Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Με βλέπει πιπινάκι...

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013


































Σοκ - Ανδρας έκοψε τις φλέβες του μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια εκπομπής [βίντεο]


Πανικός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης, έξω από το στούντιο της εκπομπής «Today Show», όταν ένας άνδρας που παρακολουθούσε τη ζωντανή εκπομπή του NBC επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του.

Ο άνδρας, και ενώ η εκπομπή του αμερικανικού καναλιού ήταν στον αέρα, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να κόβει τις φλέβες του. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο για λόγους ασφαλείας επενέβησαν άμεσα και απέτρεψαν τα χειρότερα, ωστόσο ο άνδρας είχε ήδη προλάβει να τραυματιστεί.

Οι κάμερες της εκπομπής δεν κατέγραψαν το συμβάν, ωστόσο άλλοι Νεοϋορκέζοι που βρίσκονταν επίσης στο σημείο για την εκπομπή βιντεοσκόπησαν το συμβάν με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων.







Χώρισε και έχασε τον έλεγχο η Μάιλι Σάιρους [εικόνες]


Είναι γνωστό ότι της αρέσουν οι τρέλες. Όπως και οι σέξι εμφανίσεις, αλλά και οι προκλητικές φωτογραφήσεις στα social media. Αλλά η Μάιλι Σάιρους πάντα πρόσεχε να μην ξεφύγει πάρα πολύ. Βλέπεις ήταν αρραβωνιασμένη με τον Λίαμ Χέμσγουρθ και ετοιμαζόταν για γάμο, άρα έπρεπε να προσέχει το look της. Ωστόσο από τότε που χώρισε, φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο για τα καλά. 

Δεν είναι μόνο οι συνεχόμενες σέξι φωτογραφίες της που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά και η προώθηση που ετοιμάζει για τη δισκογραφική επιστροφή της μέσα από το κομμάτι «We Can’t Stop». Και όπως όλα δείχνουν το single θα τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό. Η 20χρονη pop star ανέβασε στο twitter της μερικές εικόνες από το video clip που ετοιμάζει και έδειξε όλα της τα ταλέντα! 



http://www.koolnews.gr/

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ... οι μίνι φούστες στην Κίνα!


Η κινεζική αστυνομία λέει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοράνε μίνι φούστες σε δημόσια μέσα μεταφοράς για να αποφύγουν τη σεξουαλική παρενόχληση. Οι αστυνομικές αρχές προειδοποιούν ότι τα μίνι και τα καυτά σορτς προκαλούν τους άντρες. Προέβησαν στην προειδοποίηση μετά την αύξηση των κρουσμάτων σε γυναίκες.

«Οι γυναίκες πρέπει να μην κάθονται στα πάνω καθίσματα των λεωφορείων, για να αποφύγουν να τις φωτογραφίζουν με κινητά τηλέφωνα ή κάμερες και είναι καλύτερο να καλύπτουν τα πόδια τους με την τσάντα, ένα περιοδικό ή εφημερίδα», αναφερόταν επίσης στην ανακοίνωση των αρχών. Όποιος παρενοχλεί μία γυναίκα, επιπλήττεται, καταβάλει πρόστιμο και μπορεί να βρεθεί στο κρατητήριο έως και 15 ημέρες.

My Lands: Το νέο δωρεάν online παιχνίδι ήρθε και σας πληρώνει όταν κερδίζετε!



Η αυτοκρατορία του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του παίκτη.
Πάρε το μέρος των ειρηνόφιλων ξωτικών, σκοτεινών ξωτικών, ιπποτών ή δαιμόνων και μπες στο κυνήγι του μαύρου μαργαριταριού που θα σου εξασφαλίσει την κυριαρχία του κόσμου!

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή

O παίκτης καλείται να ιδρύσει πόλεις, να κτίσει κτήρια, να προπονήσει στρατούς, να εκμεταλευτεί το εμπόριο, να συμμαχήσει με άλλους κυβερνήτες και να ανακαλύψει εγκαταλελειμμένους οικισμούς που κρύβουν πολύτιμα μαργαριτάρια!
Και μη ξεχνάτε ότι η επιτυχημένη στρατηγική ανταμείβεται με πραγματικά χρήματα στο My Lands!

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή



“Αναστάτωσε” τους φίλους της στο instagram με αυτή της την φωτογραφία! [φώτο]


Στόμα, χαμόγελο,κορμί, όλα είναι τέλεια πάνω της!...

Ο λόγος για την πρώην αγαπημένη του George Clooney, Elisabetta Canalis, που έχει το κορμί, αφού κάνει γυμναστική καθημερινά και τρέφεται σωστά! Ο νέος της αγαπημένος είναι personal trainer, γι' αυτό το λόγο κάνει γυμναστική κάθε μέρα! Βρε τι έχασε ο πασίγνωστος ηθοποιός!



Αεροπλάνο της Air China χτυπήθηκε από ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας (Φωτογραφίες)


Η είδηση είναι από τα κινεζικά πρακτορεία ειδήσεων ενώ συνέβη στης 4 Ιουνίου του 2013, και αφορούσε ένα αεροσκάφος της Air China που είχε πληγεί από ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας.

Όλα συνέβησαν το πρωί της 4ης Ιουνίου του 2013, όταν ένα Boeing 757 της Air China, το οποίο πετούσε από το Τσενγκντού προς τη Guangzhou, και ήταν σε υψόμετρο 26.000 ποδιών (8.000 μέτρα), χτυπήθηκε από άγνωστο αντικείμενο. Το περιστατικό συνέβη 20 λεπτά μετά την απογείωση, αλλά δεν προκάλεσε τραυματισμούς μεταξύ των επιβατών και των μελών του πληρώματος.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα Boeing 757 είχε απογειωθεί στις 10:11 π.μ. (τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο στο Chengdu και μετά από περίπου 20 λεπτά πτήσης, παρουσιάστηκε το πρόβλημα, που έκανε το αεροπλάνο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Shuangliu.

Οι πιλότοι του Boeing 757, είχαν ενημερώσει τον πύργο ελέγχου ότι θα προσγειωθούν για μια «μηχανική βλάβη», αλλά ένας από τους επιβάτες της πτήσης, πήρε φωτογραφίες του αεροσκάφους στο έδαφος και οι εικόνες έδειξαν μια πολύ διαφορετική εικόνα από την εικαζόμενη αιτία της μηχανικής βλάβης. Η μύτη του αεροπλάνου είχε εμφανώς καταστραφεί, σαν να είχε συγκρουστεί με άλλο αεροσκάφος.

Οι αερολιμενικές αρχές της χώρας ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για να βρουν τη λύση για την αιτία του ατυχήματος, και να δικαιολογεί το γεγονός ότι το αεροπλάνο είχε συγκρουστεί με ένα πουλί.

Βεβαίως, δεδομένου ότι η διάμετρος και το είδος των επιπτώσεων, θα κάνει τους αναγνώστες να αναρωτιούνται: τι είδους πτηνού ή πτηνών ήταν, δεδομένου ότι το περιστατικό συνέβη στα 8000 μέτρα. Αν τελικά ήταν από κάποιο πτηνό θα μπορούσε να είναι μόνο από έναν πτερόσαυρο ο οποίος έχει εξαφανιστεί πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη το 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε τις φωτογραφίες




http://www.apocalypsejohn.com/

Σκύλος έσωσε νεογέννητο που βρήκε στα σκουπίδια!


Ένας σκύλος έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα νεογέννητο μωρό που βρήκε σε χωματερή στην Ταϊλάνδη, μέσα σε μία πλαστική σακούλα.

Ο Πούι, όπως ονομάζεται ο σκύλος, όταν βρήκε το μωρό, πήρε με τα δόντια του τη σακούλα μέσα στην οποία ήταν τυλιγμένο το μωρό και έτρεξε στο σπίτι του αφεντικού του.

Όταν έφτασε άρχισε να γαβγίζει με μανία ώστε να τραβήξει την προσοχή και τότε τον άκουσε η ανιψιά του αφεντικού του η οποία πλησίασε και όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για παιδί έτρεξε να φωνάξει τη μαμά της.

Όταν εκείνη άνοιξε τη σακούλα είδε πως το μωρό, το οποίο μάλιστα είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο, έδειχνε αδύναμο και ωχρό στην όψη. Αμέσως λοιπόν το μετάφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και το φρόντισαν. Αμέσως του χορήγησαν οξυγόνο ενώ τώρα η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Ζύγιζε μόλις 2,200 γραμμάρια ενώ πρέπει να είχε γεννηθεί πρόωρα, γύρω στους 7 ½ μήνες κύησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές θα δώσουν στον σκύλο ένα δερμάτινο κολάρο και ένα παράσημο στο αφεντικό του για τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και κατάφερε τελικά να σώσει τη ζωή του νεογέννητου.


Φτιάχνουν γλειφιτζούρι από μητρικό γάλα!


«Τι άλλο θα σκεφτούν για να πλουτίσουν», αναρωτιέται κανείς διαβάζοντας ότι αμερικάνικη εταιρεία βγάζει στην αγορά γλειφιτζούρι από μητρικό γάλα! Η εταιρεία Lollyphile στις ΗΠΑ «λανσάρει» τη νέα γεύση, προκειμένου να κερδίσει περισσότερους πελάτης.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι οι φιλές του είναι σε ηλικία αναπαραγωγής και το γάλα τους είναι νοστιμότατο. «Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι με αυτή τη γεύση», δήλωσε ο Jason Darling συμπληρώνοντας ότι «είναι κρίμα που οι άνθρωποι δεν μπορούμε να θυμηθούμε τη γλυκιά εκείνη γεύση του γάλακτος της μαμάς μας».

Πάντως, τα γλειφιτζούρια δεν φτιάχνονται από αληθινό μητρικό γάλα, αλλά έχουν τη γεύση του.

Τα γλειφιτζούρια ήδη κυκλοφορούν στην αμερικανική αγορά και κοστίζουν 10 δολάρια τα τέσσερα.

attikipress.gr

Tο απίστευτο μήνυμα που άφησε γυναίκα οδηγός σε τροχονόμο


Έχουμε  δει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα που αφήνουν κάτω από τον αριστερό υαλοκαθαριστήρα οδηγοί, όμως το συγκεκριμένο είναι πραγματικά το πιο επικό που έχουμε δει ποτέ.  

Η Νατάσα από την Καβάλα πήγε στην Αλεξανδρουπολη και θέλοντας να παρκαρει το αυτοκίνητό της έψαξε σε όλα τα τριγύρω περίπτερα να βρει κάρτα στάθμευσης, αλλά δε τα κατάφερε.

Έτσι αποφάσησε να αφήσει σε ένα φάκελο με 0,60€ και έξω απο το φάκελο να απευθυνθεί στον δημοτικό αστυνόμο με το παρακάτω μήνυμα:

Κύριε Δημοτικέ Αστυνόμε… μη με γράφετε. Μέσα ο φάκελος έχει 0,60 €. Ανοίξτε τον και πάρτε τα.

Δε βρήκα σε κανένα περίπτερο της πόλης σας κάρτα στάθμευσης.

Εγώ είμαι από την όμορφη Καβάλα. Καλημέρα σας κιόλας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με εκτίμιση Νατάσα [...]

Υ.Γ. FACEBOOK: [...] Natasa.

Αν είσαι κάτω απο 40 κάνε μου Add.

Σοκάρει ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου: Ήρθε με μαχαίρι και μου ζήτησε να του...


Πέντε χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεριανόπουλου, που καθήλωσε το πανελλήνιο, η δίκη του Γεωργιανού δολοφόνου του, συνεχίζεται σήμερα, αν και είχε αναβληθεί για τις 21 Μαϊου.

Σήμερα, από την αίθουσα του εφετείου Αθηνών, ο Γεωργιανός, με απόλυτη ψυχαραιμία, επανέλαβε, όσα είχε πει και στο παρελθόν, σχετικά με τον τρόπο με τον οποία έδωσε τέλος στη ζωή του άτυχου ηθοποιού.

«Ήρθε μπροστά μου, ενώ είχα τα μάτια κλειστά …και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε να του πάρω π@π@» είπε και πρόσθεσε «φοβήθηκα, θύμωσα, θόλωσα. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς … Τον σκότωσα…Από ένστικτο άμυνας λειτούργησα έτσι. Ίσως τον χτύπησα. Μπορεί να σας φαίνεται εύκολο αλλά εγώ βασανίζομαι… Δεν είμαι δολοφόνος. . Δεν ήξερα αν ήθελε να με γ@μ@σ@ι ή να με σκοτώσει… Είμαι ένας απλός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα το έκανα» είπε Νταβίντ Μουρτχικνέλι.

αAρνήθηκε ότι εκδιδόταν στις διάφορες πλατείες, ενώ επέμεινε, ότι δεν είχε συναντήσει ξανά τον ηθοποιό, παρόλο που οι μάρτυρες ισχυρίζονται το αντίθετο. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε«δεν είμαι π@υστ@ς!»

«Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου…. εγώ αισθάνομαι ένοχος, γιατί αφαίρεσα μια ζωή» είπε στην αρχή της απολογίας του ο Νταβίντ Μουρτχικνέλι, ο οποίος επιμένει ωστόσο, πως ο άτυχος ηθοποιός τον απείλησε πρώτος, προκαλώντας την οργή του.

Ο δικηγόρος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, δήλωσε λίγο μετά την πρώτη αναβολή της δίκης : «Μιλάμε για άνθρωπο απόλυτα συναισθηματικό, πολύ τρυφερό που αποκλείεται να έχει κάνει πράξη βίας»

Αντίθετα, η πλευρά του Γεωργιανού υποστήριξε στο δικαστήριο, ότι ο ηθοποιός με την συμπεριφορά του προκάλεσε την οργή του θύτη, που θεώρησε ότι θίχτηκε σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό αντέδρασε ακραία.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Δημήτρης Γκαβέλας είπε: «ο Σεργιανόπουλος είχε διπλή ζωή, άλλη ζωή φαινόταν έξω και άλλη ήταν η προσωπική του ζωή».

Η πλευρά του Γεωργιανού υποστηρίζει, ότι με βάση τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο σώμα του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο φόνος έγινε πολλές ώρες νωρίτερα από τις πρώτες εκτιμήσεις.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γεωργιανός, αμέσως μετά την δολοφονία είχε την ψυχραιμία φεύγοντας να αρπάξει το λάπτοπ, χρήματα αλλά και το κινητό του Νίκου Σεργιανόπουλου.

thestival

Δείτε τι βρήκε μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη μέσα σε ένα λουκάνικο


Τη στιγμή που τα είχε βάλει για μαγείρεμα η 52χρονη Krod Yotchomrang από την Ταϊλάνδη βρήκε μέσα σε ένα από τα λουκάνικα ένα... γατάκι! 

To περίεργο είναι ότι αν και στην αρχή της ήρθε αηδία, τελικά μετέτρεψε το πτώμα σε...ναό στον οποίο πολύς κόσμος έρχεται για να προσευχηθεί!


ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος 6 εβδομάδων ξεψύχησε γιατί 3 γιατροί αδιαφόρησαν για τη θεραπεία του!


Συγκλονίζει η ιστορία ενός μωρού μόλις έξι εβδομάδων το οποίο πέθανε αφού τρεις γιατροί αδιαφόρησαν ουσιαστικά για την ασθένεια του που ήταν θεραπεύσιμη!

Το μωράκι είχε έναν περίεργο βήχα και για το λόγο αυτό, οι γονείς του το πήγαν σε τρεις γιατρούς! Όμως και οι τρεις έστελναν στο σπίτι του το βρέφος.

Κάποιες ώρες μετά την τρίτη επίσκεψη των γονιών με το παιδί στους γιατρούς, ο μικρός James πέθανε.

Το βρήκε η 33χρονη μητέρα του Μandy, νεκρό στην κούνια. Το πρόσωπό του είχε γίνει μπλε και έβγαινε αίμα από τη μύτη του.
Η 33χρονη προσπάθησε να το επαναφέρει στη ζωή μπροστά στα μάτια της άλλης 2χρονης κόρης της. Όμως παρά τις απεγνωσμένες της προσπάθειες, δεν τα κατάφερε.

«Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου και ούρλιαζα. Κάλεσε το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά. Μπορώ να θυμηθώ την γεύση του αίματός του στο στόμα μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συνέβη σε εμένα» λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η αιτία του θανάτου του μικρού  ήταν η συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες αλλά και μία φλεγμονή που είχε στο λαιμό  η οποία δημιουργήθηκε από ιογενή λοίμωξη.

Σύμφωνα με ένα γιατρό, αν ο μικρός James είχε νοσηλευτεί, θα σωζόταν!

Πάντως οι τρεις γιατροί που είδαν το παιδί ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν τίποτα για τα αναπνευστικά του προβλήματα, κάτι το οποίο αρνείται η οικογένεια.
 

star.gr

Θεσσαλονίκη: Τα μηνύματα που στέλνουν οι ΓYΜΝΟΙ ποδηλάτες!


Για 6η συνεχόμενη χρονιά οι Θεσσαλονικείς λάτρεις του ποδηλάτου θα πετάξουν ταρούχα τους και θα συμμετάσχουν στην διεθνή γuμνή ποδηλατοδρομία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή.

Με σύνθημα "Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην ''άσεμνη'' έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στην ρύπανση. Ελάτε όσοι γuμνοί τολμάτε" στοχεύουν στην προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου που ρυπαίνει το περιβάλλον.

Ποδηλάτες που συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στην διοργάνωση μίλησαν στο parousiazw.gr για την γιορτή και τα μηνύματα της. "Είναι μία ωραία και πρωτότυπη διοργάνωση. Ο σκοπός της είναι ανιδιοτελής και στοχεύει στην ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης του κόσμου. Το γuμνό δεν είναι ούτε προκλητικό, ούτε ντροπή. Είναι ώρα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη διώχνοντας τα κόμπλεξ μας. Κάθε χρόνο μαζεύετε όλο και περισσότερος κόσμος. Είναι μία ωραία γιορτή, έχει πλάκα και θα λέγαμε ότι προωθεί τον τουρισμό της πόλης" λέει ο Νίνο Π.

Η Άννα Φ. μίλησε για το μήνυμα της εκδήλωσης αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου στο γuμνό. "Στην γuμνή ποδηλατοδρομία έχω πάει 2 φορές. Αν και δεν είμαι από τους φανατικούς που συμμετέχουν κάθε χρόνο ή βοηθάν στην διοργάνωση της θα δώσω και φέτος το παρόν γιατί μ αρέσει το ποδήλατο. Είναι ένα μέσο που μας φέρνει πιο κοντά στην φύση και το γuμνό είναι η φύση μας. 

Το σημαντικότερο απ όλα είναι το οικολογικό μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο ενισχύουν κυρίως το body painting δίνοντας έτσι χρώμα και ένα πιο όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που αρέσει ακόμα και στους πιο αρνητικούς".





newsit.gr

Έκοψε τις ανάσες των τηλεθεατών η σημερινή εμφάνιση της Φαίης


Έκοψε ανάσες με τη σημερινή της εμφάνιση η Φαίη Σκορδά. Με μαύρο μαγιό και με ένα λευκό τρυπητό φόρεμα παραλίας καθόταν στην ακρογιαλιά ατενίζοντας τη θάλασσα. 



Προσφέρει 1 εκατ. δολάρια σε όποιον αποδείξει το μαθηματικό πρόβλημα!


Ο Andrew Beal είναι ένας δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης και θρυλικός παίκτης του πόκερ που παρότι δεν είναι μαθηματικός είναι υπεύθυνος για μια εικασία ένα ανοικτό πρόβλημα που φέρει το όνομα του :

Την λεγόμενη Εικασία BEAL γνωστή πλέον και ως Εικασία του 1 εκατ. δολαρίων.

«Αν Ax + By = Cz, όπου A, B, C, x, y και z είναι θετικοί ακέραιοι και x, y και z είναι όλοι τους μεγαλύτεροι από το 2, τότε οι A, B και C πρέπει να έχουν ένα κοινό πρώτο παράγοντα.»

Για παράδειγμα στην ισότητα : 33+63=35 το 3 είναι κοινός παράγοντας των 3,3,6 και επίσης πρώτος αριθμός .

Ο Beal προσφέρει το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων ν σε όποιον κατορθώσει να αποδείξει την εικασία ή να βρει ένα αντιπαράδειγμα.

Κατά μια εκδοχή η εικασία ήταν γνώστη από το 1997 και αποδίδεται στον αμερικανό μαθηματικό Daniel Mauldin αλλά ο Beal ήταν αυτός που επικήρυξε το πρόβλημα.

Ίσως δεν περιβάλλεται από τον θρύλο του τελευταίου θεωρήματος του Fermat αλλά το χρηματικό έπαθλο δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τούρκοι αστυνομικοί έκαναν πλιάτσικο σε ΑΤΜ! Δείτε το βίντεο.

Στην τουρκική εξέγερση συνεχίζουν να προκύπτουν βίντεο με γεγονότα προς συζήτηση και ειδικά για τον ρόλο της τουρκικής αστυνομίας η οποία, έχει εκπλήξει τον πλανήτη (όχι εμάς) με την βιαιότητα που την διακρίνει.

Οι εικόνες που δείχνουν αστυνομικούς σε κατάσταση αμόκ, έκαναν το γύρο του κόσμου. Μια ομάδα αστυνομικών προσπαθούν με κλωτσιές να ανοίξουν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης! Δηλαδή αυτή τη στιγμή έχουμε αστυνομικούς επίδοξους πλιατσικολόγους, μάλλον σε λάθος άτομα απευθύνθηκε ο Ερντογάν όταν είπε αυτή την λέξη!



Οι προικισμένοι άντρες...

































Βερίκοκο: Σύμμαχος στη δίαιτα



Πορτοκαλοκίτρινο φρούτο, ιδιαίτερα σαρκώδες, χυμώδες με πλούσια γλυκιά γεύση και σημαντικά οφέλη για την υγεία. Στην παραδοσιακή ιατρική το βασικό φαρμακευτικό τμήμα του ήταν ο πυρήνας του. Επίσης, θεωρείται πηγή ζωής και μακροζωίας ενώ ο Νομπελίστας G.S.Whipple, το 1934, χαρακτήρισε το βερίκοκο ισάξιο του συκωτιού όσον αφορά την αναδημιουργία της αιμοσφαιρίνης.

Παγκοσμίως την μεγαλύτερη παραγωγή την έχουν οι Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα η Καλιφόρνια, ενώ ακολουθούν το Ιράν, η Κίνα, η Ισπανία, η Συρία και η Γαλλία. Η Ελλάδα κατέχει την 6η Θέση στην Ευρώπη με παραγωγή μεγαλύτερη από 40.000 τόνους το χρόνο.

Περιεκτικότητα σε θρεπτικά στοιχεία

Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Α και περιέχει υδατάνθρακες, πεκτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, β-καροτένιο, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, ενώ συνάμα αποτελεί κύρια πηγή κυτταρινών. Δεν περιέχει καθόλου χοληστερίνη και νάτριο.

Πίνακας 1:
Βερίκοκο, 100g
Διατροφικά στοιχεία ανά 100g
Θερμίδες 48 kcal
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 11 g
- Σάκχαρα 2.4g 
- Φυτικές ίνες 2.1g 
Λίπος 0.3 g
Πρωτεΐνη 1.4 g
Θειαμίνη (Βιτ. B1) 0.03 mg 3%
Ριβοφλαβίνη (Βιτ. B2) 0.04 mg 3%
Νιασίνη (Βιτ. B3) 0.6 mg 4%
Βιταμίνη Α RAE 96 mcg 11%
Βιταμίνη B6 0.05 mg 4%
Βιταμίνη Ε 0,89 mg 6%
Βιταμίνη C 10 mg 11%
Ασβέστιο 13 mg 1%
Σίδηρος 0.39 mg 5%
Μαγνήσιο 10 mg 3%
Φώσφορος 23 mg 3%
Ψευδάργυρος 0.20 mg 2%
Τα ποσοστά είναι σύμφωνα με τις USσυνιστώμενες ημερήσιες συστάσεις για ενήλικες.
ΠΗΓΗ: USDA Nutrient database


Οφέλη για την υγεία

Δυστυχώς, επειδή το βερίκοκο δεν έχει μελετηθεί μεμονωμένα, οι φαρμακευτικές του ιδιότητες δεν έχουν ανιχνευτεί πλήρως. Ωστόσο, τα βερίκοκα βρίσκονται ψηλά στη λίστα των φρούτων και λαχανικών που βοηθούν στην πρόληψη ορισμένων μορφών καρκίνου (Breast J. 2007)-κυρίως του πνεύμονα και πιθανώς και του παγκρέατος- οι οποίοι σχετίζονται με το κάπνισμα και οι όγκοι τους αντιμετωπίζονται εξαιρετικά δύσκολα. 

Αυτό συμβαίνει γιατί τα βερίκοκα, όπως και άλλα ανοιχτόχρωμα πορτοκαλί φρούτα ή λαχανικά, περιέχουν μεγάλες ποσότητες β-καροτένιου, μια μορφή βιταμίνης Α που στις εργαστηριακές δοκιμές αποδεικνύεται ισχυρή ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα και του δέρματος.

Επίσης, το β-καροτένιο συντελεί στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, μέσω της αύξησης της δραστικότητας των προστατευτικών φυσικών φονικών κυττάρων, τα οποία αποτελούν ένα ξεχωριστό πληθυσμό λεμφοκυττάρων που έχουν την ικανότητα να επιτίθενται σε κύτταρα που έχουν προσβληθεί από ιούς.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι το β-καροτένιο είναι το πιο διαδεδομένο καροτενοειδές που περιέχεται σε τρόφιμα φυτικής προέλευσης. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι φρούτα και λαχανικά με βαθύ κίτρινο ή πορτοκαλί χρώμα, όπως είναι τα βερίκοκα, το πεπόνι, η ντομάτα και τα καρότα. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα που τρώνε πολλά από τα παραπάνω φρούτα και λαχανικά παρουσιάζουν μικρότερα ποσοστά καρκίνου του πνεύμονα και του λάρυγγα.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο βασικός προστατευτικός παράγοντας είναι το β-καροτένιο, αν και συνηγορούν στο ότι υπάρχουν και άλλοι άγνωστοι ακόμη παράγοντες στα βερίκοκα και σε άλλες τροφές που συμβάλλουν θετικά.

Σήμερα, τα βερίκοκα θεωρούνται τροφή ισχυρά προληπτική ενάντια στον καρκίνο και ιδανική για τους πρώην καπνιστές. Οι πλούσιες σε β-καροτένιο τροφές φαίνεται πως έχουν την ικανότητα να μειώνουν τις άδηλες καρκινικές συνέπειες του καπνίσματος. 

Ακόμη, τα βερίκοκα ενδείκνυνται στην αναιμία, κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε σίδηρο καθώς προάγουν την αιμοποίηση. Επίσης, είναι πολύτιμα και σε αυτούς που παρακολουθούν μια δίαιτα αδυνατίσματος, γιατί οι υδατάνθρακες, που περιέχουν, ικανοποιούν την αίσθηση του γλυκού, χωρίς να προσδίδουν πολλές θερμίδες.

Γενικά είναι πολύ εύπεπτα και θρεπτικά καθώς συνιστώνται για παιδιά που παρουσιάζουν καθυστερημένη ανάπτυξη αλλά και κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Χρησιμοποιείται φρέσκο για τη θεραπεία της διάρροιας, λόγω της στυπτικής του δράσης, αντιθέτως χρησιμοποιείται αποξηραμένο για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. 

Αντιλαμβανόμαστε επομένως ότι η φύση δια μέσου των τροφίμων της, δεν μας προσφέρει μόνο τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την επιβίωση μας αλλά μας δίνει απλόχερα πολύτιμες δραστικές ουσίες που θωρακίζουν την υγεία μας.

Προτεινόμενος τρόπος κατανάλωσης

Αναζητήστε βερίκοκα τα οποία δεν είναι γδαρμένα, παραμορφωμένα, μουχλιασμένα ή ζαρωμένα. Αγοράστε μόνο ό,τι θέλετε να καταναλώσετε τις αμέσως επόμενες ημέρες. Προτού τα καταναλώσετε πρέπει να τα πλύνετε με άφθονο ζεστό νερό. Για μέγιστο όφελος, καλύτερα να τρώτε ξερά βερίκοκα. Έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε β-καροτένιο από ότι τα ωμά (J Agric Food Chem. 2005). 

Ιδιαίτερη προσοχή όμως, στο χρώμα του φρούτου και περισσότερο στα αποξηραμένα βερίκοκα γιατί πολύ συχνά θειαφίζονται για να πάρουν ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα αντί του φυσικού τους που είναι καφέ πορτοκαλί. Τα βερίκοκα που δεν ψεκάζονται με θειάφι είναι γευστικότερα από τα υπόλοιπα. Προσοχή όμως και στο κουκούτσι του. Πιο συγκεκριμένα, ο πυρήνας είναι δηλητηριώδης λόγω της αμυγδαλίνης που περιέχει. Η κατανάλωση πολλών κουκουτσιών μπορεί να προκαλέσει σοβαρή δηλητηρίαση, ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενος τρόπος αγοράς και συντήρησης

Εποχή συγκομιδής θεωρούνται οι μήνες Μάιος και Ιούνιος. Έχει παρατηρηθεί ότι το πλήρες ωριμασμένο βερίκοκο περιέχει μεγαλύτερα ποσοστά καροτενοειδών κατά 200% σε σχέση με τα άγουρα βερίκοκα. Επιλέξτε τα καλά χρωματισμένα, τρυφερά φρούτα που δεν είναι ούτε πρασινωπά ούτε τείνουν να ζαρώσουν. Το σαρκώδες και χυμώδες περικάρπιο είναι εύγευστο και γλυκό. Το εξωτερικό του βερίκοκου (φλούδα) είναι λεπτό, συνήθως χνουδωτό και είναι χρώματος κίτρινου με μερικές κόκκινες κηλίδες στη μπροστινή του πλευρά. 

Όσον αφορά τη χώρα μας, η Ελληνική ποικιλία Διαμαντοπούλου έχει τα πιο νόστιμα βερίκοκα. Είναι εξαιρετικά αρωματικά, αλλά δύσκολα στη μεταφορά τους, αφού είναι αρκετά ευαίσθητα. Η πιο κοινή ποικιλία στην Ελλάδα πάντως είναι τα βερίκοκα Μπεμπέκου που είναι μεγαλύτερα μεν, αλλά όχι τόσο αρωματικά και γλυκά. 

Προτεινόμενος τρόπος μαγειρέματος

Το βερίκοκο καταναλώνεται νωπό σαν φρούτο. Επίσης μπορεί να καταναλωθεί και αποξηραμένο, γίνεται μαρμελάδα, γλυκό, κομπόστα, χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και γίνεται λικέρ, χυμός και συστατικό ανάμεικτων χυμών.

http://www.iatronet.gr/default.asp


Ζώδια 2013-2015: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα επόμενα 2 χρόνια!

 


Πώς θα είναι τα επόμενα 2 χρόνια για κάθε ζώδιο; 
Διάβασε τις προβλέψεις της επόμενης διετίας από την Χρύσα Συκά! 

Η κρίση έχει αναστατώσει όλο τον κόσμο. Τα χρόνια του Ιχθύ φέρνουν αλλαγές στην υλιστική κοινωνία μας, την κάνουν πιο ανθρώπινη και δημιουργούν ένα κόσμο όπου ο άνθρωπος θα ζει για τον άνθρωπο και θα κυριαρχεί η πνευματικότητα. Διάβασε πως θα είναι τα επόμενα δυο χρόνια, τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τις λιγότερες απώλειες, πως θα είναι η συναισθηματική σου ζωή, πως θα ξεπεράσεις την κρίση και θα οδηγηθείς σε ένα λιμάνι όπου θα νιώθεις χαρά και ικανοποίηση για τη ζωή σου. 

ΚΡΙΟΣ Είσαι ζώδιο της φωτιάς, δυναμικό. Πέρασες πολλές απογοητεύσεις και ανατροπές και τα επόμενα δυο χρόνια θα ακολουθήσεις νέους δρόμους. Οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν αν κάνεις προσεκτικά βήματα έστω και με μικρές απώλειες. Τη νέα σου ζωή θα στηρίξει ο Δίας στο Λέοντα από το καλοκαίρι του 2014 αλλά και ο Κρόνος που θα μπει στον Τοξότη τον Δεκέμβριο του 2014. Προσοχή λοιπόν μέχρι το καλοκαίρι του 2014. 2014 Ριζικές αλλαγές θα συμβούν αυτήν την χρονιά στη ζωή σου. Το σύνθημα για την αρχή των εξελίξεων θα δοθεί το Μάρτιο. Κράτα τις ισορροπίες. Ο Ουρανός θα μείνει όλη τη χρονιά στο ζώδιό σου και θα σου φέρει αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Η χρονιά κρύβει εκπλήξεις που θα συνειδητοποιήσεις από τον Οκτώβριο και μετά. Με τον Δία στον Καρκίνο ως τον Ιούλιο θα προβληματιστείς έντονα για την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Αύγουστος-Σεπτέμβριος θα είναι ευνοϊκοί μήνες. Προσοχή στα έξοδα όλο το καλοκαίρι. Υπομονή! 2015 Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι το καλοκαίρι σε κάνει πιο δημιουργική. Δεν αποκλείεται να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ένα σχέδιο που ξεκίνησε προς το τέλος του 2014 σε απασχολεί ή μπορεί και ένας έρωτας. Μάρτιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο παίρνεις αποφάσεις. Ιούλιο, Αύγουστο τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Ιανουάριος, Μάιος, Ιούνιος είναι επίσης πολύ ευνοϊκοί μήνες. Καλός μήνας για την ερωτική σου ζωή ο Αύγουστος. Το 2015 θα νιώσεις ότι βαδίζεις πιο σταθερά και τα σχέδιά σου θα έχουν επιτυχία. 

ΤΑΥΡΟΣ Είσαι σταθερή και γήινη και είναι γνωστό ότι δεν αγαπάς τις αλλαγές. Ο Πλούτωνας έχει αναλάβει την αναμόρφωσή σου και το όφελος θα το καταλάβεις από τα μέσα του 2015 και μετά. Θα συμβούν θετικές αλλαγές έστω και με κάποιο κόστος. Ο Ουρανός στον Κριό δημιουργεί προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην ανησυχείς γιατί ξέρεις να επιβιώνεις και θα τα καταφέρεις. 2014 Με τον Κρόνο στο Σκορπιό δοκιμάζονται οι σχέσεις σου. Κοπιάζεις για να τα καταφέρεις. Μέχρι τον Ιούνιο, με τον Δία στον Καρκίνο, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες ενώ ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Ταξίδια, εμπόριο, επικοινωνία επίσης ευνοούνται. Ο Πλούτωνας σου ζητάει να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά κάνοντας αλλαγές. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε δεν σου προσφέρει τίποτα πια. Την άνοιξη τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται. Το δεύτερο εξάμηνο πρόσεχε την υγεία σου. Κόψε τις κακές συνήθειες. Το ίδιο διάστημα, οικογένεια, σπίτι και περιουσιακά σε προβληματίζουν. 2015 Φεύγοντας ο Κρόνος από τον Σκορπιό σε δίδαξε πολλά. Το 2015 σχέσεις και προσωπική ζωή αποκαθίστανται. Τώρα πια, ξέρεις τι ζητάς από σχέσεις και συνεργασίες. Μην βιάζεσαι όμως να πανηγυρίσεις. Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο και εκεί θα δώσεις τις οριστικές λύσεις. Η απόφαση για ένα διαζύγιο είναι ένα πιθανό σενάριο. Μην απογοητεύεσαι. Οκτώβριο, Νοέμβριο νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να φέρνει αλλαγές στα σχέδιά σου. Αύγουστο, Σεπτέμβριο θα επωφεληθείς οικονομικά.... 


ΔΙΔΥΜΟΣ Είσαι ζώδιο του αέρα, παιδί του Ερμή και έχεις τις αλλαγές στο αίμα σου. Ξέρεις να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου, να προσαρμόζεσαι και να τα καταφέρνεις. Από το Δεκέμβριο του 2014, ο Κρόνος περνά στον Τοξότη, απέναντί σου, και τότε θα πρέπει να προσέξεις σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου. Οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν από εφορίες, τράπεζες κλπ. Προσοχή στην υγεία. 2014 Ο Άρης στο Ζυγό, το πρώτο εξάμηνο, σου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα. Ο Δίας στον Καρκίνο επίσης ευνοεί τα οικονομικά σου, αν τα χειριστείς προσεκτικά. Περνώντας από τον Ιούλιο και μετά στον Λέοντα βελτιώνεται η καθημερινότητά σου. Ταξίδια και εμπόριο ευνοούνται. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές στο φιλικό κύκλο και στην κοινωνική σου ζωή. Προσοχή στην υγεία τον Σεπτέμβριο. 2015 Ο Δίας στον Λέοντα, το πρώτο εξάμηνο, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις βελτιώσεις. Μην αφήνεις άλλα πρόσωπα να μπερδεύονται στα οικονομικά σου. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα κάνεις τον Απρίλιο. Η οικογενειακή σου ζωή θα βελτιωθεί, μπορεί να αλλάξεις σπίτι, να συγκατοικήσεις ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ιούλιο, Αύγουστο η καθημερινή σου ζωή μπορεί να έχει προβλήματα, όμως αυτό θα αποκατασταθεί από Σεπτέμβριο. Από τον Οκτώβριο, με τον Κρόνο στον Τοξότη, χρειάζονται προσοχή σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή τον Φεβρουάριο, τον Μάιο, τον Ιούνιο και το φθινόπωρο. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο Δίας στο ζώδιό σου αλλά και ο Κρόνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κρίση. Σαν ζώδιο του νερού και παιδί της Σελήνης σε απασχολούν το σπίτι και η οικογένεια. Δύσκολα ξεκολλάς από το παρελθόν και τις ρίζες και οποιαδήποτε απόρριψη δεχτείς σε πληγώνει. Τώρα όμως όλα αλλάζουν και κυρίως οι σκέψεις και οι ιδέες σου. Όσο και αν σε πονάει, μια νέα κατάσταση ξεκινάει που θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται αυτό. Αρχίζεις και αναθεωρείς τις απόψεις σου, κάνεις τους απολογισμούς σου. Δες τα νέα δεδομένα με αισιοδοξία. 2014 Ο Ουρανός φέρνει ανατροπές στα επαγγελματικά, αλλαγή πορείας ή αλλαγή συνεργατών. Ο Δίας στο ζώδιό σου, το πρώτο εξάμηνο, φέρνει χαρές, η ζωή σου καλυτερεύει, τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται. Ο Ποσειδώνας σου δίνει καλή ψυχική διάθεση. Ο Άρης στο Ζυγό, το πρώτο εξάμηνο, φέρνει αλλαγές στην οικογένεια, ειδικά την άνοιξη όπου προκύπτουν ζητήματα με τον σύντροφο ή περιουσιακά. Το κλίμα τότε θα είναι εκρηκτικό. Ευτυχώς ο Κρόνος στον Σκορπιό σταθεροποιεί τα σχέδιά σου. 2015 Με τον Δία στην Παρθένο, το δεύτερο εξάμηνο, έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητά σου αλλά και ευχάριστα νέα. Αλλάζουν οι συνήθειές σου. Είσαι πιο ενεργητική. Το πρώτο εξάμηνο, με τον Δία στον Λέοντα, ευνοούνται τα οικονομικά σου. Ιούνιο και Σεπτέμβριο πρόσεχε την υγεία σου. Κράτα τις ισορροπίες στα επαγγελματικά. Ο Κρόνος σε περιορίζει. Ο Ποσειδώνας σε ευνοεί. 


ΛΕΩΝ Είσαι ζώδιο της φωτιάς, σταθερό και όσο δύσκολα και αν περνάς τώρα, το μέλλον θα σε αποζημιώσει. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, θα δοθούν λύσεις. Ο Ουρανός σου ανοίγει το δρόμο και φέρνει πολύ καλές αλλαγές. Τα ταξίδια ευνοούνται. Ο Κρόνος στον Σκορπιό σε πιέζει με περισσότερες υποχρεώσεις. Ξεκαθαρίζει όμως οτιδήποτε δεν στηρίζεται σε υγιείς βάσεις. Μπαίνοντας ο Δίας στο ζώδιό σου, από τον Ιούλιο του 2014 μαζί με τον Κρόνο στον Τοξότη, από τον Δεκέμβριο του 2014 θα ευνοηθείς, θα ανανεωθείς και θα νιώσεις ευτυχισμένη. 2014 Ο Δίας στο ζώδιό σου, το δεύτερο εξάμηνο, θα σε ευνοήσει. Ο Ουρανός στον Κριό πραγματοποιεί τα σχέδιά σου. Ο Κρόνος στον Σκορπιό δημιουργεί θέματα στην οικογενειακή σου ζωή και βάζει φρένο σε κάθε επεκτατικό σχέδιο. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις ηλικιωμένα πρόσωπα ή να προκύψουν θέματα ακινήτων που θα ζητάνε λύσεις. Ο έρωτας ευνοείται τον Ιούλιο και από Οκτώβριο ως Δεκέμβριο. Ο Άρης στο Ζυγό το πρώτο εξάμηνο φέρνει νέες γνωριμίες, μετακινήσεις αλλά και εντάσεις, ειδικά από Μάρτιο ως Μάιο. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη. 2015 Με το Δία στο ζώδιό σου σκέφτεσαι νέα σχέδια ενώ ευνοούνται οι σχέσεις σου, η απόκτηση ενός απογόνου και οι επιδιώξεις σου. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοούνται τα οικονομικά σου. Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο και προκύπτουν θέματα με σπίτι, οικογένεια και περιουσιακά. Μέχρι τότε, μπορεί να επωφεληθείς από τον Κρόνο στον Τοξότη, κάνεις νέες γνωριμίες και όλοι μιλούν για εσένα. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει όμορφες και απρόβλεπτες αλλαγές.


 ΠΑΡΘΕΝΟΣ Θα σου δοθούν ευκαιρίες σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και θα καταφέρεις να βγεις από την κρίση. Θα χρειαστεί να μείνεις ρεαλίστρια και να μην βλέπεις τις καταστάσεις επιπόλαια γιατί ο Ποσειδώνας θα προσπαθήσει να σε παρασύρει. Ο Δίας θα σε βοηθήσει. 2014 Το 2014 θα κάνεις ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου, θα επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου ενώ θα περάσεις και μια περίοδο αμφισβητήσεων. Ο Δίας στον Καρκίνο, το πρώτο εξάμηνο, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά ενώ το ίδιο διάστημα, με τον Άρη στο Ζυγό, θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου, όμως, στη συνέχεια θα βάλεις τάξη. Ο Πλούτωνας, αργά και σταθερά, φέρνει τις αλλαγές που θέλεις και τα σχέδιά σου προωθούνται. Ο Ποσειδώνας, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, σου δίνει έντονη διαίσθηση αλλά φέρνει και ψευδαισθήσεις. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σταθεροποιεί τα σχέδιά σου και φέρνει κοινωνική αναγνώριση. 2015 Με το Δία στο ζώδιό σου από τον Αύγουστο θα δώσεις προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Τον Οκτώβριο θα έχεις ευχάριστες αλλαγές. Ο Κρόνος στον Τοξότη δυσκολεύει την οικογενειακή σου ζωή, φέρνει εντάσεις ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν φροντίδα και ηλικιωμένα πρόσωπα. Τον Δεκέμβριο πρόσεχε οικογενειακά θέματα και υγεία. Ο Κρόνος στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο σταθεροποιεί τα σχέδιά σου. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ψυχοσωματικά προβλήματα.


 ΖΥΓΟΣ Αγαπάς την ηρεμία και τη γαλήνη και οι αλλαγές σε ταράζουν. Ουρανός και Πλούτωνας θα φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές. Θα κάνεις αναθεωρήσεις, θα αντιμετωπίσεις διλήμματα. Θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να ανοίξεις νέους δρόμους στη ζωή σου. Μην παρασύρεσαι σε αδιέξοδα σχέδια. Μείνει λογική και προσαρμοστική στην πραγματικότητα. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου συνιστά να προσέχεις τα οικονομικά σου. 2014 Με τον Άρη στο ζώδιό σου το πρώτο εξάμηνο θα υπάρχουν συχνές εντάσεις, γίνεσαι πιο ανυπόμονη και βιαστική. Μείνε ήρεμη και πρόσεχε την υγεία σου. Ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή αλλά και σε περιουσιακά. Κάνε υπομονή και χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Ο Δίας στον Καρκίνο σε παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις στα εργασιακά. Περνώντας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά γίνεσαι πιο αισιόδοξη και έχεις την στήριξη αγαπημένων προσώπων. 2015 Ουρανός και Πλούτωνας φέρνουν αλλαγές, ανατροπές και μια νέα πραγματικότητα σε σπίτι, οικογένεια, σχέσεις και περιουσιακά. Ο Δίας στον Λέοντα σε ανταμείβει ως τον Αύγουστο. Άνοιξη και καλοκαίρι, οι σχέσεις σου θα είναι πιο ευχάριστες και εσύ θα αισθάνεσαι ασυνήθιστα όμορφα. Ο Κρόνος στον Τοξότη σταθεροποιεί τα σχέδιά σου. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είσαι ζώδιο του νερού, σταθερό και συναισθηματικό. Δεν ξεπερνάς εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου προσπαθεί να σε απαλλάξει από οτιδήποτε δεν αξίζει να υπάρχει πια στη ζωή σου. Ο Δίας στον Καρκίνο από τον Ιούλιο θα σε ευνοήσει. Ο Ποσειδώνας αυξάνει τη διαίσθησή σου και φέρνει ρομαντικούς έρωτες. 2014 Με τον Δία στον Καρκίνο ως τον Ιούλιο, τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται και ευνοούνται ταξίδια, σπουδές, εκδόσεις, πνευματικές εργασίες. Ο Κρόνος βάζει σε τάξη τη ζωή σου, τις σκέψεις, τα σχέδιά σου. Φεβρουάριο και Ιούλιο πρόσεχε το παρασκήνιο και την υγεία σου. Ο Άρης στον Ζυγό ως τον Ιούλιο τροφοδοτεί παρασκήνιο και σε αγχώνει. Ο Ποσειδώνας ξεδιπλώνει τα ταλέντα σου και φέρνει δίπλα σου έναν όμορφο και πνευματικό έρωτα. Ένα όμορφο ρομάντζο είναι πιθανό σενάριο τον Απρίλιο και από Ιούνιο ως Οκτώβριο. 2015 Ουρανός και Πλούτωνας πιέζουν για αλλαγές στη δουλειά και σε οτιδήποτε σε καταπιέζει. Προσοχή στην υγεία. Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο και φέρνει εντάσεις, δοκιμασίες ή ακόμα και ένα διαζύγιο. Ο Ποσειδώνας αυξάνει τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητά σου, ειδικά το Μάρτιο. Από Ιούνιο ως Οκτώβριο, η Αφροδίτη σου δίνει λάμψη και κερδίζεις τις εντυπώσεις. 


ΤΟΞΟΤΗΣ Είσαι αισιόδοξη και καλόκαρδη. Αν δεν παρασυρθείς από τον Ποσειδώνα, θα βγεις κερδισμένη. Μόνο αυτός μπορεί να σε ξεγελάσει και να σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Ο Ουρανός στον Κριό θα σου φέρει ευχάριστα γεγονότα. Ένας έρωτας, ένας απόγονος, μια νέα δουλειά ακόμα και ένα τζόκερ είναι πιθανά σενάρια. Με το Δία στον Λέοντα από τον Ιούλιο του 2014 και για ένα χρόνο θα έχεις οφέλη. 2014 Με τον Άρη στον Ζυγό ως τον Ιούλιο, η κοινωνική σου ζωή θα λάμψει και θα ενδιαφέρεσαι για τους φίλους σου. Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και θα έχεις κέρδη ως τον Ιούνιο. Ο Δίας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά θα σου φέρει τύχη. Ταξίδια, επικοινωνία, εκδόσεις ευνοούνται. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και δυνατές συγκινήσεις. Μην μπλέκεις τα οικονομικά σου με φιλικά πρόσωπα το πρώτο εξάμηνο. Ο Ποσειδώνας σε παραπλανά ειδικά σε οικογενειακά θέματα. Προσοχή σε χρήσεις φαρμάκων ή αλκοόλ. 2015 Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σού επιβάλλει περιορισμούς και δοκιμασίες σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε παραπλανά. Ο Άρης θα τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Ο Δίας στον Λέοντα σταθεροποιεί τα σχέδιά σου και πραγματοποιεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ο Ουρανός στον Κριό δεν σε αφήνει να ρουτινιάσεις. Με τον Δία, από τον Αύγουστο και μετά, απέφυγε υπερβολές, εμπλοκές με δικαιοσύνη ή οικονομικές υποθέσεις που θα σε επιβαρύνουν και θα σε αγχώσουν. Το καλοκαίρι θα σου φέρει μια καλή και σημαντική γνωριμία. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είσαι σταθερή, σοβαρή, αυστηρή και κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό. Νιώθεις τον Κρόνο στο πετσί σου καθότι είναι και ο κυβερνήτης σου. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό θα δημιουργήσεις νέους φίλους και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν. Θα αλλάξεις, θα γίνεις επαναστάτρια. Θα βιώσεις σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα ξεκινήσουν πρώτα από μέσα σου. 2014 Τον Ιανουάριο θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου ενώ και η δημιουργία νέων σχέσεων δεν ευνοείται. Τον Φεβρουάριο ηρεμείς. Ο Άρης στο Ζυγό ως τον Ιούλιο φέρνει εντάσεις στην καριέρα, αλλαγές και καθυστερήσεις. Ο Ποσειδώνας ανοίγει τους ορίζοντές σου και προωθεί τα σχέδιά σου. Απρόσμενες αλλαγές θα έχει η οικογενειακή σου ζωή, μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις από το σπίτι σου. Ο Κρόνος στον Σκορπιό φέρνει φίλους στο πλευρό σου που θα σε στηρίξουν. 2015 Ουρανός και Πλούτωνας συνεχίζουν να προκαλούν αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή. Από το καλοκαίρι ως το τέλος της χρονιάς δεν αποκλείεται να μετακομίσεις ή να αλλάξεις τόπο και τρόπο ζωής. Ο Δίας στον Λέοντα ως τον Ιούλιο φέρνει κέρδη από κληρονομιές και δάνεια. Περνώντας στην Παρθένο κλονίζονται τα σχέδιά σου, οι σχέσεις σου, οι ιδέες σου. Από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο, οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς. Την άνοιξη και το τελευταίο τρίμηνο κλυδωνίζονται οι αποφάσεις σου. Ο Δεκέμβριος θα είναι παραγωγικός. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Είσαι επαναστάτρια, ασυγκράτητη, παιδί του Ουρανού. Ο Κρόνος στον Σκορπιό δημιουργεί προβλήματα σε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα. Μην παραμελείς ηλικιωμένα πρόσωπα. Σιγά-σιγά θα βρεθούν οι λύσεις και εσύ θα βλέπεις το μέλλον πιο αισιόδοξα. 2014 Ο Άρης στο Ζυγό ως τον Ιούλιο σου δίνει δύναμη και δράση. Θέματα με το εξωτερικό, σπουδές, εκδόσεις ευνοούνται χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν δυσκολίες με συναδέλφους. Μείνε διπλωματική. Προσοχή στην υγεία. Το πρώτο εξάμηνο είναι ιδανικό για να τελειώσεις με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Το δεύτερο εξάμηνο σταθεροποιείς σχέσεις και βάζεις τη δουλειά σου σε τάξη. Ο Δίας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά θα σου δώσει την ευκαιρία για νέες σχέσεις, ένα γάμο ή μια νέα συνεργασία. Οι καταστάσεις βελτιώνονται. 2015 Αφροδίτη και Ουρανός κάνουν όμορφη την προσωπική σου ζωή, τη σχέση σου, το γάμο σου. Ο Κρόνος στον Τοξότη ξεκαθαρίζει τις φιλικές σου σχέσεις και σε ενθαρρύνει για νέα σχέδια. Ο Δίας στον Λέοντα ως τον Αύγουστο σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και την προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος στον Σκορπιό από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. 


ΙΧΘΕΙΣ Είσαι ονειροπόλα και δεν προσαρμόζεσαι εύκολα σε νέα δεδομένα. Ο Δίας στον Καρκίνο σε βοηθά όσο και αν ο πλανήτης σου Ποσειδώνας σε παραπλανά. Ο Κρόνος στο Σκορπιό εδραιώνει τα οράματά σου. Μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θα τα καταφέρεις και θα νιώσεις ικανοποίηση. 2014 Ο Κρόνος στον Σκορπιό σταθεροποιεί καταστάσεις. Το δεύτερο εξάμηνο θα μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και θα νιώσεις πιο στέρεη. Ουρανός και Πλούτωνας εφιστούν την προσοχή σου στα οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες κλπ. Προσοχή τον Μάιο και τον Ιούνιο. Ο Άρης στον Ζυγό ως τον Ιούλιο θα φέρει οικονομικά θέματα ή και υγείας. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τον Ιούλιο προωθεί τα σχέδιά σου αλλά και τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Μπορεί να κάνεις ταξίδια ή να προωθηθούν θέματα σπουδών ή επικοινωνίας. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε επηρεάζει και προκαλεί εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις, ειδικά τον Ιούλιο, τον Οκτώβριο, τον Δεκέμβριο. 2015 Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιό σου και απαιτείται προσοχή από τον Αύγουστο και μετά σε χρήση φαρμάκων ή αλκοόλ. Ο Δίας στην Παρθένο από τον Αύγουστο και για ένα χρόνο φέρνει προβλήματα σε σχέσεις, πειρασμούς αλλά και ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ο Πλούτωνας βοηθά τα σχέδιά σου. Η επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο θα σε ωφελήσει, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις κάποια θέματα. Πηγή: missbloom.gr 

Πηγή: www.tsixlofoyska.gr


Ο Ερντογάν προειδοποίησε τους Έλληνες να καθίσουν καλά!


Στην ομιλία που έκανε σήμερα το πρωί, 2/6, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν στην Ένωση Ρουμελιωτών, (δηλαδή Τούρκων Βαλκάνιων), και ενώ η Τουρκία είχε περάσει μια φρικτή νύχτα
με διαδηλωτές να συγκρούονται με δυνάμεις ασφαλείας σε δώδεκα περίπου πόλεις σε όλη την χώρα, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Ελλάδας που την κατέκρινε για την στάση της στο αδελφό έθνος της «Μακεδονίας» και τόνισε πως προειδοποίησε τους Έλληνες πολιτικούς ότι η πολιτική τους κρατά όμηρο τους «Μακεδόνες». Δηλαδή μέσα στον τουρκικό ορυμαγδό θυμήθηκε να καταγγείλει εμάς για «προκλητική» συμπεριφορά.
Χτες όπως έγινε γνωστό όλη την μέρα δυο τουρκικά πολεμικά πλοία λίγες μόλις μέρες μετά από την έντονη επίδειξη δύναμης των Τούρκων στο Αιγαίο με την πρωτοφανή σε συμμέτοχη στρατιωτικών δυνάμεων άσκηση Deniz Kurdu, έκαναν κρουαζιέρα κοντά στο Σούνιο. Η πρόκληση αυτή ήταν η πολλοστή μέσα στον χρόνο και δείχνει πως τα παραμύθια της ελληνοτουρκικής φιλίας είναι απλά παραμυθία για τους κοιμισμένους.
Η μεγάλη ελληνοτούρκικη κρίση το 1996 στα Ίμια που είχε φέρει τις δυο χώρες στα πρόθυρα του πολέμου, είχε γίνει ενώ στην Τουρκία υπήρχε μια μεγάλη πολιτική κρίση. Υπήρχε τότε διαμάχη μεταξύ των πολίτικων Τσιλέρ, Γιλμάζ, Ετσεβίτ, με τους στρατηγούς, ενώ ουσιαστικά στην Άγκυρα δεν υπήρχε κυβέρνηση. Η φιλόδοξη Τσιλέρ τότε ήθελε μια ελληνοτουρκική κρίση για να εδραιωθεί πολιτικά.
Σήμερα η Τουρκία αντιμετωπίζει μια σειρά πολλαπλών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κρίση στην Συρία και από την συνεχιζόμενη πολιτική «αποκεκμαλοποίησης» του Ερντογάν. Μόλις πριν από δυο εβδομάδες 300 αξιωματικοί παραιτήθηκαν από τον τουρκικό στρατό. Η πολυδιαφημιζόμενη επίλυση του κουρδικού γρήγορα άρχισε να συναντά πολλά εμπόδια καθώς η αντίληψη των δυο πλευρών για την προώθηση της είναι τελείως διαφορετικές. Ακόμα και η προσέγγιση με το Ισραήλ έχει «κολλήσει», όπως έχουν κολλήσει και οι διαπραγματεύσεις για την αποζημίωση των θυμάτων του Μαβί Μαρμαρά από τους Ισραηλινούς. Αλλά το πιο σοβαρό πρόβλημα που έχει ανακύψει τελευταία είναι όλες οι κινήσεις του Ερντογάν υπέρ της επιβολής ενός καθαρά σουνιτικού Ισλάμ στους κρατικούς θεσμούς, γεγονός που έχει εξοργίσει τους Αλεβίτες, μια μειονότητα που πολλοί την ανεβάζουν σε 25 εκατομμύρια. Οι Αλεβήτες έχουν διαφωνήσει ανοιχτά με την πολιτική της Άγκυρας στο Συριακό και φανερά υποστηρίζουν τον Άσαντ.
Όλα αυτά μονό εφησυχασμό δεν πρέπει να μας δημιουργούν. Η τακτική της πρόκλησης ελληνοτουρκικής κρίσης καθώς η Ελλάδα θεωρείται από την Άγκυρα σαν ένας εύκολος αντίπαλος προβάλει για άλλη μια φορά σαν δέλεαρ στα τουρκικά αδιέξοδα. Το πρόβλημα είναι αν στην ελληνική κυβέρνηση έχουν καταλάβει τους κινδύνους από όλες αυτές τις εξελίξεις ή ακόμα βαυκαλίζονται με τις χαζοχαρούμενες ελληνοτουρκικές επαφές που μόνο στάχτη στα μάτια ρίχνουν, ή ακόμα χειρότερα, «εκστασιάζονται» από τις ατέλειωτες συζητήσεις με τις αντιρατσιστικές τους κορώνες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.

http://hellaspress-angel.blogspot.gr/


Λ. Κατσέλη: Η παρούσα ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ωφελεί μόνο τις τράπεζες


Το πρόβλημα με την ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι ότι προβλέπεται ελάχιστη καταβολή ακόμη και για τους δανειολήπτες, που δεν έχουν κανένα εισόδημα πλέον, σχολίασε στον ρ/σ 105,5 στο Κόκκινο η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, τονίζοντας ότι αυτό ωφελεί μόνο τις τράπεζες, που εμφανίζουν αυτά τα δάνεια ως ενήμερα.
Συγκεκριμένα, η Λούκα Κατσέλη είπε: "Το πρόβλημα με την ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι ότι οι δανειολήπτες υποχρεούνται να καταβάλουν το 10% της μηνιαίας δόσης, που αντιστοιχεί στα 40 ευρώ μέχρι να γίνει η τακτική δικάσιμος, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία". Εξήγησε, μάλιστα, ότι "αυτή η ρύθμιση ωφελεί τις τράπεζες, καθώς παρουσιάζουν τα δάνεια ως ενήμερα την στιγμή που τα έχουν τιτλοποιήσει και δεν τα εμφανίζουν ως κόκκινα". Η πρώην υπουργός εκτίμησε ότι αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στις τράπεζες, καθώς από την έκθεση των τραπεζών στα κόκκινα δάνεια, αυτές θα χρειαστούν περί τα 20 δισ. ευρώ, πέρα από τα 50 δισ. για την ανακεφαλαιοποίησή τους, που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Να σημειωθεί ότι χθες ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς επεχείρησε να εισάγει χθες το νομοσχέδιο με την διαδικασία του κατ' επείγοντος, αλλά μετά και την αρνητική στάση των κυβερνητικών εταίρων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε κυβερνητική πλειοψηφία υπέρ του κατεπείγοντος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Αυγής". "Η επιτροπή διέκοψε, άρχισε διαβούλευση ανάμεσα στα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών, ενώ ήρθε στην επιτροπή ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης", συνεχίζει το ρεπορτάζ. Τελικά, με τη διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποφασίσθηκε να γίνει σήμερα και ακρόαση φορέων, και συζήτηση επί των άρθρων και δεύτερη ανάγνωση την Παρασκευή. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί τη Δευτέρα από την Ολομέλεια.

https://www.avgi.gr/


 


Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στη Ζάκυνθο!!!


Ξαναγράφεται η ιστορία της αρχαίας Ζακύνθου μετά από τα σημαντικά ευρήματα στη θάλασσα της περιοχής Αλικανά Ζακύνθου, από την Εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας Πολιτισμού, στην περιοχή εντοπίστηκε μια ιδιαίτερα σημαντική νέα αρχαιολογική θέση με εκτεταμένα βυθισμένα κατάλοιπα που εκτείνονται σε βάθος από 2 έως 6 μ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μεγάλη έκταση περίπου 30 στρεμμάτων όπου είναι ορατό πλακόστρωτο, βάσεις κιονοστοιχιών και διάσπαρτο αρχαίο δομικό υλικό. Καταμετρήθηκαν τουλάχιστον 20 βάσεις κιόνων διάσπαρτες στο χώρο με μεγάλη οπή στο κέντρο κυκλικής διατομής 34 περίπου εκ. πιθανόν υποδοχή ξύλινων κίονων.

Οι προκαταρκτικές επιστημονικές παρατηρήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεγάλο δημόσιο κτίριο της αρχαιότητας πιθανόν σχετιζόμενο με τον λιμένα της αρχαίας πόλης, η χρονολόγηση του οποίου δεν είναι ακόμη δυνατή λόγω της απουσίας επιφανειακής κεραμικής στο χώρο. Το μέγεθος του κτιρίου υποδηλώνει την ύπαρξη σημαντικού αρχαίου οικισμού στην περιοχή του Αλικανά.

Η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με τον Δήμο Ζακύνθου, θα προχωρήσει άμεσα σε πιο εκτεταμένη έρευνα και στην αποτύπωση του αρχαιολογικού χώρου, που θα μας δώσει νέα σημαντικά δεδομένα για την τοπογραφία και την ιστορία της αρχαίας Ζακύνθου.
http://www.katohika.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger