E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τροχαιο στην Κυπρο για 8 Ελληνες ηθοποιους - Πως ειναι η κατασταση της υγειας τους

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Οκτώ ηθοποιοί του θιάσου "Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή" τραυματίστηκαν ελαφρώς τα ξημερώματα, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού. Τι έγραψε στο twitter ο Αντώνης Καφετζόπουλος που επενέβαινε στο λεωφορείο.
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης ήταν μεταξύ των ηθοποιών που επέβαιναν στο λεωφορείο, βιώνοντας τρομακτικές στιγμές τα ξημερώματα της Κυριακής (16/09) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, καθώς το λεωφορείο που τους μετέφερε στη Λεμεσό προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο όχημα.
Το τροχαίο συνέβη στις 02.30 τα ξημερώματα ενώ επέστρεφαν από παράσταση στη Λευκωσία στα ξενοδοχεία τους στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ο οδηγός, στάθμευσε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε για βοήθεια, ενώ μικρό λεωφορείο το οποίο ακολουθούσε, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα.
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν από το νοσοκομείο, εκτός από τη Χρύσα Ρόπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έγραψε λίγο νωρίτερα στο twitter του:
Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως μόνο η Χρύσα Ρόπα έκανε μερικές ακτινογραφίες, αλλά είναι καλά.
Μάλιστα ανέβασε και βίντεο από το συμβάν.

Ο θίασος, που παρουσιάζει το έργο  "Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή", ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

http://www.cosmo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger