E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O Mητροπολιτης Παυλος «ξαναχτυπα»: Δεν μπορεις να εισαι ταυτοχρονα Χριστιανος και Χρυσαυγιτης

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012


Οποιος τάσσεται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και Χριστιανός. Ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, ο πρώτος ιεράρχης που την περασμένη εβδομάδα κατακεραύνωσε το ακροδεξιό ντελίριο για να δεχθεί απειλές από τη Χρυσή Αυγή, σήμερα επανέρχεται.
Ο μάχιμος ιεράρχης, με αφορμή την υπόθεση με το θεατρικό έργο Coprus Christi (παρουσίαζε τον Ιησού να έχει ερωτικές σκέψεις για τον Ιούδα) και τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το θέατρο Χυτήριο με στελέχη και οπαδούς της Χρυσής Αυγής, την καταγγέλλει λέγοντας ότι «αντέδρασε για καθαρά κομματικούς λόγους και για να αποκτήσει οπαδούς».
Με συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο μητροπολίτης Παύλος δηλώνει ρητά ότι δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα Χριστιανός και Χρυσαυγίτης. «Αν πιστεύεις στον Χριστό, πιστεύεις πως αυτός ο έγχρωμος είναι ελάχιστος αδελφός του Κυρίου. Εσύ τι θα κάνεις; Θα πας να τον χτυπήσεις με αλυσίδες; Και θα είσαι Χριστιανός;» δηλώνει.
Προσθέτει μάλιστα ότι η Εκκλησία πρέπει να τοποθετηθεί και να πάρει θέση για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. «Δεν μπορεί να είμαστε αδιάφοροι. Γιατί η αδιαφορία των μέσων Γερμανών έβγαλε τον Χίτλερ στην εξουσία» αναφέρει ο ρηξικέλευθος ιεράρχης.

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Κομμουνιστής(Άθεος);Μπορεί ένας Χριστιανός να είναι Σεβασμιότατε;Γιατί δεν παίρνετε ανοιχτά θέσει και για τον κομουνισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger