Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Steven Seagal: Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις! Δειτε πως ηταν και πως εγινε! [φωτο]

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο χρόνος και τα παραπανίσια κιλά άλλαξαν τον πολύ γνωστό ηθοποιό.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 30 ταινίες δράσης και υπήρξε ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς πολεμικών τεχνών. Ο Steaven Seagal μεσουράνησε... τη δεκαετία του '90 και απέκτησε φανατικό κοινό που τον ακολουθούσε σε κάθε νέο φιλμ.

Ωστόσο, ο χρόνος πέρασε και άφησε τα σημάδια του στον ηθοποιό, ο οποίος σήμερα παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που θυμόμαστε...



Δειτε που φτανουν καποιες κοπελες για να αρεσουν στο Facebook!


Τι το θέλατε το..

photoshop;

Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεχτικές..







kamikazi.gr

Αποκλειστικο Παντελης Παντελιδης:Αυτη ειναι η Mαρια Γεωργακακη που του εχει κλεψει την καρδια!!!


Στην τελική ευθεία έχει μπει το σχήμα που θα στελεχώσει το νυχτερινό κέντρο Theatro, την βάση του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη με τον Παντελή Παντελίδη να δηλώνει και να είναι πολύ αγχωμένος.
Ο καλλιτέχνης που χρωστάει την έμπνευσή του σε μια γυναίκα φαίνεται πώς βαδίζει σε άλλα ερωτικά μονοπάτια καθώς το τελευταίο διάστημα έχει χαρίσει την καρδιά του στην Μαριά Γεωργακάκη.

Σοκ στην Ισπανια απο τη φωτο της βασιλισσας Σοφιας σε ροζ διαφημιση


«Απόψε δεν θα κοιμηθείς μόνη σου» γράφει το σλόγκαν διαφήμισης της αμερικανικής ιστοσελίδας εξωσυζυγικών γνωριμιών Ashley Madison, που δείχνει τη βασίλισσα Σοφία να αγκαλιάζει έναν ημίγυμνο νεαρό άνδρα.
Σύμφωνα με την «Espresso», η σύζυγος του βασιλιά Χουάν Κάρλος, που επιλέχτηκε προφανώς λόγω των αρκετών εξωσυζυγικών σχέσεων του Ισπανού μονάρχη, υπέβαλε μήνυση για προσβολή τιμής κατά της ιστοσελίδας Ashley Madison, ενώ η διαφήμιση απαγορεύτηκε στην Ισπανία.
Προφανώς βέβαια η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα φωτοσόπ, ενώ ήδη στην Ισπανία έχει γίνει σάλος με την επιλογή του προσώπου της στην διαφημιστική καμπάνια της ιστοσελίδας.
Η βασίλισσα άσκησε μήνυση εναντίον της εταιρίας ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή να αποσυρθούν οι εν λόγω καταχωρήσεις από τα ισπανικά μέσα.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η εταιρία γνωριμιών Ashley Madison η οποία έχει ως μότο της «Η ζωή είναι μικρή. Τολμήστε την περιπέτεια», προκαλεί με τις διαφημίσεις της. Πριν λίγες ημέρες αφίσα που απεικόνιζε τους Φρανσουά Μιτεράν, Ζακ Σιράκ, Νικολά Σαρκοζί και Φρανσουά Ολάντ και καλούσε τον κόσμο να σκεφτεί ποιο είναι το κοινό σημείο των τεσσάρων ανδρών, εννοώντας σαφώς την απιστία και στη συνέχεια κατέληγε με το «Θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί την Ashley Madison».

http://www.iefimerida.gr/

Συνεληφθη γνωστος ηθοποιος για υποθεση παιδεραστιας


Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από τον παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ.
Μορφή χιονοστιβάδας έχει αρχίσει να παίρνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από τον πρώην παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ, προκαλώντας πονοκέφαλο στο γνωστό κανάλι, αλλά και σε πολλούς φίλους του δημοσιογράφου που πέθανε πέρσι. Οι αρχές μάλιστα προχώρησαν στη σύλληψη του ηθοποιού Φρέντι Σταρ, καθώς θεωρούν ότι εμπλέκεται στην όλη υπόθεση…
Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι συνελήφθη ένας 69χρονος και παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου, τα τηλεοπτικά κανάλια Sky News και ITV News μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον Σταρ.
Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον Σάβιλ έχει προκαλέσει κρίση στο BBC το οποίο κατηγορήθηκε ότι συγκάλυψε την υπόθεση. Ο Σάβιλ, ο οποίος πέθανε πέρσι, ήταν γνωστός για το εκκεντρικό στυλ του, όμως τώρα η αστυνομία τον θεωρεί ως έναν από τους χειρότερους εγκληματίες καθώς εκατοντάδες από τα θύματά του αρχίζουν να αποκαλύπτουν τη δράση του.
Σήμερα το πρωί ο Σταρ αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αλλά όπως όλα δείχνουν η υπόθεση δεν έχει κλείσει για αυτόν.


Προστιμο $1.5 εκατ. σε “πειρατη” του BitTorrent για διαμοιρασμο 10 ταινιων πορνο


Ακόμα μία δικαστική απόφαση κατά της πειρατείας προκαλεί σοκ στις ΗΠΑ, καθώς ομοσπονδιακό δικαστήριο της πολιτείας Illinois έκρινε ένοχο έναν χρήστη του BitTorrent, Kywan Fisher, για παράνομο διαμοιρασμό 10 πορνογραφικών ταινιών της εταιρείας Flava Works και επιδίκασε στην ενάγουσα αποζημίωση $1.500.000, ποσό ρεκόρ για τέτοιες υποθέσεις μέχρι σήμερα!
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της Flava Works, καθώς κατέβασε μεν νόμιμα τις εν λόγω ταινίες από το online portal της εταιρείας στο οποίο ήταν συνδρομητής, αλλά στη συνέχεια τις μοίρασε μέσω P2P client ως torrents χωρίς να προσέξει ότι κάθε ταινία είχε ειδικό προσωπικό κωδικό αποκρυπτογράφησης που αντιστοιχούσε στο λογαριασμό του, με αποτέλεσμα η εταιρεία να βρει σε ποιον ανήκουν τα torrents, καθώς και τα προσωπικά στοιχεία από τη συνδρομή του.
Ο Fisher δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ίσως αυτός είναι ο λόγος που του επιβλήθηκε τόσο μεγάλη ποινή ($150.000 ανά ταινία). Οι ταινίες κατέβηκαν 3449 φορές, άρα το πρόστιμο είναι $435 για κάθε ένα παράνομο download.
Πάντως, η ενάγουσα δεν φαίνεται ότι σκοπεύει να κυνηγήσει αυτούς που κατέβασαν το παράνομο υλικό, οπότε ίσως η καταπολέμηση της πειρατείας αρχίσει να στρέφεται κατά αυτών που ανεβάζουν-προσφέρουν, παρά στους τελικούς χρήστες.

Φρικη και μυστηριο - Μητερα σκοτωσε 5 από τα 8 παιδια της!

Η εισαγγελία στη Λόμζα, στην βορειοανατολική Πολωνία, απήγγειλε σήμερα κατηγορίες σε μια γυναίκα 41 η οποία φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή των πέντε από τα συνολικά οκτώ παιδιά της.

"Γνωρίζουμε ότι η 41χρονη από το 1998 έως και φέτος γέννησε έξι παιδιά, τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια. Ήλθαν όλα στον κόσμο ζωντανά. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το νήμα της ζωής των πέντε παιδιών της κόπηκε πρόωρα. Διερευνούμε τι μπορεί να έχει συμβεί στο πέμπτο" παιδί, δήλωσε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Μαρία Κουντίμπα.

Τα 4 παιδιά βρέθηκαν άψυχα στο εσωτερικό και πέριξ του σπιτιού.

Στο σπίτι εντοπίστηκαν σώα, όταν οι διωκτικές αρχές έκαναν έρευνα, "δύο παιδιά ηλικίας 7 και 10 ετών", καθώς και ο σύντροφος της γυναίκας.

Η επιμέλεια των 2 παιδιών που βρέθηκαν στο περιβάλλον της παιδοκτόνου ανατέθηκε προσωρινά σε μια οικογένεια συγχωριανών της.

Η γυναίκα, για την οποία οι πληροφορίες λένε ότι "απέκρυπτε πως ήταν έγκυος", ανακρίθηκε πολλές ώρες στην εισαγγελία.

Είναι μητέρα άλλων δύο παιδιών, ενήλικων πια, που προήλθαν από προηγούμενο γάμο της με έναν άνδρα που έχει πεθάνει.

"Η γυναίκα είναι αλκοολική, η οικονομική κατάστασή της δεν ήταν καλή. Ελάμβανε κάποιο κοινωνικό επίδομα" είπε μια πηγή του τοπικού δικαστηρίου, μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza.

Η αστυνομία άρχισε έρευνα τον Ιούνιο, όταν η γυναίκα είχε δώσει μια εξαιρετικά παραπλανητικό τρόπο όταν είχε ερωτηθεί αν κυοφορεί.


Bατομουρο Αδυνατισματος (Rasberry Ketone)




Το Raspberry Ketone Forte είναι ένα εντελώς φυσικό και εύκολο στη χρήση προϊόν. Η επαναστατική του φόρμουλα περιλαμβάνει διάφορα ισχυρά θρεπτικά στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλαγιάσετε τη πείνα σας, μπορούν να σας δώσουν μια μεγάλη ώθηση ενέργειας, μπορεί να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας και να προωθήσουν την απώλεια λίπους ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με τακτική άσκηση και μια καλά ισορροπημένη διατροφή με υγιεινές και οργανικές τροφές. 





Πολλαπλοι κολπικοι οργασμοι με ενεσεις στο σημειο G, ξετρελαινουν τις Αμερικανιδες


Και όμως έγινε και αυτό. Στις ΗΠΑ, μια κλινική υπόσχεται στις γυναίκες αλλά και στους συντρόφους τους, πολλαπλούς οργασμούς και υπέροχο σεξ, αρκεί να κάνουν μια ένεση στο σημείο τους. Το πως γίνεται αυτό διαβάστε το ευθύς αμέσως... 
Η συγκεκριμένη κλινική που ονομάζεται “Ινστιτούτο Κολπικής Αναζωογόνησης”, υποστηρίζει ότι επειδή το σημείο G, είναι δύσκολο να το βρει όχι μόνο ο άνδρας, αλλά ακόμη και η ίδια η γυναίκα, υπάρχει τρόπος να το κάνουν να φαίνεται και πολύ περισσότερο να... εντοπίζεται και να αγγίζεται.
Οι γιατροί της κλινικής το βρίσκουν μέσα στη γυναίκα και στη συνέχεια το “γεμίζουν” με ενέσεις κολλαγόνου. Αποτέλεσμα αυτού, είναι το σημείο να γίνεται ανάγλυφο και να μπορεί πλέον να εντοπιστεί πανεύκολα. Οι γιατροί του συγκεκριμένου ινστιτούτου μάλιστα λένε ότι ο όγκος του σημείου G, αυξάνεται κατά 25%. Από εκεί και μετά η υπόθεση περνάει στα χέρια των εραστών που καλούνται να ασχοληθούν με το εύκολα εντοπίσημο σημείο για να προσφέρουν πλήθος οργασμούς στις γυναίκες τους.
Η επέμβαση στην κλινική διαρκεί μισή ώρα και το κόστος της δεν ξεπερνάει τα 1000 δολάρια. Η γυναίκα υποβάλλεται σε τοπική αναισθησία και δίχως πόνο ο γιατρός κάνει τη δουλειά του εντός. Όμως τα αποτελέσματα δεν διαρκούν επ άπειρον. Μετά από 4-6 μήνες το σημείο G, “ξεφουσκώνει” και χρειάζεται εκ νέου άλλη επέμβαση. Δολάρια να έχουμε να σκορπάμε.
Οι υπεύθυνοι της κλινικής υποστηρίζουν ότι το 87% των γυναικών που υποβλήθηκαν σε τέτοια επέμβαση για 4 μήνες (μέχρι να περάσει η δράση του κολλαγόνου και να ξεφουσκώσει δηλαδή το σημείο G), δεν σταματούσαν να έχουν οργασμούς. Ήταν δε τόση η διέγερση τους που ήθελαν να κάνουν σεξ συνέχεια.
Χαρακτηριστική είναι μάλιστα και η δήλωση μιας γυναίκας που φούσκωσε το σημείο της, που είπε, ότι ποτέ στη ζωή της δεν έχει βιώσει τόσο έντονους και πολλαπλούς οργασμούς. Η ένταση τους, συνέχισε, ήταν τέτοια που φοβήθηκα ότι θα λιποθυμούσα.... Και κατέληξε λέγοντας: “όσο περνούσε ο καιρός η ένταση έπεφτε αλλά οι οργασμοί συνέχιζαν να είναι πολλοί και συνεχόμενοι. Περιμένω να περάσει η επίδραση του κολλαγόνου για να το ξανακάνω...
Η νέα μόδα αναμένεται να έρθει σύντομα και στην Ευρώπη και όπως αναφέρει η Daily Telegraph, ήδη στην Αγγλία με 800 λίρες γίνεται παρόμοια επέμβαση...


Σοκ στην Ηλιουπολη- Παιδεραστης σε ανηλικα αγορια: Οι γυναικες ειναι κακο πραγμα, μην μπλεξετε


Μία ακόμα υπόθεση παιδεραστίας ήρθε στο φως με δράστη έναν 71χρονο συνταξιούχο του ΝΑΤ, ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στην περιοχή της Ηλιούπολης. Μάλιστα αυτό που προκαλεί σοκ είναι πως βοηθός του παιδεραστή ήταν ένας 15χρονος, ο οποίος «παγίδευε» τα ανήλικα αγόρια.
Ο 15χρονος πλησίαζε συνομήλικους του που γνώριζε πως αντιμετώπιζαν προβλήματα με τις οικογένειες τους και τους καλούσε στο σπίτι του 71χρονου. Μάλιστα δεν δίσταζε να δίνει και χρήματα στα παιδιά προκειμένου να τα πείσει.
Αφού τα έπειθε στη συνέχεια τα παρέδιδε στον 71χρονο. Τι τελευταίες ημέρες μάλιστα τέσσερα ανήλικα αγόρια από την Αλβανία και δύο από την Ελλάδα είχαν πέσει στα χέρια του.
Σύμφωνα με το zougla.gr ο αδίστακτος 71χρονος ανάγκαζε τα παιδιά να βλέπουν ταινίες πορνό και στη συνέχεια τα διέταζε να αυνανιστούν, ενώ εκείνος τα θώπευε και τα χάιδευε. Μάλιστα τους έλεγε «τα αυτοκίνητα και οι γυναίκες είναι κακό πράγμα, μην μπλέξετε».

http://www.iefimerida.gr

Advertisement

Νικος Οικονομοπουλος: Τα εσπασε ολα σε δωματιο ξενοδοχειου!

oikonomo;poulos
Έξαλλος με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη έγινε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Βλέπετε η καλλονή τον απάτησε, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να γίνει ταύρος εν... υαλοπωλείο, και να τα σπάσει όλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Όχι στην πραγματικότητα βέβαια, αλλά στα πλαίσια του νέου του video clip για το τραγούδι«Εννοείται».
1.jpg

Όπως θα δείτε και στις φώτο από τα παρασκήνια του video clip του, ο Νίκος Οικονομόπουλος φορώντας ένα άσπρο T-Shirt και ένα jean παντελόνι, φωτογραφίζει την «αγαπημένη» του κατά τη διάρκεια προσωπικών τους στιγμών.
Τα γυρίσματα έγιναν σε σουίτα ξενοδοχείου, και όπως λέει ο 28χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα πάντα με το concept του video clip, «μαθαίνω ότι η κοπέλα μου με έχει προδώσει. Εκνευρίζομαι και τα σπάω όλα. Πρώτη φορά κάνω σε clip κάτι τόσο ανατρεπτικό και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν απόφαση που πήραμε από κοινού με τον Κωνσταντίνο Ρήγο».
2.jpg

Τέλος, εκφράζει και την ευγνωμοσύνη του στο Θεό, λέγοντας:
«Δεν είμαι άπληστος. Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ, για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή μου».
Πηγή: ΟΚ

Η «ανθρωπινη κουκλα» - Εφηβη ζει σε ενα «κλειδωμενο» σωμα


Η «ανθρώπινη κούκλα» από το Aberdeenshire ωστόσο δεν το βάζει κάτω, δηλώνοντας ότι δε θα αφήσει την ασθένειά της να την εμποδίσει να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει.


Η ασθένειά της ονομάζεται προοδευτική οστεοποιός ινοδυσπλασία (Fibrodysplasia ossificans progressiva (FOP)) και προκαλεί τη «μεταμόρφωση» των μαλακών ιστών σε οστά, «παγώνοντας» το σώμα της για πάντα σε συγκεκριμένη στάση.

Υπάρχουν ακόμη 700 επιβεβαιωμένα περιστατικά της εξαιρετικά σπάνιας αυτής ασθένειας στον κόσμο, με 45 από αυτούς να βρίσκονται στη Μεγάλη Βρετανία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί θεραπεία και το προσδόκιμο ζωής των ασθενών δεν ξεπερνά τα 41 χρόνια.

Είναι θέμα χρόνου μέχρι η Louise να «παγώσει» σε όρθια στάση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική αναπηρική καρέκλα για να μετακινείται.
«Δε θα με σταματήσει όμως να κάνω ό,τι θέλω να κάνω» δήλωσε η 19χρονη στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» του δικτύου ITV, λέγοντας ότι θέλει να κάνει καριέρα στη μόδα.
Διαγνώστηκε με την ασθένεια σε ηλικία 3 ετών, αλλά η κατάστασή της χειροτέρευσε όταν μπήκε στην εφηβεία. Τα δυο της χέρια είναι «κλειδωμένα» από τον αγκώνα και πάνω όπως επίσης και η σπονδυλική της στήλη.



http://www.to-gamato.com

Τσαρλι Σιν: 14 γρ. κοκα και 25.000 τη βραδια σε πορνοσταρ!


«Εδώ και οχτώ μήνες ο Τσάρλι έχει κανονίσει να του φέρνουν στο σπίτι 14 γραμμάρια κόκα την ημέρα», σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη ζωή του κωμικού ηθοποιού, Τσάρλι Σιν, που φαίνεται πως κύλησε και πάλι στις καταχρήσεις!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RadarOnline.com ο Σιν ζει και πάλι σκηνές από το αμαρτωλό παρελθόν του! «Με το που τα πάρει πηγαίνει στο μπάνιο, τα ανακατεύει με σόδα και φτιάχνει κρακ. Το οποίο και πίνει μέσα σε μια πίπα που έχει φτιάξει από ένα άδειο μπουκάλι νερού Fiji. Στην συνέχεια πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει τσόντες αγκαλιά με μια διαφορετική πορνοστάρ κάθε βράδυ», αποκαλύπτει φίλος του ηθοποιού που είναι κάθε βράδι μαζί του εδώ και δέκα χρόνια.
Και συνεχίζει τονίζοντας πως «ξοδεύει όλα τα λεφτά του σε ναρκωτικά και call girls. Υπάρχει μια πορνοστάρ με την οποία είναι καψούρης. Η συγκεκριμένη του στοιχίζει 25.000 δολάρια το βράδυ. Μάλιστα πρόσφατα, της αγόρασε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να μπορεί να έρχεται στο σπίτι ότι ώρα την φωνάζει».
Ο Τσάρλι Σιν φαινόταν πως είχε αφήσει τα προβλήματα πίσω του, όταν και έκανε δυναμική επανεμφάνιση, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Two And A Half Men», το οποίο και έγινε παγκόσμια επιτυχία. Αλλά όταν οι παραγωγοί του ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους, εκείνος βρήκε και πάλι διέξοδο στις καταχρήσεις!


Τι θα συνεβαινε αν ο τυφωνας Σαντι χτυπαγε την Αθηνα ; Μερικες ευφανταστες θεωριες


Ανάστατοι οι δημοσιογράφοι, θα φώναζαν ότι η Ελλάδα έγινε για μια ακόμη φορά πρωτοσέλιδο σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου με την πιο ντροπιαστική αφορμή.

Τα κανάλια θα προέβαλλαν τα αγαπημένα τους πλάνα αρχείου, μιξαρισμένα με καινούργιες λήψεις, για να επιδείξουν στο έπακρο τις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και να τρομάξουν και τον τελευταίο επιζώντα. Αμέσως μετά, θα ακολουθούσε ρεπορτάζ για το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να τηρείται και μια ισορροπία χαράς-λύπης.

Η κυβέρνηση θα επέμενε ότι έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα για την αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης και ο σχετικός υπουργός θα έδινε συγχαρητήρια στον κρατικό μηχανισμό που αντέδρασε έγκαιρα.

Η αντιπολίτευση θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία για να κατακεραυνώσει την κυβέρνηση, επιρρίπτοντας σ' αυτήν κάθε ευθύνη για τη θεομηνία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σχετιστεί μ' αυτήν αμέσως ή εμμέσως.

Δεκάδες γέροι θα ωρύονταν έξω από τις αυθαίρετες μονοκατοικίες τους, δείχνοντας τις συνέπειες της πλημμύρας στην κάμερα και μονολογώντας «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ;»

Δεκάδες γριές θα φώναζαν τους ρεπόρτερ στον χώρο του σπιτιού που κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφο, για να τους δείξουν τα σημάδια από τις εγχειρίσεις στο σώμα τους «ΝΑ ΝΑ, ΕΔΩ ΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ»

Όλοι οι οδηγοί θα προσπαθούσαν να εκκενώσουν την πόλη ταυτόχρονα και θα διαμαρτύρονταν για το μποτιλιάρισμα.

Οι περισσότεροι νέοι θα συνέχιζαν να πηγαίνουν για καφέ και θα σχολίαζαν ατάραχοι, καθώς ο κόσμος γύρω τους θα γκρεμιζόταν: «ΝΤΑΞΕΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ».

Κάποιοι άλλοι νέοι θα σχολίαζαν επικριτικά «ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΦΙΛΕ, ΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ, ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ».

Οι συνωμοσιολόγοι θα ανέβαζαν στο facebook άρθρα σχετικά με τη Μητέρα Φύση που εκδικείται και οψιφανείς προφητείες του πατρός Παϊσίου, ο οποίος σαφώς και θα είχε προβλέψει την καταστροφή.

Οι ρομαντικές ψυχές του facebook θα ανέβαζαν corny μπαλάντες με τίτλους όπως Till The End Of Time ή (Hold Me Like) There Is No Tomorrow και θα συνόδευαν την ανάρτηση με σχόλιο τύπου «ΓΛΥΚΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΝΟ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΩΛΟ ΣΟΥ»

Τα σχολεία δεν θα έκλειναν, γιατί στα αρχαία κατεύθυνσης η ύλη θα είχε μείνει πίσω.

Το ΠΑΜΕ θα έβγαινε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί κατά των μέτρων λιτότητας.

Η Χρυσή Αυγή θα τραμπούκιζε τον τυφώνα γιατί δεν είναι ελληνικής προέλευσης.

Το τελικό συμπέρασμα θα ήταν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης θα έκανε trend στο twitter  ΤΥΦΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ #DIADOSTE

Ανεκδοτο: ο βοθρατζης


Ο βοθρατζής έχει προσλάβει καινούριο υπάλληλο για βοηθό και πάνε σε ένα σπίτι να κάνουν ξεβούλωμα. Βάζει το αφεντικό τη στολή, παίρνει και το κατσαβίδι και βουτάει μέσα στα...
Μετά από λίγο βγαίνει στην επιφάνεια και λέει στο βοηθό:
- Κάβουρα.
Του δίνει τον κάβουρα, παίρνει βαθιά αναπνοή και ξαναβουτάει.
Ξαναβγαίνει στην επιφάνεια:
- Σφυρί.
Ξανά κεφάλι μέσα. Ακούγονται από μέσα σφυριές και ο μάστορας βγαίνει στην επιφάνεια.
- Κάβουρα.
Βουτά μέσα, παλεύει ακόμα λίγο με το θηρίο και στο τέλος ακούγεται το περίφημο χλουχλουχ και ο βόθρος αρχίζει να τραβάει.
Βγαίνει έξω και το αφεντικό, βγάζει τη στολή, αρχίζει να σκουπίζεται και λέει στο μαστορόπουλο:
- Κοίταγε να μάθεις τη δουλειά, γιατί αλλιώς μια ζωή εργαλεία θα δίνεις κακομοίρη μου!!

Στηλη 6.000 ετων με ελληνικα ανατρεπει προηγουμενες θεωριες!


Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011).
Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους (περίπου 3500 π.Χ.). Δείγματα της Στήλης του Αρχοντικού (όπως πλέον αποκαλείται προσωρινά το εύρημα) έχουν σταλεί στο εργαστήριο Ορυκτολογίας και Πετρογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ώστε να προσδιοριστεί επακριβώς η σύσταση του πετρώματος, γεγονός που θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της περιοχής προέλευσής του, η οποία πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση, μια και το πέτρωμα υπάρχει σε τοποθεσίες της περιοχής και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια η στήλη, αφού συντηρηθεί, θα υποβληθεί σε εξέταση με ακτίνες Χ ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα γράμματα, που μετά από τόσες χιλιετίες, είναι δύσκολη η ανάγνωσή τους, λόγω φθοράς της επιφάνειας.

«Μουδιασμένοι» οι αρχαιολόγοι

Οι υπεύθυνοι της ανασκαφής αρχαιολόγοι αποφεύγουν να δηλώσουν οτιδήποτε και όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή που μας μετέδωσε και την αρχική είδηση, είναι καταφανώς αμήχανοι και «μουδιασμένοι», γεγονός απόλυτα φυσικό αν
αναλογισθεί κάποιος τις τεράστιες ανατροπές δεδομένων που θα φέρει αυτή η συγκλονιστική πράγματι ανακάλυψη. Αν μάλιστα προκύψουν και άλλες τέτοιες στήλες, όπως πιθανολογείται, τότε οι εξελίξεις στην επιστήμη της επιγραφικής θα είναι κατακλυσμικές.

Ελληνικά γράμματα

Το πλέον εντυπωσιακό γεγονός που προκύπτει από την προσεκτική εξέταση της στήλης είναι η σαφής καταγραφή γραμμάτων του αρχαϊκού ελληνικού αλφαβήτου, όπως το αρχαϊκό Ζ που είχε περίπου την μορφή του Ι, αλλά με μεγαλύτερες την επάνω και κάτω γραμμή (βλ. φωτ.). Διακρίνεται ξεκάθαρα το Α και σειρά άλλων γραμμάτων. Παρά την φθορά της στήλης, ορισμένα γράμματα διακρίνονται σαφέστατα, σε αντίθεση με παλαιότερα ευρήματα π.χ. την πολυσυζητημένη πινακίδα του Δισπηλιού, όπου μόνον με άφθονη δόση φαντασίας μπορούν να ανακαλυφθούν «γράμματα».

Η τοποθεσία της ανασκαφής

Ο προϊστορικός οικισμός του Αρχοντικού Γιαννιτσών βρίσκεται κοντά στο σύγχρονο ομώνυμο οικισμό, ανάμεσα στην αρχαία Πέλλα και την πόλη των Γιαννιτσών. Έχει τη μορφή τούμπας-τράπεζας, ύψους περίπου 20μ. και έκταση περίπου 128 στρεμμάτων. Η ανασκαφική έρευνα στην «τούμπα» του Αρχοντικού άρχισε από το 1991 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το Αρχοντικό αποτελεί μια προνομιακή οικιστική θέση καθώς δεσπόζει στην εύφορη πεδιάδα των Γιαννιτσών. Επιπλέον ο οικισμός βρισκόταν κοντά στην ακτογραμμή του Θερμαϊκού, όπως επιβεβαιώνεται και από γεωλογικές έρευνες ειδικών επιστημόνων του Α.Π.Θ. Οι έρευνες αυτές έδειξαν ότι η ακτογραμμή πρέπει να περνούσε 6 περίπου χιλιόμετρα νότια του οικισμού. Η σπουδαιότητα της θέσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ανιχνεύεται συνεχής κατοίκηση από τη Νεολιθική Εποχή (6η χιλιετία) μέχρι την υστεροβυζαντινή περίοδο (14ος αι.).

Ραγδαίες ανατροπές

Κλείνοντας προς το παρόν αυτό το ενημερωτικό κείμενο και εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, ένα είναι βέβαιο: Η εικόνα που είχε η διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα για την ανακάλυψη της γραφής και την εξέλιξή της θα μεταβληθεί άρδην, εφ’ όσον επιβεβαιωθούν τα ευρήματα και πολύ περισσότερο εάν προστεθούν και νέα, όπως αναμένεται.

Πηγή: http://www.to-mati.gr/2012/11/11162#ixzz2B52qZEBR

Πακισταν: Πολυνεκρη επιθεση σε πρατηριο βενζινης.


Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε πρατήριο βενζίνης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά. 

Η επίθεση έγινε στην επαρχία Μπαλουχιστάν. 

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ανάμεσα στους νεκρούς είναι επτά γυναίκες και τέσσερα παιδιά, που βρίσκονταν σε λεωφορείο που ήταν στο πρατήριο βενζίνης.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Σύμφωνα με ανώτερο τοπικό αξιωματούχο, η επίθεση έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως είπε, αρχικά οι ένοπλοι πυροβόλησαν εναντίον του λεωφορείου ενώ κάποιες σφαίρες χτύπησαν τις αντλίες βενζίνης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τεράστια πυρκαγιά, εξ αιτίας της οποίας ορισμένα θύματα απανθρακώθηκαν και δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστούν...

Το Μπαλουχιστάν θεωρείται προπύργιο των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα.

Φρικη: Μητερα εσφαξε τον γιο της και ενα κοριτσακι!


Σοκαρισμένo άφησε το Ιλλινόις των ΗΠΑ, η δολοφονία 2 ανήλικων παιδιών από την μητέρα του ενός.


Η 40χρονη Elzbieta Plackowska μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της Justin με 100 μαχαιριές και στην συνέχεια στράφηκε στην 5χρονη Olivia Dworakowski την είχε αναλάβει για να προσέχει εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μ' αυτή την κίνηση ήθελε να φέρει τον άνδρα της στην ίδια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που την έφερε αυτός στην σχέση τους. Η Plackowska εργαζόταν ως οικονόμος και εκείνη τη νύχτα είχε προσληφθεί από τους γονείς της μικρής Olivia προκειμένου να την προσέχει στο σπίτι τους στο Naperville.

Η πολωνικής καταγωγής δολοφόνης βρήκε τα 2 παιδιά να παίζουν πάνω σε κάποιο κρεβάτι και τα έβαλε να προσευχηθούν στα γόνατά τους. Αμέσως άρχισε να μαχαιρώνει τον γιο της λέγοντας του ότι απόψε θα πάει στον Παράδεισο. Εν συνεχεία στράφηκε στην Olivia η οποία είχε την ίδια τύχη επειδή ήταν μάρτυρας του πρώτου φονικού. Στη συνέχεια έσφαξε και τα 2 σκυλιά του σπιτιού.

Αμέσως μετά και με τα αίματα πάνω της, πήγε στην τοπική εκκλησία την οποία βρήκε κλειστή και άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του ναού ομολογώντας ότι διέπραξε κάτι πολύ άσχημο και ότι χρειαζόταν βοήθεια. Επόμενος προορισμός ήταν ένα φιλικό της σπίτι όπου βρισκόταν ο άλλος της γιος στον οποίο ισχυρίστηκε ότι την λήστεψαν.

Την ίδια ώρα περίπου η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, Marta Dworakowski, βρήκε το σπίτι της κλειδωμένο και το αμάξι της οικονόμου να λείπει. Αμέσως δήλωσε ότι η κόρη της είχε χαθεί.
Η αστυνομία βρέθηκε άμεσα στο σπίτι της Plackowska και την προφυλάκισε. Αρχικά δήλωσε στις αρχές ότι κάποιος εισβολέας δολοφόνησε τα παιδιά, λίγο αργότερα ότι τα παιδιά ήταν σατανικά και ότι πολεμούσε τον Διάβολο.

Μετά την πίεση των αρχών και την ασυνέπεια των λεγόμενών της, η δολοφόνος παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στα παιδιά λόγω της οργής της για τον σύζυγο της, Artur, που την άφησε μόνη να προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην ως οικονόμος για να μεγαλώσει τον γιο της, κάτι που υποστήριζε ότι την μείωνε.

Ο ίδιος ο σύζυγος δήλωσε ότι δεν είχαν καθόλου προβλήματα στην σχέση τους και μάλιστα μια μέρα πριν του είχε πει ότι τον αγαπάει. Παρ'όλα αυτά, ένας γείτονας αποκάλυψε ότι τους είχε ακούσει ουκ ολίγες φορές να τσακώνονται φωναχτά τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Bob Marshall, δήλωσε πως αυτή η περιοχή δεν έχει ξαναζήσει τέτοια φρικιαστική ιστορία και ότι η δολοφόνος ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.
Ο δικαστής John Kinsella διέταξε φυλάκιση της Plackowska χωρίς καταβολή εγγύησης.

Πηγή: newsbomb.gr

Mega Casino Mega Casino

Ερευνητες εφτιαξαν χρυσο 24 καρατιων χρησιμοποιωντας βακτηρια!


Από αρχαιοτάτων χρόνων οι άνθρωποι προσπάθησαν να δημιουργήσουν χρυσάφι από άλλα υλικά (κάπως έτσι προέκυψαν και τα πρώτα κράμματα μετάλλων), ενώ σίγουρα έχετε ακούσει για τους αλχημιστές (ιδιαίτερα το Μεσαίωνα) που με περισσότερη γνώση για τα χημικά στοιχεία είχαν την λανθασμένη εντύπωση ότι θα τα καταφέρουν.
Παρόλα αυτά, μάλλον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου (και της γνώσης φυσικά) για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, καθώς ερευνητές του Michigan State University κατόρθωσαν να εξάγουν 99.9% καθαρό χρυσό 24 καρατίων από χλωρίδιο του χρυσού (AuCl3), μια ιδιαίτερη τοξική ένωση που συναντάται στη φύση, με τη βοήθεια του βακτηρίου Cupriavidus Μetallidurans (ανακαλύψθηκε το 1976 σε εργοστάσιο επεξεργασίας μετάλλου).
Το συγκεκριμένο βακτήριο είναι ανθεκτικό σε τοξικό περιβάλλον και μέσα σε μία εβδομάδα μπορεί να αφομοιώσει το χλωρίδιο του χρυσού, έτσι ώστε να το μετατρέψει σε καθαρό χρυσό 24-καρατίων, αλλά προτού πανηγυρίσετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία αυτή είναι τόσο ακριβή που ξεπερνά την αξία του χρυσού που θα παραχθεί. Εκτός αν ο χρυσός συνεχίσει την ανοδική πορεία του…

BINTEO – ΣΟΚ: Εγκυος κλωτσαει μεταναστη στο κεφαλι σε παρκο!


Κλωτσούσε Πακιστανό και του φώναζε να επιστρέψει στην χώρα του!
Η 26χρονη μάλιστα παράτησε το καρότσι και την μόλις 8 ετών κόρη της για να επιτεθεί στον μετανάστη....

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο στην Μεγάλη Βρετανία, στο πάρκο του Πικαντίλι.

Η δράστης βρισκόταν με τον φίλο της, τον ξάδερφο της και τα δυο παιδιά της, στο πάρκο του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, το πάρκο ήταν γεμάτο με οικογένειες.

Τότε άρχισε να φωνάζει στον μετανάστη σχόλια όπως:

«Είσαι τρομοκράτης, μην πλησιάζεις κοντά μου, φοβάμαι μήπως με ανατινάξεις!», όπως και «γύρνα πίσω στο Πακιστάν!».

Aυτός αντέδρασε λέγοντας στον σύντροφο της να την «μαζέψει», ο φίλος της όμως τότε γρονθοκόπησε τον Πακιστανό.

Μάλιστα σε βίντεο φαίνεται η δράστης να αφήνει το καρότσι με το μωρό της και την 8χρονη κόρη της, ορμώντας στον άτυχο Πακιστανό, κλωτσώντας τον στο κεφάλι και προκαλώντας του εκδορές και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Η κατηγορούμενη, η οποία έχει επιδείξει και στο παρελθόν ταραχοποιό συμπεριφορά και έχει προβεί σε ρατσιστικές επιθέσεις, αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από τη σύλληψη της, καθώς ο δικαστής «λυπήθηκε τα παιδιά της», όπως ανακοινώθηκε.


http://www.mychannel.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger