Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook και προκάλεσε πανικό!

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013



Όταν η παρουσιάστρια Ζέτα Θεοδωροπούλου αποφασίζει να τρελάνει το ανδρικό κοινό που την ακολουθεί στο Facebook, το κάνει δίχως αναστολές.

Αρκεί να επιτευχθεί ο στόχος. Να παρασύρει τους άνδρες να εκφραστούν με like.

Έτσι, ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ τη συγκεκριμένη φωτογραφία και είχαμε απανωτά εγκεφαλικά!


Πηγή: radar.gr

Νέα μόδα καλλωπισμού στην Ιαπωνία: Ζεστό μπάνιο με… πριονίδι!


Ξεχάστε τις λιπαρές κρέμες, τις μάσκες σώματος με λάσπη, ακόμα και τις σκέψεις για ένα Botox. 

Το μόνο που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και όμορφο είναι ένα καλό ζεστό μπάνιο με πριονίδι.

Αυτό είναι το νέο trend στην Ιαπωνία, και φαίνεται ότι κάνει θραύση ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών.

Γιατί μπορεί οι γυναίκες να κάνουν διάφορα στο σώμα και το πρόσωπό τους για να διατηρηθούν νέες, όμως και οι άντρες δεν πάνε πίσω!

Κι αν νομίζετε ότι μόνο το νυστέρι σάς σώζει, οι Ιάπωνες φαίνεται να έχουν ανακαλύψει έναν πολύ λιγότερο ενοχλητικό τρόπο για την καθυστέρηση του γήρατος. Μόλις 15-20 λεπτά αρκούν για να αναζωογονηθείτε, βουτώντας στο πριονίδι!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η διαδικασία βελτιώνει την κυκλοφορία, καθαρίζει το δέρμα και βοηθά στη μείωση των μυικών πόνων.

Μεταξύ άλλων, τα ένζυμα που υπάρχουν στο πριονίδι ζεσταίνουν το σώμα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη εφίδρωση σαν να έχετε τρέξει έναν… μαραθώνιο.

Έτσι βελτιώνεται ο μεταβολισμός και ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα.  Η εν λόγω θεραπεία, βέβαια, δεν είναι κάτι καινούριο για τις ασιατικές χώρες, καθώς ανακαλύφθηκε και εφαρμόστηκε γιαπρώτη φορά στο Χοκάιντο πριν από 70 και πλέον χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πριονίδι προέρχεται αποκλειστικά από κυπαρίσσια, ενώ στομείγμα προστίθενται αρωματικά λουλούδια και αποξηραμένα φρούτα.

perierga.gr

Τον πιστεύετε;;; O Αλέξης Γεωργούλης παραδέχτηκε πως έχει δει ερωτικά την.....!!!.


Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως βλέπει τον γάμο, το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά και αποκάλυψε πως τη Νία Βαρντάλος, όταν έπαιξαν μαζί σε ταινία, την είδε ερωτικά!

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει νιώσει έλξη για την Νία Βαρντάλος με την οποία έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Έρωτας αλά ελληνικά", αλλά διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι: "Έχω δει ερωτικά την Νία, αλλά δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας".
Όσο δε για τα παιδιά είπε: «Δεν είναι ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ούτε το κυνηγάω» και αποκάλυψε πως του αρέσει το απρόβλεπτο!



Αποκαλυπτική έρευνα - Πόσο αντέχει μια γυναίκα χωρίς εpωτική επαφή


Γνωρίζετε ποιος είναι ο μέσος όρος που μπορεί μια γυναίκα να αντέξει χωρίς να έχει "επαφή'; Για την απάντηση σε αυτή την ερώτηση το γερμανικό γυναικείο περιοδικό "Petra" πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση σε περισσότερες από...1000 κοπέλες ηλικίας μεταξύ των 29 και 39 ετών. Το εκπληκτικό αποτέλεσμα έδειξε πως το συντριπτικό ποσοστό των Γερμανίδων μπορούν να ζήσουν χωρίς καθόλου σεx, όπως απάντησε το 58% των ερωτηθέντων!
Το 33% παραδέχτηκε πως απείχε από την πράξη για περισσότερα από δυο χρόνια συνεχόμενα, το 41% για περισσότερο από ένα χρόνο και το 27% για περισσότερο από έξι μήνες...
Τα αποτελέσματα της αποχής όμως σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν περισσότερο από εμφανή. Μετά από τρεις μήνες χωρίς επαφή οι γυναίκες απέκτησαν μια εριστική και ανήσυχη συμπεριφορά, μετά από έξι μήνες επέδειξαν ισχυρό στρες και από ένα χρόνο και πάνω πραγματική απελπισία!


ΣΟΚ: Άνοιξε τρύπα στο έδαφος και τον κατάπιε η γη!


Πληθαίνουν τα φαινόμενα με τρύπες που ανοίγουν ξαφνικά σε διάφορα σημεία του πλανήτη Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 43χρονος τραπεζίτης Mark Mihal έπαιζε γκολφ με φίλους τους όταν ξαφνικά άνοιξε μια τρύπα στη γη κάτω από τα πόδια του, στο Ιλλινόις.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε μέσα και ευτυχώς οι φίλου του τον έσωσαν.

Ο 43χρονος δηλώνει σοκαρισμένος από το περίεργο περιστατικό...

newsbomb.gr

Βγήκε επιτέλους! ΔΕΙΤΕ το βίντεο κλιπ των Αγάθωνα-KOZA MOSTRA για την Eurovision 2013!



Με αυτήν την εικόνα θα ταξιδέψουμε στο Μάλμο της Σουηδίας! Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision είναι πλέον έτοιμο και βγήκε στον "αέρα" πριν λίγη ώρα από την "PLATINUM RECORDS"!

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κυριάκος Νοχουτίδης

Δείτε το βίντεο!


zappit.gr

Ο Αργεντίνος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο είναι ο νέος Πάπας


Στις 21:12 βγήκε στο μπαλκόνι του Βατικανού ο καρδινάλιος Ζαν Λουίς Ταράν που ανακοίνωσε ότι ο 76χρονος Αρχιεπίσκοπος του Μπουένος Αϊρες Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο είναι ο νέος Πάπας.
Το συγκεντρωμένο πλήθος που περίμενε υπομονετικά, παρά τη βροχή, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την ανακοίνωση του ονόματος υποδέχηκε με χειροκροτήματα την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.
Ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο θα έχει εφεξής το όνομα Πάπας Φραγκίσκος, και είναι ο πρώτος Ποντίφικας από την αμερικανική ήπειρο.
Λίγο πριν τις 21:30 ο Πάπας Φραγκίσκος βγήκε στο μπαλκόνι του Βατικανού και απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό προς τους πιστούς.
«Αδερφοί και αδερφές καλησπέρα. Το καθήκον του κονκλάβιου είναι να εκλέξει τον επίσκοπο της Ρώμης. Φαίνεται ότι οι καρδινάλιοι ήλθαν να με αναζητήσουν στην άκρη του κόσμου. Σας ευχαριστώ που συγκεντρωθήκατε εδώ, και πρώτα από όλα θα ήθελα να κάνουμε μια προσευχή για τον επίσκοπο Βενέδικτο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.
Αφού είπε μαζί με τους πιστούς το «Πάτερ Ημών» και το «Χαίρε Μαρία», συνέχισε το χαιρετισμό του: «Αρχίζοντας αυτόν το δρομο ο αρχιεπίσκοπος της Ρώμης πρέπει να ζητήσει την επιείκεια της Εκκλησίας. Εύχομαι ότι αυτός ο δρόμος της Εκκλησίας που σήμερα αρχίζουμε μαζί με τους καρδιναλίους, να είναι ένας δρόμος ευαγγελισμού, ένας δρόμος που θα μεταδώσουμε καλές ειδήσεις χριστιανοσύνης. Θα σας ζητήσω μια χάρη. Πριν σας ευλογήσω εγώ, θα ζητήσω από εσάς να προσευχηθείτε στον Κύριο να με ευλογήσει για να κάνω σωστά τα καθήκοντά μου».
Η διαδικασία εκλογής του νέου προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στις 20:08 ώρα Ελλάδος, όταν  βγήκε λευκός καπνός από την Καπέλα Σιξτίνα.
Ποιός είναι ο Πάπας Φραγκίσκος ο Α'
Ο Πάπας Φραγκίσκος ο Α' γεννήθηκε στο Μπουένος Αιρες στις 17 Δεκεμβρίου το 1936 και ήταν Καρδινάλιος της αργεντίνικης πρωτεύουσας μέχρι την ημέρα της εκλογής του από το 1998, όταν τον τοποθέτησε στη θέση του ο Πάπας Ιωάννης Παύλος.
Χειροτονήθηκε στην ιεροσύνη στις 13 Δεκέμβρη του 1969, από τον Αρχιεπίσκοπο José Ramón Castellano.
Η εξέλιξή του στα αξιώματα της Καθολικής Εκκλησίας της Αργεντινής ήταν ταχύτατη και υπηρέτησε σε αρκετά πόστα στη χώρα μέχρι να διοριστεί από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β' Αρχιεπίσκοπος του Μπουένος Αιρες στις 28 Φεβρουαρίου 1998.
Ως Αρχιεπίσκοπος διορίστηκε σε διάφορες διοικητικές θέσεις στη Ρωμαϊκή κουρία, ενώ έχει γίνει γνωστός στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για τον ταπεινό και συντηρητικό τρόπο ζωής του.
Μέχρι πρότινος ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην πόλη του Μπουένος Αιρες και όχι στην ανακτορική κατοικία του επισκόπου, ενώ κινούνταν με τα δημόσια μέσα μεταφοράς και όχι με εκκλησιαστική λιμουζίνα, κάτι με το οποίο υπήρξε φανατικά αντίθετος. Μάλιστα, ορισμένοι αναφέρουν ότι μαγειρεύει ο ίδιος τα γεύματά του και, σε γενικές γραμμές, αποφεύγει κάθε είδους πολυτέλεια.
Στις 13 Μαρτίου του 2013 εκλέγεται νέος Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Πάπα Βενέδικτο 16ο και γίνεται ο πρώτος μη Ευρωπαίος και ο πρώτο Ιησουίτης Πάπας στην ιστορία.
Οι απόψεις του χαρακτηρίζονται συντηρητικές, ενώ είναι φανατικός πολέμιος των εκτρώσεων και τη ευθανασίας, ενώ έχει καλέσει επανειλημμένως τον κλήρο και τους πιστούς να εναντιώνονται σε αυτές τις πρακτικές.
Παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει πως η Εκκλησία θα πρέπει να μιλάει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία και πως θα πρέπει να γίνονται σεβαστές οι προσωπικές επιλογές των ανθρώπων , έχει αντιταχθεί στους γάμους μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου, αλλά και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.
«Ας μην είμαστε αφελείς, δεν μιλάμε, πλέον, για μια πολιτική μάχη, αλλά για μια καταστροφική αξίωση εναντίον του Θεϊκού Σχεδίου» είχε δηλώσει ο νέο Πάπας για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων και είχε προσθέσει «Δεν μιλάμε απλά για ένα νομοσχέδιο, αλλά για μηχανορραφίες από τον ''Πατέρα του Ψεύδους'' για να μπερδέψουν και να παραπλανήσουν τα παιδιά του Θεού».
Μάλιστα, αναφορικά με τις υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλους είχε δηλώσει ότι πρόκειται για «διακρίσεις κατά των παιδιών» προκαλώντας την έντονη αντίδραση της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ, η οποία είχε τονίσει πως το ύφος της Εκκλησίας θύμιζε «τον Μεσαίωνα και την Ιερά Εξέταση».
Εντύπωση έχουν προκαλέσει και οι απόψεις του για τη σχέση μεταξύ των κοινωνικών τάξεων, καθώς, κατά τη διάρκεια μιας 48ωρης απεργίας δημοσίων υπαλλήλων στο Μπουένος Αιρες ο Πάπας Φραγκίσκος είχε δηλώσει για τις διαφορές μεταξύ των τάξεων «οι φτωχοί είναι εκείνοι που διώκονται επειδή ζητούν δουλειά και οι πλούσιο εκείνοι που χειροκροτούνται επειδή αποφεύγουν τη δικαιοσύνη».




http://www.iefimerida.gr

Χρωστάς; Ζήτα λεφτά απ’ τη μαμά! Ένας στους τρεις Έλληνες αυτό κάνει…


Περίπου ένας στους τρεις οφειλέτες αναγκάζεται να αποζητά τη συνεισφορά των εργαζόμενων ή συνταξιούχων γονέων του, πολλές φορές ατόμων υπερήλικων και με μικρές συντάξεις, όπως προκύπτει από τις καθημερινές συναντήσεις νομικών συμβούλων της ΕΚΠΟΙΖΩ με υπερχρεωμένους οφειλέτες (δείγμα μεγαλύτερο των 11.000 ατόμων).
Αυτό αναφέρθηκε σε εκδήλωση της Ένωσης Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ) σχετικά με το κόστος διαβίωσης μέσα στην κρίση όπου παρουσιάστηκε και έρευνα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου σύμφωνα με την οποία η αλλαγή του επιπέδου διαβίωσης των Ελλήνων έχει επηρεάσει, όπως είναι φυσιολογικό, και την διατροφή τους οδηγώντας τους σε φθηνότερες επιλογές τροφών.
Τα στελέχη της ΕΚΠΟΙΖΩ έκαναν εκτενή αναφορά στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον καθορισμό του κόστους διαβίωσης στην κρίση.
Σύμφωνα με μια πρόχειρη έρευνα της ΕΚΠΟΙΖΩ, κατά τη διαχείριση φακέλων υπερχρεωμένων οφειλετών στο στάδιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού, σε ένα ενδεικτικό δείγμα 100 ατόμων προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα: α) νοικοκυριά που αποτελούνται από ένα άτομο ορίζουν κατά μέσο όρο το ποσό των 536 ως απαραίτητο για τη διαβίωσή τους, β) δύο άτομα το ποσό των 817 ευρώ, γ) τρία άτομα το ποσό των 1.071 ευρώ, δ) τέσσερα άτομα το ποσό των 1.257 ευρώ και ε) πέντε άτομα το ποσό των 1.500 ευρώ. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν συνυπολογίζεται το ενοίκιο. Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο που προκύπτει από την εν λόγω έρευνα είναι ότι παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερη ομοιομορφία ανάμεσα στις επιμέρους περιπτώσεις νοικοκυριών σε αντίθεση με τον προσδιορισμό του κόστους διαβίωσης από τα ελληνικά δικαστήρια, όπου συναντάται, όπως αναφέρθηκε προηγούμενα, μεγάλο εύρος αποκλίσεων.
Όπως ανέφεραν τα στελέχη της ΕΚΠΟΙΖΩ, φαίνεται ότι τα ελληνικά δικαστήρια δεν έχουν κατασταλάξει στον τρόπο υπολογισμού των βιοτικών δαπανών του οφειλέτη. Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με νόμο ιδιωτικής αφερεγγυότητας. Σταδιακά, μόλις τα τελευταία χρόνια, η λογική της ανθρώπινης αξιοπρέπειας επικράτησε της λογικής της μέγιστης ικανοποίησης των πιστωτών καθώς ενώ το εισόδημα και η περιουσία του οφειλέτη είναι εύκολα αποτιμητά και αποδείξιμα, οι βιοτικές ανάγκες παρουσιάζουν μεγάλη δυσχέρεια στον προσδιορισμό του κόστους τους.
«Στην Ελλάδα του 2013, ο δικαστής δεν είναι δυνατό να εντοπίσει αντικειμενικά κριτήρια στα κοινωνικά επιδόματα, λόγω του χαρακτήρα τους, της αμφιλεγόμενης συνταγματικότητάς τους και των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία. Πιο κοντά στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να βρίσκονται τα αποτελέσματα των στατιστικών ερευνών της EURO STAT και κατ’ επέκταση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας σχετικά με τις έρευνες για τα όρια της φτώχιας, τα κριτήρια και η μεθοδολογία των οποίων καθορίζονται στον κανονισμό 1177/2003 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου. Το σημερινό όριο της φτώχιας (για ένα άτομο 598 ευρώ το μήνα αν υπολογιστεί ως ποσοστό 60% του συνολικού ισοδύναμου διαθέσιμου εισοδήματος) λαμβάνει μεν υπόψη με εύλογο και αντικειμενικό τρόπο σημαντικές παραμέτρους, το Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, ενώ προβλέπει συντελεστές στάθμισης ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού και τις ηλικίες τους, εξαρτάται όμως από το συνολικό διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, το οποίο τείνει διαρκώς στο μηδέν. Ήδη η νομολογία έχει αρχίσει να αναφέρεται στο όριο της φτώχιας, θεωρώντας τον εν λόγω δείκτη ως τον προσφορότερο για την προσέγγιση του κόστους ζωής. Η εξάρτηση όμως από το συνολικό ισοδύναμο διαθέσιμο εισόδημα δεν παύει να προκαλεί επιφυλάξεις στην θέση των ορίων της φτώχιας ως κριτηρίου για το κόστος διαβίωσης σε περιόδους κρίσης» όπως αναφέρθηκε από τους ομιλητές ενώ η ΕΚΠΟΙΖΩ σημειώνει ότι η Πολιτεία έχει επιδείξει προκλητική αδιαφορία στην προάσπιση του θεμελιώδους δικαιώματος της αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Σε αυτό το πλαίσιο η ΕΚΠΟΙΖΩ αποφάσισε να προχωρήσει σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και να λειτουργήσει ένα φόρουμ επικοινωνίας με σκοπό τη θέσπιση «Οικογενειακών Προϋπολογισμών Αναφοράς» με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων (διατροφολόγων, ειδικών οικιακής οικονομίας, δικηγόρων, οικονομολόγων, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων κτλ) που θα έχει ως στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων του ελληνικού νοικοκυριού.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Το πραγματικό... λεξικό!


Άγαμος - ο άνθρωπος που παίρνει το γάμο στα σοβαρά.
Αρχείο - το μέρος όπου σημαντικά έγγραφα χάνονται με αλφαβητική σειρά.
Βιολιστής - άνθρωπος πνιγμένος στη μουσική μέχρι το λαιμό.
Γάμος - δύο άνθρωποι αντιμετωπίζουν από κοινού τα προβλήματα που δεν θα είχαν αν δεν παντρευόταν.
Διασκέδαση - η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες της ανάπαυσης.
Ειδικός - αυτός που φέρνουν την τελευταία στιγμή για να αναλάβει την ευθύνη.
Είδος πολυτελείας - είδος πρώτης ανάγκης συν τους φόρους.
Επίδομα διατροφής - η συνέπεια του λάθους δύο ανθρώπων, που το πληρώνει μόνο ο ένας.
Κακοαναθρεμμένο παιδί - εκείνο που συμπεριφέρεται όπως ακριβώς οι γονείς του, παρά την προσπάθεια που καταβάλουν αυτοί για να του διδάξουν τους καλούς τρόπους.
Μουστάκι - ο φερετζές του πούστη.
Όνειρο - το σινεμά των κοιμισμένων.
Συνείδηση - εσωτερική φωνή που μας προειδοποιεί ότι μπορεί κάποιος να μας κοιτάζει.
Τελεσίγραφο - η τελευταία προειδοποίηση πριν αρχίσουν οι παραχωρήσεις.
Χαμόγελο - γκριμάτσα γεμάτη καλοσύνη.
Χειροκρότημα - σικ έκφραση του λιντσαρίσματος.

H ιδανική διαφορά ηλικίας για να έχετε την τέλεια σχέση είναι…



Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 ατόμων 

Tέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες είναι η ιδανική ηλικιακή διαφορά για να μακροημερεύσει ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail και διενήργησε ο ιστότοπος «confused.com» σε δείγμα 2 χιλιάδων ατόμων, οι ερωτηθέντες δήλωσαν ξεκάθαρα πως για την τέλεια σχέση, το ζευγάρι θα πρέπει να έχει διαφορά ηλικίας και μάλιστα ο άνδρας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την γυναίκα σχεδόν κατά τεσσεράμισι χρόνια.

Το 1% των γυναικών δηλώνει πως η τέλεια σχέση γι’ αυτές είναι να έχουν δεσμό με έναν μικρότερο άντρα. Μάλιστα, μία στις τρεις γυναίκες υποστηρίζουν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να βγουν ραντεβού μ’ έναν άντρα κατά επτά χρόνια μικρότερο τους.

To 40% θεωρεί ότι ο άντρας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την γυναίκα τρία με τέσσερα χρόνια ενώ το 30% πιστεύει πως η διαφορά μεταξύ τους θα πρέπει να είναι πέντε με έξι χρόνια. Το 14% όταν βλέπει μία γυναίκα με μεγαλύτερο άντρα θεωρεί ότι είναι μαζί του για τα…. λεφτά.

Διαβάστε τον χαρακτήρα μέσα από το πρόσωπο



Τί μπορεί να δείχνουν τα σαρκώδη χείλη, το θεληματικό πηγούνι ή η γαμψή μύτη; ...

Για αιώνες οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κατανοήσουν τις πτυχές του χαρακτήρα ενός ατόμου απλά και μόνο παρατηρώντας το πρόσωπό του.

Οι αρχαίοι Κινέζοι πίστευαν ότι το πρόσωπο αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου.

Στη Μεσαιωνική Ευρώπη η ομορφιά θεωρούνταν.....

 συνώνυμη με την αρετή και η ασχήμια σημάδι του κακού.

Αλλά και σε πιο πρόσφατες περιόδους η φρενολογία , δηλαδή η μελέτη του 
σχήματος του κρανίου, χρησιμοποιήθηκε συχνά για να ‘’προσδιορίσει’’ την 
ενοχή των υπόπτων για εγκλήματα.

Παρόλο που αυτές οι ‘’προχωρημένες’’ ιδέες δε φαίνεται να επαληθεύονται 
από σύγχρονες μελέτες, εξακολουθεί να υπάρχει η αντίληψη ότι ορισμένες 
πτυχές του προσώπου μπορούν να μας επιτρέψουν να σχηματίσουμε μια πρώτη 
άποψη για τους άλλους.

Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά.


Σχήμα προσώπου

Στρογγυλό: Τα άτομα με στρογγυλό σχήμα προσώπου θεωρούνται 
συναισθηματικά, ευαίσθητα και στοργικά. Έχουν δυνατές σεξουαλικές 
φαντασιώσεις και απολαμβάνουν τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Μακρόστενο: Όσοι έχουν μακρόστενο πρόσωπο είναι μάλλον πρακτικοί, 
μεθοδικοί και έχουν την τάση να κουράζονται εύκολα. Είναι πιο πιθανό να 
έχουν μυϊκή ή αθλητική σωματική διάπλαση, που για κάποιους συνεπάγεται 
και ναρκισσισμό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις.

Τετράγωνο: Ένα τετράγωνο πρόσωπο συνδέεται με τη φωτιά και μπορεί να 
σημαίνει ότι το άτομο που έχει αυτό το σχήμα προσώπου είναι επιθετικό, 
φιλόδοξο και αυταρχικό, ενώ έχει απόλυτο και αναλυτικό μυαλό και 
ιδιαίτερη αποφασιστικότητα.

Τριγωνικό: Αυτά τα σχήματα προσώπου παραδοσιακά συνδέονται με λεπτό 
σωματότυπο και διανοητικό χαρακτήρα. Οι Κινέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο 
σχήμα προσώπου ενδεικτικό της δημιουργικότητας και της ευαισθησία αλλά 
και του φλογερού ταμπεραμέντου.

Μέτωπο

Το φαρδύ μέτωπο υποτίθεται ότι είναι σημάδι εξυπνάδας και πρακτικότητας 
αλλά σημαίνει και ότι το άτομο που έχετε μπροστά σας έχει φαντασία και 
πολλές ιδέες. Αν ένα άτομο έχει επίπεδο μέτωπο, αυτό δείχνει ότι είναι 
ρεαλιστής, λογικός και εκφράζεται με πράξεις. Όταν κάποιος έχει ένα 
«υπερβολικά» μεγάλο μέτωπο, είναι μάλλον ονειροπόλος και άτομο που 
χρειάζεται σταθερό σχέδιο δράσης για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.

Μάτια

Λένε ότι τα μάτια είναι «ο καθρέφτης της ψυχής». Το σχήμα του ματιού μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αρκετά πράγματα.

Τα μεγάλα μάτια που λάμπουν είναι πιο «καθαρά» από τα μικρά, 
σπινθηροβόλα μάτια που βγάζουν προς τα έξω ένα νευρικό ταμπεραμέντο. Τα 
μάτια με ακανόνιστο σχήμα δείχνουν ένα άτομο που κοιτάζει τα πράγματα 
από διαφορετικές οπτικές γωνίες και συχνά αντιμετωπίζει με ανατρεπτικό 
τρόπο τα προβλήματα, χάρη στην ευστροφία του.

Μάτια που έχουν ανοδική κλίση δείχνουν κάποιον οπορτουνιστή και άτομο 
που ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει. Τέλος τα βαθιά μάτια ανήκουν σε 
ανθρώπους με έντονη και κτητική (αλλά παρατηρητική) φύση και συνδέονται 
συχνά με συγγραφείς και δημιουργούς.

Η απόσταση των ματιών μπορεί επίσης να είναι αποκαλυπτική. Τα μάτια που 
βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δείχνουν μια στενή αντίληψη του κόσμου, 
ενώ τα μάτια που είναι σε πιο μεγάλη απόσταση σημαίνουν ότι πρόκειται 
για ένα μάλλον ανοιχτόμυαλο άτομο.

Τέλος δείξτε προσοχή στο «βλέμμα», που μπορεί να πει όσα δε λένε τα 
χείλη. Πολλές φορές μπορείτε να καταλάβετε αν ο άνθρωπος που έχετε 
απέναντί σας είναι κρύος, σκληρός, ζεστός ή ερωτικός μόνο και μόνο από 
το βλέμμα του.

Φρύδια

Τα λεπτά και καλοσχηματισμένα φρύδια υποτίθεται ότι δείχνουν κάποιον που
είναι αρκετά αμφίρροπος και ενίοτε χωρίς αυτοπεποίθηση. Αντίθετα τα 
άτομα με πυκνά φρύδια συνήθως έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα και είναι 
επιρρεπή στην κτητικότητα και τη ζήλια.

Μύτη

Μια μεγάλη μύτη δείχνει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και τόλμη. Όσο 
πιο χοντρή είναι η άκρη της μύτης, τόσο πιο επιρρεπές είναι το άτομο στη
χρήση βίας. Η γαμψή μύτη θεωρείται σημάδι ισχυρής θέλησης και 
ανεξαρτησίας, ενώ η στραβή μύτη δείχνει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.

Στόμα

Το στόμα συνδέεται με την επικοινωνία και τον αισθησιασμό. Όταν τα πάνω 
χείλη είναι λεπτά και τα κάτω πιο χοντρά αυτό μπορεί να υποδεικνύει 
κάποιον που δεν μπορεί να δώσει σε μια σχέση. Το αντίθετο σημαίνει ότι 
το άτομο είναι υπερβολικά δοτικό.

Τα σαρκώδη χείλη δείχνουν στοργικό και ευαίσθητο χαρακτήρα, ενώ τα μικρά
χείλη είναι ενδεικτικά μιας μάλλον εγωκεντρικής και εσωστρεφούς 
προσωπικότητας.

Σαγόνι

Ένα έντονο σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει ένα πολύ ισχυρό σύστημα 
αξιών. Όσο πιο έντονο είναι το σαγόνι ενός ατόμου τόσο μεγαλύτερη είναι η
αντοχή του. Επίσης τα συγκεκριμένα άτομα είναι συνήθως πεισματάρηδες.

Αντίθετα το πιο «διακριτικό» σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει πιο αδύναμη
προσωπικότητα και δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων.

Ρυτίδες

Το «πόδι της χήνας», δηλαδή οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, για κάποιους 
είναι οι «γραμμές της χαράς». Θεωρείται ότι είναι σημάδι ανοικτής 
καρδιάς και το συναντάμε σε άτομα που σκορπάνε γύρω τους χαρά.

Οι κάθετες γραμμές συνοφρύωσης που εμφανίζονται ανάμεσα στα μάτια 
αποκαλύπτουν ένα λογικό άτομο, που εργάζεται σκληρά και είναι πολύ 
αποφασιστικό.

Οι γραμμές που εκτείνονται από τη μύτη μέχρι το στόμα ονομάζονται 
γραμμές «σκοπού». Η εμφάνιση αυτών των γραμμών χαρακτηρίζει τους 
ανθρώπους που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή τους.

Νεκρός στα 56 του ο πρώην ντράμερ των Iron Maiden, Κλάιβ Μπερ


Πέθανε, σε ηλικία 56 ετών, ο Κλάιβ Μπερ, πρώην ντράμερ των Iron Maiden, ο οποίος εδώ και χρόνια έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ο μπασίστας και frontman του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος της χέβι μέταλ σκηνής, Στιβ Χάρις, δήλωσε: «Ο Κλάιβ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός ντράμερ». Με τη σειρά του, ο τραγουδιστής της μπάντας, Μπρους Ντίκινσον, τόνισε: «Ακόμη και όταν έδινε μάχη με την ασθένειά του, ο Κλάιβ δεν έχασε το χιούμορ του».
Γεννημένος στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 1957, ο Κλάιβ Μπερ υπήρξε μέλος του χέβι μέταλ συγκροτήματος Samson, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στους Iron Maiden, το 1979, με τους οποίους ηχογράφησε τα ιστορικά άλμπουμ «Killers» και «The Number of the Beast». To 1982 αποχώρησε από το συγκρότημα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, με τον Νίκο ΜακΜπράιν να τον διαδέχεται.

http://www.koolnews.gr

Φαντάσματα τρομοκρατούν μαθητές κολεγίου



Υπερφυσική δραστηριότητα με εμφανίσεις φαντασμάτων παρατηρείται σε ένα κολλέγιο, αλλά και σε ένα κάστρο στη Νέα Ζηλανδία.


Το φάντασμα, γνωστό ως «Grey Lady» στο κολλέγιο του Cumberland έχει τρομοκρατήσει τους μαθητές και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα τοπικά ΜΜΕ.


Ακόμα κι αν οι μαθητές έχουν επηρεαστεί από την ιστορία που ίσως έχουν ακούσει, παρόλα αυτά είναι τρομοκρατημένοι δηλώνει τουριστικός πράκτορας της περιοχής.


Το κάστρο του Larnach έχει επίσης μερίδιο σε μεταφυσική δραστηριότητα με ένα ζευγάρι επισκεπτών να ισχυρίζεται ότι ένα φάντασμα έσπρωξε μακριά τον σύζυγο από τη γυναίκα του.



«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου, αμέσως η γυναίκα μου μετακινήθηκε κι εγώ παρέμεινα στο ίδιο σημείο με την απορία αν μπορούσε να ξανασυμβεί και συνέβη, αλλά αυτή τη φορά συνοδεύτηκε από ένα ελαφρύ τρίξιμο στον τοίχο»


Το ζευγάρι υποστήριξε επίσης ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει σε ένα από τα υπνοδωμάτια, σαν κάτι να τους έπνιγε...


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ; Η γυναίκα που έγινε διάσημη και πάμπλουτη γράφοντας βιβλία για το πώς να αδυνατίσεις


Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το τήρησε κατά γράμμα 

Η Ajay Rochester μπορεί να μην είναι πολύ διάσημη στην Ευρώπη, αλλά έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια το δικό της μερίδιο στην φήμη και μάλιστα υπήρξε έμπνευση για όλα τα κορίτσια που παιδεύονται χρόνια με δίαιτες και διατροφές.

Η Αυστραλέζα παρουσιάστρια και συγγραφέας, όλη της τη ζωή ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα βάρους μέχρι που σκέφτηκε να κάνει το πρόβλημα της πηγή έμπνευσης αλλά και πηγή εσόδων πολλών εκατομμυρίων.

Παρουσίασε για τέσσερα χρόνια το reality παιχνίδι "Biggest Loser" (Εύσωμοι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να χάσουν όσο περισσότερο βάρος μπορούν με σκοπό να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο) ίδρυσε την ιστοσελίδα "The Healthy Body Club" και έγραψε αρκετά best sellers βιβλία, τα οποία μιλούν για το πώς θα χάσεις εύκολα, γρήγορα και μόνιμα κιλά. Η ίδια μάλιστα έχασε περισσότερα από 50 κιλά για να γίνει σχεδόν ηρωίδα απο το κοινό της

Όμως μόλις τελείωσε η εκπομπή, η εικόνα της άρχισε να αλλάζει δραματικά. Η ίδια είχε ομολογήσει ότι λιμοκτονούσε προκειμένου να μην χάσει τη δουλειά της.

Τώρα πια η Ajay βρέθηκε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό που θέλει τα ευτραφή κορίτσια να είναι περήφανα με τον εαυτό τους και να μην ντρέπονται με την εικόνα τους. Μάλιστα η ίδια κυκλοφορεί με το μαγιό της στις πολυσύχναστες πλαζ του Los Angeles (απ΄ όπου και οι φωτογραφίες) φορώντας ένα μπλουζάκι που λέει ότι η ζήλεια είναι αυτό που κάνει κάποιους να μισούν.

Τα αν πρέπει ή όχι να κυκλοφορεί έτσι ή αν θέλει να είναι περήφανη το σώμα της, είναι δικαίωμα της και δεν μας πέφτει λόγος, όταν όμως έχεις βγάλει μια περιουσία γράφοντας βιβλία για δίαιτες κα διατροφές, ίσως έπρεπε να το σκεφτεί πριν βγει από το σπίτι της φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι.


Πηγή: queen.gr

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι-1986/Τζίμης Πανούσης/Κάγκελα παντού



Στίχοι: Τζίμης Πανούσης
Μουσική: Τζίμης Πανούσης
Πρώτη εκτέλεση: Τζίμης Πανούσης
Πρώτη κυκλοφορία: 1986

Δεκαπέντε χιλιάδες και μία

στραβάδια απολύομαι

τριαντά τρία χρονάκια θητεία

στραβάδια απολύομαι

Όλο εμένανε σηκώνει
να πω μάθημα η δασκάλα
θα τη σφάξω σαν κουνέλι
και θα βγω να παίξω μπάλα

Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού
και τα μυαλά στα κάγκελα
του αόρατου εχθρού

Βούλγαροι, Βούλγαροι,
χανούμισσες βαζέλες
όλο το έθνος προσκυνάει
σώβρακα και φανέλες

Είμαστε η αδικημένη
γενιά του εξήντα
δίχως κατοχή και πείνα
χωρίς ρετσίνα

Τα μπούτια σου Μαρία
σκοπιά καψιμί αγγαρεία

Δεκαπέντε χιλιάδες και μία
στραβάδια απολύομαι
τριαντά τρία χρονάκια θητεία
στραβάδια απολύομαι

Μια ζωή παρουσιάστε
σαν εκπαιδευμένος σκύλος
εγώ δεν θα πάρω άλλο
φχαριστώ δεν είμαι φίλος 

Ένας άνθρωπος γεννιέται ομοφυλόφιλος ή γίνεται;



Το ερώτημα αυτό δεν έχει ακόμη απαντηθεί μέσα από τις έρευνες στον χώρο της Ψυχολογίας, της Ψυχιατρικής, της Γενετικής και της Βιολογίας. 


Ο ομοφυλόφιλος προσανατολισμός αιτιολογείται μέσα από τις διαφορετικές οπτικές που υιοθετούνται, π.χ. η γενετική θεωρία που βασίζεται σε έρευνες σε διδύμους έχει εντοπίσει μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλοφιλίας σε μονοζυγώτες.

Οι νευροενδοκρινικές μελέτες αιτιολογούν την ομοφυλοφιλία μέσα από το πρίσμα των διαταραχών στα επίπεδα της τεστοστερόνης κατά την ενδομήτρια περίοδο, όπου και διαμορφώνεται η σεξουαλική κατεύθυνση. Οι ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις αποδίδουν την ομοφυλοφιλία σε εμπόδια στην ομαλή ψυχοσεξουαλική ανάπτυξη ενός παιδιού. 

Σαφής τεκμηρίωση μιας ξεκάθαρης αιτιολογίας απουσιάζει σήμερα, ωστόσο δύναται διαφορετικοί παράγοντες να λειτουργούν αθροιστικά και να κάνουν το άτομο ευάλωτο στην ομοφυλοφιλία, η οποία μέσα από επιρροές του περιβάλλοντος να εκφράζεται στην πορεία της ζωής του ως κύριος σεξουαλικός προσανατολισμός.

Πώς μπορεί o γονιός που έχει παιδί ομοφυλόφιλο να χειριστεί ένα τόσο δύσκολο «γονεϊκό εγχείρημα»;

Το να είσαι γονιός σημαίνει ότι πάνω από όλα οφείλεις να λειτουργείς μέσα από μια άνευ όρων συναισθηματική δοτικότητα και αποδοχή απέναντι στο παιδί σου, ανεξαρτήτως των επιλογών που εκείνο θα κάνει. Δεν υπάρχει αγάπη με όρους. 

Αυτή είναι η παγίδα πολλών γονιών που καταλήγουν να μεγαλώνουν παιδιά «κλώνους» των εαυτών τους και αδυνατούν να σεβαστούν τα όρια της προσωπικότητας και της ταυτότητάς τους. 

Αν το παιδί δηλαδή αρνείται να λειτουργήσει ως προέκταση των γονιών του σε σχέση με τις επιλογές, τις πεποιθήσεις και τον τρόπο ζωής του, τότε οι γονείς αποσύρουν την αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Η απόρριψη στο μεγαλείο της.

Αυτό όμως είναι μια παθολογία που ξεκινά μέσα από τον ίδιο τον γονιό, ο οποίος προβάλλει στο παιδί του μια απόρριψη που αντιλαμβάνεται στον γονεϊκό του ρόλο και αδυνατεί να τη διαχειριστεί. Στον γονιό που το παιδί του τού ανακοινώνει ότι είναι ομοφυλόφιλο είναι αναμενόμενες κάποιου βαθμού δυσφορία και στενοχώρια, στα πλαίσια των κοινωνικών ορισμών και απαγορεύσεων που συνδέονται αυτόματα μέσα στον καθένα στο θέμα της σεξουαλικότητας. Ο γονιός όμως πρέπει να απενοχοποιήσει τον εαυτό του και το παιδί του και να συνδράμει στην ελευθερία και την ευτυχία του.



Το μεγαλύτερο αυγό στον κόσμο!



Το μεγαλύτερο αυγό που καταγράφηκε ποτέ από ένα ζωντανό πουλί ζύγιζε 2.589 κιλά (£ 5 11,36 ουγκιές) και προέρχεται από μια στρουθοκάμηλο (Struthio camelus) που ζει σε ένα αγρόκτημα στο Borlänge της Σουηδίας που ανήκει στην Κέρστιν και στον Gunnar Sahlin. Το ρεκόρ σημειώθηκε την 17 Μαΐου του 2008.

Ερώτηση απελπισμένης γυναίκας



Αγαπητό pc Tech

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν άψογα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος ν.9.9 και εγκατέστησε άλλα, ανεπιθύμητα, όπως το ChampionLegue 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3, αλλά μάταια.
Μια απελπισμένη γυναίκα.


Απάντηση περιοδικού :

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα",
Να έχεις υπ'όψην πως το Αρραßωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:Nomiza pws me agapoyses και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2.
Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπερßολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2,5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6,1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό") Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε, καν, να τρέξετε τα ßοηθητικά αρχεία Εραστής και Γκόμενος (δεν είναι συμßατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος)
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοßαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα ßελτιώσουν την απόδοσή του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0, Καυτά Εσώρουχα 5,3 και το Τρομερή Κορμάρα 10.1

Με εκτίμηση, The Pc Tech

Αμφισβείται ιστορικά η ύπαρξη του Μωάμεθ από επιστήμονες



Ο Robert Spencer, ο οποίος είναι διευθυντής της Jihad Watch, εξέδωσε ένα νέο βιβλίο με τίτλο: Υπήρξε ο Μωάμεθ; Μία Έρευνα στις Ανεξήγητες Απαρχές του Ισλάμ (Did Muhammad Exist? An Inquiry into Islam's Obscure Origins).
Περίπου πριν από ένα μήνα, στις 24 Απριλίου, ο κος Spencer συμμετείχε σε ομιλία σχετικά με το βιβλίο του, στη Νέα Υόρκη που διεξήχθη από το Φόρουμ για τη Μέση Ανατολή και το Ινστιτούτο Gatestone. 

O Μωάμεθ υπήρξε πραγματικά, ή ήταν ένας μύθος που δημιουργήθηκε από το κοράνι δεκαετίες μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του; 

Ο Robert Spencer αντιμετώπισε αυτό το καυτό ζήτημα κυρίως με τον παρακάτω σκοπό: 
- Να ενισχύσει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης ως αντίβαρο και επαναστατική πράξη εναντίον της τυραννίας της λογοκρισίας από την Οργάνωση της Ισλαμικής Συνεργασίας και την εμμονή στην πολιτική ορθότητα - η οποία επιχειρεί να φιμώσει οποιαδήποτε έρευνα και αντίλογο σχετικά με τα ισλαμικά ζητήματα. 


Οι δογματικοί ισλαμιστές μπορεί να ακυρώσουν το ερώτημα ώς μία απλή προβοκάτσια, αγνοώντας για τα ιστορικά στοιχεία που ενισχύουν την υπόθεση του επιστήμονα.


Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η απόλυτη απουσία αναφοράς στο πρόσωπο του Μωάμεθ, του Ισλάμ ή του κορανίου είτε από τους Άραβες κατακτητές είτε από τους ηττημένους σε γραπτά ντοκουμέντα, επιγραφές, νομίσματα κ.ο.κ κατά την περίοδο 630-690 – δηλαδή κατα την περίοδο που έγιναν οι μουσουλμανικές κατακτήσεις έπειτα από τον υποτιθέμενο θάνατο του Μωάμεθ.


Επιπρόσθετα, η ζωή του Μωάμεθ περιπλέκεται από πέπλο μυστηρίου καθώς οι πρώτες βιογραφίες για το πρόσωπό του γράφτηκαν όχι νωρίτερα από 125 χρόνια μετά το θανατό του, και έχει αναγνωριστεί και από μουσουλμάνους ακαδημαϊκούς ότι πολλά από τα χαντίντς τα οποία περιγράφουν τα λεγόμενα και τις πράξεις του προφήτη είναι ψεύτικα, και δημιουργήθηκαν τεχνηέντως για πολιτικούς σκοπούς. 


Βέβαια, ούτε το ίδιο το κοράνι είναι μία αξιόπιστη ιστορική πηγή: υποτίθεται ότι συλλέχθηκε και διανεμήθηκε στην κύρια του έκδοση του όχι αργότερα από το 653, αλλά κανείς δεν μπορεί να τεκμηριώσει μία ιστορική αναφορά για αυτό μέχρι τη δεκαετία 690... 
Συμπερασματικά, οι ιστορικές αποδείξεις μας λένε μία πολύ διαφορετική εκδοχή από την παραδοσιακή...


Τα πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα τα οποία συνέβησαν όταν ορισμένες Αραβικές φυλές επεκτάθηκαν εις βάρος της Περσικής και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας απαιτούσαν έναν συνδετικό κρίκο ο οποίος θα λειτουργούσε ως το κέντρο της αραβικής ταυτότητας, και αυτός δεν ήταν άλλος από τη δημιουργία μίας ψευδοθρησκείας.



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger