Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Katia Ivanova πεταξε τα ρουχα της

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012


Το 23χρονο μοντέλο και πρώην του κιθαρίστα των Rolling Stones φωτογραφίζεται με με τα εσώρουχα και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Για τις ανάγκες του περιοδικού «ZOO» η Katia Ivanova πέταξε τα ρούχα της και μας έδειξε την σέξι πλευρά της.  

Το μοντέλο απείχε από την δημοσιότητα μετά την συμμετοχή της στο Big Brother του 2010 και τον θυελώδη χωρισμό από τον Ronnie Wood. Το ειδύλλιο κράτησε μόλις ενάμιση χρόνο και ο χωρισμός, ο οποίος έλαβε χώρα έξω από ένα εστιατόριο στο Surrey υπήρξε αρκετά επεισοδιακός.

Η Katia μίλησε και για την απόφασή της να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση: «Δεν πηγαίνω σε πάρτι όπως παλιότερα, οπότε αυτή είναι η εναλλακτική που έχω! Επίσης να έχω να λέω ότι έκανα και αυτό. Ποζάροντας έτσι είναι δυναμικό. Αισθάνομαι σίγουρη και σέξι».








http://www.newsbeast.gr

Η Ιρινα Σεικ γδυνεται για την Γερμανικη εκδοση του GQ


Η νέα φωτογράφηση της Ρωσίδας σουπερμοντελ -και μόνιμης συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο- για την Γερμανική έκδοση του GQ είναι από τις πλέον σέξι της καριέρας της. Μπόνους το συνοδευτικό βίντεο. Με διαφορά ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την μέρα σας.
Βρεγμένα μαλλιά, γόβες στιλέτο, βλέμμα που ακινητοποιεί ρινόκερο και φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

Αυτό είναι το σκηνικό εστέτ χλιδής που αποτελεί το πλαίσιο της τελευταίας φωτογράφησης του πανύψηλου κοριτσιού από την Σιβηρία για το γερμανικό GQ.

Εννοείται πως υπάρχει και συνοδευτική συνέντευξή, με ατάκες όπως «Δε θα με ακούσει κανείς ποτέ να κλαίω. Δουλεύω σκληρά και είμαι αξιόπιστη. Αυτές είναι αρετές που πήρα από την οικογένειά μου». Την οποία κανείς ποτέ δεν διαβάζει.

Αν και πιο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αντίδραση του συντρόφου της, Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει βεβαρυμένο φρικαρίσματος όταν η 26χρονη βγαίνει πιο σέξι από ότι επιθυμεί. Αν και προσπαθεί να μην εκδηλώνει την ζήλια του δημόσια, αφού κάνει κακό στην εικόνα του.

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που εκδήλωσε δημόσια τον θυμό του ήταν δυο χρόνια πριν, σε μια wet t-shirt φωτογράφηση της Ιρίνα για το Νοτιοαφρικάνικο GQ, με αφορμή την οποία είχε δηλώσει «Δεν θέλω να βλέπουν άλλοι άντρες το κορμί του κοριτσιού μου».
  


Sexy παρουσιες στο Euro 2012

                            Οι 16 ωραιότερες γυναίκες των ποδοσφαιριστών

Μπορεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο μια άλλη μάχη μαίνεται στις εξέδρες: ποιος παίκτης έχει την ωραιότερη γυναίκα! 

Ο ανταγωνισμός είναι λυσσαλέος, όλες οι υποψηφιότητες πολύ δυνατές, μόνο 16 όμως θα αναδειχθούν νικήτριες του καυτού διαγωνισμού...

Δείτε τις...Sylvie Mies - Ολλανδία



Αυτή είναι η γυναίκα του Rafael van der Vaart! Μέσος στο γήπεδο, επιθετικός στο καμάκι...

Claudine Palmer - Ιρλανδία



Η γυναίκα του Robbie Keane ήταν κάποτε Μις Ιρλανδία. Τώρα είναι η Μις της καρδιάς μας...

Αλεξάνδρα Λοΐζου - Ελλάδα



Χάνει γκολ ο Γιώργος Σαμαράς; Κανένα πρόβλημα, έχει τη θεά Λοΐζου να τον παρηγορεί...

Sara Carbonero - Ισπανία



Η μνηστή του Iker Casillas είναι που τον κρατά ανανεωμένο στο γήπεδο...

Alena Seredova - Ιταλία



Λέτε το μοντέλο από την Τσεχία να παντρεύτηκε τον Gianluigi Buffon μόνο και μόνο για να πάρει την ιταλική υπηκοότητα;

Kayla Collins - Αγγλία



Για να ξεπεράσει την Cheryl Tweedy, ο Ashley Cole ενέδωσε τελικά στο στενό μαρκάρισμα της playmate...

Sarah Brandner - Γερμανία



Η κοπέλα του Bastian Schweinsteiger δίνει τη δική της μάχη στις κερκίδες σε κάθε του αγώνα...

Oksana Andersson - Σουηδία



Η κυρία που είναι στη χώρα της πιο γνωστή από τον κύριο! Είναι γυναίκα του σουηδού μέσου Christian Wilhelmsson. Ποιου;

Sidoni Biemont - Γαλλία



Ο γάλλος αμυντικός Adil Rami δεν αμύνθηκε και τόσο καλά στο pressing της καυτής Biemont!

Caroline Luel-Brockdorff - Δανία



Η κοπέλα του δανού striker Nicklas Bendtner είναι βαρόνη! Ανήκει στη βασιλική οικογένεια της χώρας και μένει σε δικό της πύργο...

Kristen Pazik - Ουκρανία



Το κόκκινο πανί των φιλάθλων της Μίλαν! Ποιος νομίζετε έπεισε τον Shevchenko να πάρει μεταγραφή για την Τσέλσι το 2006;

Sandra Dziwiszek - Πολωνία



Αθλήτρια και φοιτήτρια νομικής, η κοπέλα του πολωνού τερματοφύλακα Wojciech Szczesny σε δένει νομικό κόμπο στη στιγμή...

Tatjiana Batinic - Κροατία



Πρώην Μις Αυστρία, η Batinic συνδέεται αυτό τον καιρό με τον κροάτη παίκτη Ivan Rakitic. Αυστρία-Κροατία συμμαχία...

Tereza Frankova - Τσεχία



Αρραβωνιασμένη με τον Milan Baros, η τσέχα καλλονή του έκανε δώρο ένα προσωπικό ημερολόγιο με γυμνές φωτογραφίες της. Όχι, δεν μπορείς να έχεις αντίτυπο...

Natalia Zyryanova - Ρωσία



Σύζυγος του ρώσου μέσου Konstantin Zyryanov, θα σε κάνει να λατρέψεις ακόμα και το μπορστ!

Irina Shayk - Πορτογαλία



Και για το τέλος, το απόλυτο! Το καυτό supermodel από τη Ρωσία τα 'χει με τον Cristiano Ronaldo. Σχόλιο κανείς;


http://aplomenos.blogspot.com

Μονο με τα εσωρουχα ο Σακης Ρουβας!

Είναι από τους πιο σέξι τραγουδιστές της χώρας μας με εκατομμύρια θαυμάστριες! Κάθε φορά όμως ο Σάκης Ρουβάς βρίσκει τον τρόπο να μας το αποδεικνύει και να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Ο τραγουδιστής βγήκε από τα ρούχα του και ποζάρει με ένα πανέμορφο μοντέλο φορώντας μόνο εσώρουχα...


Ο λόγος της φωτογράφισης είναι η καινούρια συλλογή της σειράς εσωρούχων του Σάκη. Ποιος θα μπορούσε να διαφημίσει καλύτερα τα σχέδιά του; Για τις ανάγκες της νέας σειράς ρούχων ο ίδιος ανέλαβε το ρόλο μοντέλου και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό καταφέρνοντας να μας μαγέψει!


Δες τις πόζες του Σάκη στο φακό με και χωρίς... ρούχα:


/


/


/



http://www.tlife.gr
 

Αφησε μωρο να πνιγει ενω τα επινε με τον γειτονα!

Συγκλονίζει η ομολογία μιας 24χρονης ότι άφησε ένα μωρο ενός έτους να πνιγεί στην μπανιέρα καθώς το είχε αφήσει μόνο του και τα «έτσουζε» με τον γείτονα. 

Η Danielle Reeves, υποτίθεται ότι πρόσεχε το αγόρι σε ένα σπίτι στο Surrey. Οι αρχές μετά από τηλεφώνημα την τραγική εκείνη μέρα κατέφθασαν στο σπίτι όπου βρέθηκε το παιδί πνιγμένο. Στην συνέχεια συνέλαβαν την 24χρονη που ήταν πιωμένη! 

Αρχικά η Danielle Reeves αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως ομολόγησε όταν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Όπως είπε ο δικαστής, η 24χρονη παραδέχθηκε πως άφησε το ενός έτους αγόρι μόνο του για 45 λεπτά ενώ εκείνη μιλούσε με τον γείτονα. Επίσης παραδέχθηκε πως είχε πιει λίγο κρασί, όχι όμως ότι ήταν πιωμένη...​


tro-ma-ktiko

Στριπτιζεζ η Σαλμα Χαγιεκ


Το στριπτίζ που κάνει στην ταινία «From Dusk till Dawn» έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της μεγάλης οθόνης. Τώρα, η Σάλμα Χάγιεκ επιστρέφει στο στύλο, στη νέα δραματική ταινία του Μάθιου Ντέμι.
Στο «Americano», όπως είναι ο αγγλικός τίτλος της ταινίας, η ηθοποιός υποδύεται μια ιερόδουλη στριπτιζέζ, αποδεικνύοντας ότι παρά τα 46 της χρόνια παραμένει σέξι.
Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία ενός χρηματομεσίτη, ο οποίος θα βρεθεί στο Μεξικό με σκοπό να εντοπίσει τις ρίζες του μετά το θάνατο της μητέρας του και η Χάγιεκ υποδύεται την ιερόδουλη που κάποτε ήταν φίλη της μητέρα του πρωταγωνιστή.


 

http://www.iefimerida.gr

 

Δειτε τα οπισθια της Madonna!

Μετά τους 50.000 Τούρκους που είδαν live το στήθος της Madonna, σημειώστε και άλλους 50.000 Ιταλούς στους οποίους η βασίλισσα της ποπ έδειξε τα… οπίσθια της!
Τι κι αν έφαγε βρίσιμο μέσω Twitter για την προκλητική της κίνηση στην Κωνσταντινούπολη;
Η Madge δεν χαμπαριάζει, και έτσι κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Ρώμη, κατέβασε το παντελόνι της και έμεινε μόνο με το δαντελένιο της string, και τα καλογυμνασμένα της οπίσθια σε κοινή θέα!
Καταλαβαίνετε τι έγινε από κάτω έτσι; με τους fans της να ζητωκραυγάζουν ενθουσιασμένοι και τη Madonna να το απολαμβάνει.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ένα τεράστιο tattoo που γράφει «No Fear» κοσμεί την πλάτη της, ενώ η ίδια δείχνει να έχει πολλή αυτοπεποίθηση την ώρα που τα «κατεβάζει» εν μέσω χιλιάδων ατόμων.
Δεν πτοείται η Madonna! Σε κάθε της συναυλία, όλο και κάτι μας δείχνει. Να δούμε τι έχουμε να δούμε στην επόμενη!!!
Δεν βάζει μυαλό η Madonna: Τώρα έδειξε τα οπίσθια της σε 50.000 άτομα!

Δεν βάζει μυαλό η Madonna: Τώρα έδειξε τα οπίσθια της σε 50.000 άτομα!

Δεν βάζει μυαλό η Madonna: Τώρα έδειξε τα οπίσθια της σε 50.000 άτομα!

Δεν βάζει μυαλό η Madonna: Τώρα έδειξε τα οπίσθια της σε 50.000 άτομα!

                



New Yorker: Οι Ελληνες εναντιον ολου του πλανητη!



Ποιά εικόνα φιλοτεχνεί το σημαίνον αμερικανικό έντυπο New Yorker για τις ελληνικές εκλογές, τις ενδεχόμενες επιπτώσεις τους στην Ευρωζώνη, τη διπολική στάση του Ελληνικού λαού προς το μνημόνιο, αλλά και τη σχιζοφρενική κατάσταση που οι πολιτικοί ηγέτες του καλούνται να αντιμετωπίσουν;
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα εναντίον όλων», το αμερικανικό περιοδικό New Yorker, σκιαγραφεί το ομιχλώδες τοπίο των εξελίξεων στην Ευρωπαϊκή οικονομία, δίνοντας έμφαση στον κεντρικό ρόλο που θα διαδραματίσουν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου στη μελλοντική διαμόρφωσή του, στην ενδεχόμενη λύση ή περιπλοκή του, και πιο συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο ο ελληνικός λαός να ψηφίσει κόμματα τα οποία αντιτίθενται στα σκληρά μέτρα της «τρόικα», της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Με μια φωνή, όλοι (από τους ηγέτες των κρατών της ΕΕ και τον πρόεδρο Ομπάμα, μέχρι και τον τελευταίο οικονομολόγο) προειδοποιούν πως μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, αλλά και τη γενικότερη κλιμάκωση της κρίσης:
«Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι αποστρέφονται τους όρους της οικονομικής βοήθειας, ενώ την ίδια στιγμή αποστρέφονται και την ιδέα να εγκαταλείψουν το ευρώ. Η άρνησή τους στρέφεται περισσότερο προς το μνημόνιο που συνοδεύει τη συμφωνία οικονομικής βοήθειας και όχι προς την καθαυτό βοήθεια. Το πρώτο ευθύνεται για τη συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας κατά 16%...
Πρώην πολίτες της μικρομεσαίας τάξης ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες για φαγητό κατά τη διάρκεια της νύχτας, για να μη γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονές τους. Πράγμα που δείχνει καλά γιατί υπάρχει τέτοια άρνηση για το μνημόνιο. Ο παράγοντας εκείνος που ευνοεί την Ελλάδα είναι το γεγονός ότι για την ΕΕ μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι περισσότερο ζημιογόνα απ' ό,τι μία εκ νέου οικονομική βοήθεια».
Το New Yorker αναφέρεται, επίσης, και στη δυσφορία που προκαλεί στη Γερμανία η αδυναμία των Ελλήνων να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα, αλλά και στον εκνευρισμό που άφησε να φανεί μέσα από τις δηλώσεις της στην εφημερίδα Guardian η Κριστίν Λαγκάρντ σχετικά με το μέγεθος της φοροδιαφυγής στη χώρα μας:
«Τα δύο μεγάλα κόμματα υπέρ του μνημονίου, τα οποία κυβερνούσαν την Ελλάδα επί δεκαετίες, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν προσθέσει αφόρητα βάρη στις πλάτες της εργατικής τάξης, αφήνοντας άθικτο το κεφάλαιο. Κατέληξαν να πληρώνουν τα σπασμένα της φοροδιαφυγής όσοι πλήρωναν ήδη φόρους», αναφέρει το περιοδικό.
Εξίσου έντονος προβληματισμός όμως, σε συνάρτηση με το Ελληνικό «πρόβλημα» εκφράζεται και για την πολύ δυσκολότερη περίπτωση των τραπεζών της Ισπανίας – τέταρτης οικονομικής δύναμης στην Ευρώπη και δέκατης τρίτης παγκοσμίως – η οποία μόνο εφιάλτες μπορεί να προκαλέσει, δεδομένου ότι είναι πολύ μεγάλη για να καταρρεύσει και την ίδια στιγμή πολύ μεγάλη για να επιχειρήσει η ΕΕ να τη σώσει:
«Το περίεργο με την κατάσταση του ευρώ είναι ότι η λύση της είναι οικονομικά προφανής: ομοσπονδιοποίηση του χρέους και διάχυσή του στη ζώνη του ευρώ, εισαγωγή ενός νέου ευρωζωνικού θεσμικού πλαισίου και κανόνων για την επίβλεψη της ρευστότητας και του χρέους, καθώς και δομικές μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν την αγορά περισσότερο ανταγωνιστική».
Πρόκειται για ένα σενάριο, όμως, το οποίο απεύχονται τόσο οι Γερμανοί όσο και οι χρεωμένες χώρες: οι πρώτοι επειδή θα καταλήξουν να πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και οι δεύτερες επειδή κάτι τέτοιο σημαίνει εκχώρηση της δημοσιονομικής κυριαρχίας. Αντί αυτού, αυτό που συμβαίνει είναι η επιβολή, από την Μέρκελ, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αυστηρών μέτρων, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης, αλλά και προκαλώντας αλλαγές κυβερνήσεων στην Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Φινλανδία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ολλανδία. Αμελητέες όμως δεν είναι και οι επιπτώσεις αυτής της κατάστασης στην ίδια τη Γερμανία, καθώς ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν με τα μέτρα, θέτοντας εν κινδύνω τη θέση της Μέρκελ στις Γερμανικές εκλογές τον επόμενο χρόνο.
Γνωστή παγκοσμίως ως η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο που δεν παράγει τίποτα, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να δημιουργήσει και να εξαγαγάγει, ασχέτως από το τι ακριβώς θα είναι αυτό. Η έξοδος από το ευρώ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ασφαλή λύση, ενώ μία ενδεχόμενη παραμονή της συνεπάγεται αναγκαστικά τον εξωτερικό έλεγχο από τραπεζίτες και γραφειοκράτες, κάτι που θα βιωθεί ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ως ήττα μετά από πόλεμο.
Τι μπορεί να κάνει κανείς όταν αντικρίζει μπροστά του τον γκρεμό;

http://www.iefimerida.gr

Εκτιμησεις φροντιστων για τις βασεις


Τις εκτιμήσεις του για το επίπεδο των βαθμολογικών βάσεων των σχολών και τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης...

σύμφωνα με τις επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ) και γραμματέας της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής Γιάννης Βαφειαδάκης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές, αναμένεται άνοδος των βάσεων στο πρώτο επιστημονικό πεδίο των ανθρωπιστικών νομικών και κοινωνικών επιστημονικών και πτώση στην πλειονότητα των υπολοίπων επιστημονικών πεδίων.

Συγκεκριμένα ανά επιστημονικό πεδίο ο καθηγητής εκτιμά:

- Στην Θεωρητική Κατεύθυνση: Οι βάσεις αναμένεται να κινηθούν ανοδικά στο 1ο πεδίο για δύο λόγους:

α) Τα θέματα ήταν πιο εύκολα στα περισσότερα μαθήματα (Ιστορία, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Λατινικά) ελαφρώς δυσκολότερα στα Αρχαία και στη Βιολογία (την επιλέγουν οι περισσότεροι υποψήφιοι της Θεωρητικής).

β) Η ζήτηση για τα παιδαγωγικά τμήματα που τα προτιμούσαν τα προηγούμενα χρόνια πολλοί αριστούχοι είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα αυτοί οι αριστούχοι να κατευθυνθούν σε άλλες υψηλόβαθμες σχολές όπως Νομική, Ψυχολογία και Φιλοσοφική.

- Στην Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση: Στο 2ο και στο 4ο πεδίο αναμένεται σημαντική πτώση των βάσεων αφού στα Μαθηματικά και στη Φυσική κατεύθυνσης (που επηρεάζουν κατά 48% τα συνολικά μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος) οι βαθμολογίες είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις αντίστοιχες περσινές. Πιο συγκεκριμένα η πτώση αναμένεται να ξεκινήσει από 300 - 500 μόρια στις περιζήτητες σχολές του Πολυτεχνείου (Ηλεκτρολόγοι Μηχανολόγοι, Πολιτικοί Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες) και αναμένεται να ξεπεράσει τα 1500 - 2000 μόρια στις μεσαίες και χαμηλές σχολές, ιδιαίτερα στα τμήματα της περιφέρειας.

Στο 3ο πεδίο και στις υψηλόβαθμες σχολές (Ιατρική, Φαρμακευτική, Οδοντιατρική) θα έχουμε ηπιότερη πτώση των βάσεων. Αντίθετα ανοδική φαίνεται η τάση για τα παραϊατρικά τμήματα των ΤΕΙ λόγω των υποψηφίων της Θεωρητικής.

Στο 5ο πεδίο δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές.

Όπως αναφέρεται ακόμη στις εκτιμήσεις του Συλλόγου «οι στρατιωτικές σχολές του 4ου πεδίου, και οι Αστυνομικές του 5ου αναμένεται και φέτος να μαγνητίσουν λόγω της ανεργίας και της ανασφάλειας των νέων, πολλούς αριστούχους με αποτέλεσμα οι βάσεις σ' αυτές τις Σχολές να διαμορφωθούν αυτόνομα σε σχέση με τις υπόλοιπες Σχολές του 4ου και 5ου πεδίου. Τις βάσεις εδώ επηρεάζει σημαντικά ο αριθμός των εισακτέων που δεν είναι γνωστός ακόμη (σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι 10%-30% λιγότεροι από πέρυσι)».

Τέλος φέτος έχουμε περίπου 5000 λιγότερους υποψηφίους ενώ οι θέσεις εισακτέων είναι περισσότερες.


ΠΗΓΗ: zougla.gr

Μυστηριωδες παχυ στρωμα σκονης στο Γουχαν της Κινας


«Κοίταξα έξω από το παράθυρο και δεν πίστευα στα μάτια μου», δηλώνει ένας από τους εκατομμύρια κατοίκους που τρομοκράτησε το βαρύ πέπλο σκόνης που κάλυψε τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.
Κάτοικος της μεγαλούπολης Γουχάν δήλωσε πως εντελώς ξαφνικά, το απόγευμα της Δευτέρας, ένα πυκνό κύμα σκόνης σάρωσε ολόκληρη την πόλη προκαλώντας πανικό στον κόσμο που έσπευσε να εφοδιαστεί με μάσκες.
«Στην αρχή σκέφτηκα πως ερχόταν βροχή αλλά... δεν ήταν συννεφιά. Ήταν ομίχλη! Σε 31 χρόνια που ζω στη Γουχάν δεν είδα ποτέ μου κάτι ανάλογο. Όλοι μας τρομάξαμε γιατί δεν ξέραμε τι ήταν», τόνισε μια γυναίκα που μένει στην πόλη ενώ οι αρχές ενημέρωναν από το πρωί τους κατοίκους να μείνει μέσα στο σπίτι, να κλείσει τα παράθυρα και να περιορίσει τη χρήση των κλιματιστικών.
«Η πηγή του σύννεφου που κάλυψε την πόλη είναι μέχρι στιγμής άγνωστη», παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος τύπου του δημάρχου και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον κόσμο άμεσα ενώ πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν οι πρόκειται για έξαρση της μόλυνσης στην περιοχή...
Οι αρχές των πόλεων όπου τα νερά των λιμνών άλλαξαν ξαφνικά χρώμα ωστόσο ενημέρωσαν τους κατοίκους ότι δεν πρόκειται για μόλυνση αλλά για απότομη αύξηση των φυκιών!

http://www.iefimerida.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger