Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014




Από 4/1 έως 10/1 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη


ΚΡΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Αυτές τις μέρες άλλοι πιέζεστε για να κάνετε έναν εφ' όλης της ύλης απολογισμό και άλλοι για να τακτοποιήσετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που σας έχουν δημιουργήσει και που –ενδεχόμενα- να έχουν προκαλέσει υπερχείλιση. Ο Άρης από τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον επεκτατικό Δία σας εξωθεί μάλλον στο να κηρύξετε ή να δεχθείτε διάγγελμα «πολέμου» παρά στο να έχετε κάποιες ευχάριστες, ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βάζει εμπόδια στις προσπάθειές σας να προωθήσετε σχέδια και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Από την άλλη ο Άρης από τον Ζυγό δεν αποκλείει τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι όψεις που μπορεί να σας δώσουν τη νίκη, αρκεί να παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να είστε εργατικοί.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τα εξάγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο για να γειωθώ και να αποφασίσω με ποιους τρόπους θα ικανοποιήσω τις ανάγκες μου και τι είδους αποφάσεις πρέπει να πάρω.





ΤΑΥΡΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Τα εξάγωνα και τα τρίγωνα αυτών των ημερών επηρεάζουν με τον πιο θετικό τρόπο το ζώδιό σας, γεγονός που θα είναι πολύ βοηθητικό για εσάς. Φαίνεται ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και θα σας βάζει στο παιχνίδι. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα πριμοδοτεί μόνο όσους είστε πολύ σοβαροί στον τομέα των σχέσεων, έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες και να κάνετε το επόμενο βήμα είτε αυτό αφορά σε περαιτέρω δέσμευση είτε σε οριστική αποδέσμευση.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι όψεις αυτών των ημερών πριμοδοτούν τις επαφές σας με το εξωτερικό, ιδιαίτερα αυτές που είχατε ξεκινήσει τουλάχιστον πριν τα μέσα του Δεκέμβρη. Επίσης, με την ανάδρομη Αφροδίτη και το εξάγωνό της με τον Κρόνο, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα εκπαίδευσης ή μετεκπαίδευσης, επιμόρφωσης, επικοινωνίας. Με την αντίθεση του Δία και του Ήλιου δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον τομέα της υγείας μου είμαι επιρρεπής στις εμπύρετες αδιαθεσίες και στα ατυχήματα. Η γυμναστική και, γενικότερα, η κίνηση θα με βοηθήσει αρκετά να εκτονώνω ενέργεια.





ΔΙΔΥΜΟΙ


ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στο Ζυγό, στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει καταστάσεις με τις οποίες –αν μη τι άλλο- δεν θα βαρεθείτε. Τα λιμνάζοντα νερά ταράζονται για τα καλά αλλά όχι πάντα για καλό. Από την άλλη, με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, η λίμπιντό σας ανεβαίνει κατακόρυφα μαζί με τις φοβίες σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πιέσεις που δέχεστε αυτή την περίοδο είναι πολλές και προέρχονται κυρίως από την επιτακτική ανάγκη να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς και –γενικότερα- να τακτοποιήσετε τις σοβαρές οικονομικές και φορολογικές σας εκκρεμότητες. Το θετικό είναι ότι θα υπάρχουν τα άτομα που θα σας βοηθήσουν καθώς επίσης και οι ευκαιρίες να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την υπερβολή που δημιουργεί το τετράγωνο του Άρη και του Δία, καλό θα ήταν να αποφεύγω τις σπατάλες.







ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος και να σας βάλει σε διλήμματα. Από την άλλη, ο Άρης από τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον Δία, δείχνει ότι χάνετε την ευθυκρισία σας και παίρνει τη σκυτάλη η αλόγιστη παρόρμησή σας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η ενεργοποίηση του Ουρανού από την πρόσφατη Νέα Σελήνη που σας εξωθεί αρκετούς Καρκίνους στο να ανατρέψετε τελείως το σκηνικό της ζωής σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είναι αρκετά δύσκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας ενώ, παράλληλα, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Ωστόσο, αν προσέχετε την κάθε σας κίνηση κι αν φροντίζετε να είστε συνεπείς προς τους συνεργάτες σας, να βάζετε βραχυπρόθεσμους, ρεαλιστικούς στόχους και να τους ανανεώνετε μετά από κάθε επίτευγμά σας και –γενικότερα- αν είστε εργατικοί, τελικά θα τα καταφέρετε.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τις τελευταίες γιορτινές μέρες για να ξεκουραστώ, κυρίως ψυχολογικά. Ας μείνω κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ και με τους οποίους νιώθω ασφαλής.





ΛΕΩΝ




ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι άλλα Λιοντάρια έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και άλλα ρίχνετε όλο το βάρος σας στον επαγγελματικό τομέα. Το θετικό, ωστόσο, είναι ότι με τον Άρη στον Ζυγό, αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα υπάρξουν περισσότερα φλερτ που θα σας βάζουν στο παιχνίδι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλή δουλειά και αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά σας που θα οφείλονται στην πολυαστρία στον Αιγόκερω, το έκτο ηλιακό σας σπίτι. Ωστόσο, υποθέσεις που συζητούσατε από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βρουν τον προορισμό τους, αρκεί να είστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο, μπορεί να είναι άτομα – κλειδιά για να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να συγκεντρωθώ στο πώς θα εκτονώσω τις αρνητικές ενέργειες. Για να διατηρήσω την υγεία μου σε καλά επίπεδα, είναι προτιμότερο να βάλω την άσκηση στην καθημερινότητά μου.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και την πολυαστρία στο ίδιο περιβάλλον, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε. Το πιο πιθανό είναι ότι θα επιστρέψουν οι σύντροφοι του παρελθόντος και θα καταθέσουν γη και ύδωρ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τα διλήμματα που προκύπτουν πάντα με τους ανάδρομους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Ιέρεια του Έρωτα Αφροδίτη.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον Δία, θα σας απασχολήσουν οι οικονομικές σας υποθέσεις και ίσως να συμβούν γεγονότα που θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Από την άλλη, θα υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες. Μη διστάσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και μην σταματήσετε να σκέπτεστε θετικά για το μέλλον σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα γεγονότα μπορεί να με εξωθήσουν στο να αναθεωρήσω τους στόχους μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα για να τολμήσω τις αλλαγές. 





ΖΥΓΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας και την αντίθεσή του με τον Δία, θα είστε αναστατωμένοι ψυχικά, πόσο μάλλον όταν την ίδια στιγμή η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω και βγάζει στην επιφάνεια θαμμένα προβλήματα του παρελθόντος, εντάσεις, αντιπαραθέσεις. Κερασάκι στην τούρτα από ξεκαθαρίσματα και ψυχικές αναστατώσεις, θα είναι οι όψεις του Ερμή και του Ήλιου από τον Αιγόκερω.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Και αυτή την εβδομάδα θα δέχεστε πιέσεις από όλες τις πλευρές. Δεν αποκλείεται να ενσκήψουν προβλήματα επαγγελματικού χαρακτήρα, να υποστείτε αθέμιτο ανταγωνισμό και να χάσετε χρόνο για να ξεπεράσετε σκοπέλους που θα οφείλονται όχι σε δικά σας λάθη αλλά σε εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα, θα είστε και εσείς πιο επιθετικοί του φυσιολογικού σας, γεγονός που μπορεί να εντείνει τα προβλήματά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν περάσω λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, θα νιώσω καλύτερα γιατί χρειάζομαι μια μεγάλη αγκαλιά και περισσότερη ασφάλεια. Παράλληλα, μπορεί να γεφυρώσω αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από ασήμαντες αφορμές.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τα εξάγωνά του με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη, σας εξωθεί στο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας από καταστάσεις που δεν σας προάγουν, ακόμη κι αν έχετε συναισθηματική εξάρτηση από αυτές ή να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια και σας ικανοποιούν. Από την άλλη, με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, μπορεί να σας προσεγγίσουν και πάλι άτομα του παρελθόντος σας ενώ ο Άρης από τον Ζυγό θα βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οπλιστείτε με τις αρετές του Κρόνου (επιμονή, υπομονή, σωφροσύνη) και με μεγάλη προσοχή, χωρίς να εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους αλλά, κυρίως, χωρίς να συγχέετε τα συναισθήματα με τη δουλειά, θα πρέπει να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Αν συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αναθεωρήσετε σχέδια, ιδέες, απόψεις, επιδιώξεις, μη διστάσετε να πάρετε τις αποφάσεις για αλλαγή πορείας πλεύσης.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μάλλον υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου. Ας προφυλάξω τον εαυτό μου από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Κυρίως ας μην είμαι εγώ αυτός που θα δημιουργήσει παρασκήνιο γιατί θα εμπλακώ με ενέργειες που θα μου γυρίσουν μπούμερανγκ.







ΤΟΞΟΤΗΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Και αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα σας αποσπούν αρκετά από τους έρωτες. Ωστόσο, μην παραπονιέστε γιατί όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας βάζει στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν γυρίζετε ποτέ την πλάτη στα φλερτ και στη διασκέδαση και τώρα ο θετικός χαρακτήρας σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σας ζωή ή –τουλάχιστον- να νιώθετε καλά με ότι σας συμβαίνει.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σπεύστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ανάδρομη Αφροδίτη και την πολυαστρία, γενικότερα, στον οίκο των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν ή διεκπεραιώσετε εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος. Ο Άρης από τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον Δία σας εξωθεί στο να δράσετε με πείσμα και αγωνιστικότητα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά πρέπει να θυμάστε ότι οι καιροί απαιτούν υπομονή και επιμονή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω λίγη οικονομία γιατί δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα ή οι εκκρεμότητες του παρελθόντος που ίσως χρειαστούν κάποια κεφάλαια προκειμένου να ρυθμιστούν.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στο ζώδιό σας με πολλές και ενδιαφέρουσες όψεις με Δία και Κρόνο, αναμένονται τα γεγονότα που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα. Ωστόσο, τα σκήπτρα τα κρατάει η ανάδρομη Αφροδίτη που θα δώσει το στίγμα της στις ερωτικές σας υποθέσεις. Κατ' αρχάς θα νιώθετε αρκετά αναστατωμένοι, αβέβαιοι για τις επιλογές σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν κάποια άτομα του παρελθόντος και να σας βάλουν σε διλήμματα, ενισχύοντας την ψυχική σας φόρτιση. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα κι αν υπάρξουν ευκολίες, να μην επαναπαύεστε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενσκήψουν προβλήματα στο χώρο της δουλειάς και να σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου. Θα δέχεστε πολλές πιέσεις και θα αναγκαστείτε να κάνετε αγγαρείες που θα σας βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σας με αποτέλεσμα να είστε νευρικοί. Θα πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να ξεσπάσετε στο λάθος άτομο, βάζοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια γιατί η κατάρρευση του νευρικού μου συστήματος χρήζει ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μου.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στον Ζυγό όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας βάζει στο παιχνίδι, στο φλερτ, στις παρέες. Το βέβαιο είναι ότι, αν το θέλετε, αν μη τι άλλο, θα μπείτε στην περιπέτεια. Το θέμα είναι τι γίνεται αν σας πιάσει κρίση εσωστρέφειας και αναθεωρήσεων, πράγμα πολύ πιθανό με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και μάλιστα ανάδρομη και ενισχυμένη από τον Ήλιο και τον Ερμή. Δείτε τα πράγματα από κάποια απόσταση (σε αυτό είστε ταλαντούχοι εκ γενετής) και μην παρασύρεστε από τη συναισθηματική κυκλοθυμία.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και πιθανώς αγγαρείες αυτή την περίοδο. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν αυτοί που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ακόμη πιο σίγουρο είναι, ωστόσο, ότι αν θέλετε την καταξίωση, αν θέλετε να δρέψετε ουσιαστικούς καρπούς, θα πρέπει να κοπιάσετε πάρα πολύ γιατί ο Κρόνος δίνει την καταξίωση μόνο εκεί που την αξίζουν και το έχουν αποδείξει.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προετοιμάσω καρδιά και κορμί: ένας μυστικός έρωτας έρχεται από το παρελθόν και μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ταραχές...





ΙΧΘΥΕΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας κινούμενος ανάδρομα στον Καρκίνο, θα σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ήλιο και ένα τετράγωνο με τον Άρη από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τη λίμπιντο και τον ψυχισμό σας (συμπεριλαμβανομένων των τραυμάτων σας). Αυτές είναι όψεις που θα δοκιμάσουν τις συναισθηματικές σας αντοχές. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις που θα υποστούν τριγμούς είναι μόνο αυτές που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις. Προσπαθήστε να πατάτε στη γη και να μην ονειροβατείτε, ωραιοποιώντας τις καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία και, κυρίως, την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους στόχους σας, πιθανώς να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας. Γενικότερα, αν τα γεγονότα σας εξωθούν στο να αλλάξετε πορεία πλεύσης, ακολουθείστε τη ροή και μη διστάσετε να προωθήσετε νέες ιδέες. Ωστόσο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, να προσέχετε γιατί μπορεί να πέσετε θύματα κολάκων.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας βρω το χρόνο να περάσω όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τους φίλους μου. Αυτή την περίοδο αποτελούν μια πηγή ασφάλειας για μένα.



Πηγή: http://www.astrology.gr


Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας για την προσωπικότητά σου!


Το πώς γράφουμε αποκαλύπτει περίπου 5.000 διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας...


Κάνε το τεστ της γραφής και μάθε τι δείχνει για εσένα το δικό σου το γραπτό!
Το τεστ της γραφής αποκαλύπτει το χαρακτήρα σου
1. Τα γράμματα τείνουν να...
A Έχουν κλίση προς τα αριστερά
B. Έχουν κλίση προς τα δεξιά
Γ. Σε ευθεία γραμμή δίχως κάποια κλίση
2. Τα γράμματα μέσα στις λέξεις είναι...
Α. Ενωμένα μεταξύ τους, με κενά ανάμεσα στις λέξεις;
Β. Αλλά ενωμένα, άλλα όχι
Γ. Διαχωρισμένα και ξεκάθαρα με κενά μεταξύ τους, σαν να επρόκειτο για δακτυλογραφημένο κείμενο
3. Ανάμεσα στις λέξεις αφήνεις...
Α. Μεγάλα κενά;
Β. Μικρά κενά;
Γ. Δεν αφήνεις συχνά κενά, οι λέξεις φαίνονται σαν να είναι ενωμένες
4. Σε τι απόσταση βρίσκονται οι γραμμές μέσα στο γραπτό σου;
Α. Με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους
Β. Σε τέτοια απόσταση ώστε τα γράμματα της μιας γραμμής να μην κολλούν σε καμία περίπτωση με τα γράμματα της άλλης
Γ. Αρκετά κοντά, σε σημείο που κάποια γράμματα όπως το ρ ή το γ να κολλούν με τα γράμματα της από κάτω γραμμής
5. Τι χρώμα στυλό θα διάλεγες από τα 3 παρακάτω;
Α. Σκούρο μπλε
Β. Κόκκινο
Γ. Ανοιχτό μπλε
6. Σε σχέση με τα υπόλοιπα γράμματα το Ι που γράφεις είναι:
Α. Πιο μακρύ από τα υπόλοιπα κεφαλαία
Β. Πιο κοντό από τα υπόλοιπα κεφαλαία
7. Αν γράφεις πλάγια η πρότασή σου....
Α. Είναι ανοδική, με κλίση προς τα πάνω, προσπαθώντας να αγγίξει την αρχή της σελίδας
Β. Καθοδική, με κλίση προς τα κάτω, προσπαθώντας να αγγίξει τον πάτο της σελίδας
8. Πόση πίεση βάζεις στο στυλό ή το μολύβι;
Α. Ελάχιστη, ίσα ίσα που να φαίνονται έστω κι αχνά τα γράμματα στο γραπτό.
Β. Όσο χρειάζεται για να είναι ευανάγνωστα, δίχως όμως να χαράζονται στη σελίδα.
Γ. Αρκετή, τόση ώστε τα γράμματα να φαίνονται παχιά και ευδιάκριτα σαν να είναι χαραγμένα.
Τι δείχνουν οι απαντήσεις σου;
1. Τα γράμματα σου έχουν κλίση:
Α. Προς τα αριστερά: Είσαι ιδιαίτερα ντροπαλός, διστάζεις και φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου.
Β. Σε ευθεία γραμμή δίχως κλίση: Έχεις ανάγκη την επικοινωνία με άλλους.
Γ. Προς τα δεξιά: Είσαι συγκρατημένος αλλά και αυτόνομος
2. Τα γράμματα μέσα στις λέξεις είναι...
Α. Πλήρως συνδεδεμένα: Είσαι κοινωνικός και επιζητάς την επικοινωνία
Β. Εν μέρει συνδεδεμένα: Είσαι σχετικά ντροπαλός και δύσκολα κάνεις σχέσεις
Γ. Με κενά μεταξύ τους: Είσαι άτομο που σκέφτεται πριν ενεργήσει, έξυπνο και ολοκληρωμένο.
3. Τα κενά ανάμεσα στις λέξεις που γράφεις είναι..
Α. Μεγάλα: Είσαι αρκετά ντροπαλός, επιφυλακτικός και σκεπτικός.
Β. Μικρά: Είσαι αρκετά ομιλητικός ακόμη και σε άγνωστο περιβάλλον
Γ. Δεν αφήνεις κενά: Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και είσαι ανυπόμονος.
4. Πόσο κοντά είναι οι γραμμές στο γραπτό σου:
Α.Πολύ μακριά η μια με την άλλη: Είσαι άτομο ανεξάρτητο αλλά κι επιφυλακτικό
Β.Όσο μακριά χρειάζεται για να μην ακουμπούν τα γράμματα: Είσαι κοινωνικός και πολύ ομιλητικός
Γ. Πολύ κοντά η μια με την άλλη: Μάλλον πρέπει να οργανωθείς
5. Τι χρώμα μελάνι διάλεξες;
Α. Μπλε σκούρο ή μαύρο: Δείχνει ότι είσαι ορθολογιστής και αρκετά συντηρητικός, ακολουθώντας τα πατροπαράδοτα.
Β. Κόκκινο: Δεν δίνεις σημασία στα υλικά αγαθά κι ενδιαφέρεσαι για το πνεύμα.
Γ. Γαλάζιο: Σ΄αρέσει η πρωτοτυπία κι έχεις αρκετά ισχυρή προσωπικότητα. Παρά τον δυναμικό σου χαρακτήρα όμως είσαι αρκετά στοργικός με τους ανθρώπους γύρω σου.
6. Πόσο μακρύ είναι συνήθως το γράμμα Ι μέσα στο γραπτό σου;
Α. Μεγαλύτερο από ό, τι τα άλλα κεφαλαία γράμματα μέσα στην πρόταση: Δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Β. Μικρότερο από ό,τι τα άλλα κεφαλαία γράμματα μέσα στην πρόταση: Έχεις βρει την αρμονία στη ζωή σου και προτιμάς να ζεις ήρεμα δίχως εντάσεις.
7. Η πλάγια γραφή σου «βλέπει» προς τον... ουρανό ή το πάτωμα;
Α. Ανοδική γραφή: Είσαι ενεργητικός και αισιόδοξος αλλά και κατηγορηματικός σε όσα πιστεύεις.
Β. Καθοδική γραφή: Είσαι σταθερός σαν χαρακτήρας, θέτεις στόχους και προσπαθείς αρκετά μέχρι να τους πετύχεις.
8. Πόση πίεση βάζεις στο στυλό ή το μολύβι;
Α. Σχεδόν καθόλου: Τα «αραχνούφαντα» γράμματα δείχνουν ένα άτομο ευαίσθητο, σεμνό, πνευματικό, με φινέτσα αλλά και υπερβολικά αυστηρό με διάθεση για κριτική.
Β. Μέτρια: Έχεις αρκετά ισχυρή προσωπικότητα και διαθέτεις θέληση και πείσμα, που σου επιτρέπουν να κάνεις κάθε στόχο σου πραγματοποιήσιμο.
Γ. Αρκετή: Ευέλικτος και με μεγάλη προσαρμοστικότητα μπορείς να ελίσσεσαι σαν αίλουρος ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.



Πηγή: http://www.astrology.gr



Ενα λεμόνι την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Η ευεργετική δράση της λεμονάδας.


Συντάκτης: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr
Η λεμονιά είναι μικρό αειθαλές δέντρο που ανήκει στα εσπεριδοειδή και το ύψος του φτάνει τα 5-6 μέτρα. Η λεμονιά προέρχεται από την περιοχή της Κίνας ή των Ινδιών. Τα φύλλα της είναι ωοειδή. Τα λουλούδια της είναι άσπρα και μυρίζουν αρκετά έντονα. Οι καρποί, τα λεμόνια (που είναι ρόγα), όταν ωριμάζουν έχουν χρώμα κίτρινο, ενώ το σχήμα τους είναι ωοειδές ή μακρουλό και το μέγεθός τους εξαρτάται από την ποικιλία. Όλα όμως καταλήγουν σε μικρότερη ή μεγαλύτερη θηλή.
Ο καρπός αποτελείται από το περικάρπιο, που είναι κίτρινο και περιέχει αρωματικό αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία. Αιθέριο έλαιο περιέχουν και τα φύλλα. Η σάρκα του καρπού είναι ξινή κι αρωματική.
Πολύτιμο σε θρεπτικά συστατικά
Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από Βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Παλιότερα τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούσαν σαν αντισκορβουτικό.
Πέρα από την βιταμίνη C περιέχει σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6, το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη, πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Αρκεί να αναφέρουμε, πως κάθε λεμόνι πέρα από τις σημαντικές βιταμίνες, που περιέχει, είναι πλούσιο και σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο , φώσφορο, μαγνήσιο, πυρίτιο, ασβέστιο καθώς και σε μεταλλικά άλατα.
Ο χυμός του, αποτελεί μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για τον οργανισμό, καθώς πέρα από την απαραίτητη νοστιμιά, που χαρίζει σε ορισμένα «αδιάφορα» φαγητά, κυρίως θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι σε μια σειρά ασθενειών και λοιμώξεων.


Η ευεργετική δράση της λεμονάδας.
Η λεμονάδα κάνει ένα υγιές ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Ημερήσια κατανάλωση του νερού με λεμόνι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία.
Πέρα από το να νοστιμίζει το «άχρωμο» φαγητό μας, το λεμόνι αποτελεί και ένα πρώτης τάξεως φυσικό «γιατρικό» για την πρόληψη μιας σειράς παθήσεων.
Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το καθιστούν πρωταγωνιστή στην καταπολέμηση διαφόρων ειδών καρκίνου. Αυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του και παρόλο που του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο όφελος είναι η δράση του πάνω στις κύστεις και τους όγκους. Ο χυμός αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Το συμπέρασμα των μελετών ήταν πως καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων του εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. Το πλέον σημαντικό που έδειξε η έρευνα είναι ότι ο χυμός λεμονιού καταστρέφει μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα χωρίς να επιδρά στα υγιή.
Στην προστασία της καρδιάς. Ο χυμός του λεμονιού περιέχει κάλιο. Το κάλιο είναι αποτελεσματικό για τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Για την επάνοδο της υψηλής αρτηριακής πίεσης σε κανονικά επίπεδα είναι ακόμη αποτελεσματικότερος ο συνδυασμός πρόσληψης περισσότερου καλίου και λιγότερου νατρίου (αλατιού).
Έχει αντιπυρετική δράση ενώ θεωρείται και ένα από τα αποτελεσματικότερα φυσικά αντιμικροβιακά για την καταπολέμηση διαφόρων ιών, λοιμώξεων και φλεγμονών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, το γεγονός ότι οι παλιότερες γενιές, το χρησιμοποιούσαν, για να θεραπεύσουν τα τσιμπήματα από έντομα, τσούχτρες αλλά και να «ρίξουν» τον υψηλό πυρετό.
Το Λεμόνι είναι ένα άριστο φρούτο που βοηθά στην καταπολέμηση των προβλημάτων που σχετίζονται με λοιμώξεις του λαιμού,τον πονόλαιμο και την αμυγδαλίτιδα και έχει αντιβακτηριακή δραση.
Ο φρέσκος χυμός λεμονιού αν εφαρμόζεται στις περιοχές του πονόδοντου, μπορεί να βοηθήσει για να απαλλαγούμε από τον πόνο. Το μασάζ του με χυμό λεμονιού για τα ούλα μπορούν να σταματήσει την αιμορραγία των ούλων.
Στη ρινορραγία αν βάλετε μέσα στο ρουθούνι ένα μικρό κομματάκι βαμβάκι εμποτισμένο με μερικές σταγόνες λεμόνι, η αιμοστατική δράση του λεμονιού θα βοηθήσει να σταματήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά την αιμορραγία.
Το λεµόνι, χάρη στην άφθονη περιεκτικότητά του σε βιταµίνη C, είναι ιδανικό για την αντιµετώπιση των χειµωνιάτικων λοιµώξεων.
Το λεµόνι συνιστάται σε δίαιτες κατά της χοληστερίνης και γενικά για την καλύτερη υγεία του κυκλοφορικού συστήµατος,
Η πρόσληψη του χυμού λεμονιού μπορεί να θεραπεύσει τη δυσκοιλιότητα. Είναι ακόμη γνωστό ότι συμβάλει στην ανακούφιση του λόξιγκα όταν καταναλώνεται ως χυμός. 

Προλαβαίνει τις δηλητηριάσεις ιδιαίτερα από οστρακοειδή και ενεργεί ως αντίδοτο.

Αλλά, η δράση του δεν σταματά εδώ. Το λεμόνι συμβάλλει στην καλή διατήρηση των αγγείων, ωφελεί την όραση και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου. Κι επειδή έχει αποδειχθεί, πως διαθέτει διουρητική και κυρίως λιποδιαλυτική δράση, πολλοί χρησιμοποιούν τον χυμό του και κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Τέλος, ο χυμός λεμονιού δυναμώνει τα ούλα και ωφελεί το μυοσκελετικό σύστημα. Το λεμόνι, από μόνο του βοηθάει και αυτό στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου.

Εξωτερική χρήση και ομορφιά.Ο χυμός του λεμονιού, χρησιμοποιείται αποτελεσματικά σε εγκαύματα από τον ήλιο, σε χιονίστρες, σε κάλους, σε ψωρίαση, στο ξέβγαλμα των μαλλιών (για την πιτυρίδα και την τριχόπτωση) ως καλλυντικό αλλά και για να εξαφανίσει τις φακίδες από το πρόσωπο. (Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, στις περισσότερες περιπτώσεις εξαλείφονται οι φακίδες, αν τις τρίβουμε κάθε βράδυ, πριν κοιμηθούμε, με φέτες λεμονιού) Επίσης καθαρίζει και λευκαίνει το δέρμα, κλείνει τους ανοιχτούς πόρους του. 

Προσοχή στην υπερκατανάλωση
Όπως κάθε τι εξαιρετικά θρεπτικό για τον οργανισμό, έτσι και η υπερκατανάλωση λεμονιού κρύβει μικρές «παγίδες». Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στη δημιουργία τερηδόνας και αποχρωματισμού των δοντιών, που μπορεί να προκαλέσουν οι μεγάλες ποσότητες λεμονιού καθώς και στις ενοχλήσεις στο στομάχι και τις γαστρεντερικές διαταραχές, που μπορεί να προκληθούν σε έναν οργανισμό.
Και φυσικά, λόγω της ιδιαίτερης όξινης φύσης του, το λεμόνι, θα πρέπει να καταναλώνεται με φειδώ από όσους πάσχουν από υπόταση ή αναιμία ενώ και όσοι ακολουθούν φαρμακευτικές αγωγές, θα πρέπει να συμβουλευτούν γιατρό για την ορθή κατανάλωσή του.
Read more: http://medlabgr.blogspot.


ΣΟΚ! Γυναίκα πήρε ένα καναπέ από τα σκουπίδια και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!




Και τι φίδι! Έναν ολόκληρο πύθωνα που για αρκετό καιρό έμενε κρυμμένος χωρίς η γυναίκα να αντιληφθεί το παραμικρό. Για ολόκληρους μήνες η γυναίκα είναι...κατοικίδιο χωρίς να το γνωρίζει
Όλα έγιναν στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.....

Η γυναίκα πριν μερικούς μήνες βρήκε τον καναπέ στα σκουπίδια. Τον καθάρισε και τον έβαλε στο σπίτι τις. Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως τη συνέχεια.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο όμως ανακάλυψε με τρόμο τον τεράστιο πύθωνα ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ!

Η Χόλι Ράιτ Πιστεύει πως η πείνα του ήταν αυτή που το έκανε να βγει από την κρυψώνα του.
“Δεν αντιδρούσε ούτε σφύριζε… Έκανε αρκετό κρύο, δεν μπορούσε να βρει φαγητό και νομίζω ότι βγήκε από τον καναπέ γιατί πέθαινε” είπε.

Το ερπετό πάντως όταν το ανακάλυψε η γυναίκα ήταν όντως ετοιμοθάνατο, μέσα σε λίγη ώρα πέθανε, η γυναίκα μετά το περιστατικό πέταξε τον καναπέ στα σκουπίδια με ένα σημείωμα που έγραφε να μην τον πάρει κανείς στο σπίτι του...


- See more at: http://www.gkourou.com


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/1



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Επιτρέψτε στο φως να μπει μέσα στην καρδιά σας και να σας εξαγνίσει, με στόχο να γίνετε πολύτιμοι για τον εαυτό σας και τους άλλους.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε βγάλει κάποια συμπεράσματα τα οποία ίσως και να μην είναι και πολύ σωστά γιατί θα έχετε επιρροές οι οποίες θα σας βγάλουν από τον στόχο και σκοπό σας. Αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια μεγαλύτερη συναισθηματική προσέγγιση.
Έρωτας: Έχετε μπει κατά κάποιο τρόπο στο καβούκι σας και προσπαθείτε με ένα πιο ήπιο χειρισμό να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις. Ίσως αυτό να βοηθήσει στην επικοινωνία με έναν Παρθένο ο οποίος θα σας δώσει την ευελιξία να φερθείτε πιο διπλωματικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι έχετε ανάγκη να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αυτό θα σας διαφοροποιήσει κάποια δεδομένα τα οποία ίσως να είναι πολύ γρήγορα και βιαστικά.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε ευδιάθετοι. Μερικοί μπορεί να είστε καλεσμένοι και να περνάτε καλά. Όσοι είχατε κάποιες οικογενειακές διαφορές θα δείτε ότι θα καλμάρουν και το πρόσωπο που σας είχε φερθεί κάπως άκομψα θα κινηθεί από μόνο του να σας ζητήσει ακόμα και συγνώμη.
Έρωτας: Όλα βαίνουν καλώς και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσετε μια όμορφη ημέρα. Αν δεν είχατε μετακινηθεί τις γιορτές καλό θα ήταν να κάνετε ένα μικρό ταξίδι και να βρεθείτε με την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές που και να θέλετε δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε. Μια δουλειά από το παρελθόν στην οποία σχετίζεται και μια γυναίκα θα σας δώσει την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε κάπως απομονωμένοι ή ακόμα και αδιάφοροι για αυτό χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να μην γίνουν λάθη και τελικά βρεθείτε εκτός παιχνιδιού.
Έρωτας: Αρκετοί από εσάς έχετε παιδευτεί και ενώ προσπαθείτε να βρείτε την χρυσή τομή όλο πάει κάτι και χαλάει και στο τέλος μπορεί να μένετε και μόνοι σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνθήκες μέσα στις οποίες εσείς δυσκολεύεστε και κυρίως αυτή την περίοδο που ό, τι και να συμβαίνει την πληρώνει εσείς που είστε οι ενδιάμεσοι. Ο Σκορπιός είναι το πρόσωπο που θα σας προσδώσει μεγαλύτερη αξία.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αν έχετε αμφιβολίες για το αποτέλεσμα κάντε λίγο υπομονή και θα βγείτε κερδισμένοι οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Πάντα μετά το χαλάζι βγαίνει ο Ήλιος και ίσως και τώρα αυτό να γίνει. Η βαθιά σας πίστη στο καλό και στην αξία των πραγμάτων θα σας δικαιώσει.
Έρωτας: Είστε πολύ ευαίσθητοι και μπορεί με το παραμικρό να πληγώνεστε αλλά ευτυχώς θα δεχτείτε εύκολα κάποιες προσαρμογές που χρειάζονται για να περνάτε καλά. Είναι σίγουρο ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για παιδί και γάμο. Τώρα είναι σωστή η χρονική στιγμή για επιλογή που σας πηγαίνει. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω θα σας εκπλήξει για αυτό μην βιαστείτε να κλείσετε την σχέση αυτή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αποφασίσει να βγείτε νικητές και θα το κάνετε. Ακόμα και σήμερα που είναι ημέρα γιορτής εσείς μέσα στο μυαλό σας κάνετε πράξεις και ασχολείστε με τα οικονομικά σας εφ' όλης της ύλης.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Μην ανησυχείτε που είστε ελαφρώς αδιάφοροι ή κάπως αδρανείς. Απλώς περιμένετε και αυτό θα τελικά θα σας κάνει καλό γιατί τις πιο πολλές φορές βιάζεστε και ίσως αυτό να μην σας πηγαίνει και πάρα πολύ.
Έρωτας: Μην αντιστέκεσαι σε πράγματα που δεν σας εκφράζουν πλέον. Η λογική τουλάχιστον έχει πειθαρχήσει γιατί τελικά είναι το πιο δύσκολο τα κουμαντάρετε κυρίως αυτό που δεν ανακοινώνετε ή το ενδιαφέρον ενός μπερδεμένου Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές δουλειές που θα πρέπει να ξεμπερδέψετε αλλά η πιο μεγάλη είναι να βάλετε προτεραιότητες για να μην μπερδευτείτε. Έχετε έρθει κοντά σε στόχο και πιθανόν τις επόμενες ημέρες να έχετε και ένα καλό αποτέλεσμα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι δεν είστε μόνοι σας και δεν μπορείτε να βγάζετε συνέχεια αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν και τους υπόλοιπους. Αν βρεθείτε με παιδιά που θα σας ζητήσουν να παίξετε μαζί τους μην αρνηθείτε. Απλά απολαύστε το.
Έρωτας: Θα μοιραστείτε εμπειρίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και ο λόγος είναι ότι έχετε κατά νου να αλλάξετε και να δείξετε περισσότερο αγάπη και φροντίδα. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε την μοναξιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική γνωριμία η οποία θα φτάσει μέχρι και σε σοβαρή πρόταση γι' αυτό μην βιαστείτε να την απορρίψετε.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο αρνείστε να δείτε με κάποιο τρόπο την αλήθεια τόσο θα διατρέχετε τον κίνδυνο να τα δείτε όλα διαφοροποιημένα ή ακόμα και τελείως μέσα από την φαντασία και το συναίσθημα. Βέβαια αυτό θα ευνοήσει τους καλλιτέχνες. Για αυτό αν διαθέτετε ταλέντα φροντίστε να τα ενεργοποιήσετε.
Έρωτας: Η ρομαντική σας διάθεση μπορεί να μην σας αφήσει να δείτε κάποιες αλήθειες οι οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαφανούν. Ο Ιχθύς είναι το άτομο που μπορεί να μην σας δείχνει το αληθινό του πρόσωπο, όχι γιατί έχει αρνητική πρόθεση αλλά επειδή είναι και ο ίδιος παρασυρμένος από κάποιες δικές του ψευδαισθήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Πίσω από κάθε δυσκολία κρύβεται και μια ευκαιρία. Για αυτό πρέπει να μελετήσετε καλά το κάθε τι που σκέφτεστε να κάνετε. Όσο πιο πολύ αναλυτικοί και ερευνητικοί είστε τόσο θα γίνεται πιο εύκολα το δικό σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια επιτυχία η οποία θα στηριχτεί στην δική σας προσωπικότητα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πάρετε τα εύσημα για μια υπόθεση που την έχετε διαχειριστεί πολύ καλά.
Έρωτας: Αναζητάτε ένα πρόσωπο που θα σας βγάλει από την μοναξιά σας και θα χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι αν δεν θέλετε να είστε μοιραία άτομα η προσπάθεια πρέπει να γίνει και από την πλευρά σας. Για αυτό μην περιμένετε κάτι αν δεν έχει την προσωπική σας συμμετοχή. Έχετε έντονη επιθυμία να είστε περισσότερο συντροφικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα ποσό που πιθανόν να σας περιμένει να το εισπράξετε. Οι παράγοντες και ο ανταγωνισμός μεγάλος αλλά εσείς τα καταφέρνετε μια χαρά γιατί δεν έχετε υψηλούς στόχους.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μην ανακατεύεστε εκεί που υπάρχουν μπερδεμένα πράγματα με την δικαιολογία ότι έχετε εξυπνάδα και τα καταφέρνετε. Δοκιμάστε να είστε πιο συνετοί γιατί θα κάνετε λάθη και παραλείψεις με οτιδήποτε καταπιαστείτε.
Έρωτας: Εδώ είναι το σημείο που η ψυχή σας έχει μεγάλη αντοχή αλλά και πάθος. Για αυτό λοιπόν να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε πολύ καλά. Όσοι είστε με Ιχθύ θα περάσετε πολύ όμορφα γιατί έχετε έντονα συναισθήματα για αυτό το πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλες οι ευκαιρίες φαίνονται εύκολες στα μάτια σας γιατί ίσως να το παρακάνετε και να πιστεύετε ακόμα και σε υπερβολές. Πάντως η δυνατότητά σας να εισπράξετε είναι ακόμα το ίδιο ισχυρή αλλά και περισσότερο ενισχυμένη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη καρτερικότητα η οποία δεν σας εξαναγκάζει να κάνετε κινήσεις βεβιασμένες. Αντίθετα θα βοηθηθείτε από την οικογένεια ή από πρόσωπα που δεν μπορούσαν παλιά να σας στηρίξουν αλλά τώρα μπορούν.
Έρωτας: Υπάρχει αυτό το διάστημα ρευστότητα στις υποθέσεις που είναι γύρω σας χωρίς απαραίτητα να είναι και το σωστό. Απλά δεν χρειάζεται να είστε πολύ απόλυτοι γιατί δεν το ξέρετε ούτε εσείς εφόσον υπάρχουν αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να δεχτείτε είτε βοήθεια, είτε συμπαράσταση σε αυτό που θέλετε να κάνετε θα είναι μια πολύτιμη εμπειρία και πιθανόν να δυσκολεύεστε να πείτε όχι σε συνεργασίες που βλέπετε ότι θέλουν να σας βοηθήσουν και για δικούς σας λόγους μέχρι τώρα αρνείστε.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το να έχετε πίστη τελικά βοηθάει στο να έχετε και ελπίδα που είναι μια συμπαντική ενέργεια η οποία μας προάγει σε ένα καλύτερο μέλλον. Θα περιβάλλει και εσάς και δεν θα μπορέσετε εύκολα να αρνηθείτε.
Έρωτας: Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό σας και ίσως να μην αφήνετε να σας πλησιάζουν εύκολα για να γνωριστείτε καλύτερα με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Λιοντάρι ή Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε αρκετά ταλαιπωρηθεί γιατί κάποιες ευκαιρίες μπορεί να πάνε χαμένες. Επειδή εσείς δεν έχετε τα φόντα να σταθείτε στις απαιτήσεις ή έτσι πιστεύετε. Ίσως να κάνετε πίσω και να μην πάρετε την ευκαιρία που σας δίνεται.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πρόσωπα με τα οποία όμως τελικά θα βγάλετε άκρη γιατί έχετε τουλάχιστον για σήμερα την ευφυΐα να κινείστε με την συναισθηματική σας διόραση χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνετε πιο βαθιές γνωριμίες.
Έρωτας: Μια χαρά περνάτε γιατί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που είναι σαν να τον περιμένατε χρόνια. Προσπαθήστε όμως να μην ξεδιπλωθείτε με την πρώτη για να βολιδοσκοπήσετε καλύτερα την κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επιτέλους θα εισπράξετε αυτά που σας ανήκουν και δεν θα έχετε φοβίες ότι έχετε κάνει λάθος. Κάπου θα υπάρχει και μια καθοδήγηση και ό, τι πάτε να κάνετε λάθος μπορεί από μόνο του να επιδιορθώνεται.



Πηγή: http://www.astrology.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger