Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η 24χρονη που έχει κλέψει την παράσταση στο τουρνουά γκολφ Masters [εικόνες]

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013


Ποιο είναι το πρόσωπο του τουρνουά γκολφ Masters; Σίγουρα όχι ο Τάιγκερ Γουντς. Παρότι εμφανίστηκε με νέα σύντροφο. Μήπως το 14χρονο παιδί θαύμα Γκουάν Τιανλάνγκ; Ο νεότερος γκόλφερ που πήρε ποτέ μέρος στο Masters;,,,,

Ούτε. Για να μην σας κουράζουμε άλλο, την παράσταση – για προφανείς λόγους – έχει κλέψει η Πολίνα Γκρέτζκι.

Η 24χρονη κόρη του διάσημου πρώην παίκτη του χόκεϊ Γουέιν Γκρέτζκι είναι η αγαπημένη του Αμερικανού Ντάστιν Τζόνσον και φυσικά βρίσκεται στο πλευρό του όσο διαρκεί ο αγώνας. Προς τέρψιν των υπόλοιπων θεατών που κυρίως βλέπουν την Πολίνα και ρίχνουν και κλεφτές ματιές στους αθλητές!

Η Πολίνα ανήκει στη γενιά των κοριτσιών που δεν χρειάζονται παπαράτσι για να βγάλουν τα... εσώψυχά τους στη φόρα. Υπάρχει και το instagram όπου φροντίζει η ίδια να ποστάρει συχνά «καλλιτεχνικές» φωτογραφίες.





Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σουλεϊμάν, Χαλίτ Εργκέντς: "Ήμουν αξιοθρήνητος! Ανέβαινα στη σκηνή μεθυσμένος"!


Όλα όσα αποκάλυψε ο Χαλίτ Εργκέντς για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του."Όταν πήγα στην Αμερική, ήμουν ήδη ...30 ετών. Από την επαφή μου με τον κόσμο εκεί ήταν φανερό ότι δεν είχαμε σημείο επαφής, δεν είχαμε κοινή ιστορία, ούτε γελούσαμε με τα ίδια αστεία", δήλωσε ο Τούρκος ηθοποιός, μιλώντας για τα χρόνια που βρέθηκε στην Αμερική, όταν κυνηγούσε το όνειρό του.

"Αποφάσισα να αλλάξω επάγγελμα. Άρχισα να κοιτάζω για σχολές μαγειρικής και φυσιοθεραπείας. Υπήρχαν κάποια πανεπιστήμια που παρείχαν τέτοια εκπαίδευση", ανέφερε ο "Σουλεϊμάν" και τόνισε ότι βρισκόταν σε απόγνωση και άρχισε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Τα όσα λέει ο Χαλίτ Εργκέντς συγκλονίζουν: "Ήταν ακριβώς τη στιγμή που ήρθε προσφορά για δουλειά από την Τουρκία. Μου τελείωναν τα λεφτά και ήμουν σε απόγνωση. Για μένα ήταν σχεδόν τραγικό να παίζω σε παιδικό θέατρο και από την άλλη να κάνω τον μπάρμαν στο φουαγέ ενός μουσικού θεάτρου. Στα διαλείμματα του μιούζικαλ ο Βασιλιάς των Λιονταριών έπινα ακατάπαυστα. Ήταν αξιοθρήνητη η κατάστασή μου. Ανέβαινα στη σκηνή μεθυσμένος"!

zappit.gr

Ποια είναι η απόλυτη φαντασίωση που ξετρελαίνει τις γυναίκες;



Όλοι συμφωνούν ότι οι φαντασιώσεις είναι...το αλατοπίπερο στη σεχουαλική ζωή του κάθε ατόμου, τουλάχιστον αυτό ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου...
Μια φαντασίωση μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να ενεργοποιήσει ερωτικά τόσο τους άνδρες,όσο και τις γυναίκες. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το σεξ, πρωτίστως είναι μια εγκεφαλική διαδικασία.Ποιες φαντασιώσεις όμως τρελαίνουν τις γυναίκες και ποιες τους άνδρες; Σύμφωνα με μια μελέτη που έκαναν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Αρκάνσας, σε δείγμα 1703 γυναικών και 1200 ανδρών οι φαντασιώσεις εκτινάσσουν την ερωτική διάθεση στα δυο φύλα.
Η φαντασίωση που “απογειώνει” την πλειοψηφία των γυναικών του δείγματος, ήταν η εξής:Να κάνουν άγριο και όχι τρυφερό – ειδυλλιακό σεχ, επάνω σε ένα ταχύπλοο σκάφος το οποίο θα κινείται απίστευτα γρήγορα επάνω στα κύματα (σ.σ μυαλό είναι αυτό δεν μπορούμε να σχολιάσουμε το παραμικρό).
Κάποιες γυναίκες από το δείγμα το προχώρησαν ακόμη περισσότερο και δήλωσαν ότι ερεθίζονται ακόμη περισσότερο, επάνω στο σκάφος να βρίσκονται περισσότεροι από ένας άνδρες. Οι αμέσως επόμενη φαντασίωση που ερέθιζε το μυαλό των γυναικών ήταν: το ομαδικό σεξ, στη συνέχεια ακολουθούσε το σεξ με άλλη γυναίκα.
Τελευταία ερχόταν η φαντασίωση του τρυφερού έρωτα με τον σύντροφο τους. Στους άνδρες της έρευνας, η φαντασίωση που τους ερέθιζε ήταν η ιδέα του ομαδικού σεχ, ακόμη και με άλλους άνδρες,σε κάποιο μέρος (δήλωσαν πάλι στην πλειοψηφία τους,ότι προτιμούσαν ένα σκάφος) που θα είναι μέσα στη χλιδή.

Πηγή: to-mati.gr

Απίστευτο: Κάστορας σκότωσε... άνθρωπο


Ένας ψαράς από την πόλη της Μπρεστ (Λευκορωσία), έχασε τη ζωή του λόγω της επίθεσης ενός κάστορα.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Λευκορωσίας, ο άνδρας ήθελε να βγάλει φωτογραφία του ζώου για ενθύμιο, αλλά ο κάστορας ρίχτηκε πάνω του και το δάγκωσε από το μηρό. Ο άνθρωπος πέθανε από απώλεια αίματος.

Τα υπέροχα… oπίσθια γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας! [φώτο]



H 34χρονη, σε άψογη φόρμα, δείχνει άνετη μέσα στο στενό, λευκό της φόρεμα… Και πως να μη δείχνει, αφού το κορμί και την ομορφιά της πολλές θα ζήλευαν και πολλοί επιθυμούν…
Μιλάμε για την Μαρία Μενούνος που για μια ακόμα φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φωτογραφικά φλας, αυτή τη φορά όταν γύρισε να αγκαλιάσει τον καλεσμένο της.


billnews.gr


Γιατί να φαντάζεσαι ότι έχεις notbook όταν μπορείς να το αποκτήσεις; Δες πως μπορείς

Το Google Street View τους έπιασε να κάνουν σεx σε κεντρικό δρόμο (φώτο)


Το παράτολμο ζευγάρι της  φωτογραφίας "πιάστηκε στα πράσα" από την υπηρεσία Google Street View την ώρα που επιδιδόταν σε σεxουαλική πράξη στο καπό του αυτοκινήτου τους.

Μάλιστα, το σημείο που τους συνέλαβε η κάμερα δεν ήταν κάποιο μικρό ή απομακρυσμένο δρομάκι αλλά πολυσύχναστη εθνική οδός μήκους 189km που ενώνει τη Μελβούρνη με την Αδελαϊδα στη Νότια Αυστραλία.

Το βέβαια αυτό δημιουργεί ορισμένες υποψίες για το αν το νεαρό ζευγάρι έκανε πράγματι δημόσιο σεx ή αν όλα συνέβησαν για τους σκοπούς της φωτογράφισης.

Πάντως η επίμαχη φωτογραφία κυκλοφόρησε γρήγορα σε όλον τον κόσμο.


Γιατί οι όμορφες γυναίκες είναι “βάσανο” στο χώρο εργασίας;



Σας έτυχε ποτέ να είστε στο γραφείο σας, να εργάζεστε με ζήλο και όλοι να σας θαυμάζουν για τις εργασιακές σας επιδόσεις;

Σας έχει τύχει εκεί που είστε παράδειγμα προς μίμηση για τους συναδέλφους σας και εισπράττετε τα “εύγε” του αφεντικού σας, ξαφνικά η άφιξη μιας νέας καλλίπυγου συναδέλφου να σας μπερδέψει και να ανατρέψει τον δρόμο σας προς την κορυφή;

Αντί πλέον, να έχετε το νου σας στη δουλειά εσείς να κοιτάτε τις υπέροχα σμιλευμένες γάμπες ή το αβυσσαλέο της μπούστο. Και όμως μπορεί και να συμβεί.

Διαβάστε μια έρευνα που αναλύει γιατί οι όμορφες γυναίκες στους χώρους εργασίας, είναι ένα “βάσανο” για τους υπόλοιπους εργαζόμενους...

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Πειραματικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας και αφορά στις επιδόσεις όσων εργάζονται μαζί με όμορφες γυναίκες. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν λοιπόν ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό όσοι εργάζονται μαζί με μια όμορφη, ή έστω ελκυστική γυναίκα, τότε χάνουν αρκετές εργατοώρες τον χρόνο (πολλά λεπτά την ημέρα) επειδή προσπαθούν να τις εντυπωσιάσουν είτε με κουβεντούλα και αστειάκια (άρα παραμελούν την δουλειά τους), είτε μην μπορώντας να πάρουν τα μάτια τους από πάνω τους, είτε να φαντασιώνονται διάφορα (τα οποία στη συνέχεια οι περισσότεροι τα μοιράζονται με τους άλλους άνδρες συναδέλφους τους).

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλος του άνδρα, λειτουργεί διαφορετικά από τον εγκέφαλο της γυναίκας σε πολλά. Ένα από αυτά το οποίο έχει να κάνει με την αρχέγονη ανάγκη του αρσενικού να εντυπωσιάσει και να κερδίσει το θηλυκό, κάτι που οι γυναίκες δεν το διαθέτουν. Έτσι και στον χώρο εργασίας όταν εμφανισθεί μια όμορφη γυναίκα ο άνδρας θέλει τις περισσότερες φορές να την εντυπωσιάσει. Την ίδια στιγμή ο εγκέφαλος του άνδρα στη θέα μιας όμορφης γυναίκας στη δουλειά του, απλά δεν μπορεί να συγκεντρωθεί, μπερδεύει τις σκέψεις του

Όμως ότι συμβαίνει στον ανδρικό εγκέφαλο δεν συμβαίνει στον γυναικείο που από ότι έδειξε η έρευνα είναι πιο συγκροτημένος σε τέτοια θέματα και δεν εντυπωσιάζεται από κάποιον ελκυστικό συνάδελφο, αλλά παραμένει πιστή στη δουλειά της. Εκείνο που μπορεί να ιντριγκάρει τον εγκέφαλο μιας γυναίκας είναι ο πλούτος, το μορφωτικό επίπεδο του άνδρα , το στάτους που διαθέτει μέσα στην εταιρία καθώς και το πόσο υγιής είναι

Πάντως σε άλλη έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ προέκυψε ότι τουλάχιστον 3 στους 10 συνάδελφοι έχουν γνωριστεί, ερωτευτεί και κάνει σεξ στην εργασία τους. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον οι μισοί (50%) έχουν φλερτάρει κάποιον ή κάποια συνάδελφο τους, μέσα στη δουλειά. Σαν χώρο που προτιμούν να κάνουν σεξ οι συνάδελφοι μεταξύ τους στην εργασία τους την πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι τουαλέτες, ακολουθούν οι αποθήκες, το ασανσέρ (για ερωτικές περιπτύξεις ολίγων δευτερολέπτων), το κλιμακοστάσιο και τέλος τα ίδια τα γραφεία τους εφόσον οι υπόλοιποι έχουν σχολάσει, ή τα γραφεία είναι κλειστά.

http://iatropedia.com/

Πουλήθηκε σε κινέζο το Νόμπελ του επιστήμονα που ανακάλυψε το DNA!

Όλα τα πράγματα έχουν μια τιμή - έστω και αλμυρή. Ένα από τα διασημότερα μετάλλια Νόμπελ στην ιστορία, αυτό που δόθηκε το 1962 στον βρετανό βιολόγο Φράνσις Κρικ, ο οποίος, μαζί με τον αμερικανό Τζέημς Γουότσον και τον επίσης βρετανό Μόρις Γουίλκινς, ανακάλυψαν στο πανεπιστήμιο Κέμπριτζ τη διπλή έλικα του μορίου του DNA, βγήκε σε δημοπρασία και αποκτήθηκε από έναν κινεζο-αμερικανό επιχειρηματία αντί 2,27 εκατ, δολαρίων, έναντι αρχικής εκτίμησης 500.000 δολαρίων.
Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που ένα μετάλλιο Νόμπελ πουλιέται σε δημόσια δημοπρασία.

Είχε προηγηθεί η δημοπράτηση του μεταλλίου που είχε πάρει το 1975 ο δανός φυσικός Νιλς Μπορ, το οποίο όμως είχε «πιάσει» μόλις 50.000 δολάρια. 

Τον Ιούνιο, βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Σόθμπις ένα τρίτο Νόμπελ, αυτή τη φορά λογοτεχνίας, που είχε πάρει ο αμερικανός συγγραφέας Γουίλιαμ Φόκνερ το 1950.

Ο Τζακ Γουάνγκ, επικεφαλής της μάλλον άγνωστης βιοϊατρικής εταιρίας Biomobie, με έδρα τη Σαγκάη και θυγατρική στη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνιας, πέταξε επί τούτου μέχρι τη Νέα Υόρκη, όπου έγινε η δημοπρασία από τον οίκο Κρίστις, προκειμένου να «χτυπήσει» το μετάλλιο αυτοπροσώπως και όχι μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, όπως θα μπορούσε να κάνει, σύμφωνα με το BBC και το "Nature". Παραδέχτηκε μάλιστα εκ των υστέρων ότι είχε προετοιμαστεί να πληρώσει μέχρι και τα διπλάσια χρήματα, από ό,τι κατέβαλε τελικά, προκειμένου να το αποκτήσει.

Όπως είπε ο Γουάνγκ, αναζητά τρόπους για να ενθαρρύνει τη βιοϊατρική έρευνα στη δική του εταιρία κατασκευής ηλεκτρομαγνητικών συσκευών στο πεδίο της αναγεννητικής ιατρικής. «Θα δημιουργήσουμε μια επιτροπή και μετά θα κρίνουμε ποιοί επιστήμονές μας έχουν συνεισφέρει περισσότερο στη νέα τεχνολογία και τελικά θα δώσουμε το μετάλλιο στον νικητή», τόνισε.

Το μετάλλιο του Νόμπελ (Ιατρικής/Φυσιολογίας), φτιαγμένο από χρυσό 23 καρατίων, βγήκε στο σφυρί από την οικογένεια του Κρικ (δημιουργώντας κάποια δυσφορία στους επιστημονικούς κύκλους για την ασυνήθιστη κίνηση), μαζί με τη συνοδευτική επιστολή του μεταλλίου και άλλα προσωπικά αντικείμενα, όπως μια λερωμένη εργαστηριακή ποδιά του.

Προχθές, μια επτασέλιδη επιστολή του Κρικ, από τις 19 Μαρτίου 1953, στην οποία περιέγραφε στον 12χρονο γιό του Μάικλ την ανακάλυψη της διπλής έλικας, δημοπρατήθηκε ακόμα πιο ακριβά, αντί 5,3 εκατ. δολαρίων, πολύ περισσότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον οίκο Κρίστις, επρόκειτο για ρεκόρ δημοπράτησης επιστολής (το προηγούμενο κατείχε μια επιστολή του Αβραάμ Λίνκολν, που είχε αποκτηθεί έναντι 3,4 εκατ. δολαρίων το 2008).

Ένα μέρος των εσόδων από τις δημοπρασίες θα δοθούν για την ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας. Η εγγονή του Κρικ, Κέντρα, δήλωσε ότι η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει στην δημοπράτηση των προσωπικών αντικειμένων του επιφανούς βιολόγου, εν μέρει επειδή ήθελε να αντλήσει χρήματα υπέρ ενός νέου ινστιτούτου ιατρικής έρευνας στο Λονδίνο, που θα φέρει το όνομα του παππού της, ο οποίος πέθανε το 2004, σε ηλικία 88 ετών.

Αναλυτικότερα, το 20% των συνολικών εσόδων της δημοπρασίας θα δοθούν στο υπό δημιουργία Ινστιτούτο Φράνσις Κρικ που θα εγκαινιαστεί το 2015, το 50% θα δοθούν στο Ινστιτούτο Βιολογικών Επιστημών Salk της Καλιφόρνιας, όπου ο Κρικ υπήρξε καθηγητής επί πολλά χρόνια μετά το Κέμπριτζ, ενώ το υπόλοιπο 30% θα καταλήξει στον γιό του Μάικλ και στα άλλα μέλη της οικογένειάς του.

http://www.newsit.gr/

Μαθητές των Χανίων φτιάχνουν και πωλούν αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο [εικόνες]


Μια συγκινητική προσπάθεια ξεκίνησαν μαθητές από την Κίσσαμο Χανίων, οι οποίοι έστησαν μια εικονική - συνεταιριστική επιχείρηση για να κατασκευάσουν και να πουλήσουν αιθέρια έλαια με τα έσοδα να διατίθενται για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Οπως αναφέρει το flashnews, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισσάμου στο πλαίσιο του προγράμματος του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων» επεξεργάστηκαν θεραπευτικά βότανα της Κρήτης, δημιούργησαν αιθέρια έλαια, τα απόσταξαν, τα έβλαν σε μπουκαλάκια και του πωλούν με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στον σύλλογο «Ορίζοντας» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Τα βότανα που χρησιμοποίησαν ήταν λεμονόχορτο, ευκάλυπτος,δάφνη,φασκόμηλο,μέντα,ρίγανη,δάφνη και μυρτιά, ενώ η επιχείρηση παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Επμελητήριο Χανίων.

Από την περιοχή της Κισσάμου τα παιδιά συνέλεξαν τα βότανα, τα απόσταξαν σε ειδική μονάδα στον Αποκόρωνα και στη συνέχεια «άνοιξαν» τα φτερά τους στο διαδίκτυο, δημιουργώντας ιστοσελίδα για την προώθηση του.





Φωτογραφίες από το flashnews


ΤΡΑΓΙΚΟ: Ζουν μέσα στις σπηλιές στου Φιλοπάππου


Δεν ενοχλούν κανέναν και δε ζητούν βοήθεια από κανέναν, είναι απλά… «αόρατοι»
Έχασαν τη δουλειά τους από τη μια στιγμή στην άλλη. Βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς χρήματα, τελείως αποξενωμένοι και εγκαταλελειμμένοι από την ίδια την Πολιτεία. Έψαξαν για δουλειά, ζήτησαν (κάποιοι τουλάχιστον) βοήθεια αλλά βρήκαν κλειστές τις πόρτες. Το αποτέλεσμα ήταν να αναζητήσουν το δικό τους… σπίτι, διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όμως, δεν έχασαν στιγμή την αξιοπρέπειά τους.

Σήμερα, κρύβονται μέσα στις σπηλιές του Φιλοπάππου. Περίπου δέκα άτομα, στην πλειοψηφία τους 50άρηδες, που βρέθηκαν στο δρόμο, έφτιαξαν, ανάμεσα στα δέντρα και τις σπηλιές, το δικό τους… κατάλυμα. 

Κάποιοι μένουν σε σκηνές, σκεπάζονται με βρώμικα σεντόνια και κοιμούνται επάνω σε φθαρμένα στρώματα. Σιτίζονται από ό,τι καταφέρουν να βρουν στα σκουπίδια ή ό,τι μπορούν να φάνε από τα συσσίτια του δήμου ή των εκκλησιών που βρίσκονται κοντά στου Φιλοπάππου. 

Χρήματα δεν έχουν. Ούτε και δουλειά, αφού όπως λένε, δουλειές δεν υπάρχουν. Πίνουν νερό από μια βρύση που υπάρχει εκεί. Μπάνιο δεν μπορούν να κάνουν. Πλένονται μόνο επιφανειακά μεταφέροντάς το σε πλαστικά μπουκάλια και στη συνέχεια κρύβονται πίσω από τα δέντρα για να πλυθούν και να μην ενοχλήσουν τους περαστικούς, τους ανθρώπους και τα παιδιά που επισκέπτονται το λόφο είτε για να τρέξουν είτε για να βγάλουν τα σκυλιά τους βόλτα είτε ακόμη και για να περπατήσουν… Δεν ενοχλούν κανέναν και δε ζητούν βοήθεια από κανέναν. Άλλωστε, η Πολιτεία τους έχει εδώ και καιρό εγκαταλείψει…

Ο Ματθαίος ΜονσελάςΤον τελευταίο χρόνο το δικό του καταφύγιο έχει φτιάξει στο λόφο και ο Ματθαίος Μονσελάς, ο πρωταγωνιστής της δολοφονίας της οδοντιάτρου, Γεωργίας Βαγενά, με δική της συναίνεση το 1994. Μια ιστορία πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά. 

Μένει, όπως λέει στο newsbeast.gr, εκεί από τις 6 Δεκεμβρίου 2011, όταν του έκαψαν το αυτοκίνητο-τροχόσπιτο που διέθετε και ήταν συνεχώς σταθμευμένο κάτω από το θέατρο της Δώρας Στράτου. Σιτίζεται είτε από τα σκουπίδια είτε από τα συσσίτια της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στου Φιλοπάππου. 

Δε θέλει να τον θυμούνται πολλοί. Άλλωστε, όπως λέει, όλοι θυμούνται ότι έκανε φυλακή και θέλει να ξεχάσει… 
Η περιοχή όπου έχει φτιάξει το κατάλυμά του βρίσκεται σε ένα μέρος με πυκνή βλάστηση. Συντροφιά του κάνει ο σκύλος του, που γαυγίζει στους περαστικούς, όσοι δηλαδή περάσουν από εκεί, αλλά όταν τους πλησιάζει, κουνά φιλικά την ουρά του… 


Το καταφύγιο του Μ. Μονσελά στου Φιλοπάππου






Σήμερα, ο Ματθαίος Μονσελάς είναι 58 ετών και ξέρει ότι δεν μπορεί να δουλέψει. «Κανείς δεν με έπαιρνε για δουλειά. Κανείς δεν ήθελε να βοηθήσει ένα πρώην φυλακισμένο», σημειώνει ενώ αφήνει υπονοούμενα για όλους εκείνους που ήθελαν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητά του ονόματός του κάνοντας θέματα για εκείνον, χωρίς, όμως ποτέ να προσφερθούν να τον βοηθήσουν… Δε ντρέπεται όμως για το νοικοκυριό του. Τουλάχιστον, λέει, ούτε κλέβει, ούτε ζητιανεύει, ούτε ενοχλεί κανέναν…

Οι υπόλοιποι κάτοικοιΣτο λόφο του Φιλοπάππου μένουν περίπου δέκα άτομα, ανάμεσά τους και ένα ζευγάρι, ένας Πολωνός και μία Αυστριακή, που μιλά αρκετές γλώσσες. Κατοικούν πολύ κοντά στο νοικοκυριό του Μονσελά όμως δεν μιλούν στους δημοσιογράφους. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα την σύζυγό του να γέννησε (πριν από περίπου ένα χρόνο) και το μωρό της να το πήραν οι κοινωνικές υπηρεσίες. Κανείς όμως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός. 

Στο λόφο μένει και ο κύριος Γιώργος, μαρμαράς στο επάγγελμα, αλλά άνεργος για πολλά χρόνια. Βγήκε στο δρόμο τα τελευταία δύο χρόνια. Μάζεψε όλα τα υπάρχοντά του και έφτιαξε εκεί, σε μια σπηλιά, το δικό του κατάλυμα. Θέλει να βρει μια δουλειά για να φύγει από το δρόμο. Όμως, γνωρίζει τις δυσκολίες. Τονίζει τα προβλήματα που έχουν οι άστεγοι, κυρίως το χειμώνα, όταν το κρύο τους τρυπάει τα κόκαλα. «Ξέρεις ότι το νάυλον δεν μπορεί να σε ζεστάνει. Ούτε μπορείς να κάνεις μπάνιο με παγωμένο νερό», αναφέρει. 

newsbeast.gr


Φοβερός ληστής κυνηγάει με τα πόδια ποδηλάτη και κλέβει iPhone με.. chopsticks [εικόνες]



Τον τίτλο ενός από τους πιο πρωτότυπους «ελαφροχέρηδες» κερδίζει ο ληστής με το ψευδώνυμο Γουάνγκ , ο οποίος φαίνεται πως ξάφριζε ανύποπτους ποδηλάτες εν κινήσει χρησιμοποιώντας τα διάσημα chopsticks, τα ξυλάκια που χρησιμοποιούμε για να φάμε κινέζικο.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον περίφημο Γουάνγκ εν δράσει στην πόλη Ζενγκζού να κλέβει το iPhone μιας κοπέλας που κάνει ανυποψίαστη ποδήλατο, ενώ πιθανότατα η ίδια δεν το πήρε καν χαμπάρι.

Επειτα από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών στο Διαδίκτυο ο ίδιο ο Γουάνγκ ήρθε σε επικοινωνία με έναν δημοσιογράφο και στη συνέχεια παραδόθηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι ξεκίνησε να διαπράττει ληστείες για να βοηθήσει της μικρότερή του αδελφή.



http://www.iefimerida.gr/

Φωτογραφίες που ΣΟΚάρουν: Ποιος παρουσιαστής κάνει εκπομπή ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ;


Είναι γνωστός για το χιούμορ του, νέος και ταλαντούχος. Δείτε τον όπως δεν τον έχετε ξαναδεί εν ώρα εργασίας.

Μέχρι και τα ρούχα του έβγαλε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μάλιστα δεν αρκέστηκε να μοιραστεί τα κάλλη του με όσους βρίσκονταν στον ραδιοθάλαμο, αλλά έβγαλε φωτογραφίες και τις ανέβασε το Twitter έτσι βρε παιδί μου για να θαυμάσουμε κι εμείς το... «σμιλεμένο», λέμε τώρα κορμί του! Καλά εντάξει, μη βαράτε, έναν κοιλιακό έχει το αγόρι και είπε να τον δείξει. Πάντως το τι δύσκολο είναι να ρουφάς την κοιλίτσα και να ποζάρεις δεν το συζητώ.





50χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της που γνώρισε στην Πάνια


Μία 50χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της, τον είχε γνωρίσει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Ο 90χρονος, ο οποίος είχε περιουσία, είχε πάει στην εκπομπή της Πάνια, μιας και ήθελε να βρει νύφη! Την βρήκε και μάλιστα αρκετά νεότερή του! Αφότου παντρεύτηκαν στην περιουσία της κυρίας προστέθηκε ένα σπίτι, ένα οικόπεδο και αρκετά χρήματα.

Όμως πριν κάποια χρόνια ο άντρας γλίστρησε, έπεσε και πέθανε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους συγγενείς , μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε. Οι συγγενείς τόνισαν ότι αν είχε μεταφερθεί νωρίτερα θα είχε αποφευχθεί το δυσάρεστο γεγονός και την κατηγόρησαν  ότι το έκανε επίτηδες.

Σήμερα, δικάστηκε στο Εφετείο η υπόθεση, όμως η δίκη διεκόπη ώστε να κληθούν οι δύο γιατροί που εξέτασαν τον άτυχο άνδρα.

Να επισημάνουμε ότι η 50χρονη είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο και τώρα αναμένεται η απάντηση του Εφετείου.

Ερημίτης που αγνοούνταν για 27 χρόνια συνελήφθη για πάνω από 1.000 κλοπές [εικόνες]


Επί 27 συναπτά έτη ζούσε ολομόναχος και κρυμμένος από τον υπόλοιπο κόσμο ο Κρίστοφερ Νάιτ προτού τον εντοπίσουν και τον συλλάβουν οι αρχές της πολιτείας του Μέιν , καθώς κατηγορείται για περισσότερες από χίλιες διαρρήξεις στα γειτονικά κάμπινγκ του δάσους όπου διέμενε.
Ο 47χρονος, πλέον, Νάιτ ισχυρίζεται ότι έχει αποσυρθεί από τα εγκόσμια το 1986 και συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Ρόουμ έπειτα από τη νιοστή κλοπή που πραγματοποίησε σε ένα κάμπινγκ.
Οι οργανωμένες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης που βρίσκονταν στο δάσος όπου είχε «αποκλειστεί» ο ερημίτης αποτελούσαν τους βασικούς του στόχους από όπου έκλεβε τρόφιμα, κυρίως, μπαταρίες και όσα είδη χρειαζόταν για να επιβιώσει στην άγρια φύση.
Μετά τη σύλλήψη του ο Νάιτ οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε στήσει το αυτοσχέδιο «σπιτικό» του, βαθιά μέσα στο δάσος.
Σε συνέντευξη Τύπου ο Τέρι Χιουζ, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του ερημίτη, ομολόγησε ότι αρχικά δεν πίστευε τους ισχυρισμούς του Νάιτ ότι δεν είχε μιλήσει σε άνθρωπο από το 1990, όταν συναντήθηκε τυχαία με έναν εκδρομέα μέσα στο δάσος.
Αλλαξε όμως γνώμη όταν είδε το κατάλυμα του 47χρονου: «Θα μπορούσατε να περάσετε δίπλα του, σε απόσταση 30 μέτρων, και να μην υποψιαστείτε ότι κάποιος μένει εκεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ζούσε εκεί όλο αυτό το διάστημα», είπε.
Σύμφωνα με τις έρευνες ο Νάιτ περνούσε το χρόνο του διαβάζοντας βιβλία που έκλεβε ή κάνοντας διαλογισμό παρατηρώντας τον ουρανό και τα πουλιά, ενώ η εκτίμηση των αρχών είναι ότι οι διαρρήξεις για τις οποίες ευθύνεται ξεπερνούν τις 1.000.
Το Πάιν Τρι ήταν ένας από τους αγαπημένους στόχους του. «Ηταν το δικό του πολυκατάστημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η διευθύντρια του κάμπινγκ, Ντόουν Γουίλαρντ-Ρόμπινσον.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πόρτλαντ Πρες Χέραλντ ο Νάιτ προφυλακίστηκε και το δικαστήριο όρισε το ποσό της εγγύησης για την αποφυλάκισή του στα 5.000 δολάρια.
Οι φωτογραφίες είναι από το «σπιτικό» του Νάιτ μέσα στο δάσος, από το κλειστό κύκλωμα που τον έπιασε στα πράσα, αλλά και από την ηλικίω των 20 όταν αποφάσισε να απαρνηθεί, εν μέρει, τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό.







Σάλο έχει προκαλέσει στους αρχαιολόγους τάφος στην θάλασσα της Γαλιλαίας



Ένας βράχος βάρους 60.000 τόνων που μοιάζει με πλάκα ενός τάφου στον πάτο της θάλασσας της Γαλιλαίας έχει φέρει σύγχυση στους αρχαιολόγους. Ο γιγαντιαίος  βράχος που έχει κωνοειδές σχήμα μήκους  70 μέτρων έχει μπερδέψει ιδιαίτερα την επιστημονική κοινότητα όσον αφορά την προέλευση και τη χρονολογία του.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στο συγκεκριμένο σημείο ο Ιησούς έκανε τα κηρύγματα στους πιστούς που τον ακολουθούσαν, υπάρχουν όμως και εικασίες ότι ο ογκώδης βράχος αποτελεί ένα είδος τάφου. Λέγεται ότι κατά πάσα πιθανότητα η προέλευση του είναι από την τρίτη χιλιετία προ Χριστού. Υπάρχει επίσης και η περίπτωση να προοριζόταν για ιχθυοκαλλιέργεια, αλλά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.
 Ο οικισμός εκείνη την περίοδο δίπλα στην θάλασσα λεγόταν Μπετ Γιερα.
 Η ανακάλυψη έγινε το 2003. Αλλά οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη και τα ευρήματα θα δημοσιευθούν στο International Journal of Nautical Archaeology. Σύμφωνα με τις έρευνες, ο τάφος χτίστηκε πάνω στη γη και μετά η στάθμη της θάλασσας ανέβηκε με αποτέλεσμα να το καλύψει.




http://www.koolnews.gr/

ΤΟ ΔΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ! Δείτε ποιά κάλεσε σπίτι του ο Καραμανλής για φαγητό



Στο σπίτι του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της συζύγου του Νατάσας Παζαΐτη βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao. 

Το ζεύγος Καραμανλή φαίνεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο. Απόδειξη, η συνάντησή τους στην οικία Καραμανλή στη Ραφήνα, στις αρχές του Απριλίου για φαγητό και κουβέντα. 


Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη δέχθηκαν τα δώρα του ζευγαριού, που, σύμφωνα με το περιοδικό, δεν ήταν άλλα από παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά, γλυκά, κρασιά αλλά και έναν πίνακα ζωγραφικής. Στο γεύμα σερβιρίστηκε ψητό αρνί, σαλάτες, ορεκτικά, κόκκινο κρασί και μπύρα για τον Κώστα Καραμανλή, ενώ η συζήτηση αφορούσε στις τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα με την κρίση αλλά και στα σχολεία των παιδιών τους. 

Πάντως, σύμφωνα με το περιοδικό, οι φιλικές σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Νατάσα Παζαΐτη μετρούν αρκετά χρόνια. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε γνωστό κλαμπ στο Πόρτο Ράφτη, όπου, οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και υποσχέθηκαν μα τα ξαναπούν σύντομα. Πάντως, όσο και αν οι μετέπειτα επαφές τους γίνονται μετ’εμποδίων λόγω πρωθυπουργίας, διαφορετικών υποχρεώσεων, lifestyle και μεταπτυχιακών σπουδών της Νατάσσας, το τέλος της πρωθυπουργικής καριέρας, τούς έδωσε την ευκαιρία να τα λένε πιο συχνά.


cosmo.gr 


20χρονος υποχρέωσε την πρώην του να τον ακούσει να αυτοκτονεί!



Σε γκρεμό 100 μέτρων "βούτηξε" με το φορτηγό του ο 20χρονος σεφ Ρόμπι Χάιμπολ όταν η 21χρονη Σάνον Γούντφορντ, μητέρα των δυο παιδιών του, του ανακοίνωσε το τέλος της 4χρονης σχέσης τους. Μια πτώση που την «ανάγκασε» να ακούσει live καθώς την πήρε τηλέφωνο πριν πατήσει το γκάζι.

«Του είπα ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ και ότι έχουμε τελειώσει. Λίγο αργότερα μου έστειλε ένα sms που έλεγε 'Χαιρέτισε τα παιδιά εκ μέρους μου. Ελπίζω να μπορέσεις να ζήσεις με αυτό που έκανες. Είναι καλύτερα έτσι. Καληνύχτα. Οπότε τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Όταν το σήκωσε, μου είπε 'Χαίρομαι που πήρες. Θέλω πολύ να ακούσεις αυτό'. Το επόμενο πράγμα που άκουσα είναι το αυτοκίνητο να μαρσάρει, να χτυπάει τον φράχτη και -προφανώς- να πέφτει. Τον άκουσα να ουρλιάζει και μετά το κινητό νέκρωσε».

Αυτά δήλωσε η -σοκαρισμένη- 21χρονη στην αστυνομία σχετικά με το τι οδήγησε τον πατέρα των δυο παιδιών της (ηλικίας δυο και τριών ετών) να πηδήξει με το φορτηγό του πάνω από τον γκρεμό Culver Cliffs στο Isle of Wight στις τρεις τα ξημερώματα.

Η ακτοφυλακή, την οποία κάλεσε αμέσως, βρήκε τελικά το πτώμα του -μέσα στο φορτηγό του- στη βάση του γκρεμού, τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

thestival.gr

Γιατί σβήνει ο Ήλιος;



Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα του Ήλιου την οποία κατέγραψε την Τρίτη το διαστημικό παρατηρητήριο SDO που μελετά το μητρικό μας άστρο. 

Η εικόνα αποκαλύπτει την... ηρεμία που επικρατεί στον Ήλιο σε ορισμένες περιοχές του οποίου μάλιστα δε φαίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε δραστηριότητα.Το φαινόμενο διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που έχει εκπλήξει τους επιστήμονες οι οποίοι προσπαθούν να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, αφού αυτή την εποχή ο Ηλιος θα έπρεπε να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους δραστηριότητας.Oι επιστήμονες εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι η δραστηριότητα του Ήλιου βρίσκεται σε υφεσιακή κατάσταση καθώς ο Ήλιος εμφανίζει κατά κανόνα έναν περίπου 11ετή κύκλο δραστηριότητας, κατά τον οποίο τα φαινόμενα στην επιφάνειά του εντείνονται και στη συνέχεια υποχωρούν. Το πλέον χαρακτηριστικό σημάδι της περιόδου μεγάλης δραστηριότητας είναι η αύξηση του αριθμού των ηλιακών κηλίδων που εμφανίζονται στην επιφάνεια του μητρικού μας άστρου.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων, το 2013 ταυτίζεται με το σημείο του περιοδικού αυτού κύκλου όπου η δραστηριότητα του άστρου θα είναι στο μάξιμουμ.Ομως, μέχρι σήμερα, ο Ήλιος παρουσιάζει φέτος ελάχιστη δραστηριότητα...


Σοκαριστικό βίντεο: Βόας... πνίγει παρουσιαστή μπροστά στην κάμερα


Ο Βρετανός φυσιοδίφης και τηλεοπτικός παρουσιαστής Steve Backshall θέλησε να μελετήσει με τον πιο ακραίο τρόπο την δολοφονική τεχνική ενός βόα.

Δείτε το ριψοκίνδυνο εγχείρημά του:



Δείξε μου τα δάχτυλά σου, να σου πω αν θα πετύχεις!



Η έρευνα από τους Aldo Rustuchini και Luigi Guiso, γνωστούς οικονομολόγους αποδεικνύει πως όσο μεγαλύτερος είναι ο παράμεσος –το προτελευταίο δαχτυλάκι του χεριού μας– τόσο περισσότερες πιθανότητες πετυχημένης καριέρας έχει κάποιος.

Τι σχέση έχει ο παράμεσος με την επιτυχία;

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 2.000 γυναίκες και άνδρες, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Οι ερευνητές αφού κατέγραψαν το προφίλ των 2.000 ατόμων, έπειτα ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να φωτογραφήσουν τα χέρια τους και συνέκριναν την αναλογία του δείκτη με τον παράμεσο.

Όσο μεγαλύτερο ήταν το προτελευταίο δάχτυλο σε σχέση με τον δείκτη, τόσο μεγαλύτερη ήταν η αυτοπεποίθηση του ατόμου, αλλά και τα ρίσκα που αναλάμβανε, διαχειριζόταν καλύτερα όσα είχε να κάνει και η επιχείρησή του ήταν πετυχημένη.

Σε γενικές γραμμές, οι πιο επιτυχημένοι επιχειρηματίες είχαν παράμεσο 10% έως 20% πιο μακρύ από το δείκτη τους. Εσείς;

akous.gr


Απίστευτο: Επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα!




Μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την πεθερά του, ο 26χρονος Μίροσλαβ Μίλιτς επιτέθηκε με αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της γυναίκας.
Από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.
Ωστόσο, ο γαμπρός «ξαναχτύπησε» και προσπάθησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά και πάλι αστόχησε...
Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger