E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 22 Οκτωβριου 2012

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Κριέ, θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Δευτέρα. Γενικά, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση, μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει, για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες… και απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες, που θα σε απογειώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, πάνε πάρα πολύ καλά και είσαι όλο και πιο κοντά στην επιτυχία. Μην το ξεχνάς αυτό σήμερα, που μπορεί να σου παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες και προσπέρασέ τες με ευελιξία και διπλωματία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου, γιατί κάποια έξοδα σε έχουν αφήσει πίσω. Απόφυγε συμφωνίες, που εμπεριέχουν ρίσκο.





Ταύρος
21/4-20/5
Φίλε Ταύρε, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι αυτοί που σε νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, έχεις όλη τη συμπαράσταση της θετικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από τον Κριό, που ευνοεί το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα φέρει στιγμές επιτυχίας και ικανοποίησης, αγαπητέ Ταύρε, και θα δεις κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζες. Προσοχή στις οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν, οι οποίες χρειάζονται σκέψη πριν πάρεις κάποια απόφαση.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Δίδυμε, σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί όλα δεν γίνονται σε μία στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Ο Άρης από τον Τοξότη και η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου πάντως, θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι απλά, αγαπητέ Δίδυμε. Η Σελήνη πραγματοποιεί σήμερα θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό και ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή. Απόλαυσε την παρουσία της και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου, για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σου. Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι… και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου θα σε βάλουν στη λογική της τακτοποίησης, κυρίως των παλιών ζητημάτων που έχεις αφήσει να σε ταλαιπωρούν και να κρατούν πίσω τα μελλοντικά σχέδιά σου. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα και προχώρα στον προγραμματισμό που έχεις αποφασίσει.







Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι μια πολύ δυναμική Δευτέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Καρκίνε. Με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο κα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, θα πάρεις την απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια. Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισέ τα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Να ξέρεις ότι θα σου το ανταποδώσει, κάνοντάς σε μα νοιώσεις ευτυχισμένος και ασφαλής. Ακόμα κι αν είσαι ένας μοναχικός Καρκίνος, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και ενδιαφέρουσα, με πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να έχουν διάρκεια και να εξελιχθούν..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά αν διατηρήσεις την ηρεμία σου, θα τις ξεπεράσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση αλλά ειδικά σήμερα, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις να χαθούν ευκαιρίες.







Λέων
23/7-23/8

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και να βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση σε όσα σε απασχολούν, ώστε να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφό σου και αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, το πιο πιθανό είναι να κάνεις μια καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Λέων, η δουλειά σου απαιτεί την προσοχή σου, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις και να μην τις αφήνεις άλλο να χρονίζουν. Είναι μια καλή μέρα για συμφωνίες και συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, που θα δώσουν συμφέροντα αποτελέσματα.






Παρθένος
24/8-22/9

Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, φίλε Παρθένε, που επανέρχονται σήμερα στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή, για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, ο εκνευρισμός που νοιώθεις σε άλλους τομείς της ζωής σου θα σου χαλάσει το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα σε ένταση. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι, γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό, με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν. Μη δώσεις συνέχεια σε σχόλια συνεργατών σου και δικαιολόγησέ τα, λόγω οικονομικής κρίσης. Τα οικονομικά σου, από την άλλη, είναι σε δύσκολη φάση. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να κάνεις την οικονομία που θέλεις και να τα ισορροπήσεις.






Ζυγός
23/9-22/10

Κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις, αγαπητέ Ζυγέ. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε περισσότερη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να χειριστείς τα γεγονότα και να τα στρέψεις προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλα με το σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου… που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος, φίλε Ζυγέ, και όσα θέλεις υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αρκετές συνεργασίες που ήταν προβληματικές, διορθώνονται με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί. Νέες συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν πολύ καλές προσδοκίες, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας, όσο και σε οικονομικό όφελος.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η ενέργεια που έχεις αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να μην τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, βγες μια βόλτα με φίλους και άσε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου έχουν πολλές υποχρεώσεις, φίλε Σκορπιέ, και μόνο ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις. Δείξε την κατάλληλη ωριμότητα σε όλα τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και στα οικονομικά σου, όπου οι περιττές αγορές θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Τοξότη, και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα στη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι γεγονός ότι, με τον Άρη από το ζώδιό σου και την Σελήνη από τον Υδροχόο να σε ευνοούν, ξεκινάει μια πολύ θετική ημέρα, γεμάτη από εξελίξεις, που θα σου δώσουν ικανοποίηση και την επιβεβαίωση πως οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν, θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο όλη την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από κάποιες καθυστερήσεις, αλλά να ξέρεις ότι είναι προσωρινές και ότι όλα πολύ γρήγορα θα στραφούν υπέρ σου. Επιπλέον, έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου, που σε βοηθούν σημαντικά να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Προσοχή στα οικονομικά, που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο που θα ήθελες.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Αιγόκερε, με την Σελήνη από τον Υδροχόο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από τον Σκορπιό και να σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να εγκλιματιστείς δραστικά σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, η σχέση σου είναι σε μια καλή μέρα και το όμορφο κλίμα σε βγάζει για λίγο από τον προβληματισμό και την ανασφάλεια. Απόλαυσε αυτή την Δευτέρα και μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Ειδικά αν ακόμη είσαι ελεύθερος, μη χάνεις το κέφι σου και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Γι’ αυτό πρόσεχε μην πέσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όσο νομίζεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και όλα εξελίσσονται θετικά. Μην αγχώνεσαι άδικα, μείνε πιστός στο πρόγραμμα και στο οργανόγραμμά σου και θα δεις ότι οι υποθέσεις σου θα πορευτούν στο δρόμο που εσύ τις έχεις τοποθετήσει. Άλλωστε, η Αφροδίτη από την Παρθένο, θα σε βοηθήσει να λύσεις αρκετές εκκρεμότητες, επαγγελματικές και οικονομικές.





Υδροχόος
20/1-19/2

Τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει, αγαπητέ Υδροχόε. Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Βέβαια, μην ξεχνάς ότι αυτό το διάστημα ο Ερμής από τον Σκορπιό και η Αφροδίτη από την Παρθένο σε συντροφεύουν και σου χαρίζουν καθημερινά τις καλές επιρροές τους, που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που κυνηγάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και την βοήθεια του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, κάποιες υποθέσεις σου θα συναντήσουν αρκετά εμπόδια και ίσως να νοιώσεις απογοήτευση. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου και, αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι θα ξελαφρώσεις. Τα οικονομικά σου φαίνονται να βελτιώνονται, καθώς θα βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπάρχει εύνοια σε μικρές επενδύσεις, αλλά με μέτρο!






Ιχθείς
20/2,20/3

Η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Ιχθύ. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου. Θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς η Αφροδίτη από την Παρθένο σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα, σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η σημερινή Δευτέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, η δουλειά σου έχει αρκετή ένταση και το άγχος κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα θα σε κυριεύσει. Δείξε ηρεμία και όλα θα κινηθούν προς τα εκεί που θέλεις. Θα έχεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου και με λίγη υπομονή, θα τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου πάντως βελτιώνονται και μπορείς να πετύχεις ίσως μια αύξηση των εσόδων σου.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger