Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"ΠΡΟΣΟΧΗ" Η σεξι Ricki προκαλει εγκεφαλικα!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012


Η Rickilee Venardos λατρεύει κάθε είδους σπορ.
Επιδίδεται σε πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων προκειμένου να διατηρήσει την εντυπωσιακή της σιλουέτα.
Όνειρό της Ricki είναι να γίνει ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Αυστραλίας κι όπως φαίνεται από τα ναζιάρικα παιχνίδια της στην αμμουδιά, σύντομα θα εκπληρώσει τους στόχους της.

O Μπαλοτελι νοικιασε βαν για να μεταφερει αυτες που «καμακωσε» σπιτι του [φωτο]



Μπορεί να αποκαλούν τον Μπαλοτέλι σούπερ Μάριο, αλλά ακόμη και αυτός δεν κατάφερε να χωρέσει πάνω από τρεις κατακτήσεις του στην Bentley GT του. Δεν τα παράτησε όμως. Κάθησε, σκέφτηκε και βρήκε την λύση για να μεταφέρει όσες του χρειάζονταν για να βγάλει την νύχτα (καμιά 12αριά) πίσω στην βίλα του.

Ο εργένης Μάριο προφανώς και δεν είναι θιασώτης της λογικής «ουκ εν το πολλώ το ευ» όσον αφορά τις γυναίκες που καμακώνει στα μπαρ του Μάντσεστερ. Κάτι που απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Δευτέρας.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε λίγο μετά την δύση του ηλίου, όταν βγήκε από το Akbars μαζί με τις τρεις μινοφορούσες υπάρξεις, τις οποίες και σφήνωσε με επιτυχία μέσα στην Bentley GT του.


Η πρώτη αυτή «ψαριά» δεν τον άφησε ικανοποιημένο, οπότε κατευθύνθηκε προς το Sakura Nightclub.

Εκεί τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον Ιταλό σταρ που βρέθηκε στις 2,20 τα ξημερώματα με 12 πρόθυμες γυναίκες αγκαλιά, όλες κάτι παραπάνω από χαρούμενες να τον ακολουθήσουν στο σπτί του στο Alderley Edge.

Πως όμως θα τις πήγαινε ως εκεί; O Μάριο το σκέφτηκε λίγο το θέμα και στην συνέχεια πήρε και νοίκιασε ένα βανάκι Mercedes το οποίο έφτασε στο bar, έκανε όπισθεν και άρχισε να φορτώνει κόσμο.


Την είδηση έκανε παντιέρα η εφημερίδα Sun. Κάτι που δεν πρέπει να χαροποίησε και πολύ το μάνατζερ του παίκτη, Ρομπέρτο Μαντσίνι, που μάλλον θα προτιμούσε να είναι ακόμη δεσμευμένος ο Μάριο.



Απιστευτο! Ο Παπας σε ταινια πορνο;



Κι όμως, την παπική ευλογία κατάφεραν να πάρουν δύο πορνοστάρ οι οποίοι επισκέφτηκαν το Βατικανό ντυμένοι... παπάδες!

Άγνωστο παραμένει το γιατί οι Travor Yates και Jaco Van Sant χρησιμοποίησαν αυτή την αμφίεση με την οποία φωτογραφήθηκαν και ανέβασαν τα ντοκουμέντα στο facebook.

Ο Πάπας της Καθολικής εκκλησίας δεν γνώριζε σε ποιούς έδινε την ευλογία του αλλά δεν γνωρίζει επίσης γιατί οι νεαροί πρωταγωνιστές σκηνοθέτησαν όλη αυτή την απάτη.

Υπάρχει μήπως περίπτωση να προβληθεί η σκηνή σε κάποια από τις επόμενες πορνοταινίες;

Η απάντηση... προσεχώς!


Πιο σεξι… πεθαινεις!




Η κυρία που βάλθηκε να μας στείλει αδιάβαστους ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Κάθε φορά που εμφανίζεται στη παραλία, το μπικίνι είναι όλο και πιο μικροσκοπικό.

Η γυμνάστρια Τζένιφερ Νικόλ Λι παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας στα δάχτυλα. Εκεί που πας να την ξεχάσεις, φορά το ριγέ υπόδειγμα μαγιό κι αρχίζει να παίζει με την μπάλα και τα νεύρα μας.

Τρέχει η Τζένιφερ, κατεβαίνει το δύσμοιρο μαγιό. Και την επόμενη μέρα οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο των Μέσων.

Κρατήστε δυνάμεις, έπεται συνέχεια...











Εκλεισε τα 18 και πεφτουν βροχη οι προτασεις για να γυρισει πορνο!


Η πιο διάσημη ανήλικη τηλεπερσόνα από τις 28 Αυγούστου δεν είναι πια ανήλικη καθώς γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της στην αγκαλιά του 50χρονου συζύγου της, του ηθοποιού Νταγκ Χάτσισον.
Ήρθε η στιγμή λοιπόν για την ξανθιά σεξοβόμβα να αποσβέσει την προώθηση που έκανε στις… ανήλικες καμπύλες της, επιδεικνύοντας τες με κάθε ευκαιρία. Με ποιο τρόπο;
Αρκεί να διαλέξει μία από τις προτάσεις που έχει ήδη δεχθεί για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.
Όπως αναφέρει το TMZ, οι μελοπαραγωγοί αυστηρά ακατάλληλων ταινιών περίμεναν πως και πώς να ενηλικιωθεί το πουλέν για να γίνουν όλα… νόμιμα. Η Στόντεν έχει ήδη δεχθεί 4 προτάσεις και έπεται συνέχεια!



Μηνυουν το αεροδρομιο, γιατι καποιος εκανε χρηση του δονητη τους!


Μήνυση στο αεροδρόμιο του Χιούστον κάνει ένα ζευγάρι από την Βιρτζίνια, καθώς όπως λέει οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου χρησιμοποίησαν τον δονητή τους! Ο Κρίστοφερ Μπρίτζμαν και ο Μάρτιν Μπόργκερ υποστηρίζουν πώς κατά την επιστροφή τους από την Κόστα Ρίκα στο Χιούστον πήγαν να..

πάρουν τις βαλίτσες τους και είδαν στον κυλιόμενο διάδρομο την μια από αυτές με έναν μωβ δονητή κολλημένο απ έξω με διαφανή ταινία!!! Ο δονητής ήταν δικός τους, αλλά κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε εκεί.


Τώρα το ζευγάρι κάνει μήνυση πρώτον γιατί κάποιος έκανε χρήση του δονητή τους και δεύτερον γιατί τους έκαναν ρεζίλι. Προφανώς οι αστυνομικοί είδαν το περίεργο αντικείμενο στο μηχάνημα ελέγχου και αφού διαπίστωσαν ότι δεν είναι επικίνδυνο για τους επιβάτες το έβαλαν με ταινία στην βαλίτσα για να μην χαθεί!

«Ήταν τεράστια ντροπή για μας. Το να ξέρεις ότι όλοι το έχουν δει και περιμένουν να δουν ποιός θα πάρει την βαλίτσα. Κάποιοι δεν το πίστευαν, κάποιοι γέλαγαν και σε άλλους έβλεπες την αηδία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο», δήλωσε το ζευγάρι.

Βέβαια, μπορεί με το περιστατικό να έγιναν ρεζίλι στο αεροδρόμιο, αλλά με την απόφαση τους να κάνουν μήνυση στο αεροδρόμιο και να βγουν και στα κανάλια να μιλήσουν έγιναν ρεζίλι διεθνώς…


Enimerwsi.com


Δηλητηριωδεις βατραχοι που δε θα θελατε να φιλησετε [φωτο]





Ξεχάστε ότι διαβάζατε στα παραμύθια! Δε γίνονται όλοι οι βάτραχοι πρίγκιπες με ένα φιλί. Αντιθέτως υπάρχουν ορισμένα είδη βατράχων που καλό θα ήταν να μη τα φιλήσετε και να μην τα ακουμπήσετε καν. Πολύχρωμα,εντυπωσιακά αλλά θανάσιμα τοξικά μικρά αμφίβια που τραβάνε τα βλέμματα, αλλά τα βλέπουμε χωρίς να αγγίζουμε.


Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα πιο εντυπωσιακά, τοξικά είδη βατράχου που υπάρχουν στον κόσμο. Τα χρώματά τους μπορεί να κινούν το ενδιαφέρον, όμως σχεδόν κατά κανόνα, όσο πιο έντονα είναι τα χρώματα, τόσο πιο τοξικό είναι το ζώο.


Κιτρινόμαυρος δηλητηριώδης βάτραχος βαφέας


Γαλάζιος Βάτραχος






Βάτραχος - «Φράουλα»




Χρυσός Βάτραχος «βαφέας»




http://www.iefimerida.gr

Ελληνας αγορασε το ακριβοτερο διαμερισμα στον κοσμο (Photos)


Κάτοχος του πιο ακριβού διαμερίσματος στον κόσμο, είναι πλέον ο Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος Γουλανδρής, ο οποίος πλήρωσε 240 εκατομμύρια ευρώ για ένα παλάτι με θέα την Cote d’Azure.

 

Έλληνας κροίσος με 10 γράμματα είναι ο ιδιοκτήτης του πιο ακριβού διαμερίσματος στο κόσμο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο-Αλέξανδρο Γουλανδρή ο οποίος αγόρασε πριν από λίγες μέρες ένα ρετιρέ 1.600 τ.μ για 240 εκατ. ευρώ.

Το πολυτελές διαμέρισμα με την αισθητική της belle epoque, βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και έχει απίστευτη θέα την Cote d’Azure, ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν τη δική τους κουζίνα, ιδιωτικό θέατρο, γκαρνταρόμπα, μπάνιο και μια τεράστια βιβλιοθήκη.

Στο υπόλοιπο σπίτι-παλάτι υπάρχουν διάφορα αχανή δωμάτια μεταξύ των οποίων και ένα σπα αλλά και ένα μαγικό roof garden όπου ο κ. Γουλανδρής θα έχει την ευκαιρία να περνά ρομαντικές βραδιές.

 

Ο 47χρονος είναι πρόεδρος και μέτοχος της Victory Carriers, μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες παροχής καυσίμων και ενέργειας στο κόσμο, ενώ είναι στενός φίλος με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το πολυτελές ρετιρέ το αγόρασε από τους αδερφούς Νικολά και Κριστιάν Κάντι, ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίες.

Σημειώνεται ότι ο Κ. Γουλανδρής είναι εργένης και έχει πάθος για τα σκάφη, έχοντας στη κατοχή του το Μ/Υ Delma, ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ με μήκος 279 πόδια.





Δυο εφηβοι μοναχοι αυτοπυρποληθηκαν εξω απο μοναστηρι!


Θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κατά της κινεζικής κατοχής στο Θιβέτ και αποφάσισαν να αυτοπυρποληθούν έξω από ένα μοναστήρι στην κομητεία Αμπά της νοτιοδυτικής κινεζικής επαρχίας του Σιχουάν.



Οι δύο νεαροί, δεκαεπτά και δεκαοκτώ ετών μοναχοί από το Θιβέτ, πέθαναν αργότερα την ίδια ημέρα στο νοσοκομείο.

Μάρτυρες αναφέρουν πως οι δύο μοναχοί φώναζαν συνθήματα κατά της κινεζικής πολιτικής στο Θιβέτ, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια πληροφορία από την κινεζική αστυνομία και τα κινεζικά μέσα, τα οποία σπάνια κάνουν αναφορές σε τέτοιου τύπου συμβάντα.

Οι υποστηρικτές του κινήματος απελευθέρωσης του Θιβέτ ισχυρίζονται ότι τέτοιες πράξεις αυτοθυσίας αποτελούν συνέπεια της σκληρής στάσης της Κίνας απέναντι στο Θιβέτ, ενώ η κινεζική πλευρά διατείνεται πως υπεύθυνος για τις πράξεις αυτοθυσίας είναι ο Δαλάι Λάμα, ο οποίος μάλιστα τις παρακινεί – κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Τέλος, τη δυσαρέσκειά της εκφράζει η Θιβετιανή πλευρά για τη μερική δημοσιότητα που έχει αποδοθεί διεθνώς στις πράξεις αυτοθυσίας των θιβετιανών μαρτύρων, σε αντίθεση με ανάλογες πράξεις άλλης εθνικότητας μαρτύρων, όπως λόγου χάρη η αυτοκτονία του Τυνήσιου που πυροδότησε την Αραβική άνοιξη.

http://www.iefimerida.gr

Ονομασε το μαγαζι του 'ΧΙΤΛΕΡ'!


Ενα μαγαζί με τ ονομα του 'Hitler' σε μεγάλα γράμματα και με μια σβάστικα στο σημείο όπου πρέπει να τονίζεται το 'i' ανοιξε πριν10 μέρες στο Νέο Δελχί, στην Ινδία, κι έχει ήδη δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. 



Ωστόσο ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται οτι δεν ήξερε ποιος ήταν ο Χίτλερ και ότι το έκανε μόνο επείδη ήταν το ψευδόνυμο του 'αυστηρού' παππού του!

"Δεν ήξερα οτι σκοτωσε 6 εκατομμύρια ανθρώπους" δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο, αλλα, συνέχισε "είμαι πρόθυμος να αλλάξω το όνομα εάν μου δώσουν πίσω τα λεφτά που ξόδεψα για την πινακίδα και τα διάφορα λογότυπα. "

Το παράξενο είναι οτι σε διάφορα μέρη της Ινδίας υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς τον Χίτλερ και επιπλέον πρίν μερικά χρόνια ασκήθηκε κριτική προς την εθνικιστική κυβερνηση της Ινδίας όταν δήλωσαν οτι ο Χίτλερ χάρισε στην Γερμανία 'κύρος και αξιοπρέπεια'!

ΠΗΓΗ-ΧΟΥΡΙΕΤ

http://www.onalert.gr

10 «κακα» πραγματα που σας κανουν καλο


Τα «κακά» πράγματα είναι πραγματικά… κακά για εσάς, όμως κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλά σε ότι αφορά την υγεία σας! Αυτό μπορεί να σας σοκάρει αλλά εξακολουθεί να είναι αλήθεια. Μπορείτε να εισπνέετε, να τρώτε, να πίνετε και να κάνετε τα παρακάτω «κακά» πράγματα χωρίς φόβο, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι κατά βάση έχουν αρνητικές συνέπειες.

  • 10. Μπύρα
Στη δέκατη θέση έχουμε τη μπύρα επειδή είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά. Το ενδιαφέρον γεγονός για την μπύρα είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής σας λειτουργίας.

 9. Θυμός
Ναι, ο θυμός είναι καλός για σας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να εκραγούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε θυμωμένος για λίγο, να ξεσπάτε και θα δείτε ότι αυτό βοηθάει στο να μην πάσχετε από αρτηριακή πίεση, διαταραχές ύπνου και βλάβες στους πνεύμονες.

  • 8. Καφές
Οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται αν ο καφές είναι καλός για αυτούς ή όχι. Οι μελέτες δείχνουν ότι όταν πίνετε καφέ το πρωί, αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο για διαβήτη λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει.

 7. LSD
Πρόκειται για ένα παραισθησιογόνο ναρκωτικό το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές. Είναι πραγματικά καλό για τους ανθρώπους που πίνουν πολύ αλκοόλ. Το LSD περιέχει ορισμένα στοιχεία που σας βοηθούν να αποφύγετε σε κάποιο βαθμό το αλκοόλ. Προσοχή, μην το δοκιμάσετε μόνοι σας καθώς χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.

 6. Ηλιακό φως
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο αλλά στην πραγματικότητα περιέχουν βιταμίνη D την οποία χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. Καταστέλλουν επίσης ορισμένες ανοσολογικές αντιδράσεις που προκαλούν άσθμα.

 5. Σκουλήκια
Αυτά τα αηδιαστικά πλάσματα μπορεί να σας χαλάνε την αισθητική σας αλλά η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις Η.Π.Α. έκρινε ότι μπορεί να είναι χρήσιμα με πολλούς τρόπους, όπως για παράδειγμα αν είστε τραυματίας και τοποθετήσετε ένα σκουλήκι πάνω στην πληγή. Τα σκουλήκια μασούν τα βακτήρια και τους νεκρούς ιστούς, αποτρέπουν τη μόλυνση και η θεραπευτική διαδικασία ξεκινά αμέσως.

 4. Μαριχουάνα
Η μαριχουάνα έχει την ικανότητα να εμποδίζει την συσσώρευση πρωτεϊνών στον εγκέφαλο που προκαλούν Alzheimer.

 3. Κόκκινο κρασί
Είναι ένας αντικαρκινικός παράγοντας και προστατεύει τις αρτηρίες σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία μας. Επίσης, βοηθάει για την αποφυγή της νόσου Alzheimer.

 2. Σοκολάτα
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το πιο γλυκό πράγμα στον πλανήτη και βοηθά στην πρόληψη πολλών μορφών καρκίνου, αυξάνοντας παράλληλα τη ροή του αίματος. Είναι προτιμότερο να μην καταναλώνετε σοκολάτα με ζάχαρη, αλλά να επιλέγετε αυτές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο. 

1. Σεξ
Το σεξ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγούμε από το άγχος, διότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο σώμα μας και μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης. Μη ξεχνάτε, όμως, να παίρνετε τις προφυλάξεις σας!





μηπως το σπιτι σας παχαινει;


Κάνετε δίαιτες και πηγαίνετε τακτικά γυμναστήριο αλλά, και πάλι, τα περιττά κιλά δεν λένε να σας εγκαταλείψουν; Μπορεί αν ακούγεται περίεργο, αλλά ένας λόγος για τον οποίο η βελόνα της ζυγαριάς σας έχει κολλήσει μπορεί να είναι και το σπίτι σας. Ειδικά αν περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι, λάβετε υπόψη σας ότι οι παρακάτω μπορεί να είναι λόγοι για τους οποίους δεν χάνετε βάρος.

Ανοιχτή κουζίνα: Όσο ωραία κι αν είναι μία ανοιχτή κουζίνα, είναι γεγονός ότι κάνει την διαδικασία να μετακινηθείτε προς το ψυγείο πολύ ευκολότερη, Κάθεστε στον καναπέ, βλέπετε μία διαφήμιση πίτσας και περπατάτε μόλις τρία βήματα μέχρι το ψυγείο ή το ντουλάπι με τις λιχουδιές. Για να αποφύγετε τις ολοήμερες επισκέψεις δημιουργείστε ένα πρόγραμμα γευμάτων ώστε να μην τρώτε απερίσκεπτα. Εάν, παρόλα αυτά, είναι αδύνατον να αποφύγετε το τσιμπολόγημα, ετοιμάστε μικρά σνακς για τον εαυτό σας και μην τρώτε κατευθείαν από τις συσκευασίες των τροφίμων.

Ντουλάπια κουζίνας γεμάτα σνακ που τρώγονται εύκολα: Εάν είναι πανεύκολο να ανοίξετε ένα σακουλάκια τσιπς ή ένα κουτί με σοκολατένια μπισκότα, όταν πεινάτε αυτή η διαδικασία γίνεται πολύ ευκολότερη. Φτιάξτε υγιεινά σνακς προετοιμάζοντας, από πριν, θρεπτικές γευστικές επιλογές. Καθαρισμένο καρπούζι, στικς καρότου και χούμους είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που καλό είναι να έχετε έτοιμες, ώστε να τις καταναλώσετε όταν έρθει η ώρα.

Τεράστια πιάτα: Αντικαταστήστε τα με πιάτα του γλυκού- όσο λιγότερο φαγητό μπορείτε να βάλετε στο πιάτο σας, τόσο λιγότερες θερμίδες θα καταναλώνετε. Τόσο απλά.

Το τραπέζι του σαλονιού είναι γεμάτο περιοδικά με φωτογραφίες ελκυστικών φαγητών: Εάν τα περιοδικά μαγειρικής είναι τα αγαπημένα σας, φροντίστε να μην τα έχετε συνεχώς μπροστά σας. Το να βλέπετε συνέχεια φωτογραφίες λαχταριστού φαγητού μπορεί να σας κάνει να πεινάσετε περισσότερο.Κρατήστε τον πειρασμό μακριά, σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού.




Προσοχη στο κινητο σας!


Ένα φαινόμενο που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό αλλά εξαπλώνεται με την παραγωγή περισσοτέρων «έξυπνων» συσκευών που είτε... χρησιμοποιούν bluetooth είτε wi-fi, είναι η πρόσβαση από τρίτους σε προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην μνήμη του κινητού σας. Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη λόγω της χαμηλής ασφάλειας της τεχνολογίας bluetooth και λέγεται bluesnarfing ή bluejacking, ανάλογα με την μέθοδο που χρησιμοποιείται.

Επαφές, φωτογραφίες, μηνύματα κειμένου και ομιλίας, είναι άμεσα διαθέσιμα σε αυτούς που ξέρουν πως να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας φορητός υπολογιστής. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, αρκεί ένα μικρό netbook ή smartphone, ειδικά αν είναι ικανά να τρέξουν Linux ή ακόμα και Windows Mobile.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που γίνεται αυτού του είδους το hacking. Συνήθως το κάνουν ιδιώτες σαν κακόβουλο «παιχνίδι». Αλλά υπάρχουν και επαγγελματίες που υποκλέβουν στοιχεία από επιχειρηματίες ή φωτογραφίες από διασημότητες και τα πουλάνε σε ενδιαφερόμενους για ανάλογες αμοιβές.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της πρώτης περίπτωσης είναι διάφοροι ιδιώτες που έχουν βρεί τα τηλέφωνα και τα προσωπικά τους στοιχεία σε διάφορους ιστότοπους (ή ακόμα και γραμμένα σε τοίχους) σαν φάρσα. Οι επίδοξοι hackers συχνάζουν συνήθως σε περιοχές υψηλού βιοτικού επιπέδου καθώς οι πιθανότητες για κινητά καινούριας τεχνολογίας είναι περισσότερες, καθώς και σε μέρη που συγκεντρώνονται πολλά άτομα, όπως καφετέριες και εστιατόρια καθώς το Bluetooth έχει μικρή σχετικά εμβέλεια.

Παραδείγματα της δεύτερης περίπτωσης είναι διάφορες προσωπικές φωτογραφίες διασημοτήτων που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς στο Διαδίκτυο με μηνύσεις να εκκρεμούν εναντίων των υποκλοπέων, ενώ έχουν γίνει αρκετά σκάνδαλα που αφορούν υποκλοπές και μεγάλες εταιρείες, όπως το Hackgate to 2005 κ.α.


Αmerican pie: reunion 2012


Ήταν το καλοκαίρι του 1999 όταν τέσσερα τελειόφοιτα λυκειόπαιδα από το East Great Falls, ο Jim (Jason Biggs), ο Oz (Chris Klein), ο Kevin (Thomas Ian Nicholas) και ο Finch (Eddie Kaye Thomas), ξεκινούσαν μία σπαρταριστή προσπάθεια να χάσουν την παρθενιά τους πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς, υπομένοντας τη χλεύη του περπατημένου συμμαθητή τους, Stifler (Seann William Scott). Στα χρόνια που μεσολάβησαν, ο Jim και η Michelle (Alyson Hannigan) παντρεύτηκαν, ενώ οι δρόμοι του Kevin και της Vicky (Tara Reid) χώρισαν, όπως και του Oz και της Heather (Mena Suvari). Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές αξίες που επιμένουν, όπως το ασίγαστο πάθος του Finch για τη μαμά του Stifler (Jennifer Coolidge). Ήρθε όμως η ώρα όπου όλοι αυτοί οι παλιόφιλοι θα επιστρέψουν στα γνώριμα λημέρια για ένα επικό και φυσικά απρόβλεπτο σχολικό reunion...

Η εισπρακτικά επιτυχημένη saga εφηβικών κωμωδιών «American Pie» επιστρέφει και πάλι στις αίθουσες για μία τρίτη και τελευταία (;) συνέχεια, αφού ενδιάμεσα είχαν προκύψει τα παντελώς ανυπόληπτα straight-to-dvd εγχειρήματα που κανείς δε θέλει να θυμάται. Σε αυτό το reunion (όνομα και πράμα) επιστρέφει σύσσωμο το cast που πρόσφερε απλόχερα το γέλιο (κυρίως στο πρώτο φιλμ), για να μας δείξει πόσα άλλαξαν για τους ήρωες από το 1999 ως σήμερα αλλά και πόσα κρατούν ακόμα ισχυρούς τους μεταξύ τους δεσμούς. Σε αυτούς που δίνουν το παρών συμπληρώστε τη Nadia (Shannon Elizabeth), το καυτό κορίτσι από την (πρώην) Τσεχοσλοβακία, καθώς και τον περίφημο μπαμπά του Jim (Eugene Levy). 

Σκηνοθεσία και σενάριο στο «American Reunion» υπογράφει το δίδυμο των «Harold And Kumar», Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg. Ένα ενδιαφέρον ερώτημα, πάντως, έχει να κάνει με την υποδοχή της ταινίας, τόσο από πλευράς των θεατών που το πρώτο «American Pie» τους "έπιανε" κάπου στην εφηβεία, όσο και της νεότερης γενιάς που πιθανότατα να μην της λένε και πολλά οι ερωτικές περιπέτειες του Jim και της παρέας του.



cinemanews.gr

Εξαλλος ο Τονι Μαυριδης: «Η Παπαριζου μου βουτηξε την πολυθρονα»

Εκεί που οι τόνοι στην διαμάχη του πρώην ζεύγους Έλενας Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδη φαίνονταν να είχαν πέσει για τα καλά, ήρθε μια μικρή «ληστειά» να κάνει τα αίματα να ανάψουν για τα καλά.

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι που έμενε μέχρι πρότινος το ζεύγος στην Γλυφάδα ήταν αρκετό για να ξεκινήσει και πάλι ο χορός των ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Παπαρίζου είχε ενημερώσει τον Μαυρίδη ότι θα περάσει από το σπίτι για να πάρει την αλληλογραφιά της. Όπως ακριβώς και έκανε.

Μόνο που φεύγοντας φέρεται να πήρε μαζί της επιπλέον μια πολυθρόνα και ένα καθρέφτη. Ειδικά η πολυθρόνα είχε ιδιαίτερη σημασία για τον παραγωγό καθώς εκεί καθόταν ο πατέρας του κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι.

Μπορεί ο Τόνι να μην βγήκε να δηλώσει το περιστατικό δημόσια, όπως ίσως να συμπεράνατε από τον τίτλο του άρθρου, πάντως μάλλον κάπως έτσι αισθάνθηκε.

Η συνέχεια γράφτηκε με ένα ομηρικό καβγά που έλαβε χώρα δια τηλεφώνου, με τον Τόνι να απειλεί την Έλενα με μήνυση.

Κάτι που τελικά δεν συνέβη, αν και είναι πολύ πιθανόν από την συγκεκριμένη ιστορία να προκύψει ένα νέο σετ ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας.


Απιστευτο: Νοικιαστε εναντι αδρας αμοιβης τον Γεωργιο Παπανδρεου!



Με αφορμή την είδηση ότι ο Σαρκοζί δέχτηκε πρόταση από μεγάλη επενδυτική Τράπεζα για εισηγήσεις σε συνέδρια έναντι αστρονομικής αμοιβής, βρήκαμε πρακτορείο που αποτελεί δεξαμενή πολιτικών ή ακόμη και καλλιτεχνών που ενοικιάζονται για ομιλίες σε διάφορα συνέδρια και ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε και τον Γιώργο Παπανδρέου.



Το όνομά του και η φωτογραφία του φιγουράρει στην πρώτη σελίδα του πρακτορείου ομιλητών, ως πρώτος στη λίστα με τους νεότερα μέλη του.

Στην παρουσίαση που κάνουν οι ιθύνοντες του πρακτορείου Harry Walker στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, αναφέρεται ότι διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 και ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Εκτός από αυτό, όμως η περιγραφή διανθίζεται με τη χαρακτηριστική φράση ότι "έκανε το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας.

Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε" λέει καταλήγοντας.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους 100 κορυφαίους διανοητές για το 2010.

 http://www.radar.gr

Το μεγαλυτερο σπηλαιο του κοσμου εχει ακομα και συννεφα! (Photos + Video)

Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο ονομάζεται Hang Son Doong (Ποτάμι στο Βουνό), βρίσκεται στο Βιετνάμ και είναι τόσο μεγάλο που χωράει μέσα του μέχρι και ένας ολόκληρος ουρανοξύστης, ενώ περιέχει ζούγκλα αλλά ακόμη και σύννεφα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  







Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger