Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έπεσε ο μύθος! Η φωτογραφία-σοκ της Μπελούτσι!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013



Η Μόνικα Μπελούτσι, το απόλυτο sex symbol, δεν θυμίζει, πια, σε τίποτα τη γυναικάρα που όλοι ερωτευτήκαμε. Δείτε τη φωτογραφία-σοκ της Ιταλίδας που προκάλεσε παγκόσμιο σάλο!Η Μόνικα Μπελούτσι αποτέλεσε φαντασίωση και ερωτική επιθυμία για χιλιάδες άνδρες πάνω στον πλανήτη.
Πλέον, όμως, φαίνεται ότι η διάσημη Ιταλίδα έχει χάσει τα κάλλη του παρελθόντος.
Η Μόνικα Μπελούτσι "πιάστηκε" από τον φωτογραφικό φακό με πολλά παραπανίσια κιλά και εικόνα που, σίγουρα, δεν θυμίζει σε τίποτα το απόλυτο θηλυκό που όλοι λατρέψαμε.
Δείτε τη φωτογραφία – σοκ που κάνει το γύρο του κόσμου...



Πηγή:Tsekouratoi


Ποια είναι η “Αχίλλειος πτέρνα” του κάθε ζωδίου βάση φύλου;



Κριός

Άντρας: Αφήστε τον να σας πλησιάσει μέχρι εκεί που κάνει ‘’τζίζ’’ και μετά κόψτε τον απότομα …..πείτε του πως υπάρχει άλλος και θα σκάσει μέχρι να σας κατακτήσει.
Γυναίκα: Δείξτε της πως είναι το κέντρο του κόσμου, κάντε την να νιώσει πως έχει δίπλα της έναν άντρα δυνατό που ξεχωρίζει. Αλλιώς το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.

Ταύρος

Άντρας: Ρωτήστε με έξυπνο τρόπο τι φαγητό του αρέσει και μαζί με αυτό φτιάξτε του και ένα ταψί σπανακόπιτα …. ένα μπουκάλι κρασί ….. και μασάζ για μια αιωνιότητα.
Γυναίκα: Απλή, λιτή απλά περιμένει τον πρίγκιπα που θα της τα δώσει … όλα … αν τα έχει … αν δεν τα έχει … θα τα βρει από αλλού.

Δίδυμος

Άντρας: Μικρό παιδί χαρά γεμάτο …..πάρτε τον από το χέρι …κεράστε τον τα πάντα ….κάντε τον να νιώσει ασφαλής και αυτός θα σας δείξει τον …ουρανό με τα άστρα ….
Γυναίκα: Πηγαίνετε την σε μια έκθεση ζωγραφικής, κάντε της δώρο ένα χρωματιστό φουλάρι και θα σας λατρέψει για πάντα

Καρκίνος

Άντρας: Σπίτι μου, σπιτάκι μου, σπιτοκαλυβάκι μου …άντε και κανένα σινεμά …..πρόταση για έξοδο κάπου ήρεμα και ήσυχα χωρίς πολλές στακαστρούκες τριγύρω και σιγά σιγά θα βγει από το καβούκι του
Γυναίκα: Όχι πολλά λόγια, να την κάνετε να νιώσει πως έχετε βάθος και μετά ….ορμήστε …προσοχή όμως να μην τη πληγώσετε ..

Λέων


Άντρας: Μπουζούκια …μπουζούκια και πολλά ντιριντάχτα και ‘’άχου είσαι θεός’’ και ‘’είσαι ο καλύτερος’’…. πάρτε μέρος στην παράστασή του και θα σας ανταμείψει δεόντως
Γυναίκα: Ποτίστε την γλάστρα και θα φουντώσει ….και αυτό πάρτε το όπως θέλετε

Παρθένος


Άντρας: Όχι πολλά λόγια …όχι πολλές φανφάρες …όχι έπαρση ….μιλήστε του για θέατρο, για διαλογισμό …ακούστε τον …όταν αποφασίσει να μιλήσει ..
Γυναίκα: Μην προσπαθήσεις να της πας κόντρα στα πιστεύω της …πίσω από το ακαταμάχητο χαμόγελό της βρίσκεται ένα scanner …

Ζυγός


Άντρας: Ντυθείτε grande, βάλτε το πιο ακριβό σας άρωμα και τα ψηλοτάκουνά σας και συνοδεύστε τον στο πιο ακριβό εστιατόριο της πόλης.
Γυναίκα: Μην κάνετε το λάθος και την υποτιμήσετε ,φροντίστε την και κάντε την να νομίζει πως έχει εκείνη το πάνω χέρι …αλλιώς ξεχάστε την ..

Σκορπιός


Άντρας: Στην αρχή θα μιλάει …θα μιλάει… θα μιλάει …μη τον διακόψετε …. είναι σε μια μόνιμη τσίτα … ηρεμήστε τον σε ένα χάδι
Γυναίκα: Εντυπωσιάστε την και κάντε την λίγο να ζηλέψει … με τρόπο πάντα … μη σας θεωρήσει δεδομένο … εξ αρχής .

Τοξότης


Άντρας: Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο …δώστε του χρόνο να σας εμπιστευτεί και μετά πάρτε τον πολλές αγκαλιές.
Γυναίκα: Πρώτο δώρο ένα ταξίδι και θα πετάει στα ουράνια …της αρέσουν οι έξω καρδιά τύποι.

Αιγόκερως


Άντρας: Ήρεμη προσέγγιση, κάντε τον να σας πάρει στα σοβαρά … είναι λίγο δύστροπος …μιλήστε του για την δουλειά σας …ρωτήστε τον για τους στόχους του.
Γυναίκα : Θέλει πολλά rendez-vous για να σας εμπιστευτεί… μην την αγνοήσετε όταν θα σας ανοιχτεί ( και ας σας έχει κουράσει ).

Υδροχόος


Άντρας: Μη του δοθείτε από την αρχή …. ούτε να σας θεωρήσει δεδομένη … λίγο επιφανειακός τύπος …. θέλει επιβεβαίωση συνέχεια.
Γυναίκα: Δυνατή πολεμίστρια με αντρίκιο λόγο …κάντε την πρώτα φίλη σας (θα πάθετε κοκομπλόκο με το φιλί της).

Ιχθείς


Άντρας: Προσοχή στα λόγια σας γιατί παρεξηγιέται με το παραμικρό ….καλύτερα να μασάς-φιλάς-γελάς ….παρά να μιλάς.
Γυναίκα: Ρομαντική μέχρι αηδίας και άμα της γυρίσει το μάτι την βάψατε …πράξτε ανάλογα.

http://www.apospasma.gr/


Τα "ΜΗ" μετά το φαγητό... Τι απαγορεύεται;


-Μην καπνίσετε: Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου...
-Μην φάτε αμέσως φρούτα: Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό.

-Μην πιείτε τσάι: Διότι τα.... φύλλα του τσαγιού έχουν υψηλή περιεκτικότητα οξέως. Η ουσία αυτή θα κάνει τις πρωτεΐνες του φαγητού μας πιο σκληρές, και θα γίνουν πιο δύσπεπτες.

-Μην χαλαρώσετε τη ζώνη/Μην ξεκουμπώσετε ρούχα: Θα στρίψει και θα μπλοκάρει το έντερο.

-Μην κάνετε μπάνιο: Θα αυξήσει τη κυκλοφορία του αίματος στα χέρια, τα πόδια και στο σώμα, οπότε θα μειωθεί η ποσότητα του αίματος που βρίσκεται στο στομάχι. Με αυτό το τρόπο η πέψη εξασθενεί.

-Μην περπατήσετε/Μην περιφέρεστε: Πάντα ακούγαμε πως μετά από ένα γεύμα αν κάνουμε 100 βήματα θα ζήσουμε ως τα 99. Αυτό στη πραγματικότητα δεν ισχύει. Το περπάτημα θα αποτρέψει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών του φαγητού μας.

-Μην κοιμηθείτε αμέσως: Δε θα γίνει σωστή πέψη, οπότε θα έχουμε γαστρεντερολογικές λοιμώξεις.

http://ksipnistere.blogspot.gr/


Γνωστή τραγουδίστρια επιστρέφει στις πίστες και… ανάβει φωτιές! (Φωτό)


Πριν τρία χρόνια την χάσαμε ξαφνικά, αλλά επέστρεψε δυναμικά και αποφασισμένη να “κατακτήσει” με τις εμφανίσεις της τη νυχτερινή Αθήνα! Οι φωτογραφίες είναι ένα μικρό δείγμα των προσόντων και των άγριων διαθέσεών της…

Με την αποκαλuπτική της εμφάνιση, έκλεψε τις εντυπώσεις στο νυχτερινό κέντρο, όπου θα εμφανίζεται με το Νίκο Βέρτη. Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη…


http://www.kataskopoi.com/


Γιατί αφέθησαν ελεύθεροι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Νομικοί κύκλοι τονίζουν ότι το γεγονός πως οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος δεν προφυλακίστηκαν σημαίνει ότι τα στοιχεία σε βάρος τους δεν ήταν επαρκή για να κριθούν προφυλακιστέοι

Επικαλούμενοι τον νόμο, υποστηρίζουν ακόμα ότι για να κριθεί κάποιος κατηγορούμενος προσωρινά κρατούμενος, πρέπει να είναι ύποπτος φυγής και ικανός για διάπραξη νέων αδικημάτων.

Όπως επισημαίνουν, αφενός ήδη τους έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου οπότε δεν μπορούν να διαφύγουν από τη χώρα, αφετέρου, επειδή είναι εν ενεργεία βουλευτές θα ήταν πολύ δύσκολο να διαπράξουν νέα αδικήματα.

Ωστόσο η δικαστική έρευνα είναι ακόμη στην αρχή. Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, οι ανακριτές θα ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση, ενώ εάν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προκύψουν νέα αδικήματα, τότε οι κατηγορούμενοι θα κληθούν σε συμπληρωματική απολογία.

Τον λόγο μετά θα έχει το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο το οποίο και θα κρίνει εάν θα παραπεμφθούν να δικαστούν ή όχι.



Read more: http://www.newsbomb.gr


Ποιες παθήσεις θεραπεύει η ρεφλεξολογία;


Τα πόδια μας είναι το θεμέλιο του σώματος μας, είναι το μέσο που συνδεόμαστε με τη γη. Δεν είναι τυχαίο ότι το περπάτημα πάνω σε πέτρες και χώμα ήταν ένας φυσικός και παράλληλα ασυνείδητος τρόπος θεραπείας.

Μιλάμε για μια ήπια και χωρίς φάρμακα επίδραση στο νευρικό σύστημα που έχει στόχο τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανθρώπου. Βασίζεται στο γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα αντανακλάται στα πέλματα , στις παλάμες , τα αυτιά. Έχουμε δηλαδή στο πέλμα μια μικρογραφία του ανθρώπινου σώματος . Διεγείροντας συστηματικά αυτά τα σημεία με ειδικές πιέσεις και χειρισμούς, προκαλείται έντονο αντανακλαστικό ερέθισμα σε αντίστοιχο όργανο, αδένα ή περιοχή του σώματος.

Η Ρεφλεξολογία δεν είναι ιατρική θεραπεία. Η ρεφλεξολογία δεν κάνει διάγνωση, δε χορηγεί φάρμακα και μπορεί να συνδυαστεί ως συμπληρωματική μέθοδος με οποιαδήποτε παραδοσιακή ή μη μέθοδο θεραπείας.

Πού μπορεί να με βοηθήσει η ρεφλεξολογία;

Η φιλοσοφία της ρεφλεξολογίας στηρίζεται στο ότι κάθε κύτταρο μας είναι ένας σημαντικός διαβιβαστής πληροφοριών. Μέσα από το άγγιγμα, με τις πιέσεις ενεργοποιούμε το σώμα ,το ξεμπλοκάρουμε. Πέρα από το γεγονός ότι ωφελεί στην ανακούφιση του πόνου, βοηθά στην υποχώρηση συμπτωμάτων και στη διόρθωση δυσλειτουργιών. Λειτουργεί προληπτικά αφού συμβάλλει στη χαλάρωση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Βοηθά επίσης στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, καλύτερη αποτοξίνωση, καλύτερη ποιότητα ύπνου , ανακούφιση από το άγχος,stress, εξισορρόπηση ορμονικού, επιφέρει ευχαρίστηση και απελευθερώνει ενδορφίνες.

Σε ποιες παθήσεις εφαρμόζεται;

-Ορμονικά θέματα, όπως αυτά της περιόδου, η εμμηνόπαυση και γενικότερα τα γυναικολογικά προβλήματα.

-Πονοκέφαλοι – ημικρανίες

-Αλλεργίες

-Μυο-σκελετικά ,αυχενικό, οσφυαλγία, ισχιαλγία, αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, προβλήματα ώμων

-Πεπτικά ( έλκος, δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, κολίτιδες

-Κυκλοφορικά (όχι φλεβίτιδα έντονη ή θρόμβωση)

-Άγχος αυπνίες και σε πολλά άλλα. Σε διάφορες ασθένειες , καρκίνος, Σ.Κ.Π. μπορεί να λειτουργήσει εξισορροπιστικά ώστε ο ασθενής να μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την ασθένεια.

Έχει παρενέργειες η ρεφλεξολογία;

Δεν υπάρχει η έννοια της παρενέργειας. Πρόκειται για ασφαλή αγωγή, με την προυπόθεση ότι ασκείται από επαγγελματία ρεφλεξολόγο.

http://www.4news.gr/


Πώς να κάνετε, εύκολα και οικονομικά, τη μπανιέρα σας να μοιάζει σαν καινούργια!


Κάθε φορά που μπαίνετε στο μπάνιο του σπιτιού σας, οι φθορές και οι μαυρίλες στη μπανιέρα σας, σας θυμίζουν ότι πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη και να την αλλάξετε...
Εμείς σας έχουμε τη λύση, η οποία κοστίζει περίπου 30 ευρώ αντί για τουλάχιστον 150 που θα χρειαζόσασταν για καινούργια μπανιέρα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε από ένα χρωματοπωλείο ένα σπρέι επισμάλτωσης και τα άλλα αφήστε τα επάνω μας.
Εκτός από το σπρέι, θα χρειαστείτε χαρτοταινία, γυαλόχαρτο, εφημερίδες, γάντια και μία προστατευτική μάσκα προσώπου.

Αρχικά, αφού βεβαιωθείτε ότι η μπανιέρα είναι τελείως στεγνή, τρίψτε με το γυαλόχαρτο όλη την επιφάνειά της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία που εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα. Στη συνέχεια με μία νωπή πετσέτα μαζέψτε τη σκόνη και μέχρι να στεγνώσει, κολλήστε εφημερίδες στα πλακάκια γύρω από τη μπανιέρα, καλύψτε τη βρύση με μια πλαστική σακούλα και τις μεταλλικές λεπτομέρειες της με τη χαρτοταινία.

Αφού διαβάσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στο σπρέι, βάλτε τη μάσκα και αρχίστε να βάφετε τη μπανιέρα σας. Προσέξτε να αερίζεται καλά το μπάνιο σας και η απόσταση που ρίχνετε με το σπρέι να είναι τουλάχιστον 30 πόντοι. 


Αφού περάσετε όλη τη μπανιέρα, θα χρειαστεί και δεύτερο χέρι. Όταν στεγνώσει σίγουρα θα έχετε μία καινούργια μπανιέρα ωστόσο να θυμάστε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά.


news.gr


Ένα χωριό φαντασμάτων στην Αγγλία... απίστευτες ιστορίες τρόμου!!!


Το χωρίο Pluckley, σύμφωνα με την έκδοση του έτους 1998 του βιβλίου των ρεκόρ Guinness, θεωρείται το πιο στοιχειωμένο χωρίο στην Αγγλία, με 12 καταγεγραμμένες αναφορές φαντασμάτων... Τα περισσότερα συμβάντα έλαβαν χώρα στο σταυροδρόμι που είναι γνωστό με το όνομα fright corner...
Ο άνδρας που ουρλιάζει

Αυτό είναι το πιο διάσημο φάντασμα του χωριού. Οι τρομακτικές κραυγές που ακούγονται ανήκουν σε έναν άνδρα που δούλευε σε ένα λατομείο και βρήκε φριχτό θάνατο όταν κατέρρευσε ένας τοίχος και τον σύνθλιψε.

Ο ληστής

Ο ληστής Robert du Bois, συνήθιζε να κρύβεται στον κορμό μιας ξεραμένης βελανιδιάς για να αιφνιδιάζει τα θύματά του. Τελικά όμως η κρυψώνα του έγινε γνωστή και κάποιος από το χωρίο αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του.Έχωσε λοιπόν το σπαθί του στον κορμό του δέντρου και συνεπώς και στο σώμα του ληστή, που κρυβόταν εκεί. Σήμερα το δέντρο δεν υπάρχει πλέον, αλλά το φάντασμα του Robert στοιχειώνει το σταυροδρόμι παραμονεύοντας για τα επόμενα θύματά του.


Η γριά τσιγγάνα

Στο ρέμα της περιοχής εμφανίζεται το φάντασμα μιας γριάς τσιγγάνας που απ'ότι λέγεται κάηκε ζωντανή όταν αποκοιμήθηκε με την πίπα της αναμμένη και άρπαξαν φωτιά τα ρούχα της.

Το κάρο με τα άλογα

Το φασματικό όχημα έχουν παρατηρήσει αρκετοί άνθρωποι σε διαφορά μέρη γύρω από το χωρίο. Συνήθως το έλκουν δύο ή τέσσερα άλογα και τελευταία φορά που καταγράφηκε εμφάνισή του ήταν στα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα.

Η στοιχειωμένη εκκλησία του Pluckley

Η εκκλησία St. Nicolas αποτελεί το κέντρο της υπερφυσικής δραστηριότητας.Εκρήξεις και χτυπήματα ακούγονται κάτω από την εκκλησία και την ίδια στιγμή φώτα αναβοσβήνουν στο εσωτερικό της. Εικάζεται ότι όλα αυτά προκαλούνται από την ανήσυχη ψυχή της Lady Dering, η οποία θάφτηκε μέσα σε εφτά φέρετρα, σε μια μάταιη προσπάθεια να διατηρηθεί το σώμα της χωρίς να επέλθει αποσύνθεση. Η ίδια γυναίκα επίσης εμφανίζεται στην αυλή της εκκλησίας. Επίσης μέσα στην εκκλησία εμφανίζεται ακόμα μια γυναίκα που σύμφωνα με τα ρούχα της προέρχεται από τα μέσα του εικοστού αιώνα.

Η κυρία με τα λευκά

Άλλη μια γυναίκα από την οικογένεια Dering εμφανίζεται στην εκκλησία του St. Nicolas, αλλά και στη βιβλιοθήκη του σπιτιού της οικογένειας. Συχνά τη μπερδεύουν με την άλλη κυρία της οικογένειας, αλλά πρόκειται για δυο διαφορετικά πρόσωπα, ίσως δύο αδερφές, ή μάνα και κόρη.

Η στοιχειωμένη pub
Η Black Horse pub χτίστηκε το 1430 και έκπτωτε συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Πράγματα μετακινούνται ή εξαφανίζονται και η σπιτονοικοκυρά έχει κλειδωθεί αρκετές φορές έξω. Υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο, στο οποίο οι σκύλοι αρνούνται να πλησιάσουν, ενώ ένα κορίτσι ισχυρίζεται ότι είδε μια όμορφη κυρία με κόκκινο φόρεμα.

Ο δάσκαλος

Το 1800 ένας δάσκαλος κρεμάστηκε από ένα δέντρο. Το φάντασμά του το είδε το 1965 ένας συγγραφέας, να κρέμεται από ένα δέντρο. Φορούσε παντελόνι με τιράντες και ένα παλιό παλτό.

Ο καλόγερος

Λέγεται ότι στοιχειώνει ένα σπίτι που ονομάζεται Greystones. Ο λόγος που στοιχειώνει το συγκεκριμένο σπίτι είναι άγνωστος αν και απ'ότι λέγεται πέθανε σε αυτό.

Η Lady του Rose Court

Το φάντασμα πρέπει να ανήκε σε μια ερωμένη ενός μέλους της οικογένειας Dering και στοιχειώνει το σπίτι που ονομάζεται Rose Court. Ίσως συμμετείχε σε ένα ερωτικό τρίγωνο που περιλάμβανε και τον καλόγερο του Greystones. Αυτοκτόνησε τρώγοντας δηλητηριώδη βατόμουρα. Στοιχειώνει το σπίτι και τους κήπους και λέγεται ότι την ακούνε να φωνάζει τα δύο της σκυλιά.

kosmoskaipolitismos



Τι έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς μετά την αποφυλάκιση Κασιδιάρη;



Διαβάστε το σχόλιό του...
Εγγύηση 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Ηλία Παναγιώταρο και τον Νίκο Μίχο. Η προσωρινή αποφυλάκισή τους προκάλεσε ήδη τα πρώτα σχόλια στα social media, μεταξύ των οποίων και αυτά του Λάκη Γαβαλά.

Μετά από το σχόλιο της Χριστίνας Πολίτη: «Τελικά ο πιο επικίνδυνος ήσουν εσύ!», ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: «Δεν ξέρω αν ήμουν ο πιο επικίνδυνος, αλλά αν θυμάσαι, για να με βάλουν στο show, πέρασα από πέντε κάστινγκ σύλληψης...φ+τ".

http://www.zappit.gr/


Ο Ελβετικός στρατός προετοιμάζεται για « επικίνδυνες καταστάσεις» με μία πιθανή οικονομική κατάρρευση της Γαλλίας


Σύμφωνα με δημοσίευμα ελβετικής εφημερίδας ο ελβετικός πραγματοποιεί πολεμικές ασκήσεις με εφιαλτικά σενάρια. Συγκεκριμένα λόγω τη μεγάλης οικονομικής ύφεσης αλλά και της αύξησης του εσωτερικού χρέους της Γαλλίας , οι ελβετικές αρχές προετοιμάζονται σοβαρά για κάθε ενδεχόμενο , συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής σύγκρουσης με τη γειτονική χώρα, αναφέρει σχετικό ελβετικό δημοσίευμα της 28 Σεπ 2013, προκαλώντας έκπληξη. .

Ο Ελβετικός στρατός πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις με την συμμετοχή τεθωρακισμένης ταξιαρχίας σε γαλλόφωνο καντόνι , υλοποιώντας σενάριο απόκρουσης στρατιωτικής επίθεσης από την Γαλλία! .

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Γενεύης Le Matin Dimanche , οι στρατιωτικές ασκήσεις του Ελβετικού στρατού που διεξήχθησαν στις 26-28 Αύγουστου 2013 εμπεριείχαν σενάριο που αφορούσε μία τέτοια πιθανότητα «επίθεσης από την Γαλλία» .

Το Πρόγραμμα άσκησης «έπεσε» στα χέρια της εφημερίδας και δημοσιεύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου με πρόσθετες λεπτομέρειες στην γαλλική έκδοση που δημοσιεύθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου. .

Σύμφωνα με το σενάριο που εκτέλεσε ο ελβετικός στρατός , «η Γαλλία , έχοντας περάσει σε μία περίοδο πλήρης οικονομικής καταστροφής , αυτονομείται σε ξεχωριστές ανεξάρτητες περιοχές . Μία από αυτές τις περιοχές περιλαμβάνει την ιστορική επαρχία της Βουργουνδίας και της Franche- Comté, η οποία πραγματοποιεί στρατιωτική επίθεση στην Ελβετία ζητώντας παράλληλα από τους Ελβετούς τραπεζίτες να διαγράψουν τα χρέη τους»!!! .

Σύμφωνα με το σενάριο , που είναι γνωστό ως «Duplex – Barbara» , «τα στρατεύματα της γαλλόφωνης περιοχής εισβάλουν χρησιμοποιώντας τα τρία περάσματα δια μέσου των βουνών Jura επιχειρώντας παράλληλα με προέλαση αρμάτων μάχης την ταχεία εξάπλωση τους στη περιοχή της λίμνης της Γενεύης και στις πόλεις της Λωζάνης , Γενεύης και Νοσατέλ (Neuchâtel) .

Όλη η ελβετική Συνομοσπονδία συνταράσσεται από ένα κύμα σαμποτάζ και τρομοκρατικών επιθέσεων . Εναντίον της ελβετικής κυβέρνησης η παραστρατιωτική οργάνωση » Σόνια » αλλά και η ταξιαρχία (de Libre de Dijon) απειλεί να καταλάβει με απόβαση από αέρος τη Γενεύη , «εάν η Ελβετία , δεν πραγματοποιήσει την διαγραφή των χρεών και δεν «επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα» .
Το νόμισμα του ευρώ ταυτόχρονα έχει κατακόρυφη πτώση , το κοινωνικό χάος και η απρόσκοπτη εισροή προσφύγων μεγαλώνει επικίνδυνα».

Τέτοιου είδους ασκήσεις πραγματοποιούνται από το 2012 , με εντολή των ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων με την ονομασία » Stabilo Due » .

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τελευταίο έτος μεταξύ της Γαλλίας και της Ελβετίας υπάρχουν σοβαρές διαφορές σχετικά με τα φορολογικά έσοδα , τα οποία πρόσφατα οδήγησαν σε κάποια μικρή ένταση μεταξύ των 2 χωρών .

Επισυνάπτονται το ρωσικό και ελβετικό και γαλλικό δημοσίευμα χωρίς σχόλια.

http://3mv.ru/publ/shvejcarija_gotovitsja_k_vojne_s_razvalivshejsja_franciej/1-1-0-19916

http://www.lematin.ch/suisse/armee-suisse-simule-lattaque-dune-france-surendettee/story/28550466

http://french.irib.ir

Γ. Μοτσάκος

Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

drougos
hellas-now.com


Ν. Χατζηνικολάου: «Δεν το βλέπω καλά το τηλεοπτικό μου μέλλον»!



«Δεν το βλέπω καλά το τηλεοπτικό μου μέλλον», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου...μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή και το κοινό του αναστατώθηκε! Τόσο καιρό περίμεναν για να τον δουν πάλι σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και... σκέφτεται πάλι να σταματήσει; Τι μεσολάβησε; 
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ακροατής του τον ρώτησε τι θα κάνει στο δελτίο ειδήσεων αν μιλάνε μόνο για τη "Χρυσή Αυγή" κι όχι τα άλλά - καυτά - θέματα, για να πάρει αμέσως την απάντηση από τον "αέρα" του Αληθινού Ραδιοφώνου:
«Θα μου δίνουν το λόγο να σχολιάσω τη Χρυσή Αυγή και θα σχολιάζω εγώ την Τρόικα! Ας με διώξουν! Θα μου δίνουν το λόγο να σχολιάσω το Λαγό και θα γίνομαι... λαγός εγώ από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, θα σχολιάζω την Τρόικα, την οικονομία, τις ΗΠΑ, ό,τι θεωρώ πως είναι σημαντικό για τους πολίτες! Δεν το βλέπω καλά το τηλεοπτικό μου μέλλον... σφυρίζει πάλι», κατέληξε με εμφανή τη διάθεση για χιούμορ στο λόγο του ο εκδότης της Real.- See more at: http://www.gkourou.com/2013/10/blog-post_8536.html#sthash.zwa3vIr8.dpuf


Απίστευτο αίτημα της τρόικα! Δεν θα κοπούν οι συντάξεις αν αυξηθούν κατά 310.000 οι θέσεις εργασίας


Άπιαστα όνειρα τα όσα ζητά η τρόικα από την κυβέρνηση, την ώρα που η μια εταιρία βάζει λουκέτο μετά την άλλη, ή αποχωρεί και από τη χώρα κλείνοντας τομείς, με αποτέλεσμα να απολύονται εργαζόμενοι.

Για το ΙΚΑ, δε, ζητά να αυξηθούν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα κατά 310.000 (όπως βγαίνουν τα νούμερα) για να μην μειωθούν οι συντάξεις.
Τι ζητά στην πράξη; Να αυξηθούν τα έσοδα από τις τρέχουσες εισφορές ύψους 340 εκατ. ευρώ και 170 εκατ. από τα καθυστερούμενα και όλα αυτά για το επόμενο έτος. Συνολικά, το ΙΚΑ πρέπει να εξασφαλίσει πάνω από 800 εκατ. ευρώ για να μην μπει μαχαίρι στις συντάξεις.
Επίσης, ο υπολογισμός των επικουρικών συντάξεων θα φέρει και νέες μειώσεις σε περίπτωση που περικοπούν οι κύριες. Αν πχ. (έστω ότι υπάρχουν ακόμα αυτά τα ποσά) μια κύρια σύνταξη μειωθεί στα 1.000 ευρώ, τότε η επικουρική θα πρέπει να φτάνει το 20% αυτής, άρα στα 200 ευρώ. 
Ο συναγερμός στα ασφαλιστικά ταμεία συνεχίζεται και με τον ΟΑΕΕ που πρέπει να αντιμετωπίσει την τρύπα των 600 εκατ. για την επόμενη διετία. Οι ασφαλισμένοι αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους τόσο τις ληξιπρόθεσμες όσο και τις τρέχουσες.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι μόλις 26.200 σε σύνολο 687.000 οφειλετών προς ΙΚΑ και ΟΑΕΕ μπήκαν σε ρύθμιση οφειλών.
Το “πρόβλημα” για το 2014 είναι ότι θα ισχύσει η ρήτρα ελλείμματος, που σημαίνει ότι αν υπάρξει νέα τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία, δεν θα δίνονται κονδύλια από τον προϋπολογισμό, αλλά θα γίνονται αυτόματες περικοπές. Αυτό η κυβέρνηση μπορεί να μην το θεωρήσει νέο μέτρο, καθώς έχει ψηφιστεί εδώ και μήνες, ωστόσο η τσέπη των συνταξιούχων θα έχει άλλη γνώμη, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο λάβει σάρκα και οστά.
Ο συναγερμός επιβεβαιώθηκε σήμερα από την έκτακτη σύσκεψη που υπήρξε το μεσημέρι της Τρίτης στο Υπουργείο Οικονομικών, υπό τον Στουρνάρα, παρουσία του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

olympia.gr


Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ GREECE


Ελλάδα σημαίνει Ελπίδα και είναι ο άλλος μεγάλος Πολιτισμός!

Όταν οι Κινέζοι άκουσαν τη λέξη Hellas, προσπάθησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους. Για να τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά.

Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου.

Και τα δύο όμως μαζί, όταν ενωθούν, σημαίνουν «ο άλλος μεγάλος πολιτισμός». Αυτό για να δείτε με πόσο σεβασμό αντιμετωπίζουν τη χώρα μας. Δεν είναι καθόλου άσχημος αυτός ο συμβολισμός για μια χώρα, όπως λένε, τόσο ταλαιπωρημένη και παράλληλα τόσο πλούσια σε Ιστορία και πολιτισμό, όπως η δική μας.
Οι Κινέζοι άλλωστε είναι ίσως ο μοναδικός λαός στον κόσμο που δεν αποκαλεί την Ελλάδα «Greece» ή κάτι παρόμοιο.

Περίπου το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού που ομιλεί κινεζικά αποκαλεί την Ελλάδα «Σι-Λα».

http://aienaristeyein.com/


Γιατί ο Κασιδιάρης "κατηγορείται" για πλημμύρες και πρόκληση ναυαγίου


Σε μια απίστευτη δημοσιογραφική γκάφα οδήγησε η ευρύτητα του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης με βάση το οποίο κατηγορούνται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Στο επίμαχο άρθρο απαριθμούνται δεκάδες αδικήματα, τα οποία έχουν τελεστεί από ομάδα τριών ή περισσότερων ατόμων, η τελευταία θεωρείται εγκληματική οργάνωση.

Έτσι, η επίκληση του άρθρου στο κείμενο του κατηγορητήριου που απαγγέλθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη, οδήγησε ορισμένους στο πρόχειρο συμπέρασμα ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετώπιζε κατηγορίες που αφορούν σχεδόν ολόκληρο τον Ποινικό Κώδικα και μεταξύ αυτών για πρόκληση… πλημμύρας ή… ναυαγίου.

Πέρασε αρκετός χρόνος για να αντιληφθούν ορισμένοι την παρανόηση, η οποία στο μεταξύ είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να διευκρινιστεί ότι τα αδικήματα που αποδίδονται στα στελέχη της Χρυσής Αυγής και οδήγησαν στο χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης είναι, κυρίως οι ανθρωποκτονίες και η βαριά σωματική βλάβη.

Αναλυτικά το άρθρο 187, το οποίο έχει υποστεί αρκετές τροποποιήσεις έχει ως εξής:

«Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 207 (Παραχάραξη), 208 (Κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων), 216 (Πλαστογραφία), 218 (Πλαστογραφία και κατάχρηση ενσήμων), 242 (ψευδής βεβαίωση, νόθευση), 264 (Εμπρησμός), 265 (Εμπρησμός σε δάση), 268 (πλημμύρα), 270 (έκρηξη), 272 (Παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες), 277 (πρόκληση ναυαγίου), 279 (δηλητηρίαση πηγών και τροφίμων), 291 (διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών), 299 (ανθρωποκτονία με πρόθεση), 310 (Βαριά σωματική βλάβη), 322 (Αρπαγή), 323 (εμπόριο δούλων), 323Α (εμπορία ανθρώπων), 324 (Αρπαγή ανηλίκων), 327 (ακούσια απαγωγή), 336 (Βιασμός), 338 (Κατάχρηση σε ασέλγεια), 339 (αποπλάνηση παιδιών), «348 Α (πορνογραφία ανηλίκων) , 351 (Σωματεμπορία), 351Α (ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής)», 374 (Διακεκριμένες περιπτώσεις Κλοπής), 375 (Υπεξαίρεση), 380 (Ληστεία), 385 (Εκβίαση), 386 (Απάτη), 386Α (Απάτη με υπολογιστή), 404 (Τοκογλυφία), στο τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 5 του άρθρου 87 και στο άρθρο 88 του ν. 3386/2005 (ΦΕΚ 212 Α`), όταν οι πράξεις αυτές (διευκόλυνση της παράνομης εισόδου ή εξόδου ή της παράνομης μεταφοράς υπηκόων τρίτων χωρών) τελούνται από κερδοσκοπία, όπως επίσης περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία περί ναρκωτικών, όπλων, εκρηκτικών υλών και προστασίας από υλικά που εκπέμπουν επιβλαβείς για τον άνθρωπο ακτινοβολίες, καθώς και περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται και τιμωρούνται από τη νομοθεσία για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς καθώς και τη νομοθεσία περί προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και περισσότερων εγκλημάτων που προβλέπονται και τιμωρούνται από τη διάταξη του άρθρου 41 ΣΤ του ν. 2725/1999, όπως ισχύει όπως επίσης και περισσοτέρων εγκλημάτων που προβλέπονται και τιμωρούνται στο άρθρο 1280 του ν. 2725/ 1999. Για τα εγκλήματα του άρθρου αυτού η ιδιότητα του ιατρού, προπονητή ή φυσιοθεραπευτή αποτελεί επιβαρυντική περίπτωση. Με την ίδια ποινή τιμωρείται ο υπαίτιος της πράξεως του πρώτου εδαφίου, αν η εγκληματική οργάνωση επιδιώκει την τέλεση περισσότερων αξιόποινων πράξεων σχετικά με την αποφυγή καταβολής νόμιμου φόρου, τέλους, δασμού ή άλλης επιβαρύνσεως κατά την αγορά, πώληση, παραλαβή, παράδοση, μεταφορά, διαμετακόμιση, εμπορία, κατοχή, αποθήκευση, εισαγωγή ή εξαγωγή εμπορεύματος ή και προϊόντος απομίμησης, παραποίησης ή πειρατείας».


- See more at: http://arouraios.gr


Αποκάλυψη Σοκ!!!Τρεις "Μυστικές" Πόλεις-Κράτη(Βίντεο)


Η αντίσταση ξεκινάει τώρα. Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν, τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών που καλλιτέχνησαν πάνω σ'αυτό το Μά(ν)τριξ. Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους. Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση. Η γνώση. Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο. Τον δρόμο προς τη σοφία. Αφυπνιστείτε Έλληνες, η ώρα δεν έρχεται.. Ήρθε και σχεδόν πέρασε!

Δείτε το βίντεο με τις τρεις μυστικές πόλεις-κράτη
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έβαλε φωτιά στο Instagram: Στην αγκαλιά μοντέλου φορώντας μόνο... το σουτιέν της [εικόνα]


Συνεχίζει να βάζει φωτιά στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Αφού όλο το καλοκαίρι βομβάρδισε το λογαριασμό της με φωτογραφίες από τις βουτιές της, την Τρίτη προκάλεσε νέα αναστάτωση αναρτώντας μια νέα εικόνα από την καμπάνια εταιρείας κοσμημάτων στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Η πολυτάλαντη ηθοποιός πιο σeξι από ποτέ φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της νέας αυτής καμπάνιας φορώντας μόνο το σουτιέν της και στην αγκαλιά ενός μοντέλου.



Τα ζώδια σήμερα 2 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο αναγκασμένοι να κάνετε κάποιες αγγαρείες που μπορεί να μην σας αρέσουν. Η δύναμη βρίσκεται πάντως στο ψάξιμο και στην υπομονή για σήμερα τουλάχιστον.
Ερωτικά: Η σχέση σας μπορεί να περάσει από φάση που θα χρειαστεί να κάνετε ακόμα και το πρόσωπο που τρέχει για να εξυπηρετήσει ανάγκες του συντρόφου. Αυτό ίσως θα είναι το κριτήριο αν τελικά νιώθετε αληθινά συναισθήματα ή όχι. Ο Παρθένος μπορεί να σας ξυπνήσει ξαφνικά το ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές υποχρεώσεις και ίσως και δουλειές που σας φαίνονται βαρετές και όχι τόσο αισιόδοξες. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε μεγαλύτερη υπομονή από άλλες που είστε βιαστικοί γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κερδίσετε κάτι μη αναμενόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε σε πολύ καλή διάθεση αφού έχετε την δύναμη να διαχειρίζεστε όλες τις υποθέσεις που σας ζορίζουν πολύ πιο εύκολα και άνετα. Η διατροφή σας ίσως θα πρέπει να γίνει κάπως καλύτερη για να μην πάρετε βάρος.
Ερωτικά: Είστε πρακτικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποφεύγετε να είστε και ερωτικοί. Προσπαθείτε τουλάχιστον για σήμερα να τα συνδυάσετε όλα μαζί για να έχετε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να είναι δύσκολη αλλά σας δίνει μια νέα διάσταση στα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα ακούσετε κάποιο καλό νέο το οποίο θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Η σωστή διαχείριση θα σας δημιουργήσει την ασφάλεια και την σταθερότητα για να κάνετε ένα βήμα πιο σίγουρο στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε αφήσει κάποιες δουλειές τις οποίες θα πρέπει να τις ξαναπιάσετε για να μην δημιουργηθεί κενό και πρόβλημα. Επίσης με τα θέματα υγείας θα πρέπει να είστε πιο τυπικοί. Προσπαθήστε αν θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να κόψετε συνήθειες που δεν κάνουν και πολύ καλό στην σωματική σας υγεία.
Ερωτικά: Έχετε ήδη επιβαρυνθεί με κάποιες αποφάσεις που μπορεί να χαλάσουν την ερωτική ατμόσφαιρα. Μερικές φορές μπορεί να δείχνετε ρηχοί και ίσως γι' αυτό να παρεξηγείτε από το πρόσωπο που είστε μαζί. Να προσέξετε αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες δυσκολίες τις οποίες θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Σίγουρα δεν σας αρέσει όταν πάτε να κάνετε την ιδέα σας πράξη αλλά μόνο τότε μετράει η αλήθεια. Να είστε προσεκτικοί με τις υπογραφές συμβολαίου και γενικά οικονομικές πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση εκμυστηρεύσεων αλλά με πρακτική διάθεση για να λύσετε και κάποια πολύ προσωπικά σας θέματα, κυρίως με συγγενείς και με πρόσωπα της οικογένειας σας.
Ερωτικά: Είναι μια καλή ημέρα για σας γιατί θα έχετε μεγάλη ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσω ενός ταξιδιού ή μέσω κάποιων κοινών μαθημάτων. Ο Παρθένος είναι το άτομο που θα κάνει την διαφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βαλθεί να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο για αυτό τώρα θα κάνετε τις επαφές και τις συζητήσεις που ίσως να μην μπορούσατε παλιά. Χρήματα από ένα συμβόλαιο ή μια πώληση μπορεί να πάρετε άμεσα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Το πρακτικό κομμάτι κάποιων υποθέσεων σας απασχολεί και με κάποιο τρόπο σας λύνει τα χέρια για να μπορέσετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο ή πολύ εύκολο για σας αφού θα προσγειωθείτε τελείως και θα έχετε επίγνωση των πράξεων σας.
Ερωτικά: Θα κοιτάξετε περισσότερο να καλύπτεστε σε θέματα που αφορούν πρακτικές συμπεριφορές και όχι τόσο συναισθηματικές. Δηλαδή αν κάποιος σας βοηθάει στα δικά σας τα προβλήματα ή αδρανεί για αυτά. Η σχέση με Σκορπιό ίσως δυσκολέψει λόγω της δυσκολίας στην επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να καταλαβαίνετε ποιο είναι το συμφέρον σας γιατί με αυτόν τον τρόπο κάπως θα δικαιωθείτε αλλά και θα εξασφαλίσετε πράγματα τα οποία ήταν στον αέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε στα πάνω σας αφού έχετε κερδίσει ένα μέρος από το δίκιο σας το οποίο μερικές φορές δεν μπορείτε να διεκδικήσετε. Το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε με μεγαλύτερη ευκολία προς τα έξω μιλώντας για σας και για κάποια θέματα που σας απασχολούν.
Ερωτικά: Είστε σχεδόν εξασφαλισμένοι από μια σχέση και μάλιστα νιώθετε δυνατοί γιατί τώρα θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Εδώ δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία ή οπισθοχώρηση. Θα κάνετε αυτό που νομίζετε ότι είναι το καλύτερο για την καρδιά σας. Ο Κριός, Καρκίνος και Σκορπιός έχουν το προβάδισμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε πολύ καλή φάση. Αφού κερδίσετε τα δεδουλευμένα σας και δικαιωθείτε από κάποιες συνεργασίες καιρός είναι να βάλετε ένα νέο λιθαράκι χωρίς όμως να εξαρτάστε από τους άλλους.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλετε ή αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ολοκληρωμένο τουλάχιστον έχετε καταλάβει ένα μέρος γιατί έχει αναδυθεί η αλήθεια. Μερικοί ίσως απομονωθείτε για να δείτε ακόμα περισσότερα πράγματα.
Ερωτικά: Είστε πολύ παθιασμένοι με μια κατάσταση και ίσως να μην μπορείτε να δείτε πέρα από κάποια πράγματα. Σίγουρα αυτό σας κάνει από την μια καλό γιατί ζείτε και νιώθετε έντονα πράγματα αλλά από την άλλη σας αφαιρεί την κρίση και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε κάποιες ευκαιρίες να κάνετε κάτι δημιουργικό γιατί θα έχετε μια βοήθεια ακόμα και σωστή πληροφόρηση από φίλους ή από μια ομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε μεγάλη δράση και κινητοποίηση από μια ευκαιρία την οποία αν την παλέψετε θα γίνει πολύ θετική και θα αφορά το μέλλον σας.
Ερωτικά: Έχετε την ευχέρεια να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας με μεγαλύτερη ευκολία και να μην πληγώνεστε ούτε να θυμώνετε πολύ με κάτι που σας ενοχλεί. Οι γεννημένοι από τις 15.11 και μετά θα έχετε την ευκαιρία να εισπράξετε αυτούσια τα συναισθήματα ενός προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κολλάτε ή να δειλιάζετε. Όντως υπάρχει κούραση αλλά στο τέλος θα ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας τους καρπούς των εργασιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες που αν καταφέρετε και τις ξεπεράσετε θα δείτε ότι όλα θα ρέουν πιο καλά για σας και από την άλλη θα ξελαφρώσετε γιατί μπορεί να νομίζατε ότι ήταν βουνό.
Ερωτικά: Είστε πολύ ευδιάθετοι αν και δεν ανοίγετε εύκολα τα χαρτιά σας και ίσως αυτό να σας εμποδίζει να κάνετε μεγάλες εξομολογήσεις. Παραμένετε επιφυλακτικοί για να μην την πατήσετε και πάλι. Δυσκολίες με Παρθένο και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να μιλήσετε πάνω σε λεπτομέρειες και να βρείτε πρακτικές λύσεις. Ίσως τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς τα νομίζατε και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε την απόλυτη αλήθεια. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε μπροστά σας ένα μεγάλο άνοιγμα και ίσως να πάρει τέλος μια αναμονή που υπήρχε. Τα αποτελέσματα από μια προσωπική υπόθεση θα είναι όπως τα περιμένατε και ένα κύμα αισιοδοξίας θα σας κατακλύσει.
Ερωτικά: Έχετε την άνεση να χειρίζεστε καλά τα συναισθήματά σας και να προβάλετε τα όμορφα στοιχεία της σχέσης σας. Ίσως μια νέα γνωριμία από εκεί που δεν την περιμένατε να μπει ξαφνικά στην ζωή σας και να σας ανανεώσει. Πιθανόν Καρκίνος ή Παρθένος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες τουλάχιστον για σήμερα, οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που είναι πολύτιμος και να αφήσετε κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρχουν με ένα Λιοντάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα της προσφοράς και της υπηρεσίας. Επίσης καλό είναι να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την διατροφή σας για να μπορέσετε να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Θα ήταν πολύ καλό να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του προσώπου που σας ενδιαφέρει γιατί μερικές φορές βλέπετε πολύ ιδεολογικά κάποια θέματα και αυτό ίσως να σας απομακρύνει από την σχέση. Η γνωριμία με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει αυτές τις ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες να αξιοποιήσετε αρκεί να έχετε την διάθεση να σκύψετε πάνω από τα πρακτικά θέματα των υποθέσεών σας, δηλαδή να βάλετε σε μια τάξη τα χαρτιά σας και οτιδήποτε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις έχετε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε στην φάση που γνωρίζετε καλύτερα τους γύρω σας και ίσως συνειδητοποιείτε και περισσότερο τον δικό σας ρόλο.
Ερωτικά: Έχετε υποχρέωση να ακούτε και τις απόψεις των άλλων και να δεχτείτε και τα δικά σας λάθη. Ίσως ο άλλος να είναι το επίκεντρο για σήμερα και να του δώσετε να καταλάβει τα αληθινά σας συναισθήματα. Επίσης καλό είναι να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε. Ο λόγος είναι ότι έχετε μεγάλη ανάγκη από τις συμβουλές και τις γνώμες των άλλων γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα γίνουν λάθη.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger