E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιά είναι η νέα μέθοδος για την αποτροπή της κατανάλωσης αλκοόλ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013


Σε μια νέα προσπάθεια να μειωθεί η κατανάλωση του αλκοόλ προβαίνουν οι εταιρίες παραγωγής, που πρόκειται να τοποθετήσουν μετρητές θερμίδων επάνω στα μπουκάλια των αλκοολούχων ποτών, με σκοπό να αποτρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους από το να καταναλώνουν αλκοόλ.
Οι περισσότεροι παρασκευαστές ήδη έχουν ξεκινήσει να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τη θρεπτική αξία των ποτών τους, ενώ το σχέδιο των κυβερνήσεων είναι να συμπεριλαμβάνονται από εδώ και στο εξής και οι θερμίδες που περιέχουν. Στόχος του σχεδίου αυτού είναι να αποτραπεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά από άτομα που ενδιαφέρονται για την απώλεια βάρους.
Ανάμεσα στα τρανταχτά παραδείγματα που θα λάβουν υπόψη όσοι προσέχουν τη σιλουέτα τους είναι το γεγονός πως ένα ποτήρι λευκό κρασί (175 ml) περιέχει σχεδόν την ίδια ποσότητα θερμίδων με δύο μπισκότα digestive, ενώ ένα ποτήρι μπύρας λάγκερ (250 ml) έχει την ίδια θερμιδική αξία με ένα κομμάτι πίτσα.
Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας DrinkAware, ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων δεν γνωρίζουν καθόλου την περιεκτικότητα σε θερμίδες που έχουν τα αλκοολούχα ποτά. Οι μισοί από τους ερωτηθέντες ήξεραν να απαντήσουν στο πόσες θερμίδες έχει ένα μπέργκερ, ωστόσο μόλις το ένα τρίτο γνώριζε την περιεκτικότητα σε θερμίδες ενός ποτηριού με λευκό κρασί.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger