Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Karlie Kloss με αγριες διαθεσεις

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012


Βγήκε από τα ρούχα της η Karlie Kloss και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Numero και το τεύχος Οκτωβρίου. Η Kloss γεννήθηκε στο Σικάγο του Ιλινόις πριν από 20 χρόνια.


Μετακόμισε με την οικογένειά της στο Μισούρι και ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό. Μάλιστα στα 13 της η εμφάνισή της σε ένα φιλανθρωπικό fashion show της άλλαξε τη ζωή καθώς στάθηκε αφορμή για να της γίνει πρόταση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. 

Δείτε φωτογραφίες με το μοντέλο να ποζάρει βγάζοντας την σέξι και άγρια πλευρά της.











Σακης Ρουβας: Η επιθεση απο θαυμαστες για την «αδυναμια του» στον Κασιδιαρη


Εκτός από το Facebook…και το twitter έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Πολλοί επώνυμοι μάλιστα το προτιμούν από την… φατσοσελίδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει εκατοντάδες followers αλλά και ο ίδιος με τη σειρά του «ακολουθεί» αρκετούς. Ανάμεσα τους και τον Ηλία Κασιδιάρη. Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν πολλά και αρνητικά. Το ένα μάλιστα ανέφερε ότι είναι «ακόλουθος» του συγκεκριμένου βουλευτή…διότι δεν μπορεί αλλιώς να κοιμηθεί η κόρη του.Χυδαίο. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ. Δεν έχουμε με τι να ασχοληθούν κάποιοι και κρίνουν τον Ρουβά και τι κάνει στο twitter του; Δικαίωμα του αν θέλει να ακολουθεί και όλη τη Χρυσή Αυγή, και τη Νάνα Μούσχουρη και την Παπαρήγα!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Τραγουδιστρια δηλωσε πως ειχε ερωτικη επαφη με ενα... φαντασμα!


Η αποκάλυψη έγινε όταν ρωτήθηκε για το νέο της τραγούδι που ονομάζεται ''Supernatural'' και είπε πως εμπνεύστηκε τους στίχους και τη μουσική όχι από μία, αλλά από δύο σεξουαλικές επαφές που είχε με φάντασμα χωρίς όμως να θελήσει να μπει σε λεπτομέρειες.
''Είναι εμπειρίες που είχα με κάτι υπερφυσικό... αλλά με προκλητικό τρόπο... Είχα δύο εμπειρίες με κάτι υπερφυσικό! Δεν ξέρω το όνομά του, ήταν πάντως φάντασμα...
Ελπίζουμε απλώς να αστειευόταν...

http://www.newsbomb.gr

Δε μπορει να κοιμηθει γιατι θα πεθανει!

Η 24χρονη Emma Chell δε μπορεί να πάρει έναν υπνάκο... ποτέ!Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, η περίπτωσή της είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η Emma πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας μπορεί να πεθάνει από... έναν υπνάκο!

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο που πάσχει από σύνδρομο συγγενούς κεντρικού υποαερισμού, εξαιτίας του οποίου «ξεχνάει» να αναπνέει κάθε φορά που πέφτει για ύπνο!

Το σύνδρομο αυτό επηρεάζει τα νευρολογικά αντανακλαστικά που ελέγχουν την αναπνοή και η νεαρή γυναίκα απλά πρέπει να ζει με αυτό καθώς οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Ο μοναδικός τρόπος που η Emma μπορεί να κοιμηθεί είναι όταν χρησιμοποιεί ειδική αναπνευστική μάσκα.

«Πλέον το έχω συνηθίσει. Το έχω όλη μου τη ζωή. Ξέρω ότι δε μπορώ να πάρω έναν... «υπνάκο» γιατί αυτό μπορεί να με σκοτώσει. Αν κάποια στιγμή στη διάρκεια της ημέρας νιώσω νύστα, απλά προσπαθώ να με κρατάω ξύπνια» λέει η ίδια.

Η Emma είναι 1 από τους 30 πάσχοντες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή:newsbomb.gr

Η Kylie Minogue πιο αποκαλυπτικη απο ποτε, στο νεο της video clip για το τραγουδι «Flower» (Δειτε το βιντεοκλιπ)


Το καινούριο album της Kylie Minogue, με τίτλο «The Abbey Road Sessions»,  αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου.
Στο album θα περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες επιτυχίες της σεολοκαίνουριες versions. Δείτε το video clip




Πληρωσε με μονολεπτα την εφορια!


Ο Δημήτρης είναι άνεργος... 

Κατάφερε να αποπληρώσει τον φόρο εισοδήματος συγκεντρώνοντας μονόλεπτα και δίλεπτα του ευρώ.

Όταν η ταμείας στην εφορία είδε τα κέρματα, την έλουσε κρύος ιδρώτας.

Δείτε το βίντεο:






 

Γιαγιαδες πορνες υπολογισαν με ποσους εχουν παει. Δειτε το σκορ…


Θα περίμενε κανείς ότι μια ιερόδουλη δεν θα καθόταν να υπολογίσει μιε πόσους άνδρες έχει συνευρεθεί. Δεν ισχύει αυτό για δύο δίδυμες ηλικιωμένες αδελφές που εργάζονταν ως πόρνες και υπολόγισαν πως έχουν πάει με 335.000 πελάτες κατά την 50χρονη… πορεία τους στο πεζοδρόμιο.


Η Louise και η Martine (γνωστές ως Fokkens Twins) που έχουν πατήσει τα 70 αποφάσισαν να γράψουν ένα βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύπτουν πράγματα για τη ζωή τους και τη δουλειά τους στο Άμστερνταμ και έτσι επισκέφτηκαν το πρωινάδικο «Τhis Morning» για να μιλήσουν γι αυτό, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Η Louise που δεν εργάζεται πια είπε ότι αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω της αρθρίτιδας… «Σε αυτή τη δουλειά πρέπει τα πόδια σου να είναι πολύ ευλύγιστα» της είπε ο παρουσιαστής με λίγη δόση ειρωνίας. Πάντως η αδελφή της εργάζεται ακόμα (!) δυο τρεις φορές την εβδομάδα…

Η Louise έγινε πόρνη στα 20 της λόγω οικονομικών προβλημάτων: «Οι φίλοι του άντρα μου μου είπαν πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βγάλω λεφτά και έτσι αποφάσισα να το κάνω».

Η Martine, η οποία έχει τρία παιδιά, έμαθε πως η αδελφή της έγινε πόρνη όταν ήταν στο μαιευτήριο και γεννούσε το πρώτο της παιδί. Αργότερα εκείνη ξεκίνησε να δουλεύει στον οίκο ανοχής ως καθαρίστρια όμως δύο χρονιά μετά αποφάσισε να γίνει εκείνη πόρνη.

Οπως είναι φυσικό οι δίδυμες είναι διάσημες στην γειτονιά με τα κόκκινα φώτα και κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας τους κατάφεραν να ξεφορτωθούν τους προστάτες, να ανοίξουν το δικό τους οίκο ανοχής και να ιδρύσουν το πρώτο συνδικάτο των ιερόδουλων.


Πηγή:tsantiri.gr

Εξαψαλμος Σεραφειμ για το... στοματικο σεξ


Με ανακοίνωση του καταδικάζει την πεολειχία, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Χαρακτηρίζει μάλιστα τον στοματικό έρωτα, "χυδαία πράξη".

Στη συνέχεια στρέφει τα βέλη του εναντίον της ελεύθερης βούλησης και σημειώνει ότι η πεολειχία καταδεικνύει "την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοσδότου ελευθερίας μας".

Στην ανακοίνωση ο μητροπολίτης αναφέρεται σε δημοσιεύματα εφημερίδων σύμφωνα με τα οποία αυξάνονται τα περιστατικά στοματικών καρκίνων που οφείλονται σε έναν ιό που μεταδίδεται με το στοματικό σεξ.

Σημειώνει στη συνέχεια ότι η ορολογία των δημοσιευμάτων σχετικά με την "χυδαία πράξη που περιγράφουν είναι απαράδεκτη. Καταδεικνύει όμως την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοσδότου ελευθερίας μας, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο με πολλή πατρική αγάπη παρακαλούμε θερμώς όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρίσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή".

Επίσης ο κ. Σεραφείμ διαβεβαιώνει ότι δεν κινείται από κάποιο "ομοφοβικό σύνδρομο" αλλά ορμάται "εκ λόγων ποιμαντικού χρέους και ποιμαντικής ευθύνης" και προσπαθεί να "εμπεδώσει την αλήθεια ότι τα οψώνια της αμαρτίας είναι θάνατος και ότι η παράχρησις των σωματικών οργάνων του ανθρωπίνου όντος εγκυμονεί τρομακτικές συνέπειες τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία του".

Η πλήρης ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς:
"Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή
Ἔχομε δηλώσει ἱκανές φορές ὅτι ἡ ἀληθής ἐπιστήμη ἀποτελεῖ θεόσδοτη εὐλογία γιατί διακονεῖ τό μυστήριο τῆς ζωῆς καί διασφαλίζει τόν ἄνθρωπο ἀπό τόν εὐτελισμό, τόν μηδενισμό καί τελικά τήν ἄρνηση τῆς ἀληθείας του.

Στήν Σοφία Σειράχ, βιβλίο τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης χιλιάδες χρόνια πρίν περιγράφεται αὐτή ἡ πραγματικότης καί σήμερα χωρίς νά κομπορημονοῦμε ἤ νά κορυβαντιοῦμε μέ μεγάλη ταπείνωση ἀλλά καί εὐγνωμοσύνη στούς ἀληθεῖς ἐπιστήμονας πού πραγματώνουν τόν ἱερό τους ὅρκο παρακαλοῦμε πατρικῶς νά ἐνωτισθοῦμε τῆς φωνῆς τῆς ἀληθοῦς ἐπιστήμης πού δυναμικά ἀποδεικνύει τήν ἀλήθεια τῆς ἀνθρώπινης φυσιολογίας καί ὀντολογίας.

Ἀποδεικνύεται λοιπόν σήμερα ὅτι δέν κινούμεθα ὅπως μᾶς κατηγοροῦν ἀσταθεῖς ἀδελφοί, ἀπό ποταπά κίνητρα ἀκραίας ἤ φονταμενταλιστικῆς διαθέσεως οὔτε ἔχομε κάποιο ὁμοφοβικό σύνδρομο ἀλλά ὁρμώμενοι ἐκ λόγων ποιμαντικοῦ χρέους καί ποιμαντικῆς εὐθύνης προσπαθοῦμε νά ἐμπεδώσωμε τήν ἀλήθεια ὅτι τά ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας εἶναι θάνατος καί ὅτι ἡ παράχρησις τῶν σωματικῶν ὀργάνων τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐγκυμονεῖ τρομακτικές συνέπειες τόσο στήν ψυχική ὅσο καί τήν σωματική ὑγεία του.

Στήν ἱστοσελίδα ΝΕΑ on line ἀναφέρεται:
"Ο αριθμός των σοβαρών καρκίνων στο κεφάλι και στον λαιμό που σχετίζονται με έναν ιό ο οποίος μεταδίδεται με το στοματικό σεξ, αυξάνεται γρήγορα, αναφέρουν βρετανοί ερευνητές. Και συνιστούν να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο εμβολιασμού των αγοριών εναντίον του. Όπως γράφουν στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση», η μορφή του καρκίνου που εξαπλώνεται ραγδαία, ιδίως στις ανεπτυγμένες χώρες, λέγεται οροφαρυγγικό καρκίνωμα των πλακωδών κυττάρων και προκαλείται από την μόλυνση με συγκεκριμένα στελέχη του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV)... Οι καρκίνοι της κεφαλής & του τραχήλου (έτσι αποκαλούνται επιστημονικά οι καρκίνοι που αναπτύσσονται από το λαιμό και πάνω, δηλαδή στον φάρυγγα, στον λάρυγγα, στην στοματική κοιλότητα, στην γλώσσα κ.τ.λ.) αποτελούν τον έκτο πιο συχνό καρκίνο σε άντρες και γυναίκες μαζί, με 640.000 κρούσματα τον χρόνο. Στη νέα μελέτη, επιστήμονες από το Ίδρυμα Μελέτης Κεφαλής & Τραχήλου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κόβεντρυ, συγκέντρωσαν στοιχεία από επιδημιολογικές μελέτες που καταδεικνύουν την εξάπλωση του οροφαρυγγικού καρκίνου. Μία από αυτές έδειξε ότι ο κίνδυνος αναπτύξεώς του αυξάνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν από 6 ερωτικούς συντρόφους και πάνω στη ζωή τους, από 4 ερωτικούς συντρόφους και πάνω με τους οποίους κάνουν στοματικό σεξ και – ειδικά για τους άντρες – όταν αρχίζουν να έχουν ερωτικές επαφές σε μικρή ηλικία. Άλλες μελέτες έχουν δείξει αύξηση τις τελευταίες δεκαετίες κατά 70% στην ανίχνευση των ιών HPV σε βιοψίες που διέγνωσαν οροφαρυγγικά καρκινώματα σε σουηδούς ασθενείς, ενώ σε αμερικανούς ασθενείς οι ιοί HPV ανευρίσκονται πλέον στο 60% έως 80% των βιοψιών αυτών έναντι του 40% που ήταν την περασμένη δεκαετία. Όπως επισημαίνουν ο δρ Χισάμ Μεχάνα και οι συνεργάτες του, οι ασθενείς με σχετιζόμενο με τους ιούς HPVοροφαρυγγικό καρκίνωμα κατά κανόνα είναι νεώτεροι και αναπαραγωγικής ηλικίας απ' ό,τι όσοι αναπτύσσουν αντίστοιχα καρκινώματα εξαιτίας άλλων παραγόντων (όπως το πολύ αλκοόλ και το τσιγάρο). Για όλους αυτούς τους λόγους, φρονούν πως πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου τα στοιχεία για το αν χρειάζονται τελικά προστασία και τα αγόρια από τους επικίνδυνους ιούς HPV", καθώς καί στήν ἱστοσελίδα iatropedia ἀναγράφονται τά ἀκόλουθα:

"Πραγματικά έρευνα κατέδειξε ότι το στοματικό σεξ κρύβει πολλούς κινδύνους και μάλιστα οι γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ σε πολλούς και διαφορετικούς άνδρες δίχως καμία προφύλαξη, κινδυνεύουν μέχρι και 8 φορές περισσότερο να εμφανίσουν καρκίνο του φάρυγγα. Η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Οχάιο, δρ Μώρα Γκίλισον τόνισε ότι: "Ένα άτομο που είχε έξι ή περισσότερους συντρόφους, με τους οποίους είχε επαφή με στοματικό σεξ, έχει οχτώ φορές περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στον φάρυγγα, σε σύγκριση με κάποια που δεν είχε κάνει ποτέ στοματικό σεξ". Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό American Association for the Advancement of Science και σύμφνα με τα αποτελέσματα της, ο ιός human papillomavirus (HPV) είναι πλέον η κύρια αιτία πρόκλησης στοματοφαρρυγικού καρκίνου σε ποσοστό 67% σε σχέση με το ποσοστό εμφάνισης όλων των αιτιών. Δηλαδή όσο περισσότερο στοματικό σεξ και όσοι περισσότεροι σύντροφοι στη ζωή κάποιου, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου. Στις ΗΠΑ πάντως το στοματικό σεξ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο ανάμεσα στους νέους που το θεωρούν απλό, εύκολο και αβλαβές. Το χαρακτηρίζουν κοινωνικά αποδεκτό, χωρίς συνέπειες και πολύ λιγότερο επικίνδυνο από την ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Οι ειδικοί προστασίας του πληθυσμού από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα ενημερώνουν τους γονείς, δασκάλους, σεξολόγους, γυναικολόγους για τους κινδύνους που παρουσιάζει αυτή η σεξουαλική πρακτική".

Ὀφείλομε νά τονίσωμε ὅτι ἡ ὁρολογία τῶν δύο ἱστοσελίδων σέ ἀναφορά μέ τήν χυδαία πράξη πού περιγράφουν εἶναι ἀπαράδεκτη. Καταδεικνύει ὅμως τήν τρομακτική τραγικότητα τῆς παραχρήσεως τῶν σωματικῶν ὀργάνων καί τῆς παραχρήσεως τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας, γι' αὐτόν ἀκριβῶς τό λόγο μέ πολλή πατρική ἀγάπη παρακαλοῦμε θερμῶς ὅλους τούς ὑπευθύνους διαμορφώσεως τῆς κοινῆς γνώμης ἀλλά καί τούς ὑπευθύνους διαχειρήσεως τῶν πραγμάτων τοῦ κόσμου μας νά ἀντιληφθοῦν ἐπί τέλους τήν εὐθύνη τους καί τό χρέος τους ἀπέναντι στό ἱερό πρόσωπο τοῦ ἀνθρώπου καί στό μέγιστο δῶρο τοῦ Θεοῦ, τή ζωή.

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ".


Εθισµος στο πορνο


Είναι απιστία;
Συνήθως το αρχικό κίνητρο είναι η περιέργεια ή η διασκέδαση. Συχνά όµως, χωρίς καν να το καταλάβει, ο θεατής εθίζεται στην πορνογραφία αναζητώντας ολοένα και µεγαλύτερη ικανοποίηση, ρισκάροντας ακόµα και τη σχέση του.

Πορνογραφία και σεξουαλική ζωή
Ταινίες, DVD, περιοδικά, ροζ γραµµές, Ίντερνετ. Το πορνογραφικό υλικό βρίσκεται παντού και όσοι το αναζητούν έχουν πλέον πολύ εύκολη πρόσβαση στην ικανοποίηση. Άλλο τόσο εύκολα όµως µπορεί αυτή η «απολαυστική» συνήθεια να γίνει αναπόσπαστο µέρος της σεξουαλικής διέγερσης και επιθυµίας οδηγώντας τους στην εξάρτηση και ακυρώνοντας οποιαδήποτε πραγµατική σχέση.

Cybersex vs σχέσης
Υπολογίζεται ότι ένα µεγάλο ποσοστό αυτών που «κάνουν» σεξ στον κυβερνοχώρο χάνουν το ενδιαφέρον για το σεξ στη σχέση τους. Το πορνογραφικό υλικό φαίνεται ότι προσφέρει µια δυνατή σεξουαλική επιθυµία, η οποία στη συνέχεια εκτονώνεται συνήθως µε αυνανισµό. Έτσι, τα άτοµα προσανατολίζονται στην ικανοποίηση των προσωπικών τους αναγκών χωρίς να ενδιαφέρονται τόσο για τον σύντροφό τους, υπονοµεύοντας βασικές αξίες σε µια σχέση, όπως η εµπιστοσύνη, η αγάπη, η συντροφικότητα, ακόµα και ο γάµος και η οικογένεια. ∆εν είναι µάλιστα λίγοι εκείνοι που παρουσιάζουν δυσκολίες διέγερσης µε το ταίρι τους µε αποτέλεσµα να αποφεύγουν το σεξ και να βιώνουν συναισθηµατικές διαταραχές. Επίσης ο εθισµένος στο κυβερνοσέξ µπορεί να έχει απαιτήσεις ή σεξουαλικές συµπεριφορές µε τις οποίες ο σύντροφος δεν συµφωνεί.

Εικονική πραγµατικότητα = Αληθινή απιστία;
Η συνουσία και κατ' επέκταση η απιστία στο µυαλό των περισσότερων προϋποθέτει σωµατική επαφή, κάτι που ούτε το Internet ούτε η τηλεόραση µπορούν να προσφέρουν. Παρ' όλα αυτά, αν και αυτός που ικανοποιείται βλέποντας πορνό µπορεί να µην απιστεί µε την παραδοσιακή έννοια του όρου, η πορνογραφία µπορεί να «πιαστεί» για απιστία. Σύµφωνα µε τους ειδικούς, άπιστος θεωρείται ο άνθρωπος που αδυνατεί να εµπιστευτεί τους άλλους. Έτσι η πορνογραφία σε οποιαδήποτε µορφή (λεκτική, ακουστική, οπτική) επειδή ακριβώς καταπραΰνει αυτό το φόβο (µια και δεν υπάρχει άµεση επαφή µε το πορνογραφικό υλικό) µπορεί να θεωρηθεί µια µορφή απιστίας. Μάλιστα αυτό ισχύει ακόµα περισσότερο ειδικά όταν δεν υπάρχει συναίνεση ή αποδοχή του γεγονότος από τη σύντροφο ή, ακόµα χειρότερα, όταν απειλείται η σχέση λόγω εθιστικής συµπεριφοράς ή γιατί ο ένας σύντροφος νιώθει καταπίεση και ενοχή και ο άλλος θυµό και προδοσία.

Αναζητήστε βοήθεια
Αν και η αυτοϊκανοποίηση µέσω της έκθεσης σε πορνογραφικό υλικό προκαλεί άµεση ευχαρίστηση καλύπτοντας προσωρινά τα όποια συναισθηµατικά, προσωπικά και κοινωνικά κενά του ατόµου, στη συνέχεια οδηγείται σε όλο και µεγαλύτερο αίσθηµα ανεκπλήρωτου ή ακόµα και σε κατάθλιψη. Γι' αυτό και ο εθισµός στην πορνογραφία καθώς και οι όποιες επιπτώσεις του στη σχέση αλλά και την κοινωνική ζωή του πάσχοντα καλό είναι να αντιµετωπίζονται µε επαγγελµατική βοήθεια. Ένας καλά εκπαιδευµένος ψυχοθεραπευτής είναι σε θέση να εκτιµήσει τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης και να προσφέρει την κατάλληλη στήριξη και βοήθεια.

Όταν η πορνογραφία µας φέρνει πιο κοντά
Πολλά ζευγάρια εµπλουτίζουν τη σεξουαλική τους ζωή µε ερεθίσµατα πορνογραφικού χαρακτήρα, καθώς γι' αυτούς αποτελούν αφροδισιακό που διεγείρει τη φαντασία και τονώνει τη σχέση. Στο βαθµό που η δραστηριότητα αυτή γίνεται µε συναίνεση και των δύο πλευρών, χωρίς να αντικαθιστά τις πραγµατικές σεξουαλικές εµπειρίες, τότε σαφώς δεν αποτελεί πρόβληµα.

Τα σηµάδια του εθισµού
Η κατοχή πορνογραφικού υλικού ή η πρόσβαση σε αντίστοιχα sites.
• Οι αδικαιολόγητες απουσίες για µεγάλα χρονικά διαστήµατα.
• Η εκτεταµένη χρήση του υπολογιστή ειδικά αργά τη νύχτα.
• Η κοινωνική και συναισθηµατική αποµόνωση.
• Οι αλλαγές στα ωράρια
του ύπνου.
• Η αµυντική στάση σε ερωτήσεις που αφορούν τη χρήση πορνογραφικού υλικού.

Με εξειδικευµένη βοήθεια τα ζευγάρια που έχουν πρόβληµα απιστίας στο ∆ιαδίκτυο µπορούν να προχωρήσουν σε µια αποκατάσταση του δεσµού και της εµπιστοσύνης που υπάρχει µεταξύ τους και να κάνουν ένα νέο ξεκίνηµα στη σεξουαλική τους σχέση.

Της Φαίης Ευθυµίου
Με τη συνεργασία του Κώστα Ρωµανού, Ψυχοθεραπευτή - Σεξολόγου, Προέδρου της Ελληνικής Σεξολογικής Εταιρείας, Μέλους της Ευρωπαϊκής και Παγκόσµιας Ένωσης Σεξολόγων.


Ο cool Αλεξης, βολεψε κολλητους, συγγενεις & παιρνει εργολαβιες του δημοσιου


Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Νίκο Παπά, και τον εξάδελφό του Γιώργο κάνουν business με το δημόσιο.

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα ¨Παραπολιτικά". Η εφημερίδα αναφέρει πως, αν και ο Αλέξης Τσίπρας έχει απαντήσει στη βουλή πως η εταιρία "Τ&Τ Τεχνική Ο.Ε" την οποία είχε από κοινού με τον ξάδελφό του Γιώργου ,δεν έχει επιδείξει από το 2006 έως το 2008 σημαντικό απολογισμό, εν τούτοις ένα μήνα μόλις πριν την απάντηση, η εταιρία είχε πάρει έργο με την υπ. αριθμ 159/2008 απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου την "διαμόρφωση της πλατείας Αγ.Τιμοθέου Δ.Κ.Σταμάτας" έναντι του τελικού ποσού των 326.242,79 ευρώ. Έπειτα από αυτοψία μάλιστα της εφημερίδας διαπιστώθηκε πως η εν λόγω διαμόρφωση αφορούσε κάποια παρτέρια με λουλούδια σε ένα χωράφι, όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Τα "Παραπολιτικά" αναφέρουν επίσης πως ο Αλέξης Τσίπρας διόρισε στη βουλή τον εξάδελφό του Γιώργο Τσίπρα, οποίος μετά από λίγους μήνες δήλωσε παραίτηση, και έχει πάρει μαζί του στο κόμμα, τον συνεργάτη του σε άλλη εταιρία και συγκεκριμένα την "Αγνάντι Ο.Ε" Νίκο Παπά, οποίος χαρακτηρίζεται ως το alter ego του.

Όλα τα παραπάνω νόμιμα. Ηθικά όμως; αναρωτιέται η εφημερίδα.


Ο Λιουις Χαμιλτον στην Mercedes. Perez ο αντικαταστατης του.


Τέλος ο Σουμάχερ για την Mercedes GP, στην οποία ανοίγει ένας νέος κύκλος με την παρουσία στην ομάδα του Βρετανού Λιούις Χάμιλτον.

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Χάμιλτον με την Mercedes, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ίδια την γερμανική ομάδα. Ο Βρετανός θα αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σουμάχερ στο κόκπιτ της Mercedes από την νέα χρονιά ενώ παρτενέρ του στην ομάδα θα παραμείνει ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Σουμάχερ, είχε αντιληφθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι το μέλλον του στην ομάδα της Mercedes ήταν δυσοίωνο και είχε ανακοινώσει ότι στις αρχές Οκτωβρίου θα γνωστοποιούσε τις οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του. Όμως η Mercedes τον πρόλαβε, επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας τους πριν λίγη ώρα και έτσι αυτό που απομένει είναι να μάθουμε αν τελικά ο «Σούμι» θα συνεχίσει ή θα σταματήσει την καριέρα του.

Στο μεταξύ ο αντικαταστάτης του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008, του Λιούις Χάμιλτον στην ομάδα της McLaren θα είναι ο Μεξικάνος Σέρχιο Πέρες, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της Sauber.


Ευβοια: Η νυφη ειχε αδυναμια στον κουμπαρο και βγηκε για παρτη του με τα εσωρουχα στο δρομο!

Όταν ο κουμπάρος πάντρευε τον κολλητό του από το στρατό, πριν από 5 χρόνια, δε φανταζόταν τι εξέλιξη θα έχουν τα πράγματα...

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε η αδυναμία της νύφης στον σαραντάρη κουμπάρο.
Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, η γυναίκα τον έπερνε τηλέφωνο συχνά για να δει πως περνά ενώ τον καλούσε και από το σπίτι για καφέ.

Τα χρόνια περνούσαν ήρεμα μέχρι που εκείνη, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και να του κάνει... ανήθικη πρόταση.

Την τελευταία φορά λοιπόν που τον κάλεσε στο σπίτι της, φόρεσε κάτι προκλητικό και του άνοιξε την πόρτα.
Μόλις ο κουμπάρος κατάλαβε πού πήγαινε το πράγμα, αποφάσισε να φύγει.

Η υπόθεση δεν θα γίνονταν γνωστή στο χωριό αν η 35άρα δεν έβγαινε έξω με τα εσώρουχα για να τον βρίσει!
Ήταν τόσο πολύ αναστατωμένη που δεν σκέφτηκε καν να ρίξει κάτι πάνω της, πριν βγει από το σπίτι.

Την είδαν οι γείτονες και κάποιοι από αυτούς, ενημέρωσαν στον άντρα της. Εκείνος, πήγε στον κουμπάρο για να ζητήσει εξηγήσεις μέχρι που του είπε όλη την αλήθεια.

Σύμφωνα με το EviaNews, ο φίλος του όχι μόνο δεν του κράτησε κακία αλλά... τον αγκάλιασε.
Όσο για τη γυναίκα του, την ίδια ώρα μάζεψε βαλίτσες και έφυγε για την Αθήνα.



Brave



Στα κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια που διαβάζαμε καθώς μεγαλώναμε, οι πριγκίπισσες ήταν συνήθως εύθραυστα, απροστάτευτα κοριτσόπουλα που ζούσαν μέσα στα λούσα και την πολυτέλεια, υποτάσσονταν στη θέληση των γονιών τους και παντρεύονταν το ιδανικό πριγκιπόπουλο που ερχόταν στο άσπρο άλογό του να τις σώσει, για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Η Merida, ωστόσο, δεν είναι μια συνηθισμένη πριγκίπισσα. Και το «Brave» δεν είναι ένα συνηθισμένο εικονογραφημένο παραμύθι.

Η Merida είναι η πριγκίπισσα της Σκωτίας και είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τα πατροπαράδοτα έθιμα των Highlands: να παντρευτεί το πιο άξιο πριγκιπόπουλο από τις μεγάλες φατρίες της περιοχής, ώστε να διατηρήσει με τον τρόπο αυτό μονιασμένους τους υπηκόους της και να γίνει μια καθωσπρέπει σύζυγος και χαμηλών τόνων βασίλισσα δίπλα στον βασιλιά της. Μα η κοκκινομαλλούσα πριγκίπισσα ούτε θέλει να ακούει για γάμους και δεσμεύσεις. Το μόνο που θέλει είναι ένα τόξο, το πιστό της άλογο και την ελευθερία που της δίνει η άγρια φύση του τόπου της. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τη δεσποτική μητέρα της και από το βάρος της κληρονομιάς που της δόθηκε, θα προσπαθήσει να το σκάσει αλλά και να δώσει ένα μάθημα σε όλους όσοι δεν την καταλαβαίνουν -και ιδίως στη μητέρα της- για να βρεθεί τελικά μπλεγμένη σ' ένα ξόρκι, τρομακτικό αλλά κι αποκαλυπτικό μαζί. 

Αγριες κι εξημερωμένες αρκούδες, μαγεμένα δάση και πολλοί πολλοί ξεκαρδιστικοί Σκωτσέζοι συνθέτουν ένα πολύχρωμο και φωνακλάδικο μωσαϊκό, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια πολύ δυνατή και πολυεπίπεδη σχέση μητέρας και κόρης αλλά και η δύναμη των παραδόσεων και της κληρονομιάς ενός ολόκληρου λαού. 

Το «Brave» είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων που θα απολαύσουν περισσότερο τα παιδιά απ' ότι οι γονείς που τα συνοδεύουν. Αυτό, φυσικά, δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό, αφού επιβεβαιώνει τον άγραφο κανόνα ότι οι ταινίες κινουμένων σχεδίων απευθύνονται σε μικρότερης ηλικίας θεατές. Για την Pixar όμως, αυτό το "μαγικό" κινηματογραφικό στούντιο που μας χαρίζει διαμάντια κατ' εξακολούθηση («Finding Nemo», «Ratatouille», «Wall-E», «Up»), ο συγκεκριμένος -αυθαίρετος - άγραφος κανόνας δεν είχε εφαρμοστεί ποτέ ως τώρα: οι ταινίες της έμοιαζαν να απευθύνονται κυρίως σε νοήμονες ενήλικες και παρεμπιπτόντως σε παιδιά. 

Και μπορεί για το λόγο αυτό ένα πολύ καλό φιλμ, όπως το «Brave», να μοιάζει ελαφρώς απογοητευτικό σε σχέση με προηγούμενα φιλμ του συγκεκριμένου στούντιο, ωστόσο η επιστροφή στις ρίζες και στην παιδικότητα της Disney -θυγατρική της οποίας, εξάλλου, είναι και η Pixar- μας υπενθυμίζει ότι μερικές φορές η μαγεία των κινουμένων σχεδίων κρύβεται στα πιο βασικά υλικά: μια αρκούδα, μια πριγκιποπούλα κι ένα ξόρκι αρκούν για να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στα μαγεμένα δάση της Σκωτίας και να μας "φυλακίσουν" για δύο ώρες στο μαγικό κόσμο της φαντασίας μας. 



 

Στηριξε το αγαπημενο σου blog κανοντας ενα "like"


Στηριξε το αγαπημενο σου blog κανοντας ενα "like"



Συγκριση του iPhone 5 με τους ανταγωνιστες του


«Μάχη» με το Galaxy S III, το Droid RAZR HD και το Nokia Lumia 920.

Παρά το γεγονός ότι το νέο smartphone της Apple έχει γίνει ήδη ανάρπαστο...

τεχνολογικά φάνηκε να απογοητεύει μέρος του κοινού του. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι δεν διαθέτει NFC όπως βέβαια και το γεγονός ότι κατά την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του, πολλοί από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ανέφεραν συνεχώς «το δικό μου κινητό το έχει ήδη αυτό».

Έτσι, λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του, το Μashable δημοσίευσε ένα συγκριτικό το οποίο τοποθετεί το νέο smartphone της Apple απέναντι στα κορυφαία κινητά της Samsung, της Motorola και της Nokia, τα Galaxy S3, Droid RAZR HD και Lumia 920 αντίστοιχα.


Βλέποντας μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών ένα είναι σίγουρο. Και οι τρείς αντίπαλοι του iPhone 5 το ξεπερνούν σε κάποια από αυτά, όπως την ανάλυση της οθόνης, την διάρκεια της μπαταρίας και την υποστήριξη mini USB ενώ το Galaxy S3 εμφανίζεται ανώτερο σχεδόν σε όλα.


Για πολλούς πάντως τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αρκούν από μόνα τους για να αναδείξουν την κορυφαία συσκευή. Ήδη τα πρώτα ανεπίσημα benchmarks έδειξαν ότι το iPhone 5 ξεπερνά οριακά το Galaxy S3 στην ταχύτητα αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν κάποιος δοκιμάσει και τις δυο συσκευές θα προσέξει σημαντική διαφορά στην απόκριση τους.


Τέλος δεν θα πρέπει να αγνοούμε το λειτουργικό σύστημα, το οποίο μπορεί να αποτελέσει αρκετά σημαντικό παράγοντα στην ταχύτητα και την απόκριση ενός smartphone όπως βέβαια και το γεγονός ότι ένα iPhone δεν είναι απλή συσκευή αλλά ταυτόχρονα και status symbol.

 

Κρατειστε την σιλουετα σας με λιγο κοκκινο κρασι




Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην καρδιαγγειακή λειτουργία. Τώρα, σύμφωνα με έρευνα του Norwegian University of Life Sciences προκύπτει ότι συμβάλλει και στην... σιλουέτα μας αφού μειώνει την όρεξη για φαγητό.
Οπως ανακάλυψαν οι ειδικοί, όταν οι μέλισσες κατανάλωνανρεσβερατρόλη, συστατικό που περιέχεται στο κόκκινο κρασί, έτρωγαν λιγότερη ποσότητα φαγητού αμέσως μετά.
Παρά το γεγονός ότι σε φυσιολογικές συνθήκες τρώνε μεγάλες ποσότητες τροφών που περιέχουν πολλή ζάχαρη, οι μέλισσες στις οποίες χορηγήθηκε ρεσβερατρόλη πριν από το φαγητό τουςσταματούσαν να τρώνε αμέσως μόλις κατανάλωσαν ποσότητα ικανή να καλύψει τις ενεργειακές τους απαιτήσεις.
Επιπλέον, άρχισαν ξαφνικά να αδιαφορούν για τα αραιωμένα διαλύματα ζάχαρης, γεγονός που μαρτυρά ότι έγιναν λιγότερο ευαίσθητες σε αυτά.
Παλαιότερες έρευνες είχαν δείξει ότι η ρεσβερατρόλη μπορούσε να καταπολεμήσει την παχυσαρκία, μιμούμενη τα αποτελέσματα μιας διατροφής χαμηλής σε λιπαρά και βοηθώντας στην πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με το γήρας.

FTD: ΗΠΑ, Γερμανια και Κινα κρατανε την Ελλαδα στο ευρω



Ισχυρότεροι απο τις αγορές είναι Ομπάμα, Μέρκελ και Τζιαμπάο που είναι υπεύθυνοι για τη μέχρι τώρα παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, σύμφωvα με τους γερμανικούς Financial Times.

Οι τρεις ηγέτες, σύμφωνα με την εφημερίδα, θέλουν την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ κι αυτό γιατί θέλουν ηρεμία.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, πριν από το καλοκαίρι του 2012, σε εμπιστευτικές συναντήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο συζητείτο πώς η Ελλάδα θα αποβαλλόταν από την Ευρωζώνη. Υπήρξε όμως εξωτερική παρέμβαση: ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τίμοθι Γκάιτνερ, συναντήθηκε με τον γερμανό υπουργό οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο νησί Συλτ και ο αμερικανός υπουργός ξεκαθάρισε ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι ΗΠΑ είναι οι αναταράξεις στις διεθνείς αγορές και ο κίνδυνος μίας νέας διεθνούς ύφεσης εξαιτίας της κρίσης στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τους γερμανικούς Financial Times, ο Μπαρακ Ομπάμα δεν θέλει να χάσει τις επερχόμενες εκλογές, κάτι το οποίο επιθυμούν και οι Ευρωπαίοι.

Από την πλευρά τους οι Κινέζοι κατέστησαν σαφές ότι δεν κατανοούν πως ένα μέλος της Ευρωζώνης μπορεί να αποπεμφθεί από αυτήν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα, τη στιγμή που δηλώνουν πως “θέλουμε το ευρώ να παραμείνει ανέπαφο”.

Η τριμερής συμμαχία λειτούργησε. Η καγκελάριος Μέρκελ ξαφνικά άρχισε να επαινεί τους Έλληνες, οι Κεντρικές Τράπεζες καθησύχασαν τις αγορές, ενώ η Κίνα άρχισε και πάλι να αγοράζει περισσότερα ευρωπαϊκά ομόλογα με αξιολόγηση «ΑΑΑ».

Οπως σημειώνει η εφημερίδα αν οι ΗΠΑ, η ΕΕ ή και η Ευρωζώνη με την Κίνα παραμείνουν ενωμένες, δεν μπορεί να υπάρξει κερδοσκοπία.

Σύμφωνα με το άρθρο, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι υπάρχει συνομωσία, μυστικό σύμφωνο ή παρόμοιες ανοησίες. Οπως τονίζει η εφημερίδα, μάλιστα, «στα σενάρια συνομωσίας ανήκουν φήμες ότι η έκθεση της Τρόικα για την Ελλάδα θα δημοσιοποιηθεί την ημέρα των αμερικανικών εκλογών, ή η άποψη που διατυπώνεται από κάποιους στις Βρυξέλλες ότι η Μέρκελ μετά την επίσκεψή της στην Κίνα μετέβαλε την πολιτική της έναντι της Ελλάδας».

Τα πράγματα είναι κάπως πιο πολύπλοκα, γράφει η εφημερίδα. Τα κράτη δεν έχουν φίλους, αλλά συμφέροντα, πράγμα που ισχύει σε κάποιο βαθμό και για τους πολιτικούς. Οι Μέρκελ, Ομπάμα και Τζιαμπάο είχαν κατά το τελευταίο διάστημα κοινά συμφέροντα. Το ότι θα συνεχίσει να υπάρχει η κοινή γραμμή είναι αμφίβολο. Ο Ομπάμα μπορεί να χάσει τις εκλογές από τον Ρόμνεϊ, και αυτός πάλι να επιδείξει λιγότερο ενδιαφέρον για την Ευρώπη ή να ξεκινήσει διαμάχη με την Κίνα, όπως αναφέρεται στο προεκλογικό του πρόγραμμα. Στην Κίνα κάτι μπορεί να πάει στραβά και η αδύναμη ηγεσία να αναζητήσει ώθηση μέσω μίας σύγκρουσης με την Ιαπωνία ή με άλλες γειτονικές χώρες. Η Μέρκελ μπορεί να θεωρήσει ότι της είναι πιο σημαντική η συνοχή της κυβέρνησης συνασπισμού απ’ ό,τι το Ευρώ, ενώ και οι ίδιοι οι Έλληνες σε κατάσταση πανικού μπορεί από μόνοι τους να ζητήσουν να φύγουν από την Ευρωζώνη. Αυτές όμως είναι οι πιο απίθανες εκδοχές, στις οποίες θα στοιχημάτιζαν μόνον οι επαγγελματίες απαισιόδοξοι.


Γιατι οι δολοφονοι του Κανταφι πεθαινουν ενας - ενας;


Την τελευταία του πνοή άφησε χθες στη Γαλλία ένας από τους αντάρτες που συμμετείχαν στη σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι περυσι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες το Αλ Τζαζίρα.
Ο λόγος για τον Ομράν Σααμπάν που ήταν μέλος της «Ταξιαρχίας Γκιράν», ομάδας ενόπλων μισθοφόρων που δρούσε στην λιβυκή πόλη Μιζράτα. Ήταν αυτός που πρώτος βρήκε το καταφύγιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, στη Σύρτη.

Μετά τη σύλληψη του Καντάφι, η ομάδα του ένοπλου μισθοφόρου απορροφήθηκε από τις Ε.Δ. του νέου καθεστώτος και ο Σααμπάν έφυγε αμέσως σε αποστολή στο Μπάνι Ουαλίντ, μια περιοχή της Λιβύης που στήριξε μέχρι το τέλος τον πρώην ηγέτη της χώρας.

Ο Σααμπάν έπεσε θύμα απαγωγής από ομάδα που φέρεται ότι ήταν οπαδοί του έκπτωτου ηγέτη. Μαζί με άλλους όμηρους βασανίστηκε, και μάλιστα υπέστη τα χειρότερα από όλους.

Όταν τελικά αφέθηκε ελεύθερος ήταν παράλυτος. Μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο στο Παρίσι, όπου νοσηλεύθηκε, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν συνεχώς. Τελικά επήλθε ο θάνατός του αργά χθες τη νύχτα και η σορός του μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του με αεροπλάνο.

Δεν πρόκειται για την πρώτη περίπτωση θανάτου άνδρα που συμμετείχε στη σύλληψη του Καντάφι. Υπό μυστηριώδεις συνθήκες πέθαναν αρκετοί άλλοι, οι οποίοι εμπλέκονταν άμεσα στην επιχείρηση σύλληψής του, αναφέρει το newsbomb.gr

http://www.kamikaze.gr

Παγκοσμιο ενδιαφερον για την Ελληνικη Γλωσσα



Την ώρα που οι Έλληνες επιστήμονες συμφωνούν να απλοποιήσουν την ελληνική γλώσσα και να μειώσουν τα σύμφωνα τα φωνήεντα και να αλλάξουν τα όσα μαθαίναμε στην ελληνική γραμματική ως τώρα , το CNN η APPLE και ξένοι επιστήμονες θαυμάζοντας τον πλούτο της τονίζουν ότι αν δεν υπήρχε η ελληνική γλώσσα δεν είχαμε πολιτισμό.

Αξίζει πραγματικά να διαθέσετε λίγο χρόνο και να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο για να κατανοήσετε τι θησαυρό κρύβει η ελληνική γλώσσα και πως άρχισαν οι ξένοι που προφανώς είναι πιο έξυπνοι από μας να την χρησιμοποιούν για το συμφέρον της ανθρωπότητας.

Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους.  
Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας..
 
Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ Apple, o Πρόεδρος της οποίας Τζον Σκάλι είπε σχετικά: Αποφασίσαμε να προωθήσουμε το πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής, επειδή η κοινωνία μας χρειάζεται ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει ν' αναπτύξει τη δημιουργικότητά της, να εισαγάγει καινούριες ιδέες και θα της προσφέρει γνώσεις περισσότερες απ' όσες ο άνθρωπος μπορούσε ως τώρα να ανακαλύψει.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μιαν εκδήλωση της τάσης για επιστροφή του παγκόσμιου πολιτισμού στο πνεύμα και τη γλώσσα των Ελλήνων.
 
Άλλη συναφής εκδήλωση: Οι Άγγλοι επιχειρηματίες προτρέπουν τα ανώτερα στελέχη να μάθουν Αρχαία Ελληνικά επειδή αυτά περιέχουν μια ξεχωριστή σημασία για τους τομείς οργανώσεως και διαχειρίσεως επιχειρήσεων.
 
Σε αυτό το συμπέρασμα ήδη οδηγήθηκαν μετά από διαπιστώσεις Βρετανών ειδικώνότι η Ελληνική γλώσσα ενισχύει τη λογική και τονώνει τις ηγετικές
ικανότητες.
 
Γι' αυτό έχει μεγάλη αξία, όχι μόνο στην πληροφορική και στην υψηλή τεχνολογία, αλλά και στον τομέα οργανώσεως και διοικήσεως ..
 
Αυτές οι ιδιότητες της Ελληνικής ώθησαν το Πανεπιστήμιο Ιρμάιν της Καλιφόρνια να αναλάβει την αποθησαύριση του πλούτου της. Επικεφαλής του
προγράμματος τοποθετήθηκαν η γλωσσολόγος -Ελληνίστρια- Μακ Ντόναλι και οι καθηγητές της ηλεκτρονικής Μπρούνερ και Πάκαρι.
 
Στον Η/Υ Ίμυκο αποθησαυρίστηκαν 6 εκατομμύρια λεκτικοί τύποι της γλώσσας μας όταν η Αγγλική έχει συνολικά 490.000 λέξεις και 300..000 τεχνικούς όρους, δηλαδή σαν γλώσσα είναι μόλις το 1/100 της δικής μας.. Στον Ίμυκο ταξινομήθηκαν 8.000 συγγράμματα 4.000 αρχαίων Ελλήνων και το έργο συνεχίζεται..
 
Μιλώντας γι' αυτό ο καθηγητής Μπρούνερ είπε:  Σε όποιον απορεί γιατί τόσα
εκατομμύρια δολάρια για την αποθησαύριση των λέξεων της Ελληνικής
απαντούμε: Μα πρόκειται για τη γλώσσα των προγόνων μας. Και η επαφή μας μ'
αυτούς θα βελτιώσει τον πολιτισμό μας .

 
Οι υπεύθυνοι του προγράμματος υπολογίζουν ότι οι ελληνικοί λεκτικοί τύποι
θα φθάσουν στα 90 εκατομμύρια, έναντι 9 εκατομμυρίων της λατινικής.

Το ενδιαφέρον για την Ελληνική προέκυψε από τη διαπίστωση των επιστημόνων
πληροφορικής και υπολογιστών ότι οι Η/Υ προχωρημένης τεχνολογίας δέχονται
ως νοηματική γλώσσα μόνον την Ελληνική. Όλες τις άλλες γλώσσες τις
χαρακτήρισαν σημειολογικές .

 
Νοηματική γλώσσα θεωρείται η γλώσσα στην οποία το σημαίνον, δηλαδή η λέξη,
και το σημαινόμενο, δηλαδή αυτό, που η λέξη εκφράζει (πράγμα, ιδέα,
κατάσταση), έχουν μεταξύ τους πρωτογενή σχέση. Ενώ σημειολογική είναι η
γλώσσα στην οποία αυθαιρέτως ορίζεται ότι το αμ πράγμα (σημαινόμενο)
εννοείται με το αμ (σημαίνον).
 
Με άλλα λόγια, η Ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα της οποίας οι λέξεις
έχουν πρωτογένεια, ενώ σε όλες τις άλλες, οι λέξεις είναι συμβατικές,
σημαίνουν, δηλαδή, κάτι, απλώς επειδή έτσι 'συμφωνήθηκε' μεταξύ εκείνων που
την χρησιμοποιούν.
 
ΟΛΕΣ οι λέξεις στην Ελληνική ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, π.χ. η λέξη ενθουσιασμός = εν-Θεώ,
γεωμετρία = γη +μετρώ, προφητεία = προ + φάω, άνθρωπος = ο άναρθρων (ο
αρθρώνων λόγο).
 
Έχουμε δηλαδή αιτιώδη σχέση μεταξύ λέξεως-πράγματος, πράγμα ανύπαρκτο στις
άλλες γλώσσες. Τα πιο τέλεια προγράμματα Ίμυκος , Γνώσεις και Νεύτων
αναπαριστούν τους λεκτικούς τύπους της Ελληνικής σε ολοκληρώματα και σε
τέλεια σχήματα παραστατικής, πράγμα που αδυνατούν να κάνουν για τις άλλες
γλώσσες..
 
Και τούτο επειδή η Ελληνική έχει μαθηματική δομή που επιτρέπει την αρμονική
γεωμετρική τους απεικόνιση.

 
< BR>
Ιδιαιτέρως χρήσιμα είναι τα ελληνικά προσφύματα ΟΠΩΣ : τηλέ , λάνδη
=.....LAND, ΓΕΩ...,νάνο, μίκρο, μέγα, σκοπό....ισμός, ΗΛΕΚΤΡΟ......, κυκλο....,
ΦΩΝΟ....., ΜΑΚΡΟ....., ΜΙΚΡΟ...., ΔΙΣΚΟ....., ΓΡΑΦΟ..., ΓΡΑΜΜΑ..., ΣΥΝ...,
ΣΥΜ......, κ.λπ..
 
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ C D = COMPACT DISK = ΣΥΜΠΑΚΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
 
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θεωρούν την Ελληνική γλώσσα «μη οριακή», δηλαδή
ότι μόνο σ' αυτή δεν υπάρχουν όρια και γι' αυτό είναι αναγκαία στις νέες
επιστήμες όπως η Πληροφορική, η Ηλεκτρονική, η Κυβερνητική και άλλες.
 
Αυτές οι επιστήμες μόνο στην Ελληνική γλώσσα βρίσκουν τις νοητικές
εκφράσεις που χρειάζονται, χωρίς τις οποίες η επιστημονική σκέψη αδυνατεί
να προχωρήσει.
 
Γι' αυτούς τους λόγους οι Ισπανοί Ευρωβουλευτές ζήτησαν να καθιερωθεί η
Ελληνική ως η επίσημη της Ευρωπαϊκής Ένωσης διότι το να μιλά κανείς για
Ενωμένη Ευρώπη χωρίς την Ελληνική είναι σα να μιλά σε έναν τυφλό για
χρώματα.
http://www.briefingnews.gr/


Νεκροταφειο ξεπροβαλλει στο βυθο της λιμνης!(φωτος)



Ο 66χρονος Ramiz Memidzan ήταν μικρό αγόρι όταν είδε για τελευταία φορά το χωριό όπου γεννήθηκε στη νότια Βοσνία, πριν από την κατασκευή του φράγματος το 1950 και τη δημιουργία της τεχνητής λίμνης Jablanicko, η οποία κάλυψε μεγάλες εκτάσεις -συμπεριλαμβανομένου και του μουσουλμανικού νεκροταφείου- με νερό.

Το βάθος της λίμνης έφτανε τα 30 μέτρα και τα φράγματα στον ποταμό Νερέτβα κοντά στη λίμνη τροφοδοτούν ένα σύστημα που παράγει συνήθως κατά μέσο όρο 2.000 megawatt/ώρα ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως, σύμφωνα με το perierga.gr


Η μεγάλη ξηρασία, όμως, που άρχισε τον Αύγουστο του 2011 και συνεχίζεται, όχι μόνο συρρίκνωσε την παραγωγή στο 1/4 αυτού του προαναφερθέντος ποσού αλλά στέγνωσε εντελώς τη λίμνη Jablanicko.


Ως αποτέλεσμα, το 70 ετών μουσουλμανικό νεκροταφείο της πόλης εμφανίστηκε ξανά μέσα από τη λάσπη, με τα απομεινάρια από τις ταφόπλακες και τις βυθισμένες βάρκες στα νερά της λίμνης να μαρτυρούν το μέγεθος της ξηρασίας.


«Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε τη λίμνη σε τέτοια κατάσταση. Το χώμα έχει σκάσει και τα πάντα καλύπτονται από λάσπη, ενώ για ψάρια ούτε λόγος! Είναι νομίζω συμβολική η εμφάνιση των τάφων για να δηλώσουν με τον τρόπο τους το τέλος της ζωής της λίμνης», λέει χαρακτηριστικά ο Memidzan. Άδικο έχει; Το απόκοσμο τοπίο, άλλωστε, μιλάει από μόνο του!


Πηγή:tsantiri.gr

Ντοκουμεντο, αποκλειστικο, απορρητο εγγραφο – φωτια.


Η στήλη, επιβεβαιώνοντας και τον ενημερωτικό της χαρακτήρα, είναι στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσει non paper που έφτασε στα χέρια της ύστερα από ενδελεχή έρευνα, δηλαδή τυχαία! Φέρει ημερομηνία 30/8/2012, είναι χαρακτηρισμένο ως <<άκρως απόρρητο>> και αφορά τις προτάσεις των επιτελών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την τρέχουσα κυβέρνηση. Απευθύνεται στο γραφείο της Τρόικας. (Τα σχόλια σε παρένθεση είναι της Ελληνοφρένειας, ύστερα πάντα από ενδελεχή έρευνα. ..)

Προτάσεις άμεσης απόδοσης :

Εκτέλεση διά τουφεκισμού συνταξιούχων άνω των 75 ετών των ταμείων ΝΑΤ, ΟΓΑ, και Δημοσίου.
(Με το συγκεκριμένο μέτρο διαφωνεί η ΔΗΜΑΡ, προτείνοντας να εξαιρεθούν οι συνταξιούχοι ΟΓΑ και αντί τυφεκισμού να προτιμηθεί απαγχονισμός.)



Μείωση μισθού σε όλους τους υπαλλήλους ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) σε ποσοστό 95%.
(Με το συγκεκριμένο μέτρο διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ προτείνοντας αντί της περικοπής των μισθών, να προτιμηθεί η περικοπή των ίδιων των εργαζομένων. Η ΔΗΜΑΡ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια επί του θέματος, μέχρις ότου διευκρινιστεί αν η περικοπή ανθρώπων θα είναι κάθετη ή οριζόντια.)



Καθιέρωση έκτακτου φόρου για τους Υδροχόους.
(Ο περίφημος <<ζωδιακός φόρος του Υδροχόου>> σύμφωνα με τον οποίο όλα τα ζώδια θα πληρώνουν 2% επί των ακαθαρίστων αποδοχών τους, πλην των Υδροχόων, που θα πληρώνουν όσο οι Ζυγοί και το Ταύροι μαζί. Με το φόρο αυτό, όπως καταλαβαίνετε, διαφωνεί κάθετα η ΔΗΜΑΡ, προτείνοντας να εξαιρεθούν και οι Κριοί, ή τουλάχιστον όσοι έχουν ωροσκόπο στην παρθένο. Το τελευταίο είναι για τον Φ. Κουβέλη θέμα κόκκινης γραμμής.)



Έκτακτη εισφορά για όλους τους ανέργους.
(Το μέτρο αφορά όσους δεν εργάστηκαν τους τελευταίους 6 μήνες. Προβλέπεται η καταβολή από τους ίδιους τους ανέργους <<μηνιαίου τέλους Ανεργίας >>, το οποίο θα είναι 50 λεπτά την ημέρα. Οι ποινές για τους παραβάτες θα είναι αυστηρές, π.χ. υποχρεωτική ακρόαση επί 12ώρου, του νέου cd του Γιώργου Νταλάρα. Με το μέτρο διαφωνεί η ΝΔ, γιατί ακόμα δεν γνωρίζει κάτι σχετικό, αφού είναι μια κοινή πρόταση – έκπληξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.)



Καθιέρωση του ουρομετρητή για όλους τους Έλληνες και της Ελληνίδες από 1ης Οκτωβρίου.
(Πρόκειται για μια συσκευή, ανιχνευτή – μετρητή που τοποθετείται στη λεκάνη της τουαλέτας και μετρά τα λίτρα ούρων των μελών της οικογένειας και τις ημερήσιες επισκέψεις αυτών στην τουαλέτα. Είναι μια ευρεσιτεχνία γερμανικής προέλευσης και αναμένεται να αποδώσει άμεσα ρευστό στα κρατικά ταμεία. Οι συσκευή του κάθε σπιτιού θα επικοινωνεί με ένα κέντρο καταγραφής και τεκμηρίωσης το οποίο θα καταμετρά τα λίτρα ούρων κάθε μέλους της οικογένειας και θα αποστέλλει εβδομαδιαίους λογαριασμούς. Με το μέτρο συμφωνούν και τα τρία κόμματα. Η ΔΗΜΑΡ όμως έχει προτείνει να τοποθετηθούν ανάλογες συσκευές και στα wc των σπιτιών, ώστε να παταχθεί και η ουροδιαφυγή των επισκεπτών ).



Θέσπιση φόρου Ξενίου Διός.
(Πρόκειται για έναν νέο φόρο, με το όνομα <<Ξένιος Ζεύς>>. Ο τρόπος υπολογισμού του θα είναι πολύ απλός. Για κάθε έναν αλλοδαπό που θα συλλαμβάνουν οι αρχές, θα συλλαμβάνεται και ένας καθαρόαιμος Έλληνας που τυχαίνει να βρίσκεται στην περιοχή της σύλληψης. Εκτιμάται ότι με αυτό το μετρό δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα θετικό αποτέλεσμα στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας. Με το μέτρο διαφωνεί έντονα ο Γρηγόρης Ψαριανός, τις ζυγές μέρες.)



Καθιέρωση φόρου βαδίσματος πεζοδρομίων.
(Το μέτρο αφορά όσους βαδίζουν στα πεζοδρόμια της πόλης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της τρόικας καθημερινά χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια της Αθήνας περίπου 3 εκ. κάτοικοι. Προτείνεται λοιπόν ο ομώνυμος φόρος πεζοδρομίου, ο οποίος θα είναι 0,20 λεπτά για κάθε 10 μέτρα πεζοδρομίου που χρησιμοποιήθηκε. Το μέτρο αναμένεται να αποδώσει άμεσα 2 δις. ευρώ, τα οποία θα ριφθούν και αυτά χωρίς αποτέλεσμα στην ατέλειωτη τρύπα των ελλειμμάτων. Τα επιτελεία των τριών κομμάτων είναι απολύτως σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέτρο, ενώ απομένει να βρεθεί ο τρόπος υπολογισμού και καταμέτρησης των χρηστών των πεζοδρομίων. Η ΔΗΜΑΡ και ο Μανώλης Καψής προτείνουν το μέτρο να έχει αναδρομική ισχύ από την αρχή του χρόνου.)



Έκτακτο τέλος άλλης ζωής.
(Πρόκειται για ένα φόρο που αφορά τους πάντες γιατί έχει να κάνει με το θάνατο, που επίσης αφορά τους πάντες. Ο υπολογισμός του είναι λίγο περίπλοκος και γίνεται με έναν μαθηματικό τύπο ο οποίος υπολογίζει το φόρο του καθενός, ανάλογα με τα χρόνια ζωής και τα προβλήματα υγείας. Για παράδειγμα, ηλικιωμένος με καρδιά, θα πληρώνει φόρο διπλάσιο από κάποιον νέο χωρίς πρόβλημα υγείας, ο οποίος όμως θα πληρώνει και αυτός φόρο, ίσο με τα χρόνια που του απομένουν μέχρι να πάθει το πρώτο έμφραγμα. Η ιδέα ανήκει στον Φίλιππο Σαχινίδη και τιμήθηκε γι’αυτή του την πατέντα, από το Μορφωτικό Ίδρυμα Ελασσόνας και το Ίδρυμα Εφαρμοσμένων Οικονομικών της Μινεσότα).


Του Θύμιου Καλαμούκη
Από το περιδικό unfollow

RAMNOUSIA 



Απαντηση Καμμενου για την εμπλοκη του ονοματος του τη λιστα τουΣΔΟΕ


Άμεση ήταν η διάψευση του Πάνου Καμμένου για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ και τα ονόματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ανάμεσά τους και αυτό του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής και όχι με δόλο εμφανίστηκε το όνομά μου να ερευνάται για ακίνητα στο Γαλαξίδι. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω στην ιδιοκτησία μου κανένα ακίνητο σε εκείνη την περιοχή ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και δεκαετίες ακίνητα στο Γαλαξίδι λόγω καταγωγής ανήκουν στην οικογένειά μου. Είκοσι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας έχω ενοχλήσει πολλούς. Σκοπεύω να ενοχλήσω περισσότερους. Δεν πρόκειται να σιωπήσω ούτε να καταστώ ποτέ όμηρος. Χαίρομαι για την έρευνα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, αν υπάρχει, όπως και για οποιαδήποτε έρευνα αφορά πολιτικά πρόσωπα».

http://www.newsbomb.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger