Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διασκεδαζει με μικροσκοπικο μπικινι και καυτο σορτς η Γεωργια Σαλπα! (φωτος)

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


Η Γεωργία Σάλπα δείχνει τις σέξι καμπύλες της, ποζάροντας με.. 
ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ένα αποκαλυπτικό σορτς!

Η ελληνοϊρλανδικής καταγωγής καλλονή, «ανέβασε» χθες τη φωτογραφία αυτή στο twitter της.

Η Γεωργία, που απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ισπανία, έγραψε στο twitter: «Είχα το καλύτερο Σαββατοκύριακο με τους καλύτερους φίλους που μπορεί να υπάρξουν!».



http://www.kamikaze.gr

Η πιο δραματικη αντιδραση παιχτη του X-Factor που εγινε ποτε [video].


Συνέβη χθες το βράδυ. Η κριτής του X-Factor Nicole Scherzinger ανακοινώνει στον υποψήφιο Ryan Clark τα καλά νέα και εκείνος ξεσπάει σε κλάματα. Είναι μόνο η αρχή μιας δραματικής αντίδρασης που εξελίσσεται σε...
performance που τελειώνει στην αγκαλιά του φίλου του, ο οποίος προσπαθεί να πνίξει το γέλιο του:
lifo.gr

Νικη Ποντε: Μια ultra σεξι φωτογραφηση! (φωτος)


Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της απέδειξε περίτρανα πως έχει ταλέντο, έχει και φωνή και κορμί! Κάθε φορά που τραγουδάει ξεσηκώνει και ανεβάζει το κέφι στα ύψη!

Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr εντόπισε την νεαρή καλλιτέχνιδα και δεν σταμάτησε τα κλικ…
Ο λόγος γίνεται για τη Nikki Ponte!

Σχετικές φωτογραφίες:








Επιασα τον συντροφο μου να κανει σεξ με εναν ανοιχτοχρωμο, μαυρο αντρα!!



Σε ποια διάσημη ηθοποιό-τραγουδίστρια συνέβη αυτό το περιστατικό και μάλιστα με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα??....

Hello Gorgeous: Becoming Barbara Streisand...είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της ταλαντούχας Barbara στην οποία ο συγγραφέας William J.Mann αναφέρει πως όταν εκείνη ήταν μόλις 18 χρονών είχε σχέση με τον 22χρονο ηθοποιό Barre Dennen και όταν μπήκε ξαφνικά στο διαμέρισμά του τον "έπιασε" να κάνει σεξ με άλλον άντρα. To σοκ ήταν τεράστιο καθώς ήταν ο πρώτος της έρωτας και όπως είχε πει στην οικογένειά της τον είχε ερωτευτεί τρελά ενώ είχε σκεφτεί και να τον παντρευτεί. Το επίμαχο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σύντομα υπόσχεται και άλλες καυτές λεπτομέρειες για την ζωή της Barbara Streisand. Αναμένουμε λοιπόν να το διαβάσουμε.. 




Ανοιξε μπαρ με θεμα τον γυναικειο αυνανισμο


Τι άλλο θα σκεφτούν αυτοί οι Ιάπωνες; Στο Τόκυο το μπαρ Love Joyle άνοιξε τις πόρτες του και καλεί τις γυναίκες να πάνε και να απολαύσουν το ποτό τους, συζητώντας για τον γυναικείο... αυνανισμό!


Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του μπαρ, το θέμα είναι θεωρείται ταμπού από την κοινωνία της Ιαπωνίας και έτσι οι πελάτισσες θα μπορούν άνετα και ελεύθερα να συζητήσουν για τον αυνανισμό στο μαγαζί του!
Μάλιστα αρκετά σχετικά αξεσουάρ διακοσμούν τον χώρο...
Τι άλλο θα ακούσουμε...

http://www.newsbomb.gr/

Κεραυνος χτυπησε αμαξι.


Συγκλονιστικό βίντεο τραβήχτηκε σε αυτοκινητόδρομο στην Ρωσία. Ένας κεραυνός χτυπάει ένα αυτοκίνητο εν κινήσει, αλλά ο οδηγός βγαίνει αλώβητος αφού παρά τα χιλιάδες βολτ που χτύπησαν το όχημά του, είχε κλειστά παράθυρα και δεν ακουμπούσε σε κανένα μεταλλικό μέρος του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να σωθείς. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το ριπλεί του βίντεο. Αφού παρότι είναι σε αργή λήψη, «φαίνεται» η ασύλληπτη ταχύτητα του κεραυνού. 


Τα πιο ακραια σημεια του πλανητη.


Ποιο είναι το θερμό και το πιο κρύο σημείο στη Γη; Ποιος είναι ο ψηλότερος καταρράκτης; Ετοιμάσου για ένα παιχνίδι γνώσεων...

...................................................................................................................................................................
Το μεγαλύτερο βάθος της θάλασσας.
Τάφρος των Μαριαννών (Ινδονησία -Ιαπωνία)
Βάθος: 11.035 μέτρα υπό το βυθό

Αν η κορυφή του Έβερεστ είναι το πιο ψηλό σημείο της γης τότε η Τάφρος των Μαριαννών πρέπει να είναι το ακριβώς αντίθετο: το πιο βαθύ, πιο χαμηλό σημείο της γης. Βρίσκεται στα δυτικά του Ειρηνικού Ωκεανού, και πήρε το όνομα της από τα Νησιά των Μαριαννών που βρίσκονται κοντά. Η τάφρος απλώνεται στα 2.550 χιλιόμετρα κι έχει πλάτος 69 χιλιόμετρα.Το πιο βαθύ σημείο της, το λεγόμενο Challenger Deep, φτάνει στα 11.035 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και είναι το σημείο όπου οι δυο μεγάλες τεκτονικές πλάκες του Ειρηνικού συναντιόνται  Σε αυτό το σημείο η πίεση φτάνει τα 108.5 MPa, δηλαδή είναι πάνω από χίλιες φορές υψηλότερη από την ατμοσφαιρική πίεση της επιφάνειας. 

_______________________________________________________
Ο ψηλότερος καταρράκτης της Γης.
Σάλτο Ανχελ (Βενεζουέλα)
Ύψος: 984 μέτρα

Ο ψηλότερος καταρράκτης βρίσκεται στη Βενεζουέλα , και τα νερά του πέφτουν στον ποταμό Κέρεπ, ο οποίος καταλήγει στον ποταμό Τσουρούν. Αν το όνομα Σάλτο Ανχελ δεν σας λέει κάτι, τότε ίσως η διεθνής ονομασία του να ξυπνήσει την μνήμη σας, Angel Falls.Σε αυτούς τους καταρράκτες έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας UP (Ψηλά στον Ουρανό) κι οι σκηνοθέτες μελέτησαν πολύ καλά την περιοχή πριν από την δημιουργία της ταινίας.

_____________________________________________________________

Το πιο απομακρυσμένο μέρος από το κέντρο της Γης.
Βουνό Τσιμποράσο (Εκουαδόρ)

Ύψος: 6.310 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας

Όλοι ξέρουν ότι το Έβερεστ είναι η πιο ψηλή βουνοκορφή του κόσμου, με κορυφή που αγγίζει τα 8.848 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας! Όμως δεν υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν το βουνό (και ανενεργό ηφαίστειο) Τσιμποράσο στο Εκουαδόρ. Μπορεί το Τσιμποράσο να είναι πιο... κοντό από το Έβερεστ στα "χαρτιά"¨αλλά είναι το πιο ψηλό βουνό του κόσμου, αν υπολογίσουμε την απόσταση που χωρίζει την κορυφή του με το κέντρο της Γης. Αυτό συμβαίνει επειδή η γη δεν είναι σφαίρα, αλλά σφαιροειδής με πεπλατυσμένους πόλους. Ως σφαιροειδής, η γη είναι πιο πλατιά στον Ισημερινό και το Τσιμποράσο βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τον Ισημερινό, και σε αυτή τη θέση υψώνεται στα 6.384 μέτρα από το κέντρο της γης. Με λίγα λόγια το Τσιμποράσο "νικάει" το Έβερεστ σε ό,τι αφορά την απόσταση από το κέντρο της Γης - για 2 χιλιόμετρα.

________________________________________________________________
Το πιο απομακρυσμένο κατοικήσιμο νησί του πλανήτη.
Τρίσταν ντα Κούνια (Μεγάλη Βρετανία)

Απόσταση: 3.218 χιλιόμετρα από την πιο κοντινή ήπειρο.

Το πιο μακρινό νησί του κόσμου βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού, και είναι τόσο μικρό (98τ.χμ.) που δεν έχει καν αεροδιάδρομο. Ο πληθυσμός του είναι 300 μόνιμοι κάτοικοι. Το νησάκι ανήκει στη Μεγάλη Βρετανία και παρόλο που οι κάτοικοι κάνουν online παραγγελίες, η διανομή τους καθυστερεί αρκετά. Ίσως αυτό να είναι το τίμημα για να κατοικείς σε ένα σχεδόν ιδιωτικό νησί στη μέση του πουθενά!

______________________________________________________________________
Το πιο κρύο κατοικήσιμο μέρος της Γης.

Οϊμιάκον (Ρωσία)
Χαμηλότερη θερμοκρασία: -71,5 βαθμούς Κελσίου

Το μικρό χωριό που βρίσκεται στη Δημοκρατία της Σάκα στη Ρωσία έχει 800 μόνιμους κατοίκους και αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι ότι εκεί καταγράφηκε η πιο χαμηλή θερμοκρασία που έχει παρατηρηθεί ποτέ σε κατοικήσιμο μέρος του πλανήτη. Συγκεκριμένα, στις 26 Ιανουαρίου του 1926, το θερμόμετρο έπεσε στους -71.2 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα κατέγραψε ακόμα ένα ρεκόρ, εκείνο της χαμηλότερης θερμοκρασίας που έχει καταγραφεί ποτέ στο βόρειο ημισφαίριο της γης. Η πιο χαμηλή θερμοκρασία που έχει χτυπήσει ποτέ τη Γη ήταν το 1983 στην Ανταρκτική. όπου το θερμόμετρο "πάγωσε" στους -89.4 βαθμούς Κελσίου.
_________________________________________________________________________
Το πιο θερμό μέρος του πλανήτη.

Έρημος Λουτ (Ιράν)
Μεγαλύτερη θερμοκρασία 71 C

Το ζήτημα για το θερμόμετρο σημείο του πλανήτη έχει απασχολήσει έντονα τους επιστήμονες. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το Αλ Αζιζάια στη Λιβύη, όπου έχει καταγραφεί θερμοκρασία που άγγιξε τους 57.8 βαθμούς Κελσίου, αλλά σύμφωνα με ένα δορυφόρο της NASA το ρεκόρ αυτό έχει καταρριφθεί από τους 71 βαθμούς Κελσίου που καταγράφηκαν στην έρημο Λουτ του Ιράν.Η έρημος αυτή καλύπτει μια περιοχή 480 χιλιομέτρων κι αν τα στοιχεία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, πρόκειται για την πιο ζεστή θερμοκρασία που έχει "κάψει" ποτέ την επιφάνεια του πλανήτη. Σε λίγο βέβαια με όλες αυτές τις καιρικές ανωμαλίες, δεν αποκλείεται να σπάσει κι αυτό το ρεκόρ...
_____________________________________________________________________
Το πιο ξηρό μέρος του κόσμου.

Ξηρές λίμνες Μακ Μάρντο (Ανταρκτική)

Οι Dry Valleys είναι μια περιοχή 4800τ.χλμ. που καλύπτει το 0.03% της Ανταρκτικής και έχουν πάρει το όνομα τους λόγω της εξαιρετικά χαμηλής υγρασίας της περιοχής και της ανυπαρξίας χιονιού ή παγετώνα. Εδώ και 2 εκατομμύρια χρόνια, δεν έχει πέσει ούτε μια σταγόνα βροχής και με εξαίρεση μιας μικρής περιοχής όπου υπάρχει ένας ποταμός και μερικές μικρές λίμνες, στις Ξηρές Λίμνες Μακ Μάρντο, δεν υπάρχει πουθενά ίχνος νερού. Οι μοναδικές αυτές συνθήκες κλίματος οφείλονται στους καταβατικούς ανέμους της περιοχής. Οι συγκεκριμένοι αέρηδες παρατηρούνται όταν παγωμένος και πυκνός αέρας έλκεται στην επιφάνεια της γης λόγω των δυνάμεων της βαρύτητας! Οι άνεμοι αυτοί φτάνουν σε ταχύτητα τα 320 χλμ/ώρα και εξατμίζουν κάθε υποψία υγρού στοιχείου, αφήνοντας την γη ξερή και εντελώς στεγνή.













Ελληνιδα κουκλα μεταμορφωθηκε σε ζομπι για καλο σκοπο





Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια μεταμορφώθηκε σε ζόμπι για… καλό σκοπό.
Συμμετέχει σε εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών, προκειμένου να γίνουν εθελοντές και δωρητές αίματος.
Ο λόγος για τη Μαρία Μενούνος, η οποία συμμετέχει στην καμπάνια του καναλιού AMC και του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, που ονομάζεται The American Red Cross Zombie Blood Drive campaign».
Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου και σε αυτή θα συμμετέχουν πολλοί διάσημοι, όλοι μεταμορφωμένοι σε ζόμπι.

ι

http://www.radar.gr/index.php

15 τροποι για να περπαταμε περισσοτερο.


Το έχουμε πει και το έχετε ακούσει χιλιάδες φορές. Ξεκινήστε περπάτημα! Περπατώντας δεν βοηθάτε μόνο τη σιλουέτα σας, αλλά κυρίως βελτιώνετε την υγεία σας. Εξάλλου είναι πανεύκολο και δεν κοστίζει τίποτα. Βάλτε στόχο από σήμερα τα 10,000 βήματα την ημέρα! Πώς θα τα καταφέρετε; Μα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περπατήσετε περισσότερο! Εμείς σας παρουσιάζουμε 15 από αυτούς.

1. Αντί να δυσκολεύεστε μέχρι να βρείτε χώρο στάθμευσης ακριβώς έξω από τη δουλειά σας, σταθμεύεστε στον δίπλα δρόμο ή στο δίπλα τετράγωνο. Το ολιγόλεπτο περπάτημα από το αυτοκίνητο μέχρι τη δουλειά θα σας κάνει καλό.

2. Καθώς περιμένετε σε κάποιο ραντεβού, στο γραφείο το γιατρού ή σε κάποια επαγγελματική συνάντηση, επιδιώξετε να περπατήσετε στο δωμάτιο παρά να περιμένετε καθισμένοι.

3. Αν έχετε το χρόνο, μην χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο χώρο εργασίας σας, αλλά επιδιώξετε να χρησιμοποιήσετε μια τουαλέτα σε άλλο όροφο.

4. Στην υπεραγορά, περάστε μια γρήγορη βόλτα από όλους τους διαδρόμους πριν προχωρήσετε προς το ταμείο.

5. Οι εργαζόμενοι, στο διάλειμμα σας πηγαίνετε με τα πόδια σε μια κοντινή καφετέρια ή εστιατόριο. Όχι μόνο θα σας κάνει καλό το περπάτημα, αλλά θα αποφύγετε και τη δυσφορία του να μην βρίσκεις πάρκινγκ!

6. Κρύψτε το τηλεχειριστήριο ώστε να αναγκάσετε τον εαυτό σας να σηκωθεί για να αλλάξει κανάλι. Ακόμη καλύτερα, σβήστε την τηλεόραση και πηγαίνετε μια βόλτα!

7. Καθώς περιμένετε το παιδί σας από το φροντιστήριο ή άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες, κάντε μια βόλτα στο τετράγωνο.

8. Αν χρησιμοποιείτε το λεωφορείο, κατεβείτε μια στάση πριν από αυτή που σας βολεύει.

9. Κάντε σημειωτόν βήμα καθώς πλένετε τα δόντια σας!

10. Αν έχετε να αγοράσετε λίγα προϊόντα, όπως γάλα και ψωμί, προτιμήστε να περπατήσετε μέχρι το φούρνο παρά να πάρετε το αυτοκίνητο.

11. Αν έχετε να δώσετε ένα μήνυμα στον/στη συνάδελφό σας προτιμήστε να το δώσετε προσωπικά, παρά να τους τηλεφωνήσετε.

12. Περπατήστε στο σπίτι καθώς μιλάτε στο τηλέφωνο.

13. Πάρτε το παιδί σας στο σχολείο με τα πόδια αντί με το αυτοκίνητο.

14. Κάντε το συνήθεια να πηγαίνετε για περπάτημα με την οικογένεια μετά το βραδινό φαγητό, αντί να παρακολουθείτε τηλεόραση όλο το βράδυ.

15. Δείξτε τον ρομαντισμό σας πηγαίνοντας για ένα χαλαρό βραδινό περπάτημα με την σύντροφό σας, αντί να βγείτε για φαγητό.
Πηγή:menslounge.gr


Απιστευτο: Τουριστες πειραζουν τιγρεις χωρις καμια προστασια [βιντεο]

Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε στο Ναό της Τίγρης στην Ταϊλάνδη, όπου τουρίστες στέκονται χωρίς κανένα είδος προστασίας μέσα σε μια μικρή λιμνούλα και «παίζουν» με τις τίγρεις, χρησιμοποιώντας καλάμια με πλαστικές σακούλες στην άκρη τους.




Τροφες που βοηθουν στη μειωση της χοληστερινης



Η ολική χοληστερόλη αποτελεί αδιαμφισβήτητο παράγοντα κινδύνου εκδήλωσης στεφανιαίας νόσου εδώ και αρκετές δεκαετία. Ποιές τροφές μειώνουν την χοληστερόλη;

Απαντήσεις δίνει στο www.Life2day.gr η Ελένη Φουσέκα Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.Επιστημονικός συνεργάτης MediDiatrofi.

Ο αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης στεφανιαίας νόσου που συνδέεται με την υπερχοληστερολαιμία αποδίδεται στον καταλυτικό ρόλο της χοληστερόλης στην αθηρογένεση.

Στην μελέτη MRFIT ( Multiple Risk Factor Intervention Trial) σε 350.000 μεσήλικες άντρες χωρίς ιστορικό στεφανιαίας νόσου, που μελετήθηκαν για 6 χρόνια, βρέθηκαν τα ακόλουθα: στενή, συνεχής και βαθμιαία σχέση επιπέδων ολικής χοληστερόλης και θανάτων από καρδιακή νόσο. Πιο αναλυτικά, σε τιμές χοληστερόλης κάτω από 200 mg/dl η αύξηση του κινδύνου ήταν μικρή. Αύξηση όμως των τιμών χοληστερόλης από 200 σε 250 mg/ dl διπλασίασε ενώ σε 300 mg/ dl τετραπλασίασε τον κίνδυνο εκδήλωσης στεφανιαίας νόσου.

Υπάρχουν όμως και αντίστροφες μελέτες, που αποδεικνύουν πως η ελάττωση των επιπέδων χοληστερόλης συνοδεύεται από ελάττωση του κινδύνου στεφανιαίας νόσου (Helsinki Heart Study).

Οι τιμές χοληστερόλης είναι εξίσου σημαντικές για τους νέους άντρες όσο και για τους πιο ηλικιωμένους. Οι άντρες με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης σε ηλικίες 18-39 ετών εμφανίζουν υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από στεφανιαία νόσο σε σύγκριση με άντρες που στην ίδια ηλικία έχουν φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης. Η βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία. Κάθε μείωση 1% της ολικής χοληστερόλης εφόσον διατηρείται, μπορεί να επιφέρει μείωση του καρδιακού κινδύνου κατά 2-3%.

Η κατανάλωση προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, όπως το κρέας, το ζωικό βούτυρο και γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί ροκφόρ και η κρέμα γάλακτος, είναι ακόμα υψηλή σε αρκετές δυτικές χώρες. Το γεγονός αυτό λειτουργεί αρνητικά επειδή η υψηλή κατανάλωση trans λιπαρών οξέων δίνει υψηλότερες συγκεντρώσεις λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας (LDL) στο αίμα, ενός από τους βασικότερους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα.

5 τροφές για μείωση της χοληστερόλης

Ψάρια: Η κατανάλωση ψαριών και κυρίως λιπαρών ψαριών όπως το σκουμπρί, η σαρδέλα, ο τόνος και ο σολομός μπορεί να προστατεύσει την υγεία της καρδιάς. Αποτελούν καλές πηγές ω-3 λιπαρών οξέων. Τα ω-3 λιπαρά έχουν αντιυπερτασικές ιδιότητες, βοηθούν στη ρύθμιση των καρδιακών αρρυθμιών, μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης θρόμβων στο αίμα, μειώνουν τα επίπεδα επιβλαβών λιπιδίων στο αίμα, όπως η χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια, ενώ συμβάλλουν στην αύξηση της καλής χοληστερόλης (HDL). Προσπαθήστε να καταναλώνετε ψάρι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Βρώμη: Η βρώμη περιέχει σε αφθονία ένα είδος φυτικών ινών που ονομάζονται β-γλυκάνες και έχει αναγνωριστεί ο ρόλος τους στη μείωση της χοληστερόλης του αίματος. Πηγές της β- γλυκάνης αποτελούν το πίτουρο βρώμης και οι νιφάδες βρώμης, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν ως δημητριακά πρωινού ή σε μορφή μπισκότων, ψωμιού, μούσλι κ.α. Η β-γλυκάνη βρώμης σχηματίζει ένα παχύρευστο στρώμα στο λεπτό έντερο που με τη σειρά του μειώνει την εντερική απορρόφηση της διαιτητικής χοληστερόλης. Σύμφωνα με συστάσεις της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), η κατανάλωση τουλάχιστον 3 γραμμαρίων β- γλυκάνης/ ημέρα, ως μέρος μιας διατροφής χαμηλής σε κορεσμένο λίπος και ενός υγιεινού τρόπου ζωής μπορεί να προάγει την καρδιαγγειακή υγεία.

Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί μπορεί να μην αποτελούν από μόνοι τους το φάρμακο για την καρδιαγγειακή υγεία αλλά προσθέτοντας 30 γρ ανάλατων ξηρών καρπών σε μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, μπορεί να είστε ένα βήμα πιο μακριά από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Οι ξηροί καρποί φαίνεται να βοηθούν στη μέτρια μείωση της χοληστερόλης αλλά όταν συνδυάζονται και με άλλα υγιεινά τρόφιμα, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θεαματικά. Η κατανάλωση συγκεκριμένων ξηρών καρπών όπως, αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια και καρύδια, θα μπορούσε να μειώσει των κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά και φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να μειώσουν την LDL χοληστερόλη και τα ω-3 λιπαρά που εντοπίζονται στα καρύδια μπορούν να προστατεύσουν από αρρυθμίες.

Αντικαταστήστε μερικές από τις θερμίδες που καταναλώνετε συνήθως με ξηρούς καρπούς (αφού 1 χούφτα καρύδια αποδίδουν περίπου 150 θερμίδες) και το ακόρεστο λίπος των ξηρών καρπών για μερικά από τα κορεσμένα λιπαρά της διατροφής σας.

Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο περιέχει ένα ισχυρό μείγμα αντιοξειδωτικών και αποτελεί καλή πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων που βοηθούν στην μείωση της LDL («κακής») χοληστερόλης και στην αύξηση της HDL («καλής») χοληστερόλης. Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο καθημερινά, κατά την παρασκευή των γευμάτων σας ή και των γλυκών σας, αντικαθιστώντας το βούτυρο ή την μαργαρίνη που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε, αλλά και στις σαλάτες σας.

Τα οφέλη του ελαιολάδου στη μείωση της χοληστερόλης και στην προστασία της καρδιάς είναι ακόμα μεγαλύτερα αν χρησιμοποιείτε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Έχει υποστεί λιγότερη επεξεργασία και περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά.

Τρόφιμα πλούσια ή εμπλουτισμένα με φυτικές στερόλες και στανόλες:

Οι φυτικές στερόλες και οι φυτικές στανόλες ή αλλιώς φυτοστερόλες και φυτοστανόλες είναι μια ομάδα φυτικών ουσιών που βρέθηκαν στις κυτταρικές μεμβράνες των φυτών. Αποτελούν χημικά ισοδύναμα της χοληστερόλης και ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την απορρόφηση στο πεπτικό σύστημα. Η παρουσία μιας επιπλέον ανθρακικής αλυσίδας στο μόριο των φυτικών στερολών και στανολών τις καθιστά εξαιρετικά δυσαπορροφήσιμες σε σχέση με τη χοληστερόλη.

Οι φυτικές στερόλες περιέχονται σε μικρές ποσότητες σε πολλά φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους, όσπρια, φυτικά έλαια και πολλές άλλες φυτικές πηγές. Οι φυτικές στανόλες εντοπίζονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε παρόμοια τρόφιμα και παράγονται με υδρογόνωση των φυτοστερολών.

Με δεδομένη την μειωμένη περιεκτικότητα των τροφών σε φυτικές στερόλες και στανόλες, η βιομηχανία έχει προχωρήσει στην παραγωγή τροφίμων εμπλουτισμένα σε εστέρες φυτικών στανολών, όπου γίνονται πιο εύκολα εντάξιμα στη διατροφή, κυρίως μαργαρίνες και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Η δυνατότητα μείωσης του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων μέσω της διατροφής είναι σημαντική. Μειώνοντας τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από τη διατροφή σας και αυξάνοντας την κατανάλωση μονο/πολυακόρεστών λιπαρών οξέων, όπως λιπαρά ψάρια και καρύδια, καταναλώνοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά, μειώνοντας το σωματικό σας βάρος και αυξάνοντας τη σωματική σας δραστηριότητα μπορείτε να προστατεύσετε την υγεία της καρδιάς σας.






http://www.life2day.gr/

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Βρηκε το κομμενο του δακτυλο στην κοιλια ψαριου


Στήλη άλατος έμεινε πριν από μια εβδομάδα ένας άνδρας στις ΗΠΑ, όταν τον πληροφόρησαν πως ένα από τα δάκτυλα που είχε χάσει σε ατύχημα στη λίμνη Πριστ του Αϊντάχο, εντοπίστηκε μέσα στην κοιλιά ενός ψαριού.
Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το ψάρι αλιεύτηκε τρεις μήνες μετά το ατύχημα του Χανς Γκάλασι. Ο 33χρονος άνδρας είχε χάσει τέσσερα δάκτυλα από το αριστερό του χέρι, όταν έκανε «wakeboarding» (θαλάσσιο σπορ που μοιάζει με το «snowboard») και τα δάκτυλά του μπλέχτηκαν στο σκοινί, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν.
«Τράβηξα το χέρι μου έξω από το νερό και είδα ότι είχαν κοπεί τέσσερα από τα δάκτυλά μου. Πραγματικά δεν περίμενα να βρεθούν και σίγουρα δεν τα θέλω πίσω», υπογράμμισε ο ίδιος στη συνέντευξή του, ενώ κάνοντας χιούμορ πρόσθεσε: «Τα δάκτυλα μου έγιναν τελικά τροφή για τα ψάρια».
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας εξήγησε ότι το κομμένο δάκτυλο θα διατηρηθεί στην κατάψυξη για μερικές εβδομάδες, σε περίπτωση που ο κάτοχός του αλλάξει γνώμη.
ΠΗΓΗ: radar.gr

Ρωσικο εμπαργκο στη Μοσαντο

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Η ΡΩΣΙΑ


Η Ρωσία και επίσημα απαγόρευσε τις εισαγωγές προϊόντων και πιο ειδικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού που παράγει η εταιρεία Monsanto ύστερα από τη δημοσιοποίηση ερευνών Γάλλων ερευνητών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση όγκων όταν δοκιμάστηκε σε ινδικά χοιρίδια.
Η οργάνωση προστασίας καταναλωτών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις εισαγωγές της συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως το ινστιτούτο διατροφής θα προχωρήσει σε άμεση εκτίμηση των αποτελεσμάτων της έρευνας των Γάλλων επιστημόνων.
Το ρωσικό εμπάργκο στα προϊόντα της Monsanto αποτέλεσε ένα ισχυρό πλήγμα στην εικόνα της εταιρείας η οποία προσπαθεί να αποδείξει ότι τα προϊόντα της δε διαφέρουν σε τίποτα από τα φυσικά παραγόμενα., χωρίς να πείθει κανένα πάντως.
Μάλιστα κατηγόρησε τη γαλλική ερευνητική ομάδα ότι η μελέτη της δεν στηρίζεται σε επαρκή στοιχεία καθώς, όπως ισχυρίζεται η Monsanto, δεν χρησιμοποίησε αρκετά πειραματόζωα για τις έρευνές της ενώ αυτές διήρκεσαν λίγο χρόνο, κάτι το απόλυτα αναληθές καθώς οι δικές της έρευνες επάνω σε ζώα διαρκούν μόλις 90 ημέρες ενώ η γαλλική ομάδα πραγματοποίησε τη δική της έρευνα σε διάστημα 2 ετών.
Υπάρχουν και άλλα όμως δυσάρεστα νέα για την σχεδόν εγκληματική αυτή εταιρεία. Η Γαλλία πρόκειται να ζητήσει πανευρωπαϊκή απαγόρευση για τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα της, εάν η εθνική της υπηρεσία υγείας επιβεβαιώσει τα ευρήματα της γαλλικής ερευνητικής ομάδας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η εταιρεια ΙΚΕΑ “εξαφανισε” τις γυναικες απο τη Σαουδικη Αραβια!


Η εταιρεία ΙΚΕΑ “εξαφάνισε” τις γυναίκες από τους καταλόγους της που προορίζονταν για την αγορά της Σαουδικής Αραβίας.
Για την παραποίηση των φωτογραφιών του καταλόγου, η εταιρεία δεν χρησιμοποίησε το γνωστό σε όλους μας Photoshop αλλά το Prophetoshop μια καινούρια επαναστατική εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας ειδική για ταλιμπάν.

Η εταιρεία ΙΚΕΑ ζήτησε συγγνώμη που αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή την επεμβασούλα στον κατάλογό της ενώ λυπάται που οι κοινωνικές συνθήκες σε χώρες σαν την Σ. Αραβία είναι ακόμα καταπιεστικές για τις γυναίκες.
Κάτι που φυσικά δεν εμποδίζει την ΙΚΕΑ να κάνει επενδύσεις δισεκατομμυρίων στις χώρες αυτές.


Κεφαλογιαννης: Να παρουν τον τιτλο της Real αν... Χατζηνικολαου: Κοπιασε να δεις τι θα παρεις


Νέα αντιπαράθεση με αφορμή τις αποκαλύψεις της Real News για το «Καρούζος Gate». Aφορμή αυτή τη φορά μια παρέμβαση που έκανε ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή της Ελλης Στάη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μεταξύ όλων των άλλων είπε πως «αν δεν αποδειχθούν οι καταγγελίες της Real News, θα πρέπει να... πάρουν τον τίτλο της εφημερίδας».
Η απάντηση που του έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη συχνότητα του Real FM ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή: «Ο κατ' εξοχήν καταγγελτικός πολιτικός που κατονομάζει πολιτικούς και επιχειρηματίες χωρίς κανένα στοιχείο, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απειλεί τα ΜΜΕ και εμάς ειδικά ότι θα μας πάρει τον τίτλο της Real News. Ας κοπιάσει και θα δει τι θα πάρει».


iefimerida.gr 

Μα ποιος ειναι ο Π. Παντελιδης που τρελανε το YouTube;

 Ο Παντελής Παντελίδης κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να γίνει talk of the town και να αποκτήσει φανατικό κοινό. Ο 29χρονος ανέβασε στο YouTube βίντεο με τραγούδια που μιλάνε για έρωτες δικούς του και των φίλων του και προκάλεσε τέτοιο ντόρο που έκανε ακόμα και τους ειδικούς του χώρου να μιλάνε για ένα απίστευτο μουσικό ταλέντο.


Γράφει μόνος του τους στίχους και τη μουσική και είναι αυτοδίδακτος. Τα τραγούδια του “Συνοδεύομαι”, “Παραμυθιάζομαι” και “Δεν ταιριάζετε σου λέω” έγιναν πολύ γρήγορα ατάκες... Πρόκειται για ένα φαινόμενο που φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κατακλύσει και τα social media και να κυκλοφορούν ανάλογα αστεία με αυτό της παρακάτω φωτογραφίας!

Το χειμώνα θα τον δούμε να εμφανίζεται σε μεγάλη αθηναική πίστα δίπλα στον Βασίλη Καρρά και την Πάολα ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές, την Minos Emi. Μα, ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Παντελής Παντελίδης, θα αναρωτιέσαι; Το ίδιο κι εμείς, γι' αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα πάντα!

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Από μικρός είχε δύο όνειρα, να γίνει ποδοσφαιριστής ή τραγουδιστής. Το δεύτερο ήταν τελικά αυτό που τον κέρδισε περισσότερο! Η ενασχόλησή του με την μουσική ξεκινά από την ηλικία των έξι όταν έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα καθώς και άλλα μουσικά όργανα ενώ συνθέτει και μελωδίες! 

Άριστος μαθητής στο σχολείο, μπήκε μέσω πανελληνίων εξετάσεων στο Πολεμικό Ναυτικό με σκοπό να γίνει αξιωματικός. Αλλά η πορεία που ακολούθησε τελικά είναι εντελώς διαφορετική....

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα μετρημένο και ισορροπημένο παιδί. “Ο Παντελής είναι ένα νέο, γνήσιο λαϊκό παιδί που του αρέσει να διασκεδάζει με την παρέα του και τους δικούς του ανθρώπους. Δεν του αρέσουν τα δήθεν, ούτε είναι οπαδός του μοδάτου lifestyle. Ωστόσο, είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και “καψουρεύται” πολύ εύκολα τις γυναίκες. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτές. Ίσως γι' αυτόν τον λόγο έχουν τόση επιτυχία και ανταπόκριση τα τραγούδια του, καθώς τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από προσωπικά του βιώματα”, περιγράφει στο Πρώτο Θέμα άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Ένας από τους φίλους του υποστηρίζει στην εφημερίδα: "Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και ένας ακόμη καλύτερος φίλος. Ακόμη και τώρα που σιγά σιγά γίνεται γνωστός και γνωρίζει επιτυχία παραμένει ο ίδιος. Τίποτα δεν δείχνει να έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του."

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για εκείνον όμως και οι συνεργάτες του στη δισκογραφική εταιρεία που κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με απίστευτη συνέπεια στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 

Ο Παντελής έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του Αθηνά για χάρη της οποίας έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι. 

Δηλώνει λάτρης του Στράτου Διονυσίου, του μανώλη Αγγελόπουλου αλλά και του Στέλιου Καζαντζίδη. Στα ακούσματά του όμως συμπεριλαμβάνονται και αυτά της rock, της mainstream αλλά και της metal σκηνής.

Για πολλά χρόνια τραγούδαγε σε μικρά μαγαζιά. Πλέον όπου εμφανίζεται επικρατεί το αδιαχώρητο. Στο πλευρό του πάντα είχε τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο. Από τις αρχές Δεκεμβρίου το κοινό του θα τον αποθεώσει από κοντά στο Teatro Music Hall.

Προς το παρόν αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις και προτιμά να συγκεντρώνεται στη μουσική και την καριέρα του. Το τελευταίο διάστημα είναι τις περισσότερες ώρες κλεισμένςο στο studio αφού ηχογραφεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Το τραγούδι του "Δεν ταιριάζεται σου λέω" σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει το video clip και φυσικά μετράει πάνω από 4.000.000 views στο YouTube.

Δες το πρωτο του επίσημο video clip:



Cesare Deve Morire (Ο Καισαρας Πρεπει Να Πεθανει - 2012)



Σε ένα προάστιο της Ρώμης, τη Rebibbia, στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας της τοπικής φυλακής, δώδεκα βαρυποινίτες αναζητούν τη δική τους χαραμάδα ελευθερίας. Ας μην πάει ο νους σας στο προφανές, σε μία απέλπιδα προσπάθεια ομαδικής απόδρασης. Πρόκειται για κάτι βαθύτερο, ανώτερο, ολιστικό που τους ενώνει. Βλέπετε, αυτοί οι φυλακισμένοι ετοιμάζονται πυρετωδώς με σκοπό να ανεβάσουν τη δική τους βερσιόν από το αριστούργημα του William Shakespeare, "Julius Caesar", την οποία και θα παρουσιάσουν εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος. Κι αν η τέχνη κατά πολλούς συνιστά την κορυφαία έκφραση ελευθερίας, για τους συγκεκριμένους δώδεκα ανθρώπους αποτελεί απλά τη μοναδική.
 
Σ' ένα μέρος, όπως μια φυλακή, που η φαντασία περιορίζεται στο ελάχιστο, που τα όνειρα είναι απλά και συγκεκριμένα, η παρουσία της τέχνης μπορεί να λειτουργήσει σαν μια παρτίδα ελευθερίας, μια ευκαιρία να φυλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες στο μπαούλο και να αφεθείς σε μια άλλη ζωή. Το κακό είναι πως τίποτα δεν συμβαίνει για πάντα. Όμως η ποιότητα της προσωρινής ελευθερίας είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνην που οι έγκλειστοι ονειρεύονται στην φυλακισμένη φαντασία τους. 

Οι αδελφοί Taviani κατασκεύασαν επιμελώς και με μεγάλη δόση αγάπης μια δική τους εκδοχή του θεατρικού έργου της ιδιοφυίας, που άκουγε στο όνομα William Shakespeare. Πρωταγωνιστές οι κάτοικοι της φυλακής Rebibbia, εγκληματίες που έχουν καταδικαστεί για διάφορα εγκλήματα σε πολλά χρόνια κάθειρξης. Στόχος των Taviani; Η κριτική ματιά στο σωφρονιστικό σύστημα, το επίπεδο κοινωνικοποίησης των φυλακισμένων και φυσικά, ο ψυχισμός τους, η πάλη με το συνειδητό και το ασυνείδητο. Η προσφορά που δέχονται από τις αρχές απλή: Κάντε μια παράσταση. Γι' αυτούς όμως, δεν είναι απλά μια παράσταση. Είναι μια παράσταση που τους αποδεσμεύει για λίγο από την μονότονη διαβίωση τους στο "ίδρυμα επανένταξης". Ένας όμορφος τρόπος να μεταφερθούν νοητά σε μια άλλη εποχή, όπου οι άνθρωποι ήταν "έντιμοι" και "ελεύθεροι". Ο απώτερος σκοπός του «Cesare Deve Morire» δεν είναι η ειρωνεία, αν και αυτή υπάρχει σε αρκετές σκηνές. Είναι αυτός που συναντάται στην καταπληκτική σκηνή που το πλήθος επηρεάζεται αυτόματα και αλλάζει γνώμη εύκολα από τα λόγια του Βρούτου και του Αντώνιου. Η σημερινή κοινωνία, όσο κι αν έχει αλλάξει, δεν παύει να είναι ακόμα έρμαιο τον λόγων πολλών "φιλόδοξων" ανθρώπων. Πόσο μάλλον ο κοινωνικός μικρόκοσμος μιας φυλακής... 

Οι κατάδικοι έρχονται πιο κοντά. Η ελευθερία που τους δίνεται είναι πρόσκαιρη. "Από τότε που εξοικειώθηκα με την τέχνη, αυτό το κελί έγινε φυλακή", είναι η τελευταία και πιο σημαντική ατάκα του «Cesare Deve Morire». Η ελεύθερη απογείωση δοκιμαστική και η προσγείωση ανώμαλη. Γιατί λοιπόν ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει; Ίσως γιατί υπάρχει ανάγκη για αλλαγή. Ο Καίσαρας συμβολίζει το παλιό κατεστημένο, την τυραννία, και αυτό πρέπει να ανατραπεί. Συμβολίζει το σύστημα της φυλακής που πρέπει να αλλάξει. Ίσως πάλι η εξήγηση να βρίσκεται καθαρά στην τέχνη. Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει, γιατί έτσι πρέπει, και οι κρατούμενοι θα πρέπει να γυρίσουν πάλι σε αυτά που έκαναν και να συνεχιστεί η ζωή με τον τρόπο που μάθανε, πριν εμφανιστεί εκείνη. Όποια ερμηνεία και να δώσει κάποιος, το ζήτημα είναι ένα: Πρόκειται για έναν φανταστικό τρόπο μεταφοράς του έργου, από την σκηνή στην μεγάλη οθόνη. 

Πριν καταλήξω, θα ήθελα να επισημάνω την ερμηνεία (σχεδόν όλων βέβαια) του Salvatore Striano, που παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του Βρούτου, σε ένα περιβάλλον γνώριμο γι' αυτόν, αφού ήταν κάτοικος της φυλακής Rebibbia μέχρι το 2006. Όλοι οι πρωταγωνιστές που χρησιμοποιήθηκαν άλλωστε, δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά πρώην ή νυν κατάδικοι. Μια εξαιρετική δουλειά από τους Paolo και Vittorio Taviani, που βαδίζει κάπου ανάμεσα στο φανταστικό και το ρεαλιστικό, στο "συμβολικό" και το "φαντασιακό", αγγίζοντας κάποιες φορές το "πραγματικό", με την ψυχαναλυτική τους έννοια. Όταν η ελευθερία δεν είναι δεδομένη, ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει... 





Οι πιο περιεργες ιστοσελιδες!


Οι περισότεροι ίσως να μην τις έχετε καν ακούσει!
Ότι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο διαδίκτυο. Κάποιες ιστοσελίδες είναι πολύ χρήσιμες και κάποιες άλλες πολύ περίεργες και πολλές φορές αναρωτιώμαστε γιατί έχουν δημιουργηθεί οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Συλλέξαμε 5 από τις πιο περίεργες ιστοσελίδες που πραγματικά λίγοι γνωρίζουν.

1. Image Speller: http://www.imagespeller.com/
Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που μετατρέπει τα γράμματα σε εικόνες. Θα έχετε δει σίγουρα σκηνές σε ταινίες τρόμου, όπου εμφανίζεται ένας συγκεκριμένος τύπος μηνυμάτων, όπου απαγωγέας στέλνει μηνύματα με παράξενα γράμματα. Κάπως έτσι λειτουργεί και το image speller. 

2. Rastrea un euro: http://es.eurobilltracker.com/
Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που σας δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε έναν αριθμό ενός χαρτονομίσματος ευρώ και να δείτε που και πως κυκλοφορεί ανά τον κόσμο. Είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Να σημειώσουμε πως σελίδα είναι στα Ισπανικά. 

3. Ηold the button: http://www.holdthebutton.com/
Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι, πάνω στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνατότητες σου στο πάτημα ενός κουμπιού. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα μπορείτε να το δοκιμάσετε. 

4. Rose with your toaster:  http://www.posewithyourtoaster.com/cgi-bin/index.cgi
Πραγματικά μια γελοία ιστοσελίδα. Στην συγκεκριμένα σελίδα μπορεί όποιος θέλει να ανεβάσει μια φωτογραφία του κρατώντας στα χέρια του μια...τοστιέρα! Πραγματικά δεν γνωρίζουμε σε τι αποσκοπεί αυτή η κίνηση και μάλλον θα μείνουμε με την απορία. 

5. Chat with God: http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html
Μια ιστοσελίδα που θα αγαπήσουν οι βαθιά θρησκευόμενοι. Ως χρήστης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μπορείτε να συνομιλήσετε με τον Θεο. Τι άλλο θα ακούσουμε;;

http://whos.gr

Το μαγικο κολλημα της Εμα Γουατσον



Με τις περιπέτειες του “Harry Potter” να έχουν τελειώσει, η Έμα Γουότσον τόλμησε να παραδεχθεί με ποιον συμπρωταγωνιστή της ήταν ερωτευμένη. Μαντεύεις;
Ήταν η παρέα με την οποία μεγαλώσαμε μαζί για μια δεκαετία και ακολουθήσαμε τον Χάρι, την Ερμιόνη και τον Ρον σε όλες τους τις περιπέτειες. Μέχρι την τελική μάχη και την επικράτηση του καλού. Ο κινηματογραφικός Harry Potter ωστόσο ανήκει στο παρελθόν και οι πρωταγωνιστές τους συνεχίζουν την καριέρα τους σε άλλα project με αποτέλεσμα να αποκαλύπτουν μυστικά τους από εκείνη τη δεκαετία πιο εύκολα. Κάτι που έκανε και η Έμα Γουότσον. 
Η μικρή μάγισσα, που πλέον έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μια κούκλα, παραδέχθηκε ότι ήταν ερωτευμένη με έναν συμπρωταγωνιστή της από τις ταινίες. Αλλά τελικά δεν ήταν ούτε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ), ούτε ο Ρούμπερτ Γκριντ (Ρον), αλλά ο Τομ Φέλτον – ναι ο ξανθός που έκανε τον κακό Ντράγκο Μαλφόι.

“Για δύο χρόνια, από τότε που ήμουν 10 έως τα 12 μου, ήμουν ερωτευμένη μαζί του” παραδέχθηκε η Γουότσον και τόνισε: “Ήταν μεγαλύτερος από μένα και το κακό παιδί, που ερχόταν με σκέιμπορντ στα γυρίσματα. Αυτά μου έφταναν”. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Φέλτον το ήξερε το κόλλημά της, αλλά της ξεκαθάρισε ότι “με βλέπει σαν μικρή του αδερφή. Αυτό που διέλυσε τη καρδιά”. Μέσα σε όλα τόνισε πως ποτέ δεν υπήρχε κάποιο συναίσθημα πέρα από φιλικό με τον Ράντκλιφ και τον Γκριντ. Τσάμπα δηλαδή έσωσε τον κόσμο ο Χάρι Πότερ – ούτε στη ταινία, ούτε στη ζωή πήρε το κορίτσι.

Φωτογραφησαν UFO στη Κρητη


Ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών στο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες του νησιού συνάντησε ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και θέλησε να φωτογραφίσει το ασυνήθιστο για αυτούς θέαμα...


Όταν αποφάσισαν λίγο μετά να δουν τις φωτογραφίες που μόλις είχαν βγάλει διαπίστωσαν ότι σε μια αυτή υπήρχε κάτι το ασυνήθιστο.
Ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αιωρείτο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα.
Σύμφωνα με το FlashNews, οι ίδιοι την ώρα που έβγαζαν τις φωτογραφίες κοντά στην παραλία του Μπάλου, στα Χανιά, δεν παρατήρησαν τίποτα ούτε και άκουσαν κάποιο θόρυβο.
Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία...

http://www.newsbomb.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger