E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Για 7η φορα γυμνη στο Playboy γνωστη παρουσιαστρια

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012


Μια από τις πλέον αρχετυπικές playmate των 90s (μαζί με την Πάμελα Άντερσον και την Κάρμεν Ηλέκτρα), η Τζένι Μακάρθι, επιστρέφει -στα 40 της- στο περιοδικό που την καθιέρωσε.

«Είμαι πολύ περήφανη. Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και κλασάτες. Θα μπορούσαν να είναι από προχωρημένο περιοδικό μόδας». Αυτό δήλωσε η εδώ και χρόνια παρουσιάστρια (στο Love in the Wild του NBC), best seller συγγραφέας (του πως να μεγαλώνεις ένα αυτιστικό παιδί), φιλάνθρωπος και πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρει.


Για την ώρα, το μόνο που έχουμε δει είναι το εξώφυλλο του τεύχους Ιολίου/Αυγούστου 2012. Το οποίο και όντως είναι πιο κλασάτο από ότι το πρώτο της, αυτό που έκανε το 1994.


Έτσι και αλλιώς η Μακάρθι είναι ειδική επί του θέματος αφού όχι μόνο έχει φωτογραφηθεί η ίδια γυμνή επτά φορές, αλλά έχει φωτογραφήσει και γυμνά μοντέλα (και πάλι για χάρη του Playboy).
Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «Μου αρέσει που τα μοντέλα του Playboy δεν είναι ανορεξικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω καθόλου δίαιτα. Απλά γυμνάστηκα παραπάνω».
Να επισημανθεί ότι αυτή, που σκοπεύει να είναι η τελευταία της φωτογράφηση, έγινε ως δώρο στον εαυτό της πριν τα 40α γενέθλιά της.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger