E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εγχωριοι Τραπεζιτες οι «κουκολοφοροι» της Τροικα-Αυτοι απαιτουν την αλλαγη στα εργασιακα!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012


Τελικά για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως η Τρόικα, χορεύει χωρίς καμιά… προφύλαξη  στον ρυθμό και τα κελεύσματα των εγχώριων Τραπεζιτών!


Αφού, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Lykavitos.gr, η παράλογη εμμονή του Τόμσεν και των ομοίων για περαιτέρω μείωση των αποζημιώσεων αλλά και στην κατάργηση των τριετών και των ωριμάνσεων στον ιδιωτικό τομέα-που δυναμιτίζουν την διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση- έχει να κάνει με AITHMA που έθεσαν οι Έλληνες Τραπεζίτες! 



Ναι καλά ακούσατε!



Οι Έλληνες Τραπεζίτες είναι εκείνοι που ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να αλλάξει όλο το κανονιστικό πλαίσιο που ρυθμίζει τις εργασιακές στον ιδιωτικό τομέα!

Για να γλιτώσουν αυτοί και οι μεγαλομέτοχοι των «ευαγών» ιδρυμάτων που διοικούν, χρήμα από την μισθοδοσία των Τραπεζουπαλλήλων αλλά κυρίως ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ από τις ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ στους χιλιάδες εργαζόμενους στις Τράπεζες που αναμένεται να ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ μετά τις συγχωνεύσεις και τις συνενώσεις στο εγχώριο Τραπεζικό σύστημα!



Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία που συνεργάζονται με εγχώριους Τραπεζίτες ήταν αυτά, που υπέδειξαν ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τις «χειρουργικές» επεμβάσεις στο κομμάτι των ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗΣ αλλά και των μισθολογικών ωριμάνσεων.

Κινήσεις που προλειάνουν το έδαφος για την ΣΦΑΓΗ που θα επακολουθήσει στο κομμάτι των εργαζομένων στις Τράπεζεςόταν ολοκληρωθεί, η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών αλλά και οι συνενώσεις.



Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως λίγα 24ωρα πριν, για ακόμη φορά η Τρόικα έσπευσε με τεράστια ευκολία να υιοθετήσει  το άλλο ΑΘΛΙΟ ρουσφέτι υπέρ των Τραπεζιτών-μετά μάλιστα και από επίσημο αίτημα του διοικητού της Τραπέζης Ελλάδος Προβόπουλου.



Να μην πληρώσουν δηλαδή τα 550.000.000 ευρώ που οφείλουν, αλλά να κοπούν και άλλο οι μισθοί και συντάξεις των 300 και 400 ευρώ. Κάτι που ευτυχώς η Κυβέρνηση το απέτρεψε το παρά πέντε…



Το βέβαιο είναι πως οι μάσκες έπεσαν, και αποδεικνύεται πλέον πιο περίτρανα ποιοι είναι οι «κουκουλοφόροι» που οδηγούν τους Έλληνες στην εξαθλίωση.



Και ελπίζουμε η Κυβέρνηση να μην υποκύψει…  


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger