E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

τον ξυλοκοπησαν και τον εθαψαν δεμενο πισθαγκωνα

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

                                   
                                   Διαβάστε το πόρισμα του ιατροδικαστή
Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του νεαρού που βρέθηκε θαμμένο σε χαράδρα στην περιοχή της Πηνείας έφερε στο φως τον φρικτό τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από την νεκροψία οι δράστες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 23χρονο και στη συνέχεια τον έθαψαν με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα!
Ο ιατροδικαστής δεν κατέστη εφικτό να εντοπίσει κακώσεις, πλην ορισμένων ευρημάτων στην γνάθο του νεαρού και όπως όλα δείχνουν οι δράστες έθαψαν τον 23χρονο με τα χέρια δεμένα στην πλάτη, προφανώς με τη στάση που βρήκε το θάνατο, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο νεαρός ήταν δεμένος με τα χέρια και τα πόδια από δύο δένδρα στο σημείο.
Παράλληλα, στο ένα του χέρι βρέθηκαν υπολείμματα από ένα βραχιόλι, ενώ ο ιατροδικαστής έλαβε δείγματα από ιστό, προκειμένου να διενεργηθεί ιστολογική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του 23χρονου επήλθε από την χορήγηση κάποιου σκευάσματος.
Το πτώμα του άτυχου 23χρονου Πακιστανού που είχε πέσει θύμα απαγωγής από ομοεθνείς του και το πτώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση το απόγευμα της Πέμπτης σε δύσβατη χαράδρα στην περιοχή Καλαθά του δήμου Ήλιδας, μετά από υπόδειξη του ενός εκ των έξι δραστών, που έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

 


Πηγή: Iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger