Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γδύθηκε η Μπεζαντάκου; Ήρθε το καλοκαίρι

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012


Άλλοι το καταλαβαίνουν από τον ήλιο που βγαίνει, άλλοι επειδή βλέπουν τους γείτονες να φυλάνε τα χαλιά.
Εμείς, καταλαβαίνουμε ότι ήρθε το καλοκαίρι βλέποντας την Στέλλα Μπεζαντάκου. Και πώς να σκεφτούμε ότι ήρθε για τα καλά το καλοκαίρι, όταν βλέπουμε την αοιδό με ίχνη... μαγιό; Η Στέλλα Μπεζαντάκου που λέτε, εθεάθη στην Μύκονο, με τον αγαπημένο της φυσικά, να κάνει ηλιοθεραπεία! Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι η επιλογή μαγιό της τραγουδίστριας, είναι αρκετά extreme, ειδικά αν σκεφτεί κανείς, ότι από ήλιο μας πάει σε βροχή και από βροχή σε ήλιο. Ποιο μπικίνι και ποιο Brazilian; Η Στέλλα προτείνει το... «No strings attached», ή αλλιώς, πιο μικροσκοπικό δεν γίνεται. Και φυσικά δε γλύτωσε από τον φακό του gossip-tv.gr.

http://www.gossip-tv.gr

Σύλληψη Λάκη Γαβαλά: Η 4η σύλληψη μέσα σε 5 μήνες!


Για 4η φορά μέσα σε 5 μήνες συνέλλαβαν οι αρχές τον Λάκη Γαβαλά...


Αιτία: για μια ακόμα φορά η κατηγορία περί μη καταβολής ΦΠΑ ύψους 2.000.000 ευρώ.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, έπεσε και πάλι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. την Τετάρτη το πρωί και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στην Εισαγγελία.Όπως ήταν επόμενο η είδηση κυκλοφόρησε αμέσως στο Twitter με τους περισσότερους να κοινοποιουν την είδηση.

Δεν έλειψαν ωστόσο και τα σχόλια γύρω από τη σύλληψη.

Έτσι κάποιοι χρήστες σχολίασαν με καυστικότητα την είδηση:

Συνελλήφθη για τέταρτη φορά ο Γαβαλάς… Να δεις που δεν τον γνωρίζουν και κάθε φορά τον περνάνε για άλλο. Δεν εξηγείται διαφορετικά...

Ο Γαβαλάς θα σχεδιάσει τις νέες στολές της ΕΛ.ΑΣ. Αλλιώς δεν δικαιολογείται το τόσο πέρα - δόθε.

Ο Γαβαλάς παίζει κλέφτες κι αστυνόμους;

Δεν πρόκειται να πληρώσει ποτέ ο Γαβαλάς. Η μόνη λύση είναι να μπουκάρουν τυχαία σε σπίτια και να κατάσχουν ό,τι Burberry και D&G βρίσκουν.

Πηγή: mediagate.gr

Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες κάτω από την Ευρώπη οδηγούν στο άγνωστο


Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες, όπως εξακριβώθηκε πρόσφατα, κρύβονται κάτω από τα χωράφια και τα δάση της Ευρώπης. Από αυτές έχουν εξερευνηθεί μόνο ένα μικρό μέρος, υπολογίζεται, πως κάτω από τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο από σήραγγες και σπηλιές.


Όπως έχει διευκρινιστεί, όλες αυτές οι σήραγγες έχουν τεχνητή προέλευση και είχαν δημιουργηθεί από τον άνθρωπο περίπου τον.....10-13 αιώνα, όμως ο προορισμός τους βάζει τους επιστήμονες σε μεγάλα ερωτήματα. Να υπολογίσει κανείς πως τις είχαν σκάψει για επικοινωνία μεταξύ των φεουδαρχιών είναι αδύνατο, διότι οι περισσότερες από αυτές καταλήγουν σε αδιέξοδο.

Πάνω από 1000 παρόμοιες σήραγγες έχουν εξερευνηθεί στην Γερμανία και στην Αυστρία, και οι αρχαιολόγοι υποθέτουν, πως αυτές είναι μονάχα οι 10% των υπαρχόντων. Μερικές είναι εντελώς μικρές – 20-25 μ., όμως υπάρχουν και μεγάλες, πάνω από 100 μ. Σε μερικά μέρη έχουν βρεθεί πόρτες με σύρτες.

Οι ιστορικοί διερωτούνται για τον προορισμό αυτών των παράξενων υπόγειων χώρων – ίσως αυτά αποτελούσαν τα μυστικά καταφύγια από τους πολέμους και τους ληστές, αλλά μπορεί να ήταν και τα κρησφύγετα των ειδωλολατρών και των ναών τους, οι οποίοι συνέχιζαν να προσεύχονται στους αρχαίους θεούς.

Δεκάδες δισεκατομμύρια οι πλανήτες με κατάλληλη θερμοκρασία για την υποστήριξη ζωής



Oι αστρονόμοι που αναζητούν βραχώδεις πλανήτες με τη κατάλληλη θερμοκρασία για την υποστήριξη ζωής εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρχουν δεκάδες δισεκατομμύρια από αυτούς μόνο στον γαλαξία μας.Μια ευρωπαϊκή ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου το 40% των ερυθρών νάνων (άστρα) --ο πιο κοινός τύπος στο Γαλαξία μας-- έχουν έναν πλανήτη, επονομαζόμενο "υπέρ-Γη", σε τροχιά σε μια κατοικήσιμη ζώνη που θα επιτρέπει στο νερό να ρέει στην επιφάνεια.


Δεδομένου ότι υπάρχουν περίπου 160 δισεκατομμύρια ερυθρών νάνων στον Γαλαξία, ο αριθμός των κόσμων που δυνητικά είναι αρκετά θερμοί και υγροί για να υποστηρίξουν τη ζωή είναι τεράστιος.

Ο Ξαβιέ Μπονφίς του Ινστιτούτου Πλανητολογίας και Αστροφυσικής της Γκρενόμπλ, επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε ότι το ποσοστό του 40% είναι το ανώτερο του αναμενόμενου και τα ευρήματα υπογραμμίζουν την επικράτηση των μικρών βραχωδών πλανητών.
Η ομάδα του είναι η πρώτη που υπολογίζει τον αριθμό των υπέρ-Γαιών --πλανήτες με μάζα από μία έως 10 φορές εκείνης της Γης-- σε τέτοιες κατοικήσιμες ζώνες, αν και οι προηγούμενες έρευνες βρήκαν τον Γαλαξία μας να είναι γεμάτος με πλανήτες.

Οι ερυθροί νάνοι, οι οποίοι είναι εξασθενημένοι και "δροσεροί" σε σχέση με τον Ήλιο, αντιπροσωπεύουν περίπου το 80% των άστρων στο Γαλαξία.

Μετά τη μελέτη των 102 από τα αστέρια αυτά στο νότιο ουρανό με ένα τηλεσκόπιο του ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητηρίου στη Χιλή, ο Μπονφίς και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι οι βραχώδεις πλανήτες είναι πολύ πιο κοινοί από τους αέριους γίγαντες όπως ο Δίας και ο Κρόνος στο ηλιακό μας σύστημα.

Ωστόσο, οι βραχώδεις κόσμοι που περιστρέφονται γύρω από τους ερυθρούς νάνους δεν είναι απαραιτήτως φιλόξενοι χώροι για εξωγήινες μορφές ζωής.

Επειδή οι ερυθροί νάνοι είναι πολύ πιο ψυχροί από τον ήλιο, οι οποιοιδήποτε πλανήτες με νερό σε υγρή μορφή θα πρέπει να περιστρέφονται πολύ πιο κοντά από το αστέρι αυτό απ’ ότι η Γη από τον Ήλιο.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να "λούζονται" από καταστροφικές ακτινοβολίες Χ και υπεριώδεις.

Οι επιστήμονες στοχεύουν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικούς από τους πλανήτες που μοιάζουν στη Γη, καθώς "περνούν μπροστά" από κοντινούς ερυθρούς νάνους, κάτι το οποίο θα πρέπει να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις
ατμόσφαιρες τους και να βοηθήσει στην αναζήτηση για πιθανά ίχνη ζωής.

Η έρευνα παρουσιάστηκε σε ένα έγγραφο που θα δημοσιευθεί στην επιθεώρηση Astronomy & Astrophysics

tanea.gr

Η HOT Shakira



Η Shakira (γεννήθηκε ως Σακίρα Ιζαμπέλ Μεμπάρακ Ριπόλ στις 2 Φεβρουαρίου 1977 στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας) είναι Κολομβιανή τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, μουσική παραγωγός, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός. Από τα μέσα της δεκαετίας του '90 ήταν από τις σημαντικότερες μορφές της Λάτιν Ποπ και Λάτιν Ροκ σκηνής, ενώ το 2001 μπήκε δυναμικά και στην παγκόσμια αγορά με το άλμπουμ της Laundry Service το οποίο πούλησε 13.000.000 αντίτυπα.



Έχει τιμηθεί με δυο βραβεία Γκράμμυ, με οχτώ Λάτιν Γκράμμυ και έχει υπάρξει υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. Είναι επίσης, η κορυφαία Κολομβιανή καλλιτέχνιδα όλων των εποχών με τις πιο υψηλές πωλήσεις και η δεύτερη πιο επιτυχημένη Λατίνα τραγουδίστρια μετά την Gloria Estefan, έχοντας πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, σύμφωνα με την Sony Music. Η Shakira κατέλαβε την 76η θέση στον πίνακα του Billboard για τον καλλιτέχνη της δεκαετίας 2000-2010.

Δείτε όμορφες φωτογραφίες της Λατίνας καλλονής...


















http://kanapedatos.blogspot.gr/





Πανέμορφη λίμνη που… σκοτώνει!!!


Καταπληκτική ομορφιά και υποτιθέμενα καθαρά νερά, σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. Μην περιμένετε, όμως, να δείτε παραθεριστές, παιδιά να παίζουν στα νερά ή ηλικιωμένους να ψαρεύουν στις όχθες της.

Η λίμνη Karachay, που βρίσκεται στα νότια Ουράλια Όρη στη δυτική Ρωσία, είναι γνωστή ως η πιο μολυσμένη στον πλανήτη, κρύβοντας στο εσωτερικό της μια «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να εκραγεί!




Από το 1951 η Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιούσε τη λίμνη για να ρίχνει πυρηνικά απόβλητα, ενώ σύμφωνα με έκθεση της Ουάσιγκτον έχει πολύ υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας, ικανά να σκοτώσουν άνθρωπο μέσα σε μία ώρα!

Τα μεγάλα ποσοστά σε καίσιο και στρόντιο συμπληρώνουν… την εικόνα, ενώ για καταλάβετε καλύτερα το μέγεθος του κινδύνου, σας ενημερώνω ότι οι μετρήσεις ξεπερνούν κατά πολύ αυτές του Τσερνόμπιλ, μετά την καταστροφή, καθώς η ακτινοβολία της ραδιενέργειας στη λίμνη είναι συγκεντρωμένη σε ένα σημείο.

Γιατί μπορεί η «μητέρα» φύση να δημιουργεί εξαιρετικά τοπία στη Γη, όταν, όμως, ο «δολοφόνος» άνθρωπος βάζει το… χεράκι του, μεταμορφώνονται τάχιστα σε «κρανίου τόπους» και σβήνουν από το χάρτη!

http://perierga.gr

Scooter E Concept


Μηδενικοί ρύποι και βρετανικό DNA είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Scooter E Concept
Τα φλερτ εταιρειών αυτοκινήτου με τις μοτοσυκλέτες εμφανίζεται όλο και πιο συχνά. Όπως για τη ΜΙΝΙ που το ημερολόγιο της σχέσης της με τα δίκυκλα έχει μόνο λευκές σελίδες. Μέχρι που παρουσίασε το Scooter E Concept. Προς το παρόν είναι ένα ακόμη concept, καλοδουλεμένο, πρωτότυπο και με άποψη αισθητικά, ωστόσο ακόμη σε αναμονή να βρει το δρόμο για την πραγματική ζωή. Όταν εμφανίστηκε το 2010 στο Παρίσι, ο χρονικός ορίζοντας έλεγε ότι το 2012 θα ήταν έτοιμο για παραγωγή, αν η ανταπόκριση στην παρουσίασή του ήταν αρκούντως ενθαρρυντική.

Το 2012 ήρθε, όχι όμως και νεότερα από το E concept. Όμως οι καιροί το επιβάλλουν περισσότερο από κι την εποχή που παρουσιάστηκε. Το γνωστό κλασικό πλέον MINI του Αλέξανδρου Ισιγόνη σχεδιάστηκε τηνεποχήτης πετρελαϊκής κρίσης του 1950 με σκοπό να δώσει διέξοδο στην αστική μετακίνηση. Το ίδιο ισχύει και για το Scooter E που παρουσιάστηκε 10 χρόνια μετά την αναβίωση του ΜΙΝΙ και μάλιστα στον ίδιο τόπο, το Σαλόνι του Παρισιού. Για τους ίδιους λόγους, πλέον της οικολογικής παραμέτρου.



Ο ηλεκτροκινητήρας δίνει κίνηση στον πίσω τροχό και οι μπαταρίες είναι –αναμενόμενα- ιόντων λιθίου. Όμως τα σημεία ενδιαφέροντος δεν είναι τόσο τα κλασικά τεχνικά, όσο τα περιφερειακά. 

Η εκκίνηση και όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται αφού εφαρμόσεις το smartphone τηλέφωνο στην ειδική υποδοχή στο ταμπλό. Λειτουργεί σαν το κλειδί του οχήματος, τον πίνακα ενδείξεων αλλά και για τον έλεγχο πλήθους λειτουργιών. Από GPS και την αναπαραγωγή ήχου μέχρι τηλέφωνο, εννοείται όλα αυτά με bluetooth. Μόλις το αφαιρέσεις παρκάροντας, το scooter E τίθεται εκτός λειτουργίας.






Σε τρεις χρωματισμούς με δικό του σκεπτικό ο καθένας, το scooter E δεν στοχεύει να γίνει ένα ακόμη οικονομικό και οικολογικό scooter αλλά και ένα μοντέρνο αξεσουάρ για τον οδηγό του. 

Νεανικό, προσεγμένο στην τελευταία του λεπτομέρεια, φροντίζει να παραπέμπει όσο συχνότερα μπορεί στο μητρικό ΜΙΝΙ. Από τον προβολέα και τους χρωματισμούς του σύγχρονου ΜΙΝΙ μέχρι τους τροχούς 11 ιντσών του κλασικού.

Σε νεανικό λαιμ, ή κλασικό βρετανικό σκούρο πράσινο ή ακόμη και μονοθέσιο σπόρ, προσθέτει στιλ και fan στους δρόμους. 



Η κεντρική κολώνα αλουμινίου που εκτείνεται από το τιμόνι μέχρι το πάτωμα είναι εμπνευσμένο από το MINI Countryman, ενώ πλήθος αξεσουάρ το συνοδεύουν. Από κράνος και ομπρέλα, μέχρι γυαλιά ηλίου και θερμός, όλα στα χρώματα του Scooter E. Αυτό το τελευταίο δε, είναι και το κερασάκι στην τούρτα, καθώς στο ειδικό ντουλαπάκι φιλοξενούνται δύο κούπες για να πιείτε τον καφέ σας. Το μόνο που δεν διευκρινίζεται είναι αν τον φτιάχνει κιόλας τον καφέ…



Όλα αυτά στο σχετικό βίντεο: 






http://www.newsbeast.gr

Παχύσαρκη γάτα ζυγίζει όσο ένας άνθρωπος 272 κιλών



Όταν ήταν γατάκι, όλα φαίνονταν φυσιολογικά για την Meow. Σήμερα όμως είναι δύο ετών και ζυγίζει 17,6 κιλά, το αντίστοιχο δηλαδή βάρος ενός ανθρώπου 272 κιλών! Η στρουμπουλή γατούλα εγκαταλείφθηκε πρόσφατα από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της και τώρα είναι έτοιμη για ένα νέο σπιτικό…



Πηγή: skathari

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 25/04/2012


Ζώδια 25 Απριλίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Προσπάθησε, φίλε Κριέ, να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου, αλλά ζήτα τη βοήθεια και τη γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Κριός, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα εγγυηθούν την καλή πορεία της σχέσης σου. Μην κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου και μίλα για όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστα. Οι ελεύθεροι Κριοί να περιμένετε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει πιο κοντά ό ένας στον άλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ταύρε. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Τετάρτης. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρνα το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Ταύρε, και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να χαλάσουν το καλό κλίμα που κυριαρχεί και εκδήλωσε τον ερωτισμό που έχεις στο σύντροφό σου. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, φίλε Ταύρε. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου ίσως να μην είναι ορθή σήμερα, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα, που μετά θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, οργάνωσε μία βραδινή έξοδο με το σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας με την παρέα του άλλου, μακριά από τις έννοιες του σπιτιού και της υπόλοιπης οικογένειας. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, μην ψάχνετε τον τέλειο σύντροφο και συμβιβαστείτε με το πρόσωπο που σας πολιορκεί στενά και σας γοητεύει κάπως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η ένταση που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Καρκίνους, η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική και δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Εκδηλώστε έμπρακτα τον ερωτισμό σας και οι κατακτήσεις που θα έχετε θα ανεβάσουν στα ύψη το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές, που μπορεί να θέλεις να κάνεις, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά θα πρέπει και να τα διατηρήσεις!!!



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Τετάρτη και σε πιάνει μια επιθυμία να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και δες τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Λέων. Εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε κάποια ζητήματα που πιέζουν αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά από πριν.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα πρόσεξε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Παρθένε, και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά, στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις και εσύ ερωτηματικά, αλλά και να μην προκαλέσεις εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς και θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μία όμορφη ημέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και φρόντισε να χαλαρώσεις. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, να βγείτε έξω με φίλους και να φλερτάρετε. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να σας φέρει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα στη δουλειά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προγράμματος.




Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πράγματα, που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η Σελήνη και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ωθούν να κάνεις κινήσεις, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, απλά όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να αποστασιοποιούμαστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και κινήσεις από την μεριά του συντρόφου σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, μην περιμένεις να το βρεις κλεισμένος στο σπίτι, αλλά βγες έξω και αναζήτησέ το πιο δυναμικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Σκορπιέ, και εσύ θα έχεις το δυναμισμό να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου για την επιτυχία της. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ότι κι αν κάνεις σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να αναπληρώσεις τις δυνάμεις σου, γιατί είναι ζήτημα επιτακτικής ανάγκης, με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι. Για κάποια θέματα της οικογένειας σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αυτήν την Τετάρτη, φίλε Τοξότη, και θα κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους όλα όσα σας έχουν απομακρύνει και έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αυτό το βράδυ, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, οι πιθανότητες να δεσμευτείς είναι πολύ σοβαρές.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και να μείνεις φειδωλός σε ό,τι συναλλαγές κάνεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να έχεις το νου σου να κινηθείς αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Τετάρτη και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του, βάζοντας πλώρη για νέα κοινά σχέδια και όνειρα, απαλλαγμένος από τις σκοτούρες του παρελθόντος. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πλησίασε πιο δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μίλησέ του για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα, που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό και δραστήριο. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα απόφυγε να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου, φίλε Υδροχόε, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με το σύντροφό σου, που δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, απλά για να επιβεβαιωθείς. Εάν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, διαφορετικά θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός της ημέρας θα είναι προσωρινός, γι’ αυτό προτίμησε την σιωπή. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Ιχθύ. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Ξεκινάει μια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, η ζωή σου θα εμπλουτιστεί με νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και να σε ευνοεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή, μέχρι να δεις τα αποτελέσματά τους. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger