E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε τον κούκλο σύντροφο της Βίκυς Σταυροπούλου!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ε τι κάνει ο έρωτας. Σε παρασύρει…σε τρελαίνει σε κάνει να ζεις έντονα και τις περισσότερες φορές σε αδυνατίζει. Άνεμος ανανέωσης πνέει τους τελευταίους μήνες στην καθημερινότητα της Βίκυς Σταυροπούλου…και η αιτία έχει και όνομα και επίθετο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Κάμπου το κορίτσι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Η θεατρική της παράσταση «Μια τρελή τρελή 40 άρα» σκίζει!

Η ίδια δε έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Αδυνατισμένη περισσότερο από ποτέ! Το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της μέχρι εκεί που δεν πηγαίνει. Όλοι αναρωτιούνται τι έχει αλλάξει στην ζωή της και την έχει μεταμορφώσει σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες για όλα ευθύνεται ένας άντρας. Ένας νέος φίλος της δημοφιλούς ηθοποιού που μπήκε στην ζωή της και της έδωσε «φτερά». Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί τον βλέπουν στο καμαρίνι της. Μετά το τέλος της παράστασης τους έχουν δει να φεύγουν μαζί. Ο λόγος για τον συμπρωταγωνιστή της στην θεατρική παράσταση, που υποδύεται τον βιολιστή, τον γοητευτικό ηθοποιό Κωνσταντίνο Κακούρη! Κατά τα λεγόμενα των όσων ακούγονται οι δυο τους κάνουν πολύ στενή παρέα και εκτός θεάτρου!




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger