Τοξότης
23/11-21/12

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου, φίλε Τοξότη, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που επιβάλλονται, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα ο σύντροφος σου ίσως να σου εκδηλώσει κάποια παράπονα, που θα αφορούν στη σχέση σας και το ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που πρέπει και έχει ανάγκη και εκείνος, για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενά του, γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι πως απόψε η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς μπορεί να προκύψουν πολλές, ενδιαφέροντες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πας πολύ καλά, αγαπητέ Τοξότη, και μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, φίλε Αιγόκερε. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις την τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Όσο για εσένα που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως οδηγηθεί και σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Αιγόκερως. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, η μέρα είναι ακατάλληλη για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώθεις καλύτερα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα έχεις αρκετή δυναμικότητα και ζωντάνια, φίλε Υδροχόε, κι αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεπεράσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά από τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα μπορέσεις να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τους εκνευρισμούς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και εκείνοι σε τι στάδιο βρίσκονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Υδροχόε, στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και κάνε κινήσεις, για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις, που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Ιχθύ. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τόσο τους αδέσμευτους, όσο και τους δεσμευμένους Ιχθείς. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Θα ανταμειφθείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας, φίλε Ιχθύ. Με το να σκέφτεσαι και να μην πράττεις, δεν θα πάς πουθενά. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και απόδειξε σε όλους την εργατικότητά σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτιμηθεί η δουλειά σου. Στα οικονομικά, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, που μπορεί μελλοντικά να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger