Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εφιάλτης στα σύνορα με την Αλβανία, θα βγει… ανακοίνωση;

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014



Το μικρό καφενείο στο ακριτικό χωριό Κτίσματα Ιωαννίνων, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, ήταν γεμάτο, όταν μπήκε ένας άγνωστος. Οι θαμώνες, ηλικιωμένοι οι περισσότεροι, παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση και παρότι απορροφημένοι, κάποιοι είπαν στον καφετζή να φέρει ένα ποτήρι τσίπουρο στον επισκέπτη . Εκείνος, αντί για «ευχαριστώ» έβγαλε από τον ντορβά του μια χειροβομβίδα, την ακούμπησε πάνω σ’ ένα τραπέζι και άρχισε να κραυγάζει: «Βγάλτε όλοι τα λεφτά και τα κινητά σας…».

Οι πάντες θεώρησαν ότι επρόκειτο περί φάρσας και ο ιδιοκτήτης του καφενείου του ζήτησε να «πάρει δρόμο» και να τους αφήσει ήσυχους. Όταν εκείνος συνέχισε να ουρλιάζει τον πήραν στο κυνηγητό και τον έδιωξαν από το καφενείο. Κατά την καταδίωξη ο άγνωστος απασφάλισε και εκτόξευσε εναντίον τους τη χειροβομβίδα, πλην όμως για καλή τους τύχη δεν εξερράγη.

Ο επίδοξος ληστής κατόπιν εισέβαλε σ’ ένα κοντινό σπίτι όπου απαίτησε από το ζευγάρι των ηλικιωμένων να του δώσουν τα χρήματα. Όταν εκεί η γυναίκα ψύχραιμα του είπε «λεφτά δεν έχουμε, αν θέλεις να σου βάλουμε να φας και να φύγεις», εισέβαλε σε τρίτο σπίτι, όπου χτυπώντας τους με πέτρα σκότωσε έναν υπερήλικα και τη σύζυγό του, πήρε το ημιφορτηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην αυλή και εξαφανίστηκε, για να συλληφθεί την επομένη στα Γιάννενα και να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για Αλβανό δραπέτη φυλακών.

Τα Κτίσματα είναι ένα από τα χωριά που ζουν με τον εφιάλτη των επιθέσεων συμμοριών στην ελληνοαλβανική μεθόριο. «Όταν χτυπάει το τηλέφωνο τρέμει η ψυχή μου ότι κάτι κακό έγινε πάλι», λέει στην «Κ» ο διαμερισματικός σύμβουλος του Δήμου Πωγωνίου Β. Μάτσας. Περιστατικά βίας, όπως ληστείες, κλοπές ή και δολοφονίες, καταγράφονται καθημερινά στο ορεινό συνοριακό τόξο από τη Σαγιάδα της Θεσπρωτίας έως και τις Πρέσπες. Οι άνθρωποι περιγράφουν την κατάσταση χειρότερη και από εκείνη της δεκαετίας του ’90. «Τότε έκλεβαν συνήθως διερχόμενοι φουκαράδες για να φάνε. Τώρα έχουμε οργανωμένες συμμορίες…», επισημαίνει ο ίδιος.

Κάθε «γερασμένο χωριό», όπως αποκαλούνται αυτά της μεθορίου λόγω του ότι κατοικούνται πλέον αποκλειστικά από υπερήλικες, έχει να «επιδείξει» τα δικά του κρούσματα επιθέσεων.«Μας κλέβουν συστηματικά τα ζώα. Το καλοκαίρι έκλεψαν 15 άλογα. Ακούμε ότι τα πουλάνε σε Ιταλούς που κάνουν κονσέρβες το κρέας», αναφέρει στην «Κ» ο πρόεδρος του κοινοτικού διαμερίσματος Αετομηλίτσας, Γ. Μάρος.

Οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. και δραπετών από φυλακές της Αλβανίας στην ορεινή περιοχή της Καστοριάς, όπως και η τραγική κατάληξη του ένοπλου επεισοδίου με έναν αστυνομικό και δύο Αλβανούς νεκρούς προσφάτως στην Πρέσπα, είναι μερικά από τα περιστατικά που ανέδειξαν το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα χωριά της ελληνοαλβανικής μεθορίου. «Υπάρχει σημαντικό έλλειμμα ασφάλειας», συνοψίζει ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Γ. Οικονόμου.
Του Σταύρου Τζήμα
Δημοσιεύθηκε στο «http://geopolitics-gr.blogspot.gr/»
http://www.defence-point.gr



Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος


Η χώρα μας βρίσκεται υπό διάλυση και η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους... πολίτες. Μέχρι και η τροχαία μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα.

Μέσα σε 2 μήνες θα κριθούν όλα. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές 2.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ληξιπρόθεσμες «οφειλές» και με τον νέο τοκογλυφικό μαφιόζικο νόμο αυτές θα προσαυξηθούνε με 30% (!)

Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχουμε να κάνουμε με ανίκανους απατεώνες τυχοδιώκτες που επιβάλλεται να τους πάρει ο διάολος.

Μην τους φοβάστε, μην τρομοκρατείστε μην απελπίζεστε. Δεν είστε μόνοι σας, είναι το 70% των ελληνικών νοικοκυριών.

Θεωρούμε χρέος μας να γράψουμε αυτό το κείμενο, στη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων που υπέκυψαν στους εκβιασμούς τους και έδωσαν τέλος στη ζωή τους.

Για να μας βάλουν φυλακή θα πρέπει να βαφτίσουν φυλακή όλη τη χώρα.

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ . ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

katohika.gr

- See more at: http://www.toxwni.gr/blogosfaira/



Το σημείο του ανδρικού σώματος που προδίδει αν κάποιος είναι άπιστος ή όχι



Κι όμως υπάρχει ένα σημείο στο ανδρικό σώμα που μπορεί να προδώσει το αν θα σας μείνει πιστός για μια ζωή ή μαζί του θα έχετε μπλεξίματα για μια ζωή.
Σύμφωνα με Νορβηγούς ερευνητές το σημείο του ανδρικού σώματος που προδίδει αν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει σκοπό να σας μείνει πιστός ή όχι είναι οι όρχεις. 

Οπως τονίζουν οι ερευνητές το μεγάλο μέγεθος των όρχεων προδίδουν την ακόρεστη επιθυμία τους για σεξουαλικές επαφές. Ετσι, όσο πιο μεγάλοι είναι οι όρχεις ενός άνδρα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μην είναι πιστός. Αντιθέτως, οι άνδρες με μικρότερους όρχεις έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν καλύτεροι μπαμπάδες: να ασχοληθούν με το άλλαγμα της πάνας, το τάισμα και το μπάνιο του μωρού.
iefimerida.gr

 ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger