E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζαρτιερες φορουσε στον γαμο η Κειτ!

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012


Οργιάζει η φαντασία των Βρετανών καθώς δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες με τα σέξι λευκά εσώρουχα της Μίντλετον στον γάμο με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Γουίλιαμ…

Η Δούκισα του Κέμπριτζ δεν διαφέρει και πολύ από μια κοινή θνητή όταν πρέπει να πέσει στο κρεβάτι με τον άντρα των ονείρων της. Ζαρτιέρες, κάλτσες με σιλικόνη, δαντέλες ασορτί με το νυφικό και σουτιέν με ενίσχυση από μια δημοφιλή εταιρεία –προσιτή σε όλα τα βαλάντια- φέρεται να επέλεξε, λοιπόν, η Κέιτ Μίντλετον για τη πρώτη νύχτα του γάμου της με τον διάδοχο της Ελισσάβετ, Γουίλιαμ.


Σχεδιάστρια της Ultimo βέβαια απέφυγε να πει ξεκάθαρα ότι η Κέιτ φορούσε αυτά τα εσώρουχα αλλά παραδέχτηκε πως η νέα νυφική σειρά που βγαίνει στο εμπόριο έχει ακριβώς την ίδια δαντέλα από την οποία ήταν φτιαγμένο το νυφικό (της Κέιτ Μίντλετον). Το σλόγκαν για το λανσάρισμα της σειράς μάλιστα είναι «γιατί όλα κορίτσια έχουν δικαίωμα να νιώθουν πριγκίπισες τη μέρα του γάμου τους».


Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, λογικό ήταν όλοι οι Βρετανοί να πιστεύουν πως είδα από την κλειδαρότρυπα ποιά εσώρουχα φορούσε η μέλλουσα σύζυγος του βασιλιά στον υπέρλαμπρο γάμο που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι. Κι έτσι όλοι πλέον μπορούν να δουν… αυτό που είδε εκείνη τη μέρα μόνο ο Γουίλιαμ.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger