Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Επίθεση από θαλασσοπούλια

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013


Πολλοί τουρίστες συνεχίζουν να επισκέπτονται τις Νήσους Φέιρν (Farne Islands), παρότι δέχονται συχνά πυκνά επιθέσεις από θαλασσοπούλια.

Φαίνεται πως τα πτηνά ενοχλούνται από τους τουρίστες, οι οποίοι σπεύδουν να τα φωτογραφήσουν ή ακόμα και να τα βιντεοσκοπήσουν. Οι πιο υποψιασμένοι φορούν ειδικά μεγάλα γυαλιά και σκληρά καπέλα, για να προστατευτούν.

Άλλοι αναγκάζονται να ζητήσουν καταφύγιο κάτω από κάποιο δέντρο ή ακόμα και να βουτήξουν στη θάλασσα. Πολλοί δέχονται και τα περιττώματα των πουλιών, που θέλουν να προστατεύσουν τα αυγά τους και τα μικρά τους.



Ελάχιστοι είναι αυτοί που επισκέπτονται την περιοχή αυτή στις ακτές της Αγγλίας απροετοίμαστοι και αντιδρούν, χτυπώντας και κυνηγώντας τα πουλιά.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΔΕΙΤΕ: Ζωντανό ψάρι κολυμπούσε στον πνεύμονα έφηβου!



Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη στην Ινδία. 

Οι γιατροί χειρούργησαν ένα 12χρονο αγόρι για να αφαιρέσουν από τον πνεύμονά του ένα ψάρι, ζωντανό! 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, o μικρός Ανίλ Μπαρέλα (Anil Barela) κατάπιε ένα γεμάτο λέπια ψάρι 9 εκατοστών ενώ έπαιζε σε έναν ποταμό στην περιοχή Khargone. 

Οι νεαροί Ινδοί συνηθίζουν να καταπίνουν ζωντανά ψάρια για πλάκα. Το συγκεκριμένο ψάρι όμως, με ένα απίθανο τρόπο, κατέληξε στον πνεύμονα του 12χρονου αντί για το στομάχι του! 

Οι γιατροί τον έβαλαν επειγόντως στο χειρουργείο καθώς ο νεαρός δεν μπορούσε να αναπνεύσει.



Το ψάρι ήταν ζωντανό μέχρι που το αφαιρέσαμε, γεγονός που περιόριζε τη λειτουργία των πνευμόνων του αγοριού και του στερούσε οξυγόνο , δήλωσε ο ένας εκ των ιατρών. 

H Σάρον Στόουν συνεχίζει να σταυρώνει τα πόδια όπως στο Βασικό Ενστικτο [εικόνες+βίντεο]

Η Sharon Stone απλά χρειάστηκε μια... κίνηση και μέσα σε ένα βράδυ μετατράπηκε από μια απλή όμορφη ηθοποιό σε αστέρι του κινηματογράφου. Και φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών σε όλο το πλανήτη. Η προκλητική της συμπεριφορά στη ταινία «Βασικό ένστικτο» ήταν αρκετή για να απογειώσουν την καριέρα της και να της δώσουν τον τίτλο της πιο Sexy Γυναίκας του Κόσμου.

Η σταρ εξακολουθεί φυσικά να παραμένει λαμπερή και όμορφη και δεν διστάζει να προκαλεί σταυρώνοντας τα πόδια με τον ίδιο μοναδικό τρόπο της ταινίας. 


Τι κάνει καλύτερα ένας άντρας από μια γυναίκα;


Μα φυσικά, το μπάρμπεκιου...Να και το πώς!:

Ετοιμασία για μπάρμπεκιου 

Το μπάρμπεκιου είναι το μοναδικό είδος ετοιμασίας φαγητού, το οποίο οι άνδρες ξέρουν να κάνουν...... και γίνεται ως εξής:

1. Η γυναίκα πηγαίνει στο χασάπικο και αγοράζει το κρέας και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο. 

2. Η γυναίκα ετοιμάζει τις σαλάτες, τα φρούτα, τα γλυκά. 

3. Η γυναίκα κάνει την προετοιμασία του κρέατος για το μπάρμπεκιου, το βάζει σε πιατέλες και το πηγαίνει στο μπάρμπεκιου, όπου ο άντρας περιμένει πίνοντας κρύες μπύρες. 

4. Ο άντρας βάζει το κρέας πάνω στη σχάρα. 

5. Η γυναίκα μπαίνει στο σπίτι, και στρώνει το τραπέζι με όλα τα απαραίτητα. 

6. Η γυναίκα βγαίνει έξω και φωνάζει στον άντρα ότι το κρέας καίγεται και πρέπει να το κατεβάσει από τη σχάρα. 

7. Ο άντρας βγάζει το κρέας από τη σχάρα και το δίνει στη γυναίκα να το κουβαλήσει μέσα. 

8. Η γυναίκα το σερβίρει στο τραπέζι. 

9. Όλοι οι καλεσμένοι επαινούν τον άντρα για το υπέροχο ψήσιμο και υπενθυμίζουν στη γυναίκα πόσο τυχερή είναι με ένα τέτοιο άντρα δίπλα της. 

10. Η γυναίκα μαζεύει το τραπέζι και πλένει τα πιάτα. 

11. Ο άντρας ρωτάει τη γυναίκα αν είναι ικανοποιημένη που αυτός ανέλαβε σήμερα την ετοιμασία του φαγητού και όταν αυτή τον κοιτάζει με μισό μάτι, αυτός παραπονιέται ότι οι γυναίκες δεν είναι ικανοποιημένες με τίποτα!!!

Η πιο σέξι ομάδα ράγκμπι του κόσμου


Το γυναικείο ράγκμπι δεν συνηθίζει να προσελκύει το ανδρικό ενδιαφέρον, αλλά οι παίκτριες του πανεπιστημίου της Οξφόρδης βρήκαν τον τρόπο για να το κάνουν πιο ενδιαφέρον, προχωρώντας σε γυμνή φωτογράφιση.

Τα θηλυκά μέλη της ομάδας ράγκμπι του αγγλικού πανεπιστημίου έβγαλαν τα ρούχα τους και δημιούργησαν ένα σέξι και εντυπωσιακό ημερολόγιο, που διατίθεται ήδη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα έσοδα που συγκεντρώνονται για λογαριασμό της καμπάνιας "Mind Your Health", που αφορά στην ενημέρωση για την ψυχική υγεία που πραγματοποιεί το πανεπιστήμιο.

"Με αυτό το ημερολόγιο, ο σύλλογος ευελπιστεί να υπογραμμίσει τον αποκλεισμό του γυναικείου ράγκμπι. Όταν οι γυναίκες παίζουν ράγκμπι, ο κόσμος έχει μία στερεοτυπική εικόνα για σένα και θέλαμε να την αντικρούσουμε. Έχουμε κορίτσια όλων των μεγεθών και των όγκων, που διαβάζουν όλων των ειδών τα θέματα", δήλωσε η πρόεδρος της ομάδας, Ελίζαμπεθ Ντιμπουά.

Μέσα σε μία ημέρα, είχαν διατεθεί ήδη το 75% των ημερολογίων της πρώτης έκδοσης. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να παραγγείλετε την κόπια σας.

Ένα δείγμα της δουλειάς...
 
 
 
 

Ποιες τροφές μας ζεσταίνουν


Τρόφιμα και ροφήματα μπορούν να ενταχθούν στο καθημερινό μας τραπέζι για να μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα, αντιμετωπίζοντας ευκολότερα τις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες
Το κρύο έχει αρχίσει να γίνεται αισθητό και ο χειμώνας είναι πια εδώ. Αρχίσαμε να φοράμε πιο ζεστά ρούχα, στρώσαμε τα χαλιά και δειλά-δειλά ανοίγουμε τη θέρμανση στο σπίτι μας.

Παράλληλα με αυτές τις αλλαγές υπάρχει κι ένας άλλος απλός και καθημερινός τρόπος για να «ζεσταθούμε»… Να τροποποιήσουμε τη διατροφή μας. Τρόφιμα και ροφήματα μπορούν να ενταχθούν στο καθημερινό μας τραπέζι για να μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα, αντιμετωπίζοντας ευκολότερα τις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, αλλά και τη σχετική ψύχρα μέσα στο σπίτι, τώρα που η οικονομία στα καύσιμα δεν καταφέρνει αν εξασφαλίσει ένα διαρκώς θερμό περιβάλλον.

Τα ζεστά ροφήματα είναι ασφαλώς η πρώτη και κυρίαρχη επιλογή, συμβουλεύει ο Κλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος Χάρης Δημοσθενόπουλος, Προϊστάμενος του Διαιτολογικού Τμήματος Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.Μία κούπα ζεστού καφέ, ένα τσάϊ με λίγο μέλι, ροφήματα από βότανα όπως το φασκόμηλο, το τίλιο ή το χαμομήλι προσφέρουν, εκτός από τα πολλά, πολύτιμα αντιοξειδωτικά τους συστατικά, μια ευχάριστη και ζεστή απόλαυση.

Επίσης, οι σούπες δίνουν ακριβώς την ίδια αίσθηση. Μπορεί να έχουν ως βάση το άπαχο φιλέτο κοτόπουλου, το ψάρι, τα λαχανικά (μπρόκολο, κολοκύθα, όσπρια όπως κόκκινες φακές, λάχανο, μανιτάρια, πράσα) και αναλόγως πόσο ελαφριές τις θέλουμε να προσθέσουμε κάποιο άμυλο, όπως φιδέ, ρυζάκι, πληγούρι ή κουσκούς. Μια καλή επιλογή για το χειμώνα είναι σίγουρα και ο τραχανάς.

Μια άλλη πρόταση του κ. Δημοσθενόπουλου για να ζεσταθούμε είναι να προσθέσουμε στη διατροφή μας «καυτερά» τρόφιμα, αυτά δηλαδή που έχουν ενισχυθεί με μπαχαρικά, όπως μαύρο πιπέρι, καγιέν, τσίλι ή μπούκοβο. Αναλόγως πόσο αντέχουμε τις γεύσεις αυτές προσθέτουμε λίγο ή πολύ από τα παραπάνω συστατικά και απολαμβάνουμε ένα πολύ «καυτό» αποτέλεσμα σε κρέας ή σούπα.

Επίσης, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα αποτελούν συμπυκνωμένες πηγές ενέργειας, καλής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, που ως σνακ μπορούν να μας παρέχουν ενέργεια (θερμίδες) και να μας προστατέψουν από το κρύο.

Σαφώς δε θα πρέπει να ξεχνούμε την ικανοποιητική πρόσληψη βιταμίνης C,μέσα από πηγές όπως φρούτα, λαχανικά και μπαχαρικά, τα οποία θωρακίζουν τον οργανισμό μας από τις ιώσεις και το κρυολόγημα. Επιπλέον χρειαζόμαστε ψευδάργυρο που μπορούμε να βρούμε στα οστρακοειδή και τους ξηρούς καρπούς, αλλά και μαγνήσιο που μας προστατεύει από την αφυδάτωση που προκαλεί ο ξηρός αέρας των κλιματιστικών μηχανημάτων. Τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο είναι τα αμύγδαλα, τα όσπρια, τα καρύδια, οι μπανάνες και το σπανάκι.

http://www.briefingnews.gr/


H "κατάρα" της showbiz: Διάσημοι που "έφυγαν" νωρίς


Live fast, die young είναι το μότο που επικράτησε μετά το θάνατο του James Dean (εξάλλου, αυτός είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του).
Μόνο που τελικά η ατάκα (που ακούστηκε πρώτη φορά στην ταινία Knock On Any Door, του 1949, και ολόκληρη έλεγε Live fast, die young and have a good-looking corpse!, δηλαδή «Ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος για να έχεις ένα όμορφο πτώμα») αποδείχτηκε ότι ταιριάζει σε πολλές άλλες, μεταγενέστερες περιπτώσεις διασήμων που απεβίωσαν σε νεαρή ηλικία (κάτω των 40 ετών, εν προκειμένω), συχνά στο απόγειο της καριέρας τους.

Οι τραγικές τους ιστορίες έχουν συχνά να κάνουν με προβληματικούς χαρακτήρες τους οποίους η φήμη και η δόξα ή και τα τραύματα του παρελθόντος, άλλοτε οδήγησαν στα ναρκωτικά (και το θάνατο από υπερβολική δόση) και άλλοτε στην κατάθλιψη (και τον θάνατο από αυτοκτονία).

Κάποιοι άλλοι άφησαν την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο είτε γιατί αγάπησαν την ταχύτητα, είτε γιατί απλά η μοίρα τους έπαιξε ένα άδικο παιχνίδι.

Ενώ πάντα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των celebrities που η αρρώστια τους χτύπησε την πόρτα…

Όποια και αν είναι η περίπτωσή τους, πολλοί είναι οι διάσημοι, στο εξωτερικό, αλλά και την Ελλάδα, που τους έπιασε η «κατάρα» της showbiz… αυτή δηλαδή που λέει «ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος!»

Χιθ Λέτζερ

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του μετά από θανατηφόρο συνδυασμό φαρμάκων. Ήταν 28 ετών.

Brittany Murphy: 

Ο θάνατος της ηθοποιού, σε ηλικία 32 ετών, ήταν αποτέλεσμα πνευμονίας σε συνδυασμό με σοβαρή ανεμία και δηλητηρίαση από λήψη φαρμάκων. Ακόμα και σήμερα, το γεγονός του θανάτου της καλύπτεται από ένα «μυστήριο» και η οικογένειά της επιμένει ότι την δηλητηρίασαν. Ο σύζυγός της Simon Monjack πέθανε πέντε μήνες μετά από την ίδια αιτία.

River Phoenix: 

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 23 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Lisa ‘Left Eye’ Lopes: 

Η τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος TLC σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 30 ετών.

Kurt Cobain: 

O frontman του συγκροτήματος «Nirvana» έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα πιστόλι. Ήταν 27 ετών. Έδινε πολλά χρόνια μάχη με την εξαρτήση του από τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη.

Anna Nicole Smith: 

Το διάσημο «κουνελάκι» του Playboy πέθανε σε ηλικία 39 ετών από υπερβολική δόση φαρμάκων. Είχε προηγηθεί ο θάνατος του 20χρονου γιου της από την ίδια αιτία.

James Dean: 

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 24 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Amy Winehouse: 

Η τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η Amy ήταν εξαρτημένη και από τα ναρκωτικά και μπαινοέβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Aaliyah 

Η τραγουδίστρια- χορεύτρια- ηθοποιός σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα. Ήταν 22 ετών.

Tupac Shakur 

Ο γνωστός rapper πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου σε ηλικία 27 ετών από αγνώστους. Η δολοφονία του δεν έχει διελευκάνθη μέχρι σήμερα.

Janis Joplin 

Aπό υπερβολική δόση ηρωίνης έφυγε η σπουδαία τραγουδίστρια σε ηλικία 27 ετών.

Jimi Hendrix 

Υπερβολική δόση βαρβιτουρικών σκότωσε τον «μάγο» της ηλεκτρικής κιθάρας, σε ηλικία 27 ετών.

Marilyn Monroe 

Σε ηλικία 36 ετών το απόλυτο sex symbol βρέθηκε νεκρό στην κρεβατοκάμαρά του από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Cory Monteith 

Ο πρωταγωνιστής του Glee βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε συνδυασμό με αλκοόλ. Ήταν 31 ετών.

Jim Morrison

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «The doors» πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης στα 27 του.

Heather O’Rourke 

Η μικρή πρωταγωνίστρια του Poltergeist πέθανε από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία μόλις 12 ετών!

Jayne Mansfield 

Η star του Hollywood σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 34 ετών.

Brad Renfro 

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Paul Walker 

Ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 40 ετών.

Sharon Tate 

H ηθοποιός και σύζυγος του Roman Polanski δολοφονήθηκε άγρια από τον Charles Manson. Ήταν 26 ετών και 8 μηνών έγκυος.

Bob Marley 

Ο βασιλιάς της reggae πέθανε σε ηλικία 36 ετών από καρκίνο.

Edie Sedgwick 

Η ηθοποιός και «μούσα» του Andy Warhol πέθανε στα 28 της από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Τόμας Πρωτόπαπας 

Άφησε την τελευταία του αναπνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ μετά από τροχαίο στην Αττική Οδό. Ήταν 26 ετών.

Ελευθερία Βιδάκη 

Η ηθοποιός αυτοκτόνησε σε ηλικία 35 ετών. Μόλις είχε γίνει μητέρα και έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη.

Παύλος Σιδηρόπουλος 

Ο τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 42 ετών από ανακοπή καρδιάς που προήλθε από χρήση ηρωίνης.

Σοφοκλής Κωστούλας 

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 31 ετών όταν, στο Λονδίνο όπου βρισκόταν για γυρίσματα, μια νταλίκα έπεσε πάνω του.

Δημήτρης Βογιατζής 

Ο ηθοποιός αυτοκτόνησε σε ηλικία 42 ετών εξαιτίας κατάθλιψης, απόρροια των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
http://www.briefingnews.gr/



Στη ζωή και στον θάνατο μαζί: Έζησαν 65 χρόνια παντρεμένοι, πέθαναν με 6 ώρες διαφορά


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία αγάπης του Frank και της Eleanor Turner που έφυγαν από τη ζωή με έξι ώρες διαφορά.
Η 87χρονη Eleanor έφυγε από τη ζωή το πρωί της 29ης Νοεμβρίου. Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ δεν γνώριζε για τον χαμό της αγαπημένης του, την ακολούθησε στον θάνατο και ο Frank.

Ο Frank και η Eleanor γνωρίστηκαν σε μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων το 1948.

Όταν τότε τον ρώτησαν αν θέλει να κάνει test drive σε κάποιο αυτοκίνητο, εκείνος είχε απαντήσει πως θα έκανε μόνο αν τον ακολουθούσε η Eleanor που εργαζόταν στην αντιπροσωπεία ως γραμματέας.

Η ιστορία αγάπης τους διήρκεσε για έξι δεκαετίες και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, ενώ πρόλαβαν να χαρούν και τρία εγγόνια.

Η κόρη τους Linda Purser είπε στην Charlotte Observer πως ο γάμος τους ήταν δυνατός μέχρι το τέλος.

"Ο πατέρας μου μπορούσε να περπατήσει ενώ η μητέρα μου όχι. Ζούσαν μαζί σε οίκο ευγηρίας και όταν χρειαζόταν κάτι αντί να φωνάξει το προσωπικό, φώναζε εκείνον.

Έκανε για εκείνη τα πάντα απλά επειδή την αγαπούσε πάρα πολύ. Και σίγουρα και εκείνη τον αγαπούσε πολύ", σημείωσε η κόρη τους Linda.

http://www.briefingnews.gr/


Ανέκδοτο: Πως να σταματήσεις μια γυναίκα να γκρινιάζει


Τρεις φίλοι συζητάνε για τις γυναίκες τους και για το πως μπορούν να τις κάνουν να μην γκρινιάζουν.
Λέει ο πρώτος:
- Εγώ παιδιά πέρσι την πήγα Παρίσι και φέτος λέω να την πάω Λονδίνο.
Ο δεύτερος:
- Εγώ πέρσι την πήγα Ν.Υόρκη και φέτος λέω να την πάω Λ.Άντζελες…Εσύ μωρέ Μανωλιό? (λένε στον τρίτο και κρητικό της παρέας)
- Εγώ μωρέ κοπέλια την πήγα σ’ένα σπιτάκι ερημικό απάν στον Ψηλορείτη!
- Και φέτος;
- Εφέτος μωρέ λέω να πάω να την πάρω!!!


Ψηλά τακούνια και μίνι, καταχείμωνο στη Μόσχα



"Οι Ρωσίδες, τουλάχιστον στη Μόσχα, έχουν περισσότερο στυλ και κομψότητα από τις Αμερικανίδες", λέει η Λάρα, Αμερικανίδα που ζει στη Ρωσία. 

Δήλωση έκπληξη για τις Ρωσίδες, που έχουν άγχος για το πως φαίνονται στους ξένους, και ότι τις θεωρούν «απολίτιστες».

Για πολλά χρόνια το «σιδηρούν παραπέτασμα» στερούσε από τους σοβιετικούς πολίτες τη δυνατότητα να ντυθούν καλά και με στυλ. Η διεθνής μόδα έφτανε σε μας με καθυστέρηση, κυρίως μέσω του σινεμά και των εισαγόμενων εμπορευμάτων που έφταναν σπάνια στα καταστήματα και για τα οποία σχηματίζονταν αμέσως τεράστιες ουρές.

Μέσα σε αυτή την «ενδυματολογική δυστυχία», εμφανίστηκε η Περεστρόικα και η μετάβαση στην οικονομία της αγοράς. Είναι γεγονός ότι τότε, στη δεκαετία του ΄90, οι μεγάλες Δυτικές εταιρίες φοβούνταν ακόμη τη ρωσική αγορά, και τη χώρα κατέκλυσαν ρούχα της σειράς από την Κίνα και την Τουρκία. Ο κόσμος άρχισε να αγοράζει μανιωδώς φανταχτερά ρούχα και στρας, καθώς και ό,τι έβρισκε της μόδας, προκειμένου να αναδείξει το στυλ του.

Σήμερα στη Ρωσία υπάρχουν σχεδόν όλες οι διεθνείς εταιρίες ρούχων, αλλά η συνήθεια του περιττού δεν έχει εγκαταλείψει αρκετούς.

Αλλη «κουλτούρα»

«Το στυλ ντυσίματός σας μοιάζει πρόστυχο, αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι εδώ απλά είναι διαφορετική η κουλτούρα, ότι είναι φυσιολογικό, το συνηθίζεις και αρχίσεις να το θεωρείς ελκυστικό», αναφέρει ένας φίλος μου Γάλλος, ο οποίος μένει αρκετά χρόνια στη Ρωσία. Και συνεχίζει: «Πολύ ωραίες δείχνουν οι κοπέλες, φορούν πολύ περισσότερο τακούνια και φορέματα, ακόμη και το χειμώνα με το χιόνι... αυτό με εξέπληξε! Από την άλλη, οι άντρες και οι ηλικιωμένοι φροντίζουν ελάχιστα για την εμφάνισή τους, τουλάχιστον σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους».

Πράγματι, στη χώρα της Ρωσίας μια γυναίκα με μπότες τακούνι, λεπτά νάιλον καλσόν και κοντό μπουφάν με πούπουλο σε θερμοκρασία -30, είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Αλλά τι να κάνεις; Ο χειμώνας διαρκεί έξι μήνες, δεν μπορείς να κυκλοφορείς συνεχώς με τη γούνα και γενικά κουκουλωμένη! Θέλεις να δείχνεις όμορφη!

Επίσης, στη Ρωσία δεν συνηθίζεται να αλλάζεις το ρόλο των πραγμάτων. Η αθλητική φόρμα είναι κατάλληλη μόνο για το γυμναστήριο, και τα σανδάλια μόνο στην παραλία ή στη βόλτα, αλλά σε καμία περίπτωση στη δουλειά. Ακόμη και στην παιδική χαρά σπάνια θα δείτε μια μητέρα με αθλητική φόρμα και χωρίς τουλάχιστον ένα ελάχιστο μακιγιάζ. Υπάρχει ένα αστείο: «Η Ρωσίδα, ακόμη και τα σκουπίδια, δεν θα πάει να τα πετάξει χωρίς να είναι βαμμένη! Κι' αν ξαφνικά συναντήσει στη γωνία τον πρίγκιπά της;».

Οι ξένες εκτιμούν ιδιαίτερα αυτό το γνώρισμα των Ρωσίδων. Για παράδειγμα, η Λάρα ανέφερε ότι και αυτή φορά ψηλά τακούνια πιο συχνά από ότι στις ΗΠΑ. Βλέπει τι ρούχα και αξεσουάρ φοράνε οι άλλες γυναίκες στο δρόμο και ύστερα πηγαίνει και τα αγοράζει. Πριν δυο χρόνια, χαρακτηριστικά, όταν πρόσεξε τα τσαντάκια από σκληρό δέρμα που είχαν δυο Ρωσίδες, στη συνέχεια πήγε και αγόρασε ένα για την ίδια. Επίσης, είδε ότι φέτος στη Μόσχα είναι της μόδας οι δερμάτινες μπότες με επίπεδα τακούνια και τώρα αναζητεί και αυτή να πάρει τέτοιες.

Οι κλιματικές συνθήκες

Πρέπει να λάβει κανείς υπόψη και τις κλιματικές συνθήκες στις οποίες ζούμε. Τα πολλά ρούχα στη γκαρνταρόμπα, είναι απαραίτητα. Οι ηλιόλουστες μέρες στη Ρωσία δεν είναι πολλές, αλλά η ψυχή θέλει να ξεδώσει, γι’ αυτό και αναπληρώνουμε αυτή την ανάγκη με όμορφα ρούχα.

Αυτό πάντως έχει σαν αποτέλεσμα ότι στις μεγάλες ρωσικές πόλεις ο αριθμός των κομψών γυναικών μπορεί να συγκριθεί με ό,τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Οι Ρωσίδες προσπαθούν να δημιουργούν ταιριαστά σύνολα, αυτό που αποκαλείται «put together». Επιλέγουν δηλαδή τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια, προσέχοντας το συνδυασμό των χρωμάτων και της υφής.

«Πιστεύω ότι οι Αμερικανίδες θα πρέπει να φροντίζουν περισσότερο για τη δημόσια εμφάνισή τους. Φυσικά και δεν θα πρέπει να κρίνει κανείς τους ανθρώπους από τον τρόπο που ντύνονται, αλλά νομίζω ότι όταν βγαίνεις από το σπίτι φορώντας κομψά και ταιριαστά μεταξύ τους πράγματα, αυτό δείχνει πως σέβεσαι τον εαυτό σου», καταλήγει η αμερικανίδα φίλη μου που εργάζεται στη Ρωσία.
http://www.briefingnews.gr/



Λήστεψε την τράπεζα, πλήρωσε το χρέος του και παραδόθηκε


Μπορεί κανείς να είναι καλός ληστής αλλά και καλοπληρωτής: ένας 48χρονος Τσέχος διέπραξε μια ληστεία σε τράπεζα της Πράγας, ρύθμισε ένα ιδιωτικό του χρέος, κι έπειτα κάλεσε την αστυνομία για να πληρώσει το χρέος του προς την κοινωνία.

Ο άνδρας αυτός, ηλικίας 48 ετών, άρπαξε προχθές από τράπεζα στα προάστια της πρωτεύουσας της Τσεχίας «πολλές δεκάδες χιλιάδες κορώνες», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόμας Χούλαν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα με το πρόσωπο ακάλυπτο και περίμενε στην ουρά, όπως όλοι οι πελάτες. Μόλις έφθασε μπροστά από το ταμείο, έδειξε στην υπάλληλο ένα κομμάτι χαρτί όπου έγραφε ότι είχε ένα όπλο κρυμμένο στο χαρτοφύλακά του.

«Δέκα λεπτά αργότερα, τηλεφώνησε στο 156 (της αμέσου δράσεως στην Τσεχία), ομολόγησε τις πράξεις του και υποσχέθηκε να παραδοθεί στην αστυνομία, κάτι που έκανε το επόμενο βράδυ» δήλωσε ο Χούλαν.

Ο. . . ερασιτέχνης ληστής εξήγησε την πράξη του λέγοντας πως είχε ανάγκη να πληρώσει ένα δάνειο σε κάποιους «ευγενικούς κυρίους» που του είχαν προσφέρει οικονομική βοήθεια όταν έπεσε ο ίδιος θύμα ληστείας.

«Ο άνδρας είχε καθαρό ποινικό μητρώο έως σήμερα. Για αυτό ακριβώς το λόγο παρέμεινε ελεύθερος κατά τη διάρκεια των ερευνών. Κινδυνεύει να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 ως και κάθειρξης 10 ετών» εξήγησε ο εκπρόσωπος.

Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Οι προσωπικές υποχρεώσεις σας πιέζουν να κινηθείτε μέσα σε καλούπια που μερικές φορές σας κουράζουν τε. Στο τέλος όμως μπορεί να σας κάνει και καλό γιατί παράγετε σημαντικό έργο για το οποίο μετά θα νιώσετε πολύ καλά με τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είστε ελαφρώς περιορισμένοι λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Ο  

 Αιγόκερως σας βάζει σε πλαίσιο και δεν σας αφήνει να χαρείτε όπως θέλετε την σχέση. Η αποδοχή που έχετε από ένα Τοξότη ή ένα άλλο πρόσωπο που είναι πολύ πύρινο θα σας βγάλει από τις αναστολές.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχετε πιθανόν ένα στοίχημα που έχετε βάλει. Γενικά είστε σε μια φάση που πολλά αλλάζουν κι εσείς προσπαθείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η γενική σας εικόνα είναι πολύ καλή γιατί προέχει προς το παρόν η προσπάθεια την οποία κάνετε για να ανταποκριθείτε στο ύψος των περιστάσεων και τα καταφέρνετε θαυμάσια γιατί είστε μέσα στην δομή και την ασφάλεια.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο τον έλεγχο των πραγμάτων και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω ο οποίος είναι πολύ κοντά σας. Από την άλλη μπορείτε να συζητήσετε πολύ πιο εύκολα πράγματα που άλλες φορές κολλούσατε να πείτε. Πιθανόν να νιώσετε πολύ οικεία με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια καλή φάση που προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να μπείτε μέσα σε ένα κοινωνικό χώρο που θα σας εφοδιάσει με νέες γνωριμίες οι οποίες θα βελτιώσουν την ήδη υπάρχουσα προβληματική κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Χρειάζεται να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να αυξήσετε τις ικανότητές σας σε ένα επίπεδο που μπορείτε να σταθείτε χωρίς να νιώσετε ανεπάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασπαστείτε θεωρίες άλλων ατόμων που είναι ή πιο μεγάλοι από εσάς ή έχουν κύρος πάνω στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
Ερωτικά: Παρόλο που έχετε τη διάθεση να είστε συνεργάσιμοι και συντροφικοί το συναίσθημά σας είναι περισσότερο ώριμο και συγκρατημένο κάτι που μπορεί να σας φέρει μια ελαφριά θλίψη ή μελαγχολία κι ίσως να το μεταδώσετε στο πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε προϋποθέσεις για συνεργασία αλλά η διάθεσή σας μπορεί να σας προδώσει γιατί δεν είστε τόσο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι να πάρετε αποφάσεις. Υπάρχει ένα πρόσωπο ή ένα φιλικός κύκλος που σας βοηθάει oπότε κάπως σώζετε την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε μεγάλη υποστήριξη από τα άτομα που είναι γύρω σας αλλά εσείς χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να χαλάτε την ενέργειά σας με πρόσωπα που μπορεί και να μην αξίζουν.
Ερωτικά: Η διακριτικότητά σας είναι πολύ μεγάλη και δεν επεμβαίνετε σε κάτι που μπορεί να πονάει τον άλλον. Αυτό βοηθάει στο να έχετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι έχετε παλιούς λογαριασμούς σε τεφτέρια και δεν τους έχετε λύσει ακόμα, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε γιατί τώρα μπορεί να επωφεληθείτε κάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γενική εύνοια η οποία προϋποθέτει πολύ καλή συγκέντρωση και οργάνωση. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε αρκετά επιφυλακτικοί και δεν είστε και πολύ ο εαυτός σας, επειδή πιθανόν να έχετε μια αποδοκιμασία από ένα πρόσωπο που μπορεί να θέλετε να σας θαυμάζει.
Ερωτικά: Έχετε κάνει το πρώτο βήμα κι έχετε έρθει κοντά από δική σας πρωτοβουλία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν ένας Ιχθύς τώρα να ξανακάνει την εμφάνισή του. Εσείς, αν δεν είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας, μην δώσετε υποσχέσεις επειδή έχετε κολακευτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Δείχνει να έχετε βρει ένα χνάρι που αν το ακολουθήσετε θα είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Κάνετε σοβαρές συζητήσεις και επεκτάσεις σε κοινωνικό επίπεδο κι αυτό σας αρέσει αλλά και σας καλύπτει κιόλας σε προσωπικό επίπεδο. Τα θέματα του σπιτιού σας θα είναι πιο στρωτά.
Ερωτικά: Ίσως να σκεφτείτε πιο λογικά και να επιμείνετε να γνωρίσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που μπορεί να μην σας καλύπτει απόλυτα αλλά τουλάχιστον θα έχετε παρέα. Η γνωριμία με Αιγόκερω θα σας κάνει πολύ καλό. Με τον Τοξότη θα έχετε κάποιες κόντρες και πιθανόν να έχει κουραστεί από την συμπεριφορά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια σταθερότητα η οποία μερικές φορές από δική σας φοβία ή ανασφάλεια αποσυντονίζεστε και δείχνετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Αν κρατήσετε την αισιοδοξία σας και δεν χάνεστε με τις εκάστοτε πληροφορίες σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου ότι πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες γενικά με την οικογένεια σας ή με οτιδήποτε είναι μέσα στο σύστημα και σας εφοδιάζει ή σας τροφοδοτεί με πράγματα τα οποία δεν σας πολυαρέσουν αλλά είναι αναγκαία για την διαβίωσή σας.
Ερωτικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι με ένα πρόσωπο που μπορεί να υπάρχει στην δουλειά σας ή σε έναν κοινωνικό κύκλο και εσείς θέλετε να κρατάτε τα προσχήματα για να μην δώσετε υποψίες για κάτι άλλο. Η επαφή με Καρκίνο πιθανόν να είναι πολύ έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο ωριμάζετε τόσο αντιμετωπίζετε όλα σας τα επαγγελματικά με μια μεγαλύτερη συνέπεια και επιμέλεια. Τώρα ειδικά που έχετε αναλάβει κάτι που θέλετε οπωσδήποτε να πετύχει, θα δείτε ότι θα έχετε τα δεδομένα μπροστά σας να εξελιχτείτε πολύ γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η αναγκαιότητα του να κάνετε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας εκφράζουν αλλά τουλάχιστον σας σπρώχνουν να προσέξετε προς τα πού θα κινηθείτε και με ποιο τρόπο, σας βάζει μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σας βοηθάει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Προσπαθείτε όσο μπορείτε να είστε τυπικοί σε κάποιες υποχρεώσεις που έχετε με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αυτό μερικές βοηθάει γιατί το πάθος και η ένταση που έχετε εκτονώνετε πολύ όμορφα χωρίς παρατράγουδα. Η επαφή με Δίδυμο πιθανόν να σας δώσει κάτι το διαφορετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο ανησυχείτε και δεν αφήνετε την εσωτερική σας φωνή να σας μιλήσει τόσο καπελώνετε την δύναμή σας με πράγματα που δεν τα χρειάζεστε. Η καλή κίνηση που θα γίνει από την μεριά ενός συνεργάτη θα βοηθήσει και εσάς να συντονιστείτε και να κάνετε ό, τι καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αποφασίζετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας απασχολεί με ένα πολύ σοβαρό τρόπο και πιθανόν να βάλετε τα όριά σας με έναν τρόπο που δεν έχετε μέχρι τώρα συνηθίσει τους γύρω σας. Ο Ερμής που μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σας θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες αφού θα έχετε καλύτερες ιδέες.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες που πιθανόν να προέρχονται από ανασφάλεια ή ψυχολογική δική σας πίεση που ίσως να σχετίζεται με οικογενειακά ή οικονομικά θέματα. Αυτό σίγουρα μπορεί να επηρεάσει την σχέση σας αλλά εσείς καλύτερα να είστε αυθεντικοί και να μιλήσετε για το πρόβλημά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτω από συνθήκες που μπορεί να μην σας αρέσουν και πάρα πολύ διαθέτετε καλύτερα τον χρόνο σας και τελικά μπορεί κάτι να κερδίσετε από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε στα κέφια σας γιατί βλέπετε ότι η πίεση που υπήρχε πιθανόν να έχει φύγει και την θέση της να πάρει κάποια καλύτερη συνθήκη.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα και να πάρετε πίσω συναισθήματα που τα περιμένατε εδώ και πολύ καιρό από ένα πρόσωπο, κυρίως από Καρκίνο, Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αρκετοί από εσάς έχετε μια καλή καριέρα η οποία όμως αρκετές φορές εμποδίζεται από κάποια εξωτερικά προβλήματα. Πάντως αν έχετε δουλέψει σωστά θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αντιστέκεστε σε κάποιες καταστάσεις που φαινομενικά δεν σας πηγαίνουν και τελικά μπορεί να είστε κάπως απόμακροι ή ακόμα και συγκρατημένοι. Μάλλον κάνετε μόνο το καθήκον σας και τίποτε άλλο αλλά να ξέρετε ότι χρειάζεται και αυτό.
Ερωτικά: Αντιδράτε σε κάποιες καταστάσεις που είναι πολύ τυπικές και ίσως να μην καλύπτεστε ούτε επικοινωνιακά ούτε και προσωπικά. Πιθανόν να αποσυρθείτε και να μην πείτε τίποτε. Ο Καρκίνος έχει τον τρόπο να σας γοητεύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γραμμή πολύ πιεστική η οποία σας βάζει σε ένα λούκι να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και να βάλετε κάποιο τέλος σε μια πιθανή συνεργασία που δεν σας κάνει πολύ καλό. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει προστασία αλλά χρειάζεται και εσείς να δείτε κάποια πράγματα που συνήθως σας διαφεύγουν.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αποφασίσει να μην κάνετε κάποια λάθη του παρελθόντος για αυτό είστε πολύ συγκεκριμένοι σε οτιδήποτε στοχεύετε. Ευτυχώς δεν μπερδεύετε άτομα μεταξύ τους όπως παλιά και κρατάτε κάποιες γνωριμίες για εσάς.
Ερωτικά: Είστε σε φάση που θα μπορέσετε να πείτε το άλφα και να το εννοείτε. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε πολύ κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από την άλλη η γλυκύτητα που έχετε, θα βγει εύκολα και αβίαστα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια και ίσως να κλείσετε εύκολα συμφωνίες που μπορεί να είχαν ξεκινήσει από πιο παλιά και τελικά τώρα να ευοδωθούν.
Πηγή: astrology.gr 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger