Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

QUIZ: Άντρας και σεξ! Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του; Έχει πάντα οργασμό; Ξέρεις;

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013


Αγαπητή μου, ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που καλείσαι να απαντήσεις... Έρχεται πάντα ένας άντρας σε οργασμό; Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες; Ένας άντρας αυνανίζεται ακόμα κι αν είναι σε σχέση; Ξέρεις; 

Κι αν δεν ξέρεις, να μια καλή ευκαιρία να μάθεις...  


Ερωτογενείς ζώνες! Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο ενός άνδρα;

  1. Η βάλανος
  2. Οι όρχεις
  3. Οι ρώγες
Η σωστή απάντηση είναι η βάλανος! Είναι το πιο σίγουρο σημείο πάνω στο σώμα ενός άνδρα που θα τον οδηγήσεις με (σχεδόν) μαθηματική ακρίβεια στον οργασμό. Και όταν λέμε ευαίσθητη, εκτός από στοργή, πρέπει να της συμπεριφέρεσαι και με προσοχή, διότι οι λάθος χειρισμοί μπορεί να αποβούν μοιραίοι. Εως και ικανοί να σταματήσουν την ερωτική πράξη. 


Ερωτογενείς ζώνες Part 2! Ποιο είναι εκείνο το σημείο που ερεθίζεται περισσότερο στο άγγιγμα της γλώσσας;
  1. Πίσω από το λοβό των αυτιών
  2. Ο λαιμός
  3. Οι ρώγες
Η σωστή απάντηση είναι οι ρώγες... Κάτω από τις ρώγες περνούν πολλά νεύρα που μπορούν να στείλουν έναν άνδρα στα ουράνια! Πολύ έξυπνος τρόπος να τον κάνεις να... πάρει μπρος!


Μαραθώνιος σεξ! Πόση ώρα χρειάζεται ένας άνδρας μετά το σεξ, για να έρθει σε στύση;
  1. 5 με 10 λεπτά
  2. 35 με 45 λεπτά
  3. Το λιγότερο μία ώρα
Όσο κι αν τον περνάς για μηχανή του σεξ, χρειάζεται κι εκείνος περισσότερα από 30 λεπτά για να είναι πάλι “ετοιμοπόλεμος”! Αν τον... πιέσεις με τον τρόπο σου να επιστρέψει στα "καθήκοντά" του νωρίτερα, τότε η δεύτερη φορά θα είναι πολύ επίπονη. 



Όταν ένας άνδρας εκσπερματώνει έρχεται και σε οργασμό
  1. Σωστό
  2. Λάθος
Για άλλη μια φορά, ο υποτιμημένος ανδρικός οργασμός ξεχνιέται απέναντι στον γυναικείο. Το ό, τι ένας άνδρας εκσπερματώνει δεν σημαίνει φυσικά πως έρχεται και σε οργασμό. Όχι, για να έχεις και εσύ το άγχος πως πρέπει να είσαι... αποτελεσματική!



Άνδρας σε σχέση! Όταν ένα αρσενικό είναι δεσμευμένο και κάνει σεξ συχνά, δεν έχει ανάγκη να αυνανιστεί!
  1. Σωστό
  2. Λάθος
Φυσικά και είναι λάθος! Αυτό που κάθε γυναίκα πιστεύει πως όταν ένας άνδρας αυνανίζεται την απατά, θα πρέπει πλέον να το ξεπεράσεις! Ένας άνδρας το έχει ανάγκη και κατά κάποιο τρόπο είναι στη φύση του να αυνανίζεται.  


Ποια είναι η μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος που μπορεί να εκσπρετίσει κατά τη σεξουαλική πράξη;
  1. 8,5ml
  2. 13,5ml
  3. 30ml
Μέτρον άριστον θα σου πω ! Η σωστή απάντηση είναι 13,5ml και μάλιστα αυτό συμβαίνει μόνο όταν απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σεξ! Αν και πρέπει να ξέρεις πως όλα εξαρτώνται από την ηλικία, την υγεία και άλλους προσωπικούς παράγοντες. 

http://www.tlife.gr/

Δείτε: Τα υπέροχα oπίσθια της Εβελίνα Παπούλια! [VIDEO]


H ηθοποιός κάνει στpιπτίζ και μας αποκαλύπτει τα καλοσχηματισμένα oπίσθιά της!

Απολαύστε την Εβελίνα Παπούλια...



Επιχειρηματίας νάρκωσε και βίασε 21χρονη Ιρλανδή!


Η ινδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν επιχειρηματία στην Καλκούτα, ο οποίος είναι ύποπτος ότι νάρκωσε και βίασε μια 21χρονη Ιρλανδή που εργάζεται σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.

Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε μήνυση το Σάββατο, σύμφωνα με την οποία βιάστηκε αφού έχασε εν μέρει τις αισθήσεις της όταν ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι στο σπίτι του 25χρονου υπόπτου, με τον οποίο είχαν προηγουμένως βγει έξω για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

"Υποπτευόμαστε ότι ο κατηγορούμενος έβαλε κάποια ναρκωτική ουσία στο τσάι της και βίασε την Ιρλανδή", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματικός της αστυνομίας Σουμπράτα Ντέι.

Η νεαρή γυναίκα, φοιτήτρια της σχολής μηχανικών η οποία είχε πάει στην Ινδία για να εργαστεί εθελοντικά σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο ύποπτος φέρεται ότι γνώρισε την 21χρονη σε μια πολυσύχναστη αγορά της Καλκούτας την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της νεαρής γυναίκας την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με έρευνα επαγγελματικού οργανισμού που δόθηκε φέτος στην δημοσιότητα και η οποία αμφισβητείται από την ινδική κυβέρνηση, ο αριθμός των ξένων τουριστών στην Ινδία έπεσε κατά 35% μετά τις πολλές σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στην χώρα, οι οποίες έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στον τοπικό και τον διεθνή Τύπο.

Ο οργανισμός αυτός, που απαρτίζεται από εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια στην Ινδία, υπογράμμισε ότι οι συχνές επισκέψεις των ξένων στην Ινδία μειώθηκαν μετά τον μαζικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί τον περσινό Δεκέμβριο. Η νεαρή υπέκυψε 13 ημέρες αργότερα στα τραύματα που είχε υποστεί, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Εξάλλου μια Ελβετή τουρίστρια που διέσχιζε την Ινδία με ποδήλατο μαζί με τον σύζυγό της βιάστηκε μαζικά στο κρατίδιο Μάντια Πραντές, στην κεντρική Ινδία, τον περασμένο Μάρτιο, ενώ μια Νοτιοκορεάτισσα τουρίστρια δήλωσε ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε στο ίδιο κρατίδιο τον Ιανουάριο από τον γιο του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

http://www.newsit.gr/

Ποιός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι υποψήφιος σε διεθνή gay βραβεία θεάτρου;


Για την ερμηνεία του ως τρανσέξουαλ στο θεατρικό έργο "Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα", είναι υποψήφιος ο Στράτος Τζώρτζογλου!

Ο θεσμός των Gay Theatre Awards αποτελεί εδώ και χρόνια σε Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Δουβλίνο), Αυστραλία και Αμερική μεγάλη καλλιτεχνική διοργάνωση! Σταθμός στάθηκε η απροσδόκητη επιτυχία του έργου «The boys in the band» στο Μπρόντγουεï το 1968. 

Πέρσι έγινε η πρώτη απόπειρα διοργάνωσης τους στην Αθήνα και στέφτηκε με επιτυχία. Η φετινή διοργάνωση είναι μια συμπαραγωγή του gitv, του gkoultouroblog και του περιοδικού Antivirus.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Vault, Μελενίκου 26 στο Βοτανικό την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 20:00.

Πώς να "διαβάζουμε" το φλιτζάνι του καφέ


Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν να διαβάζουν το φλιτζάνι του καφέ για την πλάκα της παρέας αλλά... δεν ξέρουν τα σύμβολα και τον τρόπο. 

Για να διαβάσεις το φλιτζάνι του καφέ και να μάθεις τι συμβολίζουν τα σημάδια, χρειάζεται λίγη εξάσκηση και καλή παρατηρητικότητα. 

Δες τα κυριότερα σημάδια που πρέπει να προσέξεις στο "διάβασμα" του ελληνικού καφέ, σύμφωνα με το trikalaweb.blogspot.gr

Παύλες : ενεργητικότητα, ξεκινήματα
Τελείες : καλή τύχη, εύνοια
Κύκλοι μεγάλοι : τέλος μίας υπόθεσης
Κύκλοι μικροί : ειδήσεις
Ευθείες γραμμές : αποφασιστικότητα
Τετράγωνο : περιορισμοί
Τρίγωνο : απρόσμενη εύνοια
Κυματιστές γραμμές : δυσκολίες
Σταυρός με κύκλο : αναμονή για τη κατάλληλη ώρα
Σταυρός : καυγάδες, προβλήματα
Σύννεφα : απογοητεύσεις
Φίδια : συκοφαντίες, προδοσίες
Αεροπλάνο : ταξίδι, είδηση ή επισκέπτης
Άγκυρα : καλή τύχη
Άγγελος : τύχη, αγάπη, προστασία
Κέρατα ελαφιού : ταλαιπωρίες
Πίθηκος : κρυφός εχθρός, λόγια αρνητικά
Μήλο : υγεία, τύχη
Βέλος : ειδήσεις, επικοινωνία
Αξίνα : αγώνες
Μωρό : Κάτι νέο έρχεται, γεννιέται
Καλάθι : δώρο
Καμπάνα : ειδήσεις
Πουλιά : ειδήσεις από μακριά ή ταξίδια
Μέλισσα : τύχη
Βάρκα : (μαζί με σύννεφα) δυσκολίες
Βιβλίο : (ανοιχτό) κάτι αποκαλύπτεται
Μπότα : αλλαγή
Γάτα : απάτη, ψέμα
Αυτοκίνητο : επισκέψεις από φίλου
Κάστρο : απροσδόκητα κέρδη
Κλόουν : κοινωνική ζωή, διασκέδαση
Μισοφέγγαρο : προσφορά
Κορόνα : επιτυχία
Ελάφι : δυσκολίες οικονομικές ή στην εργασία
Δράκος : ξαφνική αναστάτωση ή αλλαγή
Σκύλος : τύχη, φιλία, αφοσίωση
Τύμπανο : σκάνδαλο
Πάπια : χρήματα
Αετός : τύχη κι ευημερία
Αυτί : κάτι ακούς
Αυγό : αύξηση, επέκταση
Πρόσωπο : εξαρτάται από τα άλλα γύρω, πώς θα το δούμε, θετικό ή αρνητικό
Ψάρι : τύχη
Σημαία : αναξιόπιστο άτομο
Κοπάδι ζώων /πουλιών : συναντήσεις δημόσιες, συγκεντρώσεις
Λουλούδια : αγάπη, ευτυχία, χαρά
Καρδιά : αγάπη
Κιθάρα : νέο ειδύλλιο
Κλειδί : θετικό, κάτι ανοίγει για μας
Κανάτα : καλή υγεία
Όπλο : κίνδυνος, καυγάδες
Σφυρί : δυσκολία, σκληρή δουλειά
Χέρι : βοήθεια ή μη, από τη θέση του
Άλογο : σύντομα ταξίδια
Σπίτι : επιτυχίες
Δικαστής : νομικά ζητήματα
Χαρταετός : ταξίδι, εξερεύνηση
Μαχαίρι : διένεξη, φασαρία
Σκάλα : προαγωγή
Λάμπα : αποκάλυψη
Φύλλα : χαρά κι ευτυχία
Γράμματα : αποκαλύψεις
Λιοντάρι : βοήθεια ισχυρή
Άντρας : επισκέπτης
Γοργόνα : πειρασμός
Βουνό : πρόοδος
Κύπελλο : σμίξιμο
Μανιτάρι : ταξίδι 
Καρφί : πρόβλημα με δόντια
Κολιέ : δεσμός
Κουπί : αθλητικές δραστηριότητες
Οβάλ : καθυστερήσεις και ζήλια
Βόδι : φιλοξενία
Παγόνι : πολύ θετικό στα οικονομικά
Γουρούνι : ζήλια
Αχλάδι : άνοδος
Ερωτηματικά : αμφισβητήσεις
Δαχτυλίδι : γάμος

Γιατί υπερηφανευόμαστε για τις ερωτικές μας επιδόσεις


Συνήθως στις ανδροπαρέες ακούγονται οι πιο εξωφρενικές από άποψη πραγματικότητας ιστορίες: “Έχω πάει με 70 γυναίκες και είμαι μόνο 30 χρονών”, ή “χθες γνώρισα ένα μοντέλο. Μία θεά. Της έκανα σεξ όπως κανένας άλλος. 12 φορές συνεχόμενα. Με ερωτεύθηκε αλλά εγώ την βαριέμαι”. Και πολλές άλλες Μινχάουζεν- ιστικες τέτοιες περιπτώσεις που προκαλούν γέλιο. Όμως για να είμαστε αντικειμενικοί τέτοιες ιστορίες δεν ακούγονται μόνο μεταξύ των ανδρών, αλλά και στις γυναικοπαρέες. Μάλιστα πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες βαδίζουν σταθερά στα χνάρια των ανδρών για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Λένε άσεμνα και σόκιν αστεία, γελάνε δυνατά, είναι υπερβολικές όταν μιλάνε για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Και αυτό γιατί; Ψυχολόγοι και σεξολόγοι που εξέτασαν το θέμα, διαπίστωσαν ότι ο κάθε άνθρωπος, άνδρας και γυναίκα, έχει την έμφυτη ανάγκη να γίνει μέρος ενός ευρύτερου συστήματος, να γίνει αποδεκτός από μια μικρή κοινωνία, όπως είναι η παρέα και οι φίλοι του. Όταν η κουβέντα πηγαίνει στο σεξ, τα ψέμματα στην παρέα δίνουν και παίρνουν προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να δείξουν ότι δεν υστερούν σε τίποτε από τους άλλους (που και οι άλλοι έχουν πει με τη σειρά τους ψέμματα και πάει λέγοντας)

Οι άνδρες λένε ψέμματα για το σεξ και τις επιδόσεις τους, γιατί πρέπει να διατηρήσουν την εικόνα του άνδρα. Του αρσενικού που ζευγαρώνει συνέχεια, που είναι σκληρός, που έχει μεγάλα προσόντα που, που, που... Αλλά το ίδιο κάνουν και οι γυναίκες προκειμένου τα στερεότυπα τους να ταιριάζουν με τις υπόλοιπες.

Ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Οχάιο, Τέρυ Φίσερ, εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει: «Υπάρχει κάτι το μοναδικό στη σεξουαλικότητα που οδηγεί τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται τόσο πολύ ώστε να ταιριάζουν με τα στερεότυπα του φύλου τους. Η σεξουαλικότητα φαίνεται να είναι ένας τομέας όπου όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται κάποιου είδους ανησυχία αν δεν πληρούν τα στερεότυπα που ισχύουν για έναν τυπικό άνδρα ή μια τυπική γυναίκα».

Στη μελέτη του πανεπιστημίου, εξετάστηκαν 300 άνδρες και γυναίκες. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως όταν οι ερωτήσεις στο ερωτηματολόγιο αφορούσαν καθημερινές δραστηριότητες (πχ: καπνίζετε; πηγαίνετε γυμναστήριο; τι δουλειά κάνετε; δουλεύετε πολύ), άνδρες και γυναίκες απαντούσαν δίχως άγχος και πάντα έλεγαν την αλήθεια. Όταν όμως οι ερωτήσεις αφορούσαν σεξουαλικό θέμα (επιδόσεις, αριθμό ερωτικών συντρόφων κ.α), τότε και τα 2 φύλλα απαντούσαν σαν πρωταγωνιστές σε ερωτικές ταινίες. Ταυτόχρονα ανέβαιναν οι παλμοί τους διότι το θέμα του άγχωνε.

http://iatropedia.com/

Πως έγραψες ιστορία Τοτέ;





































ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! H Μαριάντα Πιερίδη... μας κάνει pole dancing! (PHOTO)


H Μαριάντα Πιερίδη λατρεύει να κάνει pole dancing! Η τραγουδίστρια μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter μας έδειξε πώς κάνει pole dancing.

Η Μαριάντα, όπως βλέπετε, είναι κρεμασμένη ανάποδα και γυμνάζει το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της! Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα μετά το ατύχημα που είχε, είχε πει πως το pole dancing ήταν αυτό που την έσωσε! Πάντως η τραγουδίστρια για άλλη μια φορά αποδεικνύει φορώντας το καυτό σορτσάκι της πόσο τέλεια σιλουέτα έχει!


gossip-tv.gr

Εικόνα-σοκ: Έτσι δουλεύουν οι δημοσιογράφοι στην Τουρκία


Τον γύρο του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων κάνει μια φωτογραφία από την Κωνσταντινούπολη που δείχνει δημοσιογράφους να καλύπτουν τα επεισόδια φορώντας μάσκες προκειμένου να γλυτώσουν από τις αναθυμιάσεις.

Δείτε την Όλγα Τρέμη με μαγιό (ΦΩΤΟ)


Στην παραλία με μαγιό εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Όλγα Τρέμη. 

Όπως θα δείτε δημοσιογράφος προσέχει τον εαυτό της και διατηρεί ένα πολύ ωραίο σώμα.



Δέκα μαθήματα από τα παιδιά!

“Όταν αφήνεις την αγάπη ενός παιδιού να μεταμορφώσει την καρδιά σου, τότε ξαναγεννιέσαι” – Judy Ford...

Αλήθεια πόσο πιο απλή και όμορφη θα ήταν η ζωή μας αν παίρναμε μερικά μαθήματα από τα μικρά παιδιά!!! Αν αφήναμε στην άκρη τη μάσκα του «εγώ είμαι ο μεγάλος, ο δάσκαλος και ξέρω» και δίναμε την ευκαιρία στα παιδιά να μας διδάξουν μέσα από την παιδικότητα και την πηγαία, αυθόρμητη, ολοζώντανη φύση τους!!

Ας διαβάσουμε και ας σκεφθούμε τα δέκα απλά μαθήματα που μπορούν να μας διδάξουν και όχι να τους διδάξουμε!!

1. «Δεν με νοιάζει τι είναι “σωστό”. Κάνω αυτό που μ΄ αρέσει»: Πολλοί από μας χρειαζόμαστε να χαλαρώσουμε λιγάκι από τα «πρέπει» που επιβάλλουμε στους εαυτούς μας ή μας επιβάλλουν και να ακολουθούμε πιο εύκολα τη φωνή της καρδιάς! Ας εφαρμόσουμε στην τάξη μας την “προσωπική” μας παιδαγωγική θεωρία, αφού βέβαια μπορούμε πρώτα να την υποστηρίξουμε. Τότε τα “πρέπει” και τα “σωστά” των άλλων θα μείνουν στην άκρη!!!

2. «Κάνω εγώ την πρώτη κίνηση όταν θέλω κάτι, δεν παριστάνω τον αδιάφορο στη γωνία περιμένοντας τους άλλους»: Μοίρασμα, σύνδεση, έκφραση, όλα αυτά που πηγαία κάνουν τα μικρά παιδιά, όταν οι μεγάλοι οχυρώνονται πίσω από ρόλους και προφάσεις για να παραμείνουν κλεισμένοι στο καβούκι τους, ενώ κατά βάθος λαχταρούν να συνδεθούν με τους άλλους! Ας μπούμε και εμείς στην ομάδα τους και ας νιώσουμε τη χαρά του “εμείς”. Ας γίνουμε μια ομάδα με τους συναδέλφους μας στο χώρο εργασίας.

3. «Εκφράζω αυθόρμητα τα συναισθήματά μου ό,τι κι αν συμβαίνει και μετά προχωράω παρακάτω»: Τα παιδιά κλαίνε όταν βιώνουν απόρριψη και λύπη, γελάνε όταν χαίρονται, τσιρίζουν όταν θυμώνουν, όταν εμείς παριστάνουμε τους ευγενικούς, τους υπεράνω και τους ψύχραιμους, ενώ μέσα μας πονάμε ή βράζουμε από οργή. Μετά παραπονιόμαστε γιατί δεν νιώθουμε καλά και κρατάμε απωθημένα για μια ζωή, σε αντίθεση με τα παιδιά που με φυσικότητα περνούν από το δάκρυ στο γέλιο και απλά …συνεχίζουν το παιχνίδι τους! Δεν είναι κακό να δείξουμε τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα μας την ώρα που βρισκόμαστε στην τάξη κοντά τους!!! Θα σεβαστούν την ειλικρίνεια των συναισθημάτων μας.

4. «Όταν κάτι μ΄αρέσει πολύ, γιατί να το εγκαταλείψω για κάτι άλλο που δεν μ΄ αρέσει και τόσο;»: Χιλιάδες φορές θυσιάζουμε ή καταπιέζουμε τις επιθυμίες μας για να κάνουμε το «σωστό». Ας πούμε ναι στην επιθυμία των μαθητών μας να ασχοληθούν με τη δραστηριότητα που τους κέντρισε το ενδιαφέρον τους και ας αφήσουμε στην άκρη την ύλη και το μάθημα της επόμενης ώρας.

5. «Τα μικρά πράγματα μου δίνουν μεγάλη χαρά»: Μια αγκαλιά, ένα παγωτό, μια αστεία γκριμάτσα, τα πάντα μπορεί να είναι πηγή ευδαιμονίας και ευχαρίστησης για ένα παιδί, όταν ο κόσμος των μεγάλων είναι γεμάτος από μεγαλεπήβολους στόχους χωρίς συναίσθημα. Μπορούμε να σταματήσουμε την ώρα της διδασκαλίας μας και να τους χαρίσουμε στιγμή χαλάρωσης κάνοντας όλοι την γκριμάτσα της στιγμής!!! Είναι σίγουρο ότι στη συνέχεια θα είναι πιο συγκεντρωμένα στον στόχο τους.

6. «Εκφράζω γενναιόδωρα την αγάπη! Λέω “σ΄ αγαπώ”, γράφω όμορφα λόγια, κάνω δώρα και αγκαλιές σ΄αυτούς που αγαπώ»: Ακριβώς το αντίθετο από τη συναισθηματική τσιγκουνιά των μεγάλων, που τόσο φοβούνται μήπως εκτεθούν αν πουν μια καλή κουβέντα ή αν εκφραστούν με τρυφερότητα, ακόμα και απέναντι στους δικούς τους ανθρώπους!Ελάχιστες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στους ενηλίκους που βασίζονται στην ανιδιοτελή αγάπη!!! Ελάχιστες οι φορές που ο δάσκαλος εκφράζει την αγάπη του και λέει “σας αγαπώ” στα μικρά πλασματάκια που τον βλέπουν μέσα στα μάτια.

7. «Kάθε μέρα ξεκινάω με ενθουσιασμό»: O,τι κι αν συμβαίνει, τα μικρά παιδιά ξυπνούν το πρωί με ζωντάνια και όρεξη, έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο (όταν εμείς, οι μεγάλοι, συχνά είμαστε ήδη καταπονημένοι από τα σενάρια φόβου που έχουμε σκεφτεί από την προηγούμενη μέρα).Κάθε μέρα μπορεί να ξεκινά η ημέρα μας με ένα τραγούδι, το τραγούδι της ομάδας τάξης και με μια χαρούμενη καλημέρα.



8 . «Η περιέργεια μου ανοίγει δρόμους»: Απέναντι στη σοβαροφάνεια και στην ψεύτικη εικόνα “εγώ τα ξέρω όλα” των μεγάλων, τα παιδιά έρχονται μέσα από χιλιάδες ερωτήσεις να βρουν απαντήσεις για να κατανοήσουν τον συναρπαστικό κόσμο που τα περιβάλλει. Είναι τελικά τόσο απλό: “Ρώτα για να πάρεις απαντήσεις”. Ας τολμήσουμε να τους πούμε ότι δεν τα ξέρουμε όλα, ας ρωτήσουμε και εμείς και ας συμμετέχουμε στην αναζήτηση της αλήθειας, την ώρα του μαθήματος.

9. «Η φαντασία είναι το παν»: Απέναντι στο στεγνό και άκαμπτο ορθολογισμό μας έρχονται τα πιτσιρίκια να αντιτάξουν το δημιουργικό τους πνεύμα, που μεταμορφώνει ένα απλό ξύλο σε μαγικό ραβδί, ένα ύφασμα σε σπίτι, ένα όνειρο σε αληθινή ζωή. Αν κρατήσουμε ακμαίο και ζωντανό το κομμάτι μας αυτό, μπορούμε να ελπίζουμε πως θα δώσουμε σάρκα και οστά στις αληθινές μας επιθυμίες! Δημιουργία=φαντασία!!! Η τάξη μας ας μετατραπεί σε ένα “φανταστικό” νησί γνώσης!!!!

10. «Απολαμβάνω την παρούσα στιγμή. Είναι το ταξίδι που μετράει όχι το αποτέλεσμα»: Ε, αυτό κι αν είναι μάθημα ζωής, με δασκάλους τα παιδιά και μαθητές τους εμάς τους ενήλικες!Ας απολαύσουμε την ώρα που βρισκόμαστε μαζί τους στην τάξη και ας μάθουμε όλοι μαζί!!!

Στον κόσμο των μεγάλων ο έπαινος και η ενθάρρυνση είναι στοιχεία που σπάνια αξιοποιούμε, πιστεύοντας ίσως πως αρκεί να διεκπεραιώνουμε τις υποχρεώσεις μας.Κι όμως, πού και πού είναι ωραίο να λες και να ακούς ότι κάτι έχεις κάνει καλά. Θυμηθείτε τη χαρά που νιώσατε όταν οι μαθητές σάς είπανε “Μπράβο, είναι πολύ όμορφο αυτό που φτιάξατε!!!”. Τελικά μερικά πράγματα αξίζουν κι ένα «μπράβο»!!! Οι ενήλικες φοβόμαστε την αποτυχία και δεν διστάζουμε να αρνηθούμε να ασχοληθούμε με κάτι μόνο και μόνο από το φόβο μήπως δεν το κάνουμε καλά. Την ίδια στιγμή, το παιδί δεν έχει τέτοιες ανησυχίες και δηλώνει με τεράστια ευκολία ότι θα τα καταφέρει!!! Τα παιδιά γελάνε πολύ –περισσότερες από 400 φορές την ημέρα. Αντίθετα, ένας ενήλικας γελάει κατά μέσο όρο 15 φορές την ημέρα. Ζώντας με τα παιδιά, είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε να γελάμε περισσότερο…

hamomilaki.blogspot.gr

Πόσα χρήματα πήρε ο Παπακαλιάτης από το Αν;


Μια ανατρεπτική συνέντευξη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει στο Λος Άντζελες έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Σταύρο Θεοδωράκη!

Κι έκανε δηλώσεις : 

«Θεωρώ ότι αν σπρώχνεις συνέχεια για να ανέβεις στην κορυφή, κάποια στιγμή που θα ανέβεις θα πέσεις . Αυτό πάει να πει πως δεν ήσουν έτοιμος να ανέβεις» .Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται μόνος του αυτό το διάστημα στο Λ.Α για την προώθηση της ταινίας του, για την οποία είπε:

«Στόχος μου όταν ξεκίνησα να γράφω το «Αν» δεν ήταν να βγάλω πολλά χρήματα. Πιο πολύ ήλπιζα και ήθελα να καταφέρω να φτιάξω την ταινία.. Δεν περίμενα την εισπρακτική επιτυχία. Πληρώθηκα αξιοπρεπώς, αλλά έβγαλα τα λιγότερα λεφτά που έχω βγάλει σε δουλειά μου τα τελευταία χρόνια».


ΣΟΚ: Βασάνιζαν τα τέσσερα παιδιά τους επί 10 χρόνια

Τέσσερα αδέρφια από το Βέλγιο ζούσαν έναν εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, με βασανιστές τους ίδιους τους τους γονείς.

Ο Sebastien Hardenne και η Isabelle Simon κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το βασανισμό και την κακοποίηση των παιδιών τους επί δέκα χρόνια. Οι δυο τους κρατούσαν τις τρεις κόρες και τον ένα τους γιο κλεισμένους μέσα σε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα «τάιζαν» μέσα από μια τρύπα που είχαν ανοίξει σε ένα τοίχο.

Τα χτυπούσαν με ξύλινες και σιδερένιες βέργες και μαστίγια, με μια ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα, ενώ ο πατέρας τους ουρούσε μέσα στα στόματά τους και τους υπέβαλλε στο βασανιστήριο με το νερό, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Δύο από τα κορίτσια τα είχαν κλείσει μάλιστα και μέσα σε μια βαλίτσα, ενώ τα πασάλειβαν και με περιττώματα σκύλων αναγκάζοντάς τες να περιφέρονται έτσι στο δωμάτιο, ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες στην πόλη Biron ειδοποιήθηκαν από το σχολείο των παιδιών το 2003 ότι ήταν βρώμικα και υποσιτισμένα, όμως οι αρχές δεν αντέδρασαν.

Τη φροντίδα των παιδιών –τώρα ηλικίας από 11 έως 16- έχουν αναλάβει κοινωνικές υπηρεσίες στην πόλη Namur, προσθέτει το δημοσίευμα.

Το ζευγάρι τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια με την κατηγορία της «απάνθρωπης μεταχείρισης» ενώ καταδικαστική απόφαση αναμένεται να βγει στις 12 Ιουνίου.


ΔΕΙΤΕ: Στο δεύτερο γάμο της, το νυφικό ήταν φτιαγμένο από τα χαρτιά διαζυγίου του πρώτου!


Αν πρόκειται για το δικό σου διαζύγιο και πας για τον επόμενο γάμο είναι ακραία συμβολικό...
Τιμή και δόξα στον εμπνευστή της ιδέας...

Δεν φαίνεται ιδιαίτερα βολικό για τη νύφη αλλά εκεί θα κολλήσουμε;

Αν μιλάμε για τρέλα όλα επιτρέπονται...





Ισραηλινές στρατιώτισσες τιμωρήθηκαν έπειτα από γυμνές φωτογραφίες


Τέσσερις στρατιώτισσες από το Ισραήλ δέχθηκαν βαριά τιμωρία, έπειτα από φωτογραφίες που εντοπίστηκαν και τις δείχνουν γυμνές, να ποζάρουν προκλητικά στον φωτογραφικό φακό, φορώντας τα χακί. Όπως ανακοίνωσε ο Ισραηλινός στρατός, οι τέσσερις τιμωρήθηκαν για «άσεμνη συμπεριφορά».
Οι φωτογραφίες, που ανέβηκαν στο Ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla, δείχνουν τις τέσσερις κοπέλες να κοιτούν προκλητικά την κάμερα, έχοντας τραβηγμένη τα παντελόνια κάτω και δείχνοντας τα εσώρουχά τους. Μία εκ των τεσσάρων δεν φοράει τίποτα άλλο εκτός από τα εσώρουχά της.
Σε δεύτερη φωτογραφία, πέντε γυναίκες ποζάρουν εντελώς γυμνές, φορώντας μόνο ορισμένα στρατιωτικά αξεσουάρ για να καλύπτουν τα σώματά τους, με το Walla να καλύπτει τα πρόσωπά τους, λέγοτνας πως πρόκειται για νεοσύλλεκτες, που βρίσκονται σε βάση στο νότιο Ισραήλ.
Τα περιστατικά αυτά είναι μόλις δύο από τα πολλά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, και αφορούν νεαρές κοπέλες του Ισραηλινού στρατού. Σε ανακοίνωσή του, ο στρατός ανέφερε πως θα χειριστεί το ζήτημα όπως πρέπει, και πωφς όποια κοπέλα υποπέσει στην αντίληψή του θα τιμωρείται αναλόγως.

http://www.koolnews.gr/

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ: Θα με δεις και θα πάθεις… ατύχημα!


Κάπως έτσι βγήκε ο στίχος – Βάζεις στοίχημα;



Το συγκινητικό τελευταίο αντίο ενός σκύλου στο αφεντικό του (ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση προκαλεί το ύστατο χαίρε ενός αστυνομικού σκύλου στο αφεντικό του, την ώρα της κηδείας.

Ο αστυνομικός στο Κεντάκι, Jason Ellis δολοφονήθηκε σε ηλικία 33 ετών σε ενέδρα κακοποιών. 

Στην κηδεία του, όπου και παρευρέθηκαν πλήθος ένστολων, ξεχωριστή θέση είχε ο Figo, ο τετράποδος συνεργάτης του άτυχου άντρα. Ο σκύλος δούλευε στην ομάδα δίωξης ναρκωτικών, και όταν βρέθηκε μπροστά στο φέρετρο, ακούμπησε το πόδι του, σαν να θέλει να χαιρετήσει για τελευταία φορά το αφεντικό του. 

 

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ: Δείτε πως έγινε το πρόσωπο της Madonna!


Σοκαριστικά αγνώριστη εμφανίστηκε η Madonna κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Νότιο Λονδίνο.

Η βασίλισσα της ποπ, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχει στην κυριολεξία παραμορφωθεί!

Το πρόσωπο της είναι πρησμένο από τα πολλά botox, ενώ αλλοιωμένα είναι και τα χαρακτηριστικά της, κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα εμφανές στις εκφράσεις του προσώπου της.

Αυτό δε που έβγαζε μάτι, ήταν το γεγονός πως παρά τα σημάδια του χρόνου που είχε το πρόσωπο της 54χρονης Madonna, και παρά το πρήξιμο, έλλειπαν παντελώς οι ρυτίδες, σημάδι πως οπλαστικός χειρουργός έβαλε για τα καλά το χεράκι του στο πρόσωπο της Madge.​

Τι δεν έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι; ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!


Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα από τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι;

Η απάντηση για πολλούς είναι μια και στηρίζεται στις αρχές που έθεσε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης, που έλεγε «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και «φάρμακο σου είναι η τροφή σου».

Στηριζόμενη σε αυτές τις ρήσεις, η κ. Δήμητρα Τυλλιανάκη, χειρουργός οδοντίατρος, αν και ξεκίνησε από την κλασική ιατρική, στην πορεία ασχολήθηκε και με την ομοιοπαθητική αλλά και τη διεξοδική μελέτη των διατροφικών συνηθειών στις εποχές του Ιπποκράτη και του Πυθαγόρα.

Ο λόγος που το έκανε ήταν για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που τη βασάνιζε έντονα. «Γιατί παρά την εξέλιξη της επιστήμης θερίζουν οι ασθένειες; Ο καρκίνος , τα καρδιοεγκεφαλικά και τα αυτοάνοσα νοσήματα;» Ψάχνοντας τις απαντήσεις άρχισε να αμφισβητεί τη θεραπεία μόνο με φάρμακα και στάθηκε στην ολιστική αντιμετώπιση του ανθρώπου. Μάλιστα η ίδια αν και μαραθωνοδρόμος, διαπίστωσε ότι παρά τον υγιεινό τρόπο ζωής της, έκανε και λάθη, που δε γνώριζε.

Ένα από αυτά ... κατανάλωνε ψωμί και μακαρόνια, κατανάλωνε δηλαδή σιτάρι. Και τί το «κακό» έχει το σιτάρι; Γλουτένη. Μια ουσία που βρίσκεται παντού στη σύγχρονη διατροφή και κρατάει σε «υπνηλία» τον εγκέφαλο. Οι αρχαίοι, σιτάρι δεν έβαζαν στο στόμα τους. Διότι δεν υπήρχε. Καλλιεργούσαν το δημητριακό Ζέα, πλούσιο σε μαγνήσιο που θεωρείται η τροφή του εγκεφάλου.

«Πριν ασχοληθώ με τη μελέτη της Ιπποκράτειας διατροφής, νόμιζα ότι έκανα καλή διατροφή, αλλά δεν έκανα. Κατανάλωνα ψωμί και μακαρόνια. Όπως διαπίστωσα στη συνέχεια, στην αρχαιότητα δεν έτρωγαν στάρι. Υπήρχε ένα δημητριακό το «Ζεα» το οποίο είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, «τροφή» του εγκεφάλου. Για αυτό και οι προγονοί μας ήταν έξυπνοι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότατα αυτό να οφείλεται στο ότι δεν έτρωγαν στάρι που έχει γλουτένη, ουσία που συγκολλάει τις νευρικές απολήξεις και δεν αφήνει τον εγκέφαλο να σκεφτεί ελεύθερα και να δημιουργήσει.

Μια άλλη ουσία που έχει το συγκεκριμένο δημητριακό είναι το αμινοξύ Λυσίνη το οποίο ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει ελάχιστη γλουτένη».

Η κ. Τυλλιανάκη ζυμώνει το ψωμί της με Ζέα και φτιάχνει και τα μακαρόνια της από το ίδιο δημητριακό. Είναι σούπερ τροφή και δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να χορτάσει ο οργανισμός. Η καλλιέργεια του απαγορεύτηκε στις αρχές του 20ου αιώνα.

«Καλλιεργούνταν στην Ελλάδα και απαγορεύτηκε αιφνιδιαστικά - άγνωστο γιατί. Το έχουν οι Γερμανοί και το εξάγουν. Είναι πανάκριβο κοστίζει 6,5 ευρώ το κιλό!»

Η ίδια συνιστά στους καταναλωτές να καταναλώνουν τροφές που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, διότι όλες οι βιταμίνες βρίσκονται στον φλοιό.

«Βγάζουν το φλοιό των τροφίμων και στη συνέχεια οι βιταμίνες γίνονται συμπληρώματα διατροφής».

Όσον αφορά στην κατανάλωση κρέατος αυτή ήταν ελάχιστη και μόνο όταν το άτομο ήταν υγιές. Όταν υπήρχε κάποια ασθένεια δεν καταναλωνόταν κρέας.

Και η Πυθαγόρεια διατροφή στηρίζεται στην Ιπποκράτεια, με εξαίρεση στην κατανάλωση κρέατος, που για τον Πυθαγόρα, απαγορευόταν δια ροπάλου.

Ιπποφαές

Στην αρχαιότητα μεγάλη κατανάλωση είχε και ένας πορτοκαλί καρπός , το Ιπποφαές.

Περιέχει 192 βιταμίνες και είναι όλες απορροφήσιμες από τον οργανισμό.

Στις εκστρατείες του, ο Μέγας Αλέξανδρος παρατήρησε, ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα θεραπεύονταν τρώγοντας τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού και άρχιζε να γυαλίζει το τρίχωμα τους, από την παρατήρηση αυτή δόθηκε και η ονομασία του (ίππο - φάος = άλογο που γυαλίζει).

Έτσι άρχισαν να το χρησιμοποιούν και οι στρατιώτες του, μαζί με τον ίδιο για να είναι πιο ισχυροί στις εκστρατείες. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι το χρησιμοποιούσε στις εκστρατείες του και ο Τζέγκις Χαν.

Το ιπποφαές μνημονεύεται από τον Θεόφραστο, μαθητή του Αριστοτέλη, αλλά κυρίως από τον Διοσκουρίδη τον Αναζαρβέα, πατέρα της φαρμακολογίας.

Αναφορές στο Ιπποφαές υπάρχουν στην Θιβετιανή και κινέζικη ιατρική. Από το 1929, όταν για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε βιοχημική ανάλυση των καρπών του φυτού, οι γνώσεις για της φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού συνεχώς αυξάνονται. Πλέον υπάρχει τεκμηριωμένη γνώση (Γερμανία, Ρωσία, Καναδάς, Κίνα, Φιλανδία, Αγγλία, Σουηδία κ.α.) για το ιπποφαές και έχουν αφιερωθεί γι αυτό 5 επιστημονικά συνέδρια. Το έλαιο του φυτού παράγεται από τους καρπούς με την μέθοδο της εκθλίψεως, χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα.

Πηγή: madeincreta.gr

Απάνθρωπες εικόνες: Στη Νότια Αφρική εκτρέφουν λιοντάρια για να τα σκοτώσουν [βίντεο]

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στη Νότια Αφρική ο αριθμός των λιονταριών σε αιχμαλωσία είναι κατά πολύ μεγαλύτερος των λιονταριών σε άγρια κατάσταση: οι ρυθμοί εκτροφής τους έχουν αυξηθεί ραγδαία, ως αποτέλεσμα της μεγάλης ζήτησης με σκοπό τη χρησιμοποίησή τους ως θηράματα στις θηρευτικές εξορμήσεις πλουσίων Ευρωπαίων και βορειοαμερικανών.

Ο Πάτρικ Μπάρκαμ επισκέπτεται, για λογαριασμό της βρετανικής εφημερίδας Guardian, μία φάρμα εκτροφής λιονταριών στο βορειοανατολικό τμήμα της Νοτίου Αφρικής, με σκοπό να διερευνήσει τις σχέσεις μεταξύ της εκτροφής λιονταριών σε αιχμαλωσία και της «μπαρουτοκαπνισμένης» τουριστικής βιομηχανίας σαφάρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο, το οποίο - οφείλει να γνωρίζει ο αναγνώστης - περιέχει εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν:


http://www.iefimerida.gr/

Η εικόνα με τον σκύλο από την Ταξίμ που κάνει τον γύρο των social media


Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η συγκεκριμένη φωτογραφία από τα επεισόδια στην πλατεία Ταξίμ της γειτονικής Τουρκίας.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της δεν είναι άλλος από έναν συμπαθέστατο σκύλο, ο οποίος δίνει το παρόν στα μεγάλα επεισόδια των τελευταίων ημερών (κάτι σαν τον Λουκάνικο, τον σκύλο που είχε γίνει η «μασκότ» του κινήματος των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα).
Μερικοί από τους πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, έσπευσαν να φροντίσουν το όμορφο τετράποδο, ρίχνοντάς του νερό στα μάτια, για να το ανακουφίσουν από τον ερεθισμό που προήλθε από τη ρίψη των δακρυγόνων και των χημικών.

http://www.koolnews.gr/

Η φίλη του Πιστόριους είχε "προβλέψει το θάνατό της"... Δείτε τον προφητικό πίνακα! (PHOTOS)


Εικόνες από την τελετή στη μνήμη της Ρίβα Στέενκαμπ και το σκόρπισμα της τέφρας της στον ωκεανό θα προβάλει ντοκιμαντέρ του Channel 5. Την ίδια στιγμή οι γονείς του αδικοχαμένου μοντέλου, μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκαν και σε έναν πίνακα της Ρίβα ο οποίος φανερώνει ότι ίσως είχε προαίσθημα για το θάνατό της.

Οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ παρουσίασαν στην κάμερα το συγκεκριμένο πίνακα που είχε φτιάξει το μοντέλο όταν ήταν έφηβη.

Σε αυτόν απεικονίζεται ένας ληστής, ένας άγγελος και μια σκάλα για τον ουρανό. Οι γονείς της δείχνοντάς τον στην κάμερα τόνισαν ότι σίγουρα αυτός έχει να κάνει με κάποιου είδους προαισθήματος που είχε το μοντέλο.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα ανέφεραν πως η κόρη τους τούς είχε εξομολογηθεί ότι φοβόταν να είναι μαζί του. «Ηταν φοβισμένη, ήταν φοβισμένη» ανέφερε ξανά και ξανά μιλώντας στην κάμερα η μητέρα της αδικοχαμένης Ρίβα προσθέτοντας ότι η κόρη της είχε πει προβληματισμένη πως τελευταία τσακώνονταν συχνά...




iefimerida.gr

H κατάρα του Ωνάση και της Κέννεντι που τρομάζει τον νέο ιδιοκτήτη του «Σκορπιού»!

Από την μία ο επίγειος παράδεισος του «Σκορπιού» και από την άλλη οι «κατάρες» των οικογενειών Ωνάση και Κέννεντυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και οι Ρώσοι μεγιστάνες – νέοι ιδιοκτήτες του νησιού φαίνεται να κρύβουν έναν ενδόμυχο φόβο για την επιλογή τους να αγοράσουν το νησί, εξαιτίας της… «κατάρας» που συνοδεύει τόσο το όνομα «Αριστοτέλης Ωνάσης», όσο και αυτό της Τζάκι Κέννεντυ. Δεν ήταν λίγες οι συμφορές που χτύπησαν τις δύο μεγάλες δυναστείες 

Ήταν το 1956, όταν η Τζάκι Κέννεντυ γέννησε ένα νεκρό παιδί μετά από μία αποβολή. Το 1963 δολοφονείται ο Τζων Κέννεντυ και πέντε χρόνια μετά ο αδερφός του Ρόμπερτ.

Το 1984 πεθαίνει από υπερβολική δόση ουσιών ο γιος του Ρόμπερτ Κέννεντυ και το 1997 πεθαίνει ο άλλος γιος του, όταν πέφτει πάνω σε δέντρο, την ώρα που κάνει σκι και χάνει την ζωή του.

Το 1999 ο Τζων Κέννεντυ Τζούνιορ πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα, ενώ νεκρές βρέθηκαν και η σύζυγός του, αλλά και η κουνιάδα του.

Και η οικογένεια Ωνάση όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από την κατάρα του χρήματος. Το 1957 διατηρούσε σχέση με την Μαρία Κάλλας με την οποία λέγεται ότι το 1960 γέννησαν έναν γιο, ο οποίος όμως ξεψύχησε λίγες ώρες μετά. Το 1968 παντρεύεται την χήρα του Κέννεντυ, Τζάκι, λίγο αφότου είχε χάσει τον δικό της νεογέννητο γιο, Πάτρικ.

Το 1973 σκοτώνεται ο 25χρονος μοναχογιός του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρος, όταν το αεροπλάνο το οποίο πιλόταρε συντρίβεται. Το τραγικό αυτό γεγονός φαίνεται πώς είναι η αρχή του τέλους για τον μεγιστάνα, ο οποίος μετά από αυτό έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του και δύο χρόνια μετά έχασε και την ίδια του την ζωή…

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέθανε σε ηλικία 69 ετών από βρογχική πνευμονία, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πεθάνει και η πρώτη σύζυγός του, Τίνα, σε ηλικία 49 ετών από ανακοπή καρδιάς. Τέλος, η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα, βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της σε ηλικία 38 ετών, ένα μήνα πριν τον γάμο της.

aerasnews.gr

Τοτέ σήμερα σου έφερε ο πελαργός ένα καινούργιο αδελφάκι...





































Φρίκη! Τον βρήκαν μέσα στο κλουβί να βιάζει ένα....


Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση κτηνοβασίας στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο του ΝΒC, ένας 50χρονος συνελήφθη για βιασμό ενός σκύλου ράτσας πίτμπουλ!

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Σικάγο, το βράδυ του Σαββάτου, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Γκεράρδο Πέρεζ για κτηνοβασία και διάρρηξη, καθώς συνελήφθη δύο 24ωρα αφότου υπάλληλος στην Κέντρο Φροντίδας Ζώων της πόλης τον είχε βρει μέσα σε ένα κλουβί με το άτυχο σκυλί.

Μάικλ Ντάγκλας: Το στοματικό σεξ μου προκάλεσε τον καρκίνο!

Με την άνεση που του έδινε το γεγονός ότι ο Μάικλ Ντάγκλας διαγνώστηκε με την ασθένεια πριν από τρία χρόνια, αλλά τελικά μάλλον θεραπεύτηκε, ο δημοσιογράφος του βρετανικού «Γκάρντιαν» ρώτησε τον ηθοποιό αν μετανιώνει σήμερα για εκείνα τα χρόνια που, γεμάτα τσιγάρα και αλκοόλ, έφεραν στη ζωή του τον καρκίνο του λάρυγγα. 

«Οχι», απάντησε ο Ντάγκλας. «Γιατί, χωρίς να θέλω να γίνω πολύ αναλυτικός, αυτός ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου προκαλείται από τον HPV - τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων - ο οποίος προέρχεται από την αιδοιολειξία. Είναι ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα που προκαλεί καρκίνο. Και αν το έχεις, η αιδοιολειξία είναι επίσης και η καλύτερη θεραπεία γι' αυτό».

Οσο άξια σχολιασμού και αν ακούγεται η θεωρία του, το σίγουρο είναι ότι ο 68χρονος Ντάγκλας ταλαιπωρήθηκε όχι μόνο από τη λεγόμενη «επάρατο» αλλά και από άστοχες ιατρικές εκτιμήσεις. Πέρασε μήνες ταλαιπωρούμενος από έντονους πόνους στη στοματική κοιλότητα, αφού αρκετοί ειδικοί δεν έβλεπαν καν τον όγκο που τον βασάνιζε και του χορηγούσαν αντιβιοτικά για λοίμωξη. Μέχρι που ο ηθοποιός επισκέφθηκε στο Μόντρεαλ έναν γιατρό, ο οποίος χρησιμοποιώντας το απλούστερο εργαλείο του ζήτησε από τον ασθενή να κάνει «αααα».

«Θα θυμάμαι πάντα την έκφραση του προσώπου του», σχολίαζε ο Ντάγκλας. «"Πρέπει να κάνουμε βιοψία", είπε. Υπήρχε ένας όγκος στο μέγεθος καρυδιού στη βάση της γλώσσας μου που κανείς άλλος δεν είχε εντοπίσει». Κάπως έτσι το 2010 διαγνώστηκε με καρκίνο τέταρτου σταδίου και ξεκίνησε μια εντατική περίοδο οκτώ εβδομάδων γεμάτη χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει σωλήνα σίτισης, με αποτέλεσμα να χάσει καμιά εικοσαριά κιλά, καταναλώνοντας μόνο υγρά.

Ο δε ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων είχε κι αυτός στο παρελθόν τις δικές του «περιπέτειες». Εχει αποδειχθεί ότι είναι υπεύθυνος για πρόκληση κονδυλωμάτων, καρκίνου της μήτρας, του πρωκτού, των φωνητικών χορδών, του λάρυγγα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αλλαγές στη σεξουαλική συμπεριφορά - η αύξηση στο στοματικό σεξ ειδικότερα - είναι και αυτές υπεύθυνες.

Σε κάποιες χώρες, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, το εμβόλιο διατίθεται δωρεάν σε συγκεκριμένες ηλικίες.

Ο «Γκάρντιαν», πάντως, ρώτησε για όλα αυτά και τον ξακουστό στο Λονδίνο χειρουργό Μαχίς Κουμάρ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση της συγκεκριμένης μορφής της ασθένειας. «Εχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο υποτύπος 16 του HPV είναι παράγοντας πρόκλησης του στοματοφαρυγγικού καρκίνου», είπε ο Κουμάρ. Εξέφρασε όμως αμφιβολίες για το αν το πρόβλημα του ηθοποιού προκλήθηκε αποκλειστικά από τον HPV αλλά και έκπληξη για τον ισχυρισμό του ότι η αιδοιολειξία θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν θεραπεία. «Ισως πιστεύει ότι η μεγαλύτερη έκθεση στον ιό ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα», είπε. «Αλλά, ιατρικά μιλώντας, κάτι τέτοιο δεν βγάζει νόημα».

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger