Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φοιτητρια μετειχε σε οργιο για στοιχημα 100 ευρω

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012



Μια φοιτήτρια στην Πάτρα δεν δίστασε να μετάσχει σε ομαδικό σεξ με τρεις άνδρες για ένα στοίχημα 100 ευρώ. Η κοπέλα είναι 20 χρονών και διαμένει στην Πάτρα, όπου και σπουδάζει. Σύμφωνα με το dete.gr, η κοπέλα διασκέδαζε με δύο φίλες της και άλλους συμφοιτητές τους σε μπαράκι στο κέντρο της Πάτρας την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ και η κατανάλωση αρκετών αλκοολούχων ποτών ήταν αρκετή για να την κάνει να ξεφύγει.

Άρχισε να γίνεται προκλητική απέναντι στα αγόρια της παρέας ενώ ανταποκρινόταν σε κάθε «ροζ» υπονοούμενο. Και όταν ένας από την παρέα της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 100 ευρώ πως δεν θα ...πήγαινε και με τους τρεις συμφοιτητές της μαζί, εκείνη όχι απλώς δέχθηκε (το στοίχημα) αλλά ζήτησε να παραδώσει τα χρήματα προκαταβολικά. Και μάλιστα, όχι απλώς πήγε μαζί τους, αλλά ζήτησε από τους νεαρούς να τραβήξουν φωτογραφίες με το δικό της κινητό τηλέφωνο, ώστε να αποδείξει στις φίλες της πως όντως ανταποκρίθηκε στο ομαδικό «πάρτι» με μοναδική «πρωταγωνίστρια» την ίδια!

 

Κόλαση η «Miss Bikini Canada» (φωτος)


Μία ματιά να χρειάζεται να ρίξει κάποιος στης φωτογραφίες της Μαρίζα Νέρο για να αντιληφθεί ότι επάξια κατέκτησε τον τίτλο «Miss Bikini Canada»! 


Το 28χρονο μοντέλο με τις ζουμερές καμπύλες αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τα μικροσκοπικά μπινίκι. Η ίδια δηλώνει ότι ασχολείται και με τη γιόγκα, αφού θεωρεί πολύ σημαντική την υγεία και την σωματική ευεξία!







Ο Σεξουαλικος Δεκαλογος που καθε αντρας πρεπει να ακολουθει με...θρησκευτικη ευλαβεια



1. Μεγαλύτερη "επιθετικότητα"
Στην πλειοψηφία τους, οι γυναίκες θέλουν πρωτοβουλία και "επιθετικότητα" στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει πως ο άντρας πρέπει να αγγίζει, να πιάνει, να χειρίζεται το σώμα της γυναίκας με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και λίγο "ζοριλίκι" (καλώς εννοούμενο). Ασχολήσου με τις ανάγκες της (πάνω από όλα) όμως δείξε της ποιός είναι το Αφεντικό

2. Φιλιά - πολλά φιλιά
Πολλοί άντρες, με το που αρχίζει η καθ'εαυτή πράξη αμελούν να φιλούν την παρτενέρ τους, λες και ο εγκέφαλός τους δεν μπορεί να συγχρονίσει την λεκάνη με το στόμα τους την ίδια στιγμή. Μέγιστο λάθος! Πέρα από το ότι τα φιλιά από τη φύση τους αυξάνουν την σεξουαλική διέγερση, και ψυχολογικά η γυναίκα νοιώθει μεγαλύτερη άνεση και δέσιμο με τον εραστή της αν αυτός συνεχίσει και την φιλά κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

3. Χάδια στην κλειτορίδα εν ώρα σεξ
Πάρα πολλές γυναίκες δεν μπορούν εύκολα να φτάσουν σε οργασμό αν δεν υπάρχει ταυτόχρονος ερεθισμός της κλειτορίδας τους. Άρα, ειδικά στις στάσεις που διευκολύνεται η επαφή με αυτή (η γυναίκα από πάνω ή "κουταλάκια"), φρόντισε να την χαιδεύεις εκεί. Αρχικά πιο απαλά και ήρεμα, αλλά όσο κλιμακώνεται η πράξη, και κρίνοντας και από τον σωμα και την αναπνοή της, γίνε πιο επίμονο και μεγάλωσε την πίεση και την ταχύτητα. Μην το παρακάνεις βέβαια, δεν είναι joystick σε Playstation.

4. Γλύψε ευλογημένε!
Ο τίτλος τα λέει όλα. Όμως, μάθε το εξής: όσο καλύτερος γίνεις στον στοματικό (και αυτό προυποθέτει εξάσκηση, παρατήρηση και επιμονή) τόσο περισσότερο κερδίζεις τη μάχη, και όχι μονο των εντυπωσεων, αλλά την ουσία αυτής. Το στοματικό σεξ είναι ίσως ο σημαντικότερος τρόπος για να έρθει σε οργασμό μεγάλος αριθμός γυναικών, και αν μη τι άλλο μια εξαιρετική "προθέρμανση" για το κυρίως σεξ. Άρα, μην διστάσεις ούτε στιγμή στο να...σκύψεις.

5. Ασχολήσου με τον λαιμό της
Το δέρμα που καλύπτει την περιοχή μεταξύ του αυτιού και του κόκαλου της κλείδας είναι πολύ λεπτό και υπερευαίσθητο στο άγγιγμα. Χάιδεψε, γλύψε, φίλα όλη την έκταση μεταξύ της βάσης του αυτιού και του ώμου της. Θα καταλάβεις αμεσως από τις αντιδράσεις το τι...θησαυρό ανακάλυψες.

6. Μίλα της βρώμικα
Δεν εννοώ να γίνεις καρικατούρα από κακό πορνό. Ουτε "τι σου κάνω μάνα μου", ούτε "πες μου τι είσαι, πες μου τι είσαι". Από την άλλη, και η υπερβολική ευγένεια και τα "γλυκούλικα" και τρυφερά λογάκια τα βαριέται και η πιο ερωτευμένη. Δείξτης τον πόθο σου μιλώντας της (αρκετά) αυθόρμητα. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν, και αντέχουν, πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Και αν δεν τα βρουν σε εσένα, θα τα ψάξουν αλλού. κράτα τις ευγένειες για έξω από το κρεβάτι λοιπόν.

7. Τράβα της τα μαλλιά
Μην την αφήσεις Φαλακρή Τραγουδίστρια, όμως μην τα πιάνεις επίσης σαν κομμώτρια που της κάνει βαφή. Σε σγυκεκριμένες στάσεις πιάσε (με το ένα χέρι, μη γίνεις γραφικός) στιβαρά το πίσω μέρος των μαλλιών της και τράβα τα για λίγο...ή γύρνα της το πρόσωπο προς εσένα, κρατώντας τη πάντα από τα μαλλιά για να της δαγκώσεις τα χείλια. Θα με θυμηθείς.

8. Ξάφνιασέ τη με ένα στα γρήγορα
Ο αιφνιδιασμός, το απρόσμενο ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη. Στιγμές λοιπόν που δεν το περιμένει (ή κάνει πως δεν το περιμένει) άρπαξέ τη, κατέβασέ της τα ρούχα και κάντε το εκεί που είσαστε. Κόντρα στον τοίχο, στο πατωμα, στον νεροχύτη, στο γραφείο. Είπαμε όμως, να είναι η εξαίρεση το γρήγορο - μην σας γίνει...συνήθεια.

9. Το (περίφημο) G Spot
Για αυτό το θρυλούμενο σημείο, 2 εκατοστά περίπου στο εσωτερικό, και επάνω, του κόλπου έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις. Υποτίθεται πως χαρίζει τους πιο έντονους οργασμούς αν εντοπιστεί, όμως όπως και να έχει η προσπάθεια για την αναζήτησή του, μόνο...χαρά θα φέρει. 

10. Μεγαλύτερη σημασία στο στήθος
Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών οι περισσότεροι άντρες...δίνουν και καταλαβαίνει στο στήθος. Με το που...μπουν, συνήθως το ξεχνάνε. Λάθος. Αποτελεί, στο σύνολό του και όχι μόνο οι ρώγες, ένα hot spot για την διέγερση της γυναίκας. Άρα, όσο περισσότερα σημεία ταυτόχρονα δίνουν ερεθίσματα στον εγκέφαλο, τόσο καλύτερο το...τελικό αποτέλεσμα. 



Σηκωσε το χερι του για να χτυπησει ηλικιωμενο ο Κιμων Κουλουρης;

Σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει έναν ηλικιωμένο?... 


Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου. 

Πρωταγωνιστής ο πρώην βουλευτής Κίμων Κουλούρης, ο οποίος για να αποφύγει την ουρά έφτασε στο σημείο να πάει στο ταμείο που εξυπηρετεί τα ΑΜΕΑ. 

Έγινε όμως....αντιληπτός από τους πολίτες που ανέμεναν καρτερικά να έρθει η σειρά τους, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός. Όπως ισχυρίζεται στο αποκλειστικό θέμα του το paraskhnio.gr ..ο πρώην βουλευτής αποδοκιμάστηκε με φράσεις όπως «τα ξεπουλήσατε όλα», αλλά ο ίδιος έδειχνε να μην χαμπαριάζει τίποτα. 

O πρώην βουλευτής κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έβριζε χυδαία οποιονδήποτε με φράσεις του στυλ “παλιάνθρωποι”, ¨εσείς φταίτε για όλα”. 

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο κόσμος του θύμιζε τη γνωστή ιστορία με την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και ο κ. Κουλούρης αντέδρασε βίαια και όπως λένε αυτοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό. σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει έναν ηλικιωμένο. 

Επενέβησαν όμως οι ψυχραιμότεροι και υπεύθυνος ασφαλείας της ΔΕΗ. 

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ο κ. Κουλούρης τα μάζεψε κακήν κακώς και έφυγε...



Φορεσε στη κατσικα γυναικεια εσωρουχα και τη βιασε!!!


Ο 20χρονος Marc Loucas Thompson, από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε τη κατσίκα του γείτονα του.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό…ο νεαρός τη βίασε και τη σκότωσε καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια «αλάτων μπάνιου».



Η αστυνομία βρήκε τη νεκρή κατσίκα στο υπνοδωμάτιο του φορώντας γυναικεία εσώρουχα!!

Στο δικαστήριο, ο 20χρονος επικαλέστηκε παράνοια και υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει τη φυλακή.

Οι γείτονες υποψιάστηκαν ότι ο νεαρός είχε αρπάξει την κατσίκα, καθώς τον είχαν δει να την παρατηρεί και να φέρεται παράξενα.


Ρωσια-Αεροπορικο δυστυχημα: Μεθυσμενοι οι ρωσοι πιλοτοι τη στιγμη της μοιραιας συντριβης.


Δύο ρώσοι βετεράνοι πιλότοι ήταν μεθυσμένοι όταν το αεροσκάφος τους συνετρίβη νωρίτερα αυτό το μήνα σε δασώδη περιοχή στη ρωσική Άπω Ανατολή, ένα αεροπορικό δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο των 10 εκ των 14 επιβαινόντων, μετέδωσε σήμερα ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο επικαλούμενο αξιωματούχους που διεξάγουν έρευνες για τα αίτιά του.

Στους πιλότους Βιατσεσβάλ Σπακ και Βλαντίμιρ Νταντσένκο βρέθηκε το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα τους να είναι αρκετά υψηλό ώστε να κριθούν ακατάλληλοι να πετάξουν στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν το ελικοφόρο αεροσκάφος τους τύπου Αντόνοφ-28 κατέπεσε σε δάσος και συνετρίβη στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Lifenews.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι και οι δύο πιλότοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ μετά τις αιματολογικές εξετάσεις σε εναπομείναντα μέρη των πτωμάτων τους.

Σύμφωνα με την έκθεση των ερευνητών, κανένας από τους πιλότους τους δεν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ πριν από την πτήση όπως επιβάλλει ο νόμος της ρωσικής αεροπλοΐας, ενώ η νοσοκόμα που ήταν υπεύθυνη να κάνει το αλκοτέστ, πήρε μόνο τους σφυγμούς τους.

Η ίδια είπε ότι δεν υπέβαλε τους πιλότους σε αλκοτέστ γιατί και "κανείς τους δεν μύριζε αλκοόλ, ενώ και οι δύο τους ήταν φρεσκοξυρισμένοι και ντυμένοι με καθαρά ρούχα".

Αξιωματούχοι στον τομέα των αερομεταφορών είπαν αμέσως μετά τη συντριβή ότι στο αεροσκάφος είχε γίνει πλήρης έλεγχος συντήρησης και ότι οι δύο πιλότοι είχαν υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από την πτήση. Και οι δυο σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή.

Κατά τους ερευνητές, οι πιλότοι ίσως δεν ήταν μεθυσμένοι όταν επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και άρχισαν να πίνουν στη διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με την έκθεση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Απιστευτο! Δρακος βρεθηκε στην Κινα!



Απολιθώματα ζώων βρίσκονται συχνά σε όλο τον πλανήτη, όμως το απολιθωμένο κεφάλι ενός δράκου είναι ένα σπάνιο εύρημα. Στην πόλη Anshun, Guizhou, της Κίνας όμως οι αρχαιολόγοι στάθηκαν πιο τυχεροί αφού ανακάλυψαν ένα....κεφάλι δράκου σε άρτια κατάσταση. Αρχικά οι επιστήμονες καθάρισαν τον πηλό από το απολίθωμα.

Στη συνέχεια παρατήρησαν ότι ο δράκος είχε δυο κέρατα πάνω από το κεφάλι, ενώ η μορφή του τέρατος έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με τα όντα των παραμυθιών και των ιστοριών. Οι κινέζικοι θρύλοι περιέχουν πολλές αναφορές σε δράκους, ενώ ο δικέρατος δράκος αποτελεί σύμβολο για τους κινέζους. Εξ ου και η ονομασία που έχουν οι κινέζοι ως «απόγονοι του δράκου».

Οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι ο δράκος ήταν ένα πλάσμα των παραμυθιών.

Το απολίθωμα του δράκου, που βρέθηκε στην περιοχή Guanling County της πόλης Anshun, έχει μήλος 7.6 μέτρων, ενώ το κεφάλι του είναι 76 εκατοστά με λαιμό που ξεπερνάει τα 54 εκατοστά. Το κυρίως σώμα έχει μήκος 2.7 μέτρα και πλάτος 68 εκατοστά. Η ουρά φτάνει τα 3.7 μέτρα. Το κεφάλι του δράκου έχει τριγωνικό σχήμα με ένα στόμα 43 εκατοστών. Τα κέρατα - συμμετρικά μεταξύ τους- εξέχουν από το πλατύτερο τμήμα του κρανίου με μήκος 27 εκατοστά. Είναι ελαφρά κυρτά στο άκρο τους.

Ο κινέζικος δράκος ήταν ένα αμφίβιο ερπετοειδές που ζούσε στους ωκεανούς την Τριασική περίοδο, 200 εκατομμύρια χρόνια πριν. Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο νερό, ενώ κάποιες φορές περπατούσε στην στεριά για να γεννήσει τα αβγά του. Η κυρίως τροφή του αποτελούνταν από ψάρια και μικρά ερπετά.

Η ανακάλυψη του δράκου προσφέρει σημαντικές πληροφορίες στους επιστήμονες ώστε να εντοπίσουν την προέλευση του θρυλικού κινέζικου δράκου.





Ποια Ελληνιδα ηθοποιος εμφανιστηκε ετσι... και αναψε φωτιες ;;; (σεξι φωτο)



Είναι σέξι, εκκεντρική και προκαλεί συχνά με τις εμφανίσεις της...

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με σούπερ σέξι δαντελωτό σύνολο το οποίο άφησε άφωνο το κοινό.

Ο λόγος για τη Νατάσα Καλογρίδη η οποία έκανε αυτή την εμφάνιση στην θεατρική παράσταση "50 χρόνια έρωτας"!



http://topeiraxtiri.blogspot.gr

Ο Κινεζος υπουργος αμυνας ανησυχει για Γ΄Παγκοσμιο πολεμο


Ο στρατηγός Xu Caihou αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ετρατιωτική Επιτροπή της δήλωσε πως οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις της Κίνας (PLA) πρέπει να ετοιμάζονται για πόλεμο, εννοώντας την προστριβή της χώρας του με την Ιαπωνία για το διαφιλονικούμενο νησιωτικό σύμπλεγμα στην νότια κινεζική θάλασσα.
«Πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί ότι ο Στρατός θα είναι έτοιμος να επιτελέσει το καθήκον του στον απόλυτο βαθμό ώστε να διαφυλάξει την εθνική ακεραιότητα της χώρας, τη σταθερότητα και την εδαφική κυριαρχία όποτε καταστεί αναγκαίο από το κόμμα και το λαό», δήλωσε ο Κινέζος στρατηγός σε μια ασυνήθιστη δήλωσή του η οποία διοχετεύτηκε εντέχνως στον κινεζικό Τύπο.
Στη δήλωση αυτή προέβη ο Κινέζος στρατηγός κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στρατιωτικών μονάδων στο βόρεια επαρχία της Κίνας Shanxi.
Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στο defencenet.gr ο Κινέζος υπουργός Αμύνης που ανησυχεί για ένα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτι που εκμυστηρεύτηκε στον Ινδό ομόλογό του όταν βρέθηκε στην Ινδία σε ένα ταξίδι έκπληξη; 
http://www.newsbomb.gr/prionokordela

To PES 2013 ειναι εδω αλλα χωρις ελληνικα στο PC.


Κύριοι, ήγγικεν και φέτος η ώρα. Το PES 2013 είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά για PS3, Xbox 360 και PC, με στόχο να επαναφέρει τη σειρά στην κορυφή. Η βασική φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι ο απόλυτος έλεγχος, στα πάντα. Το PES 2013 σας δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στον έλεγχο της μπάλας, στις πρώτες επαφές, στα σουτ, στις πάσες, στις ντρίμπλες, στα ένα-δύο, στον τρόπο άμυνας, ακόμα και στο πού δίνουν οι τερματοφύλακες την μπάλα. Από εκεί και πέρα, με την καινοτομία Player ID αναδεικνύονται τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε παίκτη και ειδικά των κορυφαίων, ενώ με το ProActive AI η συμπεριφορά των παικτών είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ. Η ατμόσφαιρα των αγώνων έχει βελτιωθεί, ενώ υπάρχει και συνδεσιμότητα με Facebook μέσω του myPES app.

Όμως η έκδοση του PC δεν έχει ελληνικό σχολιασμό. Σύμφωνα με τη Zegetron, το λάθος είναι της Konami, η οποία κατά λάθος έβαλε τον αγγλικό δίσκο, αντί για τον ελληνικό. Προς το παρόν η Zegetron έχει ενημερώσει τα καταστήματα να παγώσουν τις πωλήσεις του PES 2013 για PC και μιλάει με την Konami για να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό.

Απιστευτο: Πουλανε κρεας ποντικικων σε σουπερ μαρκετ του Λονδινου δειτε το video απο BBC


Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο - αλλά και αηδιαστικό - σούπερ μάρκετ στην καρδιά του Λονδίνου πουλά κρέας ποντικού.

Έκπληκτοι οι καταναλωτές διαπίστωσαν ενώ έκαναν τα ψώνια τους ότι το σούπερ μάρκετ «Ridley Road Market» προμήθευε όχι μόνο κρέας τρωκτικών αλλά, σύμφωνα με το BBC, και μεγάλες ποσότητες κρέατος ακατάλληλου προς πώληση.

Δημοσιογράφος του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου έκανε έρευνα για το θέμα για να διαπιστώσει το διατροφικό σκάνδαλο που δεν εντοπίστηκε στην Ασία αλλά σε μία μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Σύμφωνα, πάντως, με το BBC, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ διοχετεύει στην αγορά ακατάλληλο κρέας.

Δείτε σοκαριστικό βίντεο
ΕκτύπωσηEmail

Related Video


http://www.newsbomb.gr/prionokordela

Η Μανωλιδου «τρωει» τη θεση του Μικρουτσικου;




Η Ευγενία Μανωλίδου σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε πως δεν θα ασχοληθεί φέτος με την τηλεόραση στην Ελλάδα.
Τι γίνεται όμως με την Κύπρο; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΜεσημεριανήςΜελέτης» η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή του κυπριακού reality «The huge secret» το οποίο όμως είχε αναλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η Ευγενία «βγαίνει» μπροστά από τον παρουσιαστή αφού και κατά το παρελθόν είχε ακουστεί πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο πρώτος υποψήφιος για να παρουσιάσει τη «Στιγμήτης αλήθειας». Βέβαια, κάποια από τα γυρίσματα για το show έχουν ήδη γίνει στην Κύπρο και στα πλάνα βλέπουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση από τους πρωταγωνιστές για την είδηση. Δείτε το ρεπορτάζ
http://www.gossip-tv.gr/

ποιοι ειναι οι μεγαλυτεροι φοροφυγαδες;


Οι ερευνητές συνέδεσαν τα υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους (γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους κ.ά.) με την υψηλή ποσοστιαία εκπροσώπησή τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασαν, το 65% των Ελλήνων βουλευτών το 2009 ήταν γιατροί, μηχανικοί, λογιστές, οικονομολόγοι κ.λπ.
Οργιο φοροδιαφυγής από ελεύθερους επαγγελματίες αποκαλύπτει μελέτη από ερευνητές ξένων πανεπιστημίων, που δείχνει ότι τα εισοδήματα που δεν δηλώθηκαν στην Εφορία το 2009 ανήλθαν σε 28 δισ. ευρώ. Αποτέλεσμα, το Δημόσιο να χάσει 11,2 δισ. ευρώ από φόρους, ποσό που αντιστοιχεί στο νέο πακέτο με τις περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.
Κατά μέσον όρο το μέσο πραγματικό εισόδημα των αυτοαπασχολούμενων είναι 1,92 φορές μεγαλύτερο από εκείνο που εμφανίζουν στην Εφορία, με... πρωταθλητές στην απόκρυψη εισοδήματος τους εκπαιδευτικούς ελεύθερους επαγγελματίες, όπου το πραγματικό τους εισόδημα είναι 2,55 φορές υψηλότερο από το δηλωθέν και δεύτερους τους γιατρούς με 2,45.
Σε απόλυτα ποσά οι γιατροί έκρυψαν από την Εφορία κατά μέσον όρο εισόδημα 29.944 ευρώ και έπονται οι μηχανικοί με 28.625 ευρώ και οι εκπαιδευτικοί και λογιστές με 24.742 ευρώ και 24.573 ευρώ αντίστοιχα. Κατά κλάδο τα υψηλότερα ποσοστά φοροδιαφυγής καταγράφονται στις λογιστικές και οικονομικές υπηρεσίες με 78,92% και σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν οι νομικές υπηρεσίες με 78,79%.
Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν λάβει τραπεζικό δάνειο καταβάλλουν κάθε χρόνο το 82% του δηλωθέντος εισοδήματός τους για την εξυπηρέτηση των δανείων τους. Μάλιστα, υπάρχουν κλάδοι όπως οι γιατροί, οι μηχανικοί, οι εκπαιδευτικοί ως ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι δαπανούν έως και το 155% του δηλωθέντος εισοδήματός τους για την εξυπηρέτηση των δανείων τους.
Σύμφωνα με τη μελέτη «Φοροδιαφυγή ανά επαγγελματικό κλάδο: Στοιχεία από τη χορήγηση πιστώσεων στην Ελλάδα», που εκπονήθηκε από ομάδα ερευνητών με επικεφαλής την κ. Μαργαρίτα Τσούτσουρα, επίκουρο καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου, και τον κ. Νικόλαο Αρταβάνη, μεταπτυχιακό φοιτητή του Πανεπιστημίου Virginia Tech, τα υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους, π.χ. γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους, συνδέονται και με την υψηλή ποσοστιαία εκπροσώπησή τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Αναλυτικότερα, από τη μελέτη προκύπτει ότι τα μη δηλωθέντα φορολογητέα εισοδήματα για το 2009 ανέρχονται στα 28 δισεκατομμύρια ευρώ μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Με φορολογικό συντελεστή 40%, τα διαφυγόντα φορολογικά έσοδα υπολογίζονται στο 31% του ελλείμματος του προϋπολογισμού του 2009 (ή στο 48% του 2008), με τις εκτιμήσεις αυτές να είναι εξόχως συντηρητικές.
Διαπιστώνεται ότι οι ιατροί, οι μηχανικοί, οι καθηγητές, οι οικονομολόγοι και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, οι λογιστές και οι δικηγόροι έχουν τον υψηλότερο λόγο πραγματικού προς δηλωθέν εισόδημα. Για να προσδιορίσουν το αδήλωτο εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών, οι ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία από μεγάλη τράπεζα που αφορούν τα πάσης φύσεως δάνεια που έδωσε σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Στη συνέχεια, και με δεδομένο ότι οι τράπεζες διαμορφώνουν την πολιτική χορηγήσεων έναντι των ελεύθερων επαγγελματιών όχι με βάση το δηλωθέν εισόδημά τους, αλλά εκτιμώντας το πραγματικό τους εισόδημα, εκτίμησαν ποιο θα πρέπει να είναι το ύψος του πραγματικού εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων για να μπορεί να υποστηρίξει το επίπεδο των χορηγούμενων πιστώσεων.
Για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής οι ερευνητές προτείνουν στοχευμένους ελέγχους σε περιοχές και ομάδες επαγγελμάτων με υψηλή φοροδιαφυγή, σχεδιασμό και επιβολή τεκμαρτού φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες και θέσπιση ετήσιων επαγγελματικών αδειών έναντι χρηματικού τιμήματος το οποίο θα συμψηφίζεται με τον φόρο εισοδήματος. Τονίζουν ακόμη ότι η χρήση προσωπικών δεδομένων είναι αναποτελεσματική στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και συνιστούν τη χρήση μέσων όρων για τον προσδιορισμό του εισοδήματος, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο.
Τα «παράθυρα» διαφυγής
Τρεις είναι οι βασικοί παράγοντες που, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, διαμορφώνουν την τάση για την υψηλή φοροδιαφυγή των αυτοαπασχολούμενων στην Ελλάδα.
Ο πρώτος είναι ότι επαγγέλματα με μεγάλο όγκο «παραστατικών» εσόδων ή δαπανών τείνουν να έχουν χαμηλότερη φοροδιαφυγή. Για παράδειγμα, στο λιανικό εμπόριο η φοροδιαφυγή είναι μικρότερη σε σχέση με τα ιατρικά επαγγέλματα, καθώς ο γιατρός λαμβάνει ελάχιστα παραστατικά για τις αγορές του και μπορεί να μην εκδίδει παραστατικά για την παροχή της υπηρεσίας του.
Ο δεύτερος παράγοντας αφορά την αναποτελεσματικότητα των ελεγκτικών αρχών όσον αφορά τις εισπράξεις μετά τη διενέργεια ελέγχων. Ενώ οι ελεγκτικές αρχές έχουν επικεντρωθεί σε επαγγελματικές ομάδες υψηλής φοροδιαφυγής, οι μέσες εισπράξεις από τους ελέγχους είναι αναντίστοιχες με τον πλούτο των ελεγχόμενων. οι εύποροι Με άλλα λόγια, οι εύποροι φοροφυγάδες έχουν τα μέσα να μην πληρώνουν ακόμη και όταν εντοπιστούν από την Εφορία.
Και ο τρίτος αφορά την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής κυρίως σε κλάδους που αντιπροσωπεύονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο και διαθέτουν ισχυρές επαγγελματικές ενώσεις.
Οι ερευνητές συνέδεσαν τα υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους (γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους κ.ά.) με την υψηλή ποσοστιαία εκπροσώπησή τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασαν, το 65% των Ελλήνων βουλευτών το 2009 ήταν γιατροί, μηχανικοί, λογιστές, οικονομολόγοι κ.λπ.
http://us.lrd.yahoo.com

One-Night-Stand: 10 ατακες που απαγορευεται δια ροπαλου να της πεις

One-Night-Stand: 10 ατάκες που απαγορεύεται διά ροπάλου να της πεις

Οι στιγμές μετά από ένα παθιασμένο one-night-stand είναι συνήθως αμήχανες.

 
Ή που πλακώνεσαι πάφα-πούφα και καπνίζεις 5-5 τα τσιγάρα, δήθεν απορροφημένος στην τζούρα της απόλαυσης, ή που ψάχνεις τη σωστή ατάκα να διαολοφύγεις. Προς Θεού, όσο θεικό ή τραγικό κι αν ήταν το σεξ που κάνατε την προηγούμενη το βράδυ, μην πεις ποτέ τα παρακάτω. Αλλιώς αιώνιες κατάρες της θα σε στοιχειώνουν για πάντα.

1. Ο δήθεν οικογενειάρχης
"Πω, πωωω... Πήγε αργάμησι... Να φεύγω κι εγώ. Θα με περιμένει και η γυναίκα/γκόμενά μου σπίτι και ποιος την ακούει. Σόρι που φεύγω τρεχάτος, όταν ξανανιώσεις μόνη σου και θες διασκέδαση, τηλεφώνησέ μου".

2. Ό,τι (δεν) λάμπει είναι sex machine
"Καλή ήσουν τελικά χτες. Και δεν σου φαινότανε. Σε έκοβα για μουρόχαβλο. Αλλά τελικά μου βγήκες δυναμίτης. Εύγε σου. Μην χαθούμε εμείς".

3. Εδώ και τώρα μετανάστευση
"Πρωινό ε; Δελεαστική η πρότασή σου, αλλά πρέπει σε 3 ώρες να φύγω για Νέα Υόρκη και δεν έχω ετοιμάσει καν βαλίτσα. Τα λέμε όταν επιστρέψω. Μάλλον σε κάνα δίχρονο".

4. Του κατηχητικού
"Τελικά τα φαινόμενα απατούν. Μπορεί να μοιάζεις οπτικά στην Pamela Anderson, αλλά είσαι τελικά πολύ σεμνή και καλή κοπέλα στο κρεβάτι. Και ξέρεις, εγώ τα σεμνά κορίτσια τα σέβομαι".

5. Στρίβειν δια του γάμου
"Ήταν ωραία χτες, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν σήμαινε τίποτα. Ο καθένας έχει τη ζωή του. Εγώ για παράδειγμα, σε μερικές ώρες παντρεύομαι".

6. Τριολέ
"Τι σκέφτομαι; Να μωρέ, έχω ένα πράγμα που με προβληματίζει: αν, ας πούμε, επέλεγα τη φίλη σου χτες βράδυ, μήπως κάναμε τελικά καλύτερο κρεβάτι. Δεν της χτυπάς μία να δεις που βρίσκεται; Κι αν είσαι σε φάση πες της να περάσει μια βόλτα από 'δω".

7. Η Οσκαρική Ζώνη
"Κάτσε μισό λεπτό, να κλείσω την κάμερα. Ξέρεις, μου αρέσει να βλέπω όλα τα one-night-stands μου με φίλους, τα βράδια που δεν έχει μπάλα".

8. Τα σαγόνια του καρχαρία
"Δεν λέω, καλή ήσουν γενικά, αλλά να, μήπως να κάνεις καμιά εξάσκηση στο στοματικό με καμιά μπανάνα; Και χωρίς να την δαγκώνεις αυτή τη φορά".

9. Η δουλειά δεν είναι ντροπή
"Που θες να σου αφήσω τα λεφτά; Στο κομοδίνο ή στο έξω τραπεζάκι του χολ;".

10. Πολύ χαλαρή σε βρίσκω
"Καλά πηδ...καμε, καλά κοιμηθήκαμε, δεν σηκώνεσαι τώρα να φτιάξεις κάνα πρωινό της προκοπής να φάμε να καρδαμώσουμε; Με ξεζούμισες χτες και νιώθω λίγο κομμάρες".

***Αυτό το ήξερες; Aρχικά το "One Night Stand", χρησιμοποιούνταν ως όρος θεατρικός, για εμφανίση της μιας βραδιάς, συνήθως από guest ερμηνευτές του σανιδιού, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονταν στο σύνηθες καστ του έργου.

Ποια ειναι η σωστη μερα και για τι

Από το πότε να πουλήσεις το σπίτι σου μέχρι πότε να κάνεις σεξ, υπάρχει μια μέρα της εβδομάδας που είναι η καλύτερη για όλα. Διάβασε για ποιο λόγο. 
Ακόμα κι αν το "τώρα" ακούγεται καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη ώρα ή μέρα, το πιστεύεις πραγματικά ή είναι καλύτερα να διαβάσεις τους ειδικούς;

Πότε να φας έξω; Την Τρίτη
Τα περισσότερα εστιατόρια δεν κάνουν προμήθειες το Σαββατοκύριακο. Την Τρίτη όλα είναι φρέσκα. Ο σεφ Anthony Bourdain λέει: "Η Δευτέρα δεν είναι και η καλύτερη μέρα να φας ψάρι".

Πότε να κάνεις σεξ; Την Πέμπτη
Σύμφωνα με έρευνα του London School Of Economics τα φυσικά επίπεδα της κορτιζόλης, τα οποία διεγείρουν ορμόνες του σεξ, είναι στο υψηλότερο σημείο τους αυτή την ημέρα και μάλιστα το πρωί.

Πότε να πουλήσεις το σπίτι σου; Την Παρασκευή
Σύμφωνα με την αμερικανική μεσιτική εταιρεία Redfin, όσοι βάζουν πωλητήριο την Παρασκευή, έχουν περισσότερες πιθανότητες. Στο συμπέρασμα κατέληξαν αναλύοντας 1.2 εκατομύρια καταχωρήσεις σε 16 αγορές για 21 μήνες.

Πότε να ζητήσεις αύξηση; Την Τετάρτη
Επτά στους δέκα διευθυντές, όταν ρωτήθηκαν από την εταιρεία προσλήψεων Office Angels, είπαν ότι η καλύτερη μέρα για να τους ζητήσεις αύξηση είναι η Τετάρτη.

Πότε να παντρευτείς; Την Παρασκευή
Όλοι θέλουν να παντρευτούν Σάββατο, αλλά μια μέρα νωρίτερα όλα θα σου κοστίσουν το μισό.

Πότε να σταματήσεις μια δημοπρασία στο e-bay; Την Κυριακή
Τα καλύτερα αποτελέσματα δημοπρασιών στο e-bay έχουν σημειωθεί την Κυριακή.

Πότε να σταματήσεις μια κακή συνήθεια; Την Παρασκευή
Σύμφωνα με τους επιστήμονες η θέληση είναι πιο ισχυρή το Σαββατοκύριακο.


Aλτσχάϊμερ




Κυριούλα μπαίνει στον μπακάλη της γειτονιάς, τον καλημερίζει και του ζητάει μισό κιλό τυρί Αλτσχάιμερ.
Εμβρόντητος ο μπακάλης της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί.
"Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα." Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!"
Ο μπακάλης προσπαθεί να της εξηγήσει ότι μάλλον κάνει κάποιο λάθος, διότι αυτός ποτέ δεν έχει φέρει τέτοιο τυρί και στο τέλος της λέει: "Μήπως το αγοράσατε από τον Βασιλόπουλο και δεν το θυμάστε;"
Απογοητευμένη, φεύγει και πάει στον Βασιλόπουλο. Κατευθύνεται στον πάγκο των τυριών και ζητάει και πάλι 1/2 κιλό τυρί Αλτσχάιμερ.
Ο υπάλληλος ευγενικότατα της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί.
"Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα. "Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!"
Αφού γίνεται μια ψιλοφασαρία , η κυριούλα ζητά τον διευθυντή του καταστήματος. Έρχεται ο διευθυντής, της επαναλαμβάνει τα ίδια, η κυριούλα έχει πλέον απογοητευτεί πλήρως και ανήμπορη να επιμείνει πλέον, καταλήγει:
"Τι να σας πω βρε παιδιά μου..." Φέρνει το δάχτυλο στο κεφάλι... "Έχω κι αυτό το Έμενταλ που με ταλαιπωρεί...!"

Resident Evil: Retribution



Ο φονικός ιός-Τ συνεχίζει να καταστρέφει τη Γη, μετατρέποντας τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ζόμπι. Η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας είναι φυσικά η Alice (Milla Jovovich), η οποία ξυπνά στην καρδιά του απόρρητου επιχειρησιακού κέντρου της Umbrella Corporation. Από εκεί ξεκινά μία πορεία που τη φέρνει από τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο ως την Ουάσινγκτον και τη Μόσχα. Σταδιακά, θα αναιρέσει πολλά από όσα πίστευε και θ' ανακαλύψει περισσότερα για το μυστηριώδες παρελθόν της. Στην προσπάθειά της να κυνηγήσει τους υπεύθυνους της καταστροφής, η Alice θα έχει τη βοήθεια ορισμένων νέων συμμάχων αλλά και μερικών παλιών γνώριμων...

Το θρυλικό video-game της Capcom δίνει συνέχεια στην παρουσία του στις κινηματογραφικές οθόνες με την πέμπτη ταινία του saga. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του πρώτου και του τέταρτου φιλμ, Paul W.S. Anderson, παραμένει στη θέση του. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τη βασική πρωταγωνίστρια Milla Jovovich. Δίπλα της παραμένουν η Sienna Guillory (ως Jill Valentine) και ο Boris Kodjoe (ως Luther West), ενώ επανακάμπτουν εντυπωσιακά οι Michelle Rodriguez και Colin Salmon, οι οποίοι είχαν "φαγωθεί" από το πρώτο κιόλας «Resident Evil». 

Όπως συνέβη και με το «Afterlife», έτσι και εδώ, το «Resident Evil: Retribution» έχει γυριστεί σε 3D και συγκεκριμένα με την Red Epic κάμερα. Παρότι το βασικό γύρισμα έλαβε χώρα στον Καναδά και περιείχε αρκετό... στούντιο, η παραγωγή ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα, όπου και πραγματοποίησε γυρίσματα στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία, για χάρη των οποίων οι γύρω δρόμοι χρειάστηκε να αδειάσουν για μία ολόκληρη μέρα.




Τι ειναι τα QR Codes;


Τα QR Codes είναι τα barcodes του 21ου αιώνα: παρέχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες. Είναι στην πραγματικότητα ότι και τα barcodes αλλά είναι αναγνωρίσιμα από... κάθε συσκευή που ενσωματώνει κάμερα και σύνδεση με το Internet.

Το «QR» προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων «Quick Response» (Γρήγορη Ανταπόκριση), γιατί οι δημιουργοί του είχαν ως κύριο σκοπό τα δεδομένα, που περιέχονται στον κώδικα, να αποκωδικοποιούνται με μεγάλη ταχύτητα.

Από την ανάλυση του QR Code προκύπτει κείμενο που μπορεί να φτάσει μέχρι 4.000 χαρακτήρες, συνοδευμένο από φωτογραφίες και video. Μέσα σε ένα κώδικα QR μπορεί να αποθηκευτεί, π.χ., ένας σύνδεσμος προς μια ιστοσελίδα.

Ο χρήστης φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο τον κώδικα QR και πλοηγείται αυτόματα στην ιστοσελίδα. Αυτή η πράξη της σύνδεσης από το φυσικό κόσμο είναι γνωστή ως hardlink ή υπερσύνδεση με φυσικό κόσμο. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να δημιουργήσουν και να εκτυπώσουν τους δικούς τους κώδικες QR με χρήση διάφορων ελεύθερων λογισμικών παραγωγής κώδικα QR που υπάρχουν στο δίκτυο. Μέσα μπορούν να αποθηκεύσουν όποιο μήνυμα θέλουν.

Οι κωδικοποιημένες πληροφορίες μπορεί να είναι σταθερές είτε να μεταβάλλονται δυναμικά όπως οποιαδήποτε σελίδα στο web.Ουσιαστικά προσφέρουν την άμεση δυνατότητα άντλησης πληροφοριών για κάθε θέμα που διαθέτει αντίστοιχη σελίδα και φυσικά έχει το δικό του QR κώδικα.

Χρήση των QR Codes

1. ανοίγετε την εφαρμογή που σκανάρει QR κώδικα.

2. την περνάτε μπροστά από την επιφάνεια με τον κώδικα, δεν τραβάτε φωτογραφία.

3. αυτόματα ενεργοποιείται ο ειδικός αναγνώστης του κώδικα (QR Reader) και περιμένει την έγκριση σας για να σας οδηγήσει στο σχετικό site.

Χωρίς καμιά άλλη προσπάθεια και περίπλοκη αναζήτηση: είστε στην πηγή των πληροφοριών σχετικά με το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Φανταστείτε ότι διαβάζετε μία εφημερίδα και θέλετε να σερφάρετε στο δικτυακό τόπο που αναφέρει από το κινητό σας, πληκτρολογώντας την αναγραφόμενη διεύθυνση στον φυλλομετρητή σας.

Τώρα όμως αρκεί να φέρετε την κάμερα του κινητού σας πάνω στην «εικόνα» (qr code) χωρίς να χρειαστεί να τραβήξετε φωτογραφία.

Το κινητό σας μέσω ειδικού λογισμικού αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του QR Code και σας ρωτά αν θα θέλατε να μπείτε στο δικτυακό τόπο.

Τα QR Codes έρχονται για την ενημέρωση σας μέσα από το κινητό σας!
 
 

Διημερο Θεσσαλικων Εκδηλωσεων-αναλυτικο προγραμμα



Πανηγυρικό πολιτιστικό διήμερο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Πέτρας του Δήμου Πετρούπολης Αττικής από την δευτεροβάθμια Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από την ίδρυση της.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστούν δύο θεατρικά δρώμενα από το Σύλλογο Θεσσαλών Αχαρνών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφάδων Καρδίτσας, αντίστοιχα, ενώ ιδιαίτερο «χρώμα» θα δώσουν πλήθος από χορευτικά σχήματα Θεσσαλικών Συλλόγων που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στο νομό Αττικής.
Η παρουσίαση των χορευτικών θα πλαισιωθεί από το παραδοσιακό συγκρότημα του Θεσσαλού Γιάννη Κατσή, του οποίου σημαντική αναδεικνύεται η συνεισφορά. Την έναρξη των εκδηλώσεων την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει  ο Γενικός Γραμματέας της Πανθεσσαλικής Στέγης, Επαμεινώνδας Λ. Στυλόπουλος.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι του Δήμου Πετρούπολης και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ενώ έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες της Θεσσαλίας από όλους τους χώρους.
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης, Στέφανος Γ. Κούτρας.
Μετά τη λήξη του προγράμματος θα ακολουθήσει Θεσσαλικό γλέντι για όλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κοινό. Τον γενικό συντονισμό των εκδηλώσεων φέρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανθεσσαλικής Στέγης. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρίσκεται υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Πέτρας με την υποστήριξη του Δήμου Πετρούπολης.
 Το Πρόγραμμα αναλυτικά

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012:
-7.00 μ.μ. Προσέλευση
-7.30 μ.μ. Έναρξη εκδηλώσεων. Καλωσόρισμα από τον Γ. Γραμματέα της «Πανθεσσαλικής Στέγης» κ. Επαμεινώνδα Λ. Στυλόπουλο
-7.35 μ.μ. Χαιρετισμός από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Πετρούπολης κ. Ευάγγελο Σίμο
-7.45 μ.μ. Θεατρικό Μονόπρακτο από τον Σύλλογο Θεσσαλών Αχαρνών
Διδασκαλία-Σκηνοθετική Επιμέλεια: Χρύσα Μαλλικοπούλου
-8.30 μ.μ. Είσοδος Θεσσαλικών Χορευτικών Σχημάτων
Σύλλογος Θεσσαλών Χαϊδαρίου (χοροί κεντρικής Θεσσαλίας)
1)Αγόρι μήλο μου’ στείλε, 2)Σήμερα θε να κατεβώ (χορός κλειστός), 3) Ποιος είναι αξιός και γλήγορος, 4) Τρικαλινή μου πέρδικα, 5) Αρβανίτικο, 6) Καραπατάκη
Σύλλογος Θεσσαλών Λαυρίου (χοροί κεντρικής Θεσσαλίας)
1)Μπεράτι, 2)Σβαρνιάρα, 3)Ιτιά (τσάμικος), 4)Κοφτός, 5)Λιασκοβίτικο, 6)Πάνω σε ψηλή ραχούλα (καγκέλι)

Σύλλογος Βαθυλακιωτών Καρδίτσας «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» (χοροί Βαθυλακου Καρδίτσας)
1)Βασίλη μου κάτσε φρόνιμα (συρτοτσάμικος), 2)Χελιδονάκι (κλειστός), 3)Παπαδούλα (τσάμικος στα τρία), 4)Απρίλη, Απρίλη όμορφε (τσάμικος), 5)Αυτού ψηλά που περπατάς (καλαματιανός), 6)Κάντα τα μαλλιά σου κοντά (σκόρπιος δρόμικο)
Σύλλογος Θεσσαλών Γαλατσίου «Η ΑΡΓΩ» (χοροί περιοχής Πηλίου)
1)Πατινάδα, 2)Τα μαύρα σου τα μάτια, 3)Της γαλανής το φόρεμα, 4)Γεωργαλάκης, 5)Τα κανάρια , 6)Κοντούλα Βλάχα
Σύλλογος Θεσσαλών Ελευσίνας (χοροί κεντρικής Θεσσαλίας)
1)Γιούργια, 2)Καραγκούνα, 3)Κοντούλα Βλάχα, 4)Ένας λεβέντης χόρευε, 5)Να δυόσμος και βασιλικός, 6)Τασιά
Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» (χοροί περιοχής Ασπροποτάμου Τρικάλων)
1)Το πράσινο μαντήλι (Γύρισμα-Κοντούλα Βλάχα-Τασιά), 2)Ο Γιάννος ο περατιανός, 3)Χανιώτικος, 4)Συρτός στα τρία, 5)Καλαματιανός
10.30 μ.μ. Λήξη χορευτικών - Παραδοσιακό Θεσσαλικό Γλέντι με τη Δημοτική Θεσσαλική Ορχήστρα «Ρωμέϊκη Ζυγιά»
Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Σβάρνας – κλαρίνο, Γιάννης Σούλτης – βιολί, Τάσσος Σβάρνας – λαούτο, τραγούδι, Γιάννης Σερίφης – κρουστά και Γιάννης Κατσής – τραγούδι
Παρουσίαση προγράμματος: Ανθή Κουκουμτζή – Ροδάνθη Νάννου


Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012:
-7.00 μ.μ. Προσέλευση
-7.30 μ.μ. Έναρξη Εκδηλώσεων «35 χρόνια Πανθεσσαλική Στέγη»
Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» κ. Στέφανο Γ. Κούτρα.
-7.40 μ.μ. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράδοση της ορεινής και πεδινής Καρδίτσας «Σοφάδες: ο τόπος μας»
Πρόεδρος: Κατερίνα Σταθοπούλου, Χοροδιδάσκαλος: Κική Μαυρουδή
-8.30 μ.μ. Είσοδος Θεσσαλικών Χορευτικών Σχημάτων
Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξιάς «Το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» (χοροί περιοχής Οξιάς Καρδίτσας)
1)Ποιμενικός Σκοπός (φλογέρα: κος Θανάσης Ράπτης), 2)Σε τούτη τάβλα (καθιστικό), 3)Ανάμεσα τρεις θάλασσες (συρτός στα τρία), 4)Περδικούλα (τσάμικος), 5)Κρίμα ήταν που γέρασα (καλαματιανός), 6)Βασιλικές μου Τρίκλονες (κλειστός)
Σύλλογος Δάφνης Αττικής «Ο Δευκαλίων» (χοροί περιοχής τέως Δήμου Καλλιτρωνίου Καρδίτσας - Καλλιφώνι, Παλιούρι)
1)Τώρα ειν Μάης κι η άνοιξη, 2)Βαρούνε τα βιολιά (συρτός), 3)Ποιος είναι αξιος κι γλήγορος, 4) Κοντός– Κοντούτσικος (θλυκωτός), 5)Γεια σου Λια (καλαματιανός), 6) Μπάτε κορίτσια στο χορό (τσάμικος), 6) Θάλασσα πλατιά (σβαρνιστός)
Σύλλογος Σμοκοβιτών Καρδίστας «η Μενελαιΐδα» (χοροί περιοχής τέως δήμου Μενελαΐδου Νομού Καρδίτσας)
1)Ζάβαλος (θλυκωτός, πηδηχτός), 2) Καλό σταυρό να πο’κανα, 3) Παπαδούλα (τσάμικος, καλαματιανός), 4) Απρίλη Απρίλη δροσερέ, 5) Τάι τάι, 6) Πίσω από την πόρτα μου
Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «ο Άγιος Θωμάς» (χοροί περιοχής Αργιθέας Νομού Καρδίτσας)
1)Σκάρος (ποιμενικό), 2) Ποταμέ μου τζανεμ ποταμέ μου, 3) Σβαρνιάρα, 4) Σαράντα βρύσες με νερό, 5) Κλειστός, 6) Στάζουν τα κεραμμύδια σου (τσάμικος), 7) Ταχυδρόμος
Σύλλογος Θεσσαλών Γλυκών Νερών «ο Δευκαλιών» (χοροί περιοχής Χασιών Νομού Τρικάλων – Νομού Λάρισας)
1)Κουμπαρούλα, 2) Αγόρι πέτρα πελεκά, 3) Εσείς πουλιά πετούμενα, 4) Γυναίκες που χορεύετε (τσάμικος), 5) Πάρε τα γκιούμνια (Γύρισμα – Μπεράτης – Τασιά)
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης (χοροί περιοχής Θραψιμίου Καρδίτσας)
1) Μπίηνα (θλυκωτός, πηδηχτός), 2) Νύχτες πολλές περπάτησα (στα τρία και στα δύο), 3) Που ήσουν περιστέρι μου (καρατσάμικος), 4) Κάτω σε γυαλό (θλυκωτός, συγκαθιστός), 5) Συρμοπούλα (διπλός χορός), 6) Πέρα στον πέρα μαχαλά (συρτός)
-10.30 μ.μ. Κλείσιμο Θεσσαλικού Ανταμώματος με τη Δημοτική Θεσσαλική Ορχήστρα «Ρωμέϊκη Ζυγιά» του Γιάννη Κατσή
Παρουσίαση: Χρύσα Μαλλικοπούλου






Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger