E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κριση στα Ελληνικα sex shops !!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012


Aνάμεσα στα «θύματα» της οικονομικής κρίσης που έχει «χτυπήσει» τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας είναι και τα sex shops.
Μόνο το ένα τέταρτο από τα 300 με 400 καταστήματα που πωλούν σεξουαλικά βοηθήματα, είναι πλέον ανοικτά, σύμφωνα με τα στοιχεία από το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας The Telegraph.
Τα ελληνικά sex shops έχουν υποστεί βαρύ πλήγμα και η αιτία που τα περισσότερα κλείνουν είναι ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και όχι μεγάλες εταιρείες όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην διαθέτουν τα απαιτούμενα κεφάλαια για εισαγωγές, ώστε να ανανεώνουν το εμπόρευμά τους, μην μπορώντας να ανταγωνιστούν τα online καταστήματα που έχουν έδρα το εξωτερικό.
Επιπροσθέτως, τα ελληνικά sex shops, λόγω της νοοτροπίας που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, είναι «κρυμμένα» σε μικρούς δρόμους, ή σε ορόφους πολυόρωφων κτηρίων, καθώς οι πελάτες δεν θέλουν να τους βλέπουν να μπαίνουν μέσα να ψωνίσουν.
Ενας ιδιοκτήτης sex shop, ο οποίος βλέπει τον τζίρο του να έχει κατρακυλήσει στα 20€ την ημέρα, δήλωσε στην εφημερίδα: «Οταν συμβαίνουν τόσα πράγματα γύρω σου, το τελευταίο για το οποίο νοιάζεσαι είνα να αγοράσεις ένα sex toy. Ασε που πολλοί δεν έχουν τα χρήματα να διαθέσουν για μια τέτοια αγορά».

ΠΗΓΗ: 69magazine.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger