Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ του Παντελή Παντελίδη [βίντεο]

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013


Ο Παντελής Παντελίδης, ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός σε... μία νύχτα με το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», το οποίο και γνώρισε τεράστια επιτυχία, οπτικοποίησε το νέο του τραγούδι με τον τίτλο «Λιώμα σε γκρεμό».
Ηδη το «Λιώμα σε γκρεμό» από το δίσκο «αλκοολικές νύχτες» σκαρφαλώνει «τρέχοντας» τα ραδιοφωνικά τσαρτς και όπως ήταν λογικό επιλέχθηκε να είναι το επόμενο τραγούδι που θα οπτικοποιήσει ο Παντελής Παντελίδης.
Ο τραγουδιστής στο βίντεο κλιπ περιπλανιέται αναζητώντας την αγαπημένη του για να της πει ότι χωρίζουν. Καθώς την ψάχνει καταλήγει σε έναν γκρεμό και αποφασίζει να αυτοκτονήσει.
Η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου.




http://www.iefimerida.gr


Η Χουρέμ του Σουλεϊμάν όπως δεν την έχει ξαναδεί! Φωτογραφίες από τη ζωή της γοητευτικής ηθοποιού

Από τις πιο δυνατές προσωπικότητες του δημοφιλούς σήριαλ του Αntenna, είναι σίγουρα η πανέμορφη σουλτάνα Χουρέμ η οποία έχει κάνει το σουλτάνο να την ερωτευτεί με πάθος και να της συγχωρεί κάθε της λάθος!

Ποια είναι όμως η ηθοποιός που ενσαρκώνει τη παλλακίδα που κατάφερε να γίνει η νόμιμη σύζυγος του Σουλεϊμαν; Η Μεριέμ Σάρα Ουζερλί, γεννήθηκε στη Γερμανία, τον Αύγουστο του 1983 από Τούρκο πατέρα και Γερμανίδα μητέρα. Σπούδασε υποκριτική στο Αμβούργο και εκπαιδεύτηκε οκτώ ολόκληρους μήνες πριν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη παραγωγή της Τουρκίας "Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής".

Η Μεριέμ δεν ήξερε καλά τη γλώσσα όπως άλλωστε και η ηρωίδα της σειράς οπότε η προφορά της - που δεν ήταν πολύ καλή- αποδείχθηκε ατού για την επιτυχία της στο ρόλο. Όταν τελικά τον κέρδισε παράτησε την ζωή της στην Γερμανία και μετακόμισε στην Τουρκία. Mέσα σε λίγους μήνες ήξερε τα τούρκικα άπταιστα. 

Η Μεριέμ, λατρεύει να κάνει βόλτες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης με τον σύντροφό της, τα αγαπημένα της φαγητά είναι τα μακαρόνια και το κεμπάπ, αγαπάει το κολύμπι ενώ η ομάδα που υποστηρίζει είναι η Γαλατά Σαράϊ.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή και την καθημερινότητά της όπως δεν την έχουμε δει ποτέ στο σήριαλ...








http://www.aniwthoi.net


ΔΕΙΤΕ: Τους απίστευτους κοιλιακούς της Rihanna! Βγάζει μάτι το six pack της!


Το ότι η Rihanna το τελευταίο διάστημα είχε φτιάξει απίστευτο κορμί, ήταν γνωστό. Πόσο κορμί είναι όμως, θα το δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, και τις οποίες πόσταρε η ίδια η RiRi, που για ακόμα μια φορά, αυτοφωτογραφήθηκε, κατά τη γνωστή της συνήθεια.  

Τη στιγμή που οι φήμες τη θέλουν να περνά για πολλοστή φορά κρίση στη σχέση της με τον Chris Brown, η 24χρονη τραγουδίστρια, έβαλε το biκini της, και άρχισε να ποζάρει όλο νόημα στο φωτογραφικό φακό, κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το six pack της Rihanna βγάζει μάτι! Φέτες η τραγουδίστρια, που σήμερα Τετάρτη έχει γενέθλια και μπαίνει στα 25 της!

Βέβαια αν κρίνουμε από τα δημοσιεύματα, αλλά και την πρόσφατη ψυχρότητα στις σχέσεις της με τον Chris Brown, solo θα το γιορτάσει η Rihanna.



http://www.aniwthoi.net

Μαριάντα Πιερίδη: «Φέσωσε» εταιρεία ένδυσης!


Νέα κόντρα ξέσπασε με πρωταγωνίστρια τη Μαριάντα Πιερίδη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατηγορείται για «φέσι» 6.000 ευρώ προς εταιρεία ένδυσης.


Αναλυτικότερα, ο όμιλος Λεμονή (εισάγει είδη ένδυσης) ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια τους οφείλει το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ για φορέματα και αξεσουάρ. Μάλιστα, η εταιρεία εξηγεί ότι έχει αποπληρωθεί μόλις το 1/6 του οφειλόμενου ποσού. Στην κα. Πιερίδη έχει αποσταλεί και σχετικό εξώδικο από την εταιρεία. 

Η ερμηνεύτρια με τη σειρά της έδωσε τη δική της απάντηση, κάνοντας λόγο για «δωράκια» που της έκανε ο όμιλος ενώ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν «γκρίζα» σημεία στη συμφωνία που είχαν κάνει και όπως όλα δείχνουν, δεν τηρήθηκε με τους αρχικούς της όρους...

http://newpost.gr

ΧΑΪΝΤΙ ΚΛΟΥΜ Εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση


Στο φακό του διάσημου φωτογράφου Ράνκιν (Rankin) πόζαρε η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.
Η 39χρονη που θύμισε πολύ την Κέιτ Μος (Kate Moss) φόρεσε φλοράλ συνολάκια και μικροσκοπικά μαγιό και εντυπωσίασε. Ο Ράνκιν είναι ο αγαπημένος φωτογράφος της Μος, γι' αυτό και η εικόνα της μας παρέπεμπε σε εκείνη.
Στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού, η Κλουμ προβάλλει το καλλίγραμμο κορμί της μέσα στο ροζ ολόσωμο μαγιό της ενώ το μακιγιάζ είναι παιχνιδιάρικο με τα χρώματα της άνοιξης.
Οι θαυμαστές της όμως θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο!




http://www.radar.gr

Πρώην «καθηγήτρια της χρονιάς» παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με μαθητή της!



Το 2011 ήταν καθηγήτρια υπόδειγμα του Νιου Τζέρσεϊ. Δύο χρόνια μετά έχουν στραφεί όλοι εναντίον της, για αποπλάνηση ανηλίκου. Ο λόγος για την Έρικα ΝτεΠάλο, η οποία είδε μέσα σε ένα βράδυ να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Η 33χρονη καθηγήτρια Αγγλικών στο σχολείο West Orange το 2011 τιμήθηκε με το βραβείο της «Καθηγήτριας της Χρονιάς». Ωστόσο τον Οκτώβριο συνελήφθη από τις αρχές, με τηνκατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Και κατά την διάρκεια της δίκης η ΝτεΠάλο παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή της. Μια είδηση που σόκαρε το σχολείο και τη κοινότητα.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν πολύ καλή καθηγήτρια, πολύ κοντά μας και όλοι την συμπαθούσαμε. Πάντα έμενε μετά το τέλος του μαθήματος και μας βοηθούσε σε όλα μας τα προβλήματα» είπε ο μαθητής Άρνολντ Αγιόντο.
Η ΝτεΠάλο καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με αναστολή, ενώ θα βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη κοινωνικών λειτουργών όλο αυτό το διάστημα.

http://www.koolnews.gr

Η Andressa Urach με sexy outfit κάνει jogging στους δρόμους του Miami

Η Andressa Urach με ένα sexy στενό outfit που αναδεικνύει τις τέλειες καμπύλες της κάνει jogging στους δρόμους του Miami.

Δείτε την:










Eurovision 2013: Η στιγμή της εμφάνισης στον τελικό που η Ελευθερίου δεν θέλει να θυμάται! Δείτε προσεκτικά το βίντεο!



Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν σχετικά με την διαμάχη ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Ήβη Αδάμου!
Τι κι αν τα δυο κορίτσια δηλώνουν πως οι σχέσεις τους είναι καλές και δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους; Η εικόνα, που συνήθως μιλά από μόνη της λέει άλλα... Η εμφάνιση τους στον Ελληνικό τελικό της Eurovision θα ήταν η μεγάλη διάψευση αφού οι δυο τους μοιράστηκαν την ίδια σκηνή. Κι εκεί που όλοι σκεφτήκαμε πώς τελικά είναι μια χαρά η σχέση τους στο τέλος του ντουέτου η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μια κίνηση θέλοντας να πει «κόλλα πέντε», όμως η Ήβη Αδάμου ποτέ αφού έκανε πως δεν το είδε με αποτέλεσμα η Ελευθέρια να μείνει σύξυλη πάνω στη σκηνή. Τα συμπεράσματα; Δικά σας!


http://www.gossip-tv.gr


Σάλος στο Βατικανό για τον Αμερικανό καρδινάλιο που κάλυπτε παιδεραστές



Έντονες συγκρούσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας η πιθανή συμμετοχή του Αμερικανού καρδινάλιου Ρότζερ Μαχόνι στο επικείμενο Κονκλάβιο, το οποίο θα εκλέξει τον διάδοχο του Πάπα Βενέδικτου του ΙΣΤ’.
Αφορμή των συγκρούσεων αποτελεί το γεγονός πως ο Μαχόνι κουβαλάει στους ώμους του κατηγορίες για συμμετοχή στην συγκάλυψη των πράξεων 129 παιδεραστών κληρικών! Το 2011, ο Μαχόνι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες, ενώ με έκκλησή τους μέσω του διαδικτύου, πάνω από 3.000 Αμερικανοί πολίτες ζητούν από το Βατικανό να μην επιτραπεί στον Μαχόνι να λάβει μέρος στο Κονκλάβιο, ώστε να μην συμβάλλει στον καθορισμό της μελλοντικής πορείας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Ο ίδιος ο Μαχόνι έχει δηλώσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να μεταβεί στη Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Πριν αναχωρήσει ωστόσο από τις ΗΠΑ,έχει κληθεί να καταθέσει σε δίκη που διεξάγεται σε βάρος του μεξικανικής καταγωγής Αμερικανού ιερωμένου Νίκολας Αγκιλάρ Ριβέρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 26 ανηλίκων το 1987, όταν αρχιεπίσκοπος ήταν ο Μαχόνι.
Πληροφορίες ιταλικών μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμη και για έμμεσες πιέσεις της κυβέρνησης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να αποφευχθεί η συμμετοχή του Μαχόνι στο Κονκλάβιο.
Λύση θα μπορούσε να δοθεί από τον ίδιο τον Ποντίφικα, που με απόφασή του έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την πρόσβαση στο παρεκκλήσι της Καπέλα Σιξτίνα – όπου εκλέγεται, κατά παράδοση, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας – στον Αμερικανό καρδινάλιο.
Ο Γιόσεφ Ράτσινγκερ, ο απερχόμενος πλέον Πάπας, θα προτιμούσε, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το Βατικανό, να βρεθεί μια άλλη λύση που να επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα.

http://www.koolnews.gr

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Το άγριο ξέσπασμα της σε δημοσιογράφο!



Ποιος είδε το Θεό ή μάλλον την Κατερίνα Γιατζόγλου και δεν φοβήθηκε. Όλα έγιναν όταν βρέθηκε τετ α τετ με πανελίστα, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε καταφερθεί εναντίον της δίχως λόγο.

Ακόμα ακούγονται τα "Γαλλικά" με τα οποία τον στόλισε...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δημοσιογράφος και πρώην πανελίστας, βρέθηκε στην εκδοτική εταιρία στην οποία είναι διευθύντρια η Κατερίνα Γιατζόγλου προκειμένου να συζητήσει για δουλειά.

Όμως, για κακή του τύχη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα για την οποία, μέσα από τη στήλη του, είχε μιλήσει με τα χειρότερα.

Μόλις η Κατερίνα Γιατζόγλου τον συνάντησε τυχαία εκνευρίστηκε κι άρχισε να τον "λούζει" με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Κι όχι άδικα, αφού εκείνος χωρίς καμία αιτία,προσφάτως την "ταπείνωνε" με τη δημοσιογραφική του πένα.

Τα όσα άκουσε από την Κατερίνα Γιατζόγλου θα τα κουβαλά  προίκα για μια ζωή...

Άνθρωποι της εκδοτικής εταιρίας απομάκρυναν από το χώρο τον δημοσιογράφο προκειμένου να γλυτώσει από το λιντζάρισμα της Κατερίνας Γιατζόγλου. Τον φυγάδευσαν! 

http://www.radar.gr

Δέκα χρόνια φυλάκιση για πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη



Οι περισσότεροι γνώρισαν την Βίβιαν Ιωακείμ από την αισθησιακή ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη που είχε πρωταγωνιστήσει.

Σε ηλικία 16 χρονών, άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας και στην συνέχεια ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι.

Σήμερα, το κορίτσι που βρέθηκε δίπλα στην Μαριάννα Ντούβλη στην αισθησιακή ταινία «Sex in the city of Athens», βρίσκεται στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Σύμφωνα με το περιοδικό ciao, πριν λίγες μέρες, η Βίβιαν Ιωακείμ βρέθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της και κλοπή και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια και επτά μήνες φυλάκιση. Οι περιπέτειες της Βίβιαν Ιωακείμ με το δικαστήριο ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010, όταν έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητό της στην περιοχή της Κυψέλης, βρέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα χασίς βάρους περίπου δύο γραμμαρίων. Τότε, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι ήταν για τον ετεροθαλή αδελφό της. Η δεύτερη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Πάτρα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο συνελήφθη εξαιτίας κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην τσάντα της. Η ίδια αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ στο δικαστήριο που έγινε δεν έδωσε το παρών και δικάστηκε ερήμην σε έξι μήνες φυλάκιση. Πριν δεκαοχτώ μήνες, συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού και στην συνέχεια στις φυλακές Ελαιώνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της. Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το 23χρονο μοντέλο και ο 19χρονος Αφγανός φίλος της τραυμάτισαν με λάμα 12 εκατοστών τον πρώην σύντροφο της κατά την διάρκεια επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο σπίτι του θύματος.

Πηγή: http://www.gossip-tv

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - Προσοχή σε αυτή την φωτογραφία στο Facebook



Ένας νέος ιός κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στο Facebοοk και κρύβεται πίσω από μια εικόνα, που «διαφημίζει» το Facebook σε κόκκινο χρώμα...

Αν κάποιος σας κάνει «tag» σε μία φωτογραφία όπως αυτή που φαίνεται παρακάτω με την διαφήμιση για το κόκκινο φόντο στο Facebook, εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας ένας συγκεκριμένος «σύνδεσμος» (link).

Το link, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας ιός, που στην συνέχεια, χωρίς να το γνωρίζετε, καταγράφει  τα προσωπικά σας.

Πηγή: whos.gr

Σοκ: Νεκρός ποδοσφαιριστής σε γήπεδο από τρομοκρατική επίθεση!



Τρομοκρατική επίθεση σε γήπεδο έγινε σήμερα 20/2 στη Συρία με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές να τραυματιστούν και ένας ποδοσφαιριστής να βρει τραγικό θάνατο.
Όπως μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA ένας ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε ενώ συναθλητές του τραυματίστηκαν από την έκρηξη δύο βλημάτων όλμων που έπεσαν σε στάδιο μέσα σε αθλητικό συγκρότημα στο κέντρο της Δαμασκού.
 «Δύο βλήματα όλμων ερρίφθησαν από τρομοκράτες στο αθλητικό συγκρότημα Τεσρίν στη συνοικία Μπαραμκέ, σκοτώνοντας έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας αλ Ουάτμπα και τραυματίζοντας πολλούς παίκτες κατά την διάρκεια της προπόνησής» τους, διευκρίνισε το SANA.

http://www.koolnews.gr

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έπεσαν στη θάλασσα και έσωσαν 23χρονη



Εικοσιτριάχρονη, η οποία αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της βουτώντας στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού, σώθηκε χάρη στους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι δεν δίστασαν να πηδήξουν στη θάλασσα και να βγάλουν σώα τη νεαρή κοπέλα.

Το περιστατικό έγινε, μετά τα μεσάνυχτα, στο ύψος του Ποσειδώνιου στη Θεσσαλονίκη. 
Στο σημείο πήγαν αρχικά τέσσερις δικυκλιστές αστυνομικοί, 

από τους οποίους οι δύο έπεσαν στη θάλασσα και με τη βοήθεια ενός ιμάντα τράβηξαν την 23χρονη στο πλακόστρωτο της παραλίας.

Η νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με τη μητέρα της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος" για να κάνει σε προληπτικές εξετάσεις. 
Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, και οι αστυνομικοί, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

http://www.newsit.gr

PlayStation 4: Πόσο θα μας κοστίσει;



Προσιτές τιμές σκέφτεται η Sony ...

Μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη του PlayStation 4 από την Sony και δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Times αναφέρεται σε "εσωτερικά έγγραφα της Sony" τα οποία έχουν καταγράψει μια αρχική τιμή της κονσόλας στις 300 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 350 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το PlayStation 3 είχε λανσαριστεί στην Αγγλία στις 425 λίρες που μεταφράστηκαν την εποχή εκείνη σε 600 ευρώ για την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο τεχνολογικός συντάκτης της The Times, Murad Ahmed, διευκρινίζει ότι η τιμή αυτή αφορά μόνο την Αγγλία και δεν είναι μετατροπή συναλλάγματος από την ιαπωνική. Πριν από λίγες ημέρες, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ιαπωνική εφημερίδα Ashai Shimbun δήλωνε ότι η τιμή της κονσόλας θα κυμαινόταν στα 40.000 γιεν (270£ δηλαδή 313€), εκτίμηση που είναι αρκετά κοντά σε αυτή των The Times.

Περισσότερες πληροφορίες για το PlayStation 4 και το DualShock 4 αναμένουμε αυτή την Τετάρτη στην παρουσίαση της Sony, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φημολογείται ότι θα υπάρξει μια επίσημη παρουσίαση της κονσόλας. Το event θα λάβει χώρα την Τετάρτη ώρα 18:00 Νέας Υόρκης (01:00 ξημερώματα Πέμπτης για την Ελλάδα). Κάντε εγγραφή στο newsletter της Sony ώστε να ενημερωθείτε για τα νεότερα.

Δείτε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες του PlayStation 4 dev kit και του DualShock 4.

Αλήθεια, εσείς μέχρι πόσα θα μπορούσατε να δώσατε για να αγοράσετε το PlayStation 4 από την πρώτη κιόλας ημέρα;

whos.gr

ΦΡΙΚΗ: Βίασαν και σκότωσαν τρεις αδελφούλες



Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό της δυτικής Ινδίας...

Τρεις αδελφούλες -ηλικίας 6, 9 και 11 ετών- δολοφονήθηκαν, αφού προηγουμένως έπεσαν θύματα βιασμού.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία, τα τρία κοριτσάκια βρέθηκαν νεκρά την περασμένη εβδομάδα σε ένα πηγάδι. 

Οι τρεις αδελφούλες και οι σχολικές τους τσάντες εντοπίστηκαν στο πηγάδι δυο ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής τους στις 14 Φεβρουαρίου στο χωριό Μπαντάρα του κρατιδίου Μαχαράστρα.

Τέσσερα άτομα έχουν προφυλακιστεί, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με μέλη της οικογένειάς τους, τα κοριτσάκια είχαν βγει από το σπίτι για να αναζητήσουν τη μητέρα τους. Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βιασμών που έχουν συγκλονίσει τη χώρα και έχουν πυροδοτήσει μαζικές διαδηλώσεις.

Ιδιαίτερα σοκαριστική ήταν η περίπτωση μιας 23χρονης φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε επίθεση, υπέστη άγριο ξυλοδαρμό και στη συνέχεια βιάστηκε από έξι άνδρες, ενώ βρισκόταν μέσα σε λεωφορεία μαζί με τον φίλο της.

nooz.gr 

Η φωτογραφία με τη μπουγάδα που σαρώνει....



Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης βρήκαν οι Θεσσαλονικείς.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία κρατάνε ένα τεντωμένο σκοινί που πάνω του κρέμονται γυναικεία και αντρικά εσώρουχα και από πάνω υπάρχει το σύνθημα:

"Μόνο αυτά δεν μας πήρατε"!

Γιατροί έκοψαν τον λάθος όρχι από ασθενή!



Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στην περιοχή Γουίλτσαϊρ της Αγγλίας, όταν οι γιατροί που είχαν αναλάβει την επέμβαση σε έναν 48χρονο ασθενή του αφαίρεσαν καταλάθος τον… λάθος όρχι!¨
Ο άτυχος άντρας, που όπως ήταν λογικό κατέθεσε μήνυση ενάντια στο νοσοκομείο, επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όρχεος γιατί έπασχε από καρκίνο του προστάτη.
Οι γιατροί πραγματοποίησαν την επέμβαση για περίπου 40 λεπτά και, ύστερα από την ολοκλήρωσή της, κατάλαβαν πως είχαν πραγματοποιήσει ένα τραγικό λάθος! Ο υγιής όρχις καταψύχθηκε, ενώ εκλήθη άμεσα πλαστικός χειρούργος προκειμένου να διορθωθεί το λάθος των γιατρών.
Ο 48χρονος άντρας, που έχει αποκτήσει παιδιά από προηγούμενη σχέση του, δήλωσε ότι πλέον δε μπορεί να κάνει παιδιά με την τωρινή σύντροφό του, κάτι που του έχει προκαλέσει μεγάλο στρες και πόνο.

http://www.koolnews.gr

Ο ορισμός της ψυχραιμίας! (Βίντεο)


Μια μέρα σαν όλες τις άλλες στο δάσος βρίσκει μια γαζέλα να έχει πέσει στο έδαφος, μετά από επίθεση που δέχθηκε από ένα τσίταχ.

Στο «παιχνίδι» μπαίνει σύντομα μια ύαινα, που διεκδικεί μερίδιο από την «τροφή», αναγκάζοντας το τσίταχ να οπισθοχωρήσει. Κι εκεί που η ύαινα, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να απολαύσει το… δείπνο της, το τσίταχ επιστρέφει μη θέλοντας να εγκαταλείψει το δικό του «λάφυρο»!

Όσο για το «θύμα»; Η ικανότητα της γαζέλας στην… παραπλάνηση των εχθρών είναι ό,τι πιο απίστευτο έχετε δει ποτέ!


πηγή: perierga.gr

Ντέμυ: Δείτε τις προσωπικές της φωτογραφίες που της προκάλεσαν... ΣΟΚ!



Σοκ έπαθε η νεαρή και πολύ όμορφη τραγουδίστρια φωτογραφίες από πολύ προσωπικές στιγμές εξώφυλλο στα περιοδικά, ενώ η ίδια δεν ήξερε ότι την απαθανατίζουν! Δείτε τις φωτογραφίες, την αντίδρασή της, καθώς και το τι σκοπεύει να κάνει! 

Οι επίμαχες φωτογραφίες δεν είναι άλλες από εκείνες στις οποίες απαθανατίζεται με το αγόρι της, το σεφ Άκη Πετρετζίκη και κυρίως το καυτό φιλί τους...

Ακούστε τώρα όπως ένιωσε όταν δημοσιοποιήθηκαν όλα αυτά...


markos.tv

Ζευγάρι ισοπέδωσε τον τοίχο σπιτιού κάνοντας σεξ μέσα στο αμάξι του



Οποιος έχει δει την αμφιλεγόμενη ταινία Crash του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ θα θυμάται την ηδονή που αισθάνονταν οι κεντρικοί χαρακτήρες της ταινίας όταν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης προκαλούσαν τροχαίο ατύχημα, ωστόσο, για την Αζια Γουώκερ και το αγόρι της το φιλμ έγινε πραγματικότητα.
Οδηγώντας, λοιπόν, το Hyundai τους σε έναν δρόμο στην Ντεητόνα των ΗΠΑ αποφάσισαν να «έρθουν λίγο πιο κοντά» και πάνω στην έξαψη βρέθηκαν στο εσωτερικό ενός παραλιακού σπιτιού.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι γείτονες πετάχτηκαν ουρλιάζοντας έξω από τα σπίτια τους.
Δυστυχώς για την ίδια την Γουώκερ εκτός του ότι τραυματίστηκε ελαφρά, έπρεπε να δώσει και κατάθεση στην Αστυνομία για το τι συνέβη, οπότε αναγκάστηκε να τους πει την αλήθεια.
Παρά το γεγονός ότι έγινε ρόμπα, τουλάχιστον δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρότερο κίνδυνο για την υγεία της , ενώ το αγόρι της δεν έπαθε τίποτα από τη σύγκρουση.



http://www.iefimerida.gr


Εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος δώρισε τη μισή του περιουσία!



Ο Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον και η γυναίκα του Τζοάν, είναι δύο από τους δισεκατομμυριούχους εκτός ΗΠΑ που έχουν συμφωνήσει διά της υπογραφής τους να δώσουν τη μισή τους περιουσία για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω της συμφωνίας «Giving Pledge». Ο μεγιστάνας της Virgin μπήκε κι αυτός σε μία λίστα με λαμπρά ονόματα.Μερικοί από τους πιο πλούσιους ιδιώτες του πλανήτη έχουν υπογράψει τη σχετική συμφωνία και μόλις πεθάνουν, η μισή τους περιουσία θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. «Giving Pledge» σημαίνει «Δίνοντας υπόσχεση», με το ουσιαστικό, όμως, να σημαίνει και «ενέχυρο».
Η συμφωνία ισχύει από το 2010 και ήδη έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν πάμπλουτοι επιχειρηματίες από τη Ρωσία, τη Νότιο Αφρική, τη Γερμανία, την Ινδία και τη Μεγάλη Βρετανία. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκεται και η Μελίντα Γκέιτς, σύζυγος του ιδιοκτήτη της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, που θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.
Της λίστα ηγείται ο υπερήλικας δισεκατομμυριούχος Γουόρεν Μπάφετ. Αρχικά η λίστα προοριζόταν μόνο για Αμερικανούς επιχειρηματίες, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν στην πορεία. Και το εγχείρημα ήταν δύσκολο.
Ο Μπάφετ πραγματοποίησε συνεχή ταξίδια προκειμένου να πείσει επιχειρηματίες απ’ όλον τον κόσμο να μπουν στη συμφωνία «Giving Pledge». Συνάντησε Άραβες, Κινέζους και πολλούς άλλους βαθύπλουτους.
Στη λίστα βρίσκεται μεταξύ άλλων και το όνομα του Ρώσου ηγέτη Βλάντιμιρ Πούτιν.

http://www.koolnews.gr

Δάρρα-Παπαδημητρίου: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους. Ζουν σε χωριστά σπίτια


Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Φωτεινή Δάρρα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου;
Τον τελευταίο καιρό, η σχέση τους αποτελεί ένα αίνιγμα για πολλούς. Το περασμένο καλοκαίρι ο χωρισμός τους είχε συζητηθεί αρκετά και έγινε θέμα σε όλα τα Μέσα.  Πολλοί λέγανε ότι η ρήξη στη σχέση τους επήλθε έπειτα από μεγάλους καβγάδες και εντάσεις. Ακολούθησε η εγκυμοσύνη της Φωτεινής Δάρρα, γεγονός που πυροδότησε νέο κύκλο δημοσιευμάτων που έλεγαν ότι: «Το παιδί τούς έφερε και πάλι κοντά», «Είναι και πάλι μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ», «Τώρα επιτέλους είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια» ήταν μερικοί από τους τίτλους στα πρωτοσέλιδα.
 «Έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση. Η Φωτεινή και ο Δημήτρης έχουν χωρίσει εδώ και δύο χρόνια, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης. Ζουν σε ξεχωριστά σπίτια, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από καλές. Ο ένας υποστηρίζει τον άλλον, μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο, βγαίνουν μαζί, αλλά μόνο ως φίλοι. Και το τονίζω αυτό: μόνο ως φίλοι. Όλη αυτή η παραφιλολογία που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι τούς έφερε σε δύσκολη θέση. Απλώς και οι δυο αποφάσισαν από κοινού να μην μπουν στη διαδικασία να διευκρινίσουν οτιδήποτε. Τους ήταν αρκετό που οι ίδιοι και το περιβάλλον τους γνώριζαν την αλήθεια. Επίσης, ουδέποτε προσπάθησαν να δώσουν στη σχέση τους δεύτερη ευκαιρία. Όσο για τα τέρατα που γράφτηκαν -αν εξαιρέσουμε τον χωρισμό τους-, είναι απλώς μυθεύματα. Χώρισαν επειδή τους βγήκε η ρουτίνα των δέκα χρόνων, κάτι που συμβαίνει σε χιλιάδες ζευγάρια στις μέρες μας. Πολύ πολιτισμένα και πολύ συνειδητοποιημένα, χωρίς εξάρσεις και καβγάδες. Οσο για το παιδί; Και οι δυο γελούσαν όταν ο Δημήτρης έπαιρνε μηνύματα με την ευχή “Να σου ζήσει, μπαμπά”. Η Φωτεινή μεγαλώνει μόνη της το -τεσσάρων μηνών πλέον- μωρό, γεγονός που την έχει κουράσει αφάνταστα, αφού κοιμάται ελάχιστα. Τις ώρες που λείπει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων χρέη γκουβερνάντας αναλαμβάνει η θεία της» τόνισε φίλη τους στο Πρώτο Θέμα.

http://www.gossip-tv.gr

Ποιες πόλεις θα εξαφανιστούν από την άνοδο της στάθμης των υδάτων μέχρι το 2100



Αν σχεδιάζετε να διατηρηθείτε κρυογενετικά και να επανέλθετε τον 22ο αιώνα, αρχίστε να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του διαμερίσματός σας στο Τόκιο τώρα...
Σίδνεϊ, Τόκιο και Μπουένος Άιρες, την «έχουν βάψει», καθότι μέχρι το 2100 αναμένεται να προσβληθούν από άνευ προηγουμένου άνοδο της στάθμης των θαλάσσιων υδάτων, σύμφωνα με σχετική έρευνα ινστιτούτου.
Η στάθμη των υδάτων δεν έχει πάψει να ανεβαίνει τα τελευταία 100 χρόνια, με διαφορετικές όμως επιπτώσεις στα διάφορα γεωγραφικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, σημειώνουν επιστήμονες από το Ινστιτούτο Έρευνας των Κλιματικών Επιπτώσεων με έδρα το Πότσνταμ της Γερμανίας.
Κάποια κομμάτια γης βυθίζονται, ενώ κάποια άλλα υψώνονται, ως αποτέλεσμα της βαρυτικής έλξης που ασκούν τα εξαφανιζόμενα στρώματα πάγου.
Η ερευνητική ομάδα του ινστιτούτου κατάφερε να μοντελοποιήσει το φαινόμενο και να υπολογίζει την ανά τόπους άνοδο των θαλάσσιων υδάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Σύμφωνα με τα πορίσματα, τις εντονότερες επιπτώσεις θα τις υποστούν οι ακτές γύρω από τον Ινδικό ωκεανό, όπως επίσης η Ιαπωνία, η νοτιοανατολική Αυστραλία και η Αργεντινή.



http://www.iefimerida.gr

«Ο Μπράντο με οδήγησε στην αποβολή, στην τρέλα και την αυτοκτονία», αποκαλύπτει η ερωμένη του [εικόνες]


Για τον ρόλο της ως «επίσημης» ερωμένης του Μάρλον Μπράντο και τις σχέσεις της με τους Ελβις Πρίσλεϊ και Ντένις Χόπερ μίλησε η -81χρονη πλέον- Ρίτα Μορένο, γνωστή ως Ανίτα από το West Side Story.
«Την πρώτη φορά που τον γνώρισα, στο σετ του Desiree όταν ήμουν 22 χρονών, ένιωσα το αίμα μου να βράζει. Αισθάνθηκα ότι κοκκίνησε όλο μου το σώμα. Ημασταν συνολικά μαζί για δέκα χρόνια, παρόλο που στο διάστημα αυτό ο Μάρλον είχε δυο διαφορετικές γυναίκες. Το να πω ότι ήταν τέλειος εραστής -ευφάνταστος, γενναιόδωρος, αισθαντικός- μοιάζει πολύ λίγο για να περιγράψω τι μου έκανε. Οχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή μου». Αυτό αποκάλυψε η Ρίτα Μορένο για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Προσθέτοντας πως συνήθιζε να βγαίνει με διάσημους άντρες, όπως τον Ντένις Χόπερ, για να τον κάνει να ζηλέψει.
Ενώ έχει τύχει να τη φλερτάρει ξεδιάντροπα μέχρι και ο JFK. Kαι μάλιστα ενώ η γυναίκα του ήταν ακριβώς δίπλα.
Αν και εκείνος ο «αντίζηλος» που έκανε τον Μάρλον να τρελαίνεται ήταν ο Ελβις, με τον οποίο η Μορένο είχε βγει μια σειρά από αποτυχημένα ραντεβού. «Το μόνο που του άρεσε ήταν να με πετάει στο πάτωμα του σαλονιού μου και να τρίβεται πάνω μου. Τον ένιωθα να κουνάει τους γοφούς του μανιασμένα πάνω στο ντυμένο κορμί μου, χωρίς όμως ποτέ να κάνει το επόμενο βήμα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί».

Το τέλος της σχέσης ήρθε όταν ο Μάρλον Μπράντο την υποχρέωσε -πριν την παρατήσει- να πάει και να κάνει αποβολή. Την οποία και πλήρωσε εκείνος. Γυρίζοντας σπίτι του, η Ρίτα κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα και πήρε μια χούφτα χάπια. «Ηθελα να πεθάνω στον ύπνο μου. Οχι για να τον εκδικηθώ, αλλά για να σταματήσω να πονάω. Χωρίσαμε όταν μας το είπε ένας ψυχίατρος».

Η Ρίτα Μορένο έγινε η πρώτη ισπανικής καταγωγής ηθοποιός που κέρδισε Οσκαρ, Tony, Grammy και Emmy. Ενώ ούτε ο Μάρλον την ξέχασε, αφού ήταν η φωτογραφία της (φωτό κάτω) που βρέθηκε πάνω από το γραφείο του τη μέρα που ξεψύχησε.






http://www.iefimerida.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger