Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει τη δραματική εμπειρία που είχε στο λύκειο: "Είχα πέσει μια φορά στην παγίδα και......."

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012



Η Έλενα Παπαβασιλείου, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος μίλησε στο περιοδικό "Forma" και στη δημοσιογράφο Φαίη Ευθυμίου.

Μιλώντας για το πώς διατηρεί τη φόρμα της και αν κάνει δίαιτες, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε: "Δίαιτα, με την έννοια της στέρησης ή άλλα θαυματουργά που υπόσχονται να χάσεις πολλά κιλά σε ελάχιστο χρόνο, δεν κάνω.
Θεωρώ πως είναι επικίνδυνα. Στο λύκειο είχα πέσει μια φορά στην παγίδα. Έκανα μια διατροφή μονοφαγίας, έχασα σε πέντε μέρες πολύ βάρος και λιποθύμησα και από τότε είπα "ποτέ ξανά περίεργες δίαιτες".

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε για τον έρωτα και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια.
"Ο έρωτας είναι το αλατοπίπερο της ζωής μόνο που δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές.  Όταν είναι να έρθει απλά θα έρθει. Αλλά αυτό είναι και το ωραίο".
Τι ζητάει από μια σχέση; "Έρωτα, αγάπη, συντροφικότητα και σταθερότητα… Μπορεί να μην πιστεύω πια στα παραμύθια αλλά πιστεύω στην παντοτινή αγάπη"
Για έναν μεγάλο έρωτα θα ήταν διατεθειμένη: "Να αλλάξω και χώρα και πολλά άλλα, αν όμως το απατούσαν οι συνθήκες και όχι επειδή εκείνος θα προσπαθούσε να μου το επιβάλλει, γιατί τότε δεν θα αγαπούσε εμένα αλλά μια ιδέα που θα έχει πλάσει στο μυαλό του. Πάντως δύσκολα θα υποχωρούσα στο θέμα της δουλειάς , γιατί έχω ανάγκη να αισθάνομαι ανεξάρτητη".
"Θα ήθελα στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Μας κάνει ευτυχισμένους, μας ολοκληρώνει και είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας".

http://www.aniwthoi.net

Οι λιμενικοί έπιασαν τους εραστές... στα πράσα! «Κατέβασαν» τον άνδρα... γυμνό και η γυναίκα κρυβόταν!

Το «παράνομο» ζευγαράκι βρήκε... ερωτικό καταφύγιο στο χώρο του παλιού λιμεναρχείου της Πάτρας αλλά με τίποτα δεν φανταζόταν ότι θα αποτελούσε αντικείμενο... τροχονομικού ελέγχου από λιμενικούς! Όλα συνέβησαν το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και μία γυναίκα γύρω στα 30, παντρεμένοι και οι δύο, ενώ η γυναίκα μητέρα δύο παιδιών! Το περιστατικό προσέλκυσε την προσοχή περαστικών οι οποίοι άκουσαν τη φασαρία και έσπευσαν για να δουν τι συμβαίνει. Όπως λοιπόν μας μετέφεραν, αυτό που αντίκρισαν ήταν την εξαγριωμένη γυναίκα να απειλεί ακόμα και να χτυπήσει τον εραστή της, επειδή θεωρούσε αυτόν υπεύθυνο για το ρεζιλίκι που υπέστη όταν οι άνδρες του λιμενικού πλησίασαν το όχημα για να κάνουν έλεγχο και τους έπιασαν στα πράσα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης! Κι αυτό, όπως προέκυψε από τα λεγόμενά της, διότι εκείνος την διαβεβαίωνε πως στο συγκεκριμένο σημείο θα ήταν ήσυχα και δεν θα τους έβλεπε κανείς. Και αντιθέτως, όχι μόνο τους είδαν αλλά έμπλεξαν και με ελέγχους! Είχαν φτάσει ο καθένας με το δικό του αυτοκίνητα στο χώρο του πάρκινγκ του παλιού λιμεναρχείου της Πάτρας (στο ύψος της οδού Γούναρη) και η γυναίκα μπήκε στο όχημα του εραστή. Άρχισαν να κάνουν τη «δουλειά» τους αλλά το... ύποπτο κούνημα του οχήματος τράβηξε την προσοχή των δύο μοτοσικλετιστών του λιμενικού που περνούσαν από το σημείο. Οι ένστολοι πλησίασαν ανάβοντας τους φάρους των μηχανών και το ζευγάρι ταράχτηκε! Η γυναίκα προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το κάθισμα. Οι λιμενικοί έκαναν νόημα στον οδηγό να κατέβει (ακόμα δεν είχαν συνειδητοποιήσει περί τίνος επρόκειτο). Ο άνδρας κατέβηκε μισόγυμνος από τη μέση και πάνω και του ζήτησαν άδεια και δίπλωμα. Δυστυχώς δεν είχε κανένα έγγραφο, γι' αυτό και απαίτησαν να κατεβεί και ο συνεπιβάτης! Ο άνδρας παρακαλούσε να μην συμβεί αυτό αλλά ο έλεγχος έπρεπε να γίνει ώωστε να πιστοποιηθεί πως δεν επρόκειτο για κακοποιούς...


Απειλούσε... θεούς και δαίμονες η ερωμένη!
Τελικά η γυναίκα κατέβηκε έχοντας σκεπάσει όλο το κεφάλι της με ένα παλτό. Μάταιο όμως αφού υποχρεώθηκε να δώσει την ταυτότητά της. Γι' αυτό και εξαγριώθηκε τόσο, όχι με τους λιμενικούς οι οποίοι έκαναν τη δουλειά τους, αλλά με τον εραστή της που την καθησύχαζε ότι δεν θα έμπλεκαν. Όχι μόνο φώναζε τραβώντας την προσοχή κι άλλων περαστικών, αλλά κλωτσούσε με δύναμη την πόρτα του ΙΧ του εραστή της και απειλούσε να του επιτεθεί. Ευτυχώς όμως κατάφεραν να την ηρεμήσουν οι ένστολοι και να την πείσουν να μπει στο αυτοκίνητό της και να φύγει προτού χειροτερέψουν τα πράγματα. Βέβαια την περιπέτειά της θα τη θυμάται σε όλη της τη ζωή...


http://www.dete.gr

Η φτώχεια φέρνει ασθένειες! Γιατί δεν πάμε πια στο γιατρό;

Την ώρα που ο ΕΟΠΥΥ καταρρέει από την περιορισμένη χρηματοδότηση και οι αρμόδιοι ελπίζουν για μια ...καλύτερη ημέρα, οι Έλληνες ασθενείς μειώνουν εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς για να γλιτώσουν χρήματα. Άλλωστε πλέον δεν έχουν και τα απαραίτητα χρήματα για να διαθέσουν. 


Η ραγδαία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η αύξηση των ανέργων που αγγίζουν πλέον το 26% αλλά και η παράλληλη μείωση της χρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ κατά 25% οδηγούν μοιραία στο απόλυτο αδιέξοδο το μεγαλύτερο Ταμείο Υγείας της χώρας στο οποίο υπάγονται πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια ασφαλισμένων. 
Η αρχή του τέλους για τον Οργανισμό συνεπώς και για την περίθαλψη, εκφράζεται από τα πλέον επίσημα χείλη καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία οι ασθενείς ματαιώνουν ακόμη και τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας, ενώ οι οικονομολόγοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας προειδοποιούν ότι το επίπεδο υγείας των Ελλήνων θα πέσει κατακόρυφα.
Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό των περικοπών που επιβάλλουν στη ζωή τους οι Έλληνες ασθενείς είναι το γεγονός ότι πλέον ψαλιδίζουν ακόμη και γιατρούς και εξετάσεις. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το επίπεδο υγείας του ελληνικού πληθυσμού έχει υποβαθμιστεί, εξαιτίας των δανεισμών, της ανεργίας και του μειωμένου εισοδήματος. Ειδικά, το τελευταίο, οδηγεί τους ασθενείς να αναβάλλουν ή να ματαιώνουν αναγκαίες υπηρεσίες υγείας, γιατί δεν υπάρχει το συμπληρωματικό χρήμα που κινούσε τον υγειονομικό τομέα.
Καθόλου τυχαίο βέβαια αν σκεφτεί κανείς το ύψος της ανεργίας αλλά και των μειωμένων εισοδημάτων των Ελλήνων μετά το μνημόνιο και την τρόικα.... 

http://iatropedia.com

Ζαρίφη: Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε στο twitter και 101.499 φίλοι της «πέθαναν» στα γέλια!


Η Κατερίνα Ζαρίφη πόσταρε στο twitter μία φωτογραφία και έκανε τους φίλους της στο διαδίκτυο να «κλαίνε από τα γέλια»!
Στην φωτογραφία, που «ανέβασε» η παρουσιάστρια στο twitter απεικονίζει δύο... γιαγιάδες να κάνουν ανάληψη από μηχάνημα αναλήψεων (ΑΤΜ)...

Η πιο δραστήρια από τις δύο, σκέφτηκε την παροιμία: "Φύλα τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά" και το έκανε πράξη! Μπήκε μπροστά στη φίλη της και «κρατούσε τσίλιες» μέχρι να βγάλει λεφτά!

Η ακόλουθη λοιπόν φωτογραφία έκανε 101.499 φίλους της να ξεκαρδιστούν.



Μπορεί το DNA να μας προειδοποιήσει ότι ένα παιδί είναι γεννημένος δολοφόνος;


Η επιστήμη παίρνει μέρος, πια, στο κυνήγι μαγισσών για την γενετική μετάλλαξη που μπορεί να προκάλεσε την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άνταμ Λάντζα, του 20χρονου που δολοφόνησε εν ψυχρώ 20 παιδάκια σε σχολεία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με άρθρο του διάσημου Κεντ Σέπκοβιτς (ειδικός σε λοιμώδεις νόσους) στην Daily Beast, το γεγονός πως η ίδια η επιστήμη δεν έχει ακόμα απαντήσεις, θα προκαλέσει τη γέννηση και άλλων, μεγαλύτερων και δυσκολότερων, ερωτημάτων.
Η προσπάθεια που γίνεται από όλους μας να κατανοήσουμε τα φρικτά γεγονότα στο δημοτικό του Νιουτάουν, έχει πάρει εδώ και λίγες μέρες άλλες διαστάσεις. Από το γραφείο του ιατροδικαστή στο Κονέκτικατ, βγήκε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τον κόσμο πως αποφάσισε, σε συνεργασία με ειδικούς εμπειρογνώμονες, να εξετάσουν το αν ο Άνταμ Λάντζα είχε κάποια ευδιάκριτη γενετική ανωμαλία που μπορεί να τον οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ελπίδα του, είναι, πως μέσα από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, μπορεί να βγει κάτι θετικό για την κοινωνία. Ότι μπορούμε να αποκτήσουμε τη γνώση, με την οποία θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε τον επόμενο σχιζοφρενή από κάποιο μακελειό, πριν να είναι αργά. Ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων, αφού ακόμα και αν εντοπιστεί πως ένα συγκεκριμένο γονίδιο, ή μια συγκεκριμένη ανωμαλία είναι εκείνη που μπορεί να μετατρέψει έναν απλό, ήρεμο άνθρωπο σε δολοφόνο, είναι, μάλλον, δύσκολο να την έχουμε εντοπίσει εκ των προτέρων στον κάθε ένα από εμάς…
Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιστήμη σπεύδει σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Εδώ και πολλά χρόνια, επιχειρείται να ανακαλυφθεί η σχέση ανάμεσα στην παραφροσύνη και το μορφωτικό/διανοητικό επίπεδο του ατόμου αλλά και της κατάστασης του οργανισμού του. Ήταν μόλις τον 19ο αιώνα, όταν το νοσοκομείο St. Elizabeth στην Ουάσιγκτον (το οποίο ήταν το πρώτο ομοσπονδιακό ψυχιατρικό νοσοκομείο και τώρα πια έχει κλείσει), αποφάσισε να τρέξει μια έρευνα για τη μελέτη των σχιζοφρενών. Περίπου 1.500 εγκέφαλοι λήφθηκαν για αυτοψία και μάλιστα έχουν διατηρηθεί, ώστε να εξεταστούν και πάλι, στο μέλλον, όταν οι επιστήμονες της νέας εποχής, θα έχουν περισσότερες γνώσεις αλλά και καλύτερα εργαλεία δουλειάς, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε ένα εμπεριστατωμένο συμπέρασμα και να ξεκλειδώσουν το μυστήριο της τρέλας! Τα τελευταία χρόνια, τα δείγματα αποτελούν περιουσία του Εθνικού Μουσείου Υγείας και Ιατρικής της Αμερικής.
Κρύβεται, λοιπόν, στους διπλούς έλικες του DNA το μυστικό της παραφροσύνης; Είναι τόσο απλό; Τα γονίδια, μας έχουν παρουσιαστεί από την επιστημονική κοινότητα, με τέτοια απλότητα, που θα μπορούσε ακόμη και ένα παιδί να καταλάβει τη λειτουργία τους: είναι «διακόπτες» που ανάλογα με το αν βρίσκονται σε κατάσταση on ή off, μας δίνουν τα διάφορα χαρακτηριστικά μας: κόκκινα μαλλιά, αλλεργία στα θαλασσινά, ή σούπερ τρέλα που μπορεί να σε κάνει μαζικό δολοφόνο!
Είναι αστείο να πιστεύουμε πως με τη μελέτη του DNA του Λάντζα θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα! Ίσως, κάποια μέρα, να μας δώσει μια απάντηση, όπως θα μας δώσουν απαντήσεις και οι εγκέφαλοι από το St. Elizabeth. Και αυτό, γιατί το DNA μας, είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς. Δεν έχουμε καταφέρει να ερευνήσουμε παρά ελάχιστα σημεία από την πολύχρονη ζωή του και διαρκώς εξελίσσεται. Ναι, μπορεί να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα, αλλά όχι σύντομα.
Ας πούμε πως αύριο, ανακαλύπτουν οι ερευνητές πως όντως ο Λάντζα είχε κάποια γενετική ανωμαλία. Αυτό τι θα σημαίνει για εμάς; Πως δεν έφταιγε ο ίδιος για ό, τι έκανε, αλλά καταπιέστηκε από το αλλοιωμένο του γονίδιο; Δηλαδή, είμαστε άβουλα όντα, που κάνουμε ότι μας ορίσει το γενετικό μας σύστημα. Κάτι σαν το Μatrix; Και τι θα συνεπάγεται αυτό για τον κόσμο μας; Φυσικά, η πρόοδος της επιστήμης, σε πολλά σημεία, συμβαδίζει με τις κοινωνικές αξίες (π.χ. στη γρήγορη αντίληψη ενός εμβρύου που πάσχει από σύνδρομο Down), όχι, όμως πάντα. Η ανακάλυψη, π.χ, του γονιδίου που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του μαστού, έχει στερήσει τη δυνατότητας της ασφαλιστικής κάλυψης σε πολλές γυναίκες.
Η επιστημονική κοινότητα, τελικά, πριν ξεχυθεί στο συγκεκριμένο κυνήγι, θα πρέπει να ζυγίσει πολύ προσεχτικά τα κοινωνικά ζητήματα που θα προκαλέσει μια τέτοια ανακάλυψη. Θα πρέπει να βάλει στη ζυγαριά της κοινωνικής δικαιοσύνης το καλό και το κακό και τη βαθύτερη έννοια της ύπαρξης της ανθρώπινης οντότητας. Ναι, φυσικά και πρέπει να διατηρηθεί το δείγμα από το γονιδίωμα του νεκρού μανιακού δολοφόνου, αλλά να εξεταστεί, αργότερα, όταν τα τεχνολογικά μέσα θα είναι πολύ καλύτερα και -πάνω απ’ όλα- θα υπάρχει η απαραίτητη ψυχραιμία για μια τέτοια αναζήτηση. Τώρα, το μόνο που δεν θα καταφέρουν, είναι να προσφέρουν παρηγοριά στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών και εκπαιδευτικών.

http://www.koolnews.gr

5 ενδείξεις για να μην ξανακάνετε sex μαζί του!

Bγήκατε, ήπιατε ποτό, τα είπατε και τελικά, τι έκπληξη, καταλήξατε σπίτι του να κάνετε sex! Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για τον άντρα της ζωής σας, ή έτσι τουλάχιστον πιστεύατε, κάτι σίγουρα δεν πήγε καλά και την επόμενη μέρα αντί να τηλεφωνήσετε στις κολλητές σας να το ανακοινώσετε, είστε προβληματισμένη και ίσως λίγο... απογοητευμένη. Tί συμβαίνει όμως και αντί να πετάτε στα σύννεφα δεν μπαίνετε καν στον κόπο να απαντήσετε στις κλήσεις του; Εμείς είμαστε εδώ για να σας διαφωτίσουμε. Για όλα φταίει το sex και γενικότερα η συμπεριφορά του στο κρεβάτι. Γιατί μπορεί εμείς οι γυναίκες, να μην έχουμε το sex τόσο ψηλά όσο οι άντρες, λέμε τώρα, αλλά καμιά φορά, συγκεκριμένες συμπεριφορές μπορούν κυριολεκτικά να μας ξενερώσουν σε σημείο να μην θέλουμε να ξαναδούμε τον εκάστοτε παρτενέρ. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια σημάδια, τα οποία αν παρατηρήσετε κατά τη διάρκεια του sex, μην μπείτε στον κόπο να τον... ξαναδείτε!


1. Σκουπίστε, ψεκάστε, τελειώσατε: Με λίγα λόγια, το αγόρι τελείωσε στα τρία λεπτά! Θα μας πείτε, αυτά συμβαίνουν και είναι ανθρώπινα, αλλά αν δεν κάνει κίνηση μετά από λίγο και για δεύτερο γύρο, βάλτε φτερά στα πόδια σας και εξαφανιστείτε! Στο κάτω κάτω ήξερε ότι θα έβγαινε ραντεβού, ας είχε προετοιμαστεί καταλλήλως, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μένει μία γυναίκα με τη... χαρά! Ούτε στον εχθρό σου...

2. Το στόμα... σπηλιά: Κι εκεί που πλησιάζετε για να ανταλλάξετε το πρώτο σας φιλί, με την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και τα πόδια σας να τρέμουν, ανοίγει το στόμα και σας αρπάζει σαν να είναι θηρίο της ζούγκλας. Σάλια και δόντια γίνονται μία τρομακτική... λαίλαπα κι εσείς μην μπορώντας να γλιτώσετε, περιμένετε να τελειώσει το μαρτύριό σας! Βρείτε δικαιολογία και φύγετε!

3. Δεν κάνει... στοματικό: Αντιλαμβανόμαστε το γεγονός ότι το στοματικό στον άντρα είναι πιο διαδεδομένο σε σχέση με τη γυναίκα, αλλά αν τα μάτια σας κοντεύουν να πεταχτούν έξω από την υπερπροσπάθεια και το σαγόνι σας κοντεύει να μπει στο γύψο, κι αυτός στη συνέχεια το παίζει κινέζος, κορίτσια συγνώμη αλλά ο τύπος είναι ανώριμος και αστείος. Eσείς δηλαδή είστε κορόιδα που κοντεύετε να χάσετε τα... δόντια σας;

4. Σας... σπρώχνει: Όχι δεν εννoούμε όπως κάναμε στο δημοτικό που ο ένας έσπρωχνε τον άλλο, για πλάκα ας πούμε, αλλά να σας σπρώχνει για να του κάνετε στοματικό. Και το χειρότερο όλων, δεν είναι να σας σπρώξει απαλά αλλά να συνεχίσει με περισσότερη δύναμη σαν να προσπαθεί να σας συνθλίψει το σβέρκο! Μα με το ζόρι αγαπητέ μου; Αφήστε δε που αν κάτι απαιτείται τόσο έντονα, καταντά ενοχλητικό.

5. Γραμμή... στο μπάνιο: Κάνατε sex, δεν ήταν και ότι καλύτερο, και το επιστέγασμα είναι το κλείσιμό του στο μπάνιο για ντους προκειμένου να ξεπλύνει την αμαρτία; Καταλαβαίνουμε να θέλει να πλυθεί κάπως, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό, που πάντα θα πρέπει, αλλά καλό θα ήταν να τον ενημερώσετε ότι δεν έχετε κάποια μεταδοτική ασθένεια και πως δεν χάθηκε και ο κόσμος αν χαλαρώσει λίγο να πιείτε ένα ποτό. Έλεος...

ΠΗΓΗ: queen.gr


Ανέκδοτο:Η ανθρώπινη φυλή!

Το μικρό κοριτσάκι ρωτάει τη μητέρα της:


- Πώς εμφανίστηκε η ανθρώπινη φυλή, μαμά;
Η μητέρα της απάντησε:
- Ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα, εκείνοι έκαναν παιδιά, τα παιδιά τους έκαναν κι άλλα παιδιά,
και έτσι συνεχίστηκε η δημιουργία του ανθρώπινου γένους.
Δύο μέρες μετά το κοριτσάκι ρώτησε τον πατέρα της την ίδια ερώτηση.
Ο πατέρας απάντησε:
- Εκατομμύρια χρόνια πριν, υπήρχαν οι μαϊμούδες, από τις οποίες εξελίχτηκαν σιγά σιγά οι ανθρωποι.
Το κοριτσάκι μπερδεμένο πάει στη μητέρα της:
- Μαμά, πώς γίνεται εσύ να μου είπες ότι τους άνθρωπους τους δημιούργησε ο
Θεός και ο μπαμπάς να μου είπε ότι οι άνθρωποι εξελίχτηκαν από τις μαϊμούδες;
Και η μητέρα της απαντά:
- Αγάπη μου, είναι πολύ απλό. Εγώ σου είπα για τη δική μου καταγωγή και ο μπαμπάς σου για τη δική του!!!

Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία από το 1995 που αναστάτωσε το διαδίκτυο!

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ...

Αν και το επαγγελματικό της "μπαούλο" περιλαμβάνει αρκετές ταινίες, αυτό που απογείωσε την καριέρα της, ήταν η συμμετοχή της στο πετυχημένο σίριαλ τα "Φιλαράκια".

Πώς όμως ήταν η καστανόξανθη σταρ στα πρώτα χρόνια της καριέρας της; Ψάξαμε και βρήκαμε μια φωτογραφία πριν από 17 χρόνια, την περίοδο δηλαδή που η Τζένιφερ δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό. Όπως βλέπουμε δεν έχει αλλάξει και πολύ εμφανισιακά.


Δεν πάει καλά ο κόσμος...! Δείτε πως φωτογραφήθηκε ο τρελός!!!

Αγκαλιά με δεκάδες πύθωνες φωτογραφήθηκε ένας άντρας από τη Μανίλα των Φιλιππίνων, προκειμένου να γιορτάσει την έλευση του Έτους του Φιδιού.

Ο άντρας αγκάλιασε τρυφερά τα φίδια, ανάμεσα στα οποία και ένας τεράστιος αλμπίνος πύθωνας Βιρμανίας.

Οι πύθωνες Βιρμανίας είναι από τα μεγαλύτερα φίδια της Γης, και μπορεί να φτάσουν σε μήκος τα εφτά μέτρα και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει τα 90 κιλά!

Χάστε τα κιλά των Χριστουγέννων με ...σεξ!

Προσοχή το κείμενο αυτό διαβάστε το τώρα και θυμηθείτε το μετά τις γιορτές. Βέβεια μπορείτε να το έχετε στο μυαλό σας και κατά τη διάρκεια των εορτών. Το θέμα είναι ότι τα κιλά που θα πάρετε τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά, μπορείτε να τα χάσετε κάνοντας σεξ. Ακόμη και οι επιστήμονες παραδέχονται ότι η σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί μιας πρώτης τάξης άθληση για όσους θέλουν να απολέσουν θερμίδες ιδιαίτερα μάλιστα μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπου όλοι λίγο πολύ αυξήσαμε το βάρος μας. 


Έρευνες έχουν δείξει ότι με μια εξαιρετικά έντονη σεξουαλική δραστηριότητα που μπορεί να διαρκέσει μία ώρα, μπορεί κανείς να χάσει ακόμη και 250 έως και 300 θερμίδες. 
Ωστόσο αυτό δε φαίνεται να είναι το σύνηθες καθώς απαιτεί μάλλον ιδιαίτερη αντοχή και ...άσκηση.
Μελέτες έχουν δείξει ότι κατά μέσο όρο όταν ένα ζευγάρι κάνει σεξ χάνει ο καθένας περίπου 80 με 85 θερμίδες. 
Θα πρέπει κανείς να υπολογίσει για να χάσει τις περιττές θερμίδες πως θα είναι αναγκασμένος να ...δραστηριοποιείται τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα και για τουλάχιστον 30 λεπτά για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ξεφορτωθεί ορισμένες θερμίδες που προστίθενται από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. 
Να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος θερμίδων που χρειάζεται ένας μέσος άνθρωπος είναι 2.000 αλλά εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο, το ύψος, το βάρος και την σωματική καταπόνηση. 

http://iatropedia.gr

Δύσκολες στιγμές για τον Πασχάλη Τερζή - Πρέπει να κάνει επέμβαση για να σταθεί ξανά όρθιος

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Πασχάλης Τερζής μαζί με την οικογένειά του! 


Η εφημερίδα "News" έφερε στο φως της δημοσιότητας την περιπέτεια υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή. Ο ίδιος είναι υποχρεωμένος να μένει κλεισμένος στο σπίτι του και μαζί με τους δικούς του ανθρώπους περνάει "μαύρες" γιορτές Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Πασχάλης Τερζής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση διότι δεν θέλει να στεναχωρήσει τους ανθρώπους που αγαπά. Εδώ και αρκετό καιρό έπρεπε να κάνει μια επέμβαση στο ισχίο αφού η ορθοστασία τόσων χρόνων πάνω στην πίστα του είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Τον Ιούνιο του 2011 ο τραγουδιστής πέρασε μία δύσκολη φάση με την υγεία του. Οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ προχώρησαν στη διάνοιξη αρτηρίας με μπαλονάκι, αφού διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο τραγουδιστής ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών για ξεκούραση και ηρεμία, μένοντας μακριά από τις πίστες. Αυτές τις μέρες, ο Πασχάλης Τερζής αναρρώνει στο κρεβάτι του. Έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρία και την κόρη του Γιάννα που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Αμερική. Σύμφωνα με δημοσίευμα, έχει απευθυνθεί και σε ψυχολόγους για να ζητήσει βοήθεια και να ξεπεράσει με ειδική αγωγή το πρόβλημα.

http://ierosagonnews.blogspot.gr



Πρωτεΐνη που φουσκώνει τους μυς ανακάλυψαν οι επιστήμονες


Μία σημαντική ανακάλυψη για το χώρο της υγείας αλλά και του bodybuilding έκαναν Αμερικανοί ερευνητές. Συγκεκριμένα βρήκαν και απομόνωσαν μία ξεχωριστή πρωτεΐνη η οποία, όπως εξηγούν, προκαλεί υπερτροφία (φούσκωμα) στους μυς, αν συνδυαστεί με έντονη σωματική άσκηση.
Ερευνητές του Ινστιτούτου Καρκίνου Dana-Farber, του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και της Κλινικής Mayo ανακάλυψαν την πρωτεΐνη, με την ονομασία PGC-1 α-4, η οποία ανιχνεύεται στους σκελετικούς μυς τόσο των τρωκτικών όσο και των ανθρώπων.
Ωστόσο, το εντυπωσιακό είναι ότι η PGC-1 α-4 είναι σχεδόν πανομοιότυπη με μια άλλη πρωτεΐνη, την PGC-1 α, η οποία είναι γνωστό ότι αυξάνει την αντοχή έπειτα από αερόβια άσκηση.
«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δύο πρωτεΐνες που προέρχονται από το ίδιο γονίδιο ρυθμίζουν τις επιδράσεις και των δύο τύπων άσκησης» σχολίασε ο Χορχέ Ρούας συγγραφέας της μελέτης και τόνισε ότι «Θα ήταν συναρπαστικό να βρίσκαμε τρόπο να αυξήσουμε τα επίπεδα αυτής της πρωτεΐνης»
Η επίδραση της PGC-1 α-4 στους μυς διαπιστώθηκε όταν οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν γενετικά τροποποιημένους ιούς ως φορείς για την εισαγωγή του γονιδίου της πρωτεΐνης στα πόδια ποντικών και παρατήρησαν ότι μερικές μέρες αργότερα, οι μυϊκές τους ίνες ήταν 60% μεγαλύτερες.
Στη συνέχεια, οι ερευνητές μελέτησαν το μηχανισμό δράσης της πρωτεΐνης: αρχικά η PGC-1 α-4 αυξάνει τη δραστηριότητα μιας άλλης πρωτεΐνης, της IGF1, η οποία προάγει την αύξηση των μυών και από την άλλη, καταστέλλει τη δράση της πρωτεΐνης μυοστατίνης, η οποία λειτουργεί σαν φρένο στην αύξηση των μυών.
Η ερευνητική ομάδα ελπίζει τώρα ότι η ανακάλυψη θα ωφελήσει τους καρκινοπαθείς που παρουσιάζουν μεγάλη απώλεια μυϊκής μάζας, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί και για την αύξηση των αθλητικών επιδόσεων.


http://www.iefimerida.gr

Απίστευτο!!! Νεαρός άνδρας έχει ούρα και την κουνάει! [βιντεο]



Πρόκειται περί γενετικής ανωμαλίας, δεν εξηγείται αλλιώς! Πάντως μαγκιά του που στην ηλικία αυτή την κράτησε. Προφανώς είτε γουστάρει τη διαφορετικότητά του, είτε πιστεύει οτι είναι σημάδι τύχης!



http://katara.gr

Δε βρέθηκε αγοραστής για τη Λαμποργκίνι που είχε χαρίσει ο Ωνάσης στον Κόκοτα (ΦΩΤΟ)

«Ελληνική τραγωδία σε γκαράζ» είναι ο τίτλος του Spiegel που δημοσιεύει φωτογραφίες της Λαμποργκίνι Miura S, την οποία είχε χαρίσει τη δεκαετία του ’70 ο Αριστοτέλης Ωνάσης στον φίλο του, Σταμάτη Κόκοτα. 


Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο Αριστοτέλης Ωνάσης δώρισε το αυτοκίνητο στον Σταμάτη Κόκοτα. Λίγα χρόνια μετά, το αυτοκίνητο υπέστη βλάβη, ο κινητήρας του στάλθηκε στο εργοστάσιο της Λαμποργκίνι στην Ιταλία, αλλά ποτέ δεν... επέστρεψε στην Ελλάδα. 


Από τότε που υπέστη βλάβη έως το 2003 ήταν παρκαρισμένο στο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου Χίλτον. Όταν το γνωστό ξενοδοχείο έκλεισε για να ανακαινιστεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, η Λαμποργκίνι μεταφέρθηκε αλλού. 




Μέχρι που ο Σταμάτης Κόκοτας αποφάσισε να της βάλει πωλητήριο. Ανέλαβε να βρει αγοραστή ο οίκος Coys, αλλά η δημοπρασία δεν είχε αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν έδωσε τα χρήματα που ζητούσε ο βρετανικός οίκος δημοπρασιών, όπως γράφει το Spiegel. 
Νέα ημερομηνία, πάντως, δεν έχει οριστεί.


http://www.newsit.gr



Εξυπνο τρικ για να βρειτε ποιο πρατηριο εχει πειραγμενη αντλια



Οι επιτηδείοι πάντα υπάρχουν και ορισμένοι βενζινοπώλες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Όπως διαβάσαμε πρόσφατα στο Έθνος, μια μειοψηφία βενζινοπωλών επεμβαίνει στο λογισμικό των αντλιών με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.


Η απουσία ελέγχου και η μεγάλη πτώση της ζήτησης λόγω ακρίβειας, βοηθούν τους επιτήδειους με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.



Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να βρούμε ποιο βενζινάδικο έχει πειραγμένη αντλία, η οποία συνιστά μια μικρή ταλαιπωρία αλλά είναι ικανή να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης. 



Βρίσκετε λοιπόν ένα μπιτόνι με αρίθμηση στο πλάι ή να γνωρίζετε έστω με ακρίβεια την χωρητικότητα του (π.χ 10 lt - 20 lt).



Ζητάτε στο πρατήριο να σας το γεμίσουν για την μηχανή του γκαζόν που υποτίθεται ότι διαθέτετε. Αν ο βενζινάς αρνηθεί συμβαίνουν τα εξής: ή παρασέβεται τους κανόνες ασφαλείας ή κάτι σας κρύβει. Αν δεχτεί να σας το φουλάρει δεν έχετε παρά να διασταυρώσετε το τι γράφει η αντλία με την ποσότητα που πέφτει στο μπιτόνι σας. Αν η αντλία «κλέβει», σίγουρα θα υπάρξει αναντιστοιχία. 

http://stoklari.blogspot.gr

Δείτε πως ήταν ο Λευτέρης Πανταζής πριν από 30χρόνια!



Δείτε τον γνωστό Λευτέρη Πανταζή..  

 το 1981 όταν κυκλοφόρησε τον δίσκο του “Πάλι Μόνοι”.



Νύχια για ρεκόρ!



Τα μεγαλύτερα νύχια σε ένα ζευγάρι αντρικών χεριών άνηκαν στον Melvin Boothe(USA) του οποίου τα νύχια είχαν όλα μαζί μάκρος 9.85 μέτρα. Μετρήθηκαν στην Τρόια,Michigan,USA τις 30 Μαΐου το 2009. Δυστυχώς ο Melvin πέθανε τον Δεκέμβρη 2009


ΔΕΙΤΕ τη δημοφιλέστερη ερώτηση στο google τη χρονιά που πέρασε!


Ένα είναι το θέμα που προβληματίζει, με διαφορά από το δεύτερο, τον καθένα μας. Και αυτό είναι το θέμα της αγάπης!


 Γι' αυτό η πιο συνηθισμένη ερώτηση στο διαδίκτυο είναι αυτή: "Τι είναι η αγάπη;" 
 Όπως κάθε χρόνο, η Google αποκάλυψε μέσω του Zeitgeist τα δημοφιλέστερα θέματα και τις πιο δημοφιλείς λέξεις προς αναζήτηση για τη χρονιά που μας πέρασε. H αγάπη απασχολεί όλο τον πλανήτη και όσοι αναρωτήθηκαν διαδικτυακώς (και ήταν πολλοί), ανέβασαν τη συγκεκριμένη ερώτηση στην πρώτη θέση!

patraevents.gr 

Ο σύζυγος της χρονιάς: Δείτε πως βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια στους -36 °C...


Η γυναίκα του ανέφερε: Ο σύζυγός μου ήταν έτοιμος να μπει στο μπάνιο, όταν του είπα ότι δεν είχε βγάλει έξω τα σκουπίδια.


 Κι εκείνος αποφάσισε να μην ντυθεί πριν βγει έξω στο χιόνι με θερμοκρασία -36C.
http://www.aniwthoi.net

Η απίστευτη ιστορία της δίμετρης Βραζιλιάνας Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα και του έρωτα της, που δεν φτάνει καν τα 170 εκατοστά (Pics + Vid)


Η Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα (Elisany da Cruz Silva) είχε κερδίσει το "τίτλο" της πιο ψηλής έφηβης στον κόσμο, αφού ξεπερνούσε τα δύο μέτρα στα 14 της χρόνια.
Λίγο πριν την ενηλικίωση, η 17χρονη που κοιτάζει τον κόσμο από τα δύο μέτρα και εφτά εκατοστά, ερωτεύτηκε παράφορα τον 22χρονο Φρανσινάλδο ντα Σίλβα Καρβάγιο (Francinaldo da Silva Carvalho).
Εκείνος έχει ύψος 1,65. Εκείνη 2,07.
Για να φιληθεί το ερωτευμένο ζευγάρι πρέπει η Ελισάνι να σκύψει και ο Φρανσινάλδο να σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του. Παρόλα αυτά, εκείνοι ζουν τον έρωτα τους και δεν πτοούνται από τα χιουμοριστικά σχόλια που συνοδεύουν τις κοινές τους εμφανίσεις. Αν μη τι άλλο, διαψεύδουν το στερεότυπο ότι ο άντρας πρέπει να είναι πιο μεγαλόσωμος από τη γυναίκα.


Λόγω του γιγαντισμού και του όγκου που εμφανίστηκε στον οργανισμό της Ελισάνι, η νεαρή επεβλήθη πριν από δύο χρόνια σε εγχείρηση προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της. Η εγχείρηση είχε επιτυχία κι έκτοτε η νεαρή κοπέλα σταμάτησε να ψηλώνει. Ο συγκεκριμένος  όγκος απελευθέρωνε μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης.


Η Ελισάνι, αποκάλυψε πάντως πως αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο γιατί όπως λέει οι συμμαθητές της δεν σταματούσαν να την κοροϊδεύουν. Στόχος της, να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.
Τώρα δηλώνει ερωτευμένη με τον Φρανσινάλδο: "Αυτό που προσέλκυσε σε εκείνον είναι ο καλή ψυχή του και ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται".
Πηγή: Dailymail
http://news247.gr

Πώς θα είναι το 2013 σύμφωνα με τους αστρολόγους, Έλληνες, Κινέζους και Ινδούς

 
Κάτι οι προφητείες των Μάγια για το τέλος του κόσμου, κάτι όσα συμβαίνουν γύρω μας, λίγο πολύ ένα φόβο για την καινούργια χρονιά τον έχουμε. Αλλά δεν χρειάζεται. To Cosmo.gr έψαξε και βρήκε τι προβλέπουν οι Αστρολόγοι για το 2013, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (;).

Όσο κι αν βρίζεις την Αστρολογία, αποκλείεται να μην ρίχνεις έστω μια κλεφτή ματιά κάθε χρόνο τέτοια εποχή για να δεις τι θα σου φέρει ο χρόνος. Για δες λοιπόν...


"Kλασική" Aστρολογία: Τέλος εποχής

Η ασφάλεια αλλά και ό,τι έχουμε σταθερό θα τεθεί επί τάπητος τη νέα χρονιά. Φέτος θα κληθείς να αναθεωρήσεις τα πάντα και να βρεις καινούργια αποθέματα εσωτερικής δύναμης για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές (μην πάει ο νους σου μόνο στο κακό, οι αλλαγές μπορεί να είναι και καλό πράγμα). Αν και οι αλλαγές αυτές αφορούν όλους, θα είναι πιο έντονες στους Κριούς και τους Ζυγούς και όσους έχουν ωροσκόπο στα συγκεκριμένα ζώδια.

Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο θα είναι στους Διδύμους και, αν και αδύναμος, θα προσφέρει ανάσα αισιοδοξίας, κυρίως σε Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους. Πιο δυνατός επιστρέφει από το τέλος του Ιουνίου που θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα φέρει χαρούμενες αλλαγές, κυρίως σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός από την άλλη, συνεχίζουν το παιχνίδι της μεταμόρφωσης και της αναμόρφωσης εκ των βάθρων και υπόσχονται να σε αλλάξουν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Δομές εξουσίας κλονίζονται και το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό κατεστημένο γκρεμίζεται. Με τόσες αλλαγές γύρω σου, μην περιμένεις η ζωή σου να μείνει αμετάβλητη. Ήρθε η ώρα, θες δεν θες, να αλλάξεις το μοτίβο της ζωής σου.

Από τους κερδισμένους της χρονιάς θα είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι (yeah), οι οποίοι βρίσκουν νέες σταθερές και ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και προωθούν τη συνολική αλλαγή του τοπίου της ζωής τους κατά το δεύτερο εξάμηνο με την παρουσία του Δία στον Καρκίνο.


Κινέζικη Αστρολογία: Το έτος του Φιδιού

Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν 5 στοιχεία της φύσης για να ερμηνεύσουν την τύχη και να κάνουν τις προβλέψεις τους για το μέλλον: το μέταλλο, το νερό, το ξύλο, τη φωτιά και τη Γη. Σύμφωνα με το Κινέζικο Αστρολογικό Ημερολόγιο, το 2013 είναι το έτος του Φιδιού, για την ακρίβεια του Μαύρου Νερόφιδου. Αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου 2013 και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2014.

Μη σκιάζεσαι! Το φίδι περιέχει εσωτερικά, τα στοιχεία της Φωτιάς, του Μετάλλου και της Γης. Το Νερό και η Φωτιά είναι δυο αντίθετα στοιχεία που περιέχονται στο Φίδι. Άρα, το 2013 οι περισσότεροι άνθρωποι θα ζήσουν εμπειρίες ανάμικτες καλής και κακής τύχης.

Για το νερόφιδο, το στοιχείο της Φωτιάς είναι κάτω από το Νερό. Κατά το Κινέζικο Ωροσκόπιο, το Φίδι είναι ένα ήρεμο, ντροπαλό, προσεχτικό ζώο. Δεν επιτίθεται στους εχθρούς του, εκτός και αν απειληθεί ή αισθανθεί πείνα.

Το στοιχείο του Νερού χαρακτηρίζεται από κινητικότητα, δυναμισμό και αλλαγές. Το μαύρο, είναι το χρώμα του διαστήματος, της Αρκτικής Νύχτας, του σκοταδιού της Αβύσσου και το χρώμα των βαθιών νερών του ωκεανού. Το Μαύρο Φίδι θα φέρει στους ανθρώπους αναπάντεχες αλλαγές, αστάθεια και ευ-μεταβλητότητα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις το νέο έτος είναι να έχεις τα πάντα προσχεδιασμένα και να εξετάζεις πολύ τα δεδομένα πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, με προσοχή και επιφύλαξη. Τ΄ακούς;


Ινδική Αστρολογία: Ώρα αλλαγών

Από την αρχή, το 2013 φαίνεται πολλά υποσχόμενο και θα επιφέρει πολλές αλλαγές. Φέτος θα δεις πιο έντονα από ποτέ την ισχυρή επιρροή του Κρόνου στον Λέοντα. Η επίδραση του Δία θα είναι καθοριστική όλο το χρόνο και θα σε εξοπλίσει με τον απαραίτητη αισιοδοξία ότι οι οικονομίες του κόσμου είναι πιο κοντά στην βελτίωση, κυρίως το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Ο συνδυασμός του Κρόνου και του Rahu οδηγεί συνήθως σε έναν πόλεμο σε κάποιο σημείο του κόσμου. Επομένως, μην ξαφνιαστείς αν ξεσπάσουν συγκρούσεις κάπου κοντά στην Κίνα ή στην Ευρώπη. Τώρα ησυχάσαμε!

Δείτε πως ήταν ο Βιν Ντίζελ όταν πήγαινε σχολείο!


Ήταν αρκετά διαφορετικός.. 

Έχει σαν σήμα κατατεθέν του το ξυρισμένο του κεφάλι!

Κι όμως, ο Βιν Ντίζελ κάποτε είχε μαλλιά και μάλιστα πολλά!


Απίθανο νόημα μέσα από την Οδύσσεια!



Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά. Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο.
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα. Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.
Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!
Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.
Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι' αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!

Ο δράκος της Ξάνθης στην ίδια φυλακή με τον βιαστή της Πάρου


Στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να μεταφερθεί αύριο ο 27χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 34χρονης Ζωής στης Ξάνθη. Στην ίδια φυλακή κρατείται εδώ και λίγο καιρό και ο Πακιστανός που είχε αναστατώσει την κοινότητα της Πάρου μετά την βάναυση κακοποίηση της 15χρονης.
Σύμφωνα με το Mega, παρόλο που συνήθως δε γίνονται μεταγωγές κρατουμένων τα Σαββατοκύριακα, ο 27χρονος δράκος,ο οποίος προς το παρόν κρατείται στο Τμήμα Μεταγωγών Θεσσαλονίκης πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στις φυλακές των Γρεβενών
Στις φυλακές θα κρατηθεί σε ειδική υποπτέρυγα μαζί με κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα, οι οποίοι βρίσκονται εκεί υπό το φόβο βίαιων αντιδράσεων από τους άλλους φυλακισμένους. Στην ίδια φυλακή κρατείται επίσης και ο Πακιστανός που κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ στη Χρυσή Ακτή της Πάρου το καλοκαίρι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος δράκος της Ξάνθης θα βρεθεί στη φυλακή των Γρεβενών, αφού το 2011 παρέμεινε προφυλακισμένος 5 μήνες για απόπειρα βιασμού και πάλι στην Ξάνθη.


http://www.iefimerida.gr

Το αγόρι που "θυμάται" γεγονότα που ΔΕΝ έχει ζήσει!


Ίσως κάποιοι από εμάς έχουμε μνήμες από προηγούμενες ζωές μέσα από τα όνειρά μας, ή ακόμα και στο συνειδητό κομμάτι όταν δεν κοιμόμαστε. Όπως ο εξάχρονος Κάμερον Μακόλεϊ από την Σκωτία που το 2003 κι ενώ ήταν τριών ετών άρχισε να μιλάει για μια οικογένεια, έναν τόπο κι ένα άσπρο σπίτι που ποτέ δεν είχε δει.

Ο μικρός θυμόταν και περιέγραφε μία ...

άλλη μητέρα με μακριά και καστανά μαλλιά, τα αδέλφια του, ένα λευκό σπίτι μπροστά στη θάλασσα, ένα μαύρο αυτοκίνητο, έναν σκύλο με βούλες κι έναν πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Η 42χρονη κοκκινομάλα μητέρα του Νόρμα Μακόλεϊ, η οποία εκτός από τον Κάμερον έχει ακόμη ένα γιο, αναστατώθηκε πάρα πολύ. Λέει ότι ο καιρός περνούσε κι ο μικρός περιέγραφε συνέχεια περιστατικά με πολλές λεπτομέρειες κι έλεγε ότι είχε γεννηθεί στο νησί Μπάρα της Κορνουάλλης.

Χαρακτηριστικά λέει: «άρχισε να παραπονιέται πως εμείς έχουμε ένα μπάνιο, ενώ το άλλο σπίτι είχε τρία» . Ο μικρός της έλεγε συνέχεια πως «δεν πρέπει να φοβάσαι τον θάνατο, γιατί ξαναγυρίζουμε. Και πριν, Κάμερον με έλεγαν»!

Ο Κάμερον έλεγε αλήθεια

Η επιμονή και το κλάμα του μικρού για να δει την πρώτη του οικογένεια ανάγκασε τη μητέρα του να βρει και να ενημερώσει τον διευθυντή της Κλινικής Παιδικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια με ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις να τους συνοδεύσει μαζί με μία κάμερα στο νησί Μπάρα.

Πράγματι βρήκαν το άσπρο σπίτι με τα τρία μπάνια ακριβώς έτσι όπως το περιέγραφε ο Κάμερον. Το σπίτι είχε εγκαταλειφθεί και μετά από έρευνα στο ληξιαρχείο βρήκαν πως η οικογένεια που περιέγραφε ο μικρός είχε ζήσει στο άσπρο σπίτι πριν πολλά χρόνια.

Ο μικρός είδε φωτογραφίες της οικογένειας και αναγνώρισε τα πάντα μέχρι το μαύρο αυτοκίνητο και αυτό για το οποίο μιλούσε συνέχεια, το σκυλί με τις βούλες. Η μητέρα του είπε πως «ο Κάμερον άστραφτε» και μετά όταν πια γύρισαν στο σπίτι τους, ο μικρός ησύχασε κι έγινε πια πολύ ήρεμος!
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

http://www.pyles.tv

Ο τυφλός σκύλος που έχει για οδηγό του μία… γάτα [εικόνες]


Δεν είναι τυχαία η ρήση του λαού «τσακώνονται σαν τον σκύλο με τη γάτα». Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, πως η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη του ζωικού βασιλείου, δεν είναι η καλύτερη. Βέβαια, σε κάθε κανόνα, έχουμε και την εξαίρεση.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι πρωταγωνιστές αυτής… της αφύσικης συμπεριφοράς είναι ο Terfelhave και η Pwditat, οι οποίοι, αν και σύμφωνα με τους νόμους της φύσης θα έπρεπε να είναι εχθροί, έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μιας υπέροχη και δυνατή φιλία.
Πολύ σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη σχέση φαίνεται πως έχει παίξει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο εν λόγω σκύλος, αφού έχει διαπιστωθεί ότι πάσχει από καταρράκτη. Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, αφού λόγω της έλλειψης όρασής του, αναγκαζόταν να περιορίζεται στη γωνιά τους.
Όλα άλλαξαν  όταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Τζούντι Κόντφρι-Μπράουν, σύμφωνα με την Daily Mail, έκανε ένα περίεργο… δώρο στον Terfelhave: του αγόρασε μια  γάτα! Εκείνη με τη σειρά της, από την πρώτη στιγμή, αντιλήφτηκε το πρόβλημα υγείας του και, όχι μόνο δεν ήταν επιθετική μαζί του, αλλά δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του. Τι εννοούμε; Κατά κάποιο τρόπο, η  Pwditat, εκτελεί χρέη οδηγού για τον αγαπημένο της φίλο, συνοδεύοντας τον στον κήπο και σε όλα τα άλλα μέρη του σπιτιού επιθυμεί να πάει και περνούν πολλές ώρες της  ημέρας του με παιχνίδι!
«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτούς του δύο! Δεν περίμενα ποτέ πως θα είχαν τέτοιο δέσιμο μεταξύ τους. Είναι κόντρα στη φύση. Ξεπερνούν και τους ανθρώπους με την αγάπη τους. Το βράδυ, όταν ένα ζευγάρι πέσει για ύπνο, γυρνούν τις πλάτες τους ο ένας στον άλλο. Αυτοί οι δυο είναι αυτοκόλλητοι. Το βράδυ κοιμούνται σφιχταγκαλιασμένοι!» δήλωσε με ενθουσιασμό η περήφανη ιδιοκτήτρια.


http://www.koolnews.gr

Τέλος για το Playstation 2


Ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού για την παιχνιδοκοσνόλα με τις περισσότερες πωλήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, όλων των εποχών. Η Sony σταματά τη διάθεση του στην Ιαπωνία μετά από 13 χρόνια παρουσίας στα σπίτια εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων.


Οι πωλήσεις του κατάφεραν να ξεπεράσουν τις 150 εκατομμύρια συσκευές, με την πρώτη εμφάνιση του να γίνεται στην Ιαπωνία στις 4 Μαρτίου του 2000. Με αυτές τις επιδώσεις, το Playstation 2 κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και την τεράστια επιτυχία του πρώτου μοντέλου, που επίσης είχε στιγματίσει μία ολόκληρη γενιά.



Η διάθεση στην Ιαπωνία θα σταματήσει άμεσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Famitsu, ενώ το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για τις υπόλοιπες χώρες. Να τονίσουμε κάπου εδώ πως, μόνο στην Ιαπωνία το Playstation 2 κατάφερε να ξεπεράσει τα 22 εκατομμύρια σε πωλήσεις ενώ μέχρι πρόσφατα νέοι τίτλοι κυκλοφορούσαν στην αγορά. Χαρακτηριστικό είναι το Final Fantasy 11: Seekers of Adoulin που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το PS2 αλλά μόνο για την ιαπωνική αγορά.



Η κονσόλα που μας κράτησε συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια, όπως όλα δείχνουν, αφήνει τη θέση στην επόμενη γενιά, με το Playstation 4 να αναμένεται στα τέλη του νέου έτους.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger