Με ένα εύκολο tip η άσχημη μυρωδιά θα εξαφανιστεί.
Όταν τηγανίζεις λογικό είναι η κουζίνα σου να γεμίζει άσχημες μυρωδιές. Ανοίγεις τον απορροφητήρα, έχεις τέρμα ανοιχτή την μπαλκονόπορτα… όμως η μυρωδιά βρίσκεται ακόμα εκεί και είναι πολύ ενοχλητική!
Η μυρωδιά του καμμένου λαδιού είναι επίμονη και μπορεί να πάρει ώρες για να φύγει από το χώρο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάψεις με προσοχή (μέσα σε ένα τασάκι) φλούδες από πατάτα και να το αφήσεις για λίγο στο τραπέζι της κουζίνας.
Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια και να τα βάλεις μέσα σε ένα ταψί στο φούρνο (αλλά με ανοιχτή την πόρτα) για μερικά λεπτά. Η μυρωδιά της τηγανίλας θα εξαφανιστεί γρήγορα και εύκολα.
http://www.faysbook.gr
Όταν τηγανίζεις λογικό είναι η κουζίνα σου να γεμίζει άσχημες μυρωδιές. Ανοίγεις τον απορροφητήρα, έχεις τέρμα ανοιχτή την μπαλκονόπορτα… όμως η μυρωδιά βρίσκεται ακόμα εκεί και είναι πολύ ενοχλητική!
Η μυρωδιά του καμμένου λαδιού είναι επίμονη και μπορεί να πάρει ώρες για να φύγει από το χώρο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάψεις με προσοχή (μέσα σε ένα τασάκι) φλούδες από πατάτα και να το αφήσεις για λίγο στο τραπέζι της κουζίνας.
Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια και να τα βάλεις μέσα σε ένα ταψί στο φούρνο (αλλά με ανοιχτή την πόρτα) για μερικά λεπτά. Η μυρωδιά της τηγανίλας θα εξαφανιστεί γρήγορα και εύκολα.
http://www.faysbook.gr
0 σχόλια:
Speak up your mind
Tell us what you're thinking... !