E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τουλίζα: Δεν μετανιώνω για το πορνοβίντεο

Κυριακή 22 Απριλίου 2012



Παραδέχθηκε δημόσια ότι πρωταγωνιστεί στο πορνοβίντεο που διέρρευσε, παραδέχθηκε ότι ίσως και να ήταν μεθυσμένη, και τώρα έρχεται να αποκαλύψει πως καθόλου δεν μετάνιωσε και πως το σκάνδαλο την έκανε πολύ πιο δυνατή.

Η κριτής του X Factor Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) που εδώ και βδομάδες ταλαιπωρείται με το ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον πρώην της, Τζάστιν Εντουαρντς (Justin Edwards), πριν λιγες μέρες ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δήλωνε πληγωμένη και προδομένη και σήμερα μιλώντας στο περιοδικό Top of the Pops, είπε ότι δεν μετανιώνει καθόλου.
"Θα μπορούσα να κάθομαι όλη μέρα και να λέω, μακάρι να μην το είχα κάνει, ή να μην είχα γνωρίσει το συγκεκριμένο άτομο, αλλά στη θέση που είμαι δε μπορώ να παραπονεθώ... Όλα με οδήγησαν εδώ που ειμαι τώρα και με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι. Με έκαναν πιο δυνατή. Όλοι θεωρούν ότι είναι καλύτερο να αγνοείς τα πράγματα και να τα αφήνεις όπως είναι, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Ο κόσμος πάντα σε κρίνει και οκ, δε με νοιάζει, αλλά ας με κρίνουν για ό,τι είναι αλήθεια. Τα υπόλοιπα δε με αφορούν.. Οι εχθροί μου είναι μυρμήγκια για μένα!"

Η τραγουδίστρια μίλησε χωρίς τη στήριξη ή τη βοήθεια από τους μάνατζερ της σε ένα πεντάλεπτο μονόλογο στη διάρκεια του οποίου κρατούσε και δύο φωτογραφίες της με τον Τζάστιν, από τότε που ήταν ζευγάρι.

Μία ώρα μετά, εκείνος έγραψε στο τουίτερ του "Πιστεύω στη σιωπή ως καλύτερο σημάδι αξιοπρέπειας αλλά σ αυτή την περίπτωση θα μιλήσω σύντομα και θα σας αφήσω να κρίνετε μόνοι σας'.

http://www.e-go.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger