Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πιο γυναίκα... πεθαίνεις...

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013


Τι κορίτσι είναι αυτό; 
Επιτέλους η δύσκολη εποχή στη ζωή της πέρασε και πλέον ερωτευμένη και ξανανιωμένη σκύβεi για να φορέσει τα νέα παπούτσια της. Μόνο που τα πρόσθια «ειδικά βάρη», δεν επιτρέπουν άνετες κινήσεις.

Λειτουργούν αν και ζορισμένα… με τρόπο… προστατευτικό. Όπως ο αερόσακος στ΄ αυτοκίνητα.

Η Έφη Κυριάκου μας δείχνει πώς μπορεί με ένα απλό αλλά σωστό σκύψιμo να τρελάνει τον κόσμο…

Πόσες απoκαλύψειs ν΄ αντέξουμε κορίτσι μου σε ένα κλίκ; Πόσες…


ΒΙΝΤΕΟ - Η κοπέλα ήθελε να το κάνουν. Αυτός της αρνήθηκε και... τον έσπασε στο ξύλο!

Μερικές κοπέλες δε σηκώνουν από “όχι”. 
Ο φίλος μας στο βίντεο κατάλαβε από πρώτο χέρι ότι η απόρριψη πονάει, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Lada ξεφτίλισε Porche στην Αττική Οδό - Η προσπέραση που σαρώνει στο Διαδίκτυο [βίντεο]

Και την κόντρα από μόνη της, ανάμεσα στο Lada και την Porche, να έβλεπε κανείς θα απορρούσε. Είναι λοιπόν να απορεί κανείς πώς μπορεί να αντιδράσει κάποιος όταν βλέπει στην κόντρα αυτή ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα να βγαίνει νικητής το Lada.

To πρωτοφανές... περιστατικό συνέβη στην Αττική Οδό και κατενγράφη με κάμερα μέσα από το Lada. Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο Διαδίκτυο και το σχετικό βίντεο.

Πάντως, σύμφωνα με το autoblog.gr, το Lada «φορά» τον κινητήρα ενός Nissan Silvia S14 (240 SX) απόδοσης 450+ ίππων.

Ένα «Βραδύπους» προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο - Βίντεο


Βραδύπους είναι αυτό το ζώο;

Η απάντηση είναι ...ναι
Περαστικός βοήθησε το ζωάκι να περάσει απέναντι και ευτυχώς δεν έγινε ατύχημα.

Δείτε το Βίντεο

Η barwoman ήθελε πολλά: Έβαλε τον εραστή της να φοράει κόκκινα (και αλλά)…


Βρήκε τον μπελά του νεαρός που έχει συνάψει σχέση με μπαργούμαν η οποία φημίζεται για τις επιδόσεις της!

«Διαβάζει ότι γράφει το διαδίκτυο για το σeξ και τα εφαρμόζει» έλεγε σε παρέα του ο καλογυμνασμένος εραστής. Οι τελευταίες απαιτήσεις της έχουν ως εξής: 1.Να κάνει extreme σπορ γιατί σύμφωνα με μελέτη που διάβασε με την αύξηση της αδρεναλίνης μετά από έντονη άσκηση το σεξ είναι εντονότερο! 2.Να πίνει κόκκινο κρασί γιατί σύμφωνα με άλλη μελέτη όταν το ζευγάρι καταναλώνει κόκκινο κρασί έχει αυξημένη σeξουαλική επιθυμία. Το τελευταίο που του απαίτησε είναι να φοράει κόκκινα! Του είπε πως σύμφωνα με 3η μελέτη, οι άντρες που φοράνε κόκκινο χρώμα ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες, μια και το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένδειξη δύναμης και εξουσίας! «Βρήκα τον μπελά μου με δαύτη» έλεγε στην παρέα του στην Αγίου Νικολάου. Εκείνη πάντως είναι «θηλυκό» με τα όλα της, κάτι που φαίνεται και στο facebook. Και ο νοών… νοείτω!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τον σκότωσε 8 μέρες μετά τον γάμο


Μόλις οκτώ μέρες άντεξε ο γάμος ενός ζευγαριού από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, καθώς έπειτα από μεγάλο καβγά, ο 25χρονος σύζυγος βρέθηκε δολοφονημένος…

Κατηγορούμενη για τον θάνατό του είναι η γυναίκα του,  Τζόρνταν Λι Γκρέιαμ, η οποία φέρεται να τον έσπρωξε σε γκρεμό, σε περιοχή κοντά στην οικία τους, στις 7 του περασμένου Ιούλη.
Αρχικά, η Γκρέιαμ είχε πει στην αστυνομία ότι ο άνδρας της της έστειλε το μοιραίο βράδυ μήνυμα στο κινητό, με το οποίο την ενημέρωνε ότι θα πήγαινε μια βόλτα με φίλους, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ.
Έπειτα από έρευνα του FBI, όμως, αποδείχθηκε ότι η Γκρέιμ είχε πει σε φίλη της μέσω μηνύματος ότι έκανε δεύτερες σκέψεις για τον γάμο και ότι σκόπευε να μιλήσει στον σύζυγο της εκείνο το βράδυ. «Ειλικρινά, αν δεν ακούσεις νέα μου απόψε, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί» της είχε γράψει. Τραγική προφητεία…
Το ζευγάρι είχε άσχημο τσακωμό και ο Τζόνσον άρπαξε κάποια στιγμή τη Γκρέιαμ από τον ώμο. Εκείνη αντέδρασε, τον έσπρωξε και τον είδε να πέφτει στον γκρεμό. Το συγκλονιστικό της όλης ιστορίας είναι ότι η κατηγορούμενη φέρεται να κλώτσησε το θύμα στο πρόσωπο, όταν αυτό στην απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, πιάστηκε από τα πόδια της με το σώμα του να κρέμεται στο κενό…

Οι υπνοβάτες.. του σεξ: Τι είναι η σεξυπνία;


Του  ύπνου τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει...Συνηθισμένο φαινόμενο για πολλούς ανθρώπους είναι είτε να παραμιλούν στον ύπνος τους είτε να υπνοβατούν. Υπάρχουν όμως  και οι περιπτώσεις εκείνες όπου συνήθως οι άνδρες έχουν ερωτικές περιπτύξεις  και την άλλη μέρα το πρωί  δεν θυμούνται τι  έκαναν το προηγούμενο βράδυ.
Πρόσφατα οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται σε μια διαταραχή που ονομάζεται Sexsomnia  (σεξυπνία) κατά την διάρκεια της οποίας, το άτομο εμπλέκεται σε σεξουαλικές πράξεις στον ύπνο του και το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσει δεν θυµάται τίποτα.
Οι  επιστήμονες παρατήρησαν ότι συμβαίνει  ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ερωτική σχέση, και μάλιστα µια φυσιολογική, συνηθισμένη ερωτική ζωή όταν δεν κοιμούνται. Οι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σεξυπνία, όπως και η υπνοβασία, συμβαίνει κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου.
Από την άλλη πλευρά  η σύζυγός ή η σύντροφος  του πάσχοντα από σεξυπνία βιώνουν με διαφορετικό τρόπο τις συνέπειες της πάθησης..Ορισμένες δεν ενοχλούνται καθόλου άλλες το απολαμβάνουν ωστόσο δεν λείπουν και εκείνες  οι περιπτώσεις κατά την διάρκεια των οποίων ο «υπνοβάτης» µπορεί να γίνει βίαιος µε την σύντροφό του.

Σύµφωνα µε πρόσφατες έρευνες, σεξυπνία παρουσιάζει το 1/3 του πληθυσµού που πάσχει από διαταραχές ύπνου.Αναλυτικότερα:

Έρευνα του Πανεπιστηµίου του Καναδά, που πραγματοποιήθηκε σε  832 ασθενείς από Ιατρεία Ύπνου για την σεξουαλική τους συμπεριφορά στην διάρκεια του ύπνου τους  – συμπεριφορά που κυμαινόταν από αυνανισμό έως πλήρη σεξουαλική επαφή ,απέδειξε ότι  το 11% των ανδρών και το 4% των γυναικών έπασχαν από σεξυπνία.

«Μας εξέπληξε το πόσο συχνή είναι η σεξυπνία», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Σάρον Α. Τσανγκ, από το Εργαστήριο Μελέτης του Ύπνου του Τμήματος Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Health Network, στο Τορόντο. «Νομίζαμε ότι οι πάσχοντες θα ήταν ελάχιστοι, αλλά κατά μέσον όρο ήταν περισσότεροι από 1 στους 12».

που οφείλεται;

Παλαιότερα υπήρχε η εντύπωση ότι η συγκεκριμένη διαταραχή εμφανιζόταν σε ανθρώπους µε υποκρυπτόµενα ψυχολογικά προβλήματα, που πραγματοποιούσαν όσα ονειρεύονταν.

Σήμερα, παρά το γεγονός ότι ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά στους επιστήμονες για το σεξ κατά τη διάρκεια του ύπνου, η σεξυπνία θεωρείται ότι σχετίζεται µε την ακανόνιστη λειτουργία του εγκεφάλου και όχι µε κάποιο σοβαρό ψυχικό ή σεξουαλικό πρόβληµα. 

Παρ’ όλα αυτά, για την εμφάνισή της ενοχοποιούνται κάποιοι παράγοντες  όπως η αίσθηση συναισθηματικής και σεξουαλικής εγκατάλειψης, ο φόβος και η έλλειψη συναισθηµατικής οικειότητας, αλλά και η χρήση ναρκωτικών, ή αλκοόλ το άγχος και η κόπωση.

προτιμά τους άνδρες 

Οι άντρες µάλιστα φαίνεται πως είναι πιο επιρρεπείς, καθώς παρουσιάζουν τριπλάσιες πιθανότητες να νοσήσουν από τη συγκεκριµένη διαταραχή σε σύγκριση µε τις γυναίκες. 
  
Να σημειωθεί ότι στατιστικά στοιχεία δεν μπορούν να υπάρξουν παρά μόνο εκτιμήσεις αφού οι  πάσχοντες  σπανίως δηλώνουν στον γιατρό τους αυτή τους τη συµπεριφορά, κυρίως λόγω ντροπής, ενώ εκτιµάται πως µόλις ένας στους 4 έχει απευθυνθεί σε ειδικό για να ζητήσει βοήθεια.

υπάρχει λύση; 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η πάθηση αυτή μπορεί να αντιμετωπισθεί με  ψυχοθεραπεία µπορεί  καθώς και με παράλληλη χορήγηση αντικαταθλιπτικών.

Τις βλέπετε και λαμπερές όμορφες! ΑΠΕΧΕΙ πολύ όμως η αλήθεια κάποιες φορές…Όλα είναι PHOTOSHOP!!!


Κι όμως ναι…Όλα είναι ένα κολπάκι της τεχνολογίας…ΔΕΙΤΕ να φρίξετε!

Κι όμως ναι…Όλα είναι ένα κολπάκι της τεχνολογίας…ΔΕΙΤΕ να φρίξετε!

























periergaa.blogspot.com/


Ανέκδοτο: Ο ευσυνείδητος υπάλληλος




Ένας κύριος μπαίνει σε ένα παντοπωλείο, και ζητάει δύο κονσέρβες φαγητό για σκύλους… Ο υπάλληλος που κατά τύχη ήταν ηλίθιος, του λέει: - Πριν σας πουλήσω σκυλοτροφή, πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχετε σκύλο. 

Πάει ο κύριος σπίτι του, βάζει στο αυτοκίνητο τον σκύλο του και γυρίζει στο μπακάλικο να τον δείξει στον υπάλληλο. - Ευχαριστώ πολύ, λέει ο υπάλληλος και του δίνει δύο κονσέρβες σκυλοτροφή. Την άλλη μέρα, ο ίδιος κύριος, ξαναπάει στο μπακάλικο και ζητά δύο κονσέρβες φαγητό για γάτες. - Συγνώμη, του λέει πάλι ο ηλίθιος υπάλληλος, αλλά πριν σας πουλήσω γατοτροφή, πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχετε γάτα. Πάει ο κύριος σπίτι του, όλο νεύρα, βάζει στο αυτοκίνητο τον γάτο του και γυρίζει στο μπακάλικο. - Ορίστε και ο γάτος, λέει. - Ευχαριστώ πολύ, λέει ο υπάλληλος και του δίνει δύο κονσέρβες γατοτροφή. Την άλλη μέρα, πηγαίνει πάλι ο κύριος στο ίδιο μπακάλικο κρατώντας ένα κουτί που είχε πάνω του μια τρύπα. - Τι είναι αυτό; ρωτά ο υπάλληλος. - Βάλε το δάκτυλο μέσα, του λέει ο κύριος. - Μα… κάνει ο υπάλληλος. - Β Α Λ Τ Ο… του ξαναλέει ο κύριος. Βάζει σιγά-σιγά το δάκτυλο μέσα ο υπάλληλος. - Τώρα βγάλτο έξω, βάλτο στο στόμα σου και πες μου με τι μοιάζει, λέει ο κύριος. - Σκατά είναι!!!!! Φωνάζει ο υπάλληλος! - Ακριβώς, του λέει ο κύριος! Μπορώ να έχω τώρα δύο ρολά χαρτί τουαλέτας;


Τα 20.000 καλάσνικοφ του Εμφυλίου...Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ!
Kι όμως: Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα! Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας.

Το δε πλοίο εντοπίστηκε ύστερα από “κάρφωμα” στις ελληνικές αρχές Ασφαλείας στα πλαίσια ντηλαρίσματος που θα επιτρέψει σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πέσουν στα χαμηλά. Θυμηθείτε ότι από δω και στο εξής οι εγχώριες αρχές θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεχασθεί η υπόθεση!

Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού που συγκεκριμένα συμφέροντα προετοίμαζαν μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα.

Το θέμα είναι τεράστιο καθώς στο σχέδιο εμπλέκονται εκτός από τα εγχώρια συμφέροντα και Γερμανοί ακροδεξιοί επιχειρηματίες με απευθείας (συγγενικές) αναφορές σε κορυφαίους νεοναζί αξιωματικούς που βρέθηκαν στην αυλή του Χίτλερ στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Οι συγκεκριμένοι ελέγχουν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το οικονομικό παιγνίδι στη χώρα μας και καθώς διαπιστώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας του εντοπισμού του σχεδίου από τους Αμερικανούς αποφάσισαν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την Ελλάδα εξοπλίζοντας παραστρατιωτικά σώματα. Οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά και οι οποίες προκάλεσαν διεθνη σάλο.

Φυσικά ολόκληρη η αλήθεια πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί καθώς οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό.

Το πλοίο το οποίο έχει Τούρκο καπετάνιο και ιδοκτήτη εντοπίστηκε να κινείται με ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων.
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν από την Ταξιαρχία της Κω ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καλύμνου για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου κοντά στα Ίμια το οποίο είχε ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας.
Άμεσα στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ακινητοποίησε το πλοίο και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων πως επρόκειτο για το φορτηγό πλοίο «NOUR-M» σημαίας Σιέρα Λεόνε.

Όπως ανέφερε ανακοίνωση του Λιμενικού που εκδόθηκε την Παρασκευή «ο εντοπισμός έγινε μετά από σχετική ενημέρωση Στρατιωτικής Αρχής της περιοχής. Τα πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου. Απογευματινές ώρες το ύποπτο Φ/Γ πλοίο κατέπλευσε, συνοδεία πλωτών περιπολικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ρόδου, όπου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της τοπικής Λιμενικής Αρχής.

Από τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει διαπιστωθεί ο ακριβής προορισμός των πυρομαχικών και του οπλισμού που μεταφέρει, ούτε η αντιστοιχία του αναγραφόμενου στα παραστατικά φορτίου με αυτό που πραγματικά μεταφέρεται επί του πλοίου.»
Από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο ανήκει σε συριακή εταιρεία, έχει απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών και έχει αλλάξει πολλές φορές επωνυμία.


H βαμμένη πλευρική ονομασία του φορτηγού πλοίου ως ΝΟUR-M.

Η ανάγλυφη πλευρική (πρώην) ονομασία του φορτηγού πλοίου.

http://www.hellas-now.com/

ΑΣΠΙΡΙΝΗ: 8 ”θαύματα” εκτός από αυτά που ήδη γνωρίζετε…!


Πολλά υπέροχα μπορείτε να κάνετε με την ασπιρίνη.

Ιδού 8 από αυτά:

1. Λεκές από ιδρώτα στο ρούχο.

Ο ιδρώτας μαζί με τα αποσμητικά που χρησιμοποιούμε, αφήνει λεκέ στο ρούχο που βγαίνει δύσκολα.


Αν όμως λιώσετε μερικά χαπάκια ασπιρίνης με νερό, τόσα ώστε να δημιουργηθεί ένας πολτός και τον απλώσετε πάνω στον λεκέ για μερικά λεπτά. Μετά πλένετε τον λεκέ κανονικά. Αυτός ο τρόπος δεν είναι ο πιο φτηνός για να βγάλετε τον συγκεκριμένο λεκέ, είναι όμως ο πιο βολικός αν βρίσκεστε σε ξενοδοχείο και θέλετε να τον εξαφανίσετε, αφού στα ξενοδοχεία υπάρχει πάντα ασπιρίνη και δεν την πληρώνετε. ( ο συγκεκριμένος λεκές, βγαίνει και με χυμό λεμονιού – που είναι πιο οικονομική λύση).


2. Για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά.


Αν έχετε βαμμένα ξανθά μαλλιά και κολυμπάτε σε πισίνα, το χλώριο επηρεάζει το χρώμα. Για να διορθώσετε την κατάσταση, ανακατέψτε 8-10 χαπάκια ασπιρίνη με νερό και απλώστε στα μαλλιά. Αφήστε για 10 λεπτά πριν ξεβγάλετε τα μαλλιά.


3. Για τα σπυράκια.


Λιώστε με λίγο νερό ένα χαπάκι ασπιρίνης και απλώστε τον πολτό που δημιουργήθηκε, πάνω στο σπυράκι. Αφήστε για μερικά λεπτά πριν ξεπλύνετε με νερό.


4. Τσιμπήματα εντόμων.


Ισχύει ότι και για τα σπυράκια.


5. Για τα φυτά.


Κοπανήστε ασπιρίνη και ρίξτε σε 1 γαλόνι νερό. Θα κάνει καλό σε φυτά που μόλις φυτέψατε, σε φυτά αρρωστιάρικα και λένε πως φυτά ή δέντρα που δέχονται θεραπεία με ασπιρίνη, αποδίδουν καλύτερους καρπούς. Επίσης είναι γνωστό πως αλλάζοντας νερό στο βάζο με το μπουκέτο και προσθέτοντας μία ασπιρίνη, τα λουλουδάκια θα ξαναζωντανέψουν.


6. Για την πιτυρίδα.


Προσθέστε δύο θρυμματισμένα κομμάτια ασπιρίνης στο σαμπουάν που λούζεστε.


7. Για την μπαταρία του αυτοκινήτου.


Αν αρρωστήσει η μπαταρία, δώστε της ζωή με 4 χαπάκια ασπιρίνης – 2 για τον κάθε πόλο.


και φυσικά…


8. Αν κάνατε κεφάλι μετά το γλέντι μία ασπιρίνη πριν πάτε για ύπνο και το πρωί περδίκι.

http://www.diaforetiko.gr/


Δεύτερο «λουκέτο» για τον Παρτσαλάκη


Μετά το πρώτο ήρθε και το δεύτερο «λουκέτο» για τον Γιώργο Παρτσαλάκη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso»…

Ο ηθοποιός που φέτος το καλοκαίρι υποδύθηκε τον υπουργό Μαυρογυαλούρο στο ...έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο», δεν κατάφερε να κρατήσει ανοιχτό ούτε το δεύτερο εστιατόριο, το «Τζουγκρί», το οποίο διατηρούσε σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου.


Ο Γιώργος Παρτσαλάκης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να το σώσει, όμως τα έξοδα του μαγαζιού ήταν τόσα πολλά, που σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, τον «γονάτισαν».

- See more at: http://www.paraskinia.com


Τα ζώδια σήμερα 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Είναι σαν να ξυπνάτε από ένα όνειρο. Μπορεί το κατεστημένο ή ακόμα και ένα πρόσωπο εξουσίας να γίνει το κόκκινο πανί για σας.
Έρωτας: Νιώθετε ότι θέλετε να έχετε τα ηνία αλλά από την άλλη έχετε απόλυτη ανάγκη την ελευθερία. Μπορεί να βαρεθήκατε να υποκύπτετε σε κανόνες και σε παιχνίδια που δεν είστε ο εαυτός σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο τις αντιξοότητες που υπάρχουν και υποχωρείτε σε πολλά, τουλάχιστον για σήμερα θα αναζητήσετε την κόντρα και το διαφορετικό. Να θυμάστε ότι οι τολμηροί πάντα κερδίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μια γενική τάση να αναποδογυρίσετε κάποια σταθερά δεδομένα και να κάνετε μια νέα αρχή. Ίσως να μην σας αρκούν απλά οι αποδείξεις από μια κατάσταση και να αναζητάτε τις αλήθειες που μέχρι τώρα μπορεί να σας έχουν διαφύγει.
Έρωτας: Είστε εσείς που θα δώσετε στον εαυτό σας το στήριγμα να κρατηθεί. Η επιστροφή ενός Κριού στη ζωή σας, κυρίως αν έχετε μαζί του οικογένεια, ίσως είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Με κάποιο τρόπο κρίνεστε και περνάτε από εξετάσεις στον τομέα των σχέσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πρωτοβουλία που μπορεί να πάρετε για μια κατάσταση η οποία ίσως να μη σας καλύπτει τελικά είναι για το καλό σας. Σας δίνεται η ευκαιρία αλλά και το θάρρος να κόψετε το νήμα, πριν χάσετε και άλλο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Εφαρμόζετε κάποια νέα συστήματα τα οποία με τον τρόπο τους σας βγάζουν από αδιέξοδα. Η ξαφνική γνώση δεν θα σας αφήσει να κάνετε λάθη. Μια ομάδα ατόμων που σχετίζονται με τις δικές σας ιδέες ίσως σας στηρίξουν στο να κάνετε κάτι καινούργιο.
Έρωτας: Προσπαθείτε να εξιχνιάσετε κάτι που δεν σας αρέσει στη σχέση. Και αυτό τελικά θα βοηθήσει να πιάσετε το λαυράκι που νομίζετε ότι σας κρύβει το πρόσωπο. Γενικά αυτή την περίοδο έχετε χάσει την πίστη σας γιατί βλέπετε ότι γίνονται μεγάλες αλλαγές και το έδαφος δεν είναι το ίδιο κάτω από τα πόδια σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε. Απλώς, χρειάζεστε μεγαλύτερη προσπάθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε προσπάθειες οι οποίες και να μην θέλετε θα αναγνωριστούν γιατί θα δείτε άμεσα τα αποτελέσματα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι αλλά η δράση σας έχει νευρικότητα, γιατί δεν αντέχετε να περιμένετε και πάρα πολύ να γίνουν αυτά που θέλετε. Ίσως αυτή η ανυπομονησία να μην σας κάνει και τόσο καλό.
Έρωτας: Έχετε πολύ ενέργεια και πάθος, αλλά συγχρόνως βλέπετε τις συμπεριφορές του άλλου πάρα πολύ επιθετικές. Μάλλον εσείς είστε που έχετε τέτοια διάθεση. Μην αφήνετε τον εγωισμό να σας ξεπεράσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κινηθείτε πολύ επιθετικά και γρήγορα και ίσως να αιφνιδιάσετε τον αντίπαλο σας, γιατί μπορεί να υπάρχει κόντρα με ένα πρόσωπο που δεν σας κάνει και πολύ καλό. Ανασυνταχθείτε και δράστε γρήγορα, αλλά χωρίς να μετατραπείτε σε σίφουνα που τα σαρώνει όλα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Υπάρχει ένα δυναμικό στοιχείο που σας απογειώνει, καθώς και η επιθυμία να γίνετε πάλι παιδιά και να πιστέψετε στον Άγιο Βασίλη. Η καρδιά όσο παραμένει γερή κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που νομίζετε.
Έρωτας: Έχετε έντονο ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι στο εξωτερικό ή να ασκεί κάποια καταλυτική επίδραση πάνω σας και σας κάνει και νιώθετε όμορφα. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες που έχετε αυτές τις ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν εσείς δράτε όλο και κάτι γίνεται. Για αυτό τον λόγο μην αφήνετε να σας γεμίζουν το κεφάλι με πράγματα και αξίες που τελικά μπορεί να πολύ παλιομοδίτικα ή να αναφέρονται στο μακρινό παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Όσο πάτε κόντρα στα πράγματα που σας τριγυρίζουν, τόσο παίρνετε θάρρος και αντιλαμβάνεστε τι θα πρέπει να κάνετε ή που θα χρειαστεί να πάτε στην άκρη. Για να μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα.
Έρωτας: Ο εκρηκτικός έρωτας με Κριό ή Υδροχόο θα σας αναζωογονήσει. Να είστε προσεκτικοί με την επαφή σας με έναν Καρκίνο γιατί μπορεί να υπάρχει έριδα μεταξύ σας. Επειδή μπορεί να νιώθετε αδικημένοι πιθανόν να πείτε λόγια που θα πικράνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που ο καθένας τις διαχειρίζεται ανάλογα με το πώς μπορεί αλλά και πως καταλαβαίνει τον εαυτό του, και συνεπώς ο αντίκτυπος είναι διαφορετικός. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα έχουν πιθανόν μια μεγαλύτερη ευκαιρία η οποία ίσως να έρχεται από παλιά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βλέπετε ότι υπάρχει αναγκαιότητα να μοιραστείτε με άλλους κάποιες εμπειρίες που μπορεί και εσάς να σας απελευθερώσουν από το τυπικό μιας υπόθεσης.
Έρωτας: Όσοι συμβιβάζεστε συνήθως, θα πατήσετε πόδι και θα πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Ίσως αυτό να μην αρέσει σε κανένα, γιατί τους έχετε συνηθίσει διαφορετικά, αλλά δεν πειράζει να βάλετε και λίγο τα όρια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια άτομα που αναζητούν τη συνεργασία σας. Πιθανόν να βάλετε όρους για να μην φανείτε πολύ απρόσωποι ή αδιάφοροι ή να επαναστατήσετε σε οτιδήποτε δεν σας εκφράζει και δεν είναι αληθινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε υπερδιέγερση γιατί οι περιστάσεις ζητάνε από εσάς να φερθείτε πολύ γενναία και ίσως να κάνετε κι ένα έντονο ξεκαθάρισμα. Επίσης, μπορεί να αρχίζει κάτι καινούργιο που σίγουρα σας αντιπροσωπεύει.
Έρωτας: Είστε πολύ δραστήριοι και νιώθετε μια φωτιά να αλλάζει την εσωτερική σας υπόσταση. Μην αφήνετε τη σχέση με τον Κριό να χαλάσει. Επίσης, η επαφή με τον Υδροχόο θα είναι περισσότερο δυναμική και ίσως ένα πρόσωπο να βοηθήσει στο μεταξύ σας ζέσταμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εξελίξεις και τίποτε δεν είναι ίδιο όπως παλιά. Βασίλεια πέφτουν και νέα βασίλεια αναδύονται. Εσείς σταθεροί στις παραδόσεις σας, ίσως να αγανακτείτε με τις αλλαγές, αλλά θα δείτε ότι είναι για το καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Εμφανίζεστε με ένα πρόσωπο πολύ δυναμικό και ιδιαίτερο. Οι σχέσεις με κάποιους φίλους αλλάζουν και μαζί κι εσείς. Γιατί έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι αλλά και να κάνετε αληθινές φιλίες όπως τις θέλετε. Το θέμα ενός δικαστηρίου θα εξελιχτεί θετικά
Έρωτας: Αναζητάτε μερικές φορές από το πρόσωπο που είστε μαζί να σας ακολουθεί σε όλα τα άλματα που κάνετε. Αλλά καλό είναι, για τη δική σας ισορροπία και ευτυχία, να μην πιέζετε πάρα πολύ αν βλέπετε ότι ό άλλος δεν μπορεί πάντα να σας ακολουθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Αυτό που ξεκινήσατε μπορεί να το τελειώσετε τώρα και μάλιστα να έχετε μια μεγάλη επιτυχία. Μερικές φορές όταν στηρίζεστε στους άλλους απογοητεύεστε και ίσως τώρα χρειάζεται να σταθείτε στα δικά σας πόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Νιώθετε την ανάγκη να πορευτείτε τελείως μόνοι σας και να μην έχετε κανέναν ανάγκη. Αυτό ίσως να ξεκινάει από την απογοήτευση που μπορεί να σας έχουν δώσει κάποια άτομα.
Έρωτας: Είστε σε μια ιδιαίτερη, ευαίσθητη και συγχρόνως δύσκολη φάση. Τίποτα δεν σας ικανοποιεί και από την άλλη τίποτα δεν τελειώνει με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Ενώ κάνετε μερικές φορές υπομονή και είστε τα καλά παιδιά, ξαφνικά δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο τελείως διαφορετικό που μπορεί να μην αρέσει στον άλλον.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες και από πολλές μεριές γίνονται κινήσεις που σας βγάζουν από αδιέξοδα. Μπορεί όμως επί της ουσίας να μην αλλάζει κάτι κι εσείς να νιώθετε ότι έχετε κουραστεί. Αφήστε πίσω σας κάποιες παλιές ιδέες και συγχρονιστείτε με τις νέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είσαστε εξαιρετικά πρόθυμοι να δείξετε ένα πολύ επικοινωνιακό πρόσωπο. Αυτό θα επηρεάσει κάποια άτομα γύρω σας και σίγουρα θα ανοίξουν πιο εύκολα μερικές πόρτες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο χρειάζεται να κατανοήσετε τι σημαίνει πειθαρχία, μεθοδολογία, υπηρεσία.
Έρωτας: Έχετε ξαφνικά μπροστά σας κάτι καινούργιο και ίσως θα χρειαστεί να γεφυρώσετε το παλιό με το νέο. Μερικοί που θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε αλλαγή, ίσως να μην κοιτάτε καθόλου πίσω παρά μόνο μπροστά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η θέση σας και η οικονομική σας κατάσταση μπορεί αυτό το διάστημα να ταλανίζεται από τα τρέχοντα γεγονότα και να περιορίζεστε όλο και περισσότερο. Είναι καλό όμως να χαράξετε μια νέα πορεία και πιθανόν σήμερα να το πάρετε απόφαση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ενεργοί γιατί με το δικό σας τρόπο αναβιώνετε μια νέα πραγματικότητα. Η κοινωνική σας ζωή πιθανόν να είναι πιο καλουπωμένη αλλά ποιοτικά ανεβασμένη.
Έρωτας: Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα σχέση που πιθανόν να ανατρέψει κάποια σταθερά δεδομένα και να αναβαθμίσει τα κριτήρια σας. Αυτό βέβαια θα είναι για όλους καλό και κυρίως για την οικογένεια σας. Οι δεσμευμένοι από την άλλη θα συμπεριφερθείτε όσο μπορείτε πιο καλά για να μην έχετε δύσκολες στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή θέλετε οι ίδιοι να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει με όλα τα οικονομικά σας θέματα, ίσως να ξαναβάζετε σε τάξη τον τρόπο πληρωμής σε υποχρεώσεις προς τρίτους, αλλά και σε κοινούς οικογενειακούς λογαριασμούς.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger