Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Για 9.5 εκ. ευρώ ο Ρόμπερτ Πάτινσον πέταξε τα ρούχα του!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013



Όταν το 2008 βγήκε στις μεγάλες οθόνες η ταινία «Twilight» κανείς δεν είχε φανταστεί ότι θα έσπαγε τα ταμεία. Και όμως, τα teen vampire έγιναν εμπορική επιτυχία και ο Ρόμπερτ Πάτινσον μετατράπηκε στο αντρικό sex symbol της σημερινής γενιάς.
Και αφού έδειξε ότι είναι ένα μεγάλο ταλέντο της 7ης τέχνης, ο 26χρονος star του Χόλιγουνταποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα καριέρα στη ζωή του. Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Πάτινσον δοκίμασε τη τύχη του ως μοντέλο και τώρα επιστρέφει μπροστά από τον φωτογραφικό φακό για λογαριασμό του οίκου Dior.
Ο Ρόμπερτ είναι το νέο πρόσωπο του γνωστού οίκου μόδας και μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί ημίγυμνος. Άλλωστε 9.5 εκ. ευρώ πήρε για αυτό το video, άξιζε να βγάλει τη μπλούζα του.

http://www.koolnews.gr

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ Αναστατωνουν με pole dancing




Λίγα χρόνια πριν, το pole dancing το συναντούσαμε μόνο σε νυχτερινά μαγαζιά με στριπ σόου.
Σήμερα, φαίνεται πως ο εν λόγω χορός έχει γίνει μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των επώνυμων κυρίων της διεθνούς σόουμπιζ, καθώς δεν είναι λίγες εκείνες που αγκάλισαν τον στύλο, όχι μόνο για κάποια φωτογράφηση ή κάποιο βίντεο, αλλά και για να γυμνάσουν το κορμί τους!
Η Κέιτ Μος (Kate Moss) είναι μία από αυτές, καθώς γυμνάζεται με pole dancing, στο οποίο και επιδόθηκε για τις ανάγκες βίντεο κλιπ του συγκροτήματος White Stripes. 
Πάντως, στο βίντεο δεν έφτασε το… ταλέντο της Σακίρα (Shakira), η οποία χορεύει σε στύλο στο βίντεο της μεγάλης της επιτυχίας "Rabiosa".
Μαθήματα για να υποδυθεί την στρίπερ έκανε η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), η οποία αργότερα παραδέχθηκε πως σκοπεύει να συνεχίσει το pole dancing γιατί γυμνάζει όλο το κορμί, ενώ την μέθοδο γυμναστικής σε στύλο υιοθέτησε από τις πρώτες η Τέρι Χάτσερ (Teri Hatcher), η οποία έδειξε το… ταλέντο στης σε ένα από τα επεισόδια του "Desperate Housewives".
Δασκάλα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έγινε η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), η οποία εξασκείται από την εφηβεία της. Φανατική του αθλήματος δηλώνει η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson), η οποία προπονείται καθημερινά και έχει καταφέρει να ανεβαίνει στο στύλο ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, ενώ η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) έχει υποστηρίξει πως το pole dancing την βοήθησε να σώσει τον γάμο της!
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη".


http://www.radar.gr

Κόλαση η Madalina Ghenea!!!



Ένα «πακέτο» σκέτη κόλαση
Πολύ διάσημη στη πατρίδα της, τη Ρουμανία, η πανύψηλη Madalina Ghenea έγινε περισσότερο γνωστή και στον υπόλοιπο κόσμο τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της φημολογούμενης περιστασιακής της σχέσης με τον Leonardo Di Caprio.

Το αρκετά επιτυχημένο supermodel που «οργώνει» τις πασαρέλες όλου του κόσμου, έχοντας σαν βάση το Μιλάνο πέραν όλων των άλλων έχει κι ένα υπερ-πλούσιο ντεκολτέ το οποίο φροντίζει να βγάζει προς τα έξω. 




newsbeast.gr

Η Τζουλια Αλεξανδρατου οπως ΔΕΝ τη θυμαστε...

Δείτε τη Τζούλια λίγο πριν - λίγο μετά την περίοδο των καλλιστείων, τότε που εργαζόταν ως μοντέλο. Εμείς (όπως και οι περισσότεροι μάλλον) θυμόμαστε πιο έντονα τις γυμνές φωτογραφίσεις της στο Playboy, στο Nitro και αλλού και δεν έμειναν στη μνήμη μας οι φωτογραφίσεις της Τζούλια στις οποίες διαφήμιζε ρούχα ή άλλα gadgets.

Τώρα που πέσαμε πάνω σε αυτές τις παλιές φωτό, εντύπωση μας έκανε πως το 2005 (μια χρονιά πριν χάσει το στέμμα της Σταρ Ελλάς) το Nitro την συνέκρινε με τη Βραζιλιάνα Ζιζέλ! Και ίσως πράγματι η Γαρυφαλλιά (όπως είναι το βαπτιστικό της) να μπορούσε να κάνει μια πολύ καλή καριέρα στο εξωτερικό αν δεν είχε επιλέξει να στραφεί σε άλλα πράγματα. 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 



Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της, τραβώντας το στις ράγες τραίνου


Μία γυναίκα και το παιδί της σκοτώθηκαν σήμερα, μπροστά σε πολλούς τρομοκρατημένους ταξιδιώτες, όταν η μητέρα πήδηξε μπροστά σε ένα επερχόμενο τραίνο, τραβώντας μαζί της τον γιο της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τράβηξε το παιδί της, ένα αγόρι τριών χρονών, στις ράγες ενός επερχόμενου τραίνου, στον σταθμό Riddlesdown της πόλης Croydon στο Νότιο Λονδίνο, γύρο στις 08:30 το πρωί.

Το τραίνο δεν ήταν προγραμματισμένο να σταματήσει στον σταθμό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ταξίδευε με ταχύτητα 96.5 χιλιομέτρων την ώρα.

Ένας εργάτης στον σταθμό, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, ανέφερε πως μίλησε με τον σοκαρισμένο οδηγό του τραίνου, έπειτα από το ατύχημα, ο οποίος του είπε: "Πήδηξε μπροστά από το τραίνο, τραβώντας το παιδί μαζί της".

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό δήλωσαν στην αστυνομία του Λονδίνου: "Η γυναίκα καθόταν με το παιδί στον σταθμό, και ξαφνικά, όταν είδε το τραίνο να έρχεται, άρπαξε το μωρό και το τράβηξε στις ράγες. Ήταν τρομακτικό".

Τον άλειψε με λάδι μαυρίσματος και του έβαλε φωτιά!


Το θύμα έπασχε από το σύνδρομο Asperger
Φρικτό θάνατο βρήκε ένας αυτιστικός έφηβος, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στη βουβωνική χώρα, όταν ένας νεαρός του έβαλε φωτιά.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στα 18α γενέθλια του Steven Simpson, όταν ο 20χρονος Jordan Sheard, ο οποίος καταδικάστηκε για την επίθεση, του έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα.

Ο δράστης, που λίγο πριν από την επίθεση αποκαλούσε το θύμα ομοφυλόφιλο και έγραψε με μαρκαδόρο επάνω του υβριστικά μηνύματα, αφού άλειψε τον Steven με λάδι μαυρίσματος πλησίασε έναν αναπτήρα στο σώμα του και του έβαλε φωτιά. Το θύμα υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός του.

Το θύμα (αριστερά) και ο δράστης της επίθεσης (δεξιά)

Μέλος από το πλήρωμα του ασθενοφόρου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το θύμα είχε σημάδια από κραγιόν στο πρόσωπό του, ενώ του είχαν γράψει με στυλό στο μέτωπο τη φράση «ομοφυλόφιλο αγόρι».

Το θύμα έπασχε από σύνδρομο Asperger, ενώ ο δράστης προσπάθησε να ξεγελάσει τις αρχές λέγοντας ότι είχε βάλει μόνος του φωτιά στον εαυτό του, γράφει η Daily Mail.

Ο δικαστής Rodger Keen QC τον καταδίκασε σε τρεισήμισι χρόνια φυλάκιση.


newsbeast

Κριστίν Κίλερ: Η "σέξι πέτρα του κατασκοπικού σκανδάλου Προφιούμο" - ΦΩΤΟ


Σαν σήμερα αποκαλύφθηκε το πιο γνωστό σκάνδαλο κατασκοπίας. Το σκάνδαλο Προφιούμο. Που είχε τα πάντα, αλλά πρώτα απ΄ όλα είχε πρωταγωνίστρια, την πανέμορφη Κριστίν Κίλερ.

Το 1963, στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, η αποκάλυψη ενός «ροζ» σκανδάλου ταράζει την κοινή γνώμη της Βρετανίας αλλά και όλου του κόσμου. Ένα σκάνδαλο που είχε όλα τα συστατικά κατασκοπικού θρίλερ: ο Βρετανός υπουργός Αμυνας Τζον Προφιούμο είχε εξωσυζυγική σχέση με τη νεαρή Κριστίν Κίλερ, η οποία όμως είχε ταυτόχρονα σχέσεις με τον Γεβγένι Ιβανόφ, στρατιωτικό ακόλουθο της σοβιετικής πρεσβείας. Ο Προφιούμο σαν σήμερα το 1963 παραιτείται. Η πολιτική του σταδιοδρομία τερματίζεται.

Θα τον ακολουθήσει, λίγο αργότερα, και ο Συντηρητικός πρωθυπουργός Χάρολντ ΜακΜίλαν.
Η Κριστίν Κίλερ ήταν πραγματικά πανέμορφη,γοητευτική,σέξι. Μόνο που ο χρόνος δεν κάνει χατήρια σε κανένα.
Πριν από μήνες  η “πέτρα του σκανδάλου” είχε δώσει συνέντευξη στη Daily Mail.Και είχε φωτογραφηθεί.Δείτε λοιπόν την Κριστίν πριν και …μετά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟΤΕ


ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ



 
http://www.onalert.gr

Σάλος στο Facebook με σοκαριστικό βίντεο παιδικής πορνoγραφίας!


Σάλος έχει ξεσπάσει στο Facebook καθώς ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο ένα ανήλικο παιδί έπεφτε θύμα σεxουαλικής κακοποίησης από ενήλικα έκανε την εμφάνισή του, μαζεύοντας μάλιστα 16.000 κοινοποιήσεις και 4.000 likes.
     
Το βίντεο είδαν πάνω από 16.000 άτομα αναφέρει η Daily Mail, προτού τελικά αφαιρεθεί από τις σελίδες του Facebook.

Αμέσως στο Twitter πολλοί χρήστες σχολίασαν το σοκαριστικό περιστατικό ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του ανθρώπου που ανέβασε το επίμαχο βίντεο.

Εκπρόσωπος του Facebook ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό τονίζοντας ότι η εταιρεία κάνει τα πάντα για να καταπολεμήσει τέτοια φρικτά περιστατικά.

Έδωσε μαχαίρι στα παιδιά της για να δολοφονήσουν τους παππούδες τους


Είναι από τις ιστορίες που τις ακούς και πραγματικά δεν μπορείς να τις πιστέψεις. Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή!

Η 31 ετών Leticia Silva είχε χάσει την κηδεμονία των δύο κοριτσιών της 7 και 9 χρονών ύστερα από δικαστική μάχη με τους γονείς του συζύγου της. Εκείνοι κέρδισαν, πήραν την κηδεμονία των δύο παιδιών και φυσικά τα πήραν μαζί τους από την Florida όπου ζούσαν με την μητέρα τους στην Βόρεια Καρολίνα όπου ζούσαν οι ίδιοι. Ο μόνος τρόπος επικοινωνίας της μητέρας με τα παιδιά της πια ήταν μέσω τηλεφώνου και αλληλογραφίας και εκεί έγινε το απίστευτο. 

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε η γιαγιά των παιδιών βρήκε κάτω από το μαξιλάρι του ενός κοριτσιού ένα μαχαίρι και ειδοποίησε τις αρχές που ανέλαβαν δράση. Στην ανάκριση που ακολούθησε τα δύο κοριτσάκια αποκάλυψαν οτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα η μητέρα τους, τους έστειλε με το ταχυδρομείο μέσα σε ένα γράμμα έναν σουγιά και λίγες μέρες αργότερα που τις πήρε τηλέφωνο τους είπε πως θέλει να πάρουν ένα από τα μαχαίρια της κουζίνας και τους ζήτησε να σκοτώσουν τους παππούδες τους! 

Η μητέρα συνελήφθη φυσικά και κρατείται με τεράστια εγγύηση ενώ η δική της πλευρά ισχυρίζεται πως όλο αυτό είναι στημένο από τους παππούδες για να την εξοντώσουν ηθικά και να μην μπορεί διεκδικήσει πίσω την επιμέλεια των παιδιών της.

Σε 15 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης


Ένοχος κρίθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για παράβαση καθήκοντος και απιστία στην υπόθεση της ρύπανσης της λίμνης Κορώνειας.

O πρώην νομάρχης καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 15 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Αθώος κρίθηκε για την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος.

Σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή καταδικάσταν η τότε δημοτική σύμβουλος Λαγκαδά και δύο υπάλληλοι της πρώην νομαρχίας. Αθώοι κρίθηκαν η πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, Αθηνά Αηδονά, καθώς κι ένας υπάλληλος της πρώην νομαρχίας.

Τρεμόπουλος για καταδικαστική απόφαση Ψωμιάδη: Η Κορώνεια δικαιώθηκε

«Το σύστημα Ψωμιάδη πληρώνει για όσα έπραξε και για όσα δεν έπραξε» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και πολέμιος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Μιχάλη Τρεμόπουλος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δίκη της Κορώνειας.

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση Τρεμόπουλου:


Απίστευτη φοβία για το... φαγητό υποχρεώνει νεαρή να τρώει μόνο πατάτες


Eχει τύχει κατά διαστήματα να ακούσουμε για διάφορες φοβίες. Αλλά αυτή που βασανίζει την νεαρή Κλερ Τζόουνς δεν έχει προηγούμενο: Φοβάται... τα φαγητά, με αποτέλεσμα τα τελευταία οκτώ χρόνια να τρέφετει κατ' αποκλειστικότητα με πατάτες, τυρί τσένταρ και λαχανοσαλάτα.

Η νεαρή μπαργούμαν στη θέαση των υπολοίπων τροφίμων, αλλά και στη σκέψη ότι θα μπορούσε να τα καταναλώσει, παθαίνει κρίσεις πανικού

Η σπάνια διαταραχή ονομάζεται Selective Eating Disorder- SED (Επιλεκτική Διατροφική Διαταραχή) και έχει ως αποτέλεσμα η 23χρονη να φοβάται σχεδόν όλα τα φαγητά. 

Πώς ξεκίνησε την... πατατοφαγία

«Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε άρχισαν όλα γιατί ήμουν μόλις 5 ετών. Εκείνο που θυμάμαι ήταν ότι είχα νοσηλευτεί γιατί έσπασα το πόδι μου άσχημα και επειδή αρνιόμουν να φάω ό,τι μου σέρβιραν στο νοσοκομείο, η μαμά μου αγόρασε μια ψητή πατάτα από την καντίνα και από τότε δεν τρώω κάτι άλλο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κλερ Τζόουνς. 

http://www.iefimerida.gr

Σπίτι κάτω...από τη γη!!!


Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να μένατε σε ένα σπίτι που θα βρισκόταν κάτω από την γη; Δείτε τις εικόνες και πάρτε μια ιδέα για το πως θα ήταν!!!

Δείτε φώτο...



Απίστευτο κι όμως αληθινό... Υπάρχουν άνθρωποι που κάθε τους μάτι έχει 2 κόρες!!! (φώτο)


Ο Liu Ch'ung δεν ήταν ένας απλός Κινέζος Αυτοκράτορας... Ήταν ο πρώτος άνθρωπος για τον οποίο έχει καταγραφεί η συγκεκριμένη"ιδιαιτερότητα"...

Είχε προβληθεί και σε ένα επεισόδιο του «Ripley’s Believe it or Not!!» επειδή είχε δύο ίριδες/κόρες σε κάθε ένα από τα μάτια του.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια κατάσταση που ονομάζεται "pupula" (διπλής όψης) και υπάρχουν μόλις λίγες δεκάδες άνθρωποι στον κόσμο που το έχουν...

Δείτε τις φωτογραφίες:




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger