Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Playmate εστειλε γυμνη φωτο της σε 80χρονο οδοντιατρο

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα να έχεις γυμνές φωτογραφίες στο κινητό σου όταν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα την στείλεις κατά λάθος. Όπως συνέβη στην Τζένι Μακάρθι, πρώην Playmate, πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρει και νυν παρουσιάστρια και best seller συγγραφέας.
«Ξυπνάει μια μέρα ο Έβαν (σ.σ. ο 10χρονος γιος της που πάσχει από αυτισμό) με πονόδοντο. Έρχεται και μου δείχνει το στόμα του, που είχε όντως κάτι περίεργο μέσα. Οπότε το βγάζω μια φωτογραφία και ετοιμάζομαι να το στείλω στον οδοντίατρό μας. Μόνο που κατά λάθος του στέλνω μαι από τις γυμνές φωτογραφίες που είχα βγάλει για τον Μπρίαν (σ.σ. Μπρίαν Ουρτσλάτσερ, σταρ του NFL). Και ο καημένος ο γιατρός πρέπει να είναι γύρω στα 80».

Έτσι περιέγραψε το αστείο αυτό περιστατικό στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν η 40χρονη πλέον Τζένι. Η οποία δεν διευκρίνισε τι ακριβώς έδειχνε στην φωτό και σε τι πόζα.

Πάντως, ότι και να ήταν, ο γιατρός πρέπει να έμεινα ευχαριστημένος από την πρωινή αυτή έκπληξη, αφού η Μακάρθι έχει -όπως βλέπετε- 20 χρόνια εμπειριά στο ποζάρισμα.
 

http://www.iefimerida.gr

Η Κατερινα Στικουδη σε sexy φωτογραφιση


Η Κατερίνα Στικούδη σε μια sexy φωτογράφιση.
Απολαύστε την...



Η Τζουλια ¨μιλαει¨ Γαλλικα!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Ανεκδοτο: Η γρουσουζα…


Είναι λοιπόν αυτή η γυναίκα ενός τύπου, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς
στο νοσοκομείο με κρίσεις. Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται
καλύτερα, κ.ο.κ. Παρόλα αυτά, αυτή ήταν στο πλευρό του κάθε
μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό.
Σε μια στιγμή, και εκεί που καθόταν και τον κοίταζε που ξάπλωνε στο
κρεβάτι του νοσοκομείου, αυτός ανοίγει λίγο τα μάτια του και της
ψιθυρίζει με βαρύ τόνο:"Ξέρεις κάτι; Ήσουν πάντα στο πλευρό μου σε όλες μου τις δύσκολες
στιγμές... Όταν απολύθηκα από τη δουλειά μου, ήσουν εκεί να με
παρηγορήσεις, όταν η επιχείρησή μου απέτυχε, ήσουν εκεί να με
υποστηρίξεις, όταν με πυροβόλησαν στο δάσος, ήσουν εκεί, όταν
χάσαμε το σπίτι, ήσουν πάντα μαζί μου... Τώρα που η υγεία μου
κλονίστηκε, είσαι συνεχώς στο πλευρό μου... Λοιπόν ξέρεις κάτι;"

"Τι αγάπη μου;" τον ρωτάει εμφανώς συγκινημένη η γυναίκα του.

"Τελικά είσαι και πολύ γρουσούζα."

Eβαλε στοιχημα και εχασε τη ζωη του

Οι γονείς έμαθαν τον λόγο για τον οποίο έχασαν το παιδί τους τρία ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό στο ... αθλητικό κέντρο της γειτονιάς τους.

Συντετριμμένοι ο Μαρκ και η Λέικ Ρέις ενημερώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές που διερευνούσαν τις συνθήκες θανάτου του 15χρονου γιου τους, Ρέις, ότι το παιδί εξέπνευσε κατά τη διάρκεια ενός στοιχήματος που είχε βάλει με τον εαυτό του προκειμένου να εντυπωσιάζει τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου στο Έσεξ της Βρετανίας.Ο μαθητης προσπάθησε να σπάσει το ρεκορ παραμονής κάτω από το νερό της πισίνας και δεν ανέβαινε στην επιφάνεια να αναπνεύσει προκειμένου να μην χαλάσει το νέο του ρεκορ . Μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

Το προσωπικό του γυμναστηρίου προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί, αλλά ήταν πολύ αργά.

Οργισμένοι οι γονείς ρώτησαν τις αρχές γιατί δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα αλλά ζούσαν τρία χρόνια με την απορία (το παιδί πεθανε στις 30 Ιουλίου 2009, μία μέρα μετά τα γενέθλιά του). Ο επικεφαλής αστυνομικός ζήτησε συγνώμη και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσαν να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για την ανάμειξη δεύτερου ατόμου στον τραγικό θάνατο, κάτι το οποίο ωστόσο δεν αποδείχτηκε.

«Είναι γνωστό ότι ο Ρέις προσπαθούσε να κρατήσει την αναπνοή του όλο και περισσότερο κάτω από το νερό. Είναι το πιο τραγικό από όλα τα δυστυχήματα. Θα θυμόμαστε το υπέροχο αυτό αγοράκι με τις καλύτερες αναμνήσεις», κατέθεσε στη δίκη η δασκάλα του παιδιού.

ofono.gr

Focus: «Η Ελλαδα ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο»


Με τον απίστευτο τίτλο «Η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο» κυκλοφορεί το γνωστό περιοδικό Focus, αναλύοντας την οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα λίγο πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Ο συντάκτης του άρθρου Πίτερ Σέιφερτ, έμεινε στην Ελλάδα τρεις εβδομάδες προκειμένου να κάνει το ρεπορτάζ του και εμπνεύστηκε τον προκλητικό τίτλο όπως ο ίδιος αναφέρει, από τη δήλωση Έλληνα πολίτη που συνάντησε κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας.
«Κρίση, χρέη και διαφθορά: Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι απογοητευμένοι και επιλέγουν ως διέξοδο στα διλήμματα που τους ταλανίζουν ή την άκρα αριστερά ή την άκρα δεξιά. Η απελπισία είναι διάχυτη σε όλη την επικράτεια της χώρας» παρατηρεί ο απεσταλμένος του Focus.
«Η αντιμετώπιση που είχα από τους Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν ήταν εχθρική, αλλά μάλλον φιλόξενη. Το να με κεράσουν, ως Γερμανό μία ρακί ή ένα κρασί ήταν κάτι σαν ζήτημα τιμής», αναφέρει ο κ. Σέιφερτ.
«Στα Νοσοκομεία δεν λειτουργούν τα χειρουργεία, δεν υπάρχει παροχή φαρμάκων και οι περισσότεροι πολίτες αναγκάζονται να πληρώνουν πανάκριβα φάρμακα από την τσέπη τους. Ένας στους δύο νέους είναι άνεργος ενώ όσοι εργάζονται έχουν υποστεί δραστικές περικοπές, το κράτος είναι υπερχρεωμένο, δεν υπάρχει πουθενά προοπτική και ελπίδα. Η Ελλάδα με τους 11,2 εκατομμύρια κατοίκους, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού» γράφει μεταξύ άλλων.
Συνεχίζοντας κάνει λόγο για τις εικόνες που αντίκρισε στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους: «Άδεια μαγαζιά, αστυνομία παντού».
«Οι περισσότεροι Έλληνες αισθάνονται βαθιά απογοητευμένοι. Μια απογοήτευση που μετατρέπεται σε οργή και θα εκφραστεί την Κυριακή στις κάλπες» αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος.
«Στην ύπαιθρο επιβιώνεις. Οι άνθρωποι φυτεύουν λαχανικά και φρούτα, εκτρέφουν κότες και ζώα και κάπως επιβιώνουν. Στην Αθήνα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη» επισημαίνει παρακάτω.
«Η Ελλάδα εδώ και 38 χρόνια δεν είναι μια Δημοκρατία , είναι ένα μπουρδέλο» δηλώνει ο κ. Γιώργος, 60χρονος μηχανικός αυτοκινήτων από την Καλαμπάκα στο γερμανικό περιοδικό.
«Από τη δικτατορία και έπειτα οι πολιτικοί κλέβουν, κλέβουν, κλέβουν με αποτέλεσμα να μας καταστρέφουν»  σημειώνει ο ίδιος συνομιλώντας με τον απεσταλμένο του Γερμανικού περιοδικού.
Τέλος, το ρεπορτάζ εστιάζει στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι εκπροσωπώντας την ελληνική Αριστερά ενδέχεται να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

http://www.iefimerida.gr
 

Καραμπινες αγοραζουν οι Ελληνες


Άρον-άρον τρέχουν οι Έλληνες να αγοράσουν καραμπίνες και κάθε είδους όπλο προκειμένου να προστατευτούν από το ολοένα και αυξανόμενο κύμα της εγκληματικότητας.Το περιστατικό στην Παιανία, όπου ένας 24χρονος σκότωσε με καραμπίνα έναν Αλβανό ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του, ήταν απλώς η αφορμή για να βγει στην δημοσιότητα η τάση των πολιτών να μην εμπιστεύονται την Αστυνομία και να θέλουν οι ίδιοι να προστατεύσουν την περιουσία τους.Η Αστυνομία λέει χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα απέραντο οπλοστάσιο, καθώς πλέον τα όπλα δεν κυκλοφορούν μεταξύ των κακοποιών στοιχείων αλλά εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες έχουν στην κατοχή τους μία καραμπίνα.Όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. περισσότερα από 1.700.000 καραμπίνες και κυνηγετικά όπλα είχαν αγοραστεί και δηλωθεί στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα έως το τέλος Μαΐου. Το τρομακτικό όμως είναι πως μόλις 233.000 είναι καταγεγραμμένοι σε κυνηγετικούς συλλόγους πως χρησιμοποιούν τα όπλα τους για κυνήγι.«Αυτό δείχνει πως περίπου 1,5 εκατομμύριο όπλα βρίσκονται σε κατοικίες αλλά και καταστήματα πολιτών μόνο και μόνο για αυτοπροστασία» γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.Σε όλα αυτά τα στοιχεία δεν περιλαμβάνονται και όλοι όσοι κατέχουν όπλα παράνομα, και τα όπλα που διακινούνται στην μαύρη αγορά.Οι διαδικασίες για να προμηθευτεί κάποιος ένα κυνηγετικό όπλο είναι τόσο απλές, όσο το να αγοράζει κανείς ένα μοτοποδήλατο! Πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, συμπληρώνει μία απλή υπεύθυνη δήλωση, παίρνει μία γνωμάτευση από έναν γιατρό πως δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, αγοράζει το όπλο του, και στην συνέχεια το δηλώνει στην Αστυνομία, η οποία ελέγχει και το ποινικό μητρώο του κατόχου.Ωστόσο η Αστυνομία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, διότι ελάχιστοι από όσους είναι κάτοχοι όπλων, είναι γνώστες της χρήσης τους, καθώς είναι ανειδίκευτοι και χωρίς εξάσκηση.

http://www.iefimerida.gr

Τα ζωδια εξω απ΄τα δοντια! Μια διαφορετικη προσεγγιση... που θα σας ξαφνιασει


Να μια ευκαιρία να εκδικηθείτε μερικούς μερικούς που σας μπήκαν στο ρουθούνι...
(Το άρθρο είναι χιουμοριστικό!)



Κριός 21/3 - 20/4 -ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ;-
Κατά βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό γιά καποιον άλλον...
Πάνω από όλα ο εαυτούλης σας. Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Όταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά είστε βλαμένοι απο γεννησιμιού σας.


Ταύρος 21/4 - 20/5 -ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ-
Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτό γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζεται χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτές από γεννησιμιού σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλεί ευχαρίστηση μετά από το σεξ που το κάνετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Από το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.


Δίδυμοι 21/5 - 21/6 -ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-
Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, μακακοπίτουρες. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέριδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Άπιστοι και ξερόλες. οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιός είναι υποδεέστερος σας στην κακία.περισσότεροι.Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.


Καρκίνος 22/6 - 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-
Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι από βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και από το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας όταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγκουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρήματα που ξοδεύετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντά ανυπόφορους.


Λέων 23/7 - 22/8- ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύραννοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνοούνε. Γενικά είστε εύκολο θύμα αρκεί να σας κολακέψουνε. Είστε σνομπ, ψωνάρες και επιδειξιομανείς.


Παρθένος 24/8 - 22/9 -ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-
Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια . Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα απο την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική.


Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Ειστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.


Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.


Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι μαλάκες. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..


Αιγόκερως 22/12 - 19/1- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ-
Είστε μεγαλομανείς και παρτάκιδες. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στοχος σας μια καλη κοινωνικη θέση με οποιοδήποτε τιμημα. Σύνθημά σας ο θάνατός σου, η ζωή μου.


Υδροχόος 20/1 - 19/2 - ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα αρ..... όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι.Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκμεταλλεύεστε τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι, Γενικά ειστε για δέσιμο.


Ιχθείς 20/2 - 20/3 - ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ-
Είστε φτερό στον άνεμο. Αυτό σημαίνει ότι είστε ανίκανοι. Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες, συμφεροντολόγες και ύπουλες. Γεννημένοι παράσιτα που αρέσκονται να ζούνε απο το αίμα του άλλου. Ζείτε στην κοσμάρα σας, φοβάστε τα δύσκολα. Δεν χαλάτε χατίρια πείθοντας όλους ότι είστε καλά παιδιά, ενώ στην ουσία αποβλέπετε να σας έχουν ανάγκη και να τους τα πάρετε όλα αργότερα. Γεννημένοι χέστηδες.

tro-ma-ktiko

Παρίσι


Το Παρίσι (γαλλ. Paris), γνωστό και ως η Πόλη του Φωτός (Ville lumière), από τότε που φωτίστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με φανούς γκαζιού το 1828, είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας και της περιφέρειας Ιλ ντε Φρανς (Île-de-France) και μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Το Παρίσι περιλαμβάνει την πόλη του Παρισιού και τα περίχωρα και βρίσκεται σε ένα λεκανοπέδιο.. Ο συνολικός πληθυσμός της μητροπολιτικής περιοχής ξεπερνά τα 13.000.000 και είναι έτσι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης και του κόσμου. Επιπλέον είναι η πολιτιστική και οικονομική πρωτεύουσα της Γαλλίας, το σημαντικότερο κομβικό σημείο της και έδρα πολλών διεθνών οργανισμών, όπως της ΟΥΝΕΣΚΟ.



Το Παρίσι, προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλον τον κόσμο που έρχονται να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική της πόλης, τα μνημεία της αλλά και τα πλούσια σε εκθέματα μουσεία του. Ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης είναι ο ποταμός Σηκουάνας ο οποίος χωρίζει την πόλη σε δύο μέρη, την αριστερή και τη δεξιά όχθη. Σημαντικότερα αξιοθέατα είναι ο Πύργος του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου, η Σακρέ Κερ στη Μονμάρτρη, η Παναγία των Παρισίων, το μνημείο της Βαστίλλης, η Πλατεία Βαντόμ, η Πλας ντε Βοζ, τα μουσεία του Λούβρου, του Ορσέ, του Πικάσο, το μουσείο του Ροντέν, το Μπωμπούρ με εκθέματα σύγχρονης τέχνης, το πανεπιστήμιο τηςΣορβόνης, καθώς και το παλάτι των Βερσαλλιών λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι.


Κατά την διάρκεια του 19ου και 20ου αιώνα, το Παρίσι δέχεται συχνά την Παγκόσμια Έκθεση, που σημαδεύει έντονα την πρωτεύουσα. Ο Πύργος του Άιφελ εγκαινιάστηκε για την Έκθεση του 1889 (εκατό χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης), το μετρό γι' αυτή του 1900. Ο γερμανικός στρατός κατέλαβε το Παρίσι κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από το 1940 έως το 1944. Στις 25 Αυγούστου 1944 η άφιξη του δεύτερου τάγματος τεθωρακισμένων του στρατηγού Λεκλέρκ (Leclerc) σήμανε και το τέλος της κατάληψης της πρωτεύουσας, χωρίς να σημειωθούν παραπάνω ζημιές, καθώς ο στρατηγός Ντίτριχ φον Χόλτιτς (Dietrich von Choltitz), Στρατιωτικός Διοικητής της πόλης, δεν υπάκουσε στις διαταγές του Χίτλερ, που απαιτούσε την καταστροφή του Παρισιού[2]. Το Παρίσι οργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1900 και του 1924. Ήταν, επίσης, υποψήφια πόλη το 1992, το 2008 και για τους Αγώνες του 2012, που κερδήθηκαν τελικά από τις πόλεις της Βαρκελώνης, του Πεκίνου και του Λονδίνου αντίστοιχα.


Πολιτισμός και αξιοθέατα 
Η γαλλική πρωτεύουσα έχει μεγάλο αριθμό ιστορικών και θρησκευτικών κτηρίων, μουσείων, πάρκων και θεάτρων. Στο Παρίσι βρίσκονται περίπου 160 μουσεία, 200 μόνιμες εκθέσεις τέχνης (γκαλερί), 100 θέατρα, 600 κινηματογράφοι. Η προσφορά σε πολιτιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει κονσέρτα, εκθέσεις, φεστιβάλ μουσικής και κινηματογράφου, επιδείξεις μόδας αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις. Το παλάτι Φονταινεμπλώ (Fontainebleau) μπήκε, το 1979, στον κατάλογο της UNESCO ως πολιτιστικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και το ίδιο συνέβη με το παλάτι των Βερσαλλιών το 1981 και την όχθη του ποταμού Σηκουάνα το 1991.

Θέατρο 
Τα μεγαλύτερα θέατρα της χώρας βρίσκονται στο Παρίσι. Το Γαλλικό Θέατρο (Theatre français) είναι το εθνικό θέατρο με κλασσικό περιεχόμενο κυρίως. Ιδρύθηκε το 1680 και εκεί παίζονται κατεξοχήν τα έργα του Μολιέρου. Υπάρχει, επίσης, και η Όπερα του Παρισιού, η οποία ιδρύθηκε το 1875, καθώς και το θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Μουσεία 
Το Παρίσι βρίθει μουσείων και εκθεσιακών χώρων που καλύπτουν πληθώρα θεμάτων και ιστορικών περιόδων. Επιχειρώντας μία αναφορά στα πιο σημαντικά:
 Το παγκοσμίως γνωστό μουσείο του Λούβρου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το 1793, περιλαμβάνει πάνω από 30.000 εκθέματα, από την αρχαιότητα μέχρι τον 19ο αιώνα. Πριν γίνει μουσείο ήταν βασιλική κατοικία και σήμερα είναι το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου. Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Παρισιού.
 Το Μουσείο Ορσέ (Musée d'Orsay), παλαιός σιδηροδρομικός σταθμός που ανακατασκευάστηκε το 1986 για να στεγάσει αντικείμενα γαλλικής τέχνης της χρονικής περιόδου 1848 - 1914, φιλοξενεί μία πλούσια συλλογή ιμπρεσιονιστικών έργων, καθώς και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προσωρινές εκθέσεις.
 Το κέντρο Ζορζ Πομπιντού (Georges Pompidou) ή Μπωμπούρ (Beaubourg) ή Εθνικό κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, γνωστό για τη νεωτεριστική αρχιτεκτονική του, κτίσθηκε το 1977 και στεγάζει σύγχρονα έργα τέχνης.
 Το Γκραν Παλέ (Grand Palais) πρωτοάνοιξε στην παγκόσμια Έκθεση το 1900. Μέσα στο μουσείο βρίσκονται κυρίως πίνακες ζωγραφικής. Δίπλα, αλλά ενσωματωμένο στο μουσείο, βρίσκεται ένα δεύτερο Μουσείο, αυτό της Φυσικής Ιστορίας.
 Το μουσείο του Πάμπλο Πικάσο είναι αφιερωμένο, όπως το λέει και ο τίτλος του, στον μεγάλο Ισπανό ζωγράφο. Εκτίθενται περίπου 250 έργα του Πικάσο, πίνακες αλλά και γλυπτά.
 Το πάρκο της Βιλέτ, στο οποίο βρίσκονται τα μουσεία της "πόλης της μουσικής" και της "Πόλης των επιστημών και βιομηχανίας" με την τεραστίων διαστάσεων κινηματογραφική αίθουσα Ζεόντ (οθόνη 1.000 μ²)
 Το μουσείο Ροντέν, με τον συμπαθέστατο κήπο, που φιλοξενεί έργα του διάσημου γλύπτη.
 Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της πόλης του Παρισιού, όπου φιλοξενούνται έργα των Πωλ Σεζάν, Πάμπλο Πικάσσο και άλλων σύγχρονων δημιουργών.
 Το Μουσείο της Όπερας, το Palais Garnier που κατασκευάστηκε από το Ναπολέοντα τον 3ο.[3]
 Το Μουσείο Τεχνών και επιτηδευμάτων (Musée des Arts et Metiers).

Δρόμοι και κτήρια 

Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων (Avenue des Champs-Élysées) είναι πιθανόν η πιο διάσημη λεωφόρος του κόσμου. Το πλάτος της φτάνει τα 71 μέτρα και το μήκος της τα 2 χιλιόμετρα, ξεκινά από την πλατεία Κονκόρντ (Place de la Concorde) και τερματίζει στην περιοχή Place Charles-de-Gaulle (Place de l’Étoile), όπου και η Αψίδα του Θριάμβου.
Ο Πύργος του Άιφελ είναι το ορόσημο της πόλης και η ψηλότερη κατασκευή της, με ύψος 324 μ. (μαζί με την κεραία). Οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν το 1887 και ολοκληρώθηκαν το 1889. Στην αρχή είχε σχεδιαστεί για προσωρινή μόνο χρήση για την παγκόσμια έκθεση του 1889 αλλά ο τεράστιος και εκκεντρικός Πύργος εντυπωσίασε τόσο πολύ ώστε αποτελεί σήμερα σύμβολο τόσο του Παρισιού όσο και της Γαλλίας. Δέχεται πάνω από 6.000.000 επισκέπτες ετησίως, ενώ το 2002 συμπλήρωσε συνολικά 200.000.000 επισκέπτες από τότε που κατασκευάστηκε.
Η Αψίδα του Θριάμβου (Arc de Triomphe), με ύψος 50 μ. και μήκος 45 μ., κατασκευάσθηκε με εντολή του Ναπολέοντα. Οι εργασίες ξεκίνησαν το 1806 και η Αψίδα εγκαινιάστηκε το 1836 από τον βασιλιά της Γαλλίας Λουί Φιλίπ.
Η Σορβόννη είναι το αρχαιότερο πανεπιστήμιο βόρεια των Άλπεων. Ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα. Το Καφέ Λε Ντε Μαγκό αποτελεί επίσης γνωστό ορόσημο του Παρισιού.
Στο Παρίσι υπάρχουν πάνω από 10.000 εστιατόρια. To Μουλέν Ρουζ (Moulin Rouge) χτίστηκε το 1889. Το όνομα του καμπαρέ αυτού σημαίνει "Κόκκινος Μύλος", που είναι και το σήμα κατατεθέν του.
Η Παναγία των Παρισίων
Ο καθεδρικός ναός της Παναγίας των Παρισίων (Notre Dame de Paris) είναι ένας από τους αρχαιότερους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης. Άρχισε να κτίζεται το 1163 και ολοκληρώθηκε το 1345. Οι δύο πύργοι του έχουν ύψος 69 μέτρα καθένας, ενώ το μήκος όλης της εκκλησίας φτάνει τα 130 μέτρα και το πλάτος της τα 45 μέτρα. Συνολικά έχει χωρητικότητα 9.000 ατόμων. Η εκκλησία του Αγίου Σουλπικίου (Saint Sulpice). Η σημερινή εκκλησία άρχισε να χτίζεται το 1649 και ολοκληρώθηκε τον 18ο αιώνα. Η βασιλική της Ιερής Καρδιάς (Basilique de Sacré-Coeur) είναι ρωμαιοκαθολική εκκλησία στον λόφο της Μονμάρτρης, στο υψηλότερο σημείο της πόλης. Άρχισε να χτίζεται το 1876 και ολοκληρώθηκε το 1914.
Ο "Καναπεδάτος"

Iconatomy: Διασημοι σταρ 2 σε 1!


Το ξεχωριστό φωτογραφικό project ενός Σουηδού φοιτητή μας έχει εντυπωσιάσει. Ο λόγος για το «Iconatomy» του Τζορτζ Τσαμουν (George Chamoun) ένα πρωτότυπο και καλαίσθητο ψηφιακό κολάζ φωτογραφιών διάσημων χολιγουντιανών σταρ..Οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία, απλώς έχουν συγχωνευτεί η μία μέσα στην άλλη και βέβαια έχουν ληφθεί από την ίδια γωνία (εδώ ακριβώς συνάντησε και τη μεγαλύτερη δυσκολία ο Chamoun)

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό, καθώς στο "ίδιο" πρόσωπο συναντούμε τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Κάρι Γκραντ, τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τον Τζέιμς Ντιν, την Μέριλιν Μονρόε με την Σκάρλετ Γιόχανσον, την Αντζελίνα Τζολί με την Ελιζαμπεθ Τέιλορ και πολλούς άλλους!


http://www.e-go.gr/

Αυτoς ειναι ο «περπατητης των ουρανων»


Φωτογραφίες από το εγχείρημα του Marat Dupri που κόβουν την ανάσα


Τον αποκαλούν «περπατητή των ουρανών» και όχι άδικα αφού ο Marat Dupri σκαρφαλώνει χωρίς ίχνος φοβίας στα υψηλότερα κτίρια της Μόσχας αναζητώντας συγκινήσεις και την καλύτερη θέα στην πόλη… με αποτέλεσμα να βραβευτεί για το εγχείρημα του το 2011.


«Όταν στέκεσαι μπροστά σε ένα κτίριο δεν μπορείς να διστάσεις. Πρόσφατα ανέβηκα στην κορυφή του......αγάλματος Peter the Great, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ο ήλιος μόλις έβγαινε πάνω από τη Μόσχα. Η πόλη κοιμόταν και ήταν σαν να είχε παγώσει η ζωή. Ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη. Νιώθω μια αίσθηση ελευθερίας. Κανείς δεν μπορεί να με ενοχλήσει και να μου πει τι είναι καλό και τι κακό», δηλώνει ο Marat Dupri περιγράφοντας τους κανόνες που πρέπει απαραιτήτως να τηρούνται σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

«Θα πρέπει κανείς να είναι νηφάλιος διαφορετικά μπορεί εύκολα να πέσει. Να είσαι καλός με τους ανθρώπους στα σπίτια των οποίων σκαρφαλώνεις και να είσαι νομοταγής πολίτης».

Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το εγχείρημα του 21ενός ετών Marat.















Πηγή: newsbeast.gr

"Ελληνικες εκλογες". Αναλυση απο ΗΠΑ


Οι αυριανές εκλογές στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον και θα κρίνουν πολλά.Εντός αλλά και εκτός Ελλάδος.


Αναλύσεις επί αναλύσεων δημοσιεύονται τα τελευταία 24ωρα. Μία απ΄ αυτές ανήκει στο αμερικανικό think tank Stratfor.Τα όσα υποστηρίζουν οι συντάκτες της έχουν ενδιαφέρον

Σύμφωνα με την ανάλυση από το Stratfor:

•’Οποια κόμματα κι αν σχηματίσουν κυβέρνηση η επαναδιαπραγμάτευση των όρων “διάσωσης” της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη.

•Υπάρχει απόλυτη ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.Συνεπώς ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας είναι επίσης αναπόφευκτη.

Τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση

“Η Ελλάδα”,γράφει το Stratfor, “οφείλει τεράστια ποσά σε ιδιώτες προμηθευτές βασικών αγαθών και υπηρεσιών. Η χώρα εισάγει περίπου το 40% των τροφίμων της, το σύνολο των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, και σχεδόν το σύνολο των φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικών εφοδίων…Σε άλλα μέτωπα, στους βασικούς προμηθευτές ενέργειας στην Ελλάδα, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, ζήτησε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης στις 8 του Ιούνη για την πρόληψη κυλιόμενου μπλακάουτ που προκαλείται από τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης. Η κρατική εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ ανησυχεί για τις οφειλές της προς τους προμηθευτές, όπως η ρωσική Gazprom και την ιταλική ENI.

Η κοινωνική απογοήτευση έχει επίσης ως αποτέλεσμα την επιδείνωση του περιβάλλοντος ασφαλείας με σχεδόν καθημερινές αναφορές για επιθέσεις κατά αλλοδαπών, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη αντι-μεταναστευτική βίας και εγκληματικότητας.



Η κατάσταση στην Ελλάδα φαίνεται να έχει φθάσει σε οριακό σημείο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη η πίεση αυξήθηκε τον περασμένο μήνα. Καθώς οι συνέπειες της λιτότητας είναι εμφανελις σ΄ όλη τη νότια Ευρώπη ο νεοεκλεγείς Γάλλος πρόεδρος F. Hollande δημιουργεί ένα συνασπισμό κρατών για να μετατοπίσουν το επίκεντρο των προσπαθειών ανάκαμψης από λιτότητα προς την ανάπτυξη.


Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η επιχείρηση διάσωσης της Ισπανίας αποδεικνύει ότι η λιτότητα έχει αποτύχει, δικαιώνοντας τη σκληρή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ κατά της συμφωνίας διάσωσης. Εν τω μεταξύ,ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι δεν είναι αντίθετος σε διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους. Ωστόσο, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει την πλειοψηφία των ψήφων και καταφέρει να σχηματίσει ένα κυβερνητικό συνασπισμό, η πιθανή θέση του θα είναι να συνεχίσει μια σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ομοίως, αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει, επίσης θα επιδιώξει την επαναδιαπραγμάτευση. 

Θεσμικές αδυναμίες στην Ελλάδα
Κάθε κυβερνητικός συνασπισμός θα περιλαμβάνει κόμματα που έχουν μικρή εμπειρία στην πραγματική διακυβέρνηση. Πράγματι, μέχρι τις εκλογές του Μαΐου, το παραδοσιακό κόμμα της “αριστεράς” ήταν το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η έλλειψη εμπειρίας του σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή θα μπορούσε να αποδειχθεί δαπανηρή.

Εκτός από την έλλειψη μιας ισχυρής, ενωμένης πολιτικής δύναμης για να κυβερνήσει , η Ελλάδα δεν έχει καλή λειτουργία κρατικών θεσμών και πρέπει να ασχοληθεί με μυριάδες προβλήματα. Η έλλειψη αποτελεσματικών θεσμών ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλλε στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα. 

Η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει και να αναπτυχθεί οικονομικά, χωρίς εξωτερικούς πόρους. Η χώρα εισάγει περισσότερο από το 80% των προϊόντων της . Η οικονομία της είναι κυρίως προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες και βασίζεται στον τουρισμό και τη ναυτιλία. Στερείται σημαντικών φυσικών πόρων για την εξαγωγή, και ο βιομηχανικός και βιοτεχνικός κλάδος είναι ελάχιστα ανεπτυγμένοι. Εν ολίγοις, η Ελλάδα δεν διαθέτει τη βασική υποδομή που είναι αναγκαία για την οικοδόμηση μιας οικονομίας. Και για να αρχίζει να χτίζει απαιτείται κεφάλιο και χρόνος”. 
Η αυξανόμενη πίεση σε όλη την Ευρωζώνη
Η βιαστική συμφωνία της ευρωζώνης να δώσει στις ισπανικές τράπεζες έως και 100 εκατ. ευρώ ($ 125 εκατομμύρια ) απέτυχε να μετριάσει την πίεση της αγοράς για την Ισπανία, ενώ υπήρξε και άνοδος του ιταλικού κόστους χρηματοδότησης σε σχεδόν μη βιώσιμες τιμές. Η Ευρώπη δεν θέλει η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, να οδηγήσει σε μια χαοτική πτώχευση, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει επιπλέον προβλήματα σε όλη την υπόλοιπη ευρωζώνη. Έτσι, στις Βρυξέλλες φαίνεται να είναι πιο πρόθυμοι να διαπραγματευτούν με τις ελληνικές αρχές σε σχέση με ότι υποστήριζαν αμέσως μετά από τις εκλογές του Μαΐου.


http://www.onalert.gr

Ανδρικα διλημματα


Έμπειρη ή αθώα; Λαϊκή ή κυριλέ; Mε έμφαση στο στήθος ή με έμφαση στον πισινό; Για σπίτι ή για κρεβάτι; 16άρα ή 40άρα; Γουρουνιά ή συναίσθημα; Nα κερατώσω ή να είμαι πιστός; Aπό πάνω ή από κάτω;


Αυτά είναι τα μεγάλα ανδρικά ερώτηματα... διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τις απαντήσεις.Έμπειρη ή αθώα;


H έμπειρη είναι προτιμότερη επειδή:
Πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό "μπορείς να γυρίσεις τώρα;" 
Δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή. 
Aλλο σεξ και άλλο ύπτιο IEK Ξυνή. 
Δεν χρειάζονται άπειρα προκαταρκτικά. 
Aποφεύγεις το τρίωρο αγκάλιασμα μετά, προκειμένου να την παρηγορήσεις για το κακό που της έκανες. 

H αθώα είναι προτιμότερη επειδή:
H ανακάλυψη μιας απάτητης παραλίας είναι πάντα συναρπαστική στιγμή. 
Tο επιχείρημα "αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις" είναι συνήθως αποτελεσματικό. 
Δεν νιώθεις σα μαθητής που γράφει διαγώνισμα με θέμα "ο σεβασμός και η σεξουαλική χειρφέτηση της σύγχρονης γυναίκας". 
H αθώα μπορεί να γίνει έμπειρη, ενώ το αντίθετο ποτέ. 
Δεν αγωνιάς μήπως της φανεί μικρό. 

Λαϊκή ή κυριλέ;

H λαϊκή είναι προτιμότερη επειδή:
Δεν μένει ποτέ ακίνητη στα μπουζούκια. 
H σχέση της με τα μίνι και τα ψηλά τακούνια είναι σχέση ζωής. 
Δεν σε τιμωρεί ποτέ με τα "πρέπει να συζητήσουμε". 
Γελάει πιο εύκολα. 
Θέλει να είναι "γκόμενα" και όχι "σύντροφος", οπότε χωρίζεις ανώδυνα. 
H φράση "πιάσε ένα φραπόγαλο ρε συ Λίτσα" της φαίνεται λογική και δεν την οδηγεί σε εγκεφαλικό. 

H κυριλέ είναι προτιμότερη επειδή:
Δεν σε τρώει η αγωνία μήπως στο πάρτι που την συνοδεύεις, εμφανιστεί ντυμένη "Σβετλάνα". 
Eίναι πιο επιρρεπής στην παπαρολογία, οπότε αν κάνεις καμιά λαδιά, τα μπουρδουκλώνεις και απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιών. 
Σου δίνει ένα προφιλ πιο συμβατό με την Eυρωπαϊκή Ένωση. 
Έχει εκπαιδευτεί να είναι πιο ανεξάρτητη, οπότε δεν την έχεις συνέχεια πάνω στο κεφάλι σου. 

Mε έμφαση στο στήθος ή με έμφαση στον πισινό;

Tο στήθος είναι προτιμότερο επειδή:
Mπορείς να βυθιστείς και να απομονωθείς για ώρες εκεί μέσα, χωρίς άγχος. 
Eίναι πιο εύκολα προσβάσιμο. 
Ξυπνάει αναμνήσεις... 
Tο έχει τιμήσει η Πάμελα Aντερσον. 
Mε μια μικρή διόρθωση, κάνει την ιδιοκτήτριά του πολύ πιο φιλική προς το χρήστη. 

O πισινός είναι προτιμότερος επειδή:
Eίναι πιο ντόμπρος και δεν καταφεύγει σε οφθαλμαπάτες τύπου "ενισχυμένο σουτιέν". 
Eπειδή δεν βρίσκεται στην πρόσοψη, τον χαζεύεις χωρίς να εκτίθεσαι πολύ. 
Δεν τον βαριέσαι ποτέ. 
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορείς να τον ακούσεις να σου στέλνει τηλεπαθητικά μηνύματα. 

Για σπίτι ή για κρεβάτι;

Για σπίτι επειδή:
Γιατί το συζητάμε, αφού και το κρεβάτι μέσα στο σπίτι βρίσκεται; 
Tα σιγανά ποταμάκια είναι πολύ πιο εξελίξιμα. 
Όταν κάποιο βράδυ δεν έχεις όρεξη, τα προτερήματα της κρεβατάble αχρηστεύονται. 

Για κρεβάτι επειδή:
Δηλαδή ο προορισμός του ανθρώπου είναι να έχει σιδερωμένα πουκάμισα; 
Δεν παχαίνεις μετά από κάνα δυο μήνες. 
Oι νοικοκυρές με απωθημένα είναι πολύ πιο επικίνδυνες. 

16άρα ή 40άρα;

Yπέρ της 16άρας επειδή:
Tα καινούργια μοντέλα είναι πολύ εξελιγμένα και δεν μπορείς να μένεις αδιάφορος με τις επιδόσεις τους. 
Aν κάτι δεν κάτσει, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες φίλες. 
Δεν σε βλέπει σαν call boy από μικρές αγγελίες. 
Tο πρωί έχει σχολείο και είσαι ελεύθερος. 
Oρίζεις εσύ τους όρους του παιχνιδιού. 

Yπέρ της 40άρας επειδή:
Oι παροιμίες με ζουμιά και κότες δεν βγήκαν τυχαία. 
Έχει πια ξεπεράσει το σύνδρομο "καριέρα-με-ταγιέρ-έξι-άτοκες". 
Δεν είναι παράνομο. 
Δεν φιλοδοξει να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να σε γνωρίσει στους φίλους της. 
Ξέρει τους όρους του παιχνιδιού. 

Γουρουνιά ή συναίσθημα;

Γουρουνιά επειδή:
Aν δεν αμυνθείς με κάποιο τρόπο, σε λίγο βρίσκεσαι να μιλάς για σερβιέτες και Mπέβερλι Xίλς. 
Oι νεάτερνταλ ήταν και πιο ευτυχισμένοι και πιο γοητευτικοί. 
Έχει πιο πολλή πλάκα. 
Δεν σε εμπιστεύονται για τα προσωπικά τους, οπότε γλιτώνεις τα μπούρου-μπούρου και την κλαψούρα. 

Συναίσθημα επειδή:
Γιατί το ματς στην τηλεόραση δεν έχει ενδιαφέρον. 
Mαθαίνεις περισσότερα μυστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα σε μια δύσκολη στιγμή. 
Όταν κάποια δεν βρίσκει τη γουρουνιά απωθητική, την ερωτεύεσαι. 
Γιατί πρέπει. 

Nα κερατώσω ή να είμαι πιστός;

Nα κερατώσω επειδή:
Aν το κάνεις πρώτος, μετά δεν σε πειράζει πολύ όταν σου το κάνουν. 
Όταν δεν το κάνεις, σου μένει απωθημένο και είναι χειρότερα για όλους. 
Aφού το σκέφτηκα, είναι σα να το έκανα. 
Aν δεν το μάθει, δεν είναι σα να μην έγινε; 
H επιστήμη λέει ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. 
O καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τον πειρασμό είναι να υποκύψεις. 
Mα καλά, είμαι τόσο μαλάκας που το σκέφτομαι; 

Nα είμαι πιστός επειδή:
Tο άγχος να βρίσκω δικαιολογίες και να πετάω γόπες με κραγιόν από το παράθυρο θα με οδηγήσει στο έλκος. 
Kι αν μετά μου αρέσει και το κάνω χόμπι; 
Δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις την ώρα που το αίμα εγκαταλείπει τον εγκέφαλο και συγκεντρώνεται στο υπογάστριο. 
Όλα μια ιδέα είναι μωρέ... 
Έχω περιέργεια να δω μια φορά πώς είναι. 

Aπό πάνω ή από κάτω;

Aπό πάνω επειδή:
Δείχνει εργατικότητα και φιλότιμο. 
Έχεις καλύτερη οπτική γωνία. 
Γυμνάζεσαι. 
Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα βυζί στο κεφάλι. 
Mια μικρή αδεξιότητα πάνω στο πάθος, όταν βρίσκεται εκείνη από πάνω σου, δεν έχει σαν συνέπεια θλαστικά τραύματα. 

Aπό κάτω επειδή:
Όσο έχει την πρωτοβουλία εκείνη, αποφεύγω τις τρυφερότητες. 
Για κάποιο παράξενο λόγο, αυτό τους κάνει πιο "ισότιμη σχέση". 
Όταν ρίχνει το κεφάλι προς τα πίσω, μπορείς να φαντάζεσαι όποια θέλεις. 
Έχεις οπική επαφή με την τηλεόραση.

Κοσμικη οφθαλμαπατη

Το Hubble φωτογράφισε δύο γαλαξίες να συγκρούονται ενώ το φαινόμενο δεν έχει συμβεί!


Λονδίνο 
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή φωτογραφία δύο γαλαξιών που φαίνεται ότι έχουν συγκρουστεί και βρίσκονται στην διαδικασία συγχώνευσης. Στην πραγματικότητα οι δύο γαλαξίες βρίσκονται δεκάδες εκατομμύρια έτη φωτός μακριά ο ένας από τον άλλο και η εικόνα τους όπως την κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο είναι σύμφωνα με τους ειδικούς αποτέλεσμα μιας κοσμικής οφθαλμαπάτης.
Το φαινόμενο
Οι δύο γαλαξίες NGC 3314A και NGC 3314Β βρίσκονται στον αστερισμό της Υδρας σε απόσταση 117-140 εκατομμυρίων ετών φωτός από εμάς. Σύμφωνα με τους ειδικούς αν και οι δύο γαλαξίες είναι πολύ απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο και επιπλέον δεν βρίσκονται σε τροχιά προσέγγισης εξαιτίας ενός ένα «οπτικού τρικ» μοιάζουν να έχουν συγκρουστεί.
Οι επιστήμονες μελετούν τους δύο γαλαξίες για να μάθουν περισσότερα για το φαινόμενο της βαρυτικής μικροσκοπίας. Η συγκεκριμένη μέθοδος δημιουργεί ένα είδωλο του αντικειμένου που βρίσκεται σε παρατήρηση (άστρου, πλανήτη, γαλαξία) μεγεθύνοντας το φως του μέσω της βαρύτητας. Η συγκεκριμένη μέθοδος επιτρέπει την παρατήρηση των κοσμικών σωμάτων σε μεγαλύτερες αποστάσεις.
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα αυτή τη καλλιτεχνική απεικόνιση η οποία δείχνει το πώς θα μοιάζει ο ουρανός όταν η Ανδρομέδα συγκρουστεί με τον γαλαξία μας εξέλιξη που οι επιστήμονες εκτιμούν ότι θα συμβεί σε περίπου 4 δισ. έτη
http://www.tovima.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger