Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ζιζελ ζεσταθηκε και κυκλοφορει μονο με τα εσωρουχα

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012


Το πιο ακριβοπληρωμένο κορίτσι της πασαρέλας περνάει το καλοκαίρι του με... τα απολύτως απαραίτητα και ποζάρει με νάζι στον φακό για να δώσει το καλό παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες!

Η 31χρονη Ζιζέλ, βέβαια, σπανίως ποζάρει χωρίς λόγο. Αυτή τη φορά, φόρεσε τα πολυτελή της σατέν για τη καμπάνια της νέας κολεξιόν της γνωστής φίρμας εσωρούχων Fidelia.


Το καλό για τους θαυμαστές της είναι πως εκτός από τον φωτογράφο στον χώρο υπήρχε και ο σκηνοθέτης προκειμένου να γυριστεί το βίντεο για το λανσάρισμα του προϊόντος. Και μόλις 1'33'' δείχνουν αρκετά για την απόλυτη αποθέωση των γυναικείων καμπύλων...


Η Βραζιλιάνα -η οποία μαζί με τον αθλητή σύζυγό της Τομ Μπράντι (πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου) είναι ένα από τα πιο όμορφα και πλούσια ζευγάρια της διεθνούς show biz- αμέσως μόλις τελείωσε την φωτογράφηση έφυγε για την πατρίδα της προκειμένου να χαρεί με την οικογένεια τον ήλιο, την θάλασσα, τη μουσική και τα κοκτέιλ του καλοκαιριού!

Για 7η φορα γυμνη στο Playboy γνωστη παρουσιαστρια


Μια από τις πλέον αρχετυπικές playmate των 90s (μαζί με την Πάμελα Άντερσον και την Κάρμεν Ηλέκτρα), η Τζένι Μακάρθι, επιστρέφει -στα 40 της- στο περιοδικό που την καθιέρωσε.

«Είμαι πολύ περήφανη. Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και κλασάτες. Θα μπορούσαν να είναι από προχωρημένο περιοδικό μόδας». Αυτό δήλωσε η εδώ και χρόνια παρουσιάστρια (στο Love in the Wild του NBC), best seller συγγραφέας (του πως να μεγαλώνεις ένα αυτιστικό παιδί), φιλάνθρωπος και πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρει.


Για την ώρα, το μόνο που έχουμε δει είναι το εξώφυλλο του τεύχους Ιολίου/Αυγούστου 2012. Το οποίο και όντως είναι πιο κλασάτο από ότι το πρώτο της, αυτό που έκανε το 1994.


Έτσι και αλλιώς η Μακάρθι είναι ειδική επί του θέματος αφού όχι μόνο έχει φωτογραφηθεί η ίδια γυμνή επτά φορές, αλλά έχει φωτογραφήσει και γυμνά μοντέλα (και πάλι για χάρη του Playboy).
Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «Μου αρέσει που τα μοντέλα του Playboy δεν είναι ανορεξικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω καθόλου δίαιτα. Απλά γυμνάστηκα παραπάνω».
Να επισημανθεί ότι αυτή, που σκοπεύει να είναι η τελευταία της φωτογράφηση, έγινε ως δώρο στον εαυτό της πριν τα 40α γενέθλιά της.


Απο το Παρισι στης φυλακης τα σιδερα η Τζουλια Αλεξανδρατου;


Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη για τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Στο Παρίσι βρέθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να υποστηρίξει το ελληνικό πορνό ως γνήσια... πατριώτισσα και πορνοστάρ.

Το σύνθημα «βοηθήστε την Ελλάδα, πορνό 100% ελληνικό» δε φαίνεται πάντως να συγκινεί ιδιαιτέρως το ΣΔΟΕ.

Με ανοιχτές αγκάλες και καλογυαλισμένες χειροπέδες περιμένουν την εθνική μας πορνοστάρ να επιστρέψει από τα καθήκοντά της στη γαλλική πρωτεύουσα καθώς υπάρχει μια ανοιχτή υπόθεση.

Πρόκειται για τις απολαβές που είχε η Τζούλια από το περιβόητο ροζ dvd.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο ότι η ίδια δήλωσε πως το dvd ήταν προϊόν ιδιωτικών της στιγμών, οι οποίες βγήκαν στη δημοσιότητα, οπότε η ίδια δεν είχε απολαβές.

Παράλληλα, όμως, ο παραγωγός των ταινιών προσκόμισε συμβόλαιο συνεργασίας με την ίδια, ύψους μάλιστα 150 χιλιάδων ευρώ. 

«Φιληστε τον γ@μ&μ*νο κ@λο μου», τουιταρει μεθυσμενη Ελληνιδα σταρ


Η Τουλίσα Κοντοσταύλος, που είδε τους followers της στο twitter να φτάνουν τα 2.000.000 μετά από όλη την δημοσιότητα που έλαβε λόγω του sex tape της, απογοήτευσε σε μια βραδιά δεκάδες χιλιάδες από αυτούς.

«Όσον αφορά όσους εκεί έξω το μόνο που κάνετε είναι να μισείτε, μπορείτε να πάτε να φιλήσετε τον γ@μ@μ@νο τον κ&λο μου». Αυτό είναι ένα από τα υβριστικά tweets που εξαπέλυσε η Ελληνοβρετανίδα παρουσιάστρια κατά την διάρκεια μιας βραδιάς που πέρασε στην Νέα Υόρκη.

Αν και πιο εκνευριστικό αποδείχτηκε το hashtag, δηλαδή «Πληρώνομαι. Ενοχλείστε;».

Το γεγονός ότι η Τουλίσα ήταν εμφανώς μεθυσμένη, δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην γλώσσα που χρησιμοποίησε -και η οποία οδήγησε δεκάδες χιλιάδες φαν της να την κάνουν άμεσα unfollow.

Κάτι που αποδεικνύει ότι, το επόμενο πρωί, όταν και ξεμέθυσε, το μόνο που τουίταρε ήταν «Πάντα χάνω μερικούς δεκάδες χιλιάδες φαν όταν μεθάω, ξεχνάω τους τρόπους μου και αρχίζω να βρίζω. Αλλά δεν πειράζει, άξιζε τον κόπο».



Η σεξι Ελληνιδα που αναστατωνει την Ιμπιζα



Στην Ίμπιζα βρέθηκε από την Νέα Υόρκη η Τουλίσα Κοντοσταύλος, πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό FHM. Ένα νησί που της ανέβασε τόσο την διάθεση ώστε δεν σταμάτησε να τουιτάρει φωτό με μπικίνι δίπλα στην πισίνα.

«Προσδεθείτε, θα είναι μια ανώμαλη πτήση» ήταν το σχόλιο της Ελληνοβρετανίδας τραγουδίστριας δίπλα στην φωτό που την δείχνει στο πιλοτήριο του ιδιωτικού jet που την έφερε από την Νέα Υόρκη στην Ίμπιζα.


Εκεί που η 23χρονη κάνει ότι μπορεί για να δικαιώσει τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη, τουιτάροντας φωτό της με μπικίνι και ποζάροντας αγκαλιά με Άγγλους παραθεριστές.


Εξηγώντας μάλιστα ότι «Αυτή η φωτό είναι για τα αγόρια γύρω από την πισίνα που ήθελαν να βγάλουν μια φωτό μαζί μου αλλά δεν είχαν πάνω τους κινητό».



Τι βλεπουμε εμεις και τι τα ζωα ;


Είναι εμφανές ! Υπάρχει διάσταση απόψεων  smiley















http://www.tovima.gr

IΠΤΑΜΕΝΕΣ ΦΛΟΓΕΣ


Το όμορφο οκταγωνικό σπίτι του συνταγματάρχη John Teilo που κτίστηκε το 1800 αποτέλεσε το σκηνικό μιας αισθηματικής τραγωδίας.
Λίγα χρόνια αργότερα από τη μετακόμιση της οικογένειας του συνταγματάρχη στο σπίτι η μία κόρη του ερωτεύτηκε ένα βρετανό αξιωματικό, ειδύλλιο που έβρισκε εντελώς ασύμφωνο τον πατέρα. Ο Τeilo παρά τις ικεσίες της κόρης του αρνήθηκε ακόμα και να δεχτεί τον Εγγλέζο στο σπίτι του.


Μια νύχτα η κοπέλα ύστερα από ένα άγριο καβγά με τον πατέρα της, που έμενε αμετακίνητος στην απόφασή του, άρπαξε αναστατωμένη ένα καντηλέρι και ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά πηγαίνοντας στο δωμάτιό της.Ένα λεπτό αργότερα, η οικογένεια άκουσε μια διαπεραστική κραυγή και αμέσως μετά έναν τρομακτικό γδούπο. Ο συνταγματάρχης όρμησε προς τα εκεί που ακούστηκε ο κτύπος και βρήκε την κόρη του να κείτεται άψυχη στο κάτω μέρος της γυριστής σκάλας.


Φημολογείται ακόμα ότι και η δεύτερη κόρη είχε ένα δεσμό που,όπως και στην πρώτη περίπτωση,δεν είχε την έγκριση του πατέρα της. Σε μια ατυχή στιγμή έντασης και διαπληκτισμών μιμήθηκε το παράδειγμα της αδερφής της και κατακρημνίστηκε από την κορυφή της σκάλας.
Από εκείνη τη μέρα η τριώροφη σκάλα του οκτάγωνου σπιτιού θεωρείται στοιχειωμένη και μάλιστα συχνά εμφανίζονται να ανεβαίνουν κατά μήκος της σκάλας σκιές που τρεμοπαίζουν σαν να δημιουργούνται από φλόγα κεριού που ακολουθούνται από μια γυναικεία κραυγή και το γδούπο του κορμιού που πέφτει.


http://www.esoterica.gr

Απιστευτο - Σταυροι εμφανιζονται μεσα στην Αγια Σοφια!


Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί! 

Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής... είναι ότι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.

Και δίκαια αναρωτιέται ο επισκέπτης, αφού δεν τους έβαψε μετέπειτα κάποιος, είναι δυνατόν να «πότισαν» από τον τοίχο μέχρι την εξωτερική στρώση του σοβά; 

Και γιατί να εμφανιστούν μόνο οι σταυροί και να μην εμφανιστούν και οι υπόλοιπες τοιχογραφίες-αγιογραφίες, οι οποίες είναι και σε ψηφιδωτή μορφή (δηλαδή αποκλείεται ο «τυχαίος» εμποτισμός, αφού το επιστρωθέν υλικό είναι ψηφίδα);

Ακόμη όμως και εάν επρόκειτο για καλυμμένες με σοβά αγιογραφίες, αποτελεί πολύ παράδοξο γεγονός να μην φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά να αποτυπώνονται στον φωτογραφικό φακό! Τότε έχουμε μία παραδοξότητα, που ίσως θα πρέπει να ελεγχθεί..

Αγιογράφος, που έχει εργαστεί και σε ψηφιδωτές εικόνες, λέει χαρακτηριστικά:

«Για να καταλάβετε μιλάμε για ένα αδρανές υλικό π.χ. πέτρα (όπως τα ψηφιδωτά) είναι αδύνατον να αποδώσει χρώμα ως χημική αντίδραση στον νωπό σοβά (όχι και μόνο εμπεριέχει ασβέστη) ώστε να απεικονίσει το σχήμα Σταυρού»...


Οι σταυροί όπως όλοι παρατηρούμε είναι ορθόδοξοι (ισοσκελείς) βυζαντινοί και αποτελούν σύγχρονο φαινόμενο (των τελευταίων μηνών...). Για την περίπτωση που πρόκειται για μεταλλικούς σταυρούς που οξειδώθηκαν, αγιογράφος είπε: «Και όπως και εσείς θα γνωρίζετε το σίδερο με συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου και τις ατελείωτες καιρικές συνθήκες προκαλεί οξείδωση και το κόκκινο χρώμα (σκουριά) απλώνεται σαν καρκίνωμα. Οπότε σε ένα αριστούργημα σε όλους τους τομείς σε καμία περίπτωση δεν θα βάλανε υλικό από σίδερο...

Επίσης, αν μπορείτε να φανταστείτε, όλος ο Ναός και τα άλλα αρχιτεκτονικά κτίσματα σε όλης της Βυζαντινής Περιόδου αποτελείται από κομμάτια κεραμικών, ασβέστη, ποταμίσια άμμος, χαλίκι και ατελείωτα... αυγά!

Το φρέσκο (τεχνική των Βυζαντινών για τις τοιχογραφίες), αποτελείται από πάστα ασβέστη που είναι από πέτρα, άμμο ποταμού, και μαρμαρόσκονη, σε τρεις στρώσεις (μαύρο φρέσκο, κίτρινο φρέσκο και άσπρο φρέσκο) και πάνω εκεί γίνονται οι Αγιογραφίες. Οι σκόνες χρωμάτων ανακατεύονται μόνο με νερό και τίποτα άλλο γιατί το υλικό που τα κολλάει πάνω στον τοίχο είναι ο ασβέστης. Ο ασβέστης βγαίνει με το νερό από τον σοβά πρός την επιφάνεια (με τον καιρό) και συναντώντας το διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα γίνεται πάλι ασβεστόλιθος. Δηλαδή ενώ στεγνώνει ο τοίχος βγαίνει από το σοβά και μαρμαρώνεται πάνω στα χρώματα, τα οποία θα παραμείνουν πιασμένα στη μέση του ασβεστόλιθου για πάντα. Αυτά τα έμαθα (την τεχνική) από τον βοηθό καθηγητή στη Θεολογική Σχολή του Βουκουρεστίου Ρουμανίας Mihai Coman.»

Αξίζει όμως να σταθούμε και στην περίπτωση της μη συμμετρίας των σταυρών με τα υπόλοιπα (μεταγενέστερα προφανώς) ισλαμικά σχήματα. Και αυτή η μη συμμετρία προδίδει πως καμία σχέση δεν έχουν οι σταυροί με την μετέπειτα διακόσμηση του ναού. Κανείς αγιογράφος δεν θα καλλιτεχνούσε παραβιάζοντας την λογική της καλαισθησίας, πόσο δε μάλλον στην περίπτωση του Ναού της Αγίας Σοφίας που αποτελούσε (και συνεχίζει να αποτελεί) πραγματικό κόσμημα στον χώρο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής.

Πώς εξηγείται όμως πως οι σταυροί βρίσκονται παντού μέσα στην Αγία Σοφία και συγκεκριμένα στα τέσσερα θολωτά σημεία; Κάποιοι μιλούν για θαύμα...(στην φωτογραφία δεξιά βλέπετε το αρκετά μεγάλο πάχος του σοβά, που φρόντισαν να βάλουν οι Τούρκοι για σειρά εκατονταετιών, προκειμένου να αποκρύψουν με απόλυτη βεβαιότητα τις αγιογραφίες και τα ψηφιδωτά του Ναού της Αγίας Σοφίας).


Εμφάνιση αγγέλων κάτω από τον σοβά.
Δεν είναι όμως μόνο αυτή η περίπτωση, αφού στο τέλος του Ιουλίου του 2009,στο φως ήρθε η παράσταση ενός αγγέλου, η οποία ήταν καλυμμένη εδώ και έξι αιώνες από συντηρητές στην Αγία Σοφία. Ο Τούρκος Αχμέτ Εμρ Μπιλτιλί, ένας εκ των συντηρητών, δήλωσε ότι έχουν ως στόχο τώρα να φέρουν στην επιφάνεια και δεύτερο άγγελο, που χρονολογείται από την εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Τα μωσαϊκά είχαν καλυφθεί λίγο μετά την Άλωση της Πόλης, το 1453, και τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Οι Τούρκοι, αντί να μετακινήσουν τα μοναδικής ομορφιάς μωσαϊκά της Αγίας Σοφίας, τα κάλυψαν με μέταλλο και γύψο (προσφιλής τακτική του πολιτισμού της Τουρκίας).


Και η συνέχεια της πρώτης ανακάλυψης, έφερε μια μεγάλη ιστορική αποκάλυψη έρχεται στο φως ύστερα από αιώνες «σκότους». Αυτή τη φορά τέσσερις άγγελοι ζωγραφισμένοι πάνω σε μωσαϊκό ήταν για χρόνια κρυμμένοι, εν γνώσει των τουρκικών αρχών, κάτω από πολλά στρώματα ασβέστη και τέσσερις τεράστιες ασπίδες, στις τέσσερις κολώνες που στηρίζουν τον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς.

Οι τέσσερις άγγελοι, που ο καθένας τους έχει έξι φτερά, δημιουργήθηκαν μεταξύ 900 – 1300 π.Χ.

Μάλιστα, στα μέσα του 1800, ο Ιταλός αρχιτέκτονας Fossati, τους είδε κάνοντας επισκευές στο ναό. Τη διαταγή να καλυφθούν με ασβέστη έδωσε ο σουλτάνος Abdülmecit. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πάνω τους ασπίδες, που αναγράφουν αραβικές προσευχές.

Ωστόσο, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και οι τέσσερις μοναδικές τοιχογραφίες θα βγουν ξανά στο φως, δίνοντάς μας μια γεύση από την αξεπέραστη τέχνη των προγόνων μας.

pentapostagma.gr

Ποια διασημη επελεξε να παει στην παραλια με μαγιο «κελεμπια»;


Μας έχει συνηθίσει σε πολύ διαφορετική εμφάνιση στην παραλία.. και τώρα δεν μας θυμίζει σε τίποτα την εκκεντρική περσόνα…Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;


Είναι η Πάρις Χίλτον! Ένα κορίτσι με μεγάλη…ιστορία.



Λέτε να άλλαξε στυλ ξαφνικά και να το γύρισε στο σεμνό και άκομψο; Γιατί εδώ που τα λέμε η συγκεκριμένη μόνο αν κάνει καμία καυτή εμφάνιση την κοιτάς…



http://www.kamikazi.gr

Σεξι θηλυκο η Dannii Minogue


Ποζάρει και προκαλεί ταραχές

Στην γενέτειρά της την Αυστραλία βρίσκεται είναι αυτές τις ημέρες η αυστραλή τραγουδίστρια και ηθοποιός Dannii Minogue και αδερφή της ποπ τραγουδίστριας Kylie Minogue κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες η 40χρονη μαμά έχει μετατρέπει σε ένα σέξι θηλυκό.

Η απόφασή της να κόψει τα μαλλιά της αποδείχτηκε σωστή και τώρα ποζάρει με βλέμμα πολλά υποσχόμενο για το περιοδικό InStyle της Αυστραλίας. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό ενώ πολλοί είναι αυτοί που την παρομοίασαν με θεά που κατέβηκε στη γη. 





http://www.newsbeast.gr

Με γυμνο μοντελο στην Σαντορινη ο εραστης της Ντεμι Μουρ


Μπορεί ο -γνωστός για τους κοιλιακούς του- Τζο Μανγκανιέλο, σταρ του True Blood, να βρίσκεται αγκαλιά με γυμνά μοντέλα στην Σαντορίνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κερατώνει την Ντέμι. Πριν καν προλάβουν να κλείσουν δυο μήνες σχέση.

Η δημοσιότητα που απέκτησε φέτος ο 34χρονος ανερχόμενος ηθοποιός μας έφερε στο νου την περσινή φωτογράφηση μόδας που είχε κάνει στην Σαντορίνη για το περιοδικό GQ.


Τότε είχε περάσει απαρατήρητη, καθώς λίγοι στην Ελλάδα ήξεραν ή τους ένοιαζε ποιος είναι.


Αλλά πλέον έχει γίνει ξανά επίκαιρη. Κυρίως για τον Άστον Κούτσερ που μπορεί να δει τι ακριβώς είναι αυτό που βρήκε η Ντέμι στον Τζο και τον επέλεξε.


Ακόμη και αν ο ίδιος, πρώην ντελιβεράς για λατομείο, επιμένει πως «Αν ο ρόλος απαιτούσε να είμαι 300 κιλά, με καράφλα και χωρίς μπροστινά δόντια, ακριβώς αυτό θα έκανα».



Το πιο sexy κομματι ολων των εποχων

Το poll οργάνωσε το Billboard και η πρώτη θέση μας φέρνει στο μυαλό γυμναστική, κοιλιακούς και δίσκους αεροβικής με όλη την οικογένεια να εξασκείται. Το disco single 'Physical' της Olivia Newton-John χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον σε σχετικούς δίσκους και ασκήσεις, είναι μεν sexy, αλλά όχι και top...
Aκολουθεί το top 10:

1. Olivia Newton-John - 'Physical'
2. Rod Stewart - 'Tonight's The Night'
3. Boyz II Men - 'I'll Make Love To You'
4. Next – 'Too Close'
5. Marvin Gaye – 'Let's Get It On'
6. Donna Summer – 'Hot Stuff'
7. Captain and Tennille – 'Do That To Me One More Time'
8. Madonna – 'Like A Virgin'
9. Exile – 'Kiss You All Over'
10. Rod Stewart – 'Do Ya Think I'm Sexy'



Ελλαδα -Γερμανια σε διαφορετικο στιβο!


Δείτε τις διαφορές..

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger