Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νάντια Μπουλέ: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με κρεοπώλες στη Βαρβάκειο!

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Λίγο πριν το Πάσχα, η Νάντια Μπουλέ στην πιο πρωτότυπη φωτογράφιση της ζωής της, ανάμεσα σε κρεοπώλες της Βαρβακείου , αρνιά, κατσίκια και καταναλωτές. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να πάει στην αγορά με σέξι φόρεμα.
 Για το νέο site του Νίκου Ευταξία (alltrends.gr) φωτογραφήθηκε η Νάντια Μπουλέ και έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μίλησε για το αν θα άλλαζε κάτι στην εμφάνισή της και για το αν θα έκανε κάποια πλαστική επέμβαση...
Τι θα ήθελες να αλλάξεις στην εμφάνιση σου;
Γενικά έχω πολλές ατέλειες αλλά είμαι συμβιβασμένη με αυτό οπότε δεν έχω καμιά επιθυμία ριζικής αλλαγής.Δεν έχω κάτι με τους πλαστικούς χειρουργούς αρκεί να μη γίνονται υπερβολές.
Εάν έκανες κάποια επέμβαση θα μιλούσες γι’αυτό ανοιχτά;
Όχι,νομίζω δεν έχω λόγο να το φωνάξω κιόλας, αλλά η εικόνα μου είναι γνωστή, οπότε δε θα μπορέσω να το κρύψω.Αλλά είναι χαζό να μη το λες από τη στιγμή που φαίνεται.
Θα έκανες προσθετική στήθους;
Αν φτάσω σε μια ηλικία που δε θα μου αρέσει το στήθος μου,ίσως να το κάνω.Μετά απο μία γέννα,λόγω ηλικίας…

http://www.markos.tv/nantia-mpoyle-i-entyposiaki-fotografisi-me-kreopoles-sti-barbakeio

Ειδική έκδοση του Jeep Wrangler θα παρουσιαστεί στο Πεκίνο


Η Chrysler επιστρέφει στην κινεζική αγορά.

Θα παρουσιάσει την ειδική έκδοση Dragon edition του Jeep Wrangler στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνο, αργότερα μέσα στον Απρίλιο.





http://www.newsbeast.gr

Πιο… «σκυλί» κι από το σκυλί της


Η Coco Austin μας δείχνει τις καμπύλες της

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί επιδεικνύει τις… πλούσιες εμπρόσθιες και οπίσθιες καμπύλες της ξεσηκώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό όχι απαραίτητα με την καλή έννοια του όρου.

Αυτή τη φορά η Coco Austin φόρεσε ένα μαύρο άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, δείχνοντας προτίμηση στη διαφάνεια που θα άφηνε τα πλούσια... ελέη της να αναδειχθούν. Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο σύζυγός της ράπερ Ice - T με τον οποίο έσπευσαν να φωτογραφηθούν.




http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/333317/pio-skuli-ki-apo-to-skuli-tis/

Τι άλλαξε στο Ελληνικό δημόσιο


Τι άλλαξε από θέμα προσωπικού στο Ελληνικό δημόσιο μετά τα μέτρα που επέβαλε η Τρόικα?
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
δημόσιο

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

δημοσιεςυπηρεσίες
Αυτό είναι το greek management. Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν ακόμα περισσότεροι διοικητικοί υπάλληλοι αλλά σχόλασαν γιατί η ώρα ήταν 11.
http://www.kyrakatina.gr/#4

Kαυτές Φωτό Έλενα Παπαβασιλείου: Τα «μαθήματα» της Κορομηλά και πώς αντιγράφει την Μενεγάκη


Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει πια τον τίτλο «Μις τηλεοπτικό Μπούστο»! Από τότε που έκανε την εμφάνισή της στο πλατό η Έλενα Παπαβασιλείου, με το ανανεωμένο στήθος, η μάχη έγινε αμφίρροπη! Και τον τελευταίο καιρό η Έλενα όλο και κερδίζει πόντους! Κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αν εστιάσει τη ματιά του μόνο στο μπούστο δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιο είναι ποιας! Καθώς και οι δυο το προβάλλουν τοοοσο πολύ και με τέτοιο τρόπο που βλέπεις ξεκάθαρα πως μοιάζει το ένα με το άλλο! Η Έλενα μάλιστα είναι και καλή μαθήτρια καθώς έχει αποστηθίσει όλες τις κινήσεις τις δασκάλας Ελένης Μενεγάκη και όλη την ώρα σκύβει για να το δίνει στο πιάτο στους τηλεθεατές!!! Ωραίο πολύ ωραίο!!! Εκεί όμως που ελπίζεις πάνω στο σκύψιμο να πεταχτεί λίγο έξω, δυστυχώς τα «μπούστα» είναι τόσο σφιχτά που δεν δίνουν τη χαρά που πρέπει! Εκτός από μια φορά! Δείτε λοιπόν την Έλενα πως σκύβει και το δείχνει όλη την ώρα…κατ΄εντολήν της Διευθύντριας Ρούλας Κορομηλά. Βλέπετε είναι χρόνια στο κουρμπέτι η Διευθύντρια όπως χρόνια υποβόσκει και η σιχασιά μεταξύ των δύο γυναικών. Διότι αυτή είναι η αλήθεια μακριά από κάμερες και «κοινά καλά». Τώρα εξηγείται η αδυναμία της Ρούλας στην Έλενα…Ίντριγκααααααα
elena7elena1elena2elena3
elena4elena5elena6elena7
elena8elenhelenh2

Η Κιμ Καρντάσιαν ζήλεψε τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ


Τι καλύτερο από ένα μπικίνι α λα Τζέιμς Μποντ για να αναδείξει τις «φονικές» καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν.Η διάσημη Αμερικανίδα celebrity περνάει τις διακοπές της σε μια πολυτελή βίλα στη Δομινικανή Δημοκρατία, μαζί με μέλη της οικογένειάς της. Για τα υγρά παιχνίδια στην πισίνα, η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε ένα μπικίνι ναυτικού στιλ, με λευκή ζώνη.

kim-kard2
Οι συνειρμοί είναι προφανείς με την «ανάδυση» από τη θάλασσα της Ούρσουλα Άντρες, που έμεινε στην ιστορία σαν κορίτσι του Τζέιμς Μποντ.
oursoula
Η Κιμ δεν έχασε ίχνος από το sexy look της, παρόλο που πέρασε ώρες στην πισίνα παίζοντας με τον ανιψιό της.
kim-kard4
kim-kard3
Α, και τίποτα δεν είναι πιο διασκεδαστικό για την Κιμ από μια βουτιά από το ιστιοπλοϊκό...
kim-voutia

Διέλυσε την Φεράρι για να σώσει το ζωάκι!

Ένας σκαντζόχοιρος έγινε αφορμή να χάσει τον έλεγχο της Ferrari, 53χρονος οδηγός στην Γερμανία, προκαλώντας ζημιές ύψους 36000 ευρώ στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του, στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, όταν είδε στο δρόμο το ζωάκι. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει, έκανε έναν ελιγμό, δυστυχώς όμως η Ferrari Testarossa που οδηγούσε, γλίστρησε πάνω σε βρεγμένα φύλλα και προσέκρουσε στην προστατευτική μπάρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τόσο ο οδηγός, όσο και ο… σκατζόχοιρος βγήκαν αλώβητοι, κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς και για την Ferrari. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ανέρχονται περίπου στα 36.000 ευρώ.



Mα που να χωρέσει και αυτό το καψερό εκεί μέσα?


Όσο και να το πιέζεις αυτό θα βγαίνει από την άλλη.. Τ
έτοια καταπίεση πια.. Τι να κάνει και αυτό? Θα επαναστατήσει και μετά άντε μάζεψέ το! H Rta Rucis αποδείχτηκε αρκετά χυμώδης για το.. μαγιό της..!


Χαμογελάει όλο νάζι, γιατί δεν ξέρει πως το στήθος της πετάχτηκε έξω.!

Όλο χάρη και νάζι, η Phoebe Price ποζάρει στον φωτογραφικό φακό! Κι αυτό γιατί δεν έχει αντιληφθεί πως το στήθος της έχει πεταχτεί όλο έξω, επίσης όλο χάρη και νάζι.!


Τι είχες Lindsay, τι είχα πάντα!

Τελικά η Lindsay Lohan δεν θέλει με τίποτα να αποποιηθεί τον τίτλο του «κακού κοριτσιού» του Χόλιγουντ! Δεν πέρασαν καλά-καλά δυο βδομάδες από την απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε ότι η Lohan πλέον έχει σοβαρευτεί και εκείνη έμπλεξε ξανά σε καβγάδες!


Μια γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ανέφερε στην αστυνομία ότι η... άτακτη ηθοποιός την χτύπησε, ενώ διασκέδαζε σε κλαμπ του Χόλιγουντ! Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Lohan της επιτέθηκε γιατί εκείνη... μίλησε σε ένα φίλο της!

Οι υπεύθυνοι τύπου της ηθοποιού αρνούνται το περιστατικό, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ώστε να φανεί η αλήθεια...


Η Τζούλια ξεκίνησε τον δρόμο για τη Βουλη με αφίσα. [Δυσυχώς ντυμένη]



Από την απόλυτη χλιδή στο σφυρί το παλάτι του Λάκη Γαβαλά...



Όταν ο Λάκης Γαβαλάς επέλεξε την περιοχή της Φτελιάς για να χτίσει την εξοχική κατοικία σύμφωνα με την δική του υψηλή αισθητική, όλοι τον έλεγαν τρελό.

«Τι το θες το σπίτι μέσα στην ερημιά; Θα μονάσεις;» ήταν οι ατάκες που εισέπραττε ο επιχειρηματίας, όμως αυτός το έκανε χωρίς να υπολογίσει τα σχόλια.

Το αποτέλεσμα ήταν τα επόμενα χρόνια η περιοχή να...
ζήσει μια μεγάλη οικιστική ανάπτυξη με το σκεπτικό ότι αφού έχτισε ο Λάκης, η Φτελιά είναι σικ!
Η είδηση ότι η πανέμορφη «Villa Helios» βγαίνει στο σφυρί λόγω των χρεών του επιχειρηματία-κάποιοι λένε ότι η τράπεζα την κοστολογεί γύρω στα εφτά εκατομμύρια ευρώ-στεναχώρησε πολλούς φίλους και πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τον Γαβαλά.

Μπορεί να το ήξερε, μπορεί να το περίμενε, αλλά η αίσθηση ότι χάνει ένα σπίτι που το αγάπησε και έζησε μυθικές βραδιές παραμένει σκληρή.
Χτισμένο με μια μοναδική αισθητική και απόλυτα εναρμονισμένο με την Μυκονιάτικη γη, το σπίτι του επιχειρηματία δεν ήταν μόνο το καταφύγιό του.
Ήταν και το μέρος όπου κάθε χρόνο έδινε το παραδοσιακό του πάρτι, έχοντας καλεσμένους από εκδότες και επιχειρηματίες μέχρι εκκολαπτόμενους κοσμικούς!
Τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές για να φτάσουν, οι παρκαδόροι έτρεχαν να παραλάβουν θηριώδη τζιπ και οι καλεσμένοι εισέρχονταν στην εκπληκτική βίλα του Λάκη.
Χωρίς υπερβολές στην διακόσμηση-κυριαρχούσαν τα έπιπλα του οίκου Padova λένε γνώστες της κατοικίας που έχουν πάει άπειρες φορές-μοντέλα, σχεδιαστές και κοσμικοί απολάμβαναν ένα ξέφρενο πάρτι.
Σχεδόν κάθε χρόνο ήταν θεματικό, τα πυροτεχνήματα που έσκαγαν δημιουργούσαν ένα αλησμόνητο θέαμα και φυσικά υπήρχαν τα πάντα!
Από σούσι και Moet μέχρι πρωινές μακαρονάδες για όσους είχαν πιει και πεινούσαν, τα πάρτι του Λάκη στη βίλα του ήταν θεσμός.
Το δικό του δωμάτιο ήταν φυσικά το καλύτερο απ’ όλα, αφού μόλις έβγαινε από το παράθυρο, μπορούσε να βουτήξει στην πισίνα!
Η βίλα διέθετε ξενώνες-το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared φιλοξενούνταν μόνιμα τα τελευταία χρόνια εκεί-αλλά και γυμναστήριο για όσους επιθυμούσαν να διατηρούν τη φόρμα τους.
Κάποιοι θυμούνται ακόμα το θρυλικό βράδυ όπου ο Γαβαλάς είχε ντυθεί Ωνάσης σε μια jet set ατμόσφαιρα, με χορευτές και καλλίγραμμα μοντέλα να μπλέκονται με επιχειρηματίες και κοσμικές περσόνες.
Το πωλητήριο από την τράπεζα, σηματοδοτεί απλά το πικρό τέλος του αυτοδημιούργητου Λάκη Γαβαλά, που εμπιστεύθηκε λάθος ανθρώπους και έφτασε να μπει ακόμη και στην φυλακή.
Η καινούρια αρχή που κάνει στο Κολωνάκι-εκεί όπου κάποτε δέσποζε η μπουτίκ της Burberry-μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτε την εποχή της παντοδυναμίας του.
Είναι όμως μια αρχή…

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger