Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως ο Ε.Βενιζέλος απεμπόλησε δικαιώματα με τη σύμβαση-σκάνδαλο των υποβρυχίων

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013


Με το νόμο 3885/2010 που φέρει τις υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Εθνικής Άμυνας Ε. Βενιζέλου και Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, το ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε από οποιαδήποτε αποζημίωση οφείλει να πληρώσει η κατασκευάστρια εταιρεία των υποβρυχίων για την καθυστέρηση στην παραλαβή και στην συντήρηση τους έως ότου αυτά ενταχθούν στο στόλο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο λαλίστατος κ. Βενιζέλος δηλαδή, που επιχείρησε χθες, ανακαλύπτοντας «οφσετάδες», να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του για τη σύμβαση-σκάνδαλο των υποβρυχίων έβαλε κάτω από το χαλί την άφεση αμαρτιών προς την HDW και την ThyssenKrupp.

Απεμπόλησε δικαιώματα των αρχικών συμβάσεων για να μπορέσει να γίνει το deal του 2010 και να περάσουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στο Λιβανέζο επιχειρηματία Ι. Σάφα και να υπογραφεί η σύμβαση που χρέωνε με 1,3 δις ευρώ του Έλληνες φορολογούμενους σε καιρό οικονομικής κρίσης για την ναυπήγηση δύο επιπλέον υποβρυχίων τύπου 214.

Για τα υποβρύχια αυτά, για τα οποία δεν έχει κοπεί ούτε μία λαμαρίνα, έχουν ήδη πληρωθεί 136 εκατ. ευρώ. Για να κλεισθεί μάλιστα η συγκεκριμένη συμφωνία είχε ταξιδέψει και ο αδελφός του πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου στο Άμπου Ντάμπι.

Δεν φθάνει λοιπόν που οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν συνολικά βάλει από την τσέπη τους 2,5 δις ευρώ για τα τέσσερα υποβρύχια της αρχικής σύμβασης που είχε υπογράψει ο Α. Τσοχατζόπουλος, αλλά και αυτής που υπέγραψε ο κ. Βενιζέλος για τα δύο επιπλέον, με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει παραλάβει μόλις ένα, το «Παπανικολής», θα κληθούν να πληρώσουν μερικά εκατομμύρια ακόμη για την παραλαβή τους. Όποτε και αν αυτή γίνει.

Οι εργασίες για τη ναυπήγηση των τριών υποβρυχίων τύπου 214 που βρίσκονται στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχει ολοκληρωθεί σε ένα ποσοστό από 80% έως και 95%. Βρίσκονται όμως στην κατάσταση αυτή για περισσότερα από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει φθορές και να απαιτηθούν, αν λυθεί ο γόρδιος δεσμός, πρόσθετες εργασίες.

Μόνο και μόνο οι μπαταρίες των υποβρυχίων, για τις οποίες πλέον η προμηθεύτρια εταιρεία αρνείται να εγγυηθεί, εφόσον τα υποβρύχια βρίσκονται σε εγκατάλειψη, απαιτούνται μεγάλα ποσά.

Ε, αυτά θα τα πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο. Το φρόντισε ο κ. Βενιζέλος που υπέγραψε τη σύμβαση του 2010. Όπως αυτή καταλήγει «οι ανωτέρω δαπάνες θα καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Κατά τα λοιπά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία ευθύνη για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και δέχεται «πόλεμο συμφερόντων». Ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Ο κ. Σαμαράς δε, έσπευσε να υπερασπιστεί τον κ. Βενιζέλο, κάνοντας συνένοχη τη Ν.Δ. στην υπόθεση που το κόμμα του είχε καταγγείλει.

Κι όλα αυτά, ενώ κανείς δεν ασχολείται πραγματικά να δώσει λύση στο πρόβλημα των υποβρυχίων, τα οποία σαπίζουν στα έρημα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο αναμένονται τεράστιες εξελίξεις στο χώρο των υδρογονανθράκων τα επόμενα χρόνια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 
71 
1Google + 




ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ












ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Ιδού οι εταιρείες που «σέρβιραν» άλογο και μουλάρι – Όλα τα ονόματα



Τη λίστα με τις εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα για το διατροφικό σκάνδαλο που τους προηγούμενους μήνες συγκλόνισε και τη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΦΕΤ.

Πρόκειται για εταιρείες σε προϊόντα των οποίων ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, ενώ σε μία περίπτωση βρέθηκε και κρέας από… μουλάρι.


«Πρόκειται για εταιρείες που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν να έχουν κάνει τη συγκεκριμένη παράβαση. Εντός του Νοεμβρίου οριστικοποιήθηκαν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν».

Πρόκειται για 23 «βαριές» επωνυμίες της εγχώριας -και όχι μόνο- αγοράς, στις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 228.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε:

1.Πρόστιμο € 7.000 στην επιχείρηση παραγωγής μαγειρεμένων φαγητών SPECIAL ΕΔΕΣΜΑΤΑ Α.Ε. στη Θέρμη διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε, τουλάχιστον σε μία περίπτωση, κρέας αλόγου για την παρασκευή έτοιμων φαγητών.

2. Πρόστιμο € 8.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΔΑΣ & ΣΙΑ Α.Β.Ε.Ε. στις Αχαρνές διότι διαπιστώθηκε :

– Δείγμα του προϊόντος “κεμπάπ κατεψυγμένο” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

3. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. στο Αιγάλεω διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος “καβουρμάς” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

4. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής τυροπιτών – πίτσας ΝΕΤΙΜ Α.ΜΕΧΜΕΤ στο δήμο Μαρωνειας – Σαπων διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “σαλάμι βοδινό” και “λουκάνικο πέταλο” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

5. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Ι. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ & ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ε.Π.Ε. – NOSTIMA στην Αλεξανδρούπολη διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος “λουκάνικο χωριάτικο” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

6. Πρόστιμο € 10.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στην Ορεστιάδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος “σουτζουκάκι” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.
– Διακίνηση δεσμευμένων τροφίμων κατά παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.

7. Πρόστιμο € 14.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος “σουτζουκάκι” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

8. Πρόστιμο € 5.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης Αλεξανδρούπολης Α.ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο” και “μπιφτέκι” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

9. Πρόστιμο € 8.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο” και “μπιφτέκι” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

10. Πρόστιμο € 4.000 στην επιχείρηση Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. – ΑΛΣΟΣ ΝΥΜΦΑΙΑΣ στην Κομοτηνή διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος “σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

11. Πρόστιμο € 6.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος “σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

12. Πρόστιμο € 15.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στην Κομοτηνή διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “μπιφτέκι”, “σουτζουκάκι” και “κοτομπουκίτσες” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

13. Πρόστιμο € 25.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “μπιφτέκι”, “σουτζουκάκι” και “κοτομπουκίτσες” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

14. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΜΠΑΤΑΝΙΑΝ Α.Β.Ε.Ε. στο Κορωπί διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος “κεμπάπ τύπου αρμένικο” σστο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

15. Πρόστιμο € 17.000 στη βιομηχανία κρέατος – αλλαντικών ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο δήμο Παύλου Μελά διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Ανεπαρκής εφαρμογή συστήματος αυτοελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε επανειλημμένα κρέας αλόγου για την παρασκευή προϊόντων.

16. Πρόστιμο € 7.000 στην επιχείρηση Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση κατείχε και διέθεσε προϊόντα τα οποία βρέθηκαν θετικά στην παρουσία κρέατος αλόγου και ημιόνου.

17. Πρόστιμο € 15.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε κρέας αλόγου για την παραγωγή τροφίμων.

18. Πρόστιμο € 10.000 στη βιομηχανία αλλαντικών ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στην Κηφισιά διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος “μπιφτέκια έτοιμα ψημένα” το οποίο βρέθηκε θετικό σε DNA αλόγου. Στη συνέχεια, κλιμάκιο της υπηρεσίας προέβη σε έλεγχο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην Αττική. Από την επιθεώρηση προέκυψε ότι, ενώ είχε αλλαχθεί η συνταγή του εν λόγω προϊόντος, δεν είχε αλλαχθεί η επισήμανσή του. Συνεπώς, το προϊόν ήταν μη κανονικό ως προς την επισήμανση. Στο προιόν “μπιφτεκι προψημένο” χρησιμοποιήθηκε μόνο βοδινό κρέας ενώ η ετικέτα ανέφερε και χοιρινό κρεας.

19. Πρόστιμο € 5.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος KRIVEK A.E. στη Χερσόνησο Ηρακλείου διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα προϊόντος στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

20. Πρόστιμο € 10.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “παριζάκι μοσχάρι” και “λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

21. Πρόστιμο € 16.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας”, “παριζάκι από φρέσκο κρέας” και “πάριζα από φρέσκο χοιρινό κρέας” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

22. Πρόστιμο € 36.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων “παριζάκι από φρέσκο κρέας” και “πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας” στα οποία ανιχνεύτηκε φαινυλοβουταζόνη.
– Δείγμα του προϊόντος “παριζάκι με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας Fe Zn VITB2 VITB6″ το οποίο βρέθηκε μη κανονικό ως προς την επισήμανση γιατί η ονομασία πώλησης οδηγεί σε σύγχυση τον καταναλωτή ως προς τη φύση του προϊόντος.
– Δείγμα του προϊόντος “πάριζα” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

23. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος “πάριζα βραστή” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

- See more at: http://arouraios.gr



Ανέκδοτο: Τα κάλαντα


Πήγε η μπάντα των σκουπιδιάρηδων να πει τα κάλαντα σε μια ξανθιά. Εκείνη αφού τα άκουσε πήρε έναν έναν τους σκουπιδιάρηδες στην κρεβατοκάμαρα, μα όταν έφτασε στον οδηγό του δίνει ένα κατοστάρικο.
- Καλά, της λέει, τους άλλους τους περιποιήθηκες κι εμένα μόνο ένα κατοστάρικο;
- Δεν φταίω εγώ-λέει η ξανθιά-ο άντρας μου μου είπε "αν έρθει η μπάντα για τα κάλαντα δώσε στον οδηγό ένα κατοστάρικο και τους άλλους γάμα τους".


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/12



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Στην ζωή, δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά με άσχημο φύλο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε περισσότερο αισιόδοξοι αφού έχετε να δώσετε και να πάρετε κι αυτό θα σας ευχαριστήσει αρκετά. Το ότι θα έχετε ανάγκη να γίνετε το επίκεντρο δεν είναι και τόσο κακό γιατί αυτό θα σας κινητοποιήσει άμεσα.
Έρωτας: Μετά από πολλές ημέρες γίνεστε και πάλι ερωτικοί και πολύ δοτικοί και με αυτόν τον τρόπο το κενό που είχε δημιουργηθεί πιθανόν να κλείσει με καλό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε πολλά πράγματα με στόχο να επικρατήσετε και να κυριαρχήσετε πάνω σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας δίνουν την πρόσβαση σε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό.



ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Έχετε ανάγκη από αναγνώριση και αυτό ίσως να σας δίνει ένα υπέρμετρο εγωισμό. Πιθανόν να μην υποχωρήσετε απέναντι σε μια κατάσταση και να φανείτε κάπως αμετάβλητοι και πολύ ξεροκέφαλοι.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Τοξότη μπορεί να εκδηλωθεί πιο έντονα από την πλευρά σας γιατί νιώθετε ότι θα αγαπηθείτε από την πλευρά του με πάθος αλλά λόγω κάποιων ταμπού μπορεί να κρατιέστε μακριά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δύναμη και θέλετε να φανείτε γενναιόδωροι με το δικό σας τρόπο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσετε να είστε προσεκτικοί και πολύ μεθοδικοί στις κινήσεις σας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε την διάθεση να ευγνωμονήσετε τα πρόσωπα που σας έχουν βοηθήσει.



ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και ανεξάρτητοι. Ο λόγος είναι ότι δεν παρεμβαίνει κάτι που να σας χαλάει την διάθεση αλλά ούτε και υπάρχουν ανατροπές στην υπάρχουσα απόφασή σας.
Έρωτας: Έχετε αποφασίσει να τα δώσετε όλα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί είναι σαν να του χρωστάτε κάτι πολύ σημαντικό και θα πρέπει με τον τρόπο σας να του το ξεπληρώσετε. Η σχέση με έναν άλλο Δίδυμο, Λιοντάρι ή Τοξότη καλά κρατεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε ένα βήμα πολύ προχωρημένο και σίγουρα αν βοηθήσουν και οι συνθήκες, θα δείτε ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί από εκεί που δεν το περιμένατε να πάρετε χρήματα τα οποία σας είναι απαραίτητα αυτές τις ημέρες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Έχετε αναλάβει τον ρόλο του αναμορφωτή και πιθανόν να δείξετε πολλά παραπάνω από αυτά που ήδη έχετε δώσει σαν δείγμα γραφής. Υποσυνείδητα θέλετε να αναγνωριστείτε και να βγείτε μπροστά χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Ο καλλωπισμός ή ακόμα και η αγορά ρούχων μπορεί να έχει μια υπερβολή μέσα σας.
Έρωτας: Θέλετε να σας φερθούν βασιλικά και να είστε εσείς το ένα και μοναδικό πρόσωπο στην ζωή του συντρόφου σας. Όχι ότι δεν είστε αλλά πιθανόν να θέλετε ιδιαίτερη μεταχείριση κυρίως για σήμερα. Για αυτό μπορεί εσείς να κάνετε ένα δώρο ή μια έκπληξη πολύ ξαφνική για να εισπράξετε και τα ανάλογα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε για σήμερα ιδιαίτερες απαιτήσεις οι οποίες μπορεί να είναι παράλογες και υπερβολικές σε σχέση με τις προσωπικές σας δυνατότητες. Εσείς όμως δεν το βάζετε κάτω και κάνετε αυτό που νιώθετε από μέσα σας. Μόνο που δεν πρέπει να ρισκάρετε γιατί θα βρείτε τοίχο μπροστά σας.



ΛΕΩΝ 

Γενικά: Είστε το κεντρικό πρόσωπο επί σκηνής και αυτό θα σας γοητέψει περισσότερο. Η ιδανική ατμόσφαιρα είναι αυτή που σας κάνει και νιώθετε βασιλιάδες και μέσα από αυτή την θέση εσείς έχετε την προσωπική σας λατρεία.
Έρωτας: Το ότι μερικές φορές νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα αυτό είναι το μόνο σίγουρο για σας γιατί η καρδιά σας μπορεί να είναι υπερήφανη αλλά όχι παγωμένη ή άδικη. Ένα θα σας κάνουν εκατό θα δώσετε. Πιθανόν λοιπόν να ορίζετε έτσι την παρουσία σας και δεν θα μπορέσει κανένας να σας αρνηθεί την αγάπη του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες που μπορείτε με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείτε και ο λόγος είναι ότι είναι ακόμα κάποιες πόρτες ανοιχτές που αν τις χρησιμοποιήσετε σωστά θα βρείτε λύσεις επί πολλών προβλημάτων.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά πολύ άνετοι και ήρεμοι και ο λόγος είναι ότι νιώθετε ασφάλεια και εσωτερική ησυχία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε αρκετά άνετοι στο να διαπραγματευτείτε πράγματα τα οποία σας ήταν δύσκολα άλλες φορές.
Έρωτας: Είστε πολύ θετικοί μέσα σε μια σχέση παρόλο που μπορεί να μην είστε φουλ ερωτευμένοι αλλά επειδή περνάτε καλά δεν θέλετε να αλλάξετε όλο το σκηνικό. Η επαφή με Σκορπιό είναι πολύ καλή και μπορεί να κάνετε σχέδια για συγκατοίκηση ή γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ελέγχετε με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας. Παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες στο να μαζέψετε αυτά που θέλετε ο προγραμματισμός θα είναι πολύ ωφέλιμος γιατί τις τελευταίες ημέρες ίσως να είχατε ανοιχτεί αρκετά.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Τα συναισθήματά σας ίσως να είναι υπερβολικά και να μπορεί να μην διαθέτετε σημεία κρατήματος αλλά τελικά θα τα καταφέρετε να εξισορροπήσετε γιατί έχετε το χάρισμα της αρμονίας.
Έρωτας: Υπάρχουν απαιτήσεις και ανάγκες από την πλευρά του συντρόφου σας τις οποίες μερικές φορές τις βρίσκετε πολύ χλιαρές ή ακόμα και πολύ γκρινιάρικες. Παρόλα αυτά καλό είναι να γνωρίζετε και του άλλου τις αναγκαιότητες γιατί θα σας έκανε καλό κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Αιγόκερω ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κλείσετε κάποιους παλιούς λογαριασμούς οι οποίοι σας βαραίνουν και δεν σας δίνουν περιθώρια να προχωρήσετε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες έχετε ευκαιρίες να ανοιχτείτε σε κάτι πολύ νέο και πιθανόν δημιουργικό τομέα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η αντανάκλαση κάποιων πραγμάτων είναι ακριβώς πάνω σας και αυτό πιθανόν να σας δίνει μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και συναίσθηση στα προβλήματα των άλλων. Η πιθανή αναθεώρηση πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν τον εσωτερικό σας κόσμο σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Ανανεώνεστε και σίγουρα θα δείξετε ένα πολύ καλό κομμάτι του χαρακτήρα σας. Ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να είστε απόμακροι από το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν έχετε βέβαια κάνει μια κίνηση για να τα βρείτε με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν πιθανόν να επανέλθει με πολύ καλό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βρει το μέτρο σας και πλέον δεν θα γίνουν λάθη τα οποία σας αφήνουν απροστάτευτους και πολιορκημένους από πολλές πλευρές. Η μέριμνα μετράει και θα είναι το πιο σωστό για σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Είστε κάπως υποτονικοί γιατί μπορεί να μην έχετε διάθεση για πολλά πράγματα και οτιδήποτε κάνετε πιθανόν να είναι κάπως σταματημένο. Η προστασία των συναισθημάτων σας μπορεί να είναι αναγκαία.
Έρωτας: Όσο μπορείτε τηρείτε τις υποσχέσεις σας και με αυτόν τον τρόπο ανταπεξέρχεστε σε οτιδήποτε βλέπετε σαν υποχρέωση. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα χρειαστείτε να κάνετε μια απελευθέρωση από προσωπικά βιώματα τα οποία εμποδίζουν την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην διαίσθησή σας την οποία τις πιο πολλές φορές δεν τις δίνετε καμία σημασία.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Έχετε σταθεί πολύ δυνατοί κυρίως οι γεννημένοι με το τρίτο δεκαήμερο. Η εύνοια που έχετε μέσω του προσωπικού μαγνητισμού σας είναι δεδομένη γιατί ακολουθείτε την φωνή μέσα σας που σας λέει να δώσετε και κάποια πράγματα στον εαυτό σας.
Έρωτας: Η σταθερότητα είναι απαραίτητη για να βιώσετε κάποια συναισθήματα τα οποία μερικές φορές τα φοβόσαστε ή τα αρνείστε γιατί σας φαίνονται υπερβολικά τουλάχιστον από την πλευρά σας. Καιρός να προστατέψετε τον εαυτό σας και ίσως από αυτήν σας την απόφαση να υπάρχει μια μικρή απομάκρυνση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό για να αποδείξετε ότι τελικά αξίζετε και πιθανόν κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια να μην είναι τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Δοκιμάστε πρώτα τα συναισθήματά σας δηλαδή αν μπορείτε να στηρίξετε κάτι που είναι αρκετά δύσκολο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Είστε αντιμέτωποι με τους άλλους για αυτό θα πρέπει να διαχειριστείτε με καλύτερο τρόπο τους γύρω σας. Το άνοιγμά σας θα βοηθήσει στο να κάνετε ένα άλμα μέσα στην καρδιά σας και να νιώσετε ότι τελικά μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα.
Έρωτας: Νιώθετε την ανάγκη να είστε ζεστοί και πολύ ανοικτοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για αυτό θα παρουσιάσετε δείγματα του καλύτερου σας εαυτού, χωρίς όμως να ζορίζεστε. Από την άλλη η σχέση με Σκορπιό πιθανόν να έχει μια απομάκρυνση αλλά ίσως να οφείλετε και σε δική σας απόφαση. Θα πρέπει να το σκεφτείτε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε πολύ συνεργάσιμοι για να μειωθούν οι δυσκολίες και οι εντάσεις με τα πολύ στενά πρόσωπα που είστε μαζί.



ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Δεν θέλετε να χάσετε αυτά που έχετε πάρει αυτές τις ημέρες και κυρίως δεν θέλετε να διαπληκτιστείτε με άτομα που θα διαφωνήσετε μαζί τους για διαφορά απόψεων. Η προσωπική σας άποψη θα μετρήσει πολύ περισσότερο αν είστε σταθεροί στις ιδέες σας και απόψεις σας.
Έρωτας: Δεν είναι εύκολο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που δεν σας βοηθάει να καταλάβετε τα συναισθήματα του άλλου προσώπου και να σας φαίνονται πολύ απαιτητικά ή ακόμα και πολύ υπερβολικά, κυρίως αν σχετίζεται με ένα Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε μια λάθος εικόνα για κάποιες συνεργασίες. Και επειδή θα νομίζετε ότι μπορεί να γίνουν πράγματα τα οποία ίσως να λείπει η εμπειρία από τα συγκεκριμένα πρόσωπα, εσείς να πιστέψετε σε πράγματα που δεν είναι και πολύ εύκολα να γίνουν. Το καλό είναι ότι μέσα από αυτό θα κατορθώσετε να συγκεντρώσετε στοιχεία τα οποία στην πορεία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.
Πηγή: http://www.astrology.gr


Γυμνή κι έξαλλη, μπούκαρε σε τρένο και χαστούκιζε τους επιβάτες! (Φωτογραφίες )


Αποκαλούσε τον εαυτό της «Θεά του τρένου» και γύριζε γυμνή στα βαγόνια!

Ο λόγος για μια 32χρονη η οποία εμφανίστηκε γυμνή σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο της κόκκινης γραμμής τουΣικάγο.

Η άγνωστη «θεά» ανέβηκε στο σταθμό Granville και χαστούκισε πολλούς επιβάτες πριν κατευθυνθεί στο μπροστινό μέρος του τρένου με σκοπό να το οδηγήσει. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 32χρονη διέταξε όλους τους επιβάτες να κατέβουν με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση περίπου μισής ώρας στα δρομολόγια.

Στο σημείο έφτασε έπειτα από λίγο η αστυνομία, η οποία συνόδευσε τη γυναίκα εκτός του τρένου και στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.



http://www.makeleio.gr/




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger