Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γνωστή ηθοποιός απέκτησε διπλάσιο στήθος για ένα ρόλο... χωρίς επέμβαση!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Να που τελικά η τεχνολογία κάνει θαύματα... 

Γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ κλήθηκε να αποκτήσει διπλάσιο στήθος από αυτό που είχε για ένα ρόλο και τα κατάφερε χωρίς επέμβαση. Ο λόγος για την Agnes Bruckner που δέχτηκε την πρόκληση να υποδυθεί Anna Nicole Smith και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε.

Η νεαρή Agnes συμμετείχε στη φιλόδοξη φωτογράφηση του Lifetime για τη βιογραφία “The Anna Nicole Story” και έπρεπε από την B cup στήθους που είχε να περάσει στην κατηγορία D, να αποκτήσει δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο στήθος. Η ίδια συμμετείχε στο project, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά το νυστέρι και την αυξητική στήθους.

Έτσι οι δημιουργοί της ταινίας ζήτησαν στο make up artist Greg Cannom να σχεδιάσει πρόσθετο στήθος που τοποθετούνταν λίγο πριν το γύρισμα στο πραγματικό στήθος της Agnes ώστε να μοιάζει στην Anna Nicole Smith.

Δες φωτογραφίες με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα:






Ζητείται αποκλειστική επειγόντως! Είδηση-Αηδία! 72χρονος σχεδιαστής έβαλε την 20χρονη σύντροφό του να του πλύνει τα... οπίσθια!


Μία λέξη: Aηδία!

Ο 72χρονος μόδιστρος διατηρεί δεσμό με μια 20χρονη όμορφη κοπέλα! Ο λόγος για τον Roberto Cavalli, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στο υπερπολυτελές σκάφος του σχεδιαστή! 

Ωραία ως εδώ...! Το θέμα είναι πως την έβαλε να τον πλύνει ολόκληρο  από την κορυφή ως τα νύχια! Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε (εαν το αντέξετε) τον Cavalli να έχει κατεβάσει το μαγιό του και εκείνη να του πλένει τα οπίσθια! Πάντως μια έκφραση αηδίας την έχει στο βλέμμα της!



http://www.athensbars.gr/

4 λόγοι για να κοιμάστε ..γuμνές!


Ξεχάστε πιτζάμες και ζακέτες! …
Αν είστε από αυτές, που για να κοιμηθείτε βάζετε πιτζάμες, ζακέτες και κάλτσες, τους χειμερινούς μήνες φυσικά, σας πληροφορούμε, ότι ακόμα κι αν κρυώνετε, καλύτερα να βάλετε μια κουβερτούλα ακόμη, παρά να φορτώνετε το σώμα σας με περιττά ρούχα.


Ο λόγος;
Σύμφωνα με έρευνες, το να κοιμάται μία γυναίκα χωρίς ρούχα, εντελώς χωρίς ρούχα όμως, μπορεί να έχει πολλά θετικά για την υγεία της. Aς πάμε να δούμε κάποια από αυτά…

1. Κάνει καλό στην…κοιλότητα σας: Ναι καλά διαβάσατε! Όπως είναι φυσικό, και όπως φανταζόμαστε γνωρίζετε, δεν υπάρχει κοιλότητα χωρίς βακτήρια και μύκητες. Η υψηλή θερμοκρασία λοιπόν, αντί να τα εξοντώνει, τα βοηθά να πολλαπλασιάζονται, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει όταν η θερμότητα είναι σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.

2. Koιμάστε καλύτερα: Μπορεί όλες μας να θέλουμε να είμαστε ζεστές κάτω από τα σκεπάσματά μας αλλά η πολλή ζέστη δεν ωφελεί το σώμα μας. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες, επειδή η θερμοκρασία του σώματός μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, τείνει να μειώνεται σημαντικά, το να το κρατάμε περισσότερο από όσο πρέπει ζεστό, μπορεί να του προκαλέσει σοκ, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να απολαύσουμε τον ύπνο μας, μιας και η θερμότητα διαταράσσει τη σωστή θερμοκρασία του οργανισμού. Τώρα λοιπόν ξέρετε που οφείλονται οι αϋπνίες σας!

3. Φαίνεστε… νεότερες: Κι όμως είναι πραγματικότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η υψηλή θερμοκρασία σαμποτάρει την παραγωγή της μελατονίνης στον οργανισμό, η οποία είναι η σημαντικότερη ορμόνη κατά του γήρατος. Έτσι, το να διατηρείται το σώμα πιο δροσερό, επιτρέπει στην μελατονίνη να κάνει τη δουλειά της κι εσείς να παραμένετε νέες!

4. Αδυνατίζει: Όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι πολύ υψηλή, η κορτιζόνη, η οποία ευθύνεται για το αίσθημα της πείνας στον οργανισμό αυξάνεται, με αποτέλεσμα να ξυπνάτε πεινασμένες. Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει όταν κοιμάστε γuμνή και άρα η θερμοκρασία σας είναι πιο χαμηλή.

http://www.mychannel.gr/


Ανέκδοτο: Η προέλευση της πεθεράς


Μπαμπά, εγώ από που ήρθα;
- Σε γέννησε η μαμά.
- Και η μαμά, από που ήρθε;
- Τη γέννησε η πεθερά μου, δηλαδή η γιαγιά σου.
- Κι εκείνη, από που ήρθε;
- Κατευθείαν από τη κόλαση παιδάκι μου...!


Πως να παγώσετε σε τρία λεπτά τις μπύρες και τα αναψυκτικά σας!!!


Έχει γεμίσει το ψυγείο σας και δεν χωρούν οι μπύρες και τα αναψυκτικά για την παρέα το βράδυ; Εδώ σας έχουμε ΤΟ tip για να παγώσετε όλες τις μπύρες και όλα τα αναψυκτικά σε 3 μόνο λεπτά.


Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τα αναψυκτικά σε μια κατσαρόλα, να πετάξετε μέσα παγάκια ώστε να καλυφθούν τα μπουκάλια ή τενεκεδάκια και να γεμίσετε την κατσαρόλα με νερό.

Θα μας πείτε, ωραία δεν είναι και κάτι καινούριο αυτό. Εδώ όμως είναι το κόλπο, αφού έχετε γεμίσει την κατσαρόλα με νερό, ρίχνετε μέσα 2 φλιτζάνια αλάτι. Ανακατέψτε για να διαλυθεί και βάλτε το στην κατάψυξη για 3 λεπτά.

Απολαύστε τώρα τα παγωμένα αναψυκτικά σας!


neadiatrofis.gr

enallaktikidrasi.gr


Μητέρα και κόρη αιχμάλωτες σε σπίτι-κολαστήριο


Δύο άνδρες και μία γυναίκα, στο Οχάιο των ΗΠΑ, κατηγορούνται από τις ομοσπονδιακές αρχές για δουλεία, αφού φέρεται ότι κρατούσαν αιχμάλωτες, παρά τη θέλησή τους, μία ανάπηρη γυναίκα και την κόρη της για τουλάχιστον από δύο χρόνια, ανακοίνωσε χθες, Τρίτη το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τα τρία άτομα φέρεται ότι απειλούσαν τη γυναίκα και την κόρη της με μεγάλα φίδια, ενώ τις ανάγκαζαν να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο όπου ένα ιγκουάνα ήταν εκτός γυάλας, προκειμένου να τις εκφοβίσουν ώστε να μη διαφύγουν. Η μητέρα δεχόταν ξυλοδαρμούς και απειλές με όπλα, ενώ αναγκαζόταν να κάνει χειρωνακτικές εργασίες, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο. Αυτή και η κόρη της στερούνταν τροφής, ενώ απειλούνταν, εκτός από τα ερπετά και με μεγάλα σκυλιά ράτσας πίτμπουλ.

Ο Τζόρντι Κάλαχαν, 26 ετών, ο Ντάνιελ Μπράουν, 31 ετών και η Τζέσικα Χαντ, 31 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δουλεία και καταναγκαστική εργασία. Ο Στίβεν Ντέτελμπακ, εισαγγελέας της πολιτείας του Οχάιο, δήλωσε ότι η υπόθεση αποτελεί υπενθύμιση πως η δουλεία υφίσταται ακόμα στις μέρες μας.

«Μία από τις βασικές αξίες του έθνους μας είναι η ελευθερία, ωστόσο αυτή η γυναίκα και το παιδί της στερήθηκαν την ελευθερία τους επί δύο ολόκληρα χρόνια», δήλωσε. «Τα θύματα υπέστησαν πράξεις βίας, απειλές ενώ ζούσαν υπό απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης».

Τα τρία άτομα εξανάγκαζαν τις δύο γυναίκες να τους καθαρίζουν το σπίτι, να τους πλένουν τα ρούχα, να κάνουν τα ψώνια καθώς και να φροντίζουν τα σκυλιά αλλά και τα ερπετά που υπήρχαν στο σπίτι. Η Χαντ αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες ότι έκλεβε το μηνιαίο επίδομα αναπηρίας της γυναίκας.

hellas-now.com

Ο Κραουνάκης ξαναγράφει τον «Αδωνι» ειδικά για τον Γεωργιάδη και την Μανωλίδου [βίντεο]

Τον Αδωνι Γεωργιάδη και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου επέλεξε να στολίσει ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλάζοντας λίγο τους στίχους γνωστού του τραγουδιού «Αδωνις».
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης το έκοψε και το έραψε στα μέτρα του Αδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου.
Κάποιοι από τους στίχους έχουν ως εξής:
«Με την ξανθιά την κουλή να σε λέει μπουμπούκο.
Τα βούρλα φυτρώνουν στον βούρκο.
Πάμε στον Αδωνι για φραπέ που μας λέει κομμούνια, φρικιά, τον σιχαίνονται και οι φοιτητές.
Κι εκείνος βγαίνει με μία ξινή, νευρικιά Ευγενία τη λένε που λες».




http://www.iefimerida.gr/

Δείτε τη live εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Σουηδία! “Save Me (This Is An SOS)”

Στα πλαίσια της πρεμιέρας της εκπομπής Lotta På Liseberg στις 17 Ιουνίου η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε live για πρώτη φορά το νέο της single “Save Me (This Is An SOS)” Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Έλενας στα πλαίσια της προώθησης του νέου της single στη Σκανδιναβία. Κατά τη διάρκεια του show τραγούδησε και το “My Number One, ξεσηκώνοντας το Σουηδικό κοινό, ενώ μαζί με τους άλλους καλεσμένους της βραδιάς τραγούδησαν το “Dans på Brännö brygga”. Δείτε τη live παρουσίαση του “Save Me (This Is An SOS)”



ΣΥΡΙΑ : Aποκεφάλισαν χριστιανό και έριξαν το σώμα του στα σκυλιά


Σύμφωνα με τo Ugly Truth (17/06/13) σε αναδημοσίευση άρθρων των Daily Mail, Ηuffington Post , Sunday Times, The Australien, Al Arabiya ,Σύριοι αντάρτες αποκεφάλισαν έναν χριστιανό στο βορρά της χώρας στην πόλη Ρας αλ Αγίν , στα τούρκικα σύνορα. Βασίζεται σε μαρτυρία της γαλλολιβανέζας
Marie-Agnes, ηγουμένης στο μοναστήρι του Αγίου Ιακώβου στην Καρά της Συρίας( 70χμ από την Χομς). Η 60χρονη ηγουμένη, δήλωσε ότι αφού του έκοψαν το κεφάλι πέταξαν το σώμα του στα σκυλιά.

Το θύμα ονομαζόταν Αντρέι Αρμπάς ,ήταν 38 ετών και οδηγός ταξί στο επάγγελμα. Τον απήγαγαν γιατί διαδόθηκε ότι ο αδερφός του χαρακτήρισε « αλήτες » τους μαχητές του « Eλεύθερου Συριακού Στρατού ». Η μοναχή λέει ότι βρήκαν το ακέφαλο σώμα του στην άκρη του δρόμου περιστριγυρισμένο από πεινασμένα σκυλιά. Kατηγορεί την Βρετανία και όλη τη Δύση που υποστηρίζουν τους αντάρτες αφού αυτοί σε καθημερινή βάση καταπατούν τ΄ανθρώπινα δικαιώματα με δολοφονίες, απαγωγές, βιασμούς και ληστείες. Αναρωτιέται πώς « ο ελεύθερος και δημοκρατικός κόσμος υποστηρίζει εξτρεμιστές που θέλουν να επιβάλουν το νόμο της Σαρίας και να μετατρέψουν τη Συρία σε ισλαμικό κράτος.Αυτή η εξέγερση άρχισε από ισλαμιστές μισθοφόρους που ενδιαφέρονται να διεξάγουν Ιερό Πόλεμο παρά να φέρουν αλλαγές στην διακυβέρνηση. Είναι καθαρά σεκταριστική σύγκρουση στην οποία οι χριστιανοί καταβάλουν πολύ σκληρό τίμημα. »Το επεισόδιο του αποκεφαλισμού του νιόπαντρου Αντρέι που περίμενε τη γέννηση του πρώτυ του παιδιού, έγινε μέσα στον πανικό που επικρατούσε όταν οι μαχητές κατέλαβαν την πόλη Ρας αλ Αγίν.
Τη νύχτα εισέβαλαν στη χριστιανική συνοικία και πρόσταζαν τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή και να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Περισσότερες από 200 χριστιανικές οικογένειες εκδιώχθηκαν μέσα στη νύχτα χωρίς κανείς να εγγυάται την ασφάλειά τους αφού στο δρόμο της φυγής υπήρχαν παντού « μπλόκα θανάτου » που άλλοτε απαγάγουν απαιτώντας λύτρα κι άλλοτε δολοφονούν. Η αδερφή Marie-Agnès πληροφορεί την Daily Mail ότι τα Χριστούγεννα του 2012 , μαχητές που φορούσαν μαύρες μπαντάνες (χαρακτηριστικό έμβλημα τη Αλ Κάιντα) είχαν θέσει σε ομηρία το μοναστήρι που βρίσκεται μεταξύ Δαμασκού και Χομς για να μην γιορτάσουν οι χριστιανοί. Εκτιμά ότι αυτές οι εξεγέρσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα την αποχριστιανοποίηση της ιστορικής κοιτίδας του χριστιανισμού.
H αδελφή Marie-Agnès που παραχώρησε πρόσφατη συνέντευξη στο γαλλόφωνο σταθμό Radio Courtoisie καθως και σε πολλά άλλα γαλλικά περιφερειακά μέσα, καταγγέλει τις δυτικές κυβερνήσεις ότι οπλίζουν και χρηματοδοτούν τα εγκλήματα των παραστριωτικών ενώ κατηγορεί και την καθολική εκκλησία ότι διστάζει να αποκαλύψει τις σφαγές που διαπράττουν οι ισλαμιστές. Σε άλλη παρέμβασή της στο γαλλικό « Κέντρο Κατά της Πνευματικής Χειραγώγησης »,χαρακτηρίζει τα δυτικά μέσα ενημέρωσης συνυπεύθυνα για την κατάσταση στη Συρία και τα ρεπορτάζ προπαγανδιστικά που θα καταστρέψουν όλη τη χώρα.

Η βιογραφία της θαρραλέας και αγαπητής σε Συρία και Λίβανο μοναχής είναι εντυπωσιακή. Το σκάει από το σπίτι της στο Λίβανο, στα δεκαέξι για να ζήσει στα κοινόβια των χίπιδων της Ευρώπης, της Ινδίας και του Νεπάλ. Αφού μυήθηκε σε ινδουισμό , ισλάμ αλλά και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, στα 19 απορρίπτει αυτόν τον τρόπο ζωής και κλείνεται σε καρμελιτικο μοναστήρι του Λιβάνου μέχρι τα 41 της χρόνια. Το 2000 αισθάνεται ότι ο προορισμός της είναι να υπηρετήσει το χριστινιασμό της Συρίας και ιδρύει ανεξάρτητη μοναστική κοινότητα στα απομεινάρια της αρχαίας μονής του Αγίου Ιακώβου. Έκτοτε μάχεται για τη διάσωση της χριστιανικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Συρίας ενώ οι προσευχές της Κοινότητας στοχεύουν στον εκχριστιανισμό εβραίων και μουσουλμάνων.

Από Βρυξέλλες, Πορφύρης Δημήτρη και Σταφυλά Πηνελόπη

triklopodia

ΣOK: Ο ΕΟΠΥΥ έκοβε κονδύλια παιδικών σταθμών και τα έδινε σε... δεξιώσεις

Ακούγεται απίστευτο, μα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Την ώρα που κυβέρνηση και τρόικα αποφασίζουν για περαιτέρω περικοπές στις παροχές του ΕΟΠΥΥ προς τους ασφαλισμένους, υπήρξαν κάποιοι, οι οποίοι έκοψαν κονδύλια που προορίζονταν για παιδικούς σταθμούς, τα οποία και χρησιμοποίησαν σε... δεξιώσεις!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ο ΕΟΠΥΥ κούρεψε δαπάνες από τους παιδικούς σταθμούς των ασφαλισμένων για να χορηγήσει δεξιώσεις και φιλοξενίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η διοίκηση του χρεωκοπημένου ΕΟΠΥΥ - συνεπικουρούμενη από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας- δε δίστασε να «κουρέψει» χρήματα που προορίζονται για την κοινωνική πρόνοια και να τα προωθήσει σε κοσμικά γεγονότα, ταξίδια προσωπικού για εκπαίδευση και ταξίδια αγνώστου προορισμού. Όλα αυτά μάλιστα όταν μετά από παραινέσεις της τρόικα ετοιμάζονται και άλλες περικοπές σε παροχές επειδή τα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ έχουν ξεφύγει. 

Στο έγγραφο που παρουσιάζει η «Ελευθεροτυπία» φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι αρμόδιοι …τσεκουρώνουν απαραίτητες δαπάνες για τους περίπου 10 εκατ. ασφαλισμένους για να μεταφέρουν τα κονδύλια σε άλλους πιο …ενδιαφέροντες για τη διοίκηση τομείς κοσμικού χαρακτήρα. 

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στο έγγραφο, για να αυξηθούν οι δαπάνες «δεξιώσεων και φιλοξενίας», «Οδοιπορικά έξοδα για τη μετακίνηση εντός της χώρας υπαλλήλων για εκπαίδευση», «Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» μειώνονται τα αντίστοιχα ποσά από: «Λοιπές χορηγίες κοινωνικής πρόνοιας (Παιδικοί σταθμοί)» και «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών λογισμικού και λοιπού συναφούς βοηθητικού εξοπλισμού». 

Όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που χιλιάδες οικογένειες λόγω του μνημονίου δεν μπορούν να πληρώσουν τα έξοδα των παιδικών σταθμών και οι εργαζόμενοι και οι ασφαλισμένοι λιώνουν στις ατελείωτες ουρές λόγω της έλλειψης σοβαρής μηχανοργάνωσης! 

Αυτή η αδικαιολόγητη απόφαση μάλιστα μοιάζει ακόμη περισσότερο προκλητική αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΕΟΠΥΥ δίνει πάνω από 20 εκατ. ευρώ το χρόνο σε υπερωρίες του προσωπικού τη στιγμή που οι ασφαλισμένοι ταλαιπωρούνται σε ουρές για να εισπράξουν π.χ. χρήματα από φάρμακα που έχουν πληρώσει από την τσέπη τους. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν για τις δεξιώσεις και τις φιλοξενίες που στόχο έχουν την αναδόμηση του επικοινωνιακού προφίλ των διοικούντων, κουρεύονται δαπάνες από υπολογιστές την ώρα που υπηρεσίες που εξυπηρετούν χιλιάδες ασφαλισμένους δε διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό με την ταλαιπωρία βέβαια να μετακυλύετε στους συναλλασσομένους με τον ΕΟΠΥΥ με τη διοίκηση να ασχολείται με το επικοινωνιακό φτιασίδωμα της. 

Όπως προκύπτει από την τροποποίηση του προϋπολογισμού, από τους παιδικούς σταθμούς των ασφαλισμένων κόβονται 1.780.000,00 ευρώ και από την «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών λογισμικού και λοιπού συναφούς βοηθητικού εξοπλισμού» 700.000,00 ευρώ. Με τα κονδύλια αυτά αυξάνονται οι δαπάνες μεταξύ άλλων για : «Φιλοξενίες και δεξιώσεις» κατά 15.000,00 ευρώ, «Οδοιπορικά έξοδα για τη μετακίνηση εντός της χώρας υπαλλήλων για εκπαίδευση» κατά 20.000,00 ευρώ, «Ημερήσια αποζημίωση για τη μετακίνηση εντός της χώρας υπαλλήλων για εκπαίδευση» κατά 20.000,00 ευρώ, «Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» κατά 1.100.000,00 ευρώ. 

thestival

Νηπιαγωγός έβαζε φάρμακα στις τηγανίτες για να κοιμίσει τα παιδιά

Σάλο έχει προκαλέσει στο Οχάιο των ΗΠΑ η είδηση για μία 37χρονη δασκάλα παιδικού σταθμού η οποία προκειμένου να βάζει για ύπνο τα παιδάκια που πρόσεχε τους έβαζε φάρμακα μέσα στις τηγανιτές πατάτες. Η 37χρονη Tammy Eppley που είχε αναλάβει τη φροντίδα έξι παιδιών- ηλικίας 2 έως 5 ετών-  στον  παιδικό σταθμό Caterpillar χρησιμοποιούσε φάρμακα όπως αντισταμινικά και συμπληρώματα μελατονίνης όπως ανέφερε η αστυνομία.  Ευτυχώς κανένα δεν εμφάνισε κάποια παρενέργεια.

Όπως δημοσίευσε το star.gr, όλα αποκαλύφθηκαν όταν μία φίλη της την κατήγγειλε στις αρχές. Η 37χρονη συνελήφθη για έκθεση παιδιών σε κίνδυνο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη.

Σοκαριστικές φωτογραφίες: Φιλιά και ρακέτες στην παραλία δίπλα σε άψυχο κορμί λουόμενης

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου...

Λουόμενοι σε παραλία της Ιταλίας  συνέχισαν να λιάζονται, να φιλιούνται παθιασμένα, να παίζουν ρακέτες και να πίνουν τα ποτά τους δίπλα στο άψυχο σώμα μια γυναίκας που είχε πεθάνει λίγο πριν δίπλα τους από ανακοπή καρδιάς.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Φόρμια. Μια 78χρονη γυναίκα από τη Ρωσία που παραθέριζε στην περιοχή κατέβηκε το μεσημέρι για να κάνει το μπάνιο της. Ενώ κολυμπούσε πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Ενας λουόμενος την είδε να καταρρέει και επιχείρησε να την μεταφέρει στην στεριά. Η γυναίκα ανέπνεε με δυσκολία και παρά τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν από τον λουόμενο, η καρδιά της δεν άντεξε.

Ενα σεντόνι κάλυπτε το άψυχο κορμί της ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο που θα τη μετέφερε στο νεκροτομείο.

Κανείς δεν γνωρίζει αν επρόκειτο για άγνοια ή αδιαφορία. Ωστόσο οι εικόνες προβληματίζουν...



Απίστευτη ιστορία: Δίχρονη ξαναπερπάτησε μετά από ακρωτηριασμό που της προκάλεσε ο πατέρας της

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ιστορία της μικρής Αϊρλαντ από την Τάμπα των ΗΠΑ.

Πριν από έναν περίπου χρόνο η μικρούλα, μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Ένα πρωινό λοιπόν κι ενώ ο μπαμπάς της κούρευε το γκαζόν στον κήπο του σπιτιού, η μικρή έτρεχε.

Η μητέρα προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά λόγω του θορύβου της μηχανής δεν την άκουσε με αποτέλεσμα να κάνει απότομη κίνηση και να ακρωτηριάσει τα πόδια της κόρης του. Η μικρή αμέσως κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέβληθη σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να μην είναι και τόσο αισιόδοξοι.

Η μικρή όμως ήθελε τόσο πολύ να ξαναπερπατήσει, που μετά από επτά επεμβάσεις κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα με προσθετικά πόδια. Αφού της τα τοποθέτησαν, η μικρή αμέσως σηκώθηκε και ξεκίνησε να περπατά. Φυσικά όλοι δάκρυσαν από χαρά και συγκίνηση ενώ ο πατέρας της, δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλά.

«Είμαι άφωνος και τόσο περήφανος. Είναι η ηρωίδα μου, είναι ο άγγελός μου», δήλωσε ο πατέρας ενώ η μητέρα συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γυρίσουμε στο σπίτι αλλά έχουμε και αγωνία για το πώς θα γίνουν όλα. Αλλά ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».


Αίγιο: Η νύφη κατήγγειλε ότι ο πεθερός την...

Ο πρωταγωνιστής γλίτωσε τα χειρότερα από τον μικρό του εγγονό...

Στο εδώλιο θα καθόταν Αιγιώτης πεθερός από την πατρινή νύφη του αλλά για καλή του τύχη η νεαρή γυναίκα μετάνιωσε και προτίμησε να αποσύρει τη μήνυση που είχε καταθέσει!
Όλα ξεκίνησαν προ μερικών μηνών.

Tο ζευγάρι αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες και ο πατέρας του γαμπρού ήθελε να μεσολαβήσει ώστε... να τα ξαναβρούν. Μόνο που μετά από κάποιον αριθμό επισκέψεων στο σπίτι του ζευγαριού, ο πεθερός δεν κάθισε «φρόνιμα».

Όπως περιέγραφε η πατρινή, άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και στο τέλος έφθασε στο σημείο να την θωπεύσει.

Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει χωριστά ενώ ο πεθερός... δεν έχει ξαναπατήσει το πόδι του στο σπίτι της νύφης του. Ωστόσο η πεθερά της νύφης ενημερώθηκε άμεσα για το περιεχόμενο της καταγγελίας, και ξεκίνησε διαδικασία... διαζυγίου με τον άνδρα της.


Δείτε τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σας



Στις μέρες μας η επιλογή ενός κινητού τηλεφώνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά όταν έχουμε απώλειες όπως να μας χαλάσει το προηγούμενο κινητό, να είναι εκτός εγγύησης, και το service να κοστίζει όσο η αξία του.
Βέβαια, πριν την αγορά, πρέπει να εξετάσουμε κάποια κριτήρια.
Τυπικά ο αγοραστής, στην αγορά ενός κινητού, δεν πρέπει να κοιτάει τα features μόνο, αλλά και τα ψιλά γράμματα, καθώς υπάρχουν κινητά που είναι αρκετά βλαβερά για την υγεία, προκαλούν πονοκεφάλους, εγκεφαλικές παρενέργειες και άλλα δυσάρεστα συμβάντα.

Για αυτό τον λόγο πρέπει να κοιτάζουμε η νέα μας συσκευή να έχει μικρότερο SAR από την παλιά που θα αγοράσουμε. Αυτό είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι το νούμερο 1 κριτήριο αγοράς πριν την αγορά κινητού τηλεφώνου.

Τι είναι το SAR;


Η τιμή SAR (Specific Absorption Rate = ρυθμός ειδικής απορρόφησης) είναι χαρακτηριστική γιά κάθε συσκευή κινητού και δείχνει το βαθμό απορρόφησης της ακτινοβολίας από τον οργανισμό.

Υπάρχουν μάλιστα δύο τιμές μία γιά το κεφάλι και μία γιά το σώμα. Στο κεφάλι φυσικά είναι πάντα μεγαλύτερη η δόση λόγω της πλήρους λειτουργίας όταν κάνουμε συνδιάλεξη και λόγω της απόστασης που είναι ελάχιστη.

Οι μέγιστες επιτρεπόμενες τιμές όπως έχουν θεσπιστεί σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες είναι 2.0 W/Kg σε 10g ιστού και 1.6 W/Kg σε 1g ιστού αντίστοιχα.

Άρα δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες οι τιμές.

Είναι καλό λοιπόν να ψάχνετε κινητά με όσο το δυνατόν πιό χαμηλό δείκτη SAR.

Σε αυτό το γράφημα μπορούμε να δούμε τις τιμές ταξινομημένες από τα αριστερά (οι χαμηλές) και από τα δεξιά οι υψηλές έως υπερβολικά υψηλές τιμές.



Για 1 γραμμάριο ιστού ισχύουν τα ακόλουθα : 

Πολύ χαμηλό : SAR μικρότερο του 0.38 Χαμηλό : SAR μεταξύ 0,39-0,5 Μέτριο : SAR μεταξύ 0,51-0,7 Υψηλό : SAR μεταξύ 0,71-0,9 Πολύ υψηλό : SAR μεταξύ 0,91-1,1 Υπερβολικά υψηλό : οτιδήποτε μεγαλύτερο του 1.1 
Για 10 γραμμάριο ιστού ισχύουν τα ακόλουθα : οτιδήποτε έχω γράψει πάνω, απλά προσθέστε +20% επί της τιμής, δηλ στο 1W/kg@10 το 0.2 (1.2W/Kg@1), καταλαβαίνουμε στο περίπου πόση ακτινοβολία έχει με 1 γραμμάριο ιστού. 

ΠΡΟΣΟΧΗ !! οι τιμές όσο ανεβαίνουν προς τα πάνω, πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, δηλαδή αν έχουμε 2 χρήστες, τον Α και τον Β, και : 
ο Α έχει μιλήσει 5 λεπτά, έχοντας το κινητό του τιμή SAR 1.5@1 
ο Β έχει μιλήσει 3 ώρες, έχοντας το κινητό του τιμή SAR 0.39@1 
ο Α έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά από τον Β λόγω ότι δέχτηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ακτινοβολία 1,5W στον εγκεφαλικό του ιστό. 

Πως μπορώ να μάθω την τιμή ακτινοβολίας του κινητού μου; υπάρχουν τρεις τρόποι, ο ένας είναι να διαβάσετε το user manual του κινητού σας, είτε (2ος τρόπος) το κουτί ακόμη, πολλές φορές το γράφει. Τρίτος τρόπος είναι να μπείτε στο site του κατασκευαστή και ψάχνοντας το μοντέλο.


Πηγή: enallaktikidrasi

Δείτε το μήνυμα-σημείωμα προς τους ...διαρρήκτες που έχει σαρώσει το διαδίκτυο!


Δείτε το απίστευτο μήνυμα προς τους επίδοξους διαρρήκτες που άφησαν οι ιδιοκτήτες στην είσοδο του σπιτιού τους! 


Αστείες φωτογραφίες γάμων










































Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger