Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Sex: Τί είναι ψέμα και τί αλήθεια;

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012



Τι ισχύει τελικά και τι όχι γύρω από την αρχαιότερη των πράξεων;
To sex είναι αγαπημένο θέμα συζήτησης αντρών και γυναικών. Μέγεθος, διάρκεια, οργασμός τίθενται επί τάπητος και αναλύονται, μπορούμε να πούμε με σχεδόν επιστημονική ευλάβεια. Και επειδή όπως όλα τα σημαντικά θέματα, περιβάλλονται από μύθους και αλήθειες, έτσι και γύρω από το sex γράφονται και λέγονται πράγματα τα οποία ήρθε ο καιρός να αναλύσουμε και επιτέλους να εξηγήσουμε. Παρακάτω σας έχουμε κάποιους από τους βασικότερους σεξουαλικούς μύθους οι οποίοι είτε επαληθεύονται είτε καταρρίπτονται πανηγυρικά!
1. Το μέσο μήκος ενός πέους σε στύση είναι 12-12,5: Σας αρέσει δεν σας αρέσει, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη αλήθεια. Ξεχάστε ότι έχετε δει σε ταινίες πορνό, τα παιδιά είναι προικισμένα και γι' αυτό επέλεξαν και το συγκεκριμένο επάγγελμα, κατά πολλούς λειτούργημα! Ο μέσος όρος λοιπόν είναι τα 12,5 εκατοστά και αν ο αρσενικός σας περίγυρος χρησιμοποιεί νούμερα της τάξεως των 18 και 19 εκατοστών τότε πολύ απλά ψεύδεται ασυστόλως!
2. Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί 4 φορές περισσότερο από τον αντρικό: Ολόσωστο! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, ο αντρικός οργασμός έχει διάρκεια περίπου 6 δευτερόλεπτα ενώ ο γυναικείος μπορεί να φτάσει και τα 20! Εκτός λοιπόν από ομορφιά και μυαλό μας δόθηκε και η πολυτέλεια του χρόνου!
3. Τα 2/3 των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό: Δυστυχώς είναι κάτι που είναι πέρα ως πέρα αλήθεια! Αν λοιπόν είστε μία από αυτές, καλά θα κάνετε να μην συνεχίσετε το.. άθλημα, όχι για τα γνωστά κλισέ περί σεβασμού στον εαυτό σας, αλλά κυρίως επειδή είναι ψυχοφθόρο. Αν τελοσπάντων ο παρτενέρ σας δεν σας ικανοποιεί, αλλάξτε τον ή δείξτε του ακριβώς τι να κάνει. Δεν είναι κρίμα αυτός πάντα να τελειώνει κι εσείς να μένετε με την χαρά;
4. Τα προφυλακτικά προστατεύουν κατά 97% από εγκυμοσύνη: Μπορεί να είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντισύλληψης αλλά δεν είναι και η πιο αξιόπιστη. Από την άλλη, οι υπόλοιπες μέθοδοι μπορεί να προστατεύουν ακόμα και κατά 99% από πιθανή εγκυμοσύνη, αλλά σας αφήνουν εντελώς ακάλυπτες σε σχέση με τα σεξουαλικώς μεταδοδόμενα νοσήματα. Εν ολίγοις, χρησιμοποιείστε προφυλακτικό και αν τελικά μείνετε έγκυος, παίρνετε Oscar ατυχίας!
5. Οι γυναίκες δηλώνουν 4 ερωτικούς συντρόφους και οι άντρες 7: Αυτό είναι και αλήθεια και ψέμα. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες έχουν την τάση να μειώνουν τον αριθμό των παρτενέρ και οι άντρες να τον αυξάνουν. Με απλά μαθηματικά, το 50% σχεδόν του πληθυσμού συνηθίζει να λέει ψέματα σχετικά με τις σεξουαλικές του εμπειρίες! Μα σε τι ζούγκλα ζούμε τελοσπάντων;
6. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες ορμές το καλοκαίρι: Μεγάλη αλήθεια την οποία πιθανότατα να έχετε παρατηρήσει κι εσείς. Σύμφωνα με ειδικούς, η γυναικεία όσφρηση είναι πιο ευαίσθητη κατά τους θερινούς μήνες, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται αμέσως την έκκριση ουσιών από τους ιδρωτοποιούς αδένες ενός άντρα που ενδιαφέρεται σεξουαλικά. Οπότε το χειμώνα δεν είναι ότι δεν είστε ποθητές απλά δεν το αντιλαμβάνεστε!



http://www.queen.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Μία φωτογραφία στο Facebook έσωσε τη ζωή ενός βρέφους!



H μητέρα του μικρού Φιν  έγινε ο σωτήρας του χωρίς να το γνωρίζει...

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα τί θα συνέβαινε στο μέλλον... Το τυχερό μωράκι σήμερα είναι ζωντανό εξαιτίας ενός τυχαίου περιστατικού... Δείτε τί συνέβη... 


Η Κέλι Γκλάζμπρουκ (Kelly Glazbrook) από την Αυστραλία ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 



Εντελώς τυχαία, μία φίλη της γιατρός παρατήρησε κάτι ύποπτο... 



Η γιατρός πρόσεξε μια αντανάκλαση στην κόρη του ματιού του βρέφους. 



"Δεν ήξερα τι να πω για να μην την ανησυχήσω σε περίπτωση που τη σκιά είχε δημιουργήσει η κάμερα", δήλωσε η Αναλίσα Γουντ (Annalisa Wood). 



Όμως, οι υποψίες της ότι ο μικρός Φιν πάσχει από έναν τύπο καρκίνου του αμφιβληστροειδούς, επιβεβαιώθηκαν. 



Η μητέρα άκουσε τη συμβουλή της και πήγε το 6 μηνών βρέφος σε γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε την ασθένεια. 



Επειδή ο καρκίνος εντοπίστηκε σε αρχικό στάδιο, ο Φιν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και έχει πολλές πιθανότητες να σώσει και το μάτι του! 



Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι ο μικρός δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο για τη ζωή του... 



radar.gr

Τελικά το "μέγεθος" είναι που μετράει για δυνατούς γυναικείους οργασμούς


Πόσες φορές μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συζητήσεις τόσο ανδρών, όσο και γυναικών, δεν έχει ακουστεί η φράση: “ το καλό σεξ δεν είναι θέμα μεγέθους του πέους, αλλά τεχνικής του άνδρα”. Την επόμενη φορά που θα ακούσετε πάλι αυτή την έκφραση, χαμογελάστε ειρωνικά. Δεν ισχύει. Η έκφραση αυτή, είναι το άλλοθι του “μη προικισμένου”, τουλάχιστον αυτό απέδειξε η ενδιαφέρουσα έρευνα που θα διαβάσετε. Στο σεξ μετράει πρώτα από όλα το μέγεθος του πέους... 
Η έρευνα του πανεπιστημίου West of Scotland, με επικεφαλής τον ψυχολόγο Στιούαρτ Μπρόντυ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό (όχι κλειτοριδικό) προτιμούν τους άνδρες που είναι από τη φύση “προικισμένοι”. Όσο μεγαλύτερο και παχύτερο το πέος, τόσο δυνατότερος ο οργασμός για τη γυναίκα. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικόJournal of Sexual medicine”.
Η επιστημονική ομάδα που ανέλαβε την έρευνα μελέτησε τη συμπεριφορά 323 γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ και στη συνέχεια ζητήθηκε από το δείγμα να απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις σεξουαλικές επαφές, τη συχνότητα τους, και φυσικά το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους αλλά και τον οργασμό που είχαν.
Οι 160 από τις γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν μόνο κολπικό οργασμό και μάλιστα μια στις 3 δήλωσε ότι ο οργασμός της γινόταν εντονότερος και δυνατότερος εάν ο σύντροφος της είχε μεγαλύτερο πέος. Οι 160 γυναίκες τόνισαν πως τα 14,9 εκατοστά για ένα πέος σε στύση, είναι ιδανικά για να τους προσφέρει έναν πλούσιο οργασμό. Όλες οι γυναίκες διευκρίνισαν πάντως πως καλό είναι το μέγεθος αλλά ακόμη καλύτερο είναι να συνδυάζεται με τη διάρκεια κατά την πράξη.
Το ποσοστό των γυναικών που απάντησε πως το ιδανικό για έναν οργασμό είναι τόσο το μέγεθος, όσο και η διάρκεια, αποτελεί την πλειοψηφία και μάλιστα την συντριπτική πλειοψηφία αφού ξεπερνούσε το 60%. Δηλαδή 6 στις 10 ήθελαν και ένα “αξιοπρόσεκτο” μέγεθος, αλλά και κάποια σχετική διάρκεια.
Στην έρευνα του πανεπιστημίου υπήρχε και ένα μικρό ποσοστό (6,3%), που δήλωσε πως προτιμούν οι άνδρες να έχουν μικρότερο πέος από το μέσο όρο, και πως έτσι απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ.

http://iatropedia.com

Το άγριο πάρτι της 20χρονης σταρ [εικόνα]


 

Ένα μήνα μετά τα 20α της γενέθλια η Μάιλι Σάιρους αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη πάρτι για να τα γιορτάσει. Καλεσμένοι μερικοί φίλοι της και ένα μάτσο «πόρνες με «τεράστιους κ*λ*υς» όπως ζήτησε.
«Ελπίζω να βρω τουλάχιστον μια πόρνη με τεράστιο κ*λ* στο πάρτι μου» τουίταρε μια μέρα πριν η Μάιλι Σάιρους, η 20χρονη πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney το μέλλον της οποίας διαγράφεται λαμπρό.
Αρκεί φυσικά να σταματήσει να γιορτάζει τα γενέθλιά της, τα πάρτι για τα οποία χρόνο με το χρόνο γίνονται ακόμη πιο hardcore.
Αυτή την χρονιά το πάρτι έλαβε χώρα στο σπίτι της στο Χόλιγουντ, παρουσία πολλών στρίπερ. Με μια από τις οποιές η εορτάζουσα φρόντισε να ασχοληθεί προσωπικά.
Αν και εκείνο που θυμούνται όλοι είναι η φωτό από το περσινό πάρτι του συντρόφου της, με την Μάιλι να φωτογραφίζεται να γλείφει ένα κομμάτι από την τούρτα η οποία είχε σχήμα αντρικού μορίου.

http://www.iefimerida.gr


Απίστευτη φωτό: Δείτε τη Νο1 αθλήτρια του τένις να μιλάει στα…

Χρυσά μετάλλια, διακρίσεις, Ολυμπιάδα..η Σερένα Ουίλιαμς τα έχει σαρώσει όλα και έχει γευτεί μεγάλες στιγμές επιτυχίας! Ποτέ ωστόσο δεν ξέχασε πως εκτός αθλήτρια είναι και γυναίκα! Και η συγκεκριμένη εμφάνισή σπάει όλα τα ρεκόρ…ρεβέρ,,,ντραϊβ…σμάς! Το κορίτσι κρύβεται πίσω από σεμνά συνολάκια αλλά γουστάρει να προκαλεί και να δείχνει τα θηλυκά προσόντα της! Όχι του γηπέδου αλλά του κορμιού της! Η Σερένα γουστάρει τόσο πολύ το σιθρού φορεματάκι που αφήνει ακάλυπτο το στήθος της που δε κάθε της βήμα κοιτάζει το ντεκολτέ και…αυτοθαυμάζεται!

http://www.gossip-tv.gr/

7 άντρες-δηλητήριο: Πώς θα τους αποφύγεις


Παρόλο που το κυνήγι της ερωτικής ευτυχίας έχει δυσκολέψει, υπάρχουν επτά τύποι αντρών- δηλητήριο που πρέπει να αποφύγεις.

Γιατί οι εκπτώσεις στα ρούχα και τα παπούτσια είναι ευπρόσδεκτες. Όμως, εκπτώσεις στις προσδοκίες και τα θέλω σου από έναν άντρα δεν συγχωρούνται.

Ου μπλέξεις… Νούμερο 1: ο Εθισμένος στις ουσίες

Μην απορήσεις γιατί ο τύπος που γνώρισες στο μπαρ πηγαινοέρχεται στην τουαλέτα και επιστρέφει πάντα χαρούμενος και μέσα στην ζωντάνια. Όχι, δεν έφαγε κάτι που τον πείραξε ούτε αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κύστη του. Απλά, κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να πάρει τη δόση του.

Γιατί να τον αποφύγεις: αν γνωρίσεις κάποιον εθισμένο σε ναρκωτικές ουσίες, πρώτα θα πρέπει να λύσει το πρόβλημά του και έπειτα να μιλήσεις μαζί του για την όποια πιθανότητα σχέσης. Τα εξαρτημένα άτομα είναι και τα πιο δύσκολα να αλλάξουν συνήθειες και ζωή. Οι δικαιολογίες πως αν σε έχει στο πλευρό του θα αλλάξει, είναι τουλάχιστον ουτοπικές. Δεν μιλάμε μόνο για ναρκωτικές ουσίες ή χαπάκια αλλά και για τον εθισμό του άλλου στο αλκοόλ ή στα στεροειδή. Κάθε είδους εξάρτηση είναι επικίνδυνη και για σένα την ‘ίδια, ειδικά αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:

ξεκινάει να πίνει από τις 8 το πρωί.

Όταν μαγειρεύετε αναφέρεται στις δοσολογίες των υλικών δίνοντας έμφαση ”στη μία δόση λικέρ” και στη μιάμιση ”πρέζα αλάτι” που λείπει από το κατσικάκι λαδολέμονο.

Βρίσκεται διαρκώς στον κόσμο του.

Ου μπλέξεις… Νούμερο 2: ο Παντρεμένος με τη μαφία

Εύλογα απορείς γιατί το νέο σου φλερτ μιλάει εκατό φορές την ημέρα με τον Νονό του. Άσε που σε κάθε ξαφνικό θόρυβο προτάσσει το όπλο του φοβισμένος. Φυσικά δεν σου εξήγησε ποτέ γιατί κουβαλάει παντού το όπλο, αφού ούτε ένστολος είναι, ούτε μπλεγμένος κάπου…όπως ισχυρίζεσαι. Γιατί να τον αποφύγεις: σίγουρα δεν χρειάζεται να δεθείς με έναν άνθρωπο που οι δουλειές του λαμβάνουν χώρα κυρίως τις βραδυνές ώρες. Μια σχέση με ένα άτομο που θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα και θα βρίσκεστε για τον προμηθεύεις με τσιγάρα, μόνο πίσω μπορεί να σε πάει. Για να μην μιλήσουμε για τον κίνδυνο που διατρέχεις να φας κάποια αδέσποτη σφαίρα σε πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:

στις ταχείες κλήσεις του κινητού του έχει τον Νονό του και όλη την φαμίλια, όπως την αποκαλεί.

Ονειρεύεται να ταξιδέψετε μαζί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σικελία.

Δέχεται δεκάδες απειλητικά τηλέφωνα και σημειώματα καθημερινά.

Κουβαλάει το όπλο του ακόμα και στο κρεβάτι.

Ου μπλέξεις… Νούμερο 3: ο Τσιφούτης

Στο πρώτο ραντεβού θα ξεχάσει το πορτοφόλι του, στο δεύτερο θα ξεχάσει να κάνει ανάληψη μετρητών, στο τρίτο θα δεχτεί να τον κεράσεις δέκα μπύρες και στο τέταρτο θα σου πει απόψε κερνάω εγώ. Βεβαίως το τέταρτο ραντεβού θα λάβει χώρα σε ένα βουνό, για να παρακολουθήσετε και καλά το ηλιοβασίλεμα. Το δίδαγμα: παντού θα την βγάζει τσάμπα.

Γιατί να τον αποφύγεις: μαύρες μέρες σε περιμένουν στο πλευρό ενός άντρα τσιγκούνη. Ειδικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης, θα κάνει μήνες να σε βγάλει από το σπίτι και το κοκούινγκ θα γίνει δεύτερη φύση σου. Τα δώρα που θα σου κάνει θα είναι πνευματικά και μόνο και τη Σαντορίνη θα την δεις μόνο ζωγραφιστή αφού εκείνος πιστεύει πως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα το έχει η Λούτσα.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:

οι πιο αγαπημένες του εκφράσεις είναι οι εξής: ”Αγάπη μου έχεις ένα ευρώ να μου δανείσεις; Αγάπη μου έχεις ψιλά γιατί δεν έχω να χαλάσω; Αγάπη μου δεν έχουμε λεφτά. Αγάπη μου περνάμε οικονομική κρίση. Αγάπη μου, τι τα θες τα δώρα, δεν βλέπεις τα παιδάκια που διψάνε στην Αφρική;

Ου μπλέξεις… Νούμερο 4: ο Κολλημένος με τη μπάλα

Το πρώτο σας ραντεβού έγινε στο γήπεδο. Από τότε σε έχει στήσει δύο φορές επειδή το παιχνίδι του θρύλου είχε παράταση. Δεν χάνει καμία αθλητική εκπομπή και χρησιμοποιεί το ίντερνετ για να βλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων και μόνο. Τ ο κινητό του χτυπάει με τον ύμνο της ομάδας και μιλάει διαρκώς χρησιμοποιώντας κάποιες παράξενες λέξεις όπως είναι το ντου ντου, ντιόγκο, ντάρκο, λουα λούα. Προσφάτως έμαθες πως όλοι αυτοί είναι ποδοσφαιριστές.

Γιατί να τον αποφύγεις: τι τον θες έναν άντρα που τα Σαββατοκύριακα δεν μπορεί να σε δει γιατί έχει να δει το πρωτάθλημα, την Τετάρτη παρακολουθεί το Τσάμπιον Λιγκ, την Πέμπτη βλέπει το ΟΥΕΦΑ και τις υπόλοιπες ημέρες σχολιάζει τα αποτελέσματα των αγώνων. Άσε που σε περίπτωση που αποφασίσεις να τον παντρευτείς θα τρέχεις στο γήπεδο με το νυφικό λίγο μετά την εκκλησία.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:

ντύνεται μόνο από τη μπουτίκ της ομάδας του.

Μιλάει μόνο για την ομάδα.

Όταν χάνει η ομάδα δεν βγαίνει από το σπίτι.

Έβαψε το σπίτι στα χρώματα της ομάδας.

Ου μπλέξεις… Νούμερο 5: ο Κουτσομπόλης του χωριού

Μια γυναίκα μπορεί να είναι κουτσομπόλα, γιατί είναι στη φύση της να θέλει να τα ξέρει όλα. Ένας άντρας που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή καθενός και σπεύδει να ενημερώνει όλο τον κόσμο για κάθε νέα είδηση που σκάει, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί στο πλευρό σου.

Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί μπορεί να καταλήξεις σαν την Αλιμπέρτη και τη Γερμανού να ξέρει όλος ο κόσμος την ηλικία τους, χάρη στο μεγάλο στόμα που είχε ο ο πρώην σύντροφος και τον δύο, ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:

δεν χάνει κανένα μεσημεριανό.

για την ενημέρωσή του προτιμά το δελτίο του Σταρ.

Οι φίλοι τον φωνάζουν Λάκη, από το Κουτσομπολάκη.

Ου μπλέξεις… Νούμερο 6: ο Νάρκισσος

Αν σε κάθε ραντεβού σε ρωτάει με αγωνία: ”Πώς σου φαίνομαι; Τα μαλλιά μου είναι ωραία έτσι; Μήπως έπρεπε να βάλω κάτι άλλο;” τότε έχεις μπλέξει με έναν άντρα που ο μόνος άνθρωπος που θα αγαπήσει πραγματικά, είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί δεν θέλεις πλάι σου έναν άντρα που θα σπαταλάει μπροστά στον καθρέφτη περισσότερη ώρα από εσένα. Εσύ πρέπει να είσαι η όμορφη της σχέσης και αυτή [που ανησυχεί για την εμφάνισή της περισσότερο από εκείνον. Άλλωστε, πόση σημασία να σου δώσει έναν άνθρωπος που το μόνο που τον απασχολεί είναι ο εαυτός του και η δική του εμφάνιση.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:

δανείζεται την ενυδατική σου

το πρώτο πράγμα που σε ρώτησες ήταν το που έκανες τις ανταύγειες σου.

Ου μπλέξεις… Νούμερο 7: ο Τζογαδόρος

Τον γνώρισες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που παίζατε 21 στο σπίτι της ξαδέρφης σου. Από τότε έχετε βγει δύο φορές σε μέρη που επέλεξε ο ίδιος: σε πήγε στον ιππόδρομο και στο καζίνο. Μιλάει διαρκώς για τον τζόγο και παίζει όλα τα τυχερά παιχνίδια με ιδιαίτερη προτίμηση στο μπλακ τζακ.

Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί κινδυνεύεις να σε πνίξει στα χρέη, να σε ανταλλάξει σε μια χαμένη παρτίδα πόκερ και να βάλει το σπίτι σας σε υποθήκη για να ξεπληρώσει τα χρέη από τα τυχερά παιχνίδια.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:

οι φίλοι τον φωνάζουν Αλογομούρη.

αφήνει τα πάντα στην τύχη.

Στον ύπνο του μιλάει διαρκώς για έναν ρήγα και ένα βαλέ.

Οι καλύτεροί του φίλοι είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Νίκος ο Πεταλούδας.



Πηγή: womenonly

Γ. Χρανιώτης: “Έχει τύχει μια φορά στη ζωή μου να πάω με τρεις”



Ο Γιώργος Χρανιώτης μας έχει συνηθίσει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις όπου δεν φοβάται να πει την άποψή του ανοιχτά για όλα. Ακόμα και για τις σεξουαλικές του επαφές. Αυτό κάνει και αυτή τη φορά στην συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! με αφορμή την νέα θεατρική παράσταση με τίτλο “Η καύση” στην οποία πρωταγωνιστεί. Μιλάει για το έργο, τον θάνατο, την μουσική του μπάντα, το αντίδοτο στην κρίση, την περίοδο που έχει εθιστεί στο σεξ, την αποχή και για όλα εκείνα που τον κάνουν ευτυχισμένο.

Πόσες φορές έχετε έρθει κοντά με τον θάνατο;
Έχω χάσει κολλητό φίλο μου σε ατύχημα, αρκετούς γνωστούς από ναρκωτικά, μοτοσικλέτες ή οτιδήποτε άλλο. Έχω έρθει κι εγώ σε επαφή με το θάνατό με την μηχανή μου πολλές φορές.... Μικρότερος θεωρούσα ότι ήταν πολύ κινηματογραφικό και μυθιστορηματικό το να ζήσω πολύ έντονα και να φύγω μέχρι τα τριάντα μου.

Σκεφτήκατε ότι θα θέλατε να φύγετε από τη ζωή μέχρι τα τριάντα σας;
Μα ζούσα κάπως έτσι. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην δραματική σχολή οδηγούσα μηχανή και είχα πιει τόσο πολύ ένα βράδυ, που πραγματικά δεν έβλεπα μπροστά μου. Έτρεχα σαν τρελός. Ήταν σαν να έπαιζα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Γενικά, έχω υπάρξει τυχερός σε σχέση με το θάνατο. Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσα να έχω φύγει πολύ εύκολα. Έτρεχα και έπινα πολύ. Ήταν ένας επικίνδυνος συνδυασμός. 

Έχετε εθιστεί στο σεξ;
Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Αυτό διήρκησε μία αρκετά μικρή περίοδο, γιατί το κατάλαβα. 

Πόσες ήταν οι περισσότερες παρτενέρ που έχετε συνευρεθεί για ένα βράδυ;
Έχει τύχει μια φορά στη ζωή μου να πάω με τρείς γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου.

Πότε κάνατε έρωτα για πρώτη φορά;
Στα δεκαεπτά μου, στο Ξυλόκαστρο, με μια Γαλλίδα, τη Ζόρζια. Ήμασταν στο δάσος, σε ένα τραπέζι. Με πήρε από το χέρι και όταν τελείωσε η πράξη, τη ρώτησα: “Με πόσες γυναίκες νομίζεις ότι έχω πάει;\'\' Μου απάντησε πέντε με δέκα και χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να της δείξω ότι ήταν η πρώτη μου. Η Ζόρζια ήταν πολύ καλή δασκάλα. Δεν ήμουν ερωτευμένος, αλλά περάσαμε ωραία. Ουσιαστικά μέχρι τότε δεν είχα κορίτσι. Η πρώτη μου σχέση ήταν στην Γ\' Λυκείου.

Τι δεν ξέρουμε για εσάς;
Ότι δεν είμαι χριστιανός. Πιστεύω σε δυνάμεις, σε Θεό που δεν έχει σχέση με τις θρησκείες. Δεν είμαι θρήσκος.

http://www.tlife.gr


Δείτε πως είναι σήμερα η Μις Κόσμος 1997... Ειρήνη Σκλήβα (pics)


Μαύρη πέτρα...έριξε η Μις Κόσμος 1997, Ειρήνη Σκλήβα στο χώρο της μόδας...

Το πρώην μοντέλο ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω της την λάμψη του μόντελινγκ και τις δημόσιες εμφανίσεις. Οι οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και ο έρωτάς της για τον Νίκο Χυδήρογλου φαίνεται πως την έκαναν να νιώθει παγερά αδιάφορη για όλα όσα έχουν να κάνουν με την κοσμική ζωή.

Ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε στη Σκιάθο, όπου έκανε καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.



Πηγή: zougla.gr

Ο πιο ανωδυνος τροπος να μιλατε στη γυναικα σας


- ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τι μαγείρεψες; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Να σε βοηθήσω στο μαγείρεμα; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Μωρό μου, που θες να σε πάω απόψε για φαγητό; 


- ΝΤΥΣΙΜΟ 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τιιιιιιιιι;;;;; Θα φορέσεις αυτό το πράγμα και θα βγεις 
έξω μαζί μου; Ξέχασε το!!!! 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Α, το αποφάσισες, αυτό θα βάλεις; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Είσαι πανέμορφη! 


- ΝΕΥΡΑ 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Πάλι σ έπιασαν οι υστερίες σου! 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Μήπως παραφέρεσαι λίγο; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Αγάπη μου, Πάρε την πιστωτική μου κάρτα και πήγαινε μία 
βόλτα να ηρεμήσεις! 


- ΦΑΓΗΤΟ 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Μόνη σου θα τα φας όλα αυτά; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Να σου φέρω κανένα φρουτάκι να στουμπώσεις; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Τι θα 'λεγες να σου φέρω και μία τούρτα από πάνω; 


- ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τι στο διάολο έκανες όλη μέρα, μου λες; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Ξεκουράστηκες σήμερα, ε; 
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Όταν φοράς τα ρόλει και τις πιτζάμες, και τις παντόφλες - 
αρκουδάκια, είσαι πολύ σέξι!


Απίστευτο!! Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι από την ταινία "Ο Εξ0ρκιστής"!!


Μεγάλωσε.. πολύ...

 Πρόκειται κατά γενική...ομολογία για μία από τις καλύτερες νεαρές ηθοποιούς στην εποχή της, πολυβραβευμένη, που έγινε γνωστή από την τρομερή - τρομακτική ερμηνεία της.... στον Εξορκιστή
.



Ποδοσφαιριστές τα έβγαλαν όλα για τη σωτηρία της ομάδας τους!


Έναν πρωτότυπο και αποκαλυπτικό τρόπο βρήκαν οι παίκτες της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας
Λεαλτάδ (Lealtad) για να την σώσουν από τα χρέη.


Στόχος τους ήταν βρεθούν τα χρήματα για να καλύψουν το τεράστιο χρέος της προηγούμενης διοίκησης.



Οι ποδοσφαιριστές της ερασιτεχνικής ισπανικής ομάδες αποφάσισαν να βρουν ένα προκλητικό τρόπο που είναι σίγουρο πως θα τραβούσε το φως της δημοσιότητας για να σώσουν την ομάδα και για να μη χάσουν τη δουλειά τους.



Έτσι το γυμνό ημερολόγιο της Λεαλτάδ για το έτος 2013 είναι γεγονός.



Οι ποδοσφαιριστές φορούν μόνο τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και κρατούν μία μπάλα μπροστά από τα... απόκρυφα σημεία τους!



Το ημερολόγιο θα τεθεί προς πώληση τις επόμενες μέρες και θα έχει τιμή στα 10 ευρώ.



Προς το παρόν έχουν τυπωθεί 300 ημερολόγια, με την πρόθεση να τυπωθούν περισσότερα αν ο κόσμος ανταποκριθεί στο παράτολμο εγχείρημα.

Ανέκδοτο:Το βιάγκρα!


Πάει ένας γέρος 90 χρονών σε ένα φαρμακείο και λέει στην υπάλληλο: 
- Γεια σας, θα ήθελα ενα viagra. 
- Συγγνώμη, αλλά δεν χορηγείται αυτό το χάπι σε τόσο μεγάλες ηλικίες, απαντάει η κοπέλα. 
- Αχ, σε παρακαλώ κοπέλα μου, έστω μισό για να μην κατουράω τις παντόφλες μου!

Βίντεο ΣΟΚ Κάπνισε 70 τσιγάρα σε ένα λεπτό!


Αν μετά απ' αυτό δεν κόψετε το τσιγάρο είστε αδιόρθωτοι.




Λευτέρης Πανταζής: Πασίγνωστος τραγουδιστής τον αποκαλεί μυθομανή και... μακάκα [video]


Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις πασίγνωστου τραγουδιστή ότι ο Λευτέρης Πανταζής είναι "μυθομανής, αντιγραφέας και απομίμηση του Τόλη Βοσκόπουλου. Υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου και είναι μακάκας" .


Ήταν χείμαρρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή "IN & OYT" στο Κανάλι 9 και στον παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή. Σας αποκαλύπτουμε αμέσως το όνομα του για να μη σας κρατάμε σε αγωνία.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή στην εκπομπή "Βράδυ" στον ANT1 ότι ήταν ο πρώτος που έβγαλε στην πίστα την Καίτη Γαρμπή και την αδελφή της. Πράγμα που έκανε έξαλλο τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος υποστηρίζει πως εκείνος ήταν ο μεντοράς τους.
http://www.mychannel.gr

Βρήκε μέσα στην ντουλάπα του γιου της επτά δηλητηριώδεις οχιές!


Τι θα γινόταν εάν ανοίγατε την ντουλάπα σας και βρίσκατε μέσα φίδια; Κι όμως δεν είναι τόσο απίστευτο!
Άναυδη έμεινε μία μητέρα στην Αυστραλία όταν άνοιξε την ντουλάπα του γιου της και βρήκε μέσα επτά (!) θανάσιμες οχιές. Ο μικρός είχε μαζέψει από τον κήπο κάποια αυγά που είχε βρει, χωρίς ωστόσο να ξέρει σε τι είδος ζώου ανήκουν και τα τοποθέτησε προσεκτικά στην ντουλάπα του.
Μετά από εβδομάδες η μητέρα που συμμάζευε το σπίτι κυριεύτηκε από τρόμο μόλις άνοιξε την ντουλάπα της. Τα αυγά είχαν σπάσει και είχαν ξεπεταχτεί από μέσα φίδια! 
Όπως δήλωσαν οι φροντιστές Άγριας Ζωής ο μικρός ήταν πολύ τυχερός που δεν άνοιξε αυτός το δοχείο και να παίξει μαζί τους καθώς τα φίδια ήταν -και είναι- δηλητηριώδη.

http://www.koolnews.gr

Δείτε τι κάνει αυτός ο νεαρός με το σώμα του...

Απίστευτο κι όμως... πέρα για πέρα αληθινό.


Οι κινήσεις του χορευτή Turf που έλαβε μέρος στο America's Got Talent φέτος είναι όχι μόνο ασυνήθιστες και παράλογες αλλά πολλές φορές και επικίνδυνες ως προς την αρτιμέλειά του, όπως αναφέρει το Katara.gr.

Ο Turf, αυτός ο εκπληκτικός χορευτής του δρόμου, γυρνάει τον ώμο του 360 μοίρες και όχι μόνο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα μείνετε συγκλονισμένοι... όπως άλλωστε και οι κριτές:



Κate Bosworth : Ανορεξία για δεύτερη φορά ; Σοκαριστικές φωτογραφίες!


H ξανθιά πρωταγωνίστρια όπως φαίνεται έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με την επικίνδυνη διατροφική διαταραχή και δεν το ....παραδέχεται.

H Κate Bosworth θα γίνει η πιο αδύνατη νύφη. Η 29χρονη ηθοποιός έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ σε βόλτα στο Μπέβερλι Χιλς, αγκαλιά με τον αρραβωνιαστικό της Michael Polish. H Bosworth φορούσε ένα σκούρο τζιν που έδειχνε τουλάχιστον δύο νούμερα μεγαλύτερο πάνω της και ένα φαρδύ πουκάμισο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες ότι πάσχει από ανορεξία, αλλά η ηθοποιός δεν έχει παραδεχτεί ποτέ στις συνεντεύξεις της ότι το εξαιρετικά χαμηλό βάρος της βάρος της είναι κάτι που την έχει απασχολήσει

Πριν περίπου πέντε χρόνια, την χρονιά που πρωταγωνίστηκε στο «Superman» έκανε μια εμφάνιση με ένα άσπρο φόρεμα, που έκανε τα media να ανησυχούν για την ανορεξική της φιγούρα. Μετά από λίγο διάστημα κατάφερε να επιστρέψει στα κιλά της, αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της προκαλεί και πάλι ανησυχία για την υγεία της.





soknews.gr

Δείτε την Θεοφανία Παπαθωμά μετά από καιρό!


Είναι από τις πιο ελκυστικές ελληνίδες ηθοποιούς και ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία δεν κάνει πια συχνά δημόσιες εμφανίσεις, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Sunset Limited”. 



enter.tv

Το λιονταρόσκυλο! Δείτε εδώ το παράξενο αυτό ζώο!

Φυσικά πρόκειται για σκύλους, που οι ιδιοκτήτες τους, τους κουρεύουν με τέτοιο τρόπο που μοιάζουν λιοντάρια.
Δείτε τις φωτογραφίες:






























"καναπεδάτος"


Β. Τσιρογιάννη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο χθεσινό διαγωνισμό Miss Universe! Φωτογραφίες


Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση που κέρδισε πολλά θετικά σχόλια έκανε χθες βράδυ στον διεθνές διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος η Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη.
 
Μπορεί η μελαχρινή καλλονή να μην κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα, όπου αναδείχθηκε Miss Universe η Αμερικανίδα Olivia Culpo, σίγουρα όμως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.
 
Φορώντας αρχικά ένα γαλάζιο μπικίνι και στη συνέχεια μια εκπληκτική τουαλέτα από διάφανο τούλι με απλικέ από διάφορες δαντέλες και κεντημένο με swarovsky και πολύτιμες πέτρες του οίκου Kathy Heyndels, η όμορφη Βασιλική εισέπραξε πολύ καλές κριτικές δείχνοντας ιδιαίτερα κομψή.
 
Δες φωτογραφίες:




http://www.tlife.gr

Όταν η Σάσα τα τσούζει και κάνει τσαμπουκά στη σύντροφο του Παντελίδη!! [φωτο]


Είναι γνωστό ότι κάθε Πέμπτη ο Βαλεντίνο-που ακόμη ν΄αδυνατίσει-παίζει μουσική στο μικρό στέκι  στην Γλυφάδα. Εκεί λοιπόν είναι το σημείο συνάντησης πολλών. Μαζί του σχεδόν κάθε Πέμπτη-όταν δεν είναι στο σπίτι να μαγειρεύει με 12ποντά μακαρονάδα-η Σάσα Μπάστα. 
Την προηγούμενη Πέμπτη λοιπόν η Σάσα όχι απλά ήταν στο τραπέζι του Βαλεντίνο αλλά καθόταν ωσάν μπάστακας-γύφτικο σκεπάρνι με λίγα λόγια-δίπλα στον αγαπητικό της. Η «βοσκοπούλα» δεν ήταν πολύ καλά. Μάλλον δεν τα βρήκε στην τιμή με την νυχού της και όλο το βράδυ έπινε. 

Κακό πράγμα ο Βόσπορος…Όταν τον πίνεις λέμε. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ηΜαρία-σύντροφος Παντελίδη-μαζί με την φίλη της Μαριάννα. Εξ ου και η φωτογραφία. Τα κορίτσια ως όφειλαν πλησίασαν τον φίλο τους Βαλεντίνο τονχαιρέτησαν κι εκείνος ως καλός οικοδεσπότης πρότεινε να καθίσουν στο τραπέζι του. Δίπλα η Σάσα, η οποία με το που τις είδε τι κοπέλες αναστέναζε όπως το μοσχάρι πριν τη σφαγή. Γιατί κοπελάρα μου; Τι σου φταίνε τα κορίτσια; Μη σας τα πολυλογώ, την πήραν χαμπάρι και αποφάσισανν΄αποχωρήσουν. Φεύγοντας πέρασαν από τα decks να χαιρετήσουν. Μόνο που δεν τα κατάφεραν.

Γιατί; Διότι η Μπάστα στεκόταν μπροστά στον αγαπητικό της και δεν το επέτρεπε. Έτσι ρε Τσαμπουκά. Και όχι μόνο αυτό. Ούρλιαζε υστερικά. Αποτέλεσμα; Ο Βαλεντίνο να προσπαθεί να την δικαιολογήσει, η Μαρία Γεωργάκακη να κρατιέται να μη την αρπάξει και το μαγαζί να πέσει κάτω από τα γέλια. Αυτά είναι. ..ή ζηλεύουμε σε αυτή τη ζωή η τζιτζίκια πεταλώνουμε!!!


to-mati


Το βίντεο που σαρώνει: Pikachu... VS Gangnam style!


Μπορεί το gangnam style να σαρώνει σε όλο τον κόσμο αλλά έρχεται ο Pikachu να τον βάλει στη θέση του!
Δείτε το βίντεο με το "Pika Style" που αρχίζει και διαδίδεται με απίστευτους ρυθμούς στα κοινωνικά δίκτυα!



Μ.ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: Της μοιάζει η δίδυμη αδερφή της;


Η Μαίρη Συνατσάκη, αφού μας ενημερώνει καθημερινά για τα προσωπικά της είπε να μας γνωρίσει και την οικογένεια Συνατσάκη...



Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με την δίδυμη αδερφή της, Αλίκη και τα κορίτσια μίλησαν για τα παιδικά τους χρόνια, τους γονείς τους και τις επιπτώσεις, που είχε το διαζύγιο στη ζωή τους.


Το διαζύγιο των γονιών σας, όταν ήσασταν 18 ετών, τι επίπτωση είχε σε εσάς;

Μ. Σ.: Στην αρχή, το πήρα πιο ψύχραιμα από ό,τι θα ήταν υγιές. Το εκλογίκευσα. Είχα μια μικρή καθυστέρηση στην αντίδρασή μου. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια για να νιώσω περίεργα και στενάχωρα. Η Αλίκη είχε πιο άμεση αντίδραση.

Α. Σ.: Όχι πολύ άμεση. Άργησα κι εγώ έξι μήνες ή ένα χρόνο. Το γεγονός ότι ήμασταν 18 χρονών, μπορεί να μας γλίτωσε από παιδικά τραύματα. Από κει και πέρα, θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντική η αντίδραση αυτών των δύο ανθρώπων και πώς το «έφτιαξαν» όλο αυτό γύρω από εμάς.

Μ. Σ.: Δεν είχαμε τα δράματα που ακούς σε άλλους χωρισμούς. Ήταν διακριτικοί οι γονείς μας και δεν τσακώθηκαν ποτέ μέσα στο σπίτι. Ενεργειακά, μπορεί να πιάνεις κάτι στον αέρα, δεν είδαμε ποτέ όμως τραυματικές εικόνες, με μίση και κακίες.

Α. Σ.: Συν τοις άλλοις, μόλις κι εκείνοι συνήλθαν και ανέκαμψαν, καταλάβαμε ότι τελικά ήταν σωστή επιλογή. Στα γενέθλιά μας, ειδικά, μαζευόμαστε όλοι μαζί και γίνεται χαμός.

Και άλλα πολλά «εν οίκω»…


to-potistiri 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger