E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 11 Οκτωβριου 2012

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4
Η ημέρα σε προβληματίζει έντονα, αγαπητέ Κριέ, και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους αποκαλύπτεις τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, αν είσαι Κριός, και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Αν ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα σήμερα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί να προσπαθήσεις και εσύ λίγο.






Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο, που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά της κατάστασης, ότι δηλαδή σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο, και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν είσαι Ταύρος. Για να δώσεις ένα καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα σας έφερνε τον έναν στον άλλον πιο κοντά. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, η στασιμότητα των ημερών τελειώνει, αφού η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, από το βράδυ και μετά, θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ταύρε. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε μία στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία, θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους, φίλε Δίδυμε. Μέσα στο μυαλό σου κυριαρχούν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές, με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε όμως και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θα ήθελες να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές, που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Σε εσένα που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν πολλά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες λοιπόν, μπορείς αυτήν περίοδο, που ο Άρης από τον Τοξότη σε ευνοεί, να διαλέξεις αυτό που σου αρμόζει καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, αγαπητέ Δίδυμε, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα, που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την Πέμπτη. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η επιτυχία για σένα σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών, αγαπητέ Καρκίνε. Μην πάρεις σήμερα μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μόνο πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσουν. Συλλογικές δουλειές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές και βιώσιμες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, να θυμάσαι πως η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα θα σε ευνοήσει, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Έχεις όλες τις δυνατότητες να πας πάρα πολύ καλά στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Καρκίνος. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα, που αφορούν στην εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, σε σχέση με τα οικονομικά θέματα.






Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων αυτή η Πέμπτη για εσένα είναι μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις, που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα, είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Λέων, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, αφιέρωσε το χρόνο σου για να δουλέψεις πάνω σε μία ιδέα και ένα σχέδιο, που έχεις στο μυαλό σου καιρό τώρα. Ζήτησε την συμβουλή αυτών που εμπιστεύεσαι και μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και συζητήσεις, που δεν σε αφορούν. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά σε αγορές.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα κάνε τον απολογισμό σου, αγαπητέ Παρθένε, και επεξεργάσου τα δεδομένα του παρελθόντος. Ξεσκαρτάρισε τις εκκρεμότητες και η τύχη θα σε ευνοήσει να πετύχεις πολλά από αυτά που σχεδιάζεις. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και έχεις την όρεξη να κάνεις πολλά και δημιουργικά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σου, γιατί η μέρα δεν ευνοεί και τόσο τα ξεκαθαρίσματα. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις ότι η ευελιξία, η γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αυτή την περίοδο, θα σε οδηγήσουν σε μια πολύ καλή σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην παρασυρθείς σε αγορές και μην μπεις σε άσκοπα έξοδα, που δεν έχεις τα περιθώρια να καλύψεις. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.






Ζυγός
23/9-22/10

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, αγαπητέ Ζυγέ, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από κάποια αδιέξοδα. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ο Ήλιος πάντως από το ζώδιό σου χαρίζει ευκαιρίες, που οφείλεις να αξιοποιήσεις και να μην τεμπελιάζεις στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου, φίλε Ζυγέ, και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς, πριν απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Καλό θα είναι να μην έχεις ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό σε συζητήσεις που θα κάνεις και προσπάθησε με όμορφο τρόπο να μιλήσεις μαζί του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, ο Άρης από τον Τοξότη θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου. Έτσι, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.






Σκορπιός
23/10-22/11

Φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, φίλε Σκορπιέ, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Φρόντισε να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα, βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία, που μπορεί να νοιώθεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθησή σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη, φίλε Σκορπιέ, και θα είσαι σε θέση να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις και να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.







Τοξότης
23/11-21/12

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις, αγαπητέ Τοξότη. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην μείνουν εκκρεμότητες που θα σε προβληματίσουν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, φίλε Τοξότη, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος και σε συντροφεύει η μοναξιά, μην ψάχνεις μακριά! Κάπου κοντά σου βρίσκεται το ταίρι που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα, με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, είναι ιδανική και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησε τες!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να είσαι ήρεμος ό,τι κι αν έχεις να πεις και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του, για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, μπορείς να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί, αφού η Σελήνη από την Παρθένο, τις πρώτες βραδινές ώρες, θα σου χαρίσει την τόλμη. Μόνο πρόσεχε! Με το μαλακό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την Πέμπτη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν θα πρέπει να δώσεις άλλες αναβολές, για να τις καλύψεις.






Υδροχόος
20/1-19/2

Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα, μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, φίλε Υδροχόε, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόκτησε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και τότε θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες στο χώρο της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.






Ιχθείς
20/2,20/3

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω, φίλε Ιχθύ. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο, που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στη ζωή σου. Σε όποιες αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, καλό θα ήταν να τις κρατήσεις μακριά σου. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Αν ζεις ακόμη συντροφιά με την μοναξιά, σήμερα η γοητεία που θα σε διακρίνει, θα φέρει κοντά σου κάποιο άτομο, με το οποίο μπορείς να κάνεις σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό τομέα, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους, φίλε Ιχθύ. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και τα περιθώρια σου είναι πολύ στενά, για να τις επιχειρήσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger