E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: Η Χιονάτη και το Κοράκι μονοπωλούν το ενδιαφέρον

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Τι καλύτερο από το να περάσεις τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας πηγαίνοντας στον κινηματογράφο. Δες ποιες ταινίες θα κυκλοφορήσουν σήμερα για να αποφασίσεις τι θα παρακολουθήσεις!
Snow White and the Huntsman (Η Χιονάτη και ο Κυνηγός)
Μετά το γλυκανάλατο Mirror Mirror, έρχεται η δεύτερη πιο σκοτεινή εκδοχή του γνωστού παραμυθιού της Χιονάτης. Προφανώς οι παραγωγοί θέλουν να ανατρέξουν στις καταβολές των παραμυθιών, στις απαρχές των μύθων, προτού αυτά εξωραϊστούν από τον Disney και την παρέα του.
Έτσι λοιπόν η Κακιά Μητριά (Charlize Theron) είναι πιο μοχθηρή, πιο αλαζονική, πιο...κακιά από ποτέ. Η αθώα και γλυκιά Kristen Stewart κάνει τα πρώτα της βήματα για να ξεφύγει από την προσωπικότητα (αν διέθετε) της Bella και επιτέλους σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσει να δείξει τη δυναμική της πλευρά καθώς θα ηγηθεί μιας επανάστασης για την ανατροπή της καταδυναστικής βασίλισσας. Η διαμάχη λοιπόν δεν περιορίζεται στο "ποια είναι η ομορφότερη" αλλά αντικατοπτρίζει και τη δίψα για εξουσία.
Άφθονες σκηνές δράσης, εντυπωσιακά σκηνικά (την παραγωγή υπογράφει ο Joe Roth από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, μη ξεχνιόμαστε) και οι απολαυστικοί νάνοι εγγυώνται πως η ταινία θα σου προσφέρει μία ευχάριστη δίωρη διασκέδαση.
Σκηνοθεσία: Rupert Sanders
Πρωταγωνιστούν: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Sam Claflin, Ian McShane


The Raven (Το Κοράκι)
Ενδιαφέρουσα ιστορία που μπλέκει τη γοτθική λογοτεχνία τρόμου με την πραγματική ανθρώπινη φρικαλεότητα. Ένας σχιζοφρενής δολοφόνος αντλεί την έμπνευσή του από τα γραπτά του Edgar Allan Poe και ο διάσημος συγγραφέας "στρατολογείται" από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του δράστη. Ο John Cusack ως Poe είναι και από μόνος του ένας καλός λόγος να παρακολουθήσεις την ταινία και να διαπιστώσεις αν η επιλογή του ηθοποιού είναι τελικά εύστοχη.
Ένας άλλος λόγος είναι φυσικά η σκηνοθεσία του James McTeigue, που σκηνοθέτησε και το επικό V for Vendetta.
Σκηνοθεσία: James McTeigue
Πρωταγωνιστούν: John Cusack, Alice Eve, Brendan Gleeson, Luke Evans


The Whistleblower (Επικίνδυνη Σιωπή)
Ένα πολιτικό θρίλερ για τις προσπάθειες μιας γυναίκας αστυνομικού (Rachel Weisz) να αποκαλύψει πως η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών που στάλθηκε στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη μετά τον εμφύλιο πόλεμο, εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες με την ανοχή των τοπικών αστυνομικών αρχών.
Σκηνοθεσία: Larysa Kondracki
Πρωταγωνιστούν: Monica Bellucci, Rachel Weisz, Benedict Cumberbatch, Vanessa Redgrave


4ever
Ελληνική ταινία, η πρώτη σκηνοθετική κινηματογραφική απόπειρα του Γιώργου Πυρπασόπουλου που θα προβάλλεται στον θερινό κινηματογράφο "Λαΐς". Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την κρίση στο γάμο ενός ζευγαριού και αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου του Γιώργου Ηλιοπουλου.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πυρπασόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Monica McShane




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger