Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καυτή ελληνική χυμώδης ξανθιά παρουσία παρουσιάζει τα προσόντα της! (pics)

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012



Η αυτοαποκαλούμενη Pamela της Ελλάδος..ποζάρει ναζιάρικα στο φακό και αποδεικνύει γιατί θέλει αυτό τον τίτλο..

Και να ήθελε να τα κρύψει δηλαδή δε θα τα κατάφερνε.. Απολαλυστε την Ρία Τσίγα σε αισθησιακές πόζες σκέτη κόλαση...
alt

altaltaltaltaltalt

http://athensbars.gr/

Μία Ζάριγκ Vs Πετρούλα Κωστίδου


Ο πειρασμός έχει ονοματεπώνυμο, Μία Ζάριγκ. Πρόκειται για την κυρία που λέει τον καιρό στο ρωσικό κανάλι Pravda...



Τι και αν βρέχει ή χιονίζει; Τι κι αν οι προβλέψεις δεν είναι πάντα έγκυρες; Κανείς δεν διαμαρτύρεται και δεν παραπονιέται, αφού η προσοχή των τηλεθεατών - κυρίως των αντρών - είναι... αλλού.


Τρέμε Πετρούλα, η Μία έρχεται δυναμικά και κερδίζει με διαφορά... στήθους!










http://www.radar.gr/

Ε. Μελέτη: Άλλη μία "καυτή" εμφάνιση στην παραλία με brazilian!

"Πω πω πω, όνειρο ζω!", θα μπορούσε κάλλιστα να αναφωνήσει κάποιος στη θέα και μόνο του αποκαλυπτικού μαγιό της Ελεονώρας!

Κάθε φορά και... μικρότερο φοράει, κάνοντας ακόμη και τους φωτογράφους να τρίβουν τα μάτια τους!

O μεγάλος "έρωτας" της Ελεονώρας είναι αυτός...
Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Ελεονώρας Μελέτη. Η όμορφη παρουσιάστρια, παρόλο που -για ευνόητους λόγους- θέλει να είναι φειδωλή στις δηλώσεις της, "προδίδεται" από την πληρότητα που εκπέμπει το πρόσωπό της. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του "HELLO!", η δημοσιογράφος μετά από μια single περίοδο που πέρασε, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην αγκαλιά νεαρού γοητευτικού άντρα, στοιχεία του οποίου επιφυλασσόμαστε να αποκαλύψουμε λίαν συντόμως.



Στις φωτογραφίες που, κατ' αποκλειστικότητα, δημοσιεύει σήμερα το "HELLO!", η Ελεονώρα επιδίδεται μετά μανίας στη νέα της "καψούρα" -όπως χαρακτηριστικά η ίδια αποκαλεί- το surf. Εδώ και ένα μήνα, σχεδόν φανατικά, ανυπομονεί να βρίσκεται στην Ανάβυσσο, όπου με τον πολύ καλό της φίλο Γιώργο προσπαθεί να εξασκήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.


Πηγή: frappedoupoli.blogspot.com

Οι καλύτερες αθλητικές φωτογραφίες της εβδομάδας


Drogba, Prokopchuk, Schweinsteiger, Veronica Campbell Brown, Nastia Liukin, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα και άλλα θέματα περιλαμβάνει η coolαριστή φωτογραφική συλλογή που αποτελεί μία φωτογραφική ανασκόπηση των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων της εβδομάδας που πέρασε...




Ο παίχτης της Chelsea, Drogba, γιορτάζει τη νίκη της ομάδας του στον τελικό ποδοσφαίρου του Champions League, ενάντια στη Bayern Μονάχου, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Οι αθλήτριες της Ουκρανίας Prokopchuk και Potyekhina σε μια προσπάθειά τους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καταδύσεων και Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Αϊντχόβεν.

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή της Bayern, Schweinsteiger ύστερα από το άστοχο πέναλτι που εκτέλεσε στον τελικό του Champions League.

Οι αγώνες ιστιοπλοΐας America's Cup World Series στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας.

Οι ποδηλάτες κατά μήκος του δρόμου Highway 1, δίπλα στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη 2η φάση του Γύρου της Καλιφόρνιας.

Οι παίχτες της Chelsea πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League. Ύστερα από έναν δραματικό τελικό η Chelsea επικράτησε της Bayern με 4-3 στα πέναλτι και μάλιστα στην ένδρα της Bayern στο στάδιο Allianz Arena του Μονάχου.

Η παρέλαση της Chelsea κατά μήκος του Kings Road, στο Λονδίνο στα πλαίσια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Champions League.

Η Veronica Campbell Brown της Τζαμάικα, κερδίζει στα 200 μέτρα στο IAAF Diamond League Athletics στη Σαγκάη.

Ο Βρετανός αθλητής των καταδύσεων Daley αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καταδύσεων και Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που διεξάγεται στο Αϊντχόβεν.
Ο Nadal επιστρέφει τη μπάλα στον Granollers κατά τη διάρκεια αγώνα στο τουρνουά τένις Rome Masters.

 Η αθλήτρια της γυμναστικής Nastia Liukin και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, ποζάρει για ένα πορτραίτο.




Ο Ολυμπιακός νίκησε με 84-78 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και έκαναν το 1-0 στην σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

http://coolaristo.blogspot.com

Η Τζένι Μακάρθι επιστρέφει στο Playboy, 20 χρόνια μετά την πρώτη της φορά


Η πιο γνωστή (μαζί με την Πάμελα Άντερσον) Playmate των 90s -και πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρει- πέρασε 20 χρόνια προσπαθώντας να πείσει την βιομηχανία ότι αξίζει την προσοχή τους και όταν είναι ντυμένη. Τώρα που τα κατάφερε, αποφάσισε να γδυθεί και πάλι.
Οι παλιότεροι θυμούνται την Τζένι Μακάρθι ως την πιο χαριτωμένη και φρέσκια από τις δυνατές Playmate της δεκαετίας του 90, ίδια κλάση με την Πάμελα Άντερσον και την Βικτόρια Σίλβεστεντ.
Σε αντίθεση με αυτές, η Τζένι απέδειξε με τα χρόνια ότι επίσης διαθέτει ταλέντο στην παρουσίαση και πολύ μυαλό.
Κάπως έτσι κατάφερε να εξαργυρώσει τις αναλογίες της με συμμετοχές σε τηλεοπτικές ταινίες, παρουσίαση reality προγραμμάτων, ακόμη και ένα best seller βιβλίο σχετικά με την εμπειρία της του πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί που πάσχει από αυτισμό.
Πλέον, στα 39 της, αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες της και να είναι το γυμνό εξώφυλλο του Playboy που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.
Όπως χαρακτηριστικά έχει πει «Το μόνο που ήθελα όταν ξεκίνησα να δουλεύω είναι να μην χρειάζεται να βγάζω τα ρούχα μου. Τώρα το μόνο που ελπίζω είναι να συνεχίσουν να μου ζητάνε να τα βγάλω».

http://www.iefimerida.gr

Intruders



Στην Ισπανία, ο μικρός Χουάν (Izan Corchero) βασανίζεται κατ’ εξακολούθηση από νυχτερινούς εφιάλτες.


Μια απρόσωπη φιγούρα τον επισκέπτεται τα βράδια για να του κλέψει το πρόσωπο και την ψυχή, τρομοκρατώντας τον ίδιο αλλά και τη μητέρα του (Pilar Lopez de Ayala) που όχι μόνο αρχίζει να βλέπει την απειλητική μορφή αλλά δέχεται και επίθεση.

Από την άλλη, στο Λονδίνο, ένα δωδεκάχρονο κορίτσι με το όνομα Mia (Ella Purnell) αρχίζει να έχει παρόμοιους εφιάλτες, ύστερα από την ανακάλυψη ενός ξεθωριασμένου γράμματος, που βρήκε τυχαία στον κορμό ενός δέντρου.

Το νεαρό κορίτσι αρχίζει να μην κοιμάται τα βράδια, κάνοντας λόγο για μια ίδια τρομαχτική φιγούρα - γνωστή και ως Hollowface - που κρύβεται στο σκοτεινότερο σημείο του δωματίου της, περιμένοντας να της πάρει την ψυχή.

Όπως είναι φυσικό, η συμπεριφορά της θορυβεί τους γονείς της και κυρίως τον πατέρα της (Clive Owen), ο οποίος προσπαθεί να την ηρεμήσει με ανορθόδοξους ομολογουμένως τρόπους, προκαλώντας την οργή της συζύγου του (Carice van Houten).

Από το σημείο αυτό και μετά μεταφερόμαστε τη μια στιγμή στην Ισπανία και την άλλη στην Αγγλία, παρακολουθώντας παράλληλα τις ιστορίες των δύο παιδιών, καθώς και τις ενέργειες των γονιών τους.

Και ενώ η μητέρα του Χουάν φέρνει έναν ιερέα (Daniel Bruhl) για να μιλήσει στο παιδί, με σκοπό να το βοηθήσει να διώξει το δαίμονα, ο μπαμπάς της Mia εγκαθιστά κάμερες παρακολούθησης ύστερα από τη μάχη σώμα με σώμα που έδωσε με τον μυστήριο εισβολέα που κρυβόταν στο δωμάτιο της.

Όσο όμως οι δυο γονείς κάνουν προσπάθειες να σώσουν τα παιδιά τους, τα οράματα αρχίζουν να πληθαίνουν και οι εμφανίσεις του τρομαχτικού δαίμονα να γίνονται τακτικότερες και επιθετικότερες.

Άραγε ό,τι βλέπουν υπάρχει στ’ αλήθεια ή όλα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τους;

Θυμίζοντας σε αρκετά σημεία παλιότερες επιτυχημένες (The Devil’s Backbone) ή λιγότερο επιτυχημένες (Boogeyman) προσπάθειες, η ταινία "Intruders" του ισπανού σκηνοθέτη Juan Carlos Fresnadillo, επιχειρεί να μιλήσει για τους παιδικούς φόβους που όλοι έχουμε μέσα μας, φόβοι που χωρίς να το έχουμε συνειδητοποιήσει μας σημαδεύουν και μας κατατρέχουν για μια ζωή.

Με την ευλογία ενός πολύ καλού καστ και ενός χαρισματικού σκηνοθέτη στις αποσκευές του, το φιλμ πετυχαίνει από νωρίς να χτίσει την απαραίτητη δυσοίωνη ατμόσφαιρα, τραβώντας έτσι σχετικά γρήγορα την προσοχή του θεατή.

Ελλ.Τίτλος : ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
Σκηνοθεσία : Χουάν Κάρλος Φρεσναντίγιο
Σενάριο : Νικολά Κασαριέγκο
Πρωταγωνιστούν: Κλάιβ Όουεν, Κάρις Βαν Χούτεν, Ντάνιελ Μπρουλ, Κέρι Φοξ, Έλα Πουρνέλ
Χώρα : ΗΠΑ, Μεγ. Βρεττανία, Ισπανία
Έτος παραγωγής: 2011
Διάρκεια : 1 ώρα, 35 λεπτά
Κατηγορία : Θρίλερ, Τρόμου
Υπότιτλοι : Ελληνικοί-Απόδοση διαλόγων: Marios1909
Επιμέλεια-Ενσωμάτωση: IhaveName for GTRD-movies
IMDb User Rating : 5.2/10 


Δισεκατομμυριούχος πρόσφερε στην Kelly Brook αστρονομικό ποσό για μια νύχτα μαζί της


Μια προσβλητικότατη πρόταση δέχτηκε η Kelly Brook κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Φεστιβάλ των Καννών, όταν ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Γάλλος της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, με το αζημίωτο φυσικά.
Σοκ έπαθε η Kelly Brook  όταν είδε έναν Γάλλο επιχειρηματία να μπουκάρει σε μια φωτογράφηση της -ενόψει της νέας της ταινίας "The Film"- και να της προσφέρει ένα τσεκ των 1.000.000 ευρώ για να κάνει σεξ μαζί του για μια νύχτα.
Το 32χρονο μοντέλο, που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία με τον Keith Lemon αρχικά θεώρησε πως ήταν φάρσα, την οποία είχε οργανώσει ο "πλακατζής" συμπρωταγωνιστής της.


Σύμφωνα όμως με τη βρετανική dailymail, όταν ο επιχειρηματίας -γνωστός στα μέσα ως Frederic- την άρπαξε από το χέρι, κατάλαβε πώς μόνο κακόγουστο αστείο δεν ήταν...
"Μόνο για μια νύχτα. Σε παρακαλώ. Δες, έχω λεφτά", φέρεται να είπε ο Frederic στην Κelly, την ώρα που εκείνη πόζαρε στο Majestic Barriere hotel.
Η παρέμβαση του σωματοφύλακα, που άρπαξε τον δράστη από τον γιακά και τον πέταξε έξω, ήταν άμεση.
Εκείνη με τη σειρά της, σαν σωστή επαγγελματίας, συνέχισε τη φωτογράφησή της με τον Keith Lemon, όσο ταραγμένη κι αν ήταν...



Ο πρώτος φυτοφάγος καρχαρίας

Η Φλόρενς τρώει σέλινο, αγγούρια και μαρούλια


Θηλυκός καρχαρίας που βρίσκεται σε ενυδρείο στη Βρετανία καταγράφεται ως ο πρώτος φυτοφάγος του είδους. Η Φλόρενς (όπως είναι το όνομα της) ήταν φυσικά κρεατοφάγος καρχαρίας αλλά μια επέμβαση την έκανε να αλλάξει διατροφικές συνήθειες και να αρχίσει να τρέφεται με λαχανικά.
«Τέλος το κρέας, θέλω μόνο λαχανικά»
Η Φλόρενς είναι ένας καρχαρίας- «τροφός» (nurse shark, επιστημονική ονομασία Ginglymostoma cirratum), είδος που εντοπίζεται κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές πέριξ της Αυστραλίας. Οι καρχαρίες του είδους θεωρούνται εκ των κορυφαίων θηρευτών των ωκεανών και ως εκ τούτου είναι σημαντικοί για τα θαλάσσια οικοσυστήματα. Για αυτόν τον λόγο προστατεύονται από τη νομοθεσία και απαγορεύεται η αλιεία τους σχεδόν σε ολόκληρη την περιοχή (Αυστραλία, Τασμανία, Νέα Ζηλανδία κλπ).
Η Φλόρενς μετά από παραμονή σε ενυδρείο των ΗΠΑ μεταφέρθηκε στο Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής στο Μπέρμπιγχαμ. Παρακολουθώντας τη συμπεριφορά της οι υπεύθυνοι του Κέντρου παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και όταν την εξέτασαν ανακάλυψαν ότι στα σαγόνια της ήταν καρφωμένο ένα σκουριασμένο αγκίστρι.
Μετά την αφαίρεσή του η Φλόρενς έπαψε να τρώει κρέας και άρχισε να... κλέβει τα λαχανικά που τοποθετούσαν οι υπεύθυνοι του Κέντρου στη δεξαμενή μιας θαλάσσιας χελώνας.
Παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων στο Κέντρο για να τραφεί με κρέας, η Φλόρενς είναι ανένδοτη και συνεχίζει να τρώει μόνο λαχανικά. Δείχνει μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση στο σέλινο, στα αγγούρια, στα μπρόκολα, στα λάχανα και στα μαρούλια. Οι υπεύθυνοι του Κέντρου προκειμένου να της παρέχουν ισορροπημένη διατροφή και να παίρνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες προσπαθούν να την ξεγελάσουν τοποθετώντας κομμάτια ψαριών μέσα στα λαχανικά. Είναι όσο πιο προσεκτικοί μπορούν διότι αν η Φλόρενς αντιληφθεί την παρουσία κρέατος σταματά να τρώει και περιμένει νέο γεύμα που να περιέχει αποκλειστικά λαχανικά.
H Φλόρενς επί το... έργον, ενώ μασουλά ένα μαρούλι
http://www.tovima.gr

Η Μαντόνα θέλει να γίνει Ομπάμα στην θέση του Ομπάμα


Η 53χρονη σταρ μάλλον ζήλεψε την φήμη του Μπόνο, ο οποιός ντιλάρει κατευθείαν με τον ΟΗΕ και τους ηγέτες του πλανήτη. Έτσι αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάτσει εκεί που της αξίζει. Δηλαδή στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.
«Δεν μπορείς να αλλάξεις ουσιαστικά πολλά πράγματα σε μια μέρα. Θα ήθελα να ήμουν πρόεδρος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν θα ξόδευα τόσα πολλά χρήματα για όπλα μαζικής καταστροφής, αλλά για την εκπαίδευση και την τέχνη», δήλωσε το Material Girl όταν την ρώτησαν τι σκοπεύει να κάνει αν γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ για μία ημέρα.
Το οποίο, μεταξύ μας, μια χαρά σχέδιο μου ακούγεται.
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Μαντόνα είπε τις δικές της αλήθειες όσον αφορά την δημοσιότητα «Είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις διάσημη, παρά να γίνεις διάσημη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας γι' αυτό. Πρέπει να αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις. Πρέπει να τρέφεις την ψυχή σου με ιδέες και δεν σου επιτρέπεται να σταματήσεις να ωριμάζεις σαν άνθρωπος. Αυτό είναι σε βοηθάει να δημιουργήσεις τέχνη. Σε ότι αφορά στη δουλειά μου, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο».

http://www.iefimerida.gr

Καταλαβαίνεις ότι ζεις το 2012 όταν …


1) Έχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου που δεν έχουν facebook.

2) Στέλνεις e-mail στον συνάδελφο σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο.

3) Πανικοβάλλεσαι επειδή βγήκες από το σπίτι χωρίς να πάρεις το κινητό σου και επιστρέφεις αμέσως για να το πάρεις.

4) Χρόνια έχεις να παίξεις πασιέντζα με αληθινά χαρτιά.
5) Αφηρημένος πληκτρολογείς το PIN σου στο φούρνο μικροκυμάτων.
6) Επιστρέφεις μετά από μακριά και κουραστική ημέρα εργασίας στο σπίτι σου και στο τηλέφωνο απαντάς με το όνομα την εταιρίας.
7) Όλες οι διαφημίσεις στην τηλεόραση έχουν στο κάτω μέρος την ιστοσελίδα.
8 ) Σηκώνεσαι το πρωί και η πρώτη δουλειά που κάνεις είναι να ανοίξεις το facebook/e-mail πριν κάνεις καφέ.
10Έχεις μια λίστα με 15 αριθμούς τηλεφώνων για να επικοινωνείς με την οικογένεια σου που αποτελείται από 3 άτομα.
11) Διαβάζεις αυτό το κείμενο και χαμογελάς.
12) Χειρότερα ακόμη, ξέρεις ήδη σε ποιούς θα το στείλεις.
13) Είσαι πολύ απασχολημένος για να καταλάβεις ότι σε αυτή τη λίστα λείπει το 9.
14) Ξαναπέρασες τη λίστα για να διαπιστώσεις ότι πράγματι λείπει το 9!
15) Διάβασες όλα τα παραπάνω συμφωνώντας και χαμογελώντας.

Ορθόδοξοι Εβραίοι της Νέας Υόρκης: «Ου κλικάρεις...»

Την περασμένη Κυριακή, 40.000 υπερ-ορθόδοξοι εβραίοι πλημμύρισαν το Citi Field, το γήπεδο της ομάδας μπέιζμπολ των New York Mets.

Οι φοβικοί θρησκευόμενοι υποστηρίζουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επικίνδυνα


Οταν οι φοβικοί απέναντι σε κάθε νεωτερισμό υπερ-ορθόδοξοι εβραίοι της Νέας Υόρκης θέλησαν να συζητήσουν πώς θα αντιμετωπίσουν την απειλή που αποτελεί για την κοινότητά τους η ανάπτυξη του Ιντερνετ, δεν θα μπορούσαν βέβαια να ανταλλάξουν απόψεις στο Google Hangout, ούτε να διοργανώσουν ένα... webinar (σσ: σεμινάριο στο web).


Και καθώς δεκάδες χιλιάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος στη συζήτηση, η κοινότητα χρειαζόταν έναν μεγάλο χώρο. Την περασμένη Κυριακή, 40.000 άνδρες - μόνο άνδρες, αυστηρά, σύμφωνα με τον παραδοσιακό διαχωρισμό των φύλων στους υπερορθόδοξους εβραίους - πλημμύρισαν το Citi Field, το γήπεδο της ομάδας μπέιζμπολ των New York Mets.


Εν μέσω ανησυχιών για τους κινδύνους που ενέχει το Ιντερνετ για τα παραδοσιακά ήθη, οι διοργανωτές είπαν ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους προστασίας των παιδιών από την πορνογραφία και από τις ιστοσελίδες με βίαιο περιεχόμενο.


Η εξάπλωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν επίσης ένα ζήτημα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.
Στην εκδήλωση, που είχε σπόνσορα την οργάνωση υπερ-ορθοδόξων εβραίων Ichud Hakehillos Letohar Hamachane, ο κόσμος προσευχήθηκε και άκουσε ομιλίες από πνευματικούς ηγέτες.


Τα εισιτήρια έγιναν γρήγορα ανάρπαστα, και οι διοργανωτές νοίκιασαν ένα κοντινό γήπεδο για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση και άλλοι 20.000 άνθρωποι. Διοργανώθηκαν ξεχωριστές συγκεντρώσεις για γυναίκες, σε άλλους χώρους.


Εξω από το γήπεδο, διαδηλωτές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία, λέγοντας ότι αγνοούνται ευαίσθητα ζητήματα - όπως οι καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών - ενώ το Ιντερνετ στιγματίζεται σαν πηγή προβλημάτων και αμαρτιών.


Παρά το γεγονός ότι απαγορεύθηκε η κάλυψη από τα ΜΜΕ, το BBC έλαβε ένα αποκλειστικό ερασιτεχνικό βίντεο που γυρίστηκε μέσα στο γήπεδο, και μίλησε με παρισταμένους τόσο στη διαδήλωση όσο και στην εκδήλωση. 

http://www.tovima.gr



Θύμα εκβιασμού Έλληνας τραγουδιστής – Τον κατηγορούσαν για παιδοφιλία


Παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται Έλληνας τραγουδιστής, η ζωή του οποίου μετατράπηκε σε κόλαση, όταν γυναίκα επιχειρηματίας τον συκοφάντησε, αφήνοντας υπονοούμενα παιδοφιλίας στο προφίλ του στο Facebook.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Espressο ο ίδιος ο 29χρονος τραγουδιστής των Rec, Άρης Λουμάκης, επί έξι ολόκληρους μήνες, η επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα τον συκοφαντούσε για παιδοφιλία, μέχρι που εκείνος αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έτσι ο εφιάλτης πήρε τέλος.
«Δεν σας κρύβω ότι έφτασα να φοβάμαι ακόμα και για τη ζωή μου. Πέρασα πολύ άσχημα. Προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και την οργή μου, έσφιγγα τα δόντια και έλεγα όχι δεν θα αντιδράσω», είπε στην εφημερίδα ο τραγουδιστής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν από κάποια διαφορά που προέκυψε μεταξύ του τραγουδιστή και της επιχειρηματία, μετά από μια εμφάνιση του συγκροτήματος στην πόλη.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 39χρονης που είναι ιδιοκτήτρια διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού στην Εύβοια, για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα. Τόσο στο σπίτι της όσο και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκαν προγράμματα που χρησιμοποιούσε για να κρύβει τα ίχνη της, αλλά και όλα τα στοιχεία για τη διαχείριση των ιστοσελίδων μέσω των οποίων εκβίαζε τον 29χρονο τραγουδιστή.



http://www.iefimerida.gr

Το φεστιβάλ της φωτιάς


ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ σίγουρα το θέμα. Καλλιτέχνες δίνουν την παράστασή τους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Φωτιάς που γίνεται στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Ομάδες από γειτονικές χώρες -τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λιθουανία και την Ουγγαρία- συμμετείχαν σε αυτό το διήμερο φεστιβάλ που διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε βεβαίως τέτοια γιορτή. Ισως επειδή ο λαός μας πάνω από δύο χρόνια τώρα βαδίζει ολόκληρος στους «δρόμους της φωτιάς» του Μνημονίου και κανένας μας πια δεν μπορεί να διασκεδάσει, όταν η κοινωνική φωτιά αποτελεί καθημερινή πραγματικότητα.

http://www.ethnos.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Κάποια πράγματα θα σε εκνευρίσουν σήμερα, αγαπητέ Κριέ, και κυρίως θα σε αναστατώσει το γεγονός ότι η εξέλιξη των πραγμάτων οφείλεται κυρίως σε δικές σου λανθασμένες κινήσεις. Φρόντισε να μην αφήσεις τα νεύρα να σε παρασύρουν, γιατί έτσι θα χαλάσεις ολόκληρη την ημέρα σου. Συγκεντρώσου και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να ολοκληρώσεις όσα έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις μέσα στη σχέση σου. Δώσε έναν αέρα ανανέωσης ή βάλε τέλος σε όσες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και σου βγάζουν την αρνητική σου πλευρά. Πάντως, είναι καιρός να κάνεις κάτι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, απόψε βγες με καλούς φίλους και άφησε το άγχος και την πίεση μακριά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες. Τα νεύρα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα από εκκρεμότητες του παρελθόντος και τελείωνε μια και καλή με κάποια νομικά ή φορολογικά θέματα, που έχεις παραμελήσει.




Ταύρος
21/4-20/5


Κάθε σου κίνηση σήμερα θα είναι επιτυχημένη, αγαπητέ Ταύρε. Η διάθεσή σου είναι καλή και μάλιστα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου, γεγονός που θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο το κέφι. Με τον Ερμή για τελευταία ημέρα στο ζώδιό σου να σε ευνοεί, απλώς σκέψου τι θέλεις και διεκδίκησέ το.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση σου και μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, με συζήτηση και διάλογο. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, η σημερινή βραδιά σου χαρίζει την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό σε γεμίζει άγχος και πίεση, φίλε Ταύρε. Όμως, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις όσα έχεις στο μυαλό σου και δεν θα πελαγώσεις άδικα. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην παρασυρθείς από επιπόλαιες κινήσεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6


Αρκετά προβληματισμένο σε βρίσκει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να μην κάνεις λάθος στις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις. Οι ικανότητές σου είναι τέτοιες που δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα. Άλλωστε, θα δεις πως και οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και θα νιώσεις ικανοποίηση από τη σχέση σου. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε ενδιαφέρει πραγματικά. Μέχρι τότε, μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η μελαγχολία θα σε κυριεύσει και δεν θα νιώσεις καθόλου καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα ή να σκεφτείς γύρω από συνεργασίες, που θα σε ωφελήσουν στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως στάσιμα, αλλά σύντομα θα εξελιχθούν και πάλι υπέρ σου. Αρκεί βέβαια να βάλεις και εσύ το χεράκι σου για να τα διατηρήσεις σε καλά επίπεδα.





Καρκίνος
22/6-22/7


Αγαπητέ Καρκίνε, μείνε σήμερα προγραμματισμένος και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όποιο εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί μπροστά σου. Όλα κινούνται υπέρ σου. Γενικά αυτή η περίοδος θα σε ανταμείψει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, διανύεις μια περίοδο που η γοητεία σου είναι στα ύψη! Βγες λοιπόν έξω, φλέρταρε και ερωτεύσου ελεύθερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, και νέες συνεργασίες θα έρθουν να δώσουν μια ακόμα ώθηση στην καριέρα σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες ή νομικές υποθέσεις, για να κινηθείς με μεγαλύτερη χαλαρότητα τις επόμενες ημέρες.


Λέων
23/7-23/8


Φίλε Λέων, καλό είναι σήμερα να σε οδηγήσει η λογική και όχι το συναίσθημα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να καθυστερούν, αλλά η ανυπομονησία μόνο σε λάθη θα σε οδηγήσει. Μείνε λοιπόν συγκεντρωμένος, γιατί θα παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, που αν η κρίση σου είναι θολωμένη, δεν θα καταφέρεις να τις διακρίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα δεις τα πράγματα να καλυτερεύουν και να μένουν πίσω κάποια προβλήματα, που σε απασχολούσαν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, βγες με καλούς φίλους και πέρνα όσο πιο χαλαρά γίνεται. Όταν είσαι καλά, τα φλερτ σου χτυπάνε την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Λέοντα, πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάποιες συνεργασίες ή προτάσεις θα σου δώσουν νέες προοπτικές και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου θέλουν έλεγχο, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις παρασυρθεί σε έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9


Η ανυπομονησία δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε. Δείξε εξυπνάδα και ηρεμία και κυρίως μην παρασύρεσαι από κάποια λόγια ή κινήσεις του παρασκηνίου, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Στην πραγματικότητα, όλα κινούνται υπέρ σου, αλλά χρειάζονται το χρόνο τους. Κάνε υπομονή λοιπόν και μη δυσανασχετείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μίλα με επιχειρήματα στο ταίρι σου για όσα δεν σου αρέσουν και μην υποχωρείς. Οι λύσεις θα βρεθούν, αν είσαι ειλικρινής και τίμιος στις κουβέντες σου και δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Για εσένα που έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, σύντομα θα προκύψει μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα προκύψει σήμερα και μην κάνεις πίσω σε τίποτα, φίλε Παρθένε. Όλα εξελίσσονται πολύ θετικά για εσένα και οι ιδέες σου, ακόμη μία φορά, εντυπωσιάζουν τον περίγυρο σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου, με λίγη προσοχή, μπορούν να πάρουν τα πάνω τους.




Ζυγός
23/9-22/10


Αγαπητέ Ζυγέ, όταν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να καθυστερείς τις υποθέσεις σου. Σήμερα είναι καλό να δεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω σου και να μην κάνεις πίσω, από ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να πάρεις κάποια στιγμή κι ένα ρίσκο και μην ακολουθείς συνεχώς την πεπατημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μίλα με το σύντροφό σου. Μόνο έτσι θα βελτιώσεις τα σημεία που σε δυσαρεστούν στη σχέση σου. Ούτε εδώ θα σε ωφελήσει η αναβολή. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, το σύμπαν δουλεύει για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Αξιοποίησε την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και βάλε κι εσύ το χεράκι σου, για να έχεις άμεσα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα που σε περιβάλλουν και σε όσα τους εκμυστηρεύεσαι. Μην ανοίγεσαι και μην προκαλείς. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα, όσο περισσότερο γίνεται.




Σκορπιός
23/10-22/11


Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει σε πολύ καλή φόρμα, αγαπητέ Σκορπιέ. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου, για να τακτοποιήσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις και μην υποχωρήσεις μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις σημερινές όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και την Σελήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, ο ερωτισμός σου βγαίνει αβίαστα. Πέρνα όμορφα με το ταίρι σου ή, αν είσαι αδέσμευτος, άσε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που επιθυμείς. Διώξε την ανασφάλεια και ζήσε τον έρωτα, χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, η δουλειά σου πηγαίνει περίφημα και κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί, αν δείξεις εγκράτεια και προνοητικότητα. Αλλά ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες κωλυσιεργίες μην αποθαρρύνεσαι, γιατί σύντομα θα κινηθούν όλα όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και, αν αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα, θα είσαι σύντομα σε πολύ καλύτερη κατάσταση.




Τοξότης
23/11-21/12


Ενώ γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις και ποιές κινήσεις είναι προς όφελός σου, αγαπητέ Τοξότη, η ανασφάλεια που σε κυριεύει δεν σε αφήνει να προχωρήσεις σε πράξεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσεις αυτές τις φοβίες και να κινηθείς δυναμικά, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το άγχος και τα νεύρα να δημιουργήσουν πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή, φίλε Τοξότη, και κυρίως ηρεμία, γιατί σήμερα είναι πιθανές κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξε τα μάτια σου και θα διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που και εσένα σε γοητεύει, έχει άλλες επιδιώξεις από το άτομό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες όμως θα πρέπει να ληφθούν μετά από πολύ σκέψη, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε παγίδες. Άσε τις πολλές αλλαγές για άλλη στιγμή και επικεντρώσου στο οικονομικό πλάνο, που ακόμα έχει πληγές από το παρελθόν.




Αιγόκερως
22/12-19/1


Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που διανύεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και σύντομα θα δεις τις θετικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να αρπάξεις κάθε ευκαιρία και να προωθήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Πάντως, η διάθεσή σου είναι καλύτερη κι αυτό σε κάνει ανίκητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, δείξε μεγαλύτερη κατανόηση αλλά και ενδιαφέρον προς το σύντροφό σου και θα δεις πως όλα θα φτιάξουν. Είναι στο χέρι σου να νιώσεις καλύτερα, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, καθώς οι προσκλήσεις που θα δεχτείς αυτό το βράδυ θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Είναι κρίσιμη κάθε σου κίνηση, γι’ αυτό μην φέρεσαι επιπόλαια. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να μην αγχώνεσαι.





Υδροχόος
20/1-19/2


Η σημερινή μέρα θα σε βρει μπλεγμένο σε ένα σωρό υποθέσεις και αρκετά προβληματισμένο για το πώς να κινηθείς, αγαπητέ Υδροχόε. Απόφυγε τις υπερβολές και φρόντισε τα βήματά σου να είναι μετρημένα. Ένα τη φορά και όχι όλα μαζεμένα. Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, που σε αυτή τη φάση σου είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα ο σύντροφός σου χρειάζεται τη βοήθειά σου, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να είσαι εκεί, για να του την προσφέρεις. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, να ξέρεις πως η αποψινή βραδιά είναι κατάλληλη για φλερτ. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα δεις πως όσα σκέφτεσαι εξελίσσονται υπέρ σου. Μην αρνηθείς κάποιες νέες συνεργασίες, γιατί μπορεί να σου βγουν σε πολύ καλό. Τα οικονομικά σου, σε έχουν αγχώσει αρκετά. Βρες τρόπους να καλύψεις χρέη που σε βασανίζουν.




Ιχθείς
20/2,20/3


Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα κινείσαι σε λεπτές ισορροπίες και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά λόγω των, ταυτόχρονα, θετικών και αρνητικών επιρροών, που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Ήλιο και την Σελήνη και σε επηρεάζει άμεσα. Από τη μία δεν πρέπει να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να φύγουν μέσα από τα χέρια σου χωρίς να κάνεις κάτι, απ’ την άλλη δεν πρέπει να παρασυρθείς σε παγίδες και να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή Τετάρτη σε γεμίζει ερωτισμό και σε κάνει ακαταμάχητο προς τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε χαρούμενες ειδήσεις από ένα πρόσωπο που έχετε γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και σας έχει γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, συγκεντρώσου σε όσα έχεις να τελειώσεις και μην αφήσεις τις υποθέσεις των άλλων να σε αποσυντονίσουν, φίλε Ιχθύ. Προσοχή στα χρήματα που ξοδεύεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγεις από τον προγραμματισμό σου.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger