E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 27 Αυγουστου 2012

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012




Κριός

21/3-20/4




Μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί τη σημερινή Δευτέρα, φίλε Κριέ, γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Έχε το υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, όσο περισσότερο μπορείς.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τον Άρη στον Σκορπιό, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει . Είναι σίγουρο ότι με την κατανόηση που θα σου δείξει, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, να ξέρεις πως η γοητεία που θα έχεις σήμερα, μπορεί να κατακτήσει όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. Κι αν δεν σου κάνει… απλά προσπερνάς!




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις μια υπερένταση, προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες και πρέπει να τις αποδεχτείς, χωρίς να ζητήσεις περισσότερα. Δεν είναι καιρός για διαπραγματεύσεις.













Ταύρος

21/4-20/5




Τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ταύρε, ίσως αρχικά σου φανούν βουνό, αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρεις να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως να χρειαστεί μόνο να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ευθύς στα λόγια σου.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις τη δυνατότητα να εξομολογηθείς τους φόβους και τις ανησυχίες σου στο σύντροφό σου και θα έχεις την αμέριστη κατανόησή του. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος, μην παρασυρθείς από την πρώτη εντύπωση που θα σου κάνει ένα πρόσωπο, που θα μπει τώρα στη ζωή σου, γιατί μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το γνωρίσεις καλύτερα.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, φίλε Ταύρε, θα πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Ασχολήσου μόνο με τις αρμοδιότητές σου και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά και θέματα που δεν σε αφορούν. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
















Δίδυμοι

21/5-21/6




Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Δίδυμε, και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, γιατί η θέση του Ερμή στον Λέοντα εξακολουθεί να σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρα σου.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, με τις επιρροές που δέχεσαι από τον Άρη στον Σκορπιό, θα περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αγαπητέ Δίδυμε. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα, αν δεχτείς την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο, που σε φλερτάρει αδιάκοπα.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
















Καρκίνος

22/6-22/7




Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει τις ευεργετικές της ιδιότητες, θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που διαθέτεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης και η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς σήμερα να εκδηλώσεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις μαζί με το σύντροφό σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να φανερωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Αν πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες, αρκεί να είσαι (αλλά και να φαίνεσαι) πιο διαθέσιμος.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα γίνουν κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχήσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον και κράτησέ τα ως άσο στο μανίκι σου. Στα οικονομικά σου, οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.
















Λέων

23/7-23/8




Αγαπητέ Λέων, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα σε απασχολούν και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!!




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μην πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά, και να κάνεις μία μικρή αποταμίευση, για πιθανά επιπρόσθετα έξοδα που θα εμφανιστούν.



















Παρθένος

24/8-22/9




Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα σε διακατέχει επιθετικότητα και ένας ανεξέλεγκτος παρορμητισμός, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Πλούτωνα και σε επηρεάζει. Έτσι, μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί δεν θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα και κράτησε όσο πιο ήπιους τόνους μπορείς στην μεταξύ σας κουβέντα. Εσύ, Παρθένε, που είσαι ακόμη ελεύθερος, το βράδυ είναι καλό για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που σου φτιάχνουν το κέφι.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Παρθένος, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν στη δουλειά σου για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί αρκετά και μην εκτεθείς ενώπιον των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.
















Ζυγός

23/9-22/10




Αγαπητέ Ζυγέ, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου, γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα, που προσπαθείς πάση θυσία να αποφύγεις. Ένα φλερτ ή όμορφα λόγια θα φτιάξουν τη διάθεσή σου προς το βράδυ.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη περισσότερο, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά να κουβεντιάζεις με τον άνθρωπό σου όλα όσα σε απασχολούν. Σε σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, με την Αφροδίτη να σου στέλνει τις θετικότερες επιρροές της από το ζώδιο του Καρκίνου, θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Ζυγός. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις, που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω. Στα οικονομικά σου, τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Επιβάλλεται να κάνεις οικονομία.













Σκορπιός

23/10-22/11




Συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, φίλε Σκορπιέ, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα, όμορφα και καλά. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να υπάρχουν, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, πρέπει να κινηθείς διαφορετικά και να αναζητήσεις το άτομο που θα συμπληρώσει τα ερωτικά σου κενά και όχι να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, να περιμένεις να σου χτυπήσεις την πόρτα!




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Σκορπιός, θα μπορέσεις σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η μέρα είναι καλή για να αναλάβεις κάποιες επιπρόσθετες ευθύνες και αρμοδιότητες, που θα αυξήσουν μελλοντικά και τα εισοδήματά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.



















Τοξότης

23/11-21/12




Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερου, θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις, αγαπητέ Τοξότη. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αμφισβητήσεις και θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ζωής σου και με νέες βάσεις και αντιλήψεις, θα πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και θα σταματήσεις να την αφήνεις στα χέρια των άλλων.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Δεν χρειάζεται να σε απορροφά τόσο πολύ η καθημερινότητα, φίλε Τοξότη, γιατί παραμελείς τον ερωτικό σου δεσμό. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για να ισορροπήσεις και μερικά θέματα, που μεγαλώνουν τις αποστάσεις στη σχέση σας. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, με την αυξημένη κοινωνικότητα που έχεις, δεν θα αργήσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, κάνε τον απολογισμό σου στα επαγγελματικά σου και σκέψου καλά, πριν πάρεις την απόφαση να αναζητήσεις κάτι άλλο. Οι εποχές είναι δύσκολες ακόμη και για το ζώδιό σου και πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις και τα λόγια σου, αν βέβαια θέλεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Στα οικονομικά, πρόσεξε, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού με τις κινήσεις που θα κάνεις.
















Αιγόκερως

22/12-19/1




Φίλε Αιγόκερε, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτήν την ημέρα. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και μην παρασύρεσαι από τα νεύρα, που θα σε κυριεύσουν.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να θέλεις να περάσεις τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου, που η αλήθεια είναι ότι παραμένει ακόμη – παρά την τελευταία ψυχρή σου συμπεριφορά – διαθέσιμος και ανοιχτός. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία μην αγχώνεσαι, αφού με σταθερά και λογικά βήματα, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Ασχολήσου περισσότερο με τις υποχρεώσεις σου και μην ξεχνάς ότι όσο λιγότερα λόγια λες, τόσο καλύτερα για σένα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα είναι πολλά. Προσπάθησε να τα ισορροπήσεις, όσο γίνεται.
















Υδροχόος

20/1-19/2




Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Υδροχόε. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και με ψυχραιμία να λύσεις τις υποθέσεις εκείνες, που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξή σου.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να βελτιώσεις τη σχέση σου, φίλε Υδροχόε. Είναι πραγματικά στο χέρι σου να έχεις καλύτερη επαφή και επικοινωνία με το σύντροφό σου και πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για μια συνάντηση με άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σου εκμυστηρευτεί τον έρωτα του.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου, αλλά και να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις. Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρεις όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς με ευελιξία, σε κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν.



















Ιχθείς

20/2,20/3




Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Αφιέρωσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.




Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα νοιώσεις πως μερικά πράγματα δεν θα σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, αλλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι είναι και αυτός υποχρεωμένος από την πλευρά του να σου δώσει. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα φλερτ που θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα και θα οφείλονται στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σου φτιάξουν πολύ την ψυχολογική σου διάθεση.




Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα καταφέρεις πάρα πολλά σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Μην εκνευριστείς με ορισμένες μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν και φρόντισε να ακούσεις προσεκτικά τις προτάσεις που θα σου κάνουν. Πρέπει να τις εξετάσεις καλά πριν τις αποδεχτείς και μην τρενάρεις άλλο τα όνειρα σου, λόγω των ανασφαλειών σου. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα, σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορεί να παρασυρθείς, προτού το καταλάβεις.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger