Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μπετυ Κουρακου και η Ρια Αντωνιου σε hot φωτογραφιση να ζεματιστεις...

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Κορμιά που καίνε / μη τα πιστεύεις / ειν’ επικίνδυνα / να τα’ αγαπάς (δικό σας ). 
Η Μπέτυ Κουράκου και η Ρία Αντωνίου σε hot φωτογράφιση να ζεματιστείς και να πονάς για 50 χρόνια.

Μόνες με τις ζαρτιέρες που σε παραπέμπουν σε παιχνίδια μυαλού που σε μπερδεύουν. Σαν τον κύβο του Ρούμπικ.

H Μπέτυ Κουράκου σου δίνει κουράγιο να ζεις ενώ η Ρία τα πάντα ρεί! Μην αγγίξεις τις φωτογραφίες… ζεματάνε!
Η φωτογράφιση έγινε για κατάλογο εσωρούχων. 


http://www.radar.gr





Ανεκδοτο: Καραμανλης,Παπανδρεου και Παπαρηγα στον Αγ.Πετρο


 Ήταν ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και η Παπαρήγα μπροστά στον Αγ.Πέτρο για να κρίνει αν θα πάνε παράδεισο ή κόλαση.
- Λοιπόν τώρα που έχετε πεθάνει, εξαρτάται τελείως από μένα αν θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση. Για να πάτε στον παράδεισο, πρέπει να μου απαντήσετε τι γένους είναι το δέντρο που βλέπουμε απέναντι.Τι νομίζεις εσύ λοιπόν, Καραμανλή; Είναι το δέντρο θηλυκό ή αρσενικό;
- Ε, να πάω να το δώ από κοντά.
Πηγαίνει ο Καραμανλής να το εξετάσει από κοντά.
- Εσύ τι νομίζεις, Παπανδρέου;
- Ε, να πάω και εγώ να το δω από κοντά;
Πηγαίνει και αυτός κάτω από το δέντρο και το κοιτά απορημένος...
- Εσύ τι νομίζεις, Παπαρήγα. Θες και εσύ να πας να το δεις από κοντά;
- Μπα, δεν χρειάζεται. Το δέντρο είναι αρσενικό.
- Μπράβο, απάντησες σωστά. Πως το κατάλαβες όμως;
- Ε, δεν βλέπεις τα δύο α* που κάθονται κάτω από το δέντρο;


asteiakia.gr

Διαζυγιο: η θεση του παιδιου μεταξυ του ζευγαριου




Η απόφαση του διαζυγίου έχει παρθεί. Η μητέρα και ο πατέρας δεν θα διαμένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Τι γίνεται όμως με τα παιδιά; Ποιος θα τους μιλήσει για αυτό και τι ακριβώς θα πρέπει να πει; Υπαρχει «μαγική συνταγή» έτσι ώστε τα παιδιά να μην επηρεαστούν από αυτή την κατάσταση; 

Σκεφτείτε όμως ότι παρ’ όλο που ένα διαζύγιο μπορεί να είναι μια πιθανή αιτία στρες για τα παιδιά παρ’ όλα αυτά μπορεί να βιωθεί και σαν ανακούφιση στην περίπτωση που υπάρχει λεκτική ή σωματική βια μεταξύ του ζευγαριού. Από την άλλη πλευρά, τι να αναμένουν οι γονείς στη συμπεριφορά των παιδιών τους μετά από ένα διαζύγιο και ποια είναι ακριβώς η ψυχολογική διεργασία η οποία γίνεται; Αυτά τα ερωτήματα αλλά και πολλά άλλα μοιάζουν αναπάντητα αλλά και τρομακτικά στο μυαλό των γονέων γι’ αυτό και πολλές φορές η στάση που κρατούν απέναντι στα παιδιά αλλά και η θέση στην οποία τα βάζουν οδηγεί σε αρνητικές συναισθηματικές και συμπεριφορικές συνέπειες.

Τι ακριβώς συμβαίνει στα παιδιά και πως βλέπουν μέσα από τα δικά τους μάτια ένα διαζύγιο;

 Το κυριότερο είναι ότι για τα παιδιά το διαζύγιο σημαίνει την απώλεια ενός προσώπου με αποτέλεσμα το σπάσιμο των συναισθηματικών δεσμών του παιδιού με το πρόσωπο το οποίο αποχωρεί που τις περισσότερες φορές είναι ο πατέρας. Έτσι, παρατηρούμε ότι τα παιδιά τα οποία βιώνουν την εμπειρία ενός διαζυγίου βρίσκονται σε ένα στάδιο συνεχούς θρήνου, επειδή γίνεται μια συνεχής ανατραφοδότηση λόγω της περιοδικής επαφής και επικοινωνίας που έχουν με το πρόσωπο το οποίο έχει αποχωρίσει.

Πως να χειριστώ το διαζύγιο σαν γονέας;

Να θυμάστε πάντα ότι η υπομονή, το αίσθημα του καθησυχασμού αλλά και το να μπορέσετε να ακούτε τι πραγματικά θέλουν από εσάς τα παιδιά σας μπορούν να μειώσουν την ένταση, καθώς τα παιδιά προσπαθούν να προσαρμοστούν και να αντιμετωπίσουν τις νέες καταστάσεις. 

Τα παιδιά πρέπει να βιώνουν το αίσθημα της σταθερότητας, της δομής αλλά και της προστασίας. Η περίοδος αυτή, είναι μια μεταβατική φάση όχι μόνο στη ζωή των γονέων αλλά και των παιδιών έτσι βάζοντας ως πρωτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών σας μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το άγχος και τον πόνο που βιώνουν.

Τι να πω στα παιδιά μου και πως να το πω;

Εάν και η απόφαση έχει παρθεί, η στιγμή που θα την μοιραστείτε με τα παιδιά σας είναι πολύ δύσκολη και αμήχανη. Για το λόγο αυτό, θα ήταν πιο αποτελεσματικό εάν προετοιμάζατε τον εαυτό σας από προηγουμένος σχετικά με το τι ακριβώς θα πείτε αλλά και για τις δύσκολες ερωτήσεις τις οποίες θα κάνουν τα παιδιά. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε και να χειριστείτε καλύτερα τις αντιδράσεις των παιδιών σας. Μην ξεχνάτε ότι:
  • Πρέπει να πείτε την αλήθεια
  • Να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για τα παιδιά σας και να τα διαβεβαιώσετε ότι εξακολουθείτε να νοιάζεστε και να τα αγαπάτε.
  • Συνεχίστε τις καθημερινές ρουτίνες που είχατε μαζί τους όπως το πρωινό ξύπνημα, βοήθεια στα μαθήματα του σχολείου.
  • Προετοιμάστετα ότι κάποια πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και θα είναι διαφορετικά από προηγουμένος και από την άλλη πλευρά κάποια άλλα θα παραμείνουν τα ίδια. Βρίσκεστε στη διάθεση τους για να συζητήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές θα συμβαίνουν.

Πως να βοηθήσω το παιδί μου να προσαρμοστεί με το διαζύγιο;

Στηρίζοντας τα παιδιά σας, τα βοηθάτε να εκφράσουν τα συναισθήματα του, και δεσμεύεστε να τα ακούσετε πραγματικά αυτά τα συναισθήματα χωρίς να εναντιώνεστε. Επιπλέον, ξεκαθαρίστε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις και λάθος κατανοήσεις. Θα βοηθήσετε τα παιδιά σας να προσαρμοστούν :
  • Ακούγωντας τα
  • Βοηθώντας τα να βρουν τις κατάλληλες λέξεις να εκφράσουν τα συναισθήματα τους
  • Αφήνωντας τα να είναι ειλικρινή
  • Αποδεχόμενοι τα συναισθήματα τους. Μπορεί να μην είστε σε θέση να διορθώσετε τα προβλήματα τους ή να μετατρέψετε τη θλίψη τους σε χαρά αλλά είναι σημαντικό να την αποδεχθείτε.
Αυτό που θέλουν τα παιδιά να γνωρίζουν είναι ότι το διαζύγιο δεν είναι δική τους ευθύνη ή λάθος.

Η Ειρένα Αναστασίου είναι Εγκεγραμένη Σχολική Ψυχολογος – Ψυχοθεραπεύτρια και ασχολείται με θέματα
που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα αγχώδη διαταραχών και διαταραχών της διάθεσης στους ενήλικες.

http://psychologein

 www.psychologyservicescyprus.com 


 

Ακουσαν μεσα απο το σφραγισμενο παιδικο φερετρο το κλαμα του μωρου τους!


Η Λους Μιλάγρος Βερόν, γεννήθηκε πρόωρα και οι γιατροί διέγνωσαν το θάνατό της. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο αλλά οι γονείς της επέμεναν να την δουν. Έτσι, 12 ώρες μετά διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανή!
Tο μωρό έμεινε για αρκετό καιρό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Μπουένος Άιρες και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, σε παιδιατρική κλινική στην επαρχία Τσόκο, κοντά στο σπίτι του.
Σήμερα είναι 4 μηνών και το όνομά που της έδωσαν σημαίνει “Φως των Θαυμάτων”.
Όπως είπαν οι γιατροί, το μωρό όταν γεννήθηκε έδειχνε νεκρό και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Οι γονείς όμως επέμεναν να δουν το παιδί τους. Οι γιατροί που τους οδήγησαν στο νεκροτομείο άκουσαν μέσα από το σφραγισμένο παιδικό φέρετρο το κλάμα του. Ήταν παγωμένο, αλλά ζωντανό.
Η μητέρα της δηλώνει ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης της υγείας του παιδιού, αλλά ελπίζει ότι θα βελτιωθεί. “Θα δούμε εν καιρώ πώς θα διαμορφώσουμε το σπίτι για να την υποδεχθούμε” λέει.

Ραγισε καρδιες το δακρυ του Ελληνα αθλητη


londino-2012-spiros-gianniotis


Δείτε το βίντεο με τον Έλληνα αθλητή στο μαραθώνιο της κολύμβησης, Σπύρο Γιαννιώτη να ξεσπά σε λυγμούς μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Λονδίνο 2012

Συγκλονίζει ο Σπύρος Γιαννιώτης που μετά την 4η θέση στο μαραθώνιο της κολύμβησης στο Λονδίνο 2012, ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στους δημοσιογράφους. 

O Σπύρος Γιαννιώτης ήθελε ένα μετάλλιο στο Λονδίνο 2012. Προσπάθησε, τα έδωσε όλα, αλλά δεν τα κατάφερε και μετά τον αγώνα του ήταν επόμενο να ξεσπάσει! 

Δείτε το βίντεο με τον Σπύρο Γιαννιώτη να ξεσπά σε λυγμούς: 



fimes.gr

Η Ελενα Παπαριζου σε διαιτα-εχασε 4 κιλα σε μια εβδομαδα!


Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες. Ακόμα και με μερικά παραπανίσια κιλά δείχνει υπέροχη. Ωστόσο, εν όψει καλοκαιριού, έχασε 4 κιλά μέσα σε μία μόνο εβδομάδα!
Πώς τα κατάφερε; Με τη νέα επαναστατική δίαιτα της λεπτίνης, που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες:
Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα. Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας, αναφέρει το Λοιπόν.
Η δίαιτα βασίζεται σε κάποιες σούπερ τροφές, όπως: γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο, τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατόμουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι. Μάλιστα το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε όλη μέρα όταν διψάτε ή πεινάτε.
Απαγορεύονται: Τα αναψυκτικά, τα ποτά, ο καφές, οι χυμοί με ζάχαρη, η ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το junk food. Επίσης, δεν πρέπει να φάτε μπουκιά μετά το βραδινό γεύμα – που θα είναι το αργότερο στις 8 το βράδυ – ενώ το πρωινό με το βραδινό πρέπει να απέχουν ένα 12ωρο και να τα καταναλώνετε αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.
Περιλαμβάνει αυστηρά 3 γεύματα την ημέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, χωρίς σνακ ενδιάμεσα, οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, ενώ τρώτε αργά και σταθερά, για να μπορέσει ο εγκέφαλος να προλάβει να δώσει εντολή ότι χορτάσατε.

Πολη με δυο κατοικους στο σφυρι!

Η μικρή αμερικανική πόλη Γκάριοουεν στην Μοντάνα, ίσως η μικρότερη των ΗΠΑ αφού έχει μόνο δύο κατοίκους, πωλείται σε δημοπρασία που θα γίνει στις 15 Αυγούστου, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Γουίλιαμς και Γουίλιαμς.


Η πόλη έχει έκταση μόλις τρία εκτάρια και βρίσκεται στο σημείο της θρυλικής μάχης του Λιτλ Μπιγκ Χορν, όπου ο στρατηγός Κάστερ αντιμετώπισε το 1876 τους ινδιάνους των φυλών Τσεγιέν και Σιου με αρχηγό τον Καθιστό Ταύρο.

Η μάχη έληξε με τη νίκη των Ινδιάνων και το θάνατο του αμερικανού στρατηγού και αποτέλεσε αγαπημένο θέμα της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου. Χαρακτηριστική είναι η ταινία "Little Big Man" του Άρθουρ Πεν με τον Ντάστιν Χόφμαν, το 1970.

Η πόλη διαθέτει, εκτός από αρκετά σπίτια, ταχυδρομείο, φαστφουντάδικο, ένα κατάστημα και ένα μπακάλικο. Τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας είναι οι 250.000 δολάρια. Για το ίδιο ποσό θα δημοπρατηθούν και τα προσωπικά αντικείμενα της χήρας του Κάστερ.


ΜΑΙΡΗ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ: Αμμος στο κορμι της


Δες πόσο υπέροχα κολλούσε επάνω στο κορμί της η άμμος.
Βρεγμένη από το γαλάζιο της θάλασσας, φύσηξε και το μυκονιάτικο αεράκι και η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση φωτογραφημένη για να μπει στα εφηβικά δωμάτια ως αφίσα. Λέμε τώρα.
Άντε και στο διάσημο ημερολόγιο ελαστικών αυτοκινήτων. Με όλες τις θεές της ασφάλτου…


Οι 10 καλυτερες ταινιες ολων των εποχων – Η νεα αξιολογηση του Sight and Sound για το 2012



Το Sight and Sound, το μηνιαίο διεθνούς κύρους Βρετανικό περιοδικό που εκδίδεται από το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου,  που κάθε 10 χρόνια δημοσιεύει τις καλύτερες ταινίες του κινηματογράφου σύμφωνα με τους διεθνείς κριτικούς και σύμφωνα με τους σκηνοθέτες σε δύο διαφορετικές λίστες, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και για το 2012. 

Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια ο Πολίτης Κέιν, η ταινία του Όρσον Γουέλς χάνει την πρωτοκαθεδρία και ανεβαίνει στο νούμερο 1 το Vertigo του Χίτσκοκ.

Οι 10 καλύτερες ταινίες, σύμφωνα με τους κριτικούς είναι:

Vertigo (Hitchcock, 1958)
Citizen Kane (Welles, 1941)
Tokyo Story (Ozu, 1953)
La Règle du jeu (Renoir, 1939)
Sunrise: a Song for Two Humans (Murnau, 1927)
2001: A Space Odyssey (Kubrick, 1968)
The Searchers (Ford, 1956)
Man with a Movie Camera (Dziga Vertov, 1929)
The Passion of Joan of Arc (Dreyer, 1927)
8 ½ (Fellini, 1963)

Οι 10 καλύτερες ταινίες σύμφωνα με τους σκηνοθέτες είναι:

Tokyo Story (Ozu, 1953)
=2  2001: A Space Odyssey (Kubrick, 1968)
=2  Citizen Kane (Welles, 1941)
8 ½ (Fellini, 1963)
Taxi Driver (Scorsese, 1980)
Apocalypse Now (Coppola, 1979)
=7  The Godfather (Coppola, 1972)
=7  Vertigo (Hitchcock, 1958)
Mirror (Tarkovsky, 1974)
Bicycle Thieves (De Sica, 1948)

Η πρώτη φορά που το περιοδικό εξέδωσε την αντίστοιχη λίστα των κριτικών ήταν το 1952 και τότε στη πρώτη θέση ήρθε ο Κλέφτης των Ποδηλάτων του Βιτόριο Ντε Σίκα.

Η επιλογή των σκηνοθετών ξεκίνησε το 1992, είναι δηλαδή η τρίτη φορά φέτος που ανακοινώνονται οι προτιμήσεις των σκηνοθετών.

Η επόμενη αξιολόγηση θα γίνει το 2022.

pame-cinema.gr

Τρεις πατερες για ενα παιδι!


Τρεις πιθανοί πατέρες παρουσιάστηκαν σήμερα, ταυτόχρονα μάλιστα, στο νοσοκομείο του Παλέρμο, στη Σικελία, προκειμένου να διεκδικήσουν την πατρότητα ενός παιδιού που μόλις είχε γεννήσει μία νεαρή γυναίκα, προκαλώντας μία τόσο έντονη διαμάχη που χρειάσθηκε η επέμβαση την καραμπινιέρων για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Οι τρεις νεαροί, όλοι τους της ίδιας ηλικίας 24 ετών, είχαν δεσμό με την συνομήλικη τους κοπέλα και ο καθένας τους πίστευε πως εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού.
Δεν άργησαν να φτάσουν οι καραμπινιέροι στο νοσοκομείο του Οσπεντάλε Τσίβικο, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να χωρίσουν τους τρεις διεκδικητές που είχαν πιαστεί στα χέρια.

http://www.enikos.gr

Oι μηνυσεις πεφτουν βροχη

   Η 43χρονη τραγουδίστρια Jennifer Lopez  κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην σοφέρ της Hakob Manoukian, καθώς υποστηρίζει πως την απειλούσε προφορικά πως, αν δεν του έδινε 3 εκατομμύρια δολάρια, θα διέρρεε στον Τύπο ορισμένες "πικάντικες" πληροφορίες που γνωρίζει για εκείνη.
  
     H Lopez ζητάει ως αποζημίωση το χρηματικό ποσό των 20 εκατομμυρίων.


Ο αθλητης που ονομαζεται Saeid Mohammadpourkarkaragh

Το Ιράν δεν κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο στην κατηγορία Ανδρών των 94κ. στην άρση βαρών, αλλά κέρδισε την άτυπη πρωτιά στον αθλητή με το μεγαλύτερο επώνυμο: 
Saeid Mohammadpourkarkaragh!


newsbomb.gr

«Βροχη» αστεριων το Σαββατοκυριακο

Στο αποκορύφωμά τους με 100 πεφταστέρια ανά ώρα αναμένεται να φτάσει το φαινόμενο των Περσειδών, οι διάττοντες αστέρες που εμφανίζονται κάθε Αύγουστο στους ουρανούς του πλανήτη.


Η «βροχή» των αστεριών θα είναι ορατή, αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό σε κατεύθυνση βορειανατολική- και εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα.
Επειδή συμβαίνουν στην καρδιά του καλοκαιριού, παραδοσιακά οι Περσείδες θεωρούνται η βροχή διαττόντων που συνήθως έλκει τους περισσότερους παρατηρητές στο βόρειο ημισφαίριο από κάθε άλλο ανάλογο φαινόμενο με «πεφταστέρια».

Οσο πιο καθαρός είναι ο νυχτερινός ουρανός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα πιο εντυπωσιακό θέαμα. Σημειωτέον ότι τον φετινό Αύγουστο η επόμενη πανσέληνος θα είναι στις 31 Αυγούστου, ενώ στις 17 Αυγούστου υπάρχει Νέα Σελήνη, πράγμα που σημαίνει ότι, αντίθετα με το περσινό καλοκαίρι, η λάμψη του φεγγαριού δεν θα αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα για τις παρατηρήσεις του νυχτερινού ουρανού.
Οι Περσείδες ονομάστηκαν έτσι επειδή φαινομενικά προέρχονται από μία περιοχή ανάμεσα στον αστερισμό του Περσέα και της Κασσιόπειας. Στην πραγματικότητα προκαλούνται από τα σωματίδια σκόνης και άλλα υπολείμματα που αφήνει πίσω της η τεράστια ουρά (μήκους δεκάδων εκατομμυρίων χιλιομέτρων) του κομήτη 109Ρ/Σουίφτ-Τατλ, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1862 από τους Αμερικανούς Λιούις Σουίφτ και Όρας Tατλ από τους οποίους και πήρε το όνομά του.
Ο εν λόγω περιοδικός κομήτης αρχίζει να συναντιέται με την τροχιά της Γης από το τέλος Ιουλίου και χρειάζεται περίπου 130 χρόνια για να πραγματοποιήσει μια πλήρη περιφορά γύρω από τον ήλιο. Το θεαματικότερο «σόου» των Περσειδών έγινε το 1992, όταν η Γη πέρασε πιο κοντά από ποτέ από τον κομήτη (κάτι που αναμένεται να ξανασυμβεί περίπου το 2125), ενώ έκτοτε ο αριθμός των μετεώρων έχει επανέλθει σε κανονικό επίπεδο.
Τα μετέωρα («πεφταστέρια») είναι μικροί διαστημικοί βράχοι που εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα υπό χαμηλή γωνία πρόσπτωσης και φαίνονται να καίγονται αργά. Καθώς πλησιάζουν προς το έδαφος με ταχύτητα γύρω στα 60 χλμ. το δευτερόλεπτο και διαλύονται από την τριβή και την υπερθέρμανση, αφήνουν φωτεινά ίχνη.

http://www.e-go.gr



Τετραχρονος «ηρωας» θυσιαστηκε για να σωσει τριχρονο κοριτσι!


Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η ιστορία του τετράχρονου Xander Vento από το Τέξας που έχασε τη μάχη για τη ζωή, αφού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε σώσει από πνιγμό ένα τρίχρονο κορίτσι.

Ο τετράχρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τη Δευτέρα, όταν και βρέθηκε στο πάτο πισίνας, σύμφωνα με το Associated Press.  Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, το αγοράκι βοήθησε ένα τρίχρονο κορίτσι να παραμείνει στην επιφάνεια. Για κακή του τύχη, όμως, το αγόρι εξουθενώθηκε, με αποτέλεσμα να βυθιστεί.
Οι γονείς του μικρού Vento, ανέφεραν ότι αποφάσισαν χθες να αποσυνδέσουν τη μηχανική υποστήριξη, αφού δεν υπήρχε περίπτωση επιβίωσης. Ο τετράχρονος ήταν σε κώμα από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σήμερα, το αγόρι εξέπνευσε. Παράλληλα, οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, με στόχο, ο θάνατος του τετράχρονου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης γα περισσότερο κόσμο.
Η τρίχρονη, πάντως είναι καλά στην υγεία της. Η μητέρα του αγοριού ήταν στην πισίνα, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί εάν υπήρχε ναυαγοσώστης στο σημείο, τη μοιραία στιγμή.

Βαγγέλης Βιτζηλαίος για το newpost.gr

Νεα ερευνα: Δεν ισχυει η σεισμικη θεωρια του ντομινο


Κατά τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί στη Γη μία σειρά πολύ μεγάλων και καταστροφικών σεισμών (Σουμάτρα 2004, Αϊτή 2010, Χιλή 2010, Ιαπωνία 2011), που αποδόθηκαν από μερικούς επιστήμονες σε πιθανή «επικοινωνία» μεταξύ τους, παρά τις μεγάλες αποστάσεις, με βάση τη «θεωρία του ντόμινο». Ωστόσο, μια νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να καταρρίψει τη θεωρία της πυροδότησης διαδοχικών απομακρυσμένων μεγάλων σεισμών. Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι τα καταστροφικά γεωλογικά συμβάντα είναι τυχαία και δεν είναι δυνατόν να αλληλοεπηρεαστούν σε τόσο μεγάλες αποστάσεις.

Οι σεισμολόγοι Τομ Πάρσονς καιΈρικ Γκάιστ της Αμερικανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Αμερικανικής Σεισμολογικής Εταιρίας, μελέτησαν δύο ομάδες μεγάλων σεισμών: την πιο πρόσφατη που έλαβε χώρα μετά το 2004 και άλλη μία στη δεκαετία του ΄60, όταν πάλι είχαν τύχει να συμβούν πολλοί ισχυροί διαδοχικοί σεισμοί σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Για να δουν αν ήταν τυχαία ή όχι η συσσώρευση τόσων σεισμών στη δεκαετία του ΄60, καθώς και κατά τα τελευταία χρόνια, οι δύο γεωλόγοι κατέγραψαν τη χρονική απόσταση που έχει μεσολαβήσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους σεισμούς (ισχύος άνω των 8,3 Ρίχτερ) κατά τα τελευταία 100 χρόνια και τη συνέκριναν με μία προσομοιωμένη χρονική σειρά τυχαίων σεισμών. Τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι μεγάλοι σεισμοί λαμβάνουν χώρα με τυχαίο χρονισμό και δεν φαίνεται καθόλου να αλληλοσυσχετίζονται.

«Φαίνεται παράξενο, όμως δεν είναι κάτι που δεν θα περίμενε κανείς από μία τυχαία διαδικασία, στην οποία το φαινόμενο της ομαδοποίησης (συγκέντρωσης) είναι απολύτως τυπικό. Αν π.χ. κανείς παίξει κορώνα- γράμματα πολλές φορές, το αποτέλεσμα δεν είναι μία ομαλή εναλλαγή ανάμεσα στις κορώνες και τα γράμματα, αλλά μπορούν να εμφανιστούν στη σειρά πολλές κορώνες ή πολλά γράμματα», δήλωσε ο Πάρσονς.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το συμπέρασμα αυτό, σημαίνει παράλληλα ότι ο κίνδυνος που απειλεί την ανθρωπότητα από τους μεγάλους σεισμούς είναι στατιστικά ίδιος οποιαδήποτε στιγμή, αφού η πιθανότητα να συμβεί ένας επόμενος καταστροφικός σεισμός δεν εξαρτάται από το αν πρόσφατα συνέβη ένας εξίσου ισχυρός σεισμός σε κάποιο άλλο μέρος της Γης.

Από την άλλη, σημειώνουν ότι η πιο αισιόδοξη όψη της μελέτης τους είναι ότι αφού οι μέγα-σεισμοί είναι τυχαίοι και ήδη έχουν γίνει αρκετοί από αυτούς κατά τα τελευταία χρόνια σε κοντινά χρονικά διαστήματα, είναι σχετικά μικρότερη η πιθανότητα να επαναληφθεί κάποια τέτοια παρόμοια συσσώρευση καταστροφών στο άμεσο μέλλον.

Πάντως, προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι οι μεγάλοι σεισμοί όντως φαίνεται να έχουν κάποια επίπτωση σε μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά χωρίς να αποκτούν μεγάλη ισχύ. «Μετά από μεγάλους σεισμούς, βλέπουμε πολλούς μικρο-σεισμούς σε όλο τον πλανήτη, οι οποίοι όμως για κάποιο λόγο δεν φαίνεται να εξελίσσονται σε μέγα-σεισμούς» τόνισε ο Πάρσονς.

Η διαπίστωση περί τυχαίου χαρακτήρα των σεισμών, εξάλλου, δυσκολεύει την πρόβλεψή τους, αφού μερικοί ερευνητές έλπιζαν ότι η τυχόν παγκόσμια «επικοινωνία» των μέγα-σεισμών θα διευκόλυνε την πρόβλεψη ενός επόμενου ανάλογου συμβάντος.
Πάντως οι επιστήμονες διαφωνούν ακόμα, σε ποιό βαθμό είναι δυνατή η πρόβλεψη των μελλοντικών σεισμών. Μερικοί επιμένουν ότι το εν λόγω γεωλογικό φαινόμενο, τελικά, είναι χαοτικό και η πρόβλεψή του είναι αδύνατη, ενώ άλλοι δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν νέους τρόπους, πιο αποτελεσματικής πρόβλεψης των σεισμών.

Κεραυνος σκοτωσε 13 ανθρωπους

Άλλοι 15 τραυματίσθηκαν όταν κεραυνός έπεσε σε προσωρινό τζαμί, σε χωριό του Μπανγκλαντές, όπου οι πιστοί είχαν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν.

Οι κάτοικοι του χωριού Σαρασουατιπούρ είχαν μετατρέψει σε προσωρινό τζαμί, ένα απλό σπίτι, η στέγη του οποίου ήταν φτιαγμένη από λαμαρίνες και καλάμια, γιατί δεν μπορούσαν να πάνε στο τζαμί εξαιτίας των πλημμυρών που έχουν προκαλέσει οι σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων.


Στο προσωρινό τζαμί είχαν συγκεντρωθεί 35 άνθρωποι για την ειδική προσευχή του ραμαζανιού όταν το χτύπησε ο κεραυνός, σκοτώνοντας τον ιμάμη και 12 πιστούς.

http://www.newsit.gr

Ας γνωρισουμε την επιληψια


Η επιληψία είναι χρόνια νευρολογική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από περιστασιακές, συνήθως έντονες διαταραχές στην λειτουργία του νευρικού ιστού σε κάποιο σημείο ή πολλαπλά σημεία του εγκεφάλου. Μια πολύ απλή εικόνα είναι να φανταστούμε την επιληψία σαν ένα βραχυκύκλωμα του εγκεφάλου, όπου αντί η πυροδότηση των νευρώνων να γίνεται κανονικά μέσα από συγκεκριμένες οδούς, γίνεται σχεδόν ανεξέλεγκτα και επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές του εγκεφάλου.

 Οι διαταραχές αυτές στον νευρικό ιστό ονομάζονται επιληπτικές κρίσεις και μπορούν να εμφανιστούν με ποικίλλα εξωτερικά συμπτώματα, συνήθως υπό τη μορφή μυϊκών σπασμών. Προτού αναφερθούμε στους διάφορους τύπους επιληψίας και τα συμπτώματά τους, είναι χρήσιμο να προχωρήσουμε σε μια σύντομη ανάλυση των πιο συνηθισμένων αιτιών τους.

Αιτιολογία

Για να λειτουργήσουν οι νευρώνες χρειάζονται δύο βασικά στοιχεία: οξυγόνο και γλυκόζη. Η έλλειψη των στοιχείων αυτών στον οργανισμό συντελεί στην μη φυσιολογική λειτουργία των νευρώνων και κατ’ επέκταση μπορούν να οδηγήσουν στην πυροδότηση επιληπτικών κρίσεων. Επίσης, η μείωση άλλων σημαντικών χημικών ουσιών, όπως είναι ο σίδηρος, το μαγνήσιο και οι βιταμίνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα αρνητικό περιβάλλον που επιτρέπει την παρουσίαση επιληπτικών επεισοδίων.

Πέραν της έλλειψης χημικών ουσιών από τον εγκέφαλο, η επιληψία μπορεί να προκληθεί και από ασθένειες και άλλες παθολογικές καταστάσεις όπως είναι ο υψηλός πυρετός, η έλλειψη ύπνου, εγκεφαλίτιδα, μηνιγγίτιδα), όγκο στον εγκέφαλο ή κάποιο χτύπημα στο κεφάλι. Τέλος, ορισμένοι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν επιληψία σε άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία σε συγκεκριμένα περιβαλλοντικά ερεθίσματα, όπως είναι τα φώτα που αναβοσβήνουν.

Είδη επιληπτικής κρίσης

Υπάρχουν δύο βασικά είδη επιληπτικής κρίσης, τα οποία εξαρτώνται κυρίως από την εστία της επιληπτικής κρίσης (το σημείο εκκίνησης), την κατεύθυνση που θα πάρει η ηλεκτρική δραστηριότητα, αλλά και την ταχύτητα με την οποία διαδίδεται από τον έναν νευρώνα στον άλλο.

1. Γενικευμένη επιληπτική κρίση

Η ΓΕΚ επηρεάζει το σύνολο του εγκεφάλου και όλα τα επίπεδα της συνείδησης του ατόμου. Τα επεισόδια μπορεί να διαρκέσουν για λίγα δευτερόλεπτα έως κάποια λεπτά, ενώ μπορεί να είναι μη σπασμωδικά ή σπασμωδικά αντίστοιχα. Ένα παράδειγμα μη σπασμωδικού επεισοδίου είναι η έλλειψη συνειδητότητας για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ένα αντίστοιχο παράδειγμα σπασμωδικού επεισοδίου είναι η έντονη μυϊκή σύσπαση για ένα με δύο λεπτά.

2. Εστιακή Επιληπτική Κρίση

Οι ΕΕΚ ονομάζονται έτσι γιατί ξεκινούν από ένα συγκεκριμένο σημείο του εγκεφάλου, ενώ μπορούν να επηρεάσουν την συνειδητότητα του ατόμου ή όχι, ανάλογα με τις περιοχές που επηρεάζει η κρίση. Όταν δεν επηρεάζεται η συνειδητόητα του ατόμου μιλάμε για “απλές ΕΕΚ”, ενώ σε αντίθετη περίπτωση για “σύνθετες ΕΕΚ”. Η πιο συχνή πηγή ΕΕΚ είναι ο κροταφικός λοβός και συνοδεύεται από συμπτώματα όπως αντίληψη περίεργων οσμών (π.χ. το άτομο μυρίζει καμμένο λάστιχο”) ή αίσθηση περίεργων γεύσεων, κραμπών και δυσφορίας στην κοιλιακή χώρα. 

Βαθύτερα στον κροταφικό λοβό βρίσκονται κάποιες πολύ ευαίσθητες και σημαντικές εγκεφαλικές δομές, η αμυγδάλα και ο ιππόκαμπος, οι οποίες σχετίζονται με τα συναισθήματα και την μνήμη. Εάν η ΕΕΚ ξεκινήσει από αυτές τις περιοχές κατά τη διάρκεια της κρίσης το άτομο μπορεί να αναφέρει ανάκληση παλαιών αναμνήσεων ή αισθημάτων από περασμένα γεγονότα.

Θεραπεία

Η κύρια θεραπεία της επιληψίας είναι η λήψη αντιεπιληπτικών φαρμάκων, χάρη στα οποία το άτομο μπορεί να παρεμποδίσει ή να ελέγξει την εμφάνιση των κρίσεων. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορέσει να απαλλαγεί 100% από μια πιθανή επανεμφάνισή τους. Λόγω των διάφορων χαρακτηριστικών που μπορεί να έχει μια επιληπτική κρίση, υπάρχουν και διαφορετικά σκευάσματα που βοηθούν στον έλεγχό της.


Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις όπου η λήψη αντιεπιληπτικών φαρμάκων δεν φέρει σοβαρά αποτελέσματα, συστήνεται η χειρουργική επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μπορεί να αφαιρεθεί είτε κάποια κύστη ή όγκος που προκαλεί τις κρίσεις, είτε η περιοχή του εγκεφάλου η οποία έχει βρεθεί πως είναι στο εστιακό κέντρο τους. Επίσης, μπορεί να προταθεί η τομή του μεσολοβίου, η οποία αναφέρεται στην καταστροφή του εγκεφαλικού μεσολοβίου το οποίο μεταφέρει τις νευρικές ώσεις από το ένα ημισφαίριο στο άλλο.

Σε κάποιες εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις γίνεται η λεγόμενη ημισφαιρεκτομή, όπου αφαιρείται ένα ολόκληρο εγκεφαλικό ημισφαίριο το οποίο ευθύνεται για την δημιουργία των κρίσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις μετά την εγχείριση το άτομο παρουσιάζει κινητικές δυσκολίες στην πλευρά που είναι αντίθετη από το ημισφαίριο το οποίο αφαιρέθηκε, καθώς επίσης χάνει και την όραση του από το αντίθετο μάτι. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η ημισφαιρεκτομή γίνεται σε εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις όπου το άτομο παρουσιάζει συνεχείς και βίαιες κρίσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ζήσει μια όσο το δυνατόν περισσότερο φυσιολογική ζωή.


http://psychologein

Η «ειρηνη του Θεου»


ΓΡΑΦΕΙ Ο SPIRIDOS

Η «ειρήνη του Θεού» εμφανίστηκε σα θεσμός λίγο πριν το έτος 1000 στη νότια Γαλατία και γρήγορα εξαπλώθηκε στο σύνολο της Δυτικής χριστιανοσύνης. Η αρχή της ήτανε απλή: οι επίσκοποι υποστηριζόμενοι  από τοπικούς ευγενείς είχανε με εντολή του Θεού την ευθύνη για την διατήρηση της ειρήνης και της δικαιοσύνης στους λαούς· έργο που μεταβιβάστηκε σ’ αυτούς μετά την πτώση της μοναρχίας, στους άρχοντες της οποίας είχε παραχωρήσει ο Θεός αρχικά τις αρμοδιότητες αυτές. Σε κάθε επαρχία συγκροτούνταν «κοινότητες ειρήνης», με επικεφαλής συμβούλια στα οποία συμμετείχαν μόνο μέλη των ανώτερων τάξεων –κληρικοί και κοσμικοί- τα οποία επιχειρούσαν να ελέγξουν τη βία και να ορίσουν αυστηρούς νόμους και κανόνες σχετικά με τη χρήση των όπλων.
Ο θεσμός αυτός μπορεί τελικά να μην απάλλαξε την λατινική δύση από τη βία καθώς οι επιδρομές και οι λεηλασίες δεν σταμάτησαν, όμως διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά τον ανθρώπων και στις οικονομικές δομές. Η απαγόρευση της στρατιωτικής βίας κοντά σε λατρευτικούς τόπους και κατά των φτωχών και των κληρικών και η μερική ποινικοποίηση της στρατιωτικής βίας απέτρεψε την βύθιση της Ευρώπης στη δίνη των συνεχόμενων συρράξεων αμέσως μετά τον θάνατο του Καρλομάγνου σε μια πολιτικά κατακερματισμένη Ευρώπη. Η βία βέβαια δεν σταμάτησε· απλά μεταφέρθηκε στο έξω-χριστιανικό κόσμο, στην κοινωνία των απίστων μέσα από τις σταυροφορίες.

Η «ειρήνη του Θεού»  όμως έφερε και σημαντικά αποτελέσματα στην ισχυροποίηση του φεουδαλικού συστήματος· νομιμοποίησε και εντατικοποίησε τις φεουδαλικές σχέσεις εκμετάλλευσης ως το τίμημα που έπρεπε να πληρωθεί από τις κατώτερες τάξεις ως αντάλλαγμα της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας που πρόσφερε ο άρχοντας. Τα διατάγματα των συμβουλίων ειρήνης στις αρχές του 11ου αιώνα συνέβαλαν στην ανάπτυξη μιας θεωρίας κοινωνικής διαστρωμάτωσης που αρχικά ξεκίνησε από  εκκλησιαστικούς διανοούμενους για να «καταστεί κατόπιν η επίσημη θεώρηση και της κοινωνικό-πολιτικής πραγματικότητας στον ευρωπαϊκό φεουδαλισμό». Κατ’ αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκε ένας τριμερής διαχωρισμός της κοινωνίας που περιλάμβανε στην ανώτερη βαθμίδα τους ανώτερους κληρικούς που προσεύχονταν για την σωτηρία του ανθρώπου· αμέσως μετά έρχονταν οι πολεμιστές που μάχονταν για την προστασία των λαών τους· και στο τέλος οι πληβείοι της υπαίθρου και των πόλεων οι οποίοι εργάζονταν για την συντήρηση όλων, καθώς και οι κατώτεροι κληρικοί.

http://kanapedatos.blogspot.gr/


Απιστευτο-στο Αγρινιο 24χρονος προσπαθησε να βιασει 85χρονη!


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο από την είδηση ότι ένας νεαρός εισέβαλε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας και της επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει.
Ο νεαρός επισκέφτηκε την κατοικία της 85χρονης με την πρόφαση ότι έχει ανάγκη την τουαλέτα και εκείνη ανυποψίαστη άφησε το νεαρό να μπει στο σπίτι.
Σύμφωνα με το dete.gr όταν ο νεαρός βγήκε από την τουαλέτα και πήγε στην κουζίνα, όπου βρισκόταν η γυναίκα, γυμνός, την άρπαξε και την οδήγησε με τη βία στο κρεβάτι με σκοπό να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.
Η γυναίκα, παρά την ηλικία της, αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να της προκαλέσει διάφορες αμυχές στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ της έσκισε και τα ρούχα.
Στο τέλος η γυναίκα του πρότεινε χρήματα και τον παρακάλεσε να μην της κάνει κακό. Ο δράστης, ο οποίος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχτηκε τα χρήματα, 80 ευρώ, και αφού ζήτησε από τη γυναίκα να μην τον καταγγείλει, αποχώρησε.
Στη συνέχεια όμως η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό η οποία και συνέλαβε το δράστη το μεσημέρι. Αυτός ομολόγησε την πράξη του και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα βιασμού και ληστεία.

http://www.iefimerida.gr

Ξενιος Ζευς: Παρανομος ενας στους τεσσερις αλλοδαπους


Τι δείχνει ο έως τώρα απολογισμός της ΕΛ. ΑΣ. για την επιχείρηση

Για μια ακόμη ημέρα συνεχίζονται στο κέντρο της Αθήνας οι έλεγχοι των αστυνομικών, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς». 



Χθες Πέμπτη κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής 229 αλλοδαποί εκ των οποίων συνελήφθησαν 7 γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.



Επίσης ελέγχθηκαν τρεις οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά έξι αλλοδαπές, για«παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα». Επιπλέον για τρεις από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.



Ακόμη προσήχθησαν τριανταέξι εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις.



Συνολικά, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ. ΑΣ, από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» μέχρι τώρα:



- Προσήχθησαν 6.690 αλλοδαποί.



- Συνελήφθησαν 1.555 αλλοδαποί γιατί διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα



- Συνελήφθησαν 10 άτομα (αλλοδαποί και ημεδαποί) για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παρακώλυση κυκλοφορίας οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες (πώληση προϊόντων παραεμπορίου).



- Διενεργήθηκαν 52 έρευνες σε σπίτια παρουσία 9 εισαγγελικών λειτουργών.
Παράλληλα από την Οικονομική Αστυνομία:



- Ελέγχθηκαν 103 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά και παροχής υπηρεσιών,



- Βεβαιώθηκαν 64 φορολογικές παραβάσεις,



- Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί



- Κατασχέθηκαν 2 ταμειακές μηχανές.



Επιπλέον εντοπίστηκαν 2 αποθήκες με συνολικά 2.5 εκατ. προϊόντα και είδη παρεμπορίου.



Ακόμη ελέγχθηκαν 23 οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν 48 άτομα (αλλοδαποί και ημεδαποί). Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης για 22 από τις αλλοδαπές.



Επίσης προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 172 εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και ημεδαπές) σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις. Από αυτές 10 βρέθηκαν θετικές στο ιό HIV.



Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Κατακόρυφα μειώθηκαν οι εισροές παράνομων μεταναστών από την περιοχή του Εβρου, μετά την εφαρμογή της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς", η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας». 
Ειδικότερα, από τα στοιχεία προκύπτει ότι ενώ στις 2 Αυγούστου από την περιοχή του Εβρου εισήλθαν στη χώρα μας 447 παράνομοι μετανάστες, τις τελευταίες δυο ημέρες (8-9 Αυγούστου) ο αριθμός αυτός μειώθηκε κατακόρυφα, σε 12 και 15 άτομα, αντίστοιχα.

http://www.tovima.gr

Εικονες του κοσμου: πλημμυρες στις Φιλιππινες,




Στις Φιλιππίνες οι βροχές των μουσώνων προκάλεσαν πλημμύρες με συνέπεια βιβλικές καταστροφές. Εξήντα μέχρι στιγμής τα θύματα και αρκετοί οι αγνοούμενοι.

http://kanapedatos.blogspot.gr/

O αντιπρoεδρος της Ρωσiας αποκαλεi τη Μαντoνα «πρvην πoρνη»


O αντιπρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν αποκάλεσε την Μαντόνα «πρώην πόρνη που θέλει να δώσει και μαθήματα ηθικής» αμέσως μόλις η αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε την απελευθέρωση των τριών μελών του γκρουπ Pussy Riot.
«Οσο περνάει η ηλικία κάθε πρώην πόρνη θέλει να δίνει και μαθήματα ηθικής στον κόσμο. Ειδικά όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας στο τουίτερ του. Συνομιλώντας μάλιστα με κάποιον ο Ντμίτρι Ρογκόζιν πρόσθεσε απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια : «Βγάλε το σταυρό που φοράς η τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο».
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της την Τρίτη στη Μόσχα η αμερικανίδα ποπ σταρ είπε ότι προσεύχεται για την απελευθέρωση των τριών γυναικών του γκρουπ Pussy Riot, οι οποίες βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση εδώ και πέντε μήνες και κινδυνεύουν να εγκλειστούν σε στρατόπεδο για τρία χρόνια επειδή τραγούδησαν ένα τραγούδι εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια εκκλησία.
Στη συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη η Μαντόνα εξέφρασε την υποστήριξή της στους ομοφυλόφιλους.

http://www.iefimerida.gr


Tζουλια Αλεξανδρατου: Δειτε τον αντρα που θα παντρευτει






Η είδηση επιβεβαιώνεται από την ίδια τη Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες ποιος είναι και τι κάνει ο τυχερός! 
Ο αρραβωνιαστικός της σέξι Τζούλιας είναι ένας γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας, με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη:


«Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που αγαπώ και με λατρεύει, τον Christian. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι' αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά.

Ο Καρπόζηλος είναι μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός. Έχει ένα μεσιτικό 
γραφείο, παράλληλα δουλεύει ως manager σε διάφορα μαγαζιά. Γνωριστήκαμε 
το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και από τότε είμαστε αχώριστοι. 
Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, μένουμε μαζί και σκοπεύουμε σύντομα να 
παντρευτούμε. Για εμένα είναι ο ομορφότερος άνδρας και η καλύτερη ψυχή 
και τον αγαπώ πολύ. Με κάνει να νιώθω ότι όλα αυτά που πέρασα ήταν για 
να γίνουν ώστε να βρω στο τέλος ότι καλύτερο» δήλωσε η ξανθιά πορνοστάρ 
στο "Playboy".

«Δίπλα μου θα μπορούσε να σταθεί ένας άνδρας με πραγματικά balls. Κι 
αυτό γιατί πολλοί άνδρες δεν είναι έτοιμοι ούτε μπορούν να 
αντιμετωπίσουν το όνομα Τζούλια . Οι περισσότεροι είναι ανασφαλείς, 
θρασύδειλοι, με κόμπλεξ κατωτερότητας δίπλα μου, βλέποντάς με σαν τη 
Τζούλια που προβάλλουν τα media, και όχι όπως πραγματικά είμαι, ένα απλό
κορίτσι στην ηλικία μου».

ΠΗΓΗ: markos

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger