E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο τυφώνας Nikki Lee – Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που σαρώνει στην Ιαπωνία![βίντεο]

Κυριακή 19 Μαΐου 2013


Το ιδιαίτερο στιλ της Nikki Lee – μοιάζει με φιγούρα από τα ιαπωνικά comics Manga- αλλά και τα τραγούδια της την έχουν κάνει την πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να κατακτήσει μουσικά την Ιαπωνία.
Η νεαρή, μικροσκοπική, σέξι τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Greek Idol ως Νικόλ Παπαριστοδήμου, όπως δημοσιεύει η «Real», μετά την επιτυχία του πρώτου της τραγουδιού Chicki Chicki σε Ισπανία, Ρωσία, Κίνα και Ιαπωνία -με πάνω από 3.000.000 views στο YouTubeεπιστρέφει με το νέο της single, το άκρως χορευτικό Heleya, έτοιμη να κατακτήσει ξανά τα charts.
H νεαρή Nikki, που γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου είχαν μεταναστεύσει οι γονείς της, και μεγάλωσε στην Κύπρο, έχει όλα τα στοιχεία ενός pop idol: εκκεντρικό ντύσιμο, χορευτική δεινότητα και σέξι εμφάνιση, πασπαλισμένη με δόσεις κοριτσίστικης αθωότητας.
«Είναι μεγάλο βήμα για μένα και για την καριέρα μου! Καθημερινά δέχομαι πολύ όμορφα μηνύματα από την Ελλάδα, την Κύπρο, από διάφορες χώρες της Ευρώπης, αλλά και την Ιαπωνία. Αυτό με κάνει χαρούμενη και λιγάκι υπερήφανη», εξομολογείται η γλυκύτατη Nikki.
H 23χρονη τραγουδίστρια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Μεγάλης Βρετανίας, ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Ρωσία και την Ιαπωνία για το promo του νέου της τραγουδιού Heleya, τη μουσική του οποίου υπογράφουν ο Claydee Luppa και ο Ηλίας Πανταζόπουλος.


http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger