Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αγροτης δαγκωσε μεχρι θανατου μια κομπρα

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012


Συνέβη και αυτό! Ένας αγρότης στο Νεπάλ δάγκωσε μέχρι θανάτου την κόμπρα που του επιτέθηκε και συνέχισε τις ασχολίες του…

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη σε ένα χωριό σε απόσταση 200 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Κατμαντού.

Ο αγρότης, ο οποίος εργαζόταν εκείνη την ώρα στον ορυζώνα του, δέχτηκε τσίμπημα από κόμπρα. Χωρίς να χάσει χρόνο, ανταπέδωσε το δάγκωμα και συνέχισε ατάραχος την εργασία του.

Μετέβη ωστόσο στο νοσοκομείο, όπως επέμεναν η οικογένειά του, οι γείτονες και η αστυνομία.

“Ένας γητευτής φιδιών μου είχε πει αν με τσιμπήσει φίδι, να το τσιμπήσω κι εγώ μέχρι θανάτου και δε θα πάθω τίποτα”, είπε ο Μοχάμεντ Σαλμοντίν σε δημοσιογράφο του BBC.

Και πρόσθεσε: 

“Όταν συνειδητοποίησα ότι με είχε τσιμπήσει φίδι, πήγα στο σπίτι να πάρω έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι, την δάγκωσα μέχρι θανάτου”.

Στον αγρότη δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες για την πράξη του καθώς το ερπετό που σκότωσε δεν ανήκε στα προστατευόμενα είδη, αλλά ήταν μια κοινή κόμπρα, όπως τόσες άλλες που υπάρχουν στο Νεπάλ, μια χώρα που διαθέτει πολύ μεγάλο αριθμό φιδιών.





5 ανατριχιαστικα μυστηρια που δεν εχετε ξανακουσει!


Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.

Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύψαμε ότι εκτός από τους δικούς μας, ελληνικότατους αστικούς μύθους υπάρχουν και άκρως μυστηριώδεις…υπεραστικοί μύθοι, ιστορίες από μακρινές χώρες και προφορικές αφηγήσεις πραγματικών(;) γεγονότων που έχουν εξίσου δυνατές επιπτώσεις στα νεύρα των πιο ευαίσθητων. Διαβάστε παρακάτω πέντε ιστορίες που δεν είναι ευρέως γνωστές, είναι όμως άκρως ενδιαφέρουσες.

*Το ολλανδικό πλοίο-φάντασμα 
Είναι Φεβρουάριος του 1948 και πολλά καράβια που πλέουν στα ανοιχτά της Ινδονησίας λαμβάνουν επείγοντα σήματα κινδύνου από την ολλανδική φρεγάτα SS Ourang Medan. Το ανατριχιαστικό μήνυμα αναφέρει: «Όλοι οι αξιωματικοί και ο καπετάνιος είναι νεκροί πάνω στο κατάστρωμα και την γέφυρα. Πιθανότατα όλο το πλήρωμα είναι νεκρό». Στην συνέχεια, λαμβάνονται ακατάληπτα σήματα μορς και τελικά μία λέξη: «Πεθαίνω». 
Όταν η ομάδα διάσωσης πλησιάζει το πλοίο λίγες ώρες αργότερα, το σκηνικό που αντικρίζει είναι το εξής: Όλο το πλήρωμα κείτεται νεκρό, με τα μάτια ανοιχτά και τα πρόσωπα στραμμένα προς τον ήλιο, ενώ τα χέρια τους ήταν παρατεταμένα και τα πρόσωπά τους ανέδιδαν τρόμο. Ακόμη και ο σκύλος του πλοίου βρίσκεται νεκρός, ενώ καθώς η ομάδα διάσωσης πλησιάζει στον υπερθερμασμένο καυστήρα, νιώθει ένα ρίγος. Ξαφνικά, εμφανίζεται καπνός, και η ομάδα μόλις που προλαβαίνει να αποβιβαστεί πριν το Ourang Medan εκραγεί και βυθιστεί. Εξήντα τρία χρόνια μετά, το μυστήριο της φρίκης στην φρεγάτα παραμένει άλυτο.

*Η γυναίκα-ζόμπι της Αϊτής
Η Felicia Felix-Mentor πέθανε το 1907, μετά από το χτύπημα μιας ξαφνικής αρρώστιας, τα χαρακτηριστικά της οποίας συμπίπτουν με τις ενδείξεις των παραδόσεων της Αϊτής που σχετίζονται με την μετατροπή σε… ζόμπι. Περίπου 30 χρόνια μετά, μία γυναίκα εμφανίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της περιοχής –κάποιοι ανέφεραν πως ήταν γυμνή, ενώ άλλες πηγές υποστήριξαν πως την είδαν με κουρελιασμένα ρούχα- και κατευθύνθηκε προς ένα αγρόκτημα, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά της ανήκε στον πατέρα της.

Οι ιδιοκτήτες της φάρμας αναγνώρισαν στο πρόσωπό της την μακαρίτισσα Felicia Felix, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύζυγος της «εκλιπούσης». Λόγω της ασθενικής όψης της, μεταφέρθηκε στο κυβερνητικό νοσοκομείο. Ο γιατρός που την εξέτασε φέρεται να είπε γι’ αυτήν: «Τα περιστασιακά ξεσπάσματα γέλιου της στερούνταν νοήματος, ενώ πολύ συχνά μιλούσε για τον εαυτό της είτε στο πρώτο είτε στο τρίτο πρόσωπο, χωρίς να συνειδητοποιεί την διαφορά. Δεν είχε αίσθηση του χρόνου και ήταν μάλλον αδιάφορη για τους γύρω της». 

*Τα ίχνη του διαβόλου 
Στην επαρχιακή πόλη Devon της νοτιοανατολικής Αγγλίας, ο χειμώνας του 1855 ήταν αρκετά βαρύς και το χιόνι είχε καλύψει όλη την εξοχή αλλά και τα σπίτια. Την νύχτα της 8ης Φεβρουαρίου, μετά από ακόμη μία μίνι χιονόπτωση, εμφανίστηκαν στην άσπρη επιφάνεια ίχνη που έμοιαζαν με ζώου. Τα χνάρια, που είχαν βάθος περίπου 6 εκατοστά και απείχαν το ένα από το άλλο 20 εκατοστά, συνέχιζαν την απολύτως ευθεία πορεία τους επί 160 χιλιόμετρα(!) και περνούσαν πάνω από όποιο εμπόδιο συναντούσαν στον διάβα τους, αφήνοντας ίχνη και εκεί. Χνάρια βρέθηκαν πάνω σε στέγες σπιτιών, πάνω σε παγωμένα ποτάμια, σε στοίβες από άχυρα, ακόμη και σε πολύ λεπτούς αγωγούς. Μάλιστα, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες ότι μία «διαβολική φιγούρα» έκανε την εμφάνισή της στην περιοχή του Devon εκείνες τις ημέρες. Πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2009, ανάλογα ίχνη επανεμφανίστηκαν στην ίδια περιοχή, τα οποία μπορείτε να δείτε στην πιο πάνω φωτογραφία.

*Η εξαφάνιση του δρομέα
O James Worson, κάτοικος της αγγλικής πόλης Leamington, περηφανευόταν πολύ για την ταχύτητα με την οποία μπορούσε να τρέξει. Οι φίλοι του λοιπόν τον προκάλεσαν να τρέξει μια μεγάλη απόσταση μεταξύ του Leamington και του Coventry που περνούσε μέσα από ένα δάσος. Ο Worson δέχτηκε και ξεκίνησε για να διανύσει αυτή την διαδρομή σε χρόνο ρεκόρ στις 3 Σεπτεμβρίου του 1873. Πίσω του, αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν δύο φίλοι του, ο Hammerson Burns και ο Barham Wise με μια άμαξα και μια φωτογραφική μηχανή ανά χείρας.

Και ενώ τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής κυλούσαν κανονικά, σύμφωνα με τους δύο παρατηρητές και ο Worson δεν έφυγε ποτέ από τα μάτια τους, ξαφνικά είδαν τον φίλο τους να σκοντάφτει και το σώμα του να παίρνει κλίση προς τα μπροστά, έτοιμο να πέσει. Αντί να ακολουθήσει όμως η πτώση του στο έδαφος, το μόνο που ακούστηκε ήταν κατά τα λεγόμενα των δύο φίλων η πιο ανατριχιαστική κραυγή που έχουν ακούσει ποτέ, η οποία μάλιστα διήρκεσε λίγα δέκατα του δευτερολέπτου. Και πριν ο Worson πέσει στο έδαφος… εξαφανίστηκε. Κανείς ποτέ δεν έμαθε τι απέγινε ο δρομέας, ενώ η φωτογραφική μηχανή των «ακολούθων» του αποτύπωσε τα ίχνη των ποδιών του, που ξαφνικά σταμάτησαν στο σημείο της εξαφάνισης. Τα λαγωνικά της βρετανικής αστυνομίας, για κάποιο λόγο, δεν πλησίασαν καν το σημείο της (σχεδόν) πτώσης του.

*Το φάντασμα της φωτογραφίας Η ανατριχιαστική φωτογραφία που βλέπετε δίπλα τραβήχτηκε το 1919 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις το 1975 από έναν εκ των εικονιζόμενων. Η φωτογραφία απεικονίζει μία ομάδα της RAF που υπηρέτησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται το ανατριχιαστικό,παρατηρήστε την φιγούρα που αχνοφαίνεται πίσω από το πρόσωπο στον κύκλο. Πρόκειται για τον Freddy Jackson, μηχανικό της βρετανικής αεροπορίας, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες είχε βρει τον θάνατο λόγω ατυχήματος στις προπέλες ενός αεροσκάφους δύο μέρες πριν τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία. Μάλιστα, η κηδεία του είχε τελεστεί την ημέρα της λήψης. Ακόμη κι αν είμαστε πολύ δύσπιστοι, η «αχνή» φιγούρα του, μισοκρυμμένη πίσω από τον αξιωματικό αρκεί για να μας… σηκωθεί η τρίχα.

Ετσι αποδΙδουν τα μετρα κατα του καπνισματος



Η νομοθεσία στις ΗΠΑ κατά του καπνίσματος, δεν αστειεύεται. Τα μέτρα που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια αλλά εφαρμόζονται με σοβαρότητα και μεθοδικότητα, φαίνεται να αποδίδουν. Βέβαια οι Αμερικάνοι πολλές φορές φτάνουν στα όρια της υστερίας, αλλά έστω και έτσι φαίνεται ότι το τσιγάρο, αποτελεί μια κακή ανάμνηση για εκείνους. Διαβάστε τι έδειξε δημοσκόπηση σχετικά με το κάπνισμα στις ΗΠΑ... 


Μόνο δύο στους δέκα ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες κάπνισαν ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας μέσα στον Ιούλιο, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση – έρευνα που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο καπνίσματος στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία σχεδόν 70 χρόνια.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, μόλίς το 20% των 1014 ερωτηθέντων μεταξύ της 9ης και 12ης Ιουλίου δήλωσαν ότι κάπνισαν ένα τσιγάρο . Το αντίστοιχο περσινό ποσοστό ήταν 22%.

«Οι Αμερικανοί δεν έχουν καπνίσει ποτέ τόσο λίγο από το 1944», ανέφεραν οι επικεφαλής της έρευνας που σημείωσαν ότι από το 1970 έως το 1980 όταν οι καπνιστές μειώθηκαν κατά 15% η τάση παρουσιάζει σταθερή μείωση του καπνίσματος.

Από το 2000, το ποσοστό του καπνιστών έχει μειωθεί ιδιαίτερα στις ηλικίες 18-29 ετών (9 ποσοστιαίες μονάδες), στους άντρες που ζουν στις ανατολικές πολιτείες (8 ποσοστιαίες μονάδες) και τις γυναίκες (5 ποσοστιαίες μονάδες).


http://www.iatropedia.com




Ολογυμνη η Ολυμπιονικης του Πολο Μαρια Τσουρη!


Mπορεί η ομάδα γυναικών πόλο να μην πήγε καν στους Ολυμπιακούς, όμως η πανέμορφη Ολυμπιονίκης Μαρία Τσουρή, κατάφερε να στρέψει τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω της, όταν ήρθε ξανά στο προσκήνιο η γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν για το Lifo.

Η τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας πόλο γυναικών έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν από τον φωτογράφο Σπύρο Στάβερη για το περιοδικό Lifo με αφορμή μία έκθεση που φιλοξενούταν στο Μουσείο Μπενάκη.

Η πολίστρια είχε δηλώσει τότε: «Στην Αθήνα μ' αρέσει η αύρα της πόλης που ήταν λίκνο πολιτισμού, αφού εκεί μεγαλούργησαν οι αρχαίοι σε τέχνες και επιστήμες, κάτι που το νιώθεις σε πολλά σημεία στο κέντρο. Επίσης, μου αρέσει πολύ η παραλιακή γραμμή από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο και αναρωτιέμαι συχνά πόσο ωραία θα ήταν όλη αυτή η περιοχή πολλά χρόνια πριν».



http://www.iefimerida.gr

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Φωνες απο την Κολαση; Ηχητικο ντοκουμεντο απο τα 14km κατω απο τη Γη

 
Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής
Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους. Χρησιμοποίησαν γεωτρύπανο που...

μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθειά.



Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 20km βάθος και τα πουλάνε σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.




Τότε λοιπόν έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό και απρόβλεπτο, που μαθεύτηκε πρώτα στη Μόσχα και μετά στη Φινλανδία, από την οποία κυρίως μέσω της έγκυρης εφημερίδας Ammenusastia, η είδηση έφτασε και στη Δύση.




 

 Συγκεκριμένα, όταν το γεωτρύπανο έφτασε τα 14,4 χιλιόμετρα βάθος, ξαφνικά άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μια εκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου. Κατάλαβαν ότι είχαν πέσει σε κενό, δηλαδή κάτι σαν σπήλαιο μέσα στη γη. Είχαν μαζί τους ένα μικρόφωνο για να καταγράφουν τον ήχο από τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε αυτά τα βάθη.



Τους ξάφνιασε πρώτα κάτι σαν τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από την τρύπα, μαζί με ένα ρεύμα αερίου, μόνο που αυτή είχε πολύ λαμπερά φτερά που έγραφαν "έχω κυριαρχήσει" και χάθηκε στον ουρανό. Όταν έβαλαν το μικρόφωνο στην τρύπα άκουσαν τρομακτικές ανθρώπινες κραυγές!




Επικεφαλής στο πείραμα ήταν ο Δρ. Ασσάκωφ (Azzacove). Αυτός δήλωσε: "Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως"!




Γεγονός είναι ότι οι μισοί επιστήμονες εγκατέλειψαν στη μέση το πείραμα.


 

 "Αντί για μετακινήσεις πλακών, λέει ο Δρ. Ασσάκωφ, ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο".

Και συνεχίζει: 

"Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δεν ήταν κραυγές από ένα μόνο άτομο, αλλά από χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους".



Ακούστε εδώ, το ηχητικό ντοκουμέντο... 
 









Τα ψαρια παραδινονται στο Σακη Ρουβα!


Ό,τι και να κάνει κέρδίζει τις εντυπώσεις.


Ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος συνεχίζει τις οικογενειακές του διακοπές έβαλε τη στολή του δύτη και πήγε να δοκιμάσει την τύχη του στο ψάρεμα που όπως βλέπουμε δεν τα πήγε και άσχημα.

Μάλιστα, στην εποχή της κρίσης, ο Σάκης βρήκε να κάνει το κατάλληλο σχόλιο πάνω από την κατάλληλη φωτογραφία.

"Επιστροφή στις ρίζες" έγραψε στο twitter του και εμείς θέλουμε να προσθέσουμε το... μάθε τέχνη και άστηνε.


6.320 ευρω προστιμο σε κοκορα!


Κατέθεσαν μήνυση όλοι οι γείτονες εναντίον του Ρόντεϊ του κόκορα επειδή ξυπνάει στις 3.45 τα ξημερώματα και μέχρι τις 6.45 έχει φωνάξει 76 φορές «κικιρίκου» με όλη του τη δύναμη!


Έξαλλη έχει κάνει μια ολόκληρη γειτονιά ο κόκορας του Ματ και της Κέρι Σάμερς. Η εμμονή του Ρόντεϊ να σηκώνεται τρεις ώρες και 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να κοιμηθεί έως τις 6.45 π.μ. που έχει ξημερώσει πια για τα καλά, ανάγκασε τους γείτονες της οικογένειας να καταθέσουν μήνυση εναντίον του.


Ο θορυβώδης κόκορας του ηλεκτρολόγου και της νοσοκόμας από τη Βρετανία είναι το πιο αντιπαθητικό κατοικίδιο της περιοχής και παρότι αγοράστηκε έναντι μόλις 25,5 ευρώ θα τους κοστίσει πολύ παραπάνω καθώς ο νόμος προβλέπει πρόστιμο έως και 6.320 ευρώ.


Το ζευγάρι είναι σε απόγνωση και ψάχνει σπίτι να μετακομίσει καθώς φοβάται ότι εάν συνεχίσει να ζει στη γειτονιά θα πληρώνει κάθε τρεις και λίγο πρόστιμο ενώ εάν επιστρέψει τον κόκορα στον έμπορο… θα πάθουν κατάθλιψη τα τέσσερα παιδιά τους που τον λατρεύουν.

Για την δουλειά που αγοράστηκε άλλωστε είναι άψογος! Η οικογένεια έφερε τον κόκορα στην αυλή της προκειμένου να επιβάλει την τάξη στο κοτέτσι, να σταματήσουν οι επτά κότες να τσακώνονται μεταξύ τους και να κάνουν αυγά!


«Εμείς νομίσαμε ότι ο κόκορας ήταν μια ευχάριστη νότα για τη γειτονιά. Το δημοτικό συμβούλιο, όμως, μας ενημέρωσε ότι θα πληρώνουμε πια 6.320 ευρώ για κάθε πρωινό που ξυπνάει τον κόσμο. Φωνάζει περίπου 300 φορές την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε», δηλώνει απελπισμένος ο πατέρας της οικογένειας.

Προβλήματα!

http://www.pkool.gr

Αιματηρο επεισοδιο εξω στο Empire State Building στο Μανχαταν της Νεας Υορκης

  Πυροβολισμοί έξω από το Empire State Building στη Νέα Υόρκη.Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχουν δεχθεί πυρά τουλάχιστον 8 άτομα ενώ το Reuters κάνει λόγο για δύο νεκρούς.Ένας από τους νεκρούς είναι ο δράστης του επεισοδίου.
  Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει σχέση με τρομοκρατία.
skai.gr

21 χρονια στον Μπρειβικ τον μακελαρη της Νορβηγιας!


Ο μακελάρης της Νορβηγίας κρίθηκε ψυχικά υγιής, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 21 χρόνια (τουλάχιστον) φυλάκισης. Ο εγκλεισμός σε ψυχιατρείο ήταν η μόνη ποινή που ο εκτελεστής 77 ανθρώπων φοβόταν. Ήθελε όλοι να γνωρίζουν ότι η μαζική δολοφονία ήταν έκφραση πολιτικών πεποιθήσεων… 

Ιούλιος του 2011: Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ σκοτώνει οκτώ ανθρώπους σε μια βομβιστική επίθεση εναντίον της έδρας της κυβέρνησης στο Όσλο και στη συνέχεια άλλους 69 ανοίγοντας πυρ σε μια θερινή κατασκήνωση της οργάνωσης νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Ουτόγια.

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, το δικαστήριο καταδίκασε τον μακελάρη της Νορβηγίας σε τουλάχιστον 21 χρόνια κάθειρξης, καθώς κρίθηκε ψυχικά υγιή και επομένως ποινικά υπεύθυνος για τη δολοφονία 77 ατόμων. Η ψυχική υγεία του Μπρέιβικ υπήρξε το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ψυχίατρους, καθώς άλλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι ψυχωτικός και πάσχει από «σχιζοφρενική παράνοια» και άλλοι ότι είναι αρκετά υγιής πνευματικά για να τιμωρηθεί ποινικά για τα εγκλήματά του.

Ο ίδιος ο Μπρέιβικ επέμενε ότι έπρεπε να κριθεί ποινικά υπεύθυνος για τις πράξεις του -για τις οποίες πιστεύει πως ήταν «τρομερές, αλλά απαραίτητες»-, εκτιμώντας ότι η ιδεολογία του θα μπορούσε να δυσφημηθεί από μια ψυχική παθολογία.

Ο συνήγορος του Άντερς, Μπέρινγκ Μπράιβικ, δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν επιθυμεί να εφεσιβάλει την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία συνάδει με αυτό που επιθυμούσε.

«Είπε ότι δεν θα ασκήσει έφεση τώρα που κρίθηκε ποινικά υπεύθυνος», είπε ο Γκάιρ Λίπεσταντ, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους σχετικά με την αντίδραση του ακροδεξιού εξτρεμιστή για την καταδίκη του.

http://www.pkool.gr


Sherlock Holmes: A Game Of Shadows

Όταν ο πρίγκιπας της Αυστρίας θα βρεθεί νεκρός, ο επιθεωρητής Lestrade (Eddie Marsan) και ολόκληρη η κοινή γνώμη συμπεραίνει χωρίς πολλή σκέψη ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς να λάβει υπόψη του την αυξανόμενη ένταση που ξεχειλίζει σε όλη την Ευρώπη. Αντίθετα, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.), ξετρυπώνοντας και διασταυρώνοντας στοιχεία, συμπεραίνει ότι πρόκειται για φόνο -έναν φόνο που δεν αποτελεί παρά ένα μικρό κομμάτι ενός μεγαλύτερου και ιδιαίτερα δυσοίωνου παζλ, σχεδιασμένο από τον καθηγητή Moriarty (Jared Harris). Η ανορθόδοξη έρευνα και οι ασυνήθιστες μέθοδοι του Sherlock θα τον οδηγήσουν αρχικά στη Sim (Noomi Rapace), μία τσιγγάνα μάντισσα που βλέπει περισσότερα απ' όσα λέει. Η συνέχεια, καθώς γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, θα οδηγήσει τον Holmes παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Dr.Watson (Jude Law) και τη Sim σε ένα μακρύ ταξίδι από το Λονδίνο στο Παρίσι και από εκεί στην Ελβετία, τη στιγμή που ο πανούργος Moriarty βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά στήνοντας έναν ιστό καταστροφής και θανάτου που δύναται να αλλάξει το ρου της Ιστορίας.

Για να απολαύσει κανείς τον Sherlock Holmes του Guy Ritchie υπάρχει μία και μοναδική προϋπόθεση: να μην σκέφτεται ότι παρακολουθεί έναν ήρωα που λέγεται Sherlock Holmes, και να αδιαφορεί για το γεγονός ότι όλοι οι χαρακτήρες της ταινίας έχουν δανειστεί ονόματα από τις διάσημες ιστορίες του Arthur Conan Doyle. Πράγματι, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος σκληροπυρηνικός φαν του ντετέκτιβ για να διακρίνει ότι ο ήρωας του Ritchie δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα του Doyle. Από την άλλη πλευρά, αυτό δεν εμποδίζει κανέναν από το να διασκεδάσει με το φιλμ γι' αυτό που είναι: ένας James Bond της βικτωριανής εποχής. 

Αυτός ο Sherlock ποντάρει περισσότερο στη θεαματική βία απ' ό,τι στην εξωπραγματική παρατηρητικότητά του και χρησιμοποιεί την ευφυΐα του για να βρίσκει ευφάνταστες μεθόδους διαφυγής κι όχι για να κάνει απίθανους συλλογισμούς, αφήνοντας τον Watson (και εμάς) με το στόμα ανοιχτό. Το αποτέλεσμα είναι ένα διασκεδαστικό δίωρο, με εκρήξεις, καταδιώξεις και στυλιζαρισμένη, απροκάλυπτα GuyRitchie-κή βία, τοποθετημένο σε έναν όμορφο καμβά (ποιος δεν θέλει να βλέπει καλογυαλισμένο βικτωριανό Λονδίνο και Παρίσι;), υποστηριζόμενο από ένα απολαυστικό πρωταγωνιστικό δίδυμο, έναν δεύτερο ρόλο-έκπληξη (ο Stephen Fry είναι πλασμένος Mycroft Holmes) κι έναν κακό-αποκάλυψη (ο Jared Harris του "Mad Men" είναι ανέλπιστα ιδανικός Moriarty). 

Απιστευτο: Τι σημαινει Coca Cola και Peugeot στα κινεζικα;



Στην κινέζικη γλώσσα τα ονόματα από διάσημες μάρκες και φίρμες έχουν τη δική τους ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα ονομασία. 


Έτσι οι εταιρείες franchise αναγκάζονται να αλλάζουν τα ονόματα, ώστε να διαφημίζονται καλύτερα τα προϊόντα.

Έτσι, η μετάφραση της Nike είναι "ανθεκτικά και επίμονα", τηςCoca Cola "νόστιμη διασκέδαση" και της Heineken ως "δύναμη της ευτυχίας!"

Για την επιλογή των ονομάτων στα διάφορα προϊόντα, "επιστρατεύονται" ειδικοί σύμβουλοι, προγράμματα υπολογιστών και γλωσσολογικές αναλύσεις.

Στα κινέζικα η Coca Cola προφέρεται "Κεκουκέλε" και σημαίνει"νόστιμη διασκέδαση."

Έτσι ταιριάζει και ηχητικά με την αρχική ονομασία, αλλά σε δελεάζει να καταναλώσεις και το προϊόν!

Το απορρυπαντικό Tide, προφέρεται "Ταϊζί" και σημαίνει: "απαλλάσσει από τη βρομιά."

Η Reebok σημαίνει "γρήγορα βήματα", ενώ τα πατατάκια Lay'sπροφέρονται Λέσι και μεταφράζονται ως "χαρούμενα πράγματα."

Η BMW μεταφράζεται "πολύτιμο άλογο!"

Τέλος, πολλές εταιρείες αναγκάζονται να αλλάζουν τα ονόματα από διάφορα προϊόντα που θέλουν να λανσάρουν στην κινέζικη αγορά, επειδή στην κινέζικη γλώσσα έχουν αρνητική σημασία.

Για παράδειγμα, η λέξη για τη μηχανή αναζήτησης Bing από τηMicrosoft, στα κινέζικα σημαίνει "αρρώστια, ελάττωμα και ιός."

Το αναθεωρημένο όνομα Μπι γινγκ σημαίνει "σίγουρη ανταπόκριση."

Η Peugeot δε, είχε σοβαρό πρόβλημα, καθώς στην κινέζικη αργκό η λέξη σημαίνει "πόρνη!"


Υποβρυχιες επιδειξεις μοδας που κοβουν την ανασα!


Η νέα τάση στον κόσμο της μόδας, είναι οι φωτογραφίσεις των μοντέλων κάτω απο το νερό. Τα μοντέλα ντύνονται κανονικά με ρούχα υψηλής ραπτικής, βάφονται με ειδικά αδιάβροχα είδη μακιγιάζ (ή και καθόλου) και βουτάνε στις πισίνες για χάρη της τέχνης. Όσο παράδοξο κι ανακούγεται, το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Η τεχνική της υποβρύχιας φωτογράφισης έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και σε διαφημιστικές καμπάνιες (κυρίως αρωμάτων) και παραμένει σταθερή αξία για το φωτογράφο που θέλει να δώσει έναν εξωπραγματικό τόνο στη δουλειά του. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε μερικές απο τις καλύτερες υποθαλάσσιες φωτογραφίσεις που κάνουν τα μοντέλα να μοιάζουν κυριολεκτικά με αιθέριες υπάρξεις.











Το ελιξηριο της νεοτητας: Πως να προλαβετε τη γηρανση με μερικους απλους κανονες


Για όσους νιώθουν νέοι και θέλουν να δείχνουν για πάντα έτσι, χωρίς να φαίνονται τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό τους, δεν χρειάζονται μαγικά πορτρέτα ή το ελιξήριο κάποιου μυστήριου δρυΐδη. Το μυστικό είναι απλό και βασίζεται σε μερικές συμβουλές.
1. Χρησιμοποιείτε απαραιτήτως αντηλιακό
Οι επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου μπορούν να γεμίσουν ρυτίδες το πρόσωπό σου σε χρόνο dt. Ο μόνος τρόπος να προστατευτείς και να μη δεις το δέρμα σου να «σπάει» ανεπανόρθωτα σε μερικά χρόνια είναι η χρήση ενός αντηλιακού με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30.

2. Ρετινοειδή
O ήλιος έχει την τάση να φθείρει το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος. Όσο μεγαλώνουμε, η φθορά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και το αποτέλεσμα θα είναι ένα σταφιδιασμένο πρόσωπο. Μία λύση για να το προλάβετε αυτό ειναι η αναγέννηση του κολλαγόνου με ένα καλό Retinoid που θα σου συστήσει ο δερματολόγος σου.

3. Πράσινο τσάι
Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του πράσινου τσαγιού είναι γνωστή, ενώ παράλληλα κρατά το πνεύμα σου κοφτερό και μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων. Επίσης, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το πράσινο τσάϊ, μπορεί να αντιστρέψει τα αποτελέσματα της καταστροφής του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο.

4. Κόψτε το τσιγάρο
Δε θα αρχίσουμε πάλι τις κλασσικές θεωρίες περί καρκίνου και λοιπών ασθενειών που επιφέρει το κάπνισμα και που πλέον τις διαβάζεις καθημερινά στα πακέτα τσιγάρων, με την ευγενική χορηγία του Υπουργείου Υγειας. Το τσιγάρο και γενικά το κάπνισμα, θαμπώνει το δέρμα, κιτρινίζει τα δόντια και σταφιδιάζει το πρόσωπο. Αυτοί μάλλον είναι ήδη αρκετοί λόγοι να το κόψετε μαχαίρι.

5. Κοιμηθείτε
Δεν έχει σημασία πόσο περιορισμένος είναι ο χρόνος μέσα στη μέρα, πρέπει απαραιτήτως να βρίσκετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να κοιμάστε επαρκώς και σωστά. Ο ύπνος δεν είναι σημαντικός μόνο για την ξεκούραση του οργανισμού, είναι και για το δέρμα! Αν δεν κοιμάστε τις ώρες που πρέπει, το σώμα εκκρίνει περίσσια κορτιζόλη -μια ορμόνη για το στρες, η οποία καταστρέφει το κολλαγόνο και «κρεμάει» το δέρμα




Πασιγνωστος ηθοποιος απολυθηκε μετα απο 25 χρονια παρουσιας στην τηλεοπτικη σειρα "Τολμη και Γοητια" !



Έχει ταυτιστεί με την σειρά που έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία από το 1987 που προβάλλεται!
Το 1987 κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σειράς "Τόλμη και γοητεία" ότι θα έχει τέτοια επιτυχία και θα κρατήσει στο χρόνο! Οι τηλεθεατές, όμως, σε όλο τον κόσμο αγάπησαν πολύ την οικογένεια Φόρεστερ και τις ερωτικές ίντριγκες που εκτυλίσονταν ασταμάτητα και της έδωσαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι και ο Ρον Μος, γνωστός στη σειρά για τον ρόλο του Ριτζ Φόρεστερ! Ο Ρον Μος έκανε γνωστό πριν μερικές ημέρες πως αποχωρεί από το πλατώ της "Τόλμης", σοκάροντας το τηλεοπτικό κοινό, που δεν περίμενε πως το τέλος της σειράς ΔΕΝ θα έχει μέσα τον αγαπημένο (ή μισητό γιά άλλους) Ριτζ!

Οι λόγοι, όπως αναφέρουν αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης είναι οικονομικοί, μιας και ο Μος αρνήθηκε να δεχτεί περικοπές στον μισθό του και έτσι το δίκτυο αποφάσισε να τον απομακρύνει. Τα τελευταία επεισόδια, στα οποία θα εμφανιστεί, θα προβληθούν μέσα στο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε , ανέφερε πως εκτός από τους οικονομικούς λόγους και ο ίδιος θα ήθελε επιτέλους να κάνει και κάτι διαφορετικό!


http://www.zappit.gr

Beynac: Το χωριο που ο χρονος σταματησε στο Μεσαιωνα


Στο χωριό Beynac-et-Cazenac ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει κάπου στο Μεσαίωνα, εκεί που η καθημερινότητα είχε να προσφέρει μόνο απλά πράγματα στους κατοίκους και στους επισκέπτες μια απίστευτη φυσική ομορφιά.
Ένα από τα ωραιότερα γαλλικά χωριά βρίσκεται δικαίως στη λίστα με τα «Πιο Όμορφα Χωριά της Γαλλίας», καταλαμβάνοντας, μάλιστα, μια από τις πρώτες θέσεις στη λίστα. Το χωριό Beynac δεσπόζει στη θεαματική περιφέρεια Aquitaine, στη νοτιοδυτική Γαλλία, και μαζί με έξι γειτονικά χωριά διακρίνονται για την ιδιόμορφη αρχιτεκτονική τους.
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
Χτισμένο μεταξύ γκρεμού και ποταμού, με τα περισσότερα σπίτια να είναι σκαρφαλωμένα στα βράχια, το Beynac ζει στους ρυθμούς μιας άλλης εποχής, όχι μόνο… οπτικά αλλά κυρίως εξαιτίας της φιλοσοφίας των κατοίκων του, που επιθυμούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν την παράδοση και τη γραφικότητα του τόπου τους.
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
Κι αν ολόκληρο το χωριό φαντάζει στα μάτια του επισκέπτη ένα… αξιοθέατο από μόνο του (και έτσι είναι!), η «ατραξιόν» της περιοχής δεν είναι άλλη από το μεσαιωνικό κάστρο Château de Beynac, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής.
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
Επιβάλλεται μια βόλτα στο ποτάμι, που προσφέρει εντυπωσιακή θέα στα σπίτια των βράχων αλλά και ένας περίπατος στα στενά σοκάκια, ανάμεσα από τα πέτρινα σπίτια και τις ανθισμένες τριανταφυλλιές, που κυριαρχούν σε όλες τις διαδρομές. Όσο για αυτοκίνητα; Ούτε λόγος!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
Απαραίτητη στάση σε ένα γραφικό εστιατόριο της πλατείας όπου ο ιδιοκτήτης προσφέρει αδιακρίτως καλό ντόπιο κρασί μαζί με γλυκά σταφύλια και αρωματικά τυριά – όλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
Και για την επιστροφή, αναμνήσεις και εικόνες παραμένουν αναλλοίωτες στη μνήμη, για να θυμίζουν στους τυχερούς επισκέπτες ότι ωραίοι προορισμοί δεν είναι μόνο οι πολυδιαφημιζόμενοι!!!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!
perierga.gr - Beynac: Ένα χωριό... βγαλμένο από το παρελθόν!


Οικογενεια κατεκτησε το παγκοσμιο ρεκορ μακροβιοτητας


Παγκόσμιο ρεκόρ ομαδικής μακροβιότητας έσπασε μια οικογένεια από τη Σαρδηνία αφού τα εννέα μέλη της έχουν συνολικά ηλικία... 818 ετών.


Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Λ'Ουνιόνε Σάρντα μετά από επτά χρόνια ερευνών στις πέντε ηπείρους το Γκίνες επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Μέλις έχει το παγκόσμιο ρεκόρ μακροβιότητας. Οι μαθουσάλες Μέλις κατάγονται από το Περντασντεφόγκου, στην περιοχή της Ολιάστρα. Την 1η Ιουνίου 2012 τα εννέα αδέλφια είχαν συνολική ηλικία 818 ετών και 205 ημερών. 


Η πιο ηλικιωμένη, η Κονσολάτα, που έχει αποκτήσει εννέα παιδιά, 24 εγγόνια, 25 δισέγγονα και τρία τρισέγγονα, θα γιορτάσει τα 105 χρόνια της αύριο Τετάρτη.

Δεύτερη στη σειρά, είναι η Κλαούντια, 99 ετών, η οποία χαίρει άκρας υγείας. Ακολουθούν η Μαρία, 97 ετών (είχε καποια μικροπροβλήματα στην υγεία της τελευταία, σύμφωνα με το δημοσίευμα), ο Αντόνιο, 93 ετών, η Κοντσέτα, 91, ο Αντόλφο 89 ο οποίος εργάζεται ακόμη στο μπαρ του στο Περντασεφόγκου, ο Βιτάλιο, 86, η Βιτάλια 81 και η βενιαμίν Μαφάλντα, 78 ετών.

Οι ιταλικές εφημερίδες υπενθύμιζαν, σήμερα, ότι η Σαρδηνία και ιδίως η περιοχή της Ολιάστρα κρατά το ιταλικό και ένα από τα παγκόσμια ρεκόρ μακροβιότητας: 22 στους 100.000 κατοίκους είναι υπεραιωνόβιοι, ενώ στην υπόλοιπη Ιταλία αντιστοιχούν 8 αιωνόβιοι για κάθε 100.000 κατοίκους. 

Σύμφωνα με τον Λούκα Ντεϊάνα, καθηγητή κλινικής βιοχημείας στο πανεπιστήμιο του Σάσαρι ο οποίος από το 1996 έχει μελετήσει τις περιπτώσεις 2.500 υπεραιωνόβιων της Σαρδηνίας, το μυστικό της μακροβιότητάς τους κρύβεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων.

«Από τη μια υπάρχει η κληρονομικότητα... αλλά επίσης η εύφορη γη και τα φρούτα της, ιδίως τα αχλάδια και τα δαμάσκηνα που περιέχουν ουσίες οι οποίες συμβάλλουν στη μακροβιότητα», είπε στην εφημερίδα Κοριέρε ντέλα Σέρα. 

Ο καθηγητής σημείωσε ότι ρόλο ενδέχεται να παίζουν, επικουρικά, τα μαγνητικά πεδία αλλά και η κουλτούρα, όχι με την έννοια της εκπαίδευσης, αλλά των οικογενειακών παραδόσεων που συμβάλλουν στο να ζουν περισσότερο οι ηλικιωμένοι.


http://www.newsbeast.gr


Θα αφαιρεθουν ολοι οι τιτλοι απο τον Λανς Αρμστρονγκ


Ο Λανς Αρμστρονγκ, ο κορυφαίος ποδηλάτης όλων των εποχών με τις επτά συνεχόμενες νίκες στον γύρο της Γαλλίας, αποφάσισε να αποσυρθεί από την διαμάχη του με την αμερικανική αρχή αντί-ντόπινγκ, κάτι που σημαίνει πως θα του αφαιρεθούν όλοι οι τίτλοι που έχει κατακτήσει από το 1998.

Εναντίον του 41χρονου Αμερικανού υπήρχαν επί σειρά ετών κατηγορίες για χρήση αναβολικών ουσιών στις επτά συνεχόμενες νίκες του από το 1999 έως το 2005 στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας και η USADA (επιτροπή αντί-ντόπινγκ) είχε ξεκινήσει δικαστικό αγώνα εναντίον του και η άρνηση του Αρμστρονγκ να αντιπαρατεθεί την επιτροπή, σημαίνει αυτόματα τον ισόβιο αποκλεισμό του από την ποδηλασία και την αφαίρεση των επτά τίτλων του.

Ο Αρμστρογνκ, ο οποίος αποτέλεσε σύμβολο θέλησης και αποφασιστικότητας όταν νίκησε τον καρκίνο στα γεννητικά του όργανα και επέστρεψε θριαμβευτής «σαρώνοντας» στο «Tour de France», μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας δήλωσε πως η απόφασή του δεν αποτελεί δήλωση ενοχής, αλλά απλώς γυρίζει σελίδα και δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα, ασχέτως από τις επιπτώσεις.



Κομπρα πεθανε απο ... δαγκωμα ανθρωπου!


Είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα ερπετά που στέλνουν στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους στο θάνατο κάθε χρόνο. Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του πλανήτη. Το όνομά της αρκεί να φέρει... ανατριχίλα

Όλα αυτά για τους ... κοινούς θνητούς καθώς αν κατάγεσαι από το Νεπαλ, ίσως έχεις διαφορετική άποψη.

Όπως αυτή του αγρότη από την περιοχή του Κατμαντού που όταν έπεσε πάνω σε μια κόμπρα αντί να το βάλει στα πόδια έμεινε να παλαίψει με το φίδι.

Ο αγρότης δέχθηκε μάλιστα το τσίμπημα του φιδιού, αλλά και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Άρπαξε την κόμπρα και τη δάγκωσε και εκείνος... μέχρι θανάτου.

Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο ο αγρότης δεν έπαθε τίποτα από το τσίμπημα της κόμπρας. Το κατόρθωμά του έκανε το γύρο του κόσμου. Η ... χάρη του έφτασε μέχρι το BBC όπου έδωσε συνέντευξη και εξήγησε το τι και το πως:
«Ένας γητευτής φιδιών μου είχε πει αν με τσιμπήσει φίδι, να το τσιμπήσω κι εγώ μέχρι θανάτου και δε θα πάθω τίποτα», είπε ο Μοχάμεντ Σαλμοντίν και συνεχίζει:
«Όταν συνειδητοποίησα ότι με είχε τσιμπήσει φίδι, πήγα στο σπίτι να πάρω έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι, την δάγκωσα μέχρι θανάτου.», προσθέτει με ψυχραιμία.

Το απίστευτο είναι ότι ενώ θα έπρεπε μετά το τσίμπημα να επιβιώσει μερικά μόνο λεπτά, εκείνος συνέχισε να κάνει δουλειές και πήγε στο νοσοκομείο πολύ αργότερα αφού τον έπεισε... η αστυνομία!


http://www.newsit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger